Widgets

ΚΑΣ: «Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες»

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο “Μακελειό”: Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρεςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην εφημερίδα "Μακελειό", όταν βρέθηκε το Σάββατο έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να υποδεχθεί τους Συναγωνιστές Γερμενή και Ηλιόπουλο που αποφυλακίστηκαν ύστερα από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού.
Αποφυλακίστηκαν μετά την παρέλευση του 18μήνου, το Σάββατο το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού δύο ακόμα βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Γερμενής και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Τους δύο βουλευτές υποδέχτηκαν έξω από τις φυλακές, δεκάδες φίλοι, γνωστοί και συγγενείς τους, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρόλο που το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, βρισκόταν στη Βουλή για την ψηφοφορία του νομοσχεδίου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την επικαιρότητα που αφορά την Χρυσή Αυγή αλλά και για τα επόμενα βήματα του κόμματος μετά την ανασυγκρότησή τους έξω πλέον από τις φυλακές:

- Ξημερώματα Σαββάτου ήταν η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ξενυχτήσατε και όμως είστε σήμερα εδώ…
Το πρόβλημα είναι ότι θα ξενυχτάει όλη η Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια με την απόφαση που έλαβε η Βουλή. Είναι ένα νέο απεχθές μνημόνιο, είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Δεν είναι μόνο τα επονείδιστα μέτρα και οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες αλλά και το ότι σε λίγο καιρό, με την πολιτική αυτή, θα είμαστε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. «Ο Τσίπρας κατέστρεψε το μέλλον της Ελλάδος».
- Αυτές τις μέρες επίσημα ψηφίστηκε και το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας.
Ακριβώς. Μέσα σε δύο μέρες ο Τσίπρας κατέστρεψε το μέλλον της Ελλάδος. Με το παράνομο λαθρονομοσχέδιο και το παράνομο μνημόνιο. Μιλάμε για την οικονομική καταστροφή της χώρας και τον εποικισμό της από αλλοδαπούς.
- Το γεγονός ότι ψηφίστηκε επάνω σε μια μεγάλη πολιτική αναταραχή ήταν τυχαίο;
Δεν ήταν τυχαίο. Για επικοινωνιακούς λόγους, αυτό το παράνομο νομοσχέδιο το έφεραν την περίοδο εκείνη που κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί του. Ήταν μια έξυπνη κίνηση από τον Τσίπρα για να περάσει έναν νόμο ο οποίος ήταν καταστροφικός για την Ελλάδα.
- Πιστεύετε ότι θα πάμε σε εκλογές;
Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί μεγάλος πολιτικός απατεώνας και αυτό που πιστεύω είναι ότι θα κάνει ανασχηματισμό τώρα και θα καταπιεί τις διαφοροποιήσεις των στελεχών του.
- Τώρα πλέον η Χρυσή Αυγή ανασυγκροτήθηκε πάλι, έξω από τις φυλακές.
Έχει μείνει μέσα άλλος ένας βουλευτής ο κ. Νίκος Κούζηλος. Είναι επειδή έχουμε... δημοκρατία, πρώτη φορά αριστερά. Είμαστε όμως ακόμα με περιοριστικούς όρους. Ο Αρχηγός μας είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, υπάρχουνε προβλήματα μεγάλα αλλά πλέον είμαστε και η μόνη δύναμη που αντιπολιτεύεται το νέο μνημονιακό καθεστώς. «Μάθαμε να λέμε όχι και το πληρώσαμε με φυλακή».
- Τι να περιμένουν οι Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή;
Ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δίκαια των Ελλήνων. Εμείς μάθαμε να λέμε όχι, κάναμε φυλακή για ένα όχι, οπότε οποτεδήποτε πλήττεται οποιοδήποτε δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη, εμείς θα είμαστε παρόντες. Σίγουρα έχουν πάρει το μήνυμα οι διεθνείς τοκογλύφοι ότι με όλη αυτή την εξέλιξη, τώρα που και η αριστερά προσχώρησε στο μνημονιακό στρατόπεδο, η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι η Εθνικιστική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.
- Η Ελλάδα, έτσι όπως ήταν οι συνθήκες τώρα, ήταν έτοιμη για την δραχμή;
Όχι δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Για να επιστρέψουμε στο Εθνικό  νόμισμα πρέπει να έχουμε Εθνική παραγωγή ώστε να ευνοηθούν οι εξαγωγές.
- Οπότε θα επικεντρωθείτε σε αυτό;
Ο στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η αυτάρκεια. Κανείς άλλος δεν μιλάει για αυτάρκεια. Μιλάνε όλοι για ανάπτυξη, χωρίς να ξέρουν στην ουσία γιατί μιλάνε. Η Χρυσή Αυγή έχει πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είμαστε μια χώρα πλούσια, επομένως μέσω της εκμετάλλευσης αυτού του πλούτου μπορούμε να πετύχουμε και την ανεξαρτησία μας. Στο επίπεδο της οικονομίας αυτός είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ανεξάρτητοι.
- Για την μέχρι τώρα εξέλιξη της δίκης, ένα σχόλιο
Η αποβολή της Πολιτικής Αγωγής και γενικά η έως τώρα εξέλιξη δείχνει πως το κλίμα αυτό της παραδικαστικής παράγκας που λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια πλέον έχει καταπέσει. Αυτή την αίσθηση έχουμε και στο δικαστήριο θα δικαιωθούμε.
- Θα παραβρεθείτε κάποια στιγμή;
Βεβαίως και θα έρθουμε. Θα έρθουμε για να πούμε την αλήθεια. Γιατί το μεγαλύτερο όπλο μας στην παράνομη αυτή υπόθεση είναι η αλήθεια. Και μέσω της αλήθειας θα δικαιωθεί και το κίνημά μας.
Για ποιον λόγο απέχετε τώρα;
Μα τώρα δεν έχει κάποιο νόημα. Ο κατηγορούμενος έρχεται απλά και δίνει το παρόν.
- Πρόσφατα είχαμε και την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση Μπαλτάκου, η οποία σας αθωώνει
Βέβαια. Γιατί έτσι λέει ο νόμος. Γιατί η πρόταση αυτή αναφέρεται σε αποφάσεις του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λένε ότι όταν το δημόσιο συμφέρον πλήττεται, είναι μάλλον υποχρέωση κάθε πολίτη να αποκαλύπτει την αλήθεια. Αναμένουμε τώρα το Δικαστικό Συμβούλιο για την απόφαση, πάντως από τα λίγα που είδα η εισαγγελική πρόταση είναι τεκμηριωμένη.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Ιδού το νέο 3ετές αριστερό Μνημόνιο - Τι θα περιλαμβάνει το Ταμείο εκποίησης της ελληνικής περιουσίας - Όλα τα μέτρα

EΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης!

Washington Post: Τα 10 καλύτερα περιουσιακά στοιχεία που πουλάει η Ελλάδα!


Αυτοί θα σώσουν την Ευρώπη; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο Ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ σε νέο Μνημόνιο

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος στην πρώτη τοποθέτηση του στην σημερινή επαίσχυντη διαδικασία για την ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου τόνισε ότι η κυβέρνηση προδίδει την νωπή λαϊκή εντολή που είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ σε νέα μνημονιακά μέτρα.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή σε Τσακαλώτο: «Φέρε πίσω τα 800 χιλιάρικα από τη Blackrock”! ΒΙΝΤΕΟΗλίας Κασιδιάρης: «Σκίζουμε τις ανθελληνικές αποφάσεις εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!»

Λάβρος κατά της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αλλά και των ανθελλήνων τοκογλύφων, υπήρξε από βήματος Βουλής ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης.

Στηλιτεύοντας σε δριμύτατο τόνο τις μεθοδεύσεις Σύριζα σε βάθος χρόνου, από την κίβδηλη αντιπολιτευτική ρητορική μέχρι τις αποφάσεις ως κυβέρνηση της χώρας που οδήγησαν στο επαίσχυντο τρίτο Μνημόνιο, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έκανε λόγο για ειδική αποστολή Τσίπρα και κυβέρνησης, αποστολή την οποία τους είχαν αναθέσει οι διεθνείς τοκογλύφοι και υλοποιούν με το Μνημόνιο και το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο. «Το ανθελληνικό σκουπίδι ονόματι Σουλτς, ομολόγησε πως μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να περάσει τα αιματηρά μέτρα που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο»!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ιδιαίτερη μνεία στο περίφημο Ταμείο των 50 δισεκατομμυρίων, ερωτώντας τους υπηρέτες των τοκογλύφων: «Πού θα βρεθούν τα 50 δισεκατομμύρια; Θα πουλήσετε τα γραφεία του Σύριζα στην Κουμουνδούρου; Πρόκειται για καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου και των ενεργειακών πηγών της χώρας μας»!
Ακολούθως έσκισε το τρίτο επαχθές μνημόνιο που μοιράστηκε στους βουλευτές στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει το ταμείο των 50 δισ. ευρώ που δεσμεύει τον εθνικό μας πλούτο και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη έκλεισε με την δέσμευση της Χρυσής Αυγής για αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Υ.Γ.: Οι αντιδράσεις των ανδρεικέλων του μνημονίου - και ιδίως του νεοδημοκράτη Βρούτση - προκάλεσαν άφθονο γέλωτα και φυσικά την οργισμένη απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πήρε τον λόγο για να δηλώσει "προσβεβλημένος" που η Χρυσή Αυγή έχει σκίσει μέσα στη βουλή έως τώρα δύο νομοθετήματα (το λαθρονομοσχέδιο και το ανθελληνικό μνημόνιο). Τους βεβαιώνουμε πώς θα επακολουθήσουν και άλλα, όσο το σύστημα εξουσίας συνεχίζει να νομοθετεί εις βάρος της Ελλάδος.ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Είστε ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες - Πετάξατε το δημοψήφισμα στα σκουπίδια

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος, στην εισήγησή του, από βήματος βουλής, για το Σ/Ν «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης» κατακεραύνωσε τους φιλομνημονιακούς βουλευτές-συμπαραστάτες των διεθνών τοκογλύφων της χώρας, οι οποίοι θα υπερψηφίσουν το επαχθέστερο όλων των μνημονίων της «πρώτης φοράς Αριστεράς».
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επεσήμανε ότι το προς ψήφιση νέο ειδεχθές μνημόνιο θα λειτουργεί πάλι για την κάλυψη των διεθνών δανειστών και των χρεοκοπημένων τραπεζών, ενώ κανένας λόγος δεν γίνεται για επένδυση και ανάπτυξη προς όφελος του Ελληνικού Λαού, παρά μόνο για συνεχείς και επαχθείς δανειοδοτικές συμβάσεις.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε ότι πετάχτηκαν στα σκουπίδια τόσο οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το πρόσφατο δημοψήφισμα του 61,3% του Ελληνικού Λαού, καθώς η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε σε ανακυβίστηση και ο ίδιος λειτουργεί όπως και ο προκάτοχός του, Αντώνης Σαμαράς: με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, συνεχή επόπτευση από το ΔΝΤ και την τρόικα, μη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, με υποτελή στάση σε όλα τε επίπεδα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το νέο μνημόνιο της "πρώτης φοράς Αριστεράς" είναι άλλη μια ταφόπλακα για ολόκληρο τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδας.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ) ΤΟΞΟΥ


Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Από την έδρα των "Θεσμών" ή καλύτερα της Τρόικα, τις Βρυξέλλες, οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός, Γεώργιος Επιτήδειος και ο κος Λάμπρος Φουντούλης σχολιάζουν το αριστερό επαίσχυντο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και την ανυποχώρητη στάση που κρατάει η Χρυσή Αυγή μέσα σε αυτή την λαίλαπα που έρχεται στην Ελλάδα. ΠΗΓΗ


Βαρουφάκης επιβεβαιώνει Χρυσή Αυγή: Ο Τσίπρας ψήφισε «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα!

Μια γνωστή παροιμία λέει ότι «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Παραφράζοντάς την, μπορούμε να πούμε ότι από ναρκισσιστή και αλαζόνα μαθαίνεις τα παρασκήνια της πολιτικής ζωής του Τόπου. Από την στιγμή που ο Βαρουφάκης έφυγε κλωτσηδόν από την κυβέρνηση, ανοίγει συχνά το στόμα του για να κάνει δηλητηριώδη σχόλια για το σχήμα στο οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό ανήκε.
Σε μια ακόμη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει κάτι, το οποίο ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έχουν για τα καλά αντιληφθεί. Ότι, δηλαδή, η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν ήθελε την επικράτηση του «όχι».
Για την ακρίβεια, ο Βαρουφάκης, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα και στα όσα ακολούθησαν, είπε ότι «ο Ελληνικός Λαός υπερέβη την ηγεσία του. Εκείνο το βράδυ του δημοψηφίσματος, στο Μαξίμου εισήλθα πετώντας στα σύννεφα με προσδοκίες για την απίστευτη γενναιότητα ενός Ελληνικού Λαού. Πολύ σύντομα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει μια αρνητικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του πώς θα διαχειριστούμε αυτό το όχι. Μερικές ώρες αργότερα επέστρεψα στο διαμέρισμά μου και υπέγραψα την παραίτησή μου».
Ο Βαρουφάκης «δίνει στεγνά» τον Τσίπρα ως έντονα προβληματισμένο για το πώς θα χειριστεί το «όχι». Σαν να περίμενε, δηλαδή, ο πρωθυπουργός (και πολύ περισσότερο να εργαζόταν γι’ αυτό) το «ναι». Είναι σίγουρο ότι η ρήξη στις σχέσεις του Τσίπρα με τον Βαρουφάκη θα φέρει κι άλλες ενδιαφέρουσες (όσο και ανατριχιαστικές) λεπτομέρειες του βίου και της πολιτείας της νυν συγκυβέρνησης αυτό το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιανουαρίου και μετά.  Γιώργος Μάστορας
Γιούνκερ καρφώνει ΟΛΟ το αντισυνταγματικό τόξο: Αποδέχτηκαν την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος!

Μετά τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, ακόμη ένας ευρωπαίος αξιωματούχος αποκαλύπτει την απόλυτη υποταγή Τσίπρα-Καμμένου αλλά και των υπολοίπων κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής, στις αδιανόητες απαιτήσεις των δανειστών.
Σε συνέντευξη σε γερμανικό μέσο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ αποκάλυψε όσα σκοπίμως αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα, ελληνόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Η κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε τα πάντα, όλα όσα τους είχαμε προτείνει πριν από εβδομάδες, πριν από το δημοψήφισμα», υποστήριξε ο ευρωπαίος αξιωματούχος, συμπληρώνοντας πως «μίλησα με την ελληνική αντιπολίτευση, η οποία με διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα που απαιτούνται για τη συμφωνία θα περάσουν από τη Βουλή»!
Την ίδια ώρα που οι απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου έχουν το θράσος να ομιλούν περί «εθνικής κυριαρχίας» και «εθνικής αξιοπρέπειας», οι ίδιοι οι δανειστές ομολογούν πως όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής, είναι ολοκληρωτικά υποταγμένα στους ξένους και δρουν προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλύφων.
Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να αντισταθεί απέναντι στο ξεπούλημα και την υποταγή. Η Χρυσή Αυγή είναι η εθνική απάντηση στο ραγιαδισμό και στην βαρβαρότητα!  ΠΗΓΗ

“Alexis”, το παιδί των τοκογλύφων - Σουλτς: «Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να περάσει τόσο σκληρό Μνημόνιο»!Για κάθε αποστολή, επιλέγεται συγκεκριμένο άτομο πάνω στο οποίο επενδύουν οι διεθνείς επικυρίαρχοι τις προσδοκίες τους. Το 2009 ήταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, των οποίων αποστολή ήταν να σύρουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Το 2012, ήταν ο Σαμαράς και η ΝΔ, των οποίων αποστολή ήταν η πολιτική σκευωρία εις βάρος της εκρηκτικά ανερχόμενης Χρυσής Αυγής.
Κατά παρόμοιο τρόπο σήμερα, ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, έχουν επιλεγεί από τους τοκογλύφους για να περάσουν το πλέον σκληρό Μνημόνιο, ισοπεδώνοντας οριστικά την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Την παραπάνω πραγματικότητα, έρχεται να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Σε συνέντευξή του, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών: «Σίγουρα δεν υπήρξε πιο ισχυρός πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες από τον κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά την στήριξη στο εσωτερικό. Αν υπάρχει κάποιος που είναι σε θέση να επιβάλει τις μεταρρυθμίσεις, τότε είναι εκείνος. Αν πει τώρα ότι θέλει να τις επιβάλει - και ενόψει του δράματος στη χώρα πρέπει να τις επιβάλει, το γνωρίζει και ο ίδιος - τότε πιστεύω ότι θα το κάνει, ιδίως αν στις επόμενες ώρες προσεγγίσει και πάλι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κερδίσει ένα ευρύ μέτωπο υποστήριξης για τη γραμμή του και για την πολιτική του».
Οι δηλώσεις Σουλτς σοκάρουν αναφορικά με την ειλικρίνειά τους. Είναι όμως πέρα ως πέρα ρεαλιστικές και απηχούν την κοινωνική πραγματικότητα: όπως μονάχα η δεξιά μπορούσε να εξαπολύσει το αίσχος των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, έτσι και μόνο η αριστερά μπορεί να επιτύχει τον οριστικό ενταφιασμό του κοινωνικού κράτους μέσω ενός νέου, πολλαπλάσια χειρότερου από τα προηγούμενα Μνημονίου.
Όπως ήταν φυσικό, οι συγκεκριμένες δηλώσεις Σουλτς δεν αναπαρήχθησαν από τα μέσα ενημέρωσης στην Πατρίδα μας. Ο λόγος είναι προφανής: πρέπει να μείνει άσπιλο το προφίλ του Τσίπρα ως αριστερού, κοινωνικού ηγέτη, ώστε να περιοριστούν οι δίκαιες αντιδράσεις του Λαού μας στα νέα αιματηρά μέτρα που θα εντείνουν την εξαθλίωση και θα τερματίσουν κάθε παραγωγική, οικονομική προοπτική.  ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Ο φόβος της Αριστερής Πλατφόρμας: «Δεν θα αφήσουμε το “όχι” στην Χρυσή Αυγή»

Π. Ηλιόπουλος: Ο Τσίπρας εφαρμόζει όλα τα επαχθή μνημονιακά μέτρα που κατήγγειλε

Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλίας παρουσίασε της θέσεις της Χρυσής Αυγής για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ουσιαστικά το μοναδικό αντιμνημονιακό κόμμα της χώρας και η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την απεμπλοκή της Ελλάδας από τα μνημόνια και τις πολιτικές υποτέλειας που ακολουθεί σύσσωμο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα.
Οι μάσκες έπεσαν και κάθε ίχνος αξιοπιστίας που μπορεί να είχε προσωπικά ο Τσίπρας εξαϋλώθηκε. Με την συμφωνία που φέρνει προς ψήφιση στην Ελληνική βουλή στην ουσία καταργεί την νωπή λαϊκή εντολή του Ελληνικού λαού στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου η οποία ήταν ξεκάθαρη: ΟΧΙ στα μνημόνια και την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας! Έχοντας μία τόσο νωπή και ξεκάθαρη εντολή, η συμφωνία αυτή είναι μια προδοσία των ίδιων των ψηφοφόρων του Σύριζα αλλά και του συνόλου των Ελλήνων που πίστεψαν για ακόμα μια φορά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των πολιτικάντηδων κάθε απόχρωσης.
Δεν πέρασαν ούτε 5 μήνες για να εφαρμόσει ο Τσίπρας όλα όσα κατήγγειλε τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση και μάλιστα στην χειρότερη μορφή τους! Κάποιοι κακόβουλοι προσπάθησαν να ταυτίσουν το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής, στο δημοψήφισμα, με την θέση του Σύριζα. Είμαστε ξεκάθαροι ότι λέμε το ίδιο ηχηρό ΟΧΙ τόσο στους τοκογλύφους όσο και στα εξοντωτικά μέτρα που προτείνει η Ελληνική κυβέρνηση.
Το οξύμωρο όμως στην υπόθεση του δήθεν δημοψηφίσματος είναι ότι τελικά ο Τσίπρας συμφώνησε σε πολύ χειρότερα μέτρα από αυτά που απέρριψαν οι Έλληνες με το ΟΧΙ. Ο Συναγωνιστής δεν άφησε ασχολίαστη επίσης την στάση του Καμένου και των ΑΝΕΛ, οι οποίοι καταπάτησαν όσες “κόκκινες γραμμές” είχαν βάλει προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά για την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση.
Η Χρυσή Αυγή σταθερή και αταλάντευτη στις θέσεις της συνεχίζει τον Αγώνα για την ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και την οριστική απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια της υποτέλειας!  ΠΗΓΗ

Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ «ΓΙΑΝΗΣ» ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

Ως  αντιστασιακός και αντιμνημονιακός εμφανίζεται τώρα ο… Κολοβόγιαννης (λόγω του ενός «ν»), επιχειρώντας να καπελώσει τη λαϊκή αντίδραση στο νέο αριστερό Μνημόνιο. Ωστόσο, ο ίδιος το είχε προαναγγείλει από τον Μάρτιο, και στο μόνο που έπεσε έξω, ήταν στον μήνα… Το προέβλεπε για τον Ιούνιο και μας ήρθε τον Ιούλιο. Ιδού το σχετικό δημοσίευμά μας:

Ο «Γιάνης» στη συνεδρίαση της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο σόουμαν υπουργός Οικονομικών με την κόκκινη γραμμή στα… πέτα του σακακιού του, βρέθηκε στη συνεδρίαση της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (του κατ’ ευφημισμόν «Φόρουμ Αμπροζέτι»), που έγινε στη λίμνη του Κόμο, με τη συμμετοχή της κατεστημένης ευρωπαϊκής ελίτ, ασφαλώς κεκλεισμένων των θυρών. Παρενθετικά, να θυμίσουμε ότι στην ίδια σύναξη είχε παρευρεθεί πέρυσι και ο mister Tsipras και οι  κακές γλώσσες έλεγαν τότε πως περνάει τις τελικές εξετάσεις, προκειμένου να αποφασίσουν οι διεθνείς αφέντες αν είναι κατάλληλος για τα γούστα τους, ώστε να του επιτρέψουν να κυβερνήσει τη Μπανανία Ελλαδιστάν. Και εκ του αποτελέσματος εκρίθη κατάλληλος. Εκεί, λοιπόν, λύθηκε η… γλώσσα του «περίεργου» υπουργού, που προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις. Κατ’ αρχάς, δήλωσε ότι «θα γίνει αναστολή κάποιων προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, για να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη των δανειστών». Τέλος, ο λεγάμενος προανήγγειλε και το 3ο Μνημόνιο του Ιουνίου, που το χαρακτήρισε «συμβόλαιο» (το θράσος τους είναι τέτοιο που μπορεί να το ονομάσουν και  «κοινωνικό συμβόλαιο»): «Στο τέλος της ενδιάμεσης αυτής περιόδου, τον Ιούνιο, θα έχουμε ένα συμβόλαιο ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας». ΠΗΓΗ

Τσου ρε Λάκη Βαρουφάκη!


Οι “επαναστάτες” των Α - ναι - λ: Το πρωί ανατινάζουν Γοργοπόταμους, το βράδυ υπογράφουν Μνημόνιο


Σθεναρή αντίσταση από τους εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, όχι βεβαίως στην πολιτική αρένα και στις διαπραγματεύσεις, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, προχώρησε σε παρέμβαση-καμπή για την υλοποίηση του Μνημονίου των Σύριζα-ΑΕΛ:
«Ελάτε να ανατινάξουμε ενωμένοι τη γέφυρα του Γοργοπόταμου. Είναι χειρότερα από την κατοχή του 41. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ», έγραψε η ηρωίδα της εθνικής αντίστασης, απευθυνόμενη στους Τσίπρα και Καμμένο.

Η ίδια βουλευτής, τη βραδιά της ψήφισης της επαίσχυντης συμφωνίας που ήρθε στη Βουλή στα αγγλικά ως πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές, δήλωνε στον κομματικό της περίγυρο πως δεν μπορεί να την ψηφίσει διότι έτσι της είχε πει ο Όσιος Εφραίμ σε όνειρο που είδε! Φυσικά ψήφισε την κατάπτυστη πρόταση, εκ της οποίας προήλθε το επαχθές Μνημόνιο, αποδεικνύοντας πως οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.
Παρομοίως εν όψει της επικείμενης ψήφισης των εθνοκτόνων μέτρων του Μνημονίου των Τσίπρα-Καμμένου, το πρωί ονειρεύονται αντίσταση και το βράδυ -όπως είπε και ο Καμμένος- γονατίζουν και υπογράφουν!  ΠΗΓΗ

Κράξιμο σε Χριστοδουλοπούλου ακόμα και μέσα από το Σύριζα: Νομοθετεί για να εξασφαλίσει ψηφαλάκια από πονεμένους αλλοδαπούς

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» της Δευτέρας δημοσιεύθηκε το παρακάτω αρκετά ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο: «”Κυρία της Αριστεράς, που πήρε φασόν τα ανθρώπινα δικαιώματα, νομοθετούσε για να εξασφαλίσει ψηφαλάκια από πονεμένους αλλοδαπούς για να συνεχίσει να είναι στη Βουλή…”. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα δηλητηριώδη σχόλια με τα οποία αντεπιτίθεται η Ραχήλ Μακρή ύστερα από την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον ΣΥΡΙΖΑ (η κυρία που φωτογραφίζει είναι η Τασία;)».
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, είναι όμως ολοφάνερο ότι οι αλχημείες της Χριστοδουλοπούλου έχουν αρνητικό αντίκτυπο ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγγέλλει τουλάχιστον η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή.  Πολύ πιο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την καταγγελία της Μακρή, όπως τουλάχιστον αυτή δημοσιεύεται στην «Δημοκρατία», η τόσο… φιλεύσπλαχνη «κυρία της Αριστεράς» έκανε ό,τι έκανε για τα δικά της συντηρητικά συμφέροντα, για να μπορέσει «να συνεχίσει να είναι στην Βουλή».
Ανεξάρτητα από το αν η καταγγελία αυτή αφορά όντως την «κυρά Τασία» ή άλλο κυβερνητικό στέλεχος, είναι σαφές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε μεγάλη κρίση, λόγω της εξευτελιστικής του ήττας με την κατάπτυστη συμφωνία της Δευτέρας. Με δεδομένο ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν μαζικά το συνονθύλευμα αυτό, πράγματι, μόνο στις ψήφους των αλλοδαπών μπορεί να ελπίζει πλέον…  Γιώργος Μάστορας

Σε καταυλισμό λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί η πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας
Άλλοι 150 λαθρομετανάστες έφτασαν από την Μυτιλήνη στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, οι οποίοι κατέλυσαν στην πλατεία Βικτωρίας για όλο το βράδυ σε σκηνές, δημιουργώντας έναν πρόχειρο καταυλισμό. Στο κάτω μέρος της πλατείας Βικτωρίας επικρατεί ερημιά. Δεν υπάρχουν περαστικοί, παρά μόνον όσοι κατοικούν εκεί. «Οι περισσότεροι φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ειδικά, οι ηλικιωμένοι»,  δηλώνει σε συστημική εφημερίδα επαγγελματίας που διατηρεί κατάστημα με τηλεφωνικές υπηρεσίες επί της οδού Χέυδεν, στο κάτω μέρος της πλατείας.
Οι ιδιοκτήτες καφέ, περιμετρικά της πλατείας, το τελευταίο διάστημα διαμαρτύρονται, αφού «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», όπως καταγγέλλουν. Δεκάδες πρόσφυγες κάθε βράδυ «μαζεύονται πάνω στην πλατεία ακριβώς δίπλα στα τραπεζοκαθίσματα. Όπως είναι φυσικό, κανένας πελάτης δεν κάθεται σ΄αυτά.

Κανένας δεν τολμάει να έρθει πια στα μαγαζιά μας, μόνο λίγοι θαμώνες φίλοι». Ύστερα από καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ., δύο αστυνομικοί χθες το πρωί ανέλαβαν να απομακρύνουν τους πρόσφυγες από την πλατεία και μπροστά από τα καταστήματα της οδού Χέυδεν και να τους απωθήσουν προς το Πεδίον του Άρεως. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής, αγανακτισμένοι με την κατάσταση, δηλώνουν πως επανειλημμένα έχουν απευθυνθεί σε αρμόδιους φορείς, αλλά η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο. «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στη γειτονιά μετά από κάποια ώρα. Ως πότε θα γίνεται αυτό;» αναρωτιέται μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει με τον σύζυγό της 35 χρόνια στην περιοχή.
Επαναλαμβάνουμε ότι μέχρι να βρεθεί μια λύση γι΄ αυτούς τους όντως δυστυχισμένους ανθρώπους, και αφού προηγουμένως θωρακιστούν πραγματικά τα σύνορα για να πάψουν να αποτελούν ξέφραγο αμπέλι, μέχρι, λοιπόν, να ξαναγυρίσουν στον τόπο καταγωγής τους, ας φιλοξενηθούν στα σπίτια της Χριστοδουλοπούλου και όλων όσοι θέλουν να εμφανίζονται ως φιλάνθρωποι.
Ας το αποδείξουν με έμπρακτες πράξεις οικιοθελούς φιλοξενίας απέναντι στους παράνομα εισελθόντες στην Χώρα και όχι σε βάρος των τόσο ταλαιπωρημένων κατοίκων του εξίσου ταλαιπωρημένου κέντρου των Αθηνών, καθώς και άλλων περιοχών της Χώρας.   Γιώργος Μάστορας


Από τον Σημίτη στον Δραγασάκη: η Αριστερά ευχαριστεί διαχρονικά τους Αμερικανούς


«Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωνε μετά κομπασμού ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, το 1996, λίγες μόλις ώρες μετά την κατάρριψη του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού πάνω από τις βραχονησίδες των Ιμίων.
Σχεδόν είκοσι έτη μετά, το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ που πλέον ονομάζεται Σύριζα, δια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, ευχαρίστησε ξανά τις ΗΠΑ, σε μια διαχρονική αποτύπωση και έκφραση του ραγιαδισμού το οποίο χαρακτηρίζει το «δημοκρατικό» τόξο.
Με αφορμή την επίτευξη της κάθε άλλο παρά έντιμης συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, η οποία και συνοψίζεται στο εθνοκτόνο Μνημόνιο 3, το εξέχον στέλεχος του Σύριζα και ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ευχαρίστησε δημοσίως την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη διαμεσολάβησή της κατά τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.
«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την αμερικανική κυβέρνηση και τον κ. Ομπάμα καθώς χωρίς τη βοήθεια και την επιμονή τους η συμφωνία να περιλαμβάνει το ζήτημα του χρέους, ίσως να μην τα είχαμε καταφέρει», δήλωσε ο Δραγασάκης. 
«Χάρη στη μεσολάβηση των ΗΠΑ κατανοήθηκε από την πλευρά των Ευρωπαίων η ανάγκη για την επίτευξη συμφωνίας», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συμπληρώνοντας πως «σε θέματα όπως τα εργασιακά οι ΗΠΑ άσκησαν σφοδρή πίεση». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «η παρέμβαση των ΗΠΑ αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός»!
Διαχρονικά λοιπόν, καθίσταται ξεκάθαρη η σχέση υποτέλειας μεταξύ της ελληνόφωνης αριστεράς των κρατικοδίαιτων και των βολεμένων με τις ΗΠΑ, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και τον ειρωνικό χαρακτηρισμό «αμερικανομαρξιστές», ο οποίος συμπυκνώνει σε όλο της το βάθος την απάτη της μεταπολιτευτικής, διεθνιστικής αριστεράς.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7824961857041240387

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item