Widgets

ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ) ΤΟΞΟΥ


ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Γέλασε ο κόσμος (όσοι έμειναν ξάγρυπνοι μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας…) με τα καμώματα του κόμματος (και προσεχώς από-κόμματος…) Καμμένου. Που ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δε μπορεί να στήσει (για πολλοστή φορά…) και καταλήγει ρεζίλι των σκυλιών 

Θέλοντας, λοιπόν, να δείξει στους σαφώς αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους του πως υπάρχουν μέσα στο μόρφωμα κάποιοι που  αντιστέκονται στα Μνημόνια, έβγαλε βρώμα από νωρίς ότι τέσσερις βουλευτές του είναι αμετάπειστοι και δε θα ψηφίσουν το προ-μνημόνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΙΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΥΧΤΑ και ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!, 
Kammenos_ithageneia
 Έτσι, στην πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, τρεις απ’ αυτούς τους τέσσερις (Ξουλίδου, Χαϊκάλης και ο Μαυραγάνης) παραφύλαγαν έξω από την αίθουσα, περιμένοντας να δουν πόσες απώλειες θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχε 2-3, θα έμπαιναν μέσα στη δεύτερη ανάγνωση των ονομάτων και θα ψήφιζαν ένα  υπερήφανο «παρών». Ωστόσο, οι απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπόλικες (σε «παρών» και αποχές από την ψηφοφορία – τα ξεκάθαρα «όχι» ήταν μόνο δύο), οπότε στη δεύτερη ψηφοφορία μπήκαν τροχάδην στην αίθουσα οι Χαϊκάλης και Μαυραγάνης και ψήφισαν υπέρ του 3ου Μνημονίου. Η Ξουλίδου συνέχισε να παραφυλάει απ’ έξω, με την ελπίδα ότι θα’ ναι έστω αυτή που θα είχε την  τιμή να  αντισταθεί, αλλά στην τρίτη ανάγνωση μπήκε μέσα και ψήφισε «ναι», με ύφος «τραβάτε με κι ας κλαίω».

Κάπως έτσι, η καραστημένη και εκ του ασφαλούς  αντιμνημονιακή επανάσταση των τριών πανοκαμμενικών, κατέληξε σε μεγαλοπρεπές φιάσκο Κάποια άλλη φορά ίσως να ξαναδοκιμάσουν   πηγήΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Με 251 ψήφους πέρασε το Μνημόνιο της Αριστεράς-Καμία ανακωχή από τους Εθνικιστές: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Έρχεται το πιο δολοφονικό μνημόνιο της ιστορίας - Στήνουν συγκυβέρνηση “προθύμων” (Σύριζα, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι) για να το εφαρμόσει;

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συνεδρίαση του Eurogroup, προκειμένου να εγκριθεί το νέο πακέτο... αριστερών μέτρων, τα οποία συντόμως θα ψηφίσει το αντισυνταγματικό τόξο με ευρύτατη πλειοψηφία σταλινικού τύπου, που μόνο με την δίωξη της Χρυσής Αυγής είχε επιτευχθεί. Σύμφωνα με πολλές πηγές, οι ξένοι τοκογλύφοι-επικυρίαρχοι και δυνάστες της Ελλάδος απαιτούν την δημιουργία μίας εκτρωματικής συγκυβέρνησης "προθύμων" για να εφαρμόσει το νέο, επαχθές και εγκληματικό μνημόνιο. Νδ, Πασόκ και Ποτάμι βρίσκονται προ των πυλών των υπουργείων. Σε μία τέτοια περίπτωση η Χρυσή Αυγή γίνεται αξιωματική αντιπολίτευση.
Πολλές είναι οι φήμες και τα τιτιβίσματα των δημοσιογράφων, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα καταστροφολογίας, ως μία έσχατη μορφή πίεσης προς έναν ανυπότακτο Λαό, ο οποίος απέρριψε τα μνημόνια των τοκογλύφων, αλλά βλέπει να έρχονται υποχθόνια τα μνημόνια των μπολσεβίκων. Τα περισσότερα εξ αυτών διαψεύδονται άμεσα ή θα διαψευστούν συντόμως, όταν θα μπει... μεγαλόπρεπη η πιπεράτη υπογραφή Τσακαλώτου στο νέο μνημόνιο.
Φιλοδοξούν να αισθανθούν... ανακουφισμένοι οι Έλληνες από την διάψευση των ανατριχιαστικών φημών για «εκποίηση δημόσιας περιουσίας» ή «προσωρινού GRexit» και να μην αντιληφθούν την βάναυση επίθεση που δέχεται η ελληνική οικονομία. Ξεχνούν, όμως ότι οι φήμες συντόμως θα αποτελούν παρελθόν, ενώ τα μέτρα που θα ψηφίσει η «πρώτη φορά αριστερά» θα παραμείνουν ες αεί.
Μόνο και μόνο η αύξηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα από 13% σε 23%, μαζί με τις ανατιμήσεις που θα γνωρίσει όλη η γραμμή παραγωγής και διακίνησης των τροφίμων, σημαίνει ότι ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός θα βιώσει μία ανατίμηση του κόστους επιβίωσής του κατά, τουλάχιστον,10%.
Επιπροσθέτως αυτού οι συνταξιούχοι θα βιώσουν μία νέα μείωση των συντάξεών τους, αφού θα αυξηθεί η εισφορά τους τόσο στις κύριες, όσο και στις επικουρικές συντάξεις, από το 4% στο 6% και από το 0% στο 6% αντιστοίχως. Η τελευταία «μεταρρύθμιση» δείχνει το αδιέξοδο των μνημονίων, αφού από τη μία γίνεται μία βάρβαρη κίνηση εναντίον των συνταξιούχων και από την άλλη γίνεται επίθεση και στους επαγγελματίες, οι οποίοι θα πληρώνουν προκαταβολικά τους φόρους, αλλά και τους αγρότες.
Όσον αφορά τους άξονες, περί των οποίων κόμπαζε ο Τσίπρας στη Βουλή, δηλαδή την αναδιάρθωση του χρέους και το «εμπροσθοβαρές» αναπτυξιακό πακέτο, η ουσία τους αποκαλύφθηκε σήμερα αφού το ένα είναι οι προεργασίες για ένα νέο καταστροφικό PSI, με αυτοκτονίες και επέκταση της εξαθλίωσης, ενώ το δεύτερο είναι ουσιαστικά το ΕΣΠΑ.
Το νέο αριστερό μνημόνιο θα αποτελέσει την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, η οποία θα υπογραφεί από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου, καθιστώντας την Χρυσή Αυγή και Εθνική και Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφού πλέον σε όλα τα ζητήματα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου συμφωνούν, πλην - πάντα - της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ


Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες Φώφη και Μεϊμαράκης για την «μεγάλη συγκυβέρνηση»


Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη Φώφη και τον Μεϊμαράκη στο αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες εν όψει της κρισίμου Συνόδου Κορυφής. Προφανώς πρόκειται για ένα ταξίδι που απαιτήθηκε από τους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να αρθεί η πολιτική αβεβαιότητα και να σχηματιστεί η συγκυβέρνηση του Μνημονίου, που θα εφαρμόσει το τρίτο αιματηρό μνημόνιο.
Όχι, δεν έλεγε ψέμματα ο Τσίπρας, όταν στην Θεσσαλονίκη διαβεβαίωνε τους υποστηρικτές του ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με Σαμαρά και Βενιζέλο. Όντως, αυτός ο στόχος επετεύχθη αφού θα συγκυβερνήσει με Φώφη και... Βαγγέλα, που είναι οι νέοι πρόεδροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά δεν είναι σίγουρο αν θα συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση με την σφραγίδα της Βουλής ή αν Φώφη και Μεϊμαράκης απλώς θα δεσμευτούν ενυπογράφως να στηρίξουν τα μέτρα της συμφωνίας. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, θα έχουμε μία ουσιαστική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Σύριζα – Ανέλ, η οποία θα εφαρμόσει το τρίτο αιματηρό μνημόνιο.
Πάντως, πλέον γίνεται πολιτικό ανέκδοτο το γεγονός πως ό,τι, εκτός Χρυσής Αυγής, κι αν ψηφίσει ο Έλληνας, τελικά το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνά.   ΠΗΓΗ
Ούτε «Κούγκι», ούτε καν σπίρτο: Σύσσωμοι οι ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο με Θεοδωράκη και Φώφη

Αίσθηση προκάλεσε η απότομη μεταστροφή του Πάνου Καμμένου και των Ανέλ, στο θέμα του τρίτου μνημονίου, που εν τέλει είναι προ των πυλών, μιας και σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο εξουσιοδότησε την συγκυβέρνηση να το «διαπραγματευτεί».
Ο Καμμένος καιρό τώρα προκαλούσε με τις στομφώδεις δηλώσεις, όπως αυτή για το «Κούγκι» ή η άλλη που έλεγε ότι προτιμά να παραιτηθεί παρά να υπογράψει μνημόνιο. Η «αγωνία» έφτασε μέχρι τέλους, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή απουσίαζε η υπογραφή του από το μνημόνιο, ενώ έδιναν και έπαιρναν οι φήμες για ενδεχόμενη καταψήφιση της συμφωνίας από τους Ανέλ.
Εν τέλει όλα τα παραπάνω αποδείχτηκαν πομφόλυγες, αφού την τελευταία στιγμή με εξαιρετικό στυλ «Καρατζαφέρη», ο Πάνος Καμμένος υπερψήφισε το νέο αριστερό μνημόνιομαζί με αυτούς που τόσο καιρό έβριζε, δηλαδή τη νουδούλα (από την οποία προέρχεται), το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τον κυβερνητικό εταίρο Σύριζα.
Η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία σταθερά μάχεται για την Ελευθερία της Πατρίδος, παρά τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, τη λάσπη και την πολιτική τρομοκρατία!  ΠΗΓΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας πενταετίας εκτόξευσαν στο 36% το ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλάδα που βρίσκεται υπό τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Πρόκειται για περίπου 890.000 νοικοκυριά που ζουν με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 4.608 ευρώ που είναι και το όριο της φτώχειας ανά άτομο ή 9.677 ευρώ για νοικοκυριά με δύο ενηλίκους και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Όπως προκύπτει από τα αρχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το 2014, ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού είναι υψηλότερος στην περίπτωση των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών (40,1%). Στον αντίποδα, μειωμένο εμφανίζεται το ποσοστό του πληθυσμού που απειλείται από τη φτώχεια στην περίπτωση των εργαζόμενων γυναικών και των λοιπών μη οικονομικά ενεργών γυναικών (εκτός συνταξιούχων). Ειδικότερα: Ο πληθυσμός ηλικίας 18-64 ετών που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού εκτιμάται σε ποσοστό 37,6%. Τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 888.452 σε σύνολο 4.266.745, και τα μέλη τους σε 2.384.035 στο σύνολο των 10.785.312 ατόμων του πληθυσμού της χώρας. Η κατάσταση φυσικά δεν πρόκειται να φτιάξει, αντιθέτως θα χειροτερέψει, ειδικά μετά και την ψήφιση το νέoυ μνημονίου της πρώτης φοράς Αριστερά.  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Μικρασιατική καταστροφή και τον Αττίλα του 1974 στην “μάχη” των ΑΤΜ!

Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!


Η κατάπτυστη πρόταση της κυβέρνησης της Αριστεράς προς τους δανειστές με στόχο την επιβολή ενός νέου, πολύ σκληρότερου Μνημονίου στον Ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μονάχα ξεκάθαρη και καταφανή προδοσία της λαϊκής βούλησης, η οποία εξεφράσθη υπό καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας την 5η Ιουλίου.


Συντελεί αναμφιβόλως, στην κατάρριψη του μύθου που επί δεκαετίες καλλιέργησαν ως «δημοκρατικό ταμπού» οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι λακέδες αναφορικά με τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 και ο οποίος συνοψίζεται στην φράση «το ΟΧΙ το είπε ο Λαός».
Η ίδια η Αριστερά φροντίζει να διαψεύσει πανηγυρικά τον εαυτό και τα παραμύθια της, αυτά με τα οποία τάιζε τον Λαό επί δεκαετίες, προκειμένου τα στελέχη της να διάγουν επαναστατικό τάχα, πλην αμιγώς καπιταλιστικό βίο. «Η εξουσία στο Λαό», «άμεση δημοκρατία», «το ΟΧΙ το '40 δεν το είπε ο φασίστας Μεταξάς, το είπε ο Ελληνικός Λαός», είναι μερικά από τα βασικά σημεία της ρητορικής των αριστερών πραιτόρων του αντεθνικού Καθεστώτος, τα οποία υιοθέτησε πλήρως και η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ψευτοδημοκράτες έβγαζαν άναρθρες κραυγές: οι πολιτικάντηδες από κάθε δημόσιο βήμα, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι στα τσοντοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής, οι δάσκαλοι και καθηγητές στη δημόσια εκπαίδευση, από την πρωτοβάθμια μέχρι και την ανώτατη.

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από το δημοψήφισμα στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απέρριψε την πρόταση των δανειστών, σε ποσοστό 62%. Η αυτοαποκαλούμενη «δημοκρατική» κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αντί του σκισίματος των Μνημονίων, επέλεξε συνειδητά και «δημοκρατικά» να σκίσει τη θέληση του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην υποταγή στους τοκογλύφους και στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Συμπέρασμα: τα ΟΧΙ μπορεί σαφώς να εκφράζονται από τον Λαό, η Ηγεσία είναι όμως εκείνη η οποία αποφασίζει και παίρνει πάνω της την ευθύνη απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία. Ως εκ τούτου, καθίσταται σαφές ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Προσαρμοσμένο το σύνθημα τούτο στην εποχή μας, δεν μπορεί παρά να μετατραπεί ως εξής:
ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!   Ευάγγελος Καρακώστας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Λέμε ΟΧΙ! Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες»

Διεθνής ξεφτίλα της Αριστεράς! «Ο Τσίπρας ήθελε να βγει το ΝΑΙ» αποκαλύπτει διάσημος οικονομολόγος

Δίχως όριο η γελοιοποίηση της κυβέρνησης της Αριστεράς και μάλιστα από ανθρώπους που την στήριξαν συμβουλευτικά, στην περίοδο των 5 μηνών «σκληρών διαπραγματεύσεων».
Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Ιλ Μεσαντζέρο, ο διάσημος οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ ομολόγησε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της εβδομάδος που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου: το γεγονός δηλαδή ότι στόχος του Τσίπρα και της κυβέρνησης ήταν η επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ούτως ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για την επίτευξη της κάθε άλλο παρά έντιμης συμφωνίας με τους δανειστές! Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Τσίπρας ρίσκαρε πολύ. Όταν προκήρυξε το δημοψήφισμα ήταν πεπεισμένος ότι θα το έχανε και ότι η ψήφος θα επικύρωνε την πτώση της κυβέρνησης».
Ο μαρξιστής οικονομολόγος ομιλεί για πτώση της κυβέρνησης, επιχειρώντας καταχρηστικά να προσδώσει μια ηρωική νότα αντίστασης στην κυβερνητική πλειοψηφία. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία και επιπροσθέτως, για να φέρει προς ψήφιση και να υπογράψει το Νέο Μνημόνιο. Τούτο αποδεικνύεται όχι απλώς από την εξαφάνιση των υπουργών της κυβέρνησης από τα μέσα ενημέρωσης την εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος, αλλά κυρίως από τις τραγικές δηλώσεις στελεχών της τα οποία επέτειναν το κλίμα τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού ώστε να ψηφίσει το «ναι» στην πρόταση των δανειστών.
Ο Λαός κατά πλειοψηφία ψήφισε «Όχι» στην πρόταση των δανειστών και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προδίδοντας τη λαϊκή βούληση, υπογράφει το σκληρότερο Μνημόνιο το οποίο φέρει και τον βαρύγδουπο τίτλο «Μνημόνιο της Αριστεράς»!  ΠΗΓΗ

Δύο πράγματα ενώνουν το αντισυνταγματικό τόξο: Το Μνημόνιο και η παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής
Δύο πράγματα ενώνουν το αντισυνταγματικό τόξο: Το Μνημόνιο και η παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής

Το σύνθημα "Χρυσή Αυγή εναντίον όλων" είναι ένα διαχρονικό εθνικιστικό σύνθημα το οποίο επιβεβαιώνεται από την πολιτική πραγματικότητα καθημερινά. Το Σάββατο τα ξημερώματα το Σύνταγμα, οι νόμοι, οι κανονισμοί της Βουλής και κάθε έννοια δικαίου έγιναν κουρέλι, όταν 251 "εθνοπατέρες" έδωσαν λευκή επιταγή στον Τσακαλώτο να βάλει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του στο νέο αριστερό Μνημόνιο.
Η συγκέντρωση 251 ψήφων από τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το "δημοκρατικό τόξο" ξέρει καλά να αφήνει τις δήθεν διαφορές του στην άκρη και να συντάσσεται όταν είναι να υπογράψει την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους και όταν επιδιώκει την εξόντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Πριν 2 χρόνια με ρεκόρ 241 ψήφων το αντισυνταγματικό τόξο είχε αποφασίσει την παράνομη αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Επίσης, κατά την διάρκεια των πολιτικών διώξεων οι βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου προχωρούσαν συλλήβδην στις αναιτιολόγητες άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για να φιμωθεί η φωνή της αλήθειας.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα: Τα Μνημόνια και η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής ενώνουν τους "δημοκράτες"!
ΥΓ. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι - και επειδή πάντα αναγνωρίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, όταν είναι σταθεροί στις απόψεις τους - 2 βουλευτές ΔΕΝ υπέγραψαν την αντισυνταγματική αναστολή χρηματόδοτησης της Χρυσής Αυγής και το αριστερό Μνημόνιο: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή.  πηγή

«Ναι» στο Αριστερό Μνημόνιο ψήφισε και ο «αναρχικός» βουλευτής του Σύριζα

«Ναι» στο προ-μνημόνιο -μέσα σε γενική θυμηδία- ψήφισε ο -κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλος (ή «γουναράς» – λόγω κάποιας ρήσης του Βελουχιώτη που επανέλαβε, για «ραντεβού στα γουναράδικα»).
Πέραν του γελοίου της όλης υπόθεσης (ένας «αναρχικός» να ψηφίζει Μνημόνια), ο Διαμαντόπουλος πριν από την ψηφοφορία έκανε τον… δύσκολο
Ιδού τι έγραφε στο Facebook, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα:
«Βρισκόμαστε λοιπόν στο σημείο μηδέν.
Η στρατηγική του κόμματος που είχε επικρατήσει, για τέλος της λιτότητας και μια καλή συμφωνία εντός της ευρωζώνης ηττήθηκε. Η μη ύπαρξη εναλλακτικής αυτή τη στιγμή, βαραίνει όλες και όλους που συμμετέχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα με την θέση που έχουμε.
Δώσαμε μεγάλη, δύσκολη και ειλικρινή μάχη τα τελευταία χρόνια και ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες, απέναντι σε έναν πανίσχυρο και πάνοπλο αντίπαλο για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων. Αυτή τη στιγμή, από τη μια δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τους κόπους των ανθρώπων του μόχθου, από την άλλη το πρόγραμμα αυτό δυστυχώς δεν έχει προοπτική.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση θα πάρω την ευθύνη και μετέπειτα τις αποφάσεις που μου αναλογούν…».
Και την πήρε την ευθύνη της απόφασής του ο «αναρχικός» βουλευτής. Αφού προφανώς υπολόγισε ότι σε περίπτωση που δεν ψήφιζε «ναι» θα κινδύνευε η πολύτιμη βουλευτική του έδρα και τα ωφελήματα που εκπορεύονται απ’ αυτήν, όπως τα 8 χιλιάρικα το μήνα του μισθού, το βουλευτικό όχημα κ.λπ.  
Τέτοιοι, σαν τον Διαμαντόπουλο, είναι οι λεγόμενοι αναρχικοί. Τα καλά και συμφέροντα για την πάρτη τους κι ας δυστυχεί ο κοσμάκης!  ΠΗΓΗ  Εθνικισμός.net
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΥΤΙΝ: «ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΛΑΦΑΖΑΝΑΙΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ  ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ»


Ετοιμάζεται η “μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων” για να αποτελειώσει τον Ελληνικό Λαό

Ακυρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Σύνοδος του Συμβουλίου των 28. Η Σύνοδος αυτή θεωρούταν από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο ως προεόρτιο «κακών νέων», αν γινόταν, αφού θα σήμαινε αποτυχία στην συνεδριαση του Eurogroup.
Τελικώς, όπως μεταδόθηκε χθες, το Eurogroup παρότι χαιρέτισε τις ελληνικές προτάσεις δεν κατάφερε να φτάσει έως το τέλος, δηλαδή στη συμφωνία για το Μνημόνιο της Αριστεράς. Παρόλα αυτά, ο Donald Tusk ανακοίνωσε την ακύρωση του Συμβουλίου των 28 και είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής των 19 στις 16:00, ώρα Βρυξελλών.
Παρά τις διάφορες ειδήσεις περί πεισματικής στάσεως του νέου Πατσίφικο, δηλαδή του Σόιμπλε, κομβικό ρόλο στις χθεσινές συζητήσεις είχε το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση της εξουσιοδότησης προς την κυβέρνηση και την απώλεια της δεδηλωμένης. Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Υπουργών Οικονομικών ήταν ποιος ακριβώς θα εφαρμόσει τη συμφωνία, αν αυτή τελικώς επικυρωθεί.
Όλα δείχνουν ότι ύστερα από τις αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση στην αρχική της πρόταση, σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί αποκλειστικά και μόνο η εφαρμογή του τρίτου αιματηρού μνημονίου. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχασε όχι μόνο τη δεδηλώμενη, αλλά έχει και την προειδοποίηση υπουργών ότι δεν προτίθενται να εφαρμόσουν την όποια συμφωνία, δείχνει την ανάγκη ενός ανασχηματισμού.
Αυτός ο ανασχηματισμός, δεν θα μείνει μονάχα σε αυτούς που απουσίαζαν ή ψήφισαν «παρών» και «όχι», αλλά και στους «15» που τόνισαν με κείμενό τους ότι παρότι ψήφισαν «ΝΑΙ», τελικώς εννοούν «ΟΧΙ». Αυτό σημαίνει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει πέσει, ουσιαστικά, στους 129 βουλευτές, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται «ενίσχυσή» της.
Οι «ευρωπαίοι εταίροι», σήμερα, θα ζητήσουν από τον Τσίπρα να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα, πριν πέσουν οι υπογραφές. Κατόπιν θα του ζητήσουν να λύσει το πρόβλημα της πολιτικής αβεβαιότητας, «ενισχύοντας» την κυβερνητική πλειοψηφία και διαψεύδοντας την εκλογολογία, τουλάχιστον μέχρι να ψηφιστούν τα μέτρα που θα απαιτήσουν οι "δανειστές".
Αυτό σημαίνει ότι αρχικώς το Ποτάμι και το Πασόκ και δευτερευόντως (αν υπάρχει ανάγκη) η ΝΔ, είναι προ των πυλών των υπουργείων και συντόμως κυβερνητικοί εταίροι. Ο δε Τσίπρας, παρά τις δακρύβρεχτες δηλώσεις του, αναμένεται να γίνει «Παπαδήμος», ώστε να εφαρμοστεί η «συμφωνία».  ΠΗΓΗ

Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στους υβριστές της Χρυσής Αυγής: Για λουκέτο πηγαίνουν «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος»
Οι συστημικές εφημερίδες «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» δεν έχουν κοινή πορεία μόνο στις συκοφαντικές επιθέσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά αντιμετωπίζουν και εξίσου τεράστια οικονομικά προβλήματα. Στην «Εφημερίδα των Συντακτών», κάτω από τον τίτλο «Ζόρια σε “Έθνος” και “Ελεύθερο Τύπο”» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Οικονομικές δυσκολίες στις δύο ιστορικές εφημερίδες και, όπως συνηθίζεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις, την πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Ή πιο σωστά και για να είμαστε ακριβείς, δεν… πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Καταρχάς στο «Έθνος» οι δημοσιογράφοι ζητούν να ενεργοποιηθεί αμέσως προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ (του Δεκεμβρίου) για απεργία λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, στον όμιλο Πήγασος, είναι απλήρωτοι και για τον Μάιο και για τον Ιούνιο – μόνο 300 ευρώ σε μετρητά πήραν την προηγούμενη εβδομάδα, τίποτ΄άλλο. Ζητούν την άμεση εξόφληση του Μαΐου και να τους πουν από την ιδιοκτησία την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος αδείας.
Στον «Ελεύθερο Τύπο» τους ανήγγειλαν σχέδιο μείωσης του μισθολογικού κόστους κατά 45% για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οι δύο εκδότες, Δημήτρης Μπενέκος και Αλέξανδρος Σκαναβής, το παρουσίασαν ως «σχέδιο εκτάκτου ανάγκης» και περιλαμβάνει εκ περιτροπής εργασία με μειώσεις μισθού και άδειες άνευ αποδοχών – το σχέδιο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τη Δευτέρα».
Ας πληρώσουν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι των εντύπων αυτών τους υπαλλήλους τους και μετά ας παραστήσουν τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας. Εάν, βεβαίως, σ΄αυτούς που δεν πληρώνονται ανήκουν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι επί χρόνια έχουν αναλάβει την εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να το θεωρήσουμε ως ένα είδος θείας δίκης για την συμμετοχή τους στην ανέντιμη επίθεση κατά της πολιτικής έκφρασης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων;
Όπως και να έχει, δεν θα εκπλαγούμε (και ούτε θα δυσαρεστηθούμε, φυσικά) αν τα συγκεκριμένα έντυπα «βάλουν λουκέτο». Λέτε να ακολουθήσουν τον Σαμαρά στην ανυπαρξία του; Έπαιξαν και, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχασαν…  Γιώργος Μάστορας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1151067537349252404

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item