Widgets

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!Centre of European Reform: “Έφτασε το 10%η Χρυσή Αυγή - Θα γίνει κυβέρνηση αν αποτύχει ο Σύριζα”

Περισπούδαστο άρθρο περί της πολιτικής κατάστασης Ελλάδα έγραψαν στην ιστοσελίδα του βρετανικού think tank Centre of European Reform, οι Ian Bond και Rem Korteweg. Οι συγκεκριμένοι είναι ειδικοί περί εξωτερικής πολιτικής, συνεργάτες του εν λόγω think tank. Ο μεν πρώτος διευθυντής του τμήματος εξωτερικής πολιτικής, ενώ ο δεύτερος ειδικός περί ενέργειας, ασφάλειας και εμπορίου.Στο άρθρο αυτό αναφέρονται στο πολιτικό μέλλον της χώρας, ύστερα από την υπογραφή του νέου μνημονίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι έχοντας δοκιμάσει τα mainstream κόμματα και τους αριστερούς λαϊκιστές, η τελευταία τους ελπίδα βρίσκεται σε έναν συνασπισμό που να περιλαμβάνει το ακροδεξιό "Χρυσή Αυγή”Κοινώς, η υπογραφή του τρίτου μνημονίου και η περαιτέρω φτωχοποίηση του Λαού εν τέλει θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Κοιτώντας το ζήτημα μέσα από το πρίσμα των καθεστωτικών δημοσκοπήσεων, οι δύο συμμέτοχοι του think tank, γράφουν: «Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν ότι η στήριξη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή μαζί, διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή κοντά στο 10%.». Βεβαίως, γνωρίζουν οι συγγραφείς ότι η πραγματικότητα είναι κατά τι διαφορετική, αφού οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις κρύβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όμως δεδομένου ότι οι Ανέλ έχουν εξαφανιστεί, όντως η Χρυσή Αυγή έχει φτάσει το 10% και επιπλέον προσθέτουμε εμείς, κοιτώντας την δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr.
Ποιο είναι όμως το αντικείμενο της έρευνάς τους, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι ασχολούνται με την εξωτερική πολιτική; Γίνεται σαφές πιο κάτω, αφού θεωρούν ότι η πτώση της κυβερνήσεως Σύριζα θα αποτελέσει «καταστροφή» για την εξωτερική πολιτική. Τι εννοούν ως «καταστροφή»; Συγκεκριμένα αναφέρονται στα ελληνοτουρκικά, στην λαθρομετανάστευση, στο Κυπριακό, το Κόσσοβο και φυσικά τις ελληνορωσικές σχέσεις.
Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα ζητήματα, στα οποία αναφέρονται; Στα ελληνοτουρκικά, η Άγκυρα εντείνει τις προκλήσεις της, ενώ το ελλαδικό ΥΠΕΞ παρακολουθεί αμήχανο την μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, η Ελλάδα τελεί υπό κατάληψη. Το Κυπριακό βρίσκεται προ των πυλών της προδοσίας και νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής του Αττίλα. Στα δυτικά Βαλκάνια είναι έτοιμη η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, ενώ προχωράει με βήμα γοργό η αναγνώριση του Κοσσόβου, που δημιουργεί ένα τετελεσμένο εναντίον της Ελλάδος. Τέλος, οι ελληνορωσικές σχέσεις παρέμειναν για άλλη μία φορά στα πλαίσια της προπαγανδιστικής γραμμής της κυβέρνησης.
Κοινώς, η «καταστροφή» για την οποία μιλάνε οι δύο συγγραφείς είναι το τέλος του ελληνικού κατήφορου στην εξωτερική πολιτική. Είναι η στιγμή που η Ελλάδα θα σταματήσει να είναι υποτελής και θα αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την εξωτερική πολιτική της, ώστε να πάψει να είναι προτεκτοράτο. Κοινώς, η «καταστροφή» αυτή θα είναι καταστροφή για τους επικυρίαρχους που έχουν αυτή τη στιγμή ως προτεκτοράτο μία χώρα με πολύ μεγάλο γεωπολιτικό κεφάλαιο και άνοιξη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Mr.Alexis Tsipras: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ με ΝΑΙ σε ΟΛΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ»

Εσωκομματικό δημοψήφισμα ανήγγειλε ο Alexis: ΠΡΟΣΟΧΗ Συριζαίοι! Το ΝΑΙ σημαίνει ΟΧΙ και το ΟΧΙ - ΝΑΙ...
Έχει αρχίσει και κουράζει αυτό το παιδί με τα δημοψηφίσματα. Βρέθηκε μία φορά με την πλάτη στον τοίχο και πέταξε το «μπαλάκι» στον Λαό, ελπίζοντας ότι αυτός θα πει «ΝΑΙ» στην πρόταση Γιούνκερ, ώστε να μην εισπράξει το πολιτικό κόστος η ιερά αγελάδα της αριστεράς. Βρέθηκε τώρα και σε δεινή κατάσταση, αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί «Λαφαζανίστας» και «Τσιπρικοί», μετά από την έντονη «δήθεν» κόντρα τους με φόντο το Μνημόνιο, η οποία είχε ως σκοπό να μην τους φτύνει ο κόσμος για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
Και τι κάνουν για να ξεφύγουν από το αδιέξοδο; Μα, φυσικά, ένα δημοψήφισμα, εντός του Σύριζα, ώστε να λάβουν την απόφαση «τα μέλη του Σύριζα» και όχι οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες. Η ελπίδα, φυσικά, τόσο των «Λαφαζανίστας», όσο και των «Τσιπρικών», είναι οι συριζαίοι της βάσης να ψηφίσουν με χέρια και με πόδια «ΝΑΙ» στο Μνημόνιο, έτσι ώστε η «κυβέρνηση της αριστεράς» να ανοίξει τα πανιά της για νέα μνημόνια, «ενωμένη, δυνατή», σαν το παλιό «καλό» ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, επειδή πλέον δεν έχουν να κάνουν με τον απλό Λαό, αλλά με «τα μέλη», μπορούν να βγαίνουν ανοιχτά και να προβάλλουν το «ΝΑΙ» ως απάντηση στο εσωτερικό δημοψήφισμα, ώστε να μην γίνει πάλι κανένα «ατύχημα». Αλλά δεν αγχώνονται… Αν εν τέλει το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουν, μπορούν πάντα να μετατρέψουν το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» και να συνεχίσουν το μνημονιακό ταξίδι τους. Έχουν και εμπειρία… ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσηκώνονται οι αγρότες κατά των εξοντωτικών μνημονιακών μέτρων του Σύριζα και των ΑνέλΤον πήραν χαμπάρι και στο Bloomberg: Η τρόικα έχει ένα νέο πρωτοπαλίκαρο, τον Αλέξη Τσίπρα
Πάνε οι καιροί που ο Τσίπρας «έσκιζε» τα μνημόνια και έλεγε «Go Back» στην Μέρκελ και την Λαγκάρντ. Τώρα πλέον ακόμα και η «Δρακουλέσκου» βρίσκεται στο Χίλτον και τρέχουν οι μνημονιακοί υπουργοί του Σύριζα να υποβάλλουν τα σέβη τους και να της δώσουν γη και ύδωρ, προκειμένου να μην πέσει η «κυβέρνηση της αριστεράς».
Το Bloomberg, λοιπόν, έγραψε άρθρο περί των τελευταίων εξελίξεων τόσο στο πεδίο του ερχομού της τρόικα, όσο και στα εσωκομματικά του Σύριζα. Το άρθρο ξεκινάει με την φράση «Η τρόικα έχει ένα νέο πρωτοπαλίκαρο τον Αλέξη Τσίπρα», χρησιμοποιώντας την αγγλική λέξη “enforcer”, που παραπέμπει σε κάποιο μέλος συμμορίας που επιβάλλει την θέλησή της.
Όμως, αλήθεια, αφού ο Τσίπρας είναι το «νέο» πρωτοπαλίκαρο της τρόικα, ποια είναι τα προηγούμενα; Προφανώς εδώ γίνεται ένας εξευτελιστικός, αλλά και ακριβής προσδιορισμός της κύριας ιδιότητας όλων των κυβερνώντων της χώρας μέχρι σήμερα τον Τσίπρα, ως φερέφωνα της ξένης επικυριαρχίας στη χώρα μας και των εγχώριων επιτρόπων της, δηλαδή της τρόικα.
Ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα δεν μπορούν να κυβερνώνται από πρωτοπαλίκαρα ξένων δυνάμεων και φερέφωνα της διεθνούς πλουτοκρατίας. Η ξενοκρατία οδηγεί την Πατρίδα και τον Λαό στην καταστροφή, αφού οι ξένοι επικυρίαρχοι στόχο τους έχουν την υφαρπαγή των φυσικών πόρων της χώρας έναντι πινακίου φακής από έναν εξαθλιωμένο λαό. Επιβεβλημένος ο Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία με την Χρυσή Αυγή, την μόνη εθνική αντιπολίτευση στη χούντα των Μνημονίων. ΠΗΓΗ

Σταθάκης, Τσακαλώτος στο Χίλτον για επιθεώρηση από την τρόικα!


Πριν λίγο πέρασαν την πόρτα του Χίλτον οι υπουργοί της κυβέρνησης Σταθάκης και Τσακαλώτος, προκειμένου να συναντήσουν την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Βελκουλέσκου, ή «Δρακουλέσκου», όπως την ονομάζουν κάποιοι.
Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ ήρθε μόλις σήμερα το πρωί και απευθείας οι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου έτρεξαν για να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, χαιρετίζοντας τον ερχομό της επικεφαλής του Αρχηγείου των ξένων δυνάμεων στη χώρα μας.
Πρόκειται για τον απόλυτο ευτελισμό της δήθεν «αντιμνημονιακής» συγκυβέρνησης, η οποία προστρέχει στο ίδιο το Αρχηγείο των επικυρίαρχων για να επιβάλλει τα σέβη της και να υπογράψει συμφωνίες λιτότητας και πείνας εναντίον του Ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός συνεχίζει τον πολιτικό αγώνα παρά τις διώξεις του αντεθνικού καθεστώτος

Μετά την δεύτερη παράνομη φυλάκιση του συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος το κοινοβουλευτικό του έργο και μέσα από την φυλακή φέρνοντας στην επιφάνεια πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως αυτό του τεράστιου κύματος λαθρομεταναστών στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα, αποτελώντας μεγάλο πλήγμα για την χώρα μας.
Αναφέρθηκε επίσης με ερώτηση του στις προκλητικές δηλώσεις του Βέλγου πολιτικού Γκυ Φερχοφστατ ο οποίος μίλησε υποτιμητικά για την χώρα μας,αλλά επίσης και για την προκλητική συμπεριφορά Τούρκου Υπουργού Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου στην Θράκη μας.
Επίσης ένα από τα κυριότερα ζητήματα που έκανε λόγο μέσω ερώτησης ο συναγωνιστής Λαγός υπενθυμίζοντας και ότι είναι και ο εμπνευστής του σωματείου "Άγιος Νικόλαος" του Κινήματος μας στην Ζώνη, είναι για την εγκατάλειψη και το χάος που επικρατεί στον τομέα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, λόγω της επιβολής νέων φορολογικών μέτρων αυτό οδηγεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ζώνη να μεταφέρουν σε άλλες χώρες τις κύριες έδρες τους.
Φυσικά ο συναγωνιστής δεν παραλείπει να θέσει ως σημαντικό κιόλας θέμα στην βουλή την ύπαρξη και τις ύποπτες κινήσεις στην χώρα μας μυστικών υπηρεσιών, αλλά και ζητήματα όπως οι ελλείψεις στον τομέα της υγείας και πιο συγκεκριμένα στο Ιατρείο Φούρνων της Ικαρίας αλλά και στον τομέα της υγείας όπου όλα γκρεμίζονται, ο συναγωνιστής θέτει ερώτηση που αφορά την έλλειψη δυναμικού για την σχολική περίοδο.
Ό,τι και να γίνει ακόμη και από τα κελιά της τιμής ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός θα τους θυμίζει με κάθε τρόπο την παρουσία του και εντός και εκτός Ελληνικού Κοινοβουλίου. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάμπρος Φουντούλης: Το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα λυθεί μόνο με την εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής
Μνημονιακός Ψαρράς: Δεν πειράζει που γίναμε νουδούλα! Αρκεί να καταστρέψουμε το Ελληνικό ΈθνοςΕίναι γνωστή η ρήση ότι «η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι ορισμένες φορές χειρότερη από το ίδιο το λάθος». Όταν, μάλιστα, αυτή η δικαιολόγηση του λάθους προβαίνει και σε αποκαλύψεις, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.
Ο μνημονιακός Δημήτρης Ψαρράς, ο τύπος ο οποίος αφιέρωσε όλη την μέχρι τώρα ζωή του για «να παίρνει μάτι» τα κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μπορεί να είναι ανίκανος στο να κάνει έστω και μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση, στην οποία να μην αποτυγχάνει παταγωδώς στις προβλέψεις του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγάζουν «λαβράκια» τα όσα λέει. Έτσι, λοιπόν, σε ολοσέλιδη «ανάλυσή» του στην Εφημερίδα των Συντακτών μπορεί να αρλουμπολογεί (ως συνήθως) αλλά, συν τοις άλλοις, βγάζει στην επιφάνεια τις πραγματικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως αν ο ίδιος είναι… ανυπόμονος για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εφαρμογή τους.
Γράφει, λοιπόν, ο μεγάλος αυτός «αντιφασίστας», μεταξύ άλλων, τα εξής:.....  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ
Αποκάλυψη από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί: Που πάνε τα λεφτά του τρίτου αριστερού μνημονίου;


Ψηφίστηκαν από τη Βουλή τα 2 από τα 3 πακέτα μέτρων, που τέθηκαν ως προαπαιτούμενα για το πρόγραμμα - γέφυρα και την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Μιλάμε, φυσικά, για τα μέτρα ύψους 7,9 δισ. ευρώ τα οποία προσφάτως ψηφίστηκαν από τη Βουλή έναντι μίας δανειοδότησης ύψους 7 δισ. ευρώ και το νέο αριστερό μνημόνιο ύψους 85 και πλέον δισ. ευρώ, που συντόμως θα είναι μία ζοφερή πραγματικότητα.
Τι θα γίνουν, όμως, αυτά τα χρήματα; Που θα πάνε αυτά τα, σχεδόν, εκατό δισεκατομμύρια ευρώ; Θα χρησιμοποιηθούν μήπως για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας, έτσι ώστε να κλείσει ο φαύλος κύκλος του συνεχούς δανεισμού; Προφανώς και όχι! Τα δισεκατομμύρια αυτά θα πάνε απευθείας πίσω στους διεθνείς τοκογλύφους.
Συγκεκριμένα, τα 7 δισ. ευρώ του προγράμματος - γέφυρα ήδη μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πρόσφατες οφειλές, που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, ελέω της δήθεν «σκληρής διαπραγμάτευσης».
Εκ των 85 δισ. του τρίτου μνημονίου, τα 47 δισ. ευρώ θα πάνε απευθείας στην εξυπηρέτηση οφειλών και τόκων ήδη υπαρχόντων δανείωνΆλλα 25 δισ. ευρώ θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και μένουν 3 δισ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στα δημόσια ταμεία από την απορρόφηση των αποθεματικών του, ελέω πάλι της «σκληρής διαπραγμάτευσης».
Κοινώς για άλλη μία φορά οι Έλληνες θα κληθούν να πληρώσουν τις τράπεζες και τα τερτίπια των πολιτικάντηδων. Για άλλη μία φορά η Ελληνική Οικονομία στερήθηκε πολύτιμης ρευστότητας, συρρικνώθηκε με σύστημα, προκειμένου να διασωθούν οι τράπεζες και να εισπράξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Η διακυβέρνηση της Αριστεράς, φρόντισε να έρθει σε ακόμα πιο δεινή θέση η Ελληνική Οικονομία. Φρόντισε να κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, ενώ με τα μέτρα της θα ξηλωθεί και η Πρωτογενής Παραγωγή. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ακόμα καταστροφικό κύκλο που ξεκίνησε από τη Μεταπολίτευση και οδηγεί στην οριστική υποδούλωση της Πατρίδος μας στους διεθνείς τοκογλύφουςΟ Σύριζα επιβεβαίωσε την συνέχεια του «κράτους» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας την Ελλάδα άλλο ένα βήμα πιο κοντά στον γκρεμό.   ΠΗΓΗ


Αργός θάνατος για Ελλάδα και Ευρώπη το δημογραφικό  Φαινομενικά η είδηση παρουσιάζει μόνο στατιστικού περιεχομένου ενδιαφέρον. Είναι όμως έτσι; Μιλάμε για την πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή μέσα στα επόμενα 35 χρόνια ο πληθυσμός της Γης θα ανέλθει στα 9,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυξανόμενος δηλαδή κατά 2,4 δισ. μέχρι το 2050. Αναμένεται δε το 2100 ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 11,2 δισ. ανθρώπους.
Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία αυτής της έρευνας βρίσκονται στο γεγονός ότι η Ινδία προβλέπεται να πάρει την πρώτη θέση από την Κίνα, στον κατάλογο των χωρών με τον μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το ότι οι μισοί από τα 2,4 δισ. ανθρώπους που θα προστεθούν μέσα στα επόμενα 35 χρόνια θα είναι σε ελάχιστες Χώρες, με πρώτη την Ινδία, και μετά τη Νιγηρία, το Πακιστάν, το Κονγκό, την Αιθιοπία, την Τανζανία, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία και την Ουγκάντα.
Παρατηρούμε, δηλαδή, ότι στον κατάλογο αυτό δεν βρίσκεται ούτε μια ευρωπαϊκή Χώρα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει περίτρανα το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη Γηραιά Ήπειρο. Η Ελλάδα είναι μια από αυτές τις Χώρες που αντιμετωπίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, αλλά τα «σαΐνια» που διαφεντεύουν τις τύχες του Τόπου νομίζουν ότι με την μαζική απόδοση της Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα λυθεί το ζήτημα. Η Ελλάδα και η Ευρώπη αργοπεθαίνουν από την έλλειψη των νέων γενιών, αλλά δυστυχώς κάποιοι νοιάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση και την προώθηση των διεθνιστικών και κοσμοπολιτικών τους ιδεοληψιών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Οι 17 σωτήρες του Τσίπρα και του Μνημονίου

Είχαμε γράψει προ ημερών για την επιστολή 109 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, οι οποίοι τόνιζαν ότι: «Η συμφωνία αυτή δεν είναι συμβατή με τις ιδέες και τις αρχές της αριστεράς, κυρίως, όμως, με τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Η πρόταση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». Είχαμε τότε κάνει λόγο για 109 πολιτικά νήπια, που δεν είχαν καταλάβει το προφανές, ότι δηλαδή ο Τσίπρας στο δημοψήφισμα ήθελε διακαώς το «ΝΑΙ», προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο χωρίς πολιτικό κόστος.
Τελικώς το μνημόνιο υπεγράφη και το θέμα έφτασε στα εσωτερικά όργανα του Σύριζα, όπου και αποφασίστηκε εν τέλει (και μετά την πρόταση για άλλο ένα δημοψήφισμα) η διενέργεια ενός έκτακτου Συνεδρίου το Σεπτέμβριο (όταν θα έχουν όλα υπογραφεί), ώστε ο Σύριζα να αποφασίσει αν δέχεται την συμφωνία ή όχι. Φυσικά, η όποια απόφαση ουδεμία σημασία θα έχει, αφού θα έχει κλείσει και η αξιολόγηση και η συμφωνία, όμως υπάρχει και άλλο ένα γεγονός που καταδεικνύει την υφή της εσωκομματικής «αντιπολίτευσης», που μόνο χρήση της έχει την δημιουργία αναχωμάτων έναντι των γνήσιων εθνικολαϊκών δυνάμεων.
Προ της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΕ του Σύριζα υπήρχαν 109 μέλη της που θεωρητικά διαφωνούσαν με το Μνημόνιο. 109 από τους 210, δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς. Χθες παραιτήθηκε η συνιστώσα ΚΟΕ και συνολικά 17 μέλη της ΚΕ του Σύριζα. Πλέον, δεδομένου ότι δεν έχει αλλάξει ουδείς τις απόψεις του, με το μνημόνιο διαφωνούν 92 από τα 193 μέλη της ΚΕ, δηλαδή λιγότεροι από τους μισούς.
Κοινώς, με την παραίτηση των 17, ανατράπηκε ο συσχετισμός δυνάμεων στην ΚΕ του Σύριζα και επικρατούν οι μνημονιακοί έναντι των… αντιμνημονιακών. Επειδή οι συριζαίοι νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, η παραίτηση των 17 και η τελική απόφαση για συνέδριο και όχι για… δημοψήφισμα, είναι αρρήκτως συνδεδεμένα ως γεγονότα. Πλέον εφόσον οι συσχετισμοί ευνοούν την επικύρωση του μνημονίου δεν υπάρχει ανάγκη για «ερώτηση στη βάση», αλλά για μία κλειστή διαδικασία που θα επικυρώσει το μνημόνιο και θα αναγκάσει την «αντιπολίτευση» να συνταχθεί με το μνημόνιο, δήθεν αναγκαστικά.  ΠΗΓΗΣτον εισαγγελέα το κολλητάρι του Σαμαρά και συνεταίρος του σιωνιστή Μιωνή, Παπασταύρου, για τα 5,5 εκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ

Το κολλητάρι του Σαμαρά, Παπασταύρου, που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις "διαπραγματεύσεις - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" με την τρόικα, καλείται με καθυστέρηση κάποιων ετών από τον οικονομικό εισαγγελέα για να εξηγήσει που βρήκε τα 5,5 εκατομμύρια που είχε κρυμμένα σε λογαριασμό της ελβετικής HSBC.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, που είχε καταχωνιάσει τόσα εκατομμύρια στην Ελβετία, εκπροσωπούσε το κράτος μας στις... συζητήσεις με τους Ελβετούς για τα στοιχεία των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών που έβγαλαν μαύρο χρήμα σε ελβετικές τράπεζες!!!
Κι έπειτα αναρωτιέται κανείς γιατί αυτό το κράτος καταληστεύει τους φτωχούς και αφήνει στο απυρόβλητο τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Τελικώς, έπειτα από έντονες πιέσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο εν λόγω "σαμαροφύλακας" εκλήθη από τον εισαγγελέα, αλλά αντί να εμφανιστεί ο ίδιος έστειλε δικηγόρο.
Γράφουν σχετικά οι καθεστωτικές ιστοσελίδες: .>>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1487190477454540471

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item