Widgets

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Με ΕΝΑ νόμο και ΕΝΑ άρθρο οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Ψηφίστηκε με 229 ψήφους του αντισυνταγματικού τόξου το Μνημόνιο της Αριστεράς - Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Η προδοσία της θέλησης του Ελληνικού Λαού συντελέστηκε με την σύμπραξη σύσσωμου του «δημοκρατικού» τόξου, της συγκυβέρνησης δηλαδή Σύριζα-ΑΝΕΛ και των μνημονιακών συνεταίρων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.
Η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, η υπαγωγή της χώρας στο αγγλικό δίκαιο, η καταλήστευση των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους και η υποθήκευση των πλουτοπαραγωγικών γραμμών της Ελλάδος, είναι αιτίες διαρκούς και αδιάκοπης Εθνικής Αντίστασης, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.
Τα ψέματα έχουν πλέον τελειώσει, μαζί με τις κάλπικες υποσχέσεις της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι η τελευταία ελπίδα ενός Έθνους περήφανου, που αγωνίζεται για την Ελευθερία του.
Ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες, η Νίκη θα είναι Δική μας!  ΠΗΓΗ
Με ένα νόμο και ένα άρθρο ψηφίζουν το Μνημόνιο της Αριστεράς οι πολιτικάντηδες

Τελείωσε επιτέλους η μετάλλαξη του Σύριζα και των Ανέλ σε πασοκονουδούλα. Το νομοσχέδιο που θα πλήξει βαρύτατα τον Ελληνισμό αρχικά κατατέθηκε σε 6 άρθρα. Αυτά τα έξι άρθρα έγιναν 2 και εν τέλει τώρα γίνανε «ένας νόμος με ένα άρθρο», ώστε να μην υπάρχουν, στο μέτρο του δυνατού, διαρροές και να ψηφίσουν άπαντες το νέο μνημόνιο.
Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως είναι ότι αυτή η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, το πρωί οι ΑΝΕΛ είχαν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το πρώτο άρθρο που περιέγραφε την συμφωνία, η οποία επήλθε στη Σύνοδο Κορυφής, και το δεύτερο άρθρο περιείχε τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου. Εν τέλει κατά τη διάρκεια της επιτροπής, οι ΑΝΕΛ ζήτησαν να αποσυρθεί το άρθρο που είχαν δηλώσει ότι δεν θα ψήφιζαν και να ενταχθεί στην αιτιολογική έκθεση, έτσι ώστε να μπορέσουν να το ψηφίσουν χωρίς προβλήματα.
Οι Σανέλ ξεκίνησαν την πορεία τους με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, συνέχισαν με τα νομοσχέδια που έρχονται νύχτα στη Βουλή και τώρα περνάνε Μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αν μη τι άλλο, αποδεικνύονται πολύ καλοί μαθητές της μνημονιακής τακτικής.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΒΙΝΤΕΟ «Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες»

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ / ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ GREXIT ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. 

Η κυβέρνηση των «νενέκων» εκτίμησε την εθνική κυριαρχία στα 50 δισ. ευρώ
Η παλαιά γνωστή ιαχή των μπολσεβίκων «όλη η εξουσία στα Σοβιέτ», πολεμική κραυγή που σε διάφορες παραλλαγές την έχουν βροντοφωνάξει κατά περιόδους όλοι οι αριστεροί που απαρτίζουν την σημερινή κυβέρνηση, στην καινούρια της νεοφιλελεύθερη έκδοση έχει μεταλλαχτεί από τους ίδιους αριστερούς στο σύνθημα «όλη η εξουσία στο σιωνιστικό κεφάλαιο».
Σύμφωνα με το νέο οικονομικό δόγμα της Αριστεράς, ο λαός δημιουργεί υπεραξίες οι οποίες πρέπει να διαμοιράζονται μέχρι τελευταίου σεντ και χωρίς κανένα έλεγχο στο μεγάλο κεφάλαιο και στους σιωνιστές τραπεζίτες. Οι λακέδες της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, οι νονοί της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου μαζί με τους ντόπιους νενέκους με μια σπάνια ειλικρίνεια έδειξαν σε ποιους έχουν πιστή αφοσίωση, ήτοι όχι στους λαούς που τους επέλεξαν, αλλά στην ολιγαρχία του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτή την ολιγαρχία η οποία για 50 δισ. ευρώ αγοράζει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του ελληνικού κράτους (υδρογονάνθρακες, σπάνια ορυκτά-μεταλλεύματα, λιμάνια, αεροδρόμια, στρατόπεδα, τηλεπικοινωνίες και άλλα).
Με την ψήφιση του τρίτου-αριστερού μνημονίου ο ελληνικός λαός παραδίδει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας και ελευθερίας του σε μια κλίκα παρασίτων και μαφιόζων του μεγάλου κεφαλαίου, με την συγκατάθεση και συμπαράσταση των νενέκων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των υπολοίπων προδοτών του «δημοκρατικού τόξου». Όποιος λαός έχει τέτοια κυβέρνηση και τέτοιους συμμάχους δεν χρειάζεται εχθρούς.
Γ. Λιναρδής
* Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός της Επαρχίας Πατρών κατά την Επανάσταση του 1821. Ήταν αρβανίτικης καταγωγής  από το χωριό Ζουμπάτα (σήμερα Πηγή). Κατά τα πρώτα χρόνια της Επανάστασης  αγωνίστηκε πιστά και με ανδρεία τόσο στις μάχες στην Πελοπόννησο, όσο και στην Δυτική Στερεά Ελλάδα. Κατά την εκστρατεία όμως του Ιμπραήμ Πασά το 1825, δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ. Ο Νενέκος εκτελέστηκε το 1828 από τον Αθανάσιο Σαγιά κατόπιν εντολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.  ΠΗΓΗ


109 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα δεν κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας ήθελε «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας ήθελε επικράτηση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, το ξέρουν πλέον και οι πέτρες. Η Χρυσή Αυγή το ανέφερε πρώτη και στη συνέχεια η είδηση άρχισε να μεταδίδεται στο εξωτερικό. Αμέσως μετά το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Τσίπρας στην ομιλία του στην Ευρωβουλή, αλλά και τον «κάρφωσε» ετεροχρονισμένα ο Βαρουφάκης.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που δεν επιδέχεται καν συζήτησης. Ο Τσίπρας ήθελε επικράτηση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, ώστε να φορτώσει τις ευθύνες για την υπογραφή του βαρύτατου μνημονίου στον Ελληνικό Λαό. Για να μπορεί να παριστάνει τον αντιμνημονιακό, την ίδια ώρα που θα έχει υπογράψει το επαχθέστερο μνημόνιο.
Αυτή την απλή αλήθεια που, επαναλαμβάνουμε, έχει ομολογήσει ο πρωθυπουργός, δεν έχουν καταφέρει να την κατανοήσουν 109 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα. Κοινώς, 109 (παραπάνω από τα μισά δηλαδή) μέλη της ΚΕ του Σύριζα είναι πολιτικώς ηλίθιοι και δεν κατάλαβαν το προφανές πολιτικό παιχνίδι του προέδρου τους.
Ή ακόμα χειρότερα, παριστάνουν τους ηλίθιους, νομίζοντας ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό!
Απόσπασμα της καταγέλαστης επιστολής τους προς τον πρωθυπουργό«Αντιλαμβανόμαστε τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην ελληνική πλευρά, παρά ταύτα θεωρούμε ότι το παλλαϊκό περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να υποκύψει στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών. Η συμφωνία αυτή δεν είναι συμβατή με τις ιδέες και τις αρχές της αριστεράς, κυρίως, όμως, με τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Η πρόταση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».   ΠΗΓΗ
Είναι πολύ αργά για δάκρυα!
Η ανθελληνική αριστερά εντός Βουλής ψηφίζει Μνημόνιο και εκτός καίει Ελληνικές Σημαίες


Το απόλυτο ξεβράκωμα της αριστερής μεταπολιτευτικής απάτης συντελείται απόψε στο Σύνταγμα. Εντός του κτιρίου της Βουλής, η αριστερά υπογράφει φαρδιά-πλατιά την ψήφιση του Μνημονίου 3 και εκτός αυτής επιδίδεται στο κάψιμο Ελληνικών Σημαιών.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ

Γιάννης Λαγός: Μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει την αντίσταση του Ελληνικού Λαού
Την οργή του δοκιμαζόμενων Ελλήνων εξέφρασε εντός της Βουλής, ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός.
Σε οξύτατο τόνο, επιτέθηκε δριμύτατα στην κυβέρνηση της Αριστεράς, οι βουλευτές της οποίας σιωπούν εξαιτίας της συνειδητοποίησης της ενοχής τους. «Πλήρης σύμπνοια όλων των κομμάτων εδώ μέσα, πλην της Χρυσής Αυγής» επισήμανε ο συναγωνιστής Λαγός, απευθύνοντας προς τους κυβερνώντες το ρητορικό ερώτημα: «Γιατί έγινε τελικά το δημοψήφισμα, αφού έρχεστε σήμερα να μας «σώσετε» με ένα κατάπτυστο Μνημόνιο»;
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν ήταν δυνατό να αφήσει ασχολίαστη την τοποθέτηση Τσακαλώτου: «ο υπουργός μας είπε καθαρά ότι δεν είχε άλλη επιλογή. Συνεπώς τι ακριβώς διαπραγματεύτηκε εκεί που πήγε;», ρώτησε εύστοχα, καρφώνοντας την «σκληρή» διαπραγμάτευση της κυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα.
«Μόνο η Χρυσή Αυγή στήριξε και στηρίζει πραγματικά το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, την ώρα που η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν πρόδωσε μόνο το 62%, αλλά το σύνολο των Ελλήνων», σημείωσε ο συναγωνιστής Λαγός, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τον απλό Λαό και θυσιάζεται για το καλό της Πατρίδος, υπομένοντας ακόμη και τις παράνομες φυλακίσεις.
Τέλος, ο βουλευτής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ξεκαθάρισε τη στάση της Χρυσής Αυγής: «τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης καθύβριζαν την κυβέρνηση και τώρα την αποθεώνουν. Η Αριστερά ενθάρρυνε την ασυδοσία τους. Η Χρυσή Αυγή δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Εάν ο Λαός της δώσει την δύναμη θα στείλει τους κλέφτες στη φυλακή»!  ΠΗΓΗ

Αποστομωτική απάντηση Χρήστου Παππά στον νεομνημονιακό Φίλη

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απάντησε με τον δέοντα τρόπο στον Συριζαίο Φίλη και τις συκοφαντίες του.

Τον επανέφερε στην τάξη και τον κάλεσε να μην παριστάνει τον εισαγγελέα μέσα στην Βουλή, γιατί δεν είναι.

Αρμόδια να κρίνει τους πολιτικά διωκόμενους Συναγωνιστές είναι μόνο η ελληνική Δικαιοσύνη και όχι οι μνημονιακοί λακέδες του Σύριζα
.  ΠΗΓΗ
Η απάτη των Σανέλ και το χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών 

Τραγελαφικές σκηνές αναμένεται να ζήσουμε σήμερα στην Βουλή. Με βάση τα όσα ακούγονται, ένας απροσδιόριστος αριθμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ποικίλει από 30-40, αναμένεται να καταψηφίσει την συμφωνία και ορισμένοι απ’ αυτούς ίσως και να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, ζήτημα του να μην περάσει η συμφωνία δεν τίθεται, καθώς αυτή θα υπερψηφιστεί σίγουρα από την ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.
Και εδώ έχουμε το οξύμωρο, γελοίο αλλά και θλιβερά αηδιαστικό της όλης υπόθεσης. Θα υπάρχει, δηλαδή, μια κυβέρνηση (όσοι απομείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ συν τους ΑΝΕΛ), η οποία θα κληθεί να εφαρμόζει μέτρα τα οποία πριν από μια εβδομάδα ο Ελληνικός Λαός τα καταδίκασε στο δημοψήφισμα, υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης να ασκούν μια πολιτική με την οποία δεν συμφωνούν(!) και μια αντιπολίτευση, η οποία όμως «θα βάλει πλάτη» στα μέτρα αυτά της κυβέρνησης!

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να ομιλούν περί «πραξικοπήματος», αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να μην χάσουν τα προνόμια της εξουσίας και τις πολύ βολικές καρέκλες τους, ενώ ο πρωθυπουργός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τον απίστευτα ταπεινωτικό εξευτελισμό και διασυρμό του με φτηνές, όσο και φαιδρές, δικαιολογίες. Και βέβαια, μέσα σ’ όλα αυτά, και οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι έλεγαν ότι μπήκαν στην κυβέρνηση για να θέσουν τις «κόκκινες γραμμές» και τα όρια που δεν μπορούν να παραβιαστούν, έτσι ώστε το κυβερνητικό τραίνο να μην εκτροχιαστεί.
Η ροή της πραγματικότητας, όμως, όλους αυτούς  τους μήνες, το μόνο που έδειξε είναι ότι η μοναδική υπαρκτή «κόκκινη γραμμή» είναι η μονότονη και αγωνιώδης επανάληψη του «να μην πέσει η κυβέρνηση». Από την στιγμή, λοιπόν, που οι ίδιοι μετέτρεψαν την «κόκκινη γραμμή» σε «πράσινο φως» στις περιπτώσεις της ιθαγένειας και του τεμένους, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από την καρέκλα της εξουσίας με τίποτα. Η απόλεση των κυβερνητικών προνομίων είναι τελικά ο μόνος φόβος και η μόνη υπαρκτή «κόκκινη γραμμή» (και) των ΑΝΕΛ.
Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν σήμερα θα κληθούν αύριο να εφαρμόσουν το Μνημόνιο. Όλα αυτά ας τα έχουμε υπ’ όψιν μας για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το μέγεθος της πολιτικής απάτης αυτής της κυβέρνησης, αλλά και την ραγδαία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού από εδώ και πέρα.
Οι Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρέπει οπωσδήποτε «να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά» και να καταστούν οι αυθεντικοί και ανθεκτικοί πρωταγωνιστές της Εθνικής και Κοινωνικής Αντιπολίτευσης, μέσα και έξω από την Βουλή.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει πει ξεκάθαρα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στα Μνημόνια - Όχι στην ξενοκρατία!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέθεσε από βήματος της Βουλής τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων, συγκυβέρνηση και δήθεν αντιπολίτευση για το εθνοκτόνο Μνημόνιο που φέρνουν στην Πατρίδα.
Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών τόνισε αρχικά πως η κυβέρνηση πρόδωσε την βούληση του ελληνικού λαού, καθώς μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ σε ένα δουλοπρεπές "Ναι". Το σημερινό προδοτικό νομοθέτημα καταστρέφει την ψυχή του Έθνους, τους Έλληνες αγρότες με δυσβάσταχτους φόρους.
Την στιγμή που η κυβέρνηση διατείνεται ότι θα ελέγχει τον χώρο των καναλιών, η λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής και η ασυδοσία των καναλαρχών συνεχίζεται αμείωτη. Με το νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο της αριστεράς ο εθνικός πλούτος της χώρας, οι ΔΕΚΟ, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το φυσικό αέριο και οι υδρογονάνθρακες εκποιούνται μέσω ιδρύματος το οποίο προορίζονταν να είχε έδρα το Λουξεμβούργο!
Παράλληλα, επισήμανε το οικονομικό έγκλημα με το πάγωμα της ρευστότητας του ELA και το κλείσιμο των τραπεζών, το οποίο έγινε παράνομα δίχως την πρότερη συνεδρίαση της ΕΚΤ. Για το γεγονός μάλιστα κατατέθηκε σχετική αγωγή από ιδιώτη.
Τα μνημονιακά μέτρα θα φέρουν μεγαλύτερη φτώχεια, την ίδια στιγμή που μένουν στο απυρόβλητο χιλιάδες offshore και η Λίστα Λαγκάρντ.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια! Όχι στο Μνημόνιο - Όχι στην ξενοκρατία!
Νωρίτερα σε ολιγόλεπτη παρέμβασή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την συντριπτική αντίληψη του Ελληνικού Λαού: «Αυτή η συνεδρίαση γίνεται κατά παραγγελία των τοκογλύφων των Βρυξελλών, οπότε όσο συντομότερα διεξαχθεί, τόσο λιγότερο θα εξευτελίζεται το Κοινοβούλιο»!  ΠΗΓΗ

Καθεστωτικό αδιέξοδο εμπρός στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Α. Ρουπακιώτης για τη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής: «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;»
Το καθεστώς των μνημονίων προέβη σε εγκλήματα προκειμένου να περιορίσει τη δυναμική της Χρυσής Αυγής το καλοκαίρι του 2013. Στήθηκε μία ολόκληρη σκευωρία από παραδικαστικούς και πολιτικάντηδες του μνημονίου, η οποία συνεχίζεται έως και σήμερα. Παράλληλα με την δράση του «γαλάζιου» παραδικαστικού κυκλώματος, ένα «ροζ» δημοσιογραφικό δίκτυο συνέγραφε βιβλία με χρηματοδότηση της Μέρκελ, προκειμένου να λασπολογήσει την Χρυσή Αυγή.
Τώρα και εν όψει του τρίτου… αριστερού μνημονίου, το καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία είχανε τις αναλύσεις που έδειχναν πως είτε σε περίπτωση «ρήξεως», είτε σε περίπτωση «συμφωνίας», κερδισμένη θα ήταν μονάχα η Χρυσή Αυγή. Το σύστημα αποφάσισε εν τέλει περί του ζητήματος, υπογράφοντας την συμφωνία των Βρυξελλών, αλλά κατασκευάζοντας αριστερά και δεξιά αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τώρα το ερώτημα είναι τι κυβέρνηση θα καταφέρει να εξυπηρετήσει αυτή τη συμφωνία, το νέο αριστερό μνημόνιο, χωρίς να υπάρξει εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.
Η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί τότε θα διαλυόταν προς τέρψιν ολόκληρου του Ελληνικού Λαού και αξιωματική αντιπολίτευση θα γινόταν η Χρυσή Αυγή.
Ο Τσίπρας δεν δέχεται να γίνει «παρένθεση» γιατί τότε θα ερχόταν η διάλυση του Σύριζα, γεγονός που πάλι θα πυροδοτούσε «ανεπιθύμητες» ανακατατάξεις στον εκλογικό χάρτη. Από την άλλη η «παπαδημοποίησή» του θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Πραγματικό αδιέξοδο για το σύστημα, που προσπαθεί να βρει διέξοδο στον γρίφο αυτό. Δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσουν τελικά, αλλά δείτε μια σπαρταριστή «ανάλυση» από την εφημερίδα των φωτομοντάζ:
«Θα ήταν επομένως πραγματική στρεψοδικία να αντιτάξει κάποιος ότι αν τυχόν παραιτηθεί ο Τσίπρας θα μπει δοτή κυβέρνηση στη θέση του. Είναι προτιμότερο να επιτελέσει το έργο δοτής κυβέρνησης η σημερινή κυβέρνηση, απαλλαγμένη από όσους διαφωνούν και εμπλουτισμένη με τους γνωστούς πρόθυμους;  Να γίνει δηλαδή δοτή μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε σε συνθήκες ιδεολογικού και επικοινωνιακού πολέμου και ενσάρκωσε μέχρι πρότινος τις ελπίδες των λαών της  Ευρώπης; Έχουμε συναίσθηση που θα εκτιναχτεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σε μια τέτοια περίπτωση; Ας παραιτηθεί λοιπόν η κυβέρνηση τώρα και ας αναλάβουν οι όποιοι Παπαδήμοι, για να έχουμε και μια κυβέρνηση να ρίξουμε.»
Το Τσίρκο του Σύριζα σε όλο του το μεγαλείο!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!


Ιδού το νέο 3ετές αριστερό Μνημόνιο - Τι θα περιλαμβάνει το Ταμείο εκποίησης της ελληνικής περιουσίας - Όλα τα μέτρα

Σε κατάσταση διάλυσης η ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη: Τα μισά οχήματα είναι ακινητοποιημένα

Το γενικό ξεχαρβάλωμα που επικρατεί στη Ελλάδα της μνημονιακής κατοχής έχει τις επιπτώσεις του και στην λειτουργία της Αστυνομίας. Ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη οι δομές της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση, καθώς οι πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επιφέρει την ακινητοποίηση σχεδόν των μισών(!) περιπολικών και μοτοσικλετών, ενώ την ίδια ώρα τα αστυνομικά τμήματα έχουν ξεμείνει παντελώς από γραφική ύλη και αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), Δημήτρης Παδιώτης στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Τα πάντα υπολειτουργούν αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ., με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα οχήματα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, καθώς τον προηγούμενο μήνα τα κονδύλια για ανταλλακτικά και συντηρήσεις ήταν ελάχιστα. Αν δεν υπάρξει ένεση χρηματοδότησης, τους επόμενους μήνες τα πράγματα αναμένονται πολύ χειρότερα, κινδυνεύουμε να μείνουμε με ελάχιστα περιπολικά».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η δραματική κατάσταση στα αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουν εξαντληθεί τα φύλλα χαρτιού, τα στυλό και γενικότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης, όπως επίσης και τα τόνερ για τα εκτυπωτικά μηχανήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι αστυνομικοί να εκτυπώσουν υπηρεσιακά έγγραφα!
Όπως περιγράφει ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ «πολλές υπηρεσίες κρατούνται ζωντανές χάρη στην αυταπάρνηση των συναδέλφων, που σε πολλές περιπτώσεις βάζουν το χέρι στην τσέπη ή παρακαλάνε συναδέλφους να φέρουν στην υπηρεσία στυλό και φύλλα χαρτιού»Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα πραγματικά κάνει θραύση, ευρισκόμενη σε απίστευτη έξαρση, το κράτος κάνει ό,τι μπορεί  για να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας, η οποία είναι «χρήσιμη» και διευκολύνεται μόνο όταν είναι να προστατέψει την κυβέρνηση και τα στελέχη της από την οργή και τις διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού που πλήττεται από την συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική.  Γιώργος Μάστορας 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως ήταν η Ομόνοια σήμερα το πρωί: Πνίγεται από λαθρομετανάστες η χώρα!


Σοκαριστική ήταν η εικόνα της Ομόνοιας σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου από τις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου». Εκατοντάδες λαθρομεταναστών μετέτρεψαν την κεντρική πλατεία των Αθηνών σε καταυλισμό, αφότου μεταφέρθηκαν με έξοδα του ελλαδικού κράτους εκεί.
Το τσίρκο του Σύριζα, συνεχίζοντας την πολιτική της πασοκονουδούλας σε όλα τα επίπεδα, από την μία πλευρά φορτώνει τους Έλληνες με μνημόνια και από την άλλη φροντίζει να υποβαθμίζει τις γειτονιές και τη ζωή τους, αφήνοντας ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα, με απώτερο σκοπό να εισπράττουν κονδύλια οι διάφορες ΜΚΟ και οι ημέτεροι.
Όπως σχετικά μεταδίδεται, οι λαθρομετανάστες της Ομόνοιας ήταν μέρος περίπου 1000 λαθρομεταναστών, που μετέβησαν σήμερα ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά από Κω και Μυτιλήνη, όπου επίσης η κατάσταση είναι αφόρητη, με σαφέστατο αντίκτυπο στον τουρισμό και – κυρίως- στο βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων.  ΠΗΓΗ

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ - Πασόκ - Σύριζα και το κρύβουν!Ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης φαίνεται ότι έχουν σκεφτεί τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν να δουλεύουν τον κόσμο. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ταυτόχρονα θα είναι ο Σύριζα, ενώ η νουδούλα και το κλεφτοΠΑΣΟΚ, μαζί με το Ποτάμι θα ψηφίζουν τα νομοσχέδια.
Όπως όλα δείχνουν η ψήφιση του τρίτου μνημονίου θα έχει πολλούς «αντιφρονούντες» από το κυβερνών κόμμα. Ο Τσίπρας και ο γραμματέας της ΚΕ του Σύριζα, Κορωνάκης, δήλωσαν ότι δεν θα τους διαγράψουν. Από την άλλη πλευρά ο Λεουτσάκος δήλωσε ότι οι βουλευτές του Σύριζα που θα καταψηφίσουν «δεν ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, και δεν θα συγκροτήσουν ξεχωριστό κόμμα», ενώ τόνισε σχετικά με το αριστερό μνημόνιο ότι «θα κάνουμε αγώνες για να μην εφαρμοστεί».
Τι θα συμβαίνει, λοιπόν, τους επόμενους μήνες στη Βουλή; Όταν θα είναι να περάσουν μνημονιακά μέτρα, ο Σύριζα θα αντιπολιτεύεται τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ Βουλευτές του θα ηγούνται συλλαλητηρίων που αντιτίθενται στην εφαρμογή της μνημονιακής συμφωνίας. Την ίδια στιγμή η νουδούλα και το πασόκ θα βάζουν «πλάτη», ψηφίζοντας τα νομοσχέδια. Όταν από την άλλη θα είναι να καταστραφεί η Ελλάδα με μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων, ο Σύριζα θα ψηφίζει και η νουδούλα θα κάνει ότι αντιπολιτεύεται.
Και όλοι μαζί θεωρούν ότι ο Λαός τρώει «κουτόχορτο» και δεν έχει αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ όλοι αυτοί. Την πλάνη τους θα την πληρώσουν στην κάλπη, όταν ο Ελληνικός Λαός θα τους επιφυλάξει μία «δυσάρεστη» έκπληξη:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!


«Πρώτη φορά Αριστερά»: Την Δευτέρα μπουκάρει στα υπουργεία η τρόικα!   Η παρωδία της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης τελείωσε με πάταγο και κωλοτούμπα ολυμπιακού επιπέδου. Ξαφνικά οι «σκληροί» αντιμνημονιακοί του Σύριζα υιοθέτησαν πλήρως ρητορεία πασοκονουδούλας και «μάχονται» πλέον για την υπερψήφιση των μνημονίων.
Σα να μην πέρασε μια μέρα από τα «ουάου» του Βαρουφάκη και την Δευτέρα αναμένονται στην Αθήνα τα κλιμάκια της τρόικα. Σκοπός τους να μπουκάρουν στα υπουργεία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να έχουν απευθείας εικόνα των οικονομικών της χώρας.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η επέλαση αναμένεται να κρατήσει ένα μήνα, στον οποίο θα επιστρέψουμε στις εποχές της πασοκονουδούλας, με εισβολές στα υπουργεία και υφαρπαγή στοιχείων από τους επικυρίαρχους.  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6429385944552923486

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item