Widgets

Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝΜια απάντηση στην υποκριτική κοινωνική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου”

Χωρίς Μνημόνιο, με Κράτος χρεοκοπημένο κι είμαστε ακόμα Ζωντανοί!
Από τα ξημερώματα της Τετάρτης το ελληνόφωνο Κράτος είναι επισήμως χρεοκοπημένο, σύμφωνα με το ΔΝΤ. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός μνημονιακού προγράμματος, οι Τράπεζες παραμένουν κλειστές και οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα ΑΤΜ, με ανώτατο όριο ανάληψης τα 60 ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Έλληνες αναπνέουν ακόμα και το σημαντικότερο, αναπνέουν Ελεύθεροι!
Η ολιγαρχία του πλούτου δείχνει απεγνωσμένη και οι κραυγές τρομοκράτησης που εξαπολύει προς πάσα κατεύθυνση από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, το αποδεικνύει περίτρανα. Οι δακρύβρεχτες εμφανίσεις της μπουρζουαζίας των πολιτικάντηδων και των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναγούλα σ' εκείνους που επί πέντε χρόνια βιώνουν το δράμα των Μνημονίων. Η κυρία Μπακογιάννη μάλιστα, της γνωστής οικογενείας, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για την εικόνα των συνταξιούχων που αναμένουν στην ουρά για το ΑΤΜ. Πρωτόγνωρα πράγματα για την κυρία Μπακογιάννη, όχι όμως και για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, για την οποία αυτές οι εικόνες είναι μέρος της καθημερινότητας των Ελλήνων που περιμένουν με τις ώρες στις ουρές σε ΙΚΑ, Εφορία, Νοσοκομεία και λοιπούς δημόσιους οργανισμούς.

Πολύ περισσότερο, αυτές οι εικόνες δεν είναι πρωτόγνωρες για εμάς τους Χρυσαυγίτες και όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Διότι σε αντίθεση με την κυρία Μπακογιάννη και το σινάφι της, εμείς είδαμε την απόγνωση στα μάτια των συμπατριωτών μας, τόσο στις γειτονιές όσο και στις εκατοντάδες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης τις οποίες διοργάνωσε το Κίνημα σε όλη την ελληνική επικράτεια, στοχεύοντας στην κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μας, ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.
Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε και το εξής, για να καταδείξουμε τον κατ' επίφαση «ανθρωπισμό» των καπιταλιστών καθώς και την κίβδηλη κοινωνική τους «ευαισθησία»: το σύνολο των πολιτικάντηδων και μεγαλοδημοσιογράφων που σήμερα παριστάνουν τους συμπονούντες και συμπάσχοντες των δεινών του Λαού μας, χειροκροτούσε με μνημειώδη χαιρεκακία την απαγόρευση της διανομής τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, πανηγύριζε δε μέσα σε ντελίριο μίσους, όταν η απαγόρευση αυτή συνοδευόταν από επέμβαση των ΜΑΤ. Αυτοί είναι που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα «δημοκρατικής» και μνημονιακής συμπόνοιας!

Το θέατρο των φιλελεύθερων καπιταλιστών, δεν απενοχοποιεί βεβαίως τις παλινωδίες του μαρξιστικού θιάσου που κυβερνά, αγκαλιά με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου. Η Αριστερά άφησε απροστάτευτο το Λαό μας από την εκδικητική μανία των τοκογλύφων και το κυριότερο, σύρεται στας Ευρώπας περιφέροντας τον δίσκο της επαιτείας και ικετεύοντας για ένα Νέο Μνημόνιο!
Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται ότι η Εθνική Ελευθερία και η Εθνική Αξιοπρέπεια δεν είναι ζήτημα επικοινωνιακών διακηρύξεων, αλλά αντίθετα, ζήτημα Θέλησης του Λαού και προπαντός μιας Εθνικής Ηγεσίας που θα δρα υπό ένα εθνικό σχέδιο. Την Θέληση αυτή, την έχει μόνον η Χρυσή Αυγή, η Αριστερά όπως είχαμε προβλέψει, απεδείχθη ολίγιστη. Και απεδείχθη ολίγιστη διότι ακριβώς η Αριστερά είναι βολεμένη, κρατικοδίαιτη, νεόπλουτη και καπιταλιστική!
Αναπνεύστε, συμπατριώτες, αέρα ελευθερίας για τις λίγες ώρες ή μέρες μέχρι να υπογράψει το «δημοκρατικό» τόξο το Νέο αντεθνικό και εθνοκτόνο Μνημόνιο.
Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!    Ευάγγελος Καρακώστας 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΒΙΝΤΕΟ: «ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ από το '74 και μετά ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

Αποκάλυψη: Συνωμοσία των πολιτικάντηδων για 20 χρόνια σκληρού Μνημονίου


Έξι έγγραφα που συνέταξε η τρόικα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την αγγλική εφημερίδα Guardian και την γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. Στα έγγραφα αυτά σκιαγραφείται το σχέδιο εγχώριων πολιτικάντηδων και «δανειστών», προκειμένου να τερματίσουν την όποια εν Ελλάδι αντίσταση ενάντια στα μνημόνια και την υποταγή.
Στα σχέδια αυτά γίνεται σαφές ότι συμπεριλαμβάνεται και η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία παρότι υποκριτικά στηρίζει το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, στην ουσία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προκρίνει το «ΝΑΙ». Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν υπήρχε η οποιαδήποτε προεργασία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, αλλά αντιθέτως προσπάθησε εντόνως για να γίνει αυτό σε κλίμα πανικού και τρομοκρατίας. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι στην ουσία θέτουν ως ερώτημα την πρόταση Γιούνκερ, την οποία έχουν έτσι και αλλιώς αποδεχτεί, με έγγραφό τους προς τους διεθνείς τοκογλύφους.
Έτσι εξηγείται και η παντελής απουσία ακόμα και τηλεοπτικού σποτ από την πλευρά του «ΟΧΙ», αλλά κυρίως το γεγονός ότι οι συριζαίοι φροντίζουν να στέλνουν στα πάνελ ανθρώπους που θα ξεφτιλιστούν όπως ο Φίλης με τα «μακαρόνια» ή η Ραχήλ Μακρή ή ο Καμμένος που από την φύση του είναι αντιεπικοινωνιακός, ενώ αντιθέτως η ΝΔ στέλνει Βορίδηδες και Γεωργιάδηδες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα έγγραφα, η εκτίμηση του ΔΝΤ είναι πως το χρέος της Ελλάδας θα είναι ακόμη στο 118% του ΑΕΠ το 2030, ακόμη κι αν η χώρα εφαρμόσει το σύνολο του πακέτου ΓιούνκερΔηλαδή ακόμα και αν ήταν κυβέρνηση ο νενέκος, που εφάρμοζε ακρίτως ό,τι του λέγανε οι δανειστές, το χρέος θα ήταν μη βιώσιμο (δηλαδή θα ζούσαμε με σκληρά μνημόνια) μέχρι το 2030, τουλάχιστον!
Στα έγγραφα αυτά παρουσιάζεται και ο φόβος των «θεσμών» για την «πολιτική αβεβαιότητα» που θέτει σε κίνδυνο τους «στόχους» των μνημονίων. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι στόχος των πολιτικάντηδων του «δημοκρατικού» τόξου και των δανειστών είναι ένα δημοψήφισμα που (είτε γίνει, είτε δεν γίνει) θα πείσει τους Έλληνες για την «αναγκαιότητα» της μνημονιακής λαίλαπας.
Εν τέλει όλα συνοψίζονται στην προτροπή Γιούνκερ προς τους Έλληνες: «μην αυτοκτονήσετε, θα σας πεθάνουμε εμείς»!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «στρατευμένη τηλεόραση» και η υποκρισία της «Αυγής»

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η πρόταση της κυβερνήσεως στην σύγκλιση της ολομελείας της Βουλής, του περασμένου Σαββάτου, ήταν να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να αποφανθεί με την ψήφο του εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση της τρόικα. Μία πρόταση, η οποία είναι κυριολεκτικά εξοντωτική για τον Ελληνικό λαό και μετατρέπει την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους για τις επόμενες δεκαετίες. 
Παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στο σώμα επισήμανα ότι ήδη σχηματίζονται ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων και ότι από την Δευτέρα έχουν σπάσει τα τηλέφωνα όλης της χώρας με προειδοποιήσεις από γνωστούς να αποσύρουν τις καταθέσεις τους γιατί πρόκειται να κλείσουν οι τράπεζες. Καταλήγοντας μάλιστα, τους ρώτησα ευθέως εάν πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Αυτό το είπα δημόσια και υπάρχει καταχωρημένο και στα πρακτικά της Βουλής. Όμως ουδείς ανησύχησε από την πλευρά της κυβερνήσεως από την δήλωσή μου μία δήλωση πέρα για πέρα ανταποκρινόμενη στην αλήθεια. 
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Η μία περίπτωση, την οποία προσωπικώς δεν πιστεύω, είναι ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε το τι θα επακολουθούσε. Η άλλη ότι γνώριζε πολύ καλά και αυτό ακριβώς ήθελε και επεδίωκε! 
Οι επιλογές μας ήταν τρεις: Το παρών, το οποίο δεν αρμόζει σε Εθνικιστές, οι οποίοι πρέπει να παίρνουν θέση πάντοτε. Το όχι (στο δημοψήφισμα, το οποίο θα σήμαινε ότι αποδεχόμαστε την πρόταση των τοκογλύφων. Τρίτη επιλογή το ναι. Ναι σε ένα δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού και όχι βέβαια ναι στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του.
Το τι ακολούθησε είναι γνωστό. Οι τράπεζες έκλεισαν και ο πανικός απλώθηκε παντού. Όπως ακριβώς είχα πει στη Βουλή! Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δεδομένο ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα εκφράζει την ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού. Ενός Λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία ήταν ενάντια στα μνημόνια και ίσως τώρα αναγκαστεί κάτω από την πίεση και τον φόβο να πει ναι στην υποδούλωσή του στο διεθνές κεφάλαιο. Να πει ναι στο ξεπούλημα της Πατρίδας και αυτό θα είναι έργο προπαντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλίας Κασιδιάρης: Υπερήφανοι που κάναμε φυλακή επειδή αντιστεκόμαστε!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε κατά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ύστερα από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου:
"Στην χώρα αυτή όπως ξέρετε φυλακίστηκαν όλοι οι πρωτοπόροι της εθνικής ανεξαρτησίας, ο Κολοκοτρώνης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, οπότε ακόμα κι εμείς που είμαστε ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς τους γίγαντες, μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που κάναμε φυλακή, επειδή αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα.
Σήμερα που η Πατρίδα απειλείται και πάλι από την ξένη κατοχή των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών είναι η ώρα της μεγάλης πολιτικής αντεπίθεσης του εθνικού πατριωτικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Λέμε ΟΧΙ σταθερά και δεν κάνουμε κωλοτούμπα, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι".  ΠΗΓΗ
Φωτογραφίες

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Kontrachannel για τις τρέχουσες εξελίξεις 

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontrachannel για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με το δημοψήφισμα, την Εθνική Κυριαρχία, τους εκβιασμούς των τοκογλύφων και την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης. ΠΗΓΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χ. ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΠαναγιώτης Ηλιόπουλος: Υποκριτής ο Τσίπρας, υπογράφει νέο Μνημόνιο


Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος αποδείχθηκε προφητικός, καθώς στην συνέντευξη που έδωσε πριν 2 μέρες είχε προαναγγείλει τις τελευταίες εξελίξεις με την πολιτική κυβίστηση του Τσίπρα.
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος ενημέρωσε πως στις 11 Ιουλίου θα αποφυλακιστεί μαζί με τον Συναγωνιστή Γερμενή, καθώς λήγει το 18μηνο της παράνομης προφυλάκισής του.
Στην συνέχεια τόνισε ότι ο Τσίπρας συνελήφθη ψευδόμενος, καθώς αυτό που επεδίωκε από την πρώτη στιγμή ήταν να περάσει επικοινωνιακά στον κόσμο ένα νέο επαχθές αριστερό Μνημόνιο.
Οι Έλληνες Εθνικιστές λένε όχι και στα μετρά των τοκογλύφων και στα μέτρα του Τσίπρα που εξοντώνουν το ίδιο τον ελληνικό λαό.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει αταλάντευτη στις θέσεις της: 
Όχι στο Μνημόνιο και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην IL Giornale: Λέμε ένα περήφανο ΟΧΙ απέναντι στους τοκογλύφους

Ακόμα και οι συστημικοί δημοσιογράφοι καταγγέλλουν τον Τσίπρα για απολυταρχική εκτροπή

Ο Γιώργος Παπαχρήστος των «Νέων» είναι ένας πολύ γνωστός συστημικός δημοσιογράφος. Στα «Νέα» της Τετάρτης, κάτω από τον τίτλο «Φαεινές ιδέες», γράφει τα εξής:
«Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φλερτάρουν με την ιδέα μιας πιο απολυταρχικής τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Και δεν εννοώ τον όψιμο σύμμαχο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, τη Χρυσή Αυγή (αυτή και αυτοί, με το όραμα μιας στρατιωτικής χούντας κοιμούνται και με αυτό ξυπνούν). Όχι. Μιλώ και για κυβερνητικά στελέχη, ναι στελέχη της “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης, τα οποία δεν θα έβλεπαν με άσχημο μάτι να γίνει ένα μπάχαλο στους δρόμους με αφορμή το κλείσιμο των τραπεζών. Έτσι ώστε να βγουν “μερικές στρατιωτικές μονάδες” για να περιφρουρήσουν την τάξη και αυτό, με τη σειρά του, να οδηγήσει στη λήψη σχετικών, περιοριστικών μέτρων!!!
Γνωρίζω λοιπόν, από έγκυρη πηγή, ότι τουλάχιστον ένα κυβερνητικό στέλεχος, στον προβληματισμό που ακολούθησε της απόφασης για το κλείσιμο των τραπεζών, πρότεινε το εξής καταπληκτικό:
-Να ανακοινώσουμε ότι επιβάλλουμε capital controls, με παράλληλη επιβολή πλαφόν στις αναλήψεις, και να μην κλείσουμε τις τράπεζες. Να τις αφήσουμε ανοιχτές.
-Μα τι λες; Παρενέβησαν διάφοροι. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μπουκάρει ο κόσμος στις τράπεζες και να τα κάνει λίμπα!..
-Αυτό θέλουμε, να τα κάνει λίμπα ο κόσμος. Και μετά να κατεβάσουμε μερικές μονάδες στον δρόμο, να περιφρουρήσουν τις τράπεζες. Με τον τρόπο αυτό, και την κίνηση στις τράπεζες θα μηδενίσουμε, και ορισμένα μέτρα που ενδεχομένως θα απαιτηθούν αργότερα θα μπορούμε να επιβάλουμε εύκολα.
Η πρόταση φυσικά απερρίφθη – και καλώς απερρίφθη. Αν το μεταφέρω εδώ, είναι για να καταδείξω πώς λειτουργεί το μυαλό ορισμένων αυτές τις κρίσιμες ώρες…
(Διευκρινίζω ότι ο υπουργός ΔΕΝ είναι ο Καμμένος. Άλλος είναι…)»
Δεν θα σχολιάσουμε τις φαντασιώσεις του υπαλλήλου του ΔΟΛ για τα δήθεν «οράματα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τις υποτιθέμενες «συμμαχίες» της. Το ζητούμενο στο κείμενο αυτό αφορά τα όσα λέει για την πρόταση κυβερνητικού στελέχους για την κίνηση στρατιωτικών μονάδων και την επιβολή ουσιαστικά περιοριστικών μέτρων. Ο Παπαχρήστος οφείλει να δώσει το όνομα του κυβερνητικού στελέχους στην δημοσιότητα. Ειδάλλως, πρόκειται για συκοφαντία. Και ας αφήσουμε τα «καλαμπούρια» για το περιβόητο «δημοσιογραφικό απόρρητο».
Αν, λοιπόν, δεν ισχύει η καταγγελία του Παπαχρήστου, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να έχει την αντιμετώπιση εκείνων που διασπείρουν ψευδείς ειδήσειςΕάν, όμως, ισχύει θα πρέπει να γνωστοποιηθεί το όνομα του στελέχους, να του ζητηθούν εξηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε αν σ’ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει ή όχι η σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης.
Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Κερατσίνι, πραγματοποιήθηκαν ανήθικες και παράνομες αθλιότητες, και στοχοποιήθηκε ένα ολόκληρο νόμιμο πολιτικό κόμμα, προκειμένου να εφευρεθεί η «εγκληματική οργάνωση» και να παιχτούν ανέντιμα και βρώμικα πολιτικά παιχνίδια. Τώρα θα ισχύσει το ίδιο για όλη την κυβέρνηση, αν όντως επιβεβαιωθεί ότι στέλεχός της πίεζε ουσιαστικά για την λήψη εκτάκτων στρατιωτικών μέτρων;
Όλοι αυτοί που ούρλιαζαν επί δύο σχεδόν χρόνια για «οπλοστάσια», «στρατόπεδα εκπαίδευσης», «απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος» και άλλες παρόμοιες αηδίες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  για να διαψευστούν από τα ίδια τα γεγονότα και να εξευτελιστούν, τι θα κάνουν τώρα; Θα χρησιμοποιήσουν τους ίδιους χαρακτηρισμούς;
Όπως και να έχει ο Παπαχρήστος οφείλει να δώσει το όνομα στην δημοσιότητα. Αν λέει αλήθεια, προβαίνει σε μια σημαντική αποκάλυψη και η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Αν όχι, πάλι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο, αλλά εναντίον του, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
mnhmonio

«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα», δίχασαν τον λαό, τον τρομοκράτησαν, τον ξεφτίλισαν σε ουρές έξω από τράπεζες και Σούπερ Μάρκετ, ξερίζωσαν τα δόντια του τουρισμού, και αντί να συγκαλέσουν σύσκεψη Αρχηγών, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ και όχι αλα κάρτ, να παρθούν από κοινού σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις και εντέλει, αφού διακαώς ήθελαν την εξουσία και την κατέλαβαν τάζοντας και υπόσχοντας τα πάντα σε όλους, να μας οδηγήσουν με το κεφάλι ψηλά, να ανασυντάξουμε το κράτος μας ενωμένοι... .>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η μνημονιακή ΝΔ δεν λέει λέξη για το «αντιμνημονιακό» ΚΚΕ;

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ
xrysh_augh
  Σε κανέναν από τους Έλληνες που γνωρίζουν την πραγματική ιστορία της Χώρας μας, δεν κάνουν εντύπωση τα τερτίπια των αριστερών. Αυτοί είναι και δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν. Τους ξέραμε, όπως επίσης γνωρίζαμε εκ των προτέρων και το τι θα κάνανε, αν ποτέ κυβερνούσαν.

Υπάρχουν όμως πολιτικοί συνδυασμοί που ενεργούν βάση το προσωπικό όφελος των μελών τους όπως και των αφεντικών τους σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι ΑΝΕΛ για παράδειγμα, συνέπραξαν με το Σύριζα, κοπτόμενοι για το καλό του τόπου , όπως ευαγγελίζονταν. Μάλιστα οριοθέτησαν και τις λεγόμενες κόκκινες γραμμές, εφιστώντας μάλιστα την προσοχή όλως μας, πως αν παραβιαστούν οι γραμμές αυτές, θα γίνει Κούγκι. Η πρώτη γραμμή που παραβιάστηκε ήταν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Μα θα πει κάποιος, οι ΑΝΕΛ το καταψήφισαν. Ναι, το καταψήφισαν, αλλά πέστε μου εσείς, τι αλλάζει που απ’ τη μία καταψηφίζουν το νομοσχέδιο, και απ’ την άλλη συνεχίζουν να στηρίζουν το Σύριζα; Όσον αφορά την κυβερνητική συμμαχία δεν αλλάζει τίποτε. Αλλάζει όμως και σε μεγάλο βαθμό στα μάτια του Ελληνικού λαού. Σε αυτούς που πίστεψαν πως οι ΑΝΕΛ θα είναι τολμηροί και άκαμπτοι σαν τους χρυσαυγίτες. Σε αυτούς τους Έλληνες, πράγματι έκανε αλγεινή εντύπωση η στάση του Καμμένου και των συνοδοιπόρων του.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά το Ποτάμι. Γράφει σήμερα στην «καθημερινή» ο κ. Ζούλας: «Κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο Θεοδωράκης. Αφορμή στάθηκε η επιστολή του πρωθυπουργού στους ομολόγους του που υποστήριζε ότι το δημοψήφισμα αποφασίστηκε με αυξημένη πλειοψηφία, γεγονός που ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε «πρωτοφανές», υπενθυμίζοντας στον πρωθυπουργό ότι το μόνο αντιπολιτευτικό κόμμα που εγκρίνει τις επιλογές του, είναι το νεοναζιστικό μόρφωμα του κ. Ν. Μιχαλολιάκου. Είναι αδιανόητο να επικαλείται ο πρωθυπουργός τη Χ.Α ως πειστήριο ενίσχυσης της δημοκρατικής του νομιμότητας.»

Δεν θα σχολιάσω για το πόσο νόμιμος πολιτικός σχηματισμός είναι η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύεται εξάλλου σε καθημερινή βάση από τα πολικά δρώμενα, και όχι μόνο. Απουσία επιχειρημάτων προσπαθούνε οι ποτάμηδες να κάνουν σπέκουλα για πράγματα που δεν ισχύουν. Ισχύει όμως η ξεδιάντροπη στάση που κράτησαν οι ποτάμηδες, εντός της ολομέλειας της βουλής, όταν μέσω του ανδρείκελου που έχουν σαν αρχηγό, είπαν στον πρωθυπουργό: «φέρε ό,τι συμφωνία να’ναι και εμείς θα την ψηφίσουμε». Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει, κύριε Θεοδωράκη. Φέρε μνημόνια είπες στον Τσίπρα, τη στιγμή που η Ελληνική κοινωνία βογκάει. Ναι, γνωρίζουμε κ. Θεοδωράκη ότι είσαι φερέφωνο της ολιγαρχίας που λυμαίνεται τον τόπο, αλλά ξεβρακωθήκατε μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού, με τη στάση σας μέσα στο κοινοβούλιο.

Η προηγούμενη συγκυβέρνηση ακυρώθηκε από τον Ελληνικό λαό, για τα αντιλαϊκά μέτρα που εκτέλεσε, αλλά και από τις διώξεις, που απροκάλυπτα έκανε, ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Ό,τι έχει απομείνει από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα εξαχνωθεί σε βραχύ χρόνο. Το ίδιο θα συμβεί και για τους άλλου δύο σχηματισμούς, ΑΝΕΛ – Ποτάμι. Ο Ελληνικός λαός θα δώσει και πάλι τη λύση.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι φαϊνάνσιαλ τάιμς γράφουν στην ιστοσελίδα τους: «έτοιμος να υπογράψει την άνευ όρων παράδοση ο Τσίπρας».

ΥΓ.
τα όπλα στη φαρέτρα των Ελλήνων Εθνικιστών αναβαθμίστηκαν κατά πολύ, μετά την αποφυλάκιση του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ομοβροντία δηλώσεων του στυλ : η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- ΧΑ, ελευθέρωσε τον Κασιδιάρη ! ! !  πηγή


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  
Η Χρυσή Αυγή, το δημοψήφισμα και οι κουτοπονηριές του Φον Αντωνάκη


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5423101273394144850

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item