Widgets

ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΙΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΥΧΤΑ και ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!, ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το νέο αριστερό προδοτικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ»


   Την επερχόμενη «προβατοποίηση» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της επερχόμενης συμφωνίας για το τρίτο (και βαρύτερο) Μνημόνιο, προανήγγειλε ουσιαστικά με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι ο βουλευτής του Αλέξης Μητρόπουλος. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι «είμαστε σε μια κατάσταση τραγική. Το δίλημμα που έχουν αφήσει οι δανειστές στο τραπέζι, δυστυχώς, είναι ή βίαιη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ή έξοδος, ή αναστολή της σχέσης μαζί τους».


Πολύ πιο ενδιαφέροντα, όμως, είναι τα όσα δήλωσε στην συνέχεια, προεξοφλώντας ουσιαστικά την στάση των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Το κλάμα των γερόντων στις ουρές αναθεώρησε την στάση και βέβαια δεν παίζει ρόλο τόσο η υστεροφημία και η ιδεολογική εμμονή ενός βουλευτή και αντιπροσώπου του έθνους όσο η χρεωκοπία της χώρας», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: «Όσοι κάναμε κριτική για την πορεία των διαπραγματεύσεων δεν είχαμε φανταστεί την κατάρρευση μιας περήφανης διαπραγμάτευσης που είχαμε υποσχεθεί στο λαό μας».

Με απλά λόγια, ο Μητρόπουλος ξεκαθαρίζει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσουν με την λογική του «κοπαδιού» και θα ψηφίσουν το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο θα έρθει ως αποτέλεσμα της συμφωνίας με τους εταίρους και τους δανειστές. Παραδέχεται, επίσης, επί της ουσίας, ότι η κυβέρνηση στάθηκε ανίκανη να διαπραγματευθεί περήφανα, καθώς η προσπάθεια της κατέρρευσε πλήρως.

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Μητρόπουλος εθεωρείτο από εκείνους τους κυβερνητικούς βουλευτές οι οποίοι, μέχρι πρότινος, «γκρίνιαζαν» για την συνεχή υποχωρητικότητα της κυβέρνησης έναντι των «θεσμών». Τώρα, βλέπουμε ότι μπήκε κι αυτός στο κλαμπ των ρεαλιστών και της υποχρεωτικής υποχώρησης στις επιθυμίες και τις ορέξεις των εταίρων και των δανειστών. Ο «αντιμνημονιακός αγώνας» ανήκει πλέον στο παρελθόν.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων!


ΟΧΙ στο Μνημόνιο! Η Ελλάς δεν είναι προτεκτοράτο - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τον Μνημόνιο που φέρνει ο Σύριζα.
"Το Μνημόνιο που έφερε νύχτα ο Σύριζα έχει απορριφθεί από τον Ελληνικό Λαό με το δημοψήφισμα, επoμένως είναι αντισυνταγματικό, μας το διένειμαν μάλιστα στην αγγλική γλώσσα λες και εδώ είναι κανένα προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και η Ελλάς δεν είναι εθνικά ανεξάρτητο κράτος.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στη μνημονιακή υποταγή του Τσίπρα που συνεχίζει την άθλια ανθελληνική πολιτική του Τζέφρυ Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου."  ΠΗΓΗ
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!

Πριν από λίγα λεπτά, το νέο άθλιο κείμενο που συνοδεύει το επαχθέστερο μνημόνιο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας διενεμήθη στους βουλευτές. Το κείμενο είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά από τους τοκογλύφους δανειστές και καταστροφείς της Ελλάδος!

Ήρθε κατευθείαν απ' έξω και οι συριζαίοι, στην αγωνία τους να εκτελέσουν άμεσα τις εντολές των αφεντικών τους, δεν πρόλαβαν ούτε να το μεταφράσουν ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ => ΕΔΩ!!!

Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα εν όψει της επερχόμενης συζήτησης στη Βουλή για το τρίτο μνημόνιο. Θα περίμενε κανείς ότι θα βρεθεί έστω και ένας από τους συριζαίους, ο οποίος να θυμίσει στον πρωθυπουργό τι έλεγε για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα νομοσχέδια που έρχονται νύκτωρ στη Βουλή για ψήφιση καιμάλιστα στα αγγλικά.
Τελικά δεν βρέθηκε κανένας και οι συριζαίοι «με ένα νόμο και ένα άρθρο» θα… ψηφίσουν, αντί να «σκίσουν» το μνημόνιο. Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο «λιγούρια της εξουσίας» είναι και μέχρι που προτίθενται να φτάσουν οι συριζαίοι για να παραμείνουν στα υπουργεία τους, σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας του Τσίπρα, το οποίο χειροκροτήθηκε από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα:

«Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο του Eurogroup, αλλά δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη»
Πήρε, λοιπόν, εντολή για «καλύτερη συμφωνία» ο Τσίπρας και εν τέλει φέρνει στη Βουλή 13 δισ. μνημονιακών μέτρων, ενώ ο Ελληνικός Λαός απέρριψε μετά βδελυγμίας και σε συντριπτικό ποσοστό πακέτο μέτρων ύψους 8 δισ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο η προδοσία της Λαϊκής Εντολής, αλλά και το γεγονός ότι τα μέτρα έρχονται με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή, θα συζητηθούν σήμερα και μέχρι το βράδυ θα ψηφιστεί η εξουσιοδότηση της Βουλής προς την κυβέρνηση να το υπογράψει.
Οι συριζαίοι έχουν μάθει το μνημονιακό μάθημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και αντιγράφουν τις πρακτικές που όλοι «αγαπήσαμε» στα χρόνια του μνημονίου.
Ιδού τι έλεγε ο Τσίπρας πριν από λίγο καιρό:  ΠΗΓΗ

Λάμπρος Φουντούλης: Εξαθλιώσατε τον ελληνικό Λαό με τις μνημονιακές πολιτικές σας


Στρατηγός Συναδινός: Ανοχύρωτη η Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ
Την Τρίτη 07 Ιουλίου, στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας, στη συζήτηση με θέμα το Ευρωπαϊκό θεματολόγιο για την ασφάλεια, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη και επεσήμανε ότι, παραφράζοντας τις λέξεις δεν αλλάζουμε την πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταντήσει την Ευρώπη ανοχύρωτη, ψηφίζοντας εκθέσεις και τροπολογίες αντί να αντιμετωπίσει τον εχθρό στο πεδίο της μάχης.


Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε,
Κάποτε ο αρχαίος Έλληνας ποιητής Αριστοφάνης έγραψε: «Άνθρωποι με φρόνηση πολλές φορές μαθαίνουν πολλά από τους εχθρούς τους. Η φρόνηση είναι καλός φρουρός. Από τους εχθρούς και όχι από τους φίλους μάθαμε να χτίζουμε ψηλά τείχη και να φτιάχνουμε μεγάλα πλοία. Αυτό το μάθημα σώζει τα παιδιά μας, τα σπίτια μας, τα αγαθά μας».
Στην Ευρώπη μιλάμε για ασφάλεια. Έναντι ποιου εχθρού; Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους ποιανού δημιούργημα είναι; Τα ναρκωτικά, το διασυνοριακό έγκλημα, τα  κυκλώματα λαθραίας μεταφοράς μεταναστών, οι έμποροι ανθρώπων ποια κέντρα εξουσίας χρηματοδοτούν;
Την ωμή παρέμβαση στη Συρία και τη Λιβύη, τη μεταφράσαμε σε αποκατάσταση της νομιμότητας. Τους αλλοδαπούς που ζουν ανάμεσα μας, τους μεταφράσαμε σε Ευρωπαίους πολίτες που πυκνώνουν τις τάξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών τους βαφτίσαμε παράτυπους μετανάστες.
Καταντήσατε την Ευρώπη ανοχύρωτη. Όσο εμείς ψηφίζουμε εκθέσεις και τροπολογίες ο εχθρός σκοτώνει χριστιανούς, καταστρέφει αρχαία μνημεία, στρατολογεί νέους μαχητές και σχεδιάζει την άλωση της Ευρώπης. Ξεχάσατε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό είναι στο πεδίο της μάχης, και όχι να περιμένουμε μέχρι να εισβάλει στα σπίτια μας.
Αλλά ο πρώτος εχθρός που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι μέσα μας. Συχνά είναι και ο μόνος."  ΠΗΓΗ


Νικόλαος Μίχος: Τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση αναπηρικών συντάξεων - ΒΙΝΤΕΟΟ Βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος, στην επίκαιρη ερώτησή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτριο Στρατούλη, ζήτησε να ενημερωθεί κατά πρώτον αν γνωρίζουν τους χρόνους αναμονής έκδοσης αναπηρικών συντάξεων -διαστήματα, κατά τα οποία οι αιτούντες βρίσκονται εκτός ασφαλιστικής κάλυψης- και κατά δεύτερον ποια μέτρα θα ληφθούν προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης αναπηρικών συντάξεων.


Προς επίρρωσιν των λεγομένων του, ο Συναγωνιστής Μίχος γνωστοποίησε επώνυμη καταγγελία ασθενούς, η οποία ακολούθησε την ορθή διαδικασία αίτησης και ελέγχου από το αρμόδιο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας προκειμένου να εκδοθεί η αναπηρική της σύνταξη, με ημερομηνία κατάθεσης και πρωτοκόλλησης την 4η Απριλίου του 2012 στο ΙΚΑ Πειραιά. Η ασθενής ειδοποιήθηκε για να εξεταστεί από το αρμόδιο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στις 18 Μαΐου 2015, δηλαδή τριάντα επτά (37) ολόκληρους μήνες μετά, διάστημα κατά το οποίο η ασθενής έχει υποστεί διακοπή στην παροχή των ήδη κεκτημένων επιδομάτων της καθώς και της ασφαλιστικής της κάλυψης.
Το άκρον άωτον της ολιγωρίας των διαδικασιών ήρθε να συμπληρώσει και το διάστημα αναμονής του ενός (1) μηνός για την εκκίνηση της μηνιαίας σύνταξης, μετά την ημερομηνία της απόφασης για την σύνταξη, μέσα στο οποίο ο ασφαλιστικός φορέας έχει το περιθώριο να κάνει ένσταση επί της απόφασης την οποία ο ίδιος έλαβε!
Τέλος, ο Συναγωνιστής Μίχος κατήγγειλε το φαινόμενο της συνταξιοδότησης  ατόμων, που ψευδώς δηλώνουν ανάπηροι, καθώς τυγχάνουν της εύνοιας κάποιων βουλευτών.
Ο αναπληρωτής υπουργός, Δ. Στρατούλης, δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες. Οψόμεθα...  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (σε Σούλτς): «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ!»

Καταδικάστηκαν «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» για συκοφαντική δυσφήμιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Μετά την πτώση της παράγκας Σαμαρά - Μπάμπη, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αφεθεί ελεύθερη να λαμβάνει δίκαιες αποφάσεις, χωρίς υπόγειες πολιτικές παρεμβάσεις.
Το Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τις εφημερίδες «Έθνος» και «Τύπος της Κυριακής» για την προσβολή της προσωπικότητας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου και της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια.
Οι συκοφάντες καλούνται πρωτόδικα να καταβάλλουν ως αποζημίωση το ποσό των 5.000 και 7.000 ευρώ αντίστοιχα, καθώς επίσης και να δημοσιεύσουν περίληψη της καταδικαστικής απόφασης.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι τα δύο επίμαχα άρθρα ήταν συκοφαντικά και δυσφημιστικά με σκοπό να βλάψουν την τιμή, την υπόληψη και την εν γένει προσωπικότητα των εναγόντων ως ανθρώπων και ως βουλευτών. Σημειώστε ότι οι εν λόγω αποφάσεις αφορούν δημοσιεύματα του Δεκεμβρίου 2012 και του Φεβρουαρίου 2013.
Εκκρεμεί ακόμα μεγάλος αριθμός μηνύσεων και αγωγών στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά των καθ’ έξιν συκοφαντών του Κινήματός μας. ΠΗΓΗ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη: Άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών για το συσσίτιο
Άγριο ξύλο έπαιξαν μεταξύ τους οι λαθρομετανάστες προκειμένου να πάρουν φαγητό από το βαν του catering που μοίραζε το συσσίτιο. Όταν τα πράγματα αγρίεψαν οι λαθρομετανάστες τα έβαλαν με το προσωπικό της εταιρείας, άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί τους και να κάνουν ζημιές στο φορτηγάκι.
Στο σημείο υπήρχε μικρή αστυνομική δύναμη και ο ιδιοκτήτης του caternig βλέποντας ότι κινδύνευε η ίδια του η σωματική ακεραιότητα έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και ξεκίνησε με σπασμένες πόρτες να φύγει, ενώ ακόμα μέσα ήταν λαθρομετανάστες που βούταγαν τις μερίδες φαγητών και άλλοι κυνηγούσαν το βαν στους δρόμους!   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ => ΒΙΝΤΕΟ Ψηφίστηκε το εκτρωματικό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο


Ανιστόρητος ο Τσίπρας: Κατακρεούργησε στο Ευρωκοινοβούλιο την ρήση του Θεμιστοκλή!
Ανιστόρητος ο Τσίπρας: Κατακρεούργησε στο Ευρωκοινοβούλιο την ρήση του Θεμιστοκλή!

Μια απίστευτη γκάφα του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του το πρωί της Τετάρτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη από τα συστημικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στις 11:15 το πρωί, μιλώντας στην Ευρωβουλή, ο Τσίπρας διέκοψε τον λόγο του και είπε εκτός χειρογράφου την εξής φράση: «Άκουσον μεν, πάταξον δε». Επειδή, ως γνωστόν, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, ο Τσίπρας πήρε την πασίγνωστη ρήση του Θεμιστοκλή, αλλά στην κυριολεξία «της άλλαξε τα φώτα», αφού η ακριβής έκφραση του Αθηναίου ήταν «Πάταξον μεν, άκουσον δε»!
Έτσι, όμως, όπως την… κατακρεούργησε ο Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο, εννόησε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελε να πει ο Θεμιστοκλής, αφού ο πρωθυπουργός κάλεσε τους Ευρωπαίους πρώτα να τον ακούσουν και μετά να τον χτυπήσουν, κάτι το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είπε ο Θεμιστοκλής.
Για την ακρίβεια και την Ιστορική Αλήθεια ο Θεμιστοκλής απηύθυνε αυτή την φράση-έκκληση στον Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη, κατά την διάρκεια της αντιδικίας τους για την τακτική που θα έπρεπε να κρατήσουν οι Έλληνες στην ναυμαχία της Σαλαμίνας. Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από τον Θεμιστοκλή όταν ο Ευρυβιάδης σήκωσε την ράβδο του για να τον χτυπήσει. Με απλά σύγχρονα λόγια, ο Θεμιστοκλής είπε «χτύπησέ με, αλλά άκουσέ με», ενώ ο ανιστόρητος και άσχετος πρωθυπουργός της Χώρας δήλωσε το ακριβώς αντίστροφο!
Καταλαβαίνουμε ότι ένας τύπος που γαλουχήθηκε με τις κομμουνιστικές ιδέες και ο οποίος μάλιστα οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1989, όταν δηλαδή κατέρρεε ο κομμουνισμός στην Ανατολική Ευρώπη, αντί να μαθαίνει έστω και  στοιχειωδώς την Ελληνική Ιστορία μάθαινε για τον Μαρξ, τον Ένγκελς, τον Λένιν, τον Στάλιν και τον Μάο.
Ακόμη και εκεί, όμως, είναι «ανεπίδεκτος μαθήσεως» αν κρίνουμε από την προσήλωσή του στον Τσε Γκεβάρα, ο οποίος με τον ιδιότυπο Εθνικισμό του («Πατρίδα ή θάνατος») την απέχθειά του κατά των μαύρων και την πρόταση στον Φιντέλ Κάστρο για την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους στην Κούβα δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο για τις «αξίες» του Τσίπρα.
Εκτός από τα εντατικά μαθήματα εκμάθησης προφοράς της αγγλικής γλώσσας (θυμάστε την γκάφα του «μαντάμ Μέρκελ»;) που έκανε ο Τσίπρας, τώρα χρειάζεται να κάνει επειγόντως και μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας.  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 627903710779604329

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item