Widgets

Ο Ρωμανιάς ομολογεί: Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε!


Ταφόπλακα στην απάτη της «σκληρής» διαπραγμάτευσης και στην επίπλαστη εικόνα της «εθνικής αξιοπρέπειας», έθεσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.

Δια τηλεοπτικής του συνέντευξης, επιβεβαίωσε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από την αρχή των επαφών κυβέρνησης-δανειστών: το επαίσχυντο δηλαδή γεγονός ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή των Ελλήνων ήρθαν γραμμένα από το εξωτερικό, δίχως να μεταβάλλει το παραμικρό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Πρόκειται σαφώς για μια ομολογία-βόμβα από το στόμα υψηλού κυβερνητικού παράγοντος, η οποία γκρεμίζει συθέμελα την ρητορική της αριστεράς περί διαφύλαξης της εθνικής αξιοπρέπειας. Τσίπρας και Καμμένος μάλιστα, επένδυσαν σε αυτή τη θέση, επιχειρώντας απεγνωσμένα να διαφοροποιήσουν την υπογραφή του Μνημονίου σε σχέση με τα προηγούμενα, που είχαν υπογράψει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όπως έλεγε ο Καμμένος: «εμείς διαβάσαμε αυτό που θα ψηφίσουμε, όχι όπως οι προηγούμενοι»!

Καθίσταται σαφές ότι η Αριστερά ακολουθώντας την ψοφοδεξιά, χρεοκόπησε πολιτικά και ηθικά. Επιδιώκει στην χρεοκοπία της να συμπαρασύρει τον Λαό μας και την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει: η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση των Ελλήνων στους εγχώριους και διεθνείς λακέδες που θέλουν την Ελλάδα ένα αισχρό προτεκτοράτο. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩwww.xryshaygh.com


Στόχος των διεθνών τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος της χώρας


Στόχος των διεθνών τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος της χώρας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Δεν «μάσησε» τα λόγια του, μιλώντας για το μνημόνιο της Αριστεράς, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας βιβλίων για την ελληνική ΑΟΖ, Θεόδωρος Καρυώτης. Ο καθηγητής εστίασε στην απαίτηση των δανειστών, η οποία εν τέλει έγινε δεκτή, για «μεταφορά πολύτιμων ελληνικών περιουσιακών στοιχείων αξίας 50 δισ. ευρώ σε ένα εξωτερικό ταμείο όπως το Ινστιτούτο για την Ανάπτυξη (Institution for Growth) στο Λουξεμβούργο, τα οποία θα μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν συναρτήσει του χρόνου και να μειώσουν το χρέος.». Η μόνη υποσημειώση σε αυτό, που έγινε και επίκεντρο της δήλωσης Τσίπρα, παρότι ήσσονος σημασίας, είναι ότι το ταμείο αυτό θα εδρεύει στην Ελλάδα.

Ο καθηγητής, σε άρθρο του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια«τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της ολικής καταστροφής κινδυνεύουμε να χάσουμε και την ΑΟΖ. Η τρόικα θα έρθει πάλι να μας σώσει παίρνοντας μαζί της αυτή τη φορά και τα θαλάσσια οικόπεδά μας, όπως θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, for peanuts. Πολύ φοβούμαι ότι οι εταίροι μας ξύπνησαν και θέλουν να βάλουν στο χέρι και στους υδρογονάνθρακες μια και εμείς τους έχουμε ξεχάσει για τα καλά

Οι «ευρωπαίοι εταίροι» εδώ και χρόνια πραγματοποιούν μία οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος με στόχο τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Θεωρεί άραγε κανείς ότι το μνημόνιο 86 δισ. της Αριστεράς είναι μονάχα απόρροια των πέντε μηνών αποτυχημένης διακυβέρνησης; Προφανώς και όχι! Το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο και δεν είναι δυνατή κανενός είδους εξυπηρέτησή του. Αντιθέτως είναι απολύτως λογικό να υπάρξει στην πορεία και ένα τέταρτο μνημόνιο, ακόμα επαχθέστερο, αφού το χρέος θα συνεχίσει να διογκώνεται, ενώ παράλληλα η Ελληνική Οικονομία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται.

Το σχέδιο των «εταίρων» μας είναι να υφαρπάξουν έναντι πινακίου φακής οτιδήποτε έχει πραγματική αξία στην Ελλάδα. Είτε μιλάμε για τους υδρογονάνθρακες, είτε μιλάμε για άλλου είδους ορυκτό πλούτο, όπως χρυσό, οι δανειστές θέλουν να αγοράσουν φτηνά. Το σχέδιο τους ιστορικά πηγάζει από τους ιθαγενείς του Νέου Κόσμου, τους οποίους κορόιδευαν οι έποικοι με γυαλιστερές χάντρες. Στην σύγχρονη εκδοχή του αυτό θα περιλαμβάνει έναν εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα αποδεχτεί την πώλησή του στο σκλαβοπάζαρο του καπιταλισμού, με αντάλλαγμα ένα «γενναίο κούρεμα του χρέους».

Από τον οξυδερκή καθηγητή δεν γλίτωσε και ο νέος Καρατζαφέρης, για το οποίο (και τον όψιμο «πατριωτισμό» του είπε: «Πάντως, η πιο προκλητική στάση των δανειστών μας είναι ότι θέλουν να μειωθούν οι στρατιωτικές μας δαπάνες παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του μεγάλου κινδύνου από ανατολάς για τη Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδέχτηκε μεν την μείωση των στρατιωτικών δαπανών αλλά ζήτησε η μείωση αυτή να αφορά τους εξοπλισμούς και όχι το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας. Η αποδοχή μείωσης εξοπλισμών κι όχι άγγιγμα στο προσωπικό δηλώνει, ξεκάθαρα, παλαιοκομματική πελατειακή νοοτροπία». www.xryshaygh.com


ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Σε ξένα χέρια ο ελληνικός χρυσός! Θλιβερή απάντηση Στουρνάρα στην Χρυσή Αυγή!


ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Σε ξένα χέρια ο ελληνικός χρυσός! Θλιβερή απάντηση Στουρνάρα στην Χρυσή Αυγή!

Με ένα έγγραφο-σοκ απάντησε το θλιβερό υπουργείο οικονομικών σε ερώτηση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια για την τύχη των ελληνικών αποθεμάτων χρυσού. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, που απάντησε στην Χρυσή Αυγή μέσω Στουρνάρα, σχεδόν όλος ο ελληνικός χρυσός, δηλαδή η περιουσία του ελληνικού λαού, βρίσκεται στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών μας. Το ζήτημα επανέφερε στην επικαιρότητα σήμερα το defencenet.gr με ένα ενδιαφέρον άρθρο:

Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με επίσημο έγγραφο η αποκάλυψη του defencenet.gr πέρσι τέτοια εποχή, ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουααρίου 2013 που επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.

Συνολικά 3.760 χιλιάδες ουγγιές ήταν τα αποθέματα του χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας στις 31.12.2012, αξίας 4,74 δισ. ευρώ σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόνο όμως η μισή ποσότητα από αυτα βρίσκεται στην Ελλάδα. Το υπόλοιπό βρίσκονται υποθηκευμένα, ουσιαστικά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Ελβετία! Η επίσημη επιβεβαίωση από την Τράπεζα της Ελλάδας και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα ήρθε κατόπιν ερώτησης της βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελένης Ζαρούλια

Αξίζει να πούμε ότι δεν χρειάζεται να ... πτωχεύσουμε για  να χαθεί ο χρυσός αυτός: Αρκεί να υπάρξουν ανέγκλιτες καταδικαστικές αποφάσεις στις εκατοντάδες αγωγές που έχουν καταθέσει σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικο΄πυ δημοσίου οι ιδιω΄τες των οποίων τα ομόλογα "κουρεύτηκαν" αναγκαστικά τον περασμένο Μάρτιο. Να πούμε ακόμα, ότι ένα κράτος χωρίς χρυσό στα θησαυροφυλάκειά του σήμερα, ειδικά, απλά "δεν υπάρχει" σε οικονομικό επίπεδο. Ήδη επί κυβερνήσεων Σημίτη και υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαντωνίου καταληστεύθηκε ο ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια από τα μεταλλεία στις Σκουριές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας να υπάρξει πρόνοια για να καταλήγει στο εθνικό ησαυροφυλάκιο ένα μέρος από τον χρυσό αξίας δεκάδων δισ. ευρώ που βρίσκεται στο ελληνικό υπέδαφος.

Το ερώτημα είναι ποιος έβγαλε τον χρυσό της Ελλάδας εκτός Ελλάδας και το κυριότερο ποιος δεν φρόντισε να επιστρέψει ο χρυσός αυτός στην Ελλάδα πριν το κούρεμα; Η περσινή κυβέρνηση Παπαδήμου, έχει τεράστιες εθνικές ευθύνες...
Η Ελλάδα είναι 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού με 29η την Τουρκία! Το ετήσιο κόστος φύλαξης ανέρχεται μόνο σε 90.000 ευρώ και οι ράβδοι χρυσού που είναι σε διεθνείς προδιαγραφές φυλάσσονται στις εξής τράπεζες:

• στην Τράπεζα της Αγγλίας
• στη Federal Reserve («FED» Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ)
• Στην ιδιωτική ελβετική τράπεζα UBS. Στην Τράπεζα της Αγγλίας, ο χρυσός βρίσκεται από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου!

Το κείμενο της ερώτησης για τον ελληνικό χρυσό

«Το άλυτο (ακόμα) μυστήριο με τις 608 350 ουγκιές της Κατοχής»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, πριν ακόμη τη γερμανική επίθεση τον Απρίλιο του 1941 (από το Φεβρουάριο) ο ελληνικός χρυσός μεταφέρθηκε στην Κρήτη. Με τη γερμανική επίθεση εκεί, το Μάιο του 1941, φυγαδεύτηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου με το αγγλικό πολεμικό «Διδώ» και από εκεί έφθασε στην Πρετόρια της Νοτίου αφρικής. Εκεί μετασχηματίστηκες σε ράβδους συνολικού βάρους 608 350 ουγκιών. Έπειτα από περιπέτειες, ο χρυσός μεταφέρθηκε στο Λονδίνο όπου παρέμεινε με προοπτική μετά το τέλος του πολέμου και την απελευθέρωση της χώρας να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτός ο χρυσός δεν επέστρεψε ποτέ πίσω, όπως αναφέρουν και σχετικά δημοσιεύματα.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1) Αληθεύει το περιεχόμενο των ως άνω δημοσιευμάτων και αν ναι, επέστρεψε ή όχι πίσω ο ελληνικός χρυσός;

2) Ποια είναι τα αποθέματα χρυσού της χώρας αυτήν τη στιγμή τόσο στην Τράπεζα της Ελλάδος, όσο και σε πιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού; Σε πόσα ευρώ αποτιμάται η αξία του;


Αθήνα, 17/01/2013
Η Ερωτώσα Βουλευτής
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

www.xryshaygh.comΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες»


ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Με ΕΝΑ νόμο και ΕΝΑ άρθρο οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Ιδού το νέο 3ετές αριστερό Μνημόνιο - Τι θα περιλαμβάνει το Ταμείο εκποίησης της ελληνικής περιουσίας - Όλα τα μέτρα

EΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης!

Washington Post: Τα 10 καλύτερα περιουσιακά στοιχεία που πουλάει η Ελλάδα!


Αυτοί θα σώσουν την Ευρώπη; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3732022267348392880

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item