Widgets

«ΚΛΩΤΣΑ» του Ελληνικού Λαού στους Πολιτικάντηδες, Ζόμπι, Βαμπίρ, Μούμιες και Φαταούλες...

Ράπισμα του Ελληνικού Λαού στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος
Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, τα επιμέρους αποτελέσματα των σφυγμομετρήσεων, αλλά και τα έως τώρα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος.
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως είχαμε άλλωστε τονίσει, ήταν παραπλανητικό και επιδεχόταν πολλές ερμηνείες, που σε κάθε περίπτωση θα εκμεταλλευτεί και θα επιχειρήσει να καπηλευτεί ο Σύριζα και οι πολιτικάντηδές του. Ο Λαός σε μεγάλη πλειοψηφεία βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού από την μία είχε τις σειρήνες της τρομοκρατίας και τους πολιτικάντηδες του παρελθόντος και από την άλλη το τσίρκο του Σύριζα, που αδυνατούσε ή και δεν ήθελε να δώσει διευκρινίσεις.
Η μόνη πολιτική δύναμη του τόπου, η οποία δήλωσε με σαφήνεια για ποιο λόγο στηρίζει το «ΟΧΙ», διευκρινίζοντας τι ακριβώς σημαίνει το «ΟΧΙ» της, ήταν η Χρυσή Αυγή και γι' αυτό και παρέμεινε εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Αυτό που είδε η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού ήταν την «επιτροπή του ΝΑΙ», με Σαμαρά, Βενιζέλο, Καμίνη, Μπουτάρη, Θεοδωράκη, Τζέφρυ Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σημίτη και όλους τους εκπροσώπους του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, μαζί με μεγαλοδημοσιογράφους και καναλάρχες, να προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν και να τον τρομοκρατήσουν.


Το παλιό πολιτικό κατεστημένο, πραγματοποίησε την απειλή του εναντίον του Ελληνικού Λαού. Ενώθηκε εις σάρκαν μίαν και από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους και την κυβέρνηση, οδήγησε τον Ελληνικό Λαό σε ένα δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού, με κλειστές τράπεζες, και με τα στελέχη της κυβέρνησης να επιτείνουν το κλίμα τρομοκρατίας.
Ο Ελληνικός Λαός έδειξε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι ένας Υπερήφανος Λαός, φύσει Ελεύθερος, και ράπισε τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, δείχνοντάς τους με σαφήνεια την έξοδο από την πολιτική ζωή του τόπου.
Αυτό, βεβαίως, δεν είναι νίκη του Σύριζα, αφού και ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα ότι ήθελε να χάσει το δημοψήφισμα. Αντιθέτως είναι μία προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς τους συριζαίους, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί δεύτερη προδοσία της λαϊκής εντολής, που τους έδωσε την 25η Ιανουαρίου, να σκίσουν τα μνημόνια και να καταργήσουν τους μνημονιακούς νόμους. ΠΗΓΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΣΑΠΙΛΑ! «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ: «Χρεοκοπήστε τη χώρα για να αναλάβει η προδοτική ΝΔουδούλα!»

Δήλωση Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματοςΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ευρισκόμενος σε κατ΄οίκον περιορισμό δήλωσε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πως η απάντηση του ελληνικού λαού στις προτάσεις των τοκογλύφων δανειστών είναι ένα συντριπτικό ΟΧΙ.
Τόνισε πως η επόμενη μέρα πρέπει να βρει ολόκληρο τον ελληνικό λαό ενωμένο και ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την λαϊκή βούληση θα σταθεί με σθένος απέναντι σε κάθε μνημονιακή συμφωνία.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε:
"Ελληνικέ Λαέ,
Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015. Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στην πρόταση των «εταίρων», στην πρόταση Γιουνκέρ, ήταν συντριπτικά «ΟΧΙ». Αυτό το «ΟΧΙ» υποστήριξε με θέρμη το Κίνημά μας και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Βουλευτές, όλα τα Στελέχη, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που στάθηκαν σταθερά και υποστήριξαν τη γραμμή αυτή.
Η επόμενη μέρα, όμως, πρέπει να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους. Η 6η Ιουλίου δεν πρέπει να βρεις τους μισούς Έλληνες πατριώτες και τους άλλους μισούς Έλληνες προδότες. Θα πρέπει, επίσης, να τονίσουμε ότι το «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής στην πρόταση Γιουνκέρ δεν είναι σίγουρα «ΝΑΙ» στην οποιαδήποτε πρόταση και στην οποιαδήποτε συμφωνία θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Είμαστε σταθερά κατά του μνημονίου.
Ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Ελληνικός Λαός την εβδομάδα που πέρασε, με τις ουρές στα καταστήματα τροφίμων και στις τράπεζες. Αυτό ήταν ένα φαινόμενο απαράδεκτο, για το οποίο υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο εκ μέρους της κυβερνήσεως, αλλά και εκ μέρους της Ευρώπης, η οποία εκβιαστικά κινήθηκε προς την κατεύθυνση να αναγκάσει τον Ελληνικό Λαό να πει «ΝΑΙ» στην πρότασή της.
Η Χρυσή Αυγή έπραξε το καθήκον της και απέδειξε ότι είναι ένα Κίνημα Πατριωτικό και Εθνικιστικό, το οποίο είπε ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Επιτέλους, να σταματήσει η λασπολογία, η συκοφαντία, ο αποκλεισμός και η πολεμική εναντίον μας.
Η Χρυσή Αυγή είπε το ΟΧΙ στην ξενοκρατία. Είπε το ΟΧΙ σε κάθε μνημόνιο. Και θα πει το ΟΧΙ σε κάθε συμφωνία, η οποία θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο και θα εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Οι παπαγάλοι του αντισυνταγματικού τόξου έχασαν την ψυχραιμία τους: Υστερικοί καβγάδες για το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής - 3 ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Αθήναι 6 Ιουλίου 2015
Κύριε Πρόεδρε,
Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.
Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Ευχαριστώ θερμά
Μετά τιμής
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ηλίας Κασιδιάρης: Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ είναι νέο Μνημόνιο


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, που προβλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα, κατήγγειλε τους κυβερνητικούς τακτισμούς και το κλείσιμο των τραπεζών που είχε ως αποτέλεσμα την Πύρρειο νίκη του ΟΧΙ.
Το μήνυμα που έδωσε ο Ελληνικός λαός είναι πως κανένα Μνημόνιο δεν είναι πλέον ανεκτό, όμως η πρόταση του Σύριζα είναι και αυτή ένα νέο Μνημόνιο, το οποίο οδηγεί σε οριστική καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας.   ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ήταν ΟΧΙ στο Μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είπε πως το OXI που είπε ο Ελληνικός Λαός ήταν ένα μεγάλο OXI προς όλα τα Μνημόνια και κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι σύντομα θα προδώσει αυτή την εντολή φέρνοντας ένα νέο Αριστερό Μνημόνιο.
Υ.Γ. Βέβαια η «ανεξάρτητη» ΕΡΤ προέβαλε τις δηλώσεις μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια τις έκοψε για να δείξει τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ Μεϊμαράκη!   ΠΗΓΗΟ Βαρουφάκης έφυγε - Το Αριστερό Μνημόνιο έρχεται!


Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το υπουργείο οικονομικών, ο Γιάννης Βαρουφάκης. Θυμίζουμε ότι ο «Γιάνης» είχε πολλάκις τονίσει σε μερικές από τις άπειρες συνεντεύξεις του ότι η παραίτησή του συνδέεται άμεσα με την υπογραφή της «συμφωνίας», δηλαδή του νέου αριστερού μνημονίου. Άρα ευκόλως συμπεραίνει κανείς ότι η παραίτησή του προηγείται χρονικά της υπογραφής του νέου μνημονίου.
Αυτό το επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση του Βαρουφάκη, ο οποίος τονίζει ότι του ζητήθηκε από τον Τσίπρα να παραιτηθεί μετά από εντολή των διεθνών τοκογλύφων, εντολή την οποία υπάκουσε ο Τσίπρας για να υπογραφεί το νέο μνημόνιο. Συγκεκριμένα τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Βαρουφάκης:
«Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την... απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών.»
Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, λοιπόν, ότι ίσως όχι σε «48 ώρες», αλλά σίγουρα πολύ σύντομα η «πρώτη φορά αριστερά» θα υπογράψει το νέο αριστερό μνημόνιο, το οποίο θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ως «νίκη του Ελληνικού Λαού», καπηλευόμενη την ψήφο των Ελλήνων. Ο Βαρουφάκης φεύγει - Το μνημόνιο έρχεται!  ΠΗΓΗ

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων ενάντια σε όλα τα Μνημόνια, παλιά και νέα Μνημόνια!

Οι Έλληνες ερωτήθηκαν επί της ουσίας αν συμφωνούν με τη μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε τα χρόνια που πέρασαν. Ουδείς γνώριζε ή ενδιαφέρθηκε να μάθει το περιεχόμενο της προτάσεως Γιούνκερ, πέρα από το γεγονός ότι ήταν άλλο ένα μνημόνιο με Αγγλικό Δίκαιο, εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η απάντηση των Ελλήνων ήταν συντριπτική και σαφέσταση, όσο κι αν οι συριζαίοι προσπαθούν να νοθεύσουν τη Λαϊκή Εντολή
Ο Ελληνικός Λαός σε ποσοστό 62% αγνόησε τις σειρήνες του τρόμου που εξέπεμπαν τα κανάλια και οι πολιτικοί του παλιού σαθρού κατεστημένου. Αγνόησε τις πιέσεις κυβερνήσεως, δανειστών και των μνημονιακών κομμάτων, που εκδηλώθηκαν με ουρές στα ΑΤΜ και στα καταστήματα τροφίμων, και απάντησε ότι ΔΕΝ θέλει άλλα μνημόνια, ΔΕΝ ανέχεται άλλο τις πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια εξαθλιωμένων Ελλήνων.
Παράλληλα, ο Ελληνικός Λαός, έδωσε σαφέστατο μήνυμα προς τους κυβερνώντες. Το ΟΧΙ στα Μνημόνιο, που με σαφήνεια είπε σήμερα ο Λαός δεν αφορά μόνο την πρόταση Γιουνκέρ, αλλά απορρίπτει και την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία ελάχιστα διαφέρει από την πρόταση των «θεσμών». Συνεπώς, ας αφήσουν τους τακτικισμούς και ας μην προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ως «νίκη» μία αποδοχή της δικής τους μνημονιακής πρότασης.
Ο Λαός μίλησε: Τέλος τα Μνημόνια! Τέλος το Αγγλικό Δίκαιο! Τέλος η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!  ΠΗΓΗ
Ο Τσίπρας ξεπέρασε τον Τζέφρυ: Σάλιωσε τον φάκελο μαζί με την ταινία για δεύτερη φορά! 
Οι γκάφες του Γιωργάκη Παπανδρέου θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες, αφού το νέο αμερικανάκι dear Alexis Tsipras έχει αναλάβει την διασκέδαση του Ελληνικού Λαού.
Σήμερα λοιπόν ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού μπήκε πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει και βγήκε μετά από ένα λεπτό, σάλιωσε το φάκελο μαζί με την ταινία πάνω απ’ την κόλλα για δεύτερη φορά!     Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο είχε κάνει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το άτομο που κυβερνάει την χώρα...ΠΗΓΗ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο Kontra Channel λίγο μετά την δημοσιοποίηση των εκτιμήσεων για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που δείχνουν προβάδισμα του ΟΧΙ.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης επισήμανε πως η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, καθώς ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δεν μπόρεσε να ψηφίσει αφού βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Τόνισε τέλος ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα την επόμενη μέρα, ώστε να καταγγείλει μια επονείδιστη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και να εκφράσει την λαϊκή βούληση για τερματισμό των Μνημονίων.  ΠΗΓΗΠαραιτήθηκε ο αρχισκευωρός Σαμαράς - Ο Ελληνικός Λαός τον έστειλε στα αζήτητα!


Ο πατέρας της ήττας του "Ναι", ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ο συνεργάτης των τοκογλύφων εκβιαστών, ο μεγαλύτερος προδότης πολιτικάντης που πέρασε ποτέ από την χώρα... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!


Δεν θα πούμε στο καλό. Θα πούμε ότι μπορεί ο πολιτικός του βίος να τέλειωσε, αλλά η Δικαιοσύνη έχει ακόμα ανοιχτές υποθέσεις με τον βουλευτή Μεσσηνίας.  ΠΗΓΗΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ
samaras-theodwrakis-kai-gennimata-oloi-stis-brukselles.w_l
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Επτά η ώρα το απόγευμα βγήκαν στα κανάλια τα λεγόμενα exit poll. Έδιναν ποσοστά, 51 % στο «όχι», και 49 % στο «ναι». Διαψεύστηκαν για άλλη μία φορά. Αργότερα βέβαια, έφτασε το «όχι» σε ποσοστό κοντά του 60 %. Μην αναλύσω τώρα τις προβλέψεις τους, όλοι τις καταλαβαίνετε.

Δεν ήθελα να σας μεταφέρω τις πληροφορίες που είχαν μεταφέρει και σ΄εμένα, προ του δημοψηφίσματος, φίλοι μου μεν, αλλά αντίθετοι ιδεολογικά, και που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είχαμε και κάτι να χωρίσουμε. Μεταφέρω αυτολεξεί:
«Στέφανε, το «όχι» δεν σημαίνει «ναι» στον Τσίπρα, σημαίνει «όχι» στους σαμαροβενιζέλους, αλλά και στους λοιπούς.».

Την παραπάνω επισήμανση την έλαβα από φίλο μου, αριστερών πεποιθήσεων.
«αν ο Ελληνικός λαός ψηφίσει «ναι», τότε είναι άξιος της τύχης του».

Την δεύτερη γνώμη την έλαβα Σάββατο βράδυ, προ του δημοψηφίσματος, από φίλο μου που εργάζεται στη βουλή. Τυγχάνει μάλιστα ο εν λόγω φίλος μου να είναι νεοδημοκράτης.

Καταλαβαίνετε απόλυτα ότι το «όχι» δεν σημαίνει «ναι» στον Τσίπρα, αλλά σημαίνει «όχι» στους σαμαροβενιζέλους και στους λοιπούς του αντισυνταγματικού τόξου.

Το «όχι», κυρίες και κύριοι, ξεπέρασε το αρχικό ποσοστό που είχαν λάβει τα αντιμνημονιακά κόμματα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Το «όχι» σημαίνει μεταξύ άλλων, και άρνηση στο παλιό πολιτικό σύστημα. Δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες μέρες, προ του δημοψηφίσματος, λύσσαξαν τα εγχώρια ΜΜΕ, να μας βομβαρδίζουν με μηνύματα υπέρ του «ναι». Υπολογίζω τις επόμενες ώρες να έχουμε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στα λεγόμενα μνημονιακά κόμματα, πράγμα που λίγο με απασχολεί.

Ελπίζω την αποψινή βούληση του Ελληνικού λαού, να την χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση προς όφελος όλων μας.

Η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών επιβεβαιώθηκε περίτρανα, για άλλη μία φορά. Έπεται συνέχεια… ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3039108487894006917

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item