Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» (Αυστραλός βουλευτής αποθεώνει την Χρυσή Αυγή στην ελληνική Βουλή)

Κατά την 10η γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του αυστραλιανού κοινοβουλίου κος Φίλιππος Δαλιδάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Επέκρινε την αυστραλιανή κυβέρνηση που δεν επέτρεψε την επίσκεψη βουλευτών μας στην Αυστραλία και επεσήμανε τον κίνδυνο της οικονομικής και δημογραφικής καταστροφής της Ελλάδας σημειώνοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επιλύσει τα μείζονα προβλήματα της χώρας.
Ο προεδρεύων αγανάκτησε ακούγοντας αυτά τα επαινετικά σχόλια για το κόμμα μας και επέδειξε απρεπέστατη συμπεριφορά, διακόπτοντας διαρκώς τον εκπρόσωπο του αυστραλιανού κοινοβουλίου. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ με 3ο ΟΛΕΘΡΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ από την 1η φορά (ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΗ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: ο Πανούσης ομολογεί πως Τσίπρας-Καμμένος γνώριζαν για το επικείμενο κλείσιμο των τραπεζών!

Πλήρη επιβεβαίωση της θέσης της Χρυσής Αυγής πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, διεξήγαγε το δημοψήφισμα στηρίζοντας παρασκηνιακά την υπερψήφιση του «ναι», αποτελεί η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Γ. Πανούση σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία παραδέχεται ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το επικείμενο κλείσιμο των τραπεζών όταν αποφάσισε να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος!
Η κυνική ομολογία του υπουργού της κυβέρνησης, δικαιώνει απολύτως τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με την βρώμικη στάση των κομμάτων της κυβέρνησης την εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος. Πρόκειται για την εβδομάδα εκείνη κατά την οποία κορυφώθηκε η τρομοκρατία εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αφού πέραν των κλειστών τραπεζών και της επιβολής μεγίστου ορίου ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ, τα στελέχη της κυβέρνησης δια των ελαχίστων εμφανίσεών τους φρόντιζαν να ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα πανικού και ανασφάλειας. Αξίζει ενδεικτικά να υπενθυμίσουμε πως όταν οργίαζε η καλοπληρωμένη προπαγάνδα των μνημονιακών, στελέχη της κυβέρνησης προχωρούσαν σε δηλώσεις του τύπου «μέχρι την επομένη του δημοψηφίσματος θα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ»!
Επί της ουσίας, ο Πανούσης ομολογεί πως σκοπός της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου υπήρξε η λαϊκή νομιμοποίηση της μνημονιακής κωλοτούμπας της, δια της συντριπτικής υπεροχής του «Ναι» στο δημοψήφισμα. Γι' αυτό το λόγο και όλες οι κινήσεις Τσίπρα-Καμμένου μετά το δημοψήφισμα και το 61,3% του «Όχι», ανταποκρίνονταν στα πλαίσια της κυβερνητικής συμβολής για την επικράτηση του «Ναι», οι οποίες και κορυφώθηκαν με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου με τους τοκογλύφους.
Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει οριστικά και αμετάκλητα: η Χρυσή Αυγή αποτελεί σήμερα την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται για την κατάργηση των Μνημονίων και την επιστροφή της Πατρίδος στην εθνική κυριαρχία και την εθνική παραγωγή!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.ALEXIS: «ΠΟΤΕ δεν προσπαθήσαμε να ΒΓΟΥΜΕ από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!»

«Come back κυρία Λαγκάρντ»! Παρακαλάει στα 4 ο Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ
Θέμα δημιουργήθηκε από την κοινή πρόσκληση που απέστειλε η κυβέρνηση της Αριστεράς στην Τρόικα, προκειμένου εκείνη να επανέλθει στην Αθήνα, καθώς το ΔΝΤ απαίτησε ειδική πρόσκληση!
Στην απαίτηση του ΔΝΤ, δεν ήταν δυνατό να μη συμμορφωθεί η κυβέρνηση Σύριζα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός: σήμερα και με κάθε επισημότητα, η κυβέρνηση Τσίπρα απέστειλε ξεχωριστή επιστολή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μεν, ασφαλείς δε πληροφορίες, το περιεχόμενο της επιστολής που υπογράφει ο Τσίπρας έχει ως εξής: Come back ΔΝΤ, Come back κυρία Λαγκάρντ!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Συντροφικό ξεβράκωμα Μηλιού στον Τσίπρα: «Η κυβέρνηση προωθεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας»


Πραγματικό καζάνι που βράζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον αριθμό των στελεχών του κόμματος που επιτίθενται ευθέως στον Τσίπρα και στην ασκούμενη απ΄αυτόν κυβερνητική πολιτική να αυξάνεται σε καθημερινή βάση. Τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα η κομμουνιστική τάση (ΚΟΤΑ), η οποία χαρακτηρίζει τον Τσίπρα ως «αποστάτη» και ζητά να φύγει, και ο Γιάννης Μηλιός. Και αν η ΚΟΤΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μια ολιγομελή ομάδα γραφικών και παρακμιακών αριστεριστών, για τον Μηλιό τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφτιαξε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα, δηλαδή, πάνω στο οποίο βασίστηκαν οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μηλιός, λοιπόν, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι προωθεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Για την ακρίβεια, αναφερόμενος στην συμφωνία, ο Μηλιός ήταν καταπέλτης εναντίον της κυβέρνησης: «Η συμφωνία είναι καλή για το μεγάλο κεφάλαιο και την ολιγαρχία. Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς που διαφωνούν. Από τον κόσμο κινδυνεύει, γιατί μια μερίδα του θα πεινάσει και άλλη μια θα συνεχίσει να βρίσκει πολύ δύσκολα. Η κυβέρνηση προωθεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Μετά τις εκλογές, όταν ήταν πρώτο κόμμα, η κατεύθυνση που πήρε το οικονομικό επιτελείο ήταν ότι μπορούσε να συμβιβάσει τα συμφέροντα της οικονομίας με τα συμφέροντα του κόσμου. Είναι ουτοπικό. Οδηγεί σε αδιέξοδο και το εντόπισα αυτό. Οδηγεί σε αυτόν τον τελικό συμβιβασμό και σε αυτόν δεν ήθελα να είμαι μέσα. Ήθελα να είμαι εκτός και να το  επισημαίνω».
Το «καρφί» του Μηλιού κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του ίδιου του Τσίπρα προσωπικά είναι ξεκάθαρο. Βεβαίως, δεν μας εξηγεί ο ίδιος γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» από την ηγεσία του κόμματος στο δημιούργημά του, το περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Η ουσία, όμως, παραμένει. Ένας από τους μέχρι πρότινος πιο στενούς συνεργάτες του Τσίπρα καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση προωθεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Άλλη μια πικρή, για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλήθεια. Πολύ περισσότερο, όμως, πικρή για τον Ελληνικό Λαό που προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.  Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Οι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν!
Πρώτη φορά Αριστερά: άγριο τσουβάλιασμα πολίτη, αλλά ελεύθεροι όλοι οι αναρχικοί για τα επεισόδια στο Μαξίμου


Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά διαχωρίζει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες: στους αριστερούς οι οποίοι τυγχάνουν σκανδαλωδώς ευνοϊκής μεταχείρισης και σε όλους τους υπολοίπους οι οποίοι γεύονται τον ωμό σταλινισμό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω, η στάση των αστυνομικών αρχών χθες, για δυο διαφορετικά περιστατικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Στην πρώτη περίπτωση, πολίτης ο οποίος επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από το Μαξίμου, δέχτηκε την βίαιη επίθεση των ανδρών ασφαλείας, οι οποίοι αφού τον πέταξαν σαν σακί στο πεζοδρόμιο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο περιπολικό για τα περαιτέρω. ΔΕΙΤΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ => ΕΔΩ

Παυλόπουλος προς πολιτικάντηδες: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων - Πέρασε το Μνημόνιο

Σε ένα κάδρο οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας!Το αντισυνταγματικό τόξο, το οποίο έχει πλέον μετεξελιχθεί σε μνημονιακό, εορτάζει με τον επισημότερο τρόπο την υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς.


Εορτάζει επιπλέον, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, την καταλήστευση των δημόσιων ταμείων, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, τις 10.000 αυτοκτονίες και τα εκατομμύρια των ανέργων που αναμένεται να αυξηθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Στο κάδρο των Μνημονίων συγκαταλέγονται οι κάτωθι: Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ), Σ. Θεοδωράκης (Ποτάμι), Θ. Παφίλης (ΚΚΕ), Φ. Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ), Β. Μεϊμαράκης (ΝΔ), Αλέξης Τσίπρας (Σύριζα).
Στην εορτή της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ΔΕΝ συμμετέχει!  ΠΗΓΗ


Αντώνιος Γρέγος: Υπέρτατη η σημασία της Πατρίδας, της Ελληνικής Παιδείας, της Ιστορίας και της Θρησκευτικής Πολιτιστικής κληρονομιάς


Ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, στην ομιλία του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα «10η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)»  επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο και το βαρυσήμαντο έργο της εν λόγω Ένωσης και υπενθύμισε την υπέρτατη σημασία, στο διάβα των αιώνων, της Πατρίδας, της Ελληνικής Παιδείας, της Ιστορίας και της Θρησκευτικής Πολιτιστικής κληρονομιάς, που -παρά τις αλλεπάλληλες κατακτήσεις του τόπου μας - διατηρήθηκαν αναλλοίωτες, χάρη στην γενναιότητα των ενδόξων Προγόνων μας.
Ο Συναγωνιστής Γρέγος επεσήμανε την αναγκαιότητα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην χώρα μας και της προστασίας των ανωτέρω αξιών, κάτι που θα επιτευχθεί με την συνεργασία και την ομοψυχία όλων των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος.  ΠΗΓΗ

Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΕΦΕΡΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ «ΒΑΡΙΑΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣΠολύ μεγάλη αύξηση της λεγόμενης «βαριάς» εγκληματικότητας, προκύπτει από την σχετική έκθεση της ΕΛΑΣ, γα το πρώτο εξάμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014.

Έτσι, εις ότι αφορά τις ανθρωποκτονίες, το Α’ εξάμηνο του 2015 διαπράχθηκαν σε όλη την Επικράτεια (50) ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα είχαν διαπραχθεί (52). Διαπράχθηκαν όμως (101) απόπειρες ανθρωποκτονίας, έναντι (76) που είχαν καταγραφεί το Α’ εξάμηνο του 2014.

Στις ληστείες, το Α΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους διαπράχθηκαν σε όλη την Επικράτεια (2.203) ληστείες, έναντι (1.903) το αντίστοιχο του 2014. Επίσης διαπράχθηκαν (163) απόπειρες ληστείας, έναντι (99), που είχαν καταγραφεί το Α’ εξάμηνο του 2014.

Τέλος, εις ότι αφορά τις κλοπές – διαρρήξεις, το Α’ εξάμηνο του 2015 καταγράφονται περισσότερες κλοπές – διαρρήξεις στην επικράτεια και ειδικά στην Αττική, ήτοι, 36.329 φέτος έναντι 34.458 του 2014 στην Επικράτεια και 21.227 φέτος έναντι 19.996 του 2014 στην Αττική.

(ΥΓ) 1: Να σημειώσουμε πως τα στατιστικά στοιχεία για τις κλοπές είναι μονίμως –τα τελευταία χρόνια- ελλιπή, γιατί πολλοί πολίτες που έχουν πέσει κι άλλες φορές στο παρελθόν θύματα κλοπής, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί οι δράστες, θεωρούν περιττό να καταγγείλουν το πάθημά τους

(ΥΓ) 2: Θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, οι αρχές να αποκάλυπταν στον ακριβή αριθμό των συλληφθέντων για υποθέσεις «βαριάς» εγκληματικότητας, πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί, αλλά δεν το κάνουν. Φαίνεται πως έχουν τους λόγους τους γι’ αυτό  πηγή


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7759877951120243235

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item