Widgets

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ – Μειώσεις μισθών, συντάξεων και ομαδικές απολύσεις στη λίστα!Μετά το αριστερό Μνημόνιο: Έρχονται νέα αιματηρά μέτρα – Μειώσεις μισθών, συντάξεων και ομαδικές απολύσεις στη λίστα!

Πολλοί, κυρίως μέσα από τον Σύριζα και ιδιαίτερα από τους «διαφωνούντες», νόμιζαν ότι τελείωσαν με τις «διαπραγματεύσεις» και ότι σε 3 πακέτα θα ψηφίσουν ό,τι είναι να ψηφιστεί. Από αυτή την αισιοδοξία πορεύτηκαν, άλλωστε, οι διάφοροι «Λαφαζάνηδες» όταν δήλωναν ότι «όλα μια χαρά», προαναγγέλοντας την παραμονή τους στον Σύριζα μετά την ψήφιση των μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
Η πραγματικότητα, όμως, που μόνο η Χρυσή Αυγή είχε το σθένος να τονίσει πολλάκις είναι ότι το πακέτο μέτρων που μόλις ψήφισαν Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – ΝΔ και Ποτάμι, ήταν απλώς και μόνο το πρώτο «μικρό» μνημόνιο της Αριστεράς. Νόμιζαν οι συριζαίοι ότι διαπραγματεύτηκαν για ένα πρόγραμμα – «γέφυρα» των 7 δισ. ευρώ, με αντάλλαγμα μέχρι ύψους 8 δισ. ευρώ, και θα πάρουν «πακέτο» και μία χρηματοδότηση 80 δισ. ευρώ δώρο.
Τις επόμενες ημέρες θα καταφτάσει στην Αθήνα το τετραμελές κλιμάκιο της τρόικα, προκειμένου να προβεί στην αξιολόγηση της Ελληνικής Οικονομίας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μείνουν στο Σούνιο ή στο κέντρο των Αθηνών, όμως το σίγουρο είναι ότι έρχονται με ιδέες για περαιτέρω μέτρα στις βαλίτσες τους.Ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Δρακουλέσκου», κατά κόσμον Ντάλια Βελκουλέσκου, έρχεται έχοντας «ιδέες» για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού. Οι «ιδέες» αυτές είναι σίγουρο ότι θα ενταχθούν στο πλαίσιο των επόμενων «διαπραγματεύσεων» της κυβέρνησης. Τι περιλαμβάνουν οι αυτές οι «ιδέες»; Ιδού:α) Σταδιακή αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 72 έτη, με παράλληλη σταδιακή (αλλά απότομη) κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

β) Επίσπευση της εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που μοιραία θα οδηγήσει σε νέα – γενναία – μείωση συντάξεων.

γ) Νέοι φόροι και αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για κάθε εργαζόμενο, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες κλειστές επιχειρήσεις και ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.

δ) Ομαδικές απολύσεις και μικρότερη αποζημίωση για τους απολυμένους
Αυτά τα μέτρα κρατήστε τα. Τώρα όλοι θα τα διαψεύδουν και θα ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να μπουν στη συζήτηση, πολύ περισσότερο να ψηφιστούν. Όμως, πολύ σύντομα θα είναι μία ζοφερή πραγματικότητα για το μέσο Έλληνα πολίτη. Θα ψηφιστούν μάλιστα - και αυτά - με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, από όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας.  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => : ΒΙΝΤΕΟ: ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και τα ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Αποκλειστική συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στον Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή 

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη για τον «Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή» της παλαιότερης και ιστορικότερης εφημερίδας των Βορείων Προαστίων.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε μια 20λεπτη συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Σχετικά με την διαπραγματεύσεις είπε πως «ποτέ δεν πίστεψα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση. Άλλωστε τόνιζε συνέχεια ότι θα πληρώνουμε τους δανειστές μας εις το διηνεκές».
Κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι παρανόμησε εις βάρος της Ελλάδας, διότι ήταν υποχρεωμένη να εξασφαλίσει την ρευστότητα στον Έλληνα πολίτη. Παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έκαναν τίποτα απολύτως «Ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε το θέμα της ολοφάνερης παρανομίας της ΕΚΤ» είπε χαρακτηρίστηκα.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα έκανε εάν βρίσκονταν στις διαπραγματεύσεις απάντησε «Αν ήμουν στην θέση του Τσίπρα θα κατήγγειλα τις παρανομίες που γίνονται εις βάρος της Ελλάδας από τους δανειστές και θα απαιτούσα την ρύθμιση του χρέους. Θα αγωνιζόμουν μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού» και πρόσθεσε πως «Η Ευρώπη είχε Plan Β για να διαχειριστεί το GREXIT η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε κανένα Plan Β. Μας πηγαίνουν στο GREXIT με τους δικούς τους όρους και όχι με την άτακτη χρεοκοπία, όπως θα ήταν το συμφέρον της Ελλάδας».  


Σχετικά με την εκλογική δύναμη του Σύριζα είπε πως μόνο το 10% από τις δυνάμεις που εκφράζονται από το παλαιό Σύριζα αντιστοιχούν στο 36,5% που πήρε στις εκλογές και ο Τσίπρας για να ικανοποιήσεις αυτές τις εθνομηδενιστικές δυνάμεις προχώρησε σε ολέθριους νόμους για την πατρίδα, όπως ο νόμος περί ιθαγένειας, η δημιουργία του τεμένους και ο νόμος συμβιώσεως ομοφυλοφίλων.
Για την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα είπε πως την αποκλειστική ευθύνη δεν την έχει μόνο ο Τσίπρας, τα τελευταία πέντε χρόνια του Μνημονίου και σε ευρύτερη κλίμακα από την μεταπολίτευση εργάστηκαν πολλές κυβερνήσεις για να φτάσει η Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Οι κυβερνήσεις αυτές κατέστρεψαν συστηματικά την πρωτογενή παραγωγή και την βιομηχανία με άμεσο αποτέλεσμα την διάλυση της εθνικής οικονομίας. Σχετικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα μεγάλα ΜΜΕ είπε ότι οι αυτοί που κατέχουν τα ΜΜΕ είναι άνθρωποι του μεγάλου κεφαλαίου, που θέλει την πολτοποίηση της Ελλάδος σε ένα πολυεθνικό μωσαϊκό και πολεμούν την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται.
Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή θα ανεβάσει τα ποσοστά της στις επόμενες εκλογές και θα είναι η αυθεντική δύναμη της αντιστάσεως απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του Έθνους.  ΠΗΓΗ


Ο «χάκερ» της δεκάρας και το σχέδιο Β της πλουτοκρατίας για να ξεχαστεί το αριστερό μνημόνιο

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το δημοσίευμα ξένης εφημερίδας ότι ο Βαρουφάκης είχε σχέδιο να «χακάρει» τα ΑΦΜ των πολιτών και να δημιουργήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα λειτουργούσε μέσω εφαρμογών σε iphones, και θα μπορούσε εν μία νυκτί να μετατραπεί σε δραχμές.

Την είδηση αυτή δεν την διάψευσε ούτε ο ίδιος, αφού παραδέχτηκε ότι είπε παρόμοια πράγματα σε μία συνάντηση που είχε με στελέχη ξένων hedge funds, στο πλαίσιο διεθνούς forum που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου. Η μόνη αντίρρηση που είχε ο Βαρουφάκης με την εν λόγω είδηση ήταν ότι υπήρξε «διαστρέβλωση» των λεγομένων του.
Η εν λόγω είδηση, βεβαίως, διαθέτει μία λογική υπέρβαση, που κάνει είτε την είδηση φαιδρή, είτε αυτόν που εκστόμισε τέτοια πράγματα. Το όλο «πρόβλημα» στην εν λόγω είδηση είναι ότι τα ΑΦΜ είναι στη διάθεση του εκάστοτε ΥΠΟΙΚ ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπως αντιστοίχως είναι στη διάθεση του ΣΔΟΕ και άλλων σχετικών υπηρεσιών. Το σίγουρο είναι ότι ο Βαρουφάκης παρότι όντως φαιδρός σίγουρα είχε συναίσθηση ότι τα ΑΦΜ είναι στη διάθεσή του ήδη και συνεπώς δεν χρειαζόταν κανένας «παιδικός φίλος» που να «ξέρει απ’ αυτά».
Δεν γνωρίζουμε αν πίσω από αυτή τη σαφέστατη κίνηση αποπροσανατολισμού από το νέο, αριστερό μνημόνιο, η οποία γίνεται με την αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και διεθνούς πλουτοκρατίας, κρύβεται κάτι ακόμα πιο σκοτεινό. Το σίγουρο είναι ότι την κρίσιμη ώρα, που ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Σύριζα – Ανέλ και Ποτάμι ετοιμάζουν φοροκαταιγίδα εναντίον του Ελληνικού Λαού, οι καναλάρχες και οι νταβατζήδες του δημόσιου βίου, προσφέρουν «άρτο και θεάματα» με κύριο μενού τον αποδιοπομπαίο Βαρουφάκη, προκειμένου να «ξεχαστεί» ο Λαός από τα επαίσχυντα μέτρα που συντόμως θα τον κάνουν να πληρώσει. ΠΗΓΗ

22/01/2013, Mister Tsipras προς Αμερικάνους: Οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σκίσει το Μνημόνιο είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της!


Επειδή κάποιοι εξεπλάγησαν με την «απότομη» μνημονιακή στροφή του mister Tsipra (δε μιλάμε για τους καραστημένους Λαφαζάνη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στρατούλη και ΣΙΑ, που ήξεραν πολύ καλά εξ’ αρχής την κατάληξη των… αντιμνημονιακών παραμυθιών τους…), σας υποσχεθήκαμε ότι κάθε μέρα θα αναρτούμε κι από ένα παλαιότερο δημοσίευμά μας, στο οποίο εμφαίνεται ότι η μνημονιακή στροφή του mister Tsipra και του παρδαλού τριτομνημονιακού του συνονθυλεύματος, έγινε πολύ νωρίτερα. Και πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2013, όταν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία (όπου συναντήθηκε με τον Σόιμπλε) και εν συνεχεία την Αμέρικα.
Απ’ αυτήν την επίσκεψή του στην Αμέρικα είναι η σημερινή μας αναδημοσίευση. Διαβάστε τι έλεγε στις 22 Ιανουαρίου 2013 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!
Τα… διαπιστευτήριά του έδωσε χθες στην Αμέρικα ο… leader of SYRIZA, με την… εμπνευσμένη ομιλία του στο Ινστιτούτο Brookings, στην οποία υποσχέθηκε πως θα είναι… καλό και υπάκουο παιδί στους διεθνείς τοκογλύφους, αν έχουν την… ευγενή καλοσύνη να του δώσουν το… χρίσμα για να γίνει… χαλίφης στη θέση του σημερινού χαλίφη Αντωνάκη Σαμαρά:
«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό ξεκάθαρα: ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη… Οι χώρες μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και σε μέγεθος και σε δομές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν σκιές και προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θέλουμε να υπερβούμε. Υπάρχουν όμως και δεσμοί ισχυροί οι οποίοι σε ένα παγκοσμιοποιημένο τοπίο, γίνονται όλο και ισχυρότεροι». ΠΗΓΗ
Σύνταξη στα 72 απαιτεί τώρα η τρόικα!


Το θέμα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 72 χρόνια επαναφέρουν οι δανειστές. Συγκεκριμένα, η τρόικα ζητεί να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να πιάσει τα 70 έτη.

Μάλιστα, σε βάθος χρόνου ο στόχος είναι το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης να πάει στα 72 έτη, όπως αναφέρεται σε εφημερίδα.
Σημειώνεται ότι στο πρώτο μνημόνιο προβλεπόταν ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να καθορίζονται και με βάση το προσδόκιμο ηλικίας των κατοίκων μιας χώρας και σύμφωνα με αυτή την παράμετρο στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φτάσουν τα 72 έτη.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>  
ΒΙΝΤΕΟ: «ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» (Αυστραλός βουλευτής αποθεώνει την Χρυσή Αυγή στην ελληνική Βουλή)Το αριστερό μνημόνιο επιβεβαίωσε: Η αριστερά απέτυχε και πρόδωσε το Λαό που την εμπιστεύτηκε
Άρθρο από την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Έρημε Λαέ, καλείσαι τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές να μην νεκραναστήσεις τους δυνάστες σου ψοφοδεξιούς και κλεφτοπασόκους!
Όποιος έχει λίγο ακούσει για τον Φάουστ του Γκαίτε, θα ξέρει πως άμα υπογράψεις συμβόλαιο με τον Σατανά, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να πληρώσεις και το τίμημα. Και ο Τσίπρας, αφού υπόγραψε «συμβόλαιο – συμφωνία» με τους δανειστές, τώρα καλείται να πληρώσει αυτό το τίμημα. Η Αριστερή πλατφόρμα και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι συνιστώσες της, τώρα, τραβάνε την ουρά τους απέξω…
Επί πέντε μήνες όμως σφιχταγκαλιασμένοι και μεθυσμένοι από την εξουσία και την αποδοχή του Σύριζα από τον λαό, τριγυρνούσαν κραδαίνοντας τα ανύπαρκτα σφυροδρέπανα της ψευτοεπανάστασης τους ακούγοντας το «3 γράμματα μόνο φωτίζουν, τον ύμνο του ΕΑΜ». Αντί αυτούς τους 5-6 μήνες, όσο τραίναραν τις «διαπραγματεύσεις», να αγωνίζονται συνολικά και βάσει ενός τυπικού έστω σχεδίου να εξασφαλίσουν την αυτάρκεια της χώρας ή έστω να βάλουν τα θεμέλια ψηφίζοντας κάποιους νόμους που θα μπορούσαν μέσω αυτού του νόμου να επαναπατριστούν τα χιλιάδες ελληνικά εργοστάσια που φυγαδεύτηκαν μαζικά – και μάλιστα επιδοτούμενα στα βαλκάνια – αντί να ψηφίσουν νόμους που να προάγουν την πρωτογενή παραγωγή, αυτοί χαμογελούσαν και ονειρεύονταν κομμουνιστικές επαναστάσεις και πλιάτσικο…!
Εκτός από τις ευθύνες που βαραίνουν τον… «άπειρο» πρωθυπουργό – πόσο απεγνωσμένα θέλεις ρε λαέ να εξαπατηθείς; – ευθύνη έχουν συνολικά άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου. Αριστερές πλατφόρμες, εξωκοινοβουλευτικές συνιστώσες και όλο αυτό το περιθωριακό συνονθύλευμα που δείχνει και θα δείχνει πεντακάθαρα στην κοινωνία πλέον πως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ! Απέτυχε ο Τσίπρας ως ηγέτης της, απέτυχαν όμως και οι συνιστώσες της συμφοράς, οι μαοϊστές και οι τροτσκιστές της ψόφιας αριστερής ιδεολογίας. Κύριοι του Σύριζα, αριστεροί και ακροαριστεροί, παραιτηθείτε ή όχι από μια κυβέρνηση μόρφωμα, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ!
Και μαζί με εσάς χρεοκόπησε συνολικά το αντι-Συνταγματικό τόξο, που αλλάζει ονόματα και πρόσωπα, στήνοντας επανειλημμένως παγίδες στο σώμα των ψηφοφόρων, καταφέρνοντας εντυπωσιακά να το εξαπατά κατα καιρούς, αφού στην ουσία παραμένει το ίδιο μνημονιολάγνο, το ίδιο ευρωλιγούρικο, το ίδιο νενέκικο, με την ίδια ακριβώς αδιαφορία απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες που υποφέρουν εδώ και 5 χρόνια. Και τέλος δεν υπάρχει. Τα 5 χρόνια μνημονίου με ευθύνη της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΛΑΟΣ θα γίνουν 8 με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ. Ποτέ άλλοτε οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν είχαν εφαρμόσει ένα τόσο ολοκληρωμένο σχέδιο άλωσης της χώρας μας. Ούτε καν το 1204 που αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη από τους ευρωπαίους Σταυροφόρους. Αλλά και ποτέ μα ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν υπήρξε πιο πρόθυμη να συμπράξει με τόσους άλλους πρόθυμους ώστε να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εχθρών μας.       Κορίνα Πενέση

Η μνημονιακή μετάλλαξη του Σύριζα ανοίγει τον δρόμο στην Χρυσή Αυγή


Η μεγάλη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους διεθνείς τοκογλύφους είναι ότι κατόρθωσε να φέρει στην Χώρα ένα πολύ χειρότερο Μνημόνιο από τα δύο προηγούμενα, αλλά με αρκετά λιγότερη λαϊκή αγανάκτηση μέχρι στιγμής. Το αν αυτή η αγανάκτηση θα φανεί έμπρακτα και δυναμικά, όταν τα συγκεκριμένα μέτρα μπουν για τα καλά στο πετσί των Ελλήνων, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε στην συνέχεια. Αυτό το οποίο πρέπει να κρατήσουμε επί του παρόντος είναι ότι το τρίτο Μνημόνιο (επαναλαμβάνουμε, το χειρότερο) έχει την υποστήριξη 231 βουλευτών. Υπάρχει, δηλαδή, μια διευρυμένη κοινοβουλευτική στήριξη σ΄αυτά τα μέτρα και πολύ περισσότερο μια ισχυρή μιντιακή στήριξη.
Αν γυρίσουμε την μνήμη μας πίσω θα διαπιστώσουμε ότι
α) το πρώτο Μνημόνιο (2010) είχε ψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ και το Λά.Ο.Σ, με 172 βουλευτές,
β) το Μεσοπρόθεσμο (2011) από 155 βουλευτές (154 του ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ),
γ) το δεύτερο Μνημόνιο (2012 – κυβέρνηση Παπαδήμου) το ψήφισαν 199 βουλευτές,
δ) το δεύτερο Μεσοπρόθεσμο (2012 – ένα άρθρο 216 σελίδες, συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) πέρασε με 153 ψήφους.
Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι αυτό το τρίτο Μνημόνιο έχει μια συντριπτική κοινοβουλευτική αποδοχή σε σχέση με τα προηγούμενα δύο, καθώς και με τα Μακροπρόθεσμα. Αυτή, βεβαίως, η κοινοβουλευτική αποδοχή δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την λαϊκή επιθυμία, η οποία με συνεχώς αυξανόμενη καταγγελτική διάθεση από το 2012 και μετά έχει εκφράσει ξεκάθαρα αρνητική στάση απέναντι στα Μνημόνια. Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ από (υποτιθέμενο, όπως αποδείχθηκε) πολέμιο των Μνημονίων σε υπηρέτη και υπερασπιστή τους δείχνει το μέγεθος της αφομοιωτικής παγίδας του προβλήματος αυτού.
Όταν ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε στις 25 Ιανουαρίου να καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, δεν το έκανε για να απαντήσει σε διλήμματα του τύπου «ευρώ η δραχμή». Το έκανε, πιστεύοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες για κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών. Αντί, όμως, της κατάργησής τους αυτό το οποίο είδαμε ήταν όχι μόνο η επικυροποίησή τους, αλλά και φαρδιά – πλατιά υπογραφή της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης για την έλευση ενός νέου, πολύ πιο βάρβαρου και αντιλαϊκού, Μνημονίου.
Το αν το (άμεσο) μέλλον δείξει πρόωρες εκλογές με νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς την Αριστερή Πλατφόρμα) – ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι (χωρίς να αποκλείεται και η ΝΔ) ή με μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ακριβώς για να μην γίνουν εκλογές, είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα στον ορίζοντα.
Όπως και να έχει, όμως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και η πολιτική του έκφραση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οφείλουν και θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στον ρόλο της Εθνικής και Κοινωνικής Αντιπολίτευσης που θα τους ανατεθεί έμπρακτα από την βούληση του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος Μάστορας     

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο στόχαστρο των τοκογλύφων τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας - Η “κρυφή” έκθεση της Deutsche Bank και το “Ταμείο Ξεπουλήματος”


ΓΑΤΑ Η… ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ CAPITAL CONTROL!

Δεν ήταν μόνο η μάνα της Βαλαβάνη, που χωρίς βεβαίως να έχει «εσωτερική πληροφόρηση» -μιας και ήταν… τσακωμένη με την κόρη της την… σοσιαλίστρια- έβγαλε τους «κόπους μιας ζωής» από την τράπεζα στο παρά πέντε των capital controls.

Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», κι άλλοι δύο συγγενείς της (πρώην) υπουργάρας «σήκωσαν» χιλιάδες ευρώ, πριν κλείσουν οι τράπεζες. Πρόκειται για έναν ανιψιό και έναν εξάδελφο της Βαλαβάνη, οι οποίοι έκαναν ανάληψη σημαντικών ποσών από τράπεζες του Ηρακλείου, πριν επιβληθούν οι σχετικοί περιορισμοί. Μάλιστα ο ένας από τους δύο ακόμη συγγενείς, πρόλαβε και πήρε 120.000 ευρώ μόλις μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των τραπεζών, ενώ ο άλλος μερικές ημέρες νωρίτερα.

Ποια ήταν η αντίδραση της Βαλαβάνη στις αποκαλύψεις; Η… γνωστή. Ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ενέργειες των συγγενών της, γιατί έχει… χρόνια να επικοινωνήσει μαζί τους. Προφανώς, η μαντάμ, εκτός από τη μάνα της, είναι… τσακωμένη και με όλους τους υπόλοιπους συγγενείς της!

(ΥΓ): Δε μπορείτε να πείτε, γάτα με πέταλα η μάνα της Βαλαβάνη, που… μυρίστηκε το capital control από  χιλιόμετρα. Και δεν το κράτησε μυστικό για πάρτη της, αλλά το σφύριξε και στους λοιπούς συγγενείς! Ερήμην βεβαίως της κακομοίρας της (πρώην) υπουργού μας, που παρότι δεν ξέρει τίποτα για όλες αυτές τις ιστορίες, διασύρεται άδικα των αδίκων από τον  κίτρινο τύπο!  πηγή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βαστάτε τούρκοι τ’ άλογα”: Ο φίλος της Κανέλλη, Βορίδης, ετοιμάζεται γι’ αντάρτικο!

Τζιχαντιστές φτάσανε στη χώρα με πλαστά διαβατήρια - Μην ξεχάσουν να πάρουν ιθαγένεια από την κυρά Τασία

Όπως αναφέρει, σχετικώς, σήμερα το αστυνομικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», η οποία ιδεολογικώς πρόσκειται στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο και συνεπώς δεν την συμφέρει να αναπαραγάγει τέτοιες ειδήσεις, στη χώρα μας έφτασαν 4-5 εμπλεκόμενοι με το Ισλαμικό Χαλιφάτο, χρησιμοποιώντας πλαστά διαβατήρια.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις ελληνικές διωκτικές αρχές, επείγον ενημερωτικό έγγραφο που στάλθηκε τις τελευταίες ώρες από την ΕΥΠ (ύστερα από συνεργασία και με ξένες υπηρεσίες) για την παρουσία στην χώρα μας, τουλάχιστον 4-5 υπόπτων για συμμετοχή στον ISIS και οι οποίοι φέρεται να έχουν διαβατήρια από την Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΠ οι ύποπτοι «τζιχαντιστές» ήλθαν στην χώρα μας αεροπορικώς και έχει ζητηθεί κατεπειγόντως ο εντοπισμός τους. Οι πρώτες έρευνες πάντως -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες έχει συμμετάσχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία- έχουν αποβεί άκαρπες. Σύμφωνα με πληροφορίες έλεγχος έγινε στις λίστες επιβατών από πτήσεις από την Μέση Ανατολή, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οπως ανέφεραν αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη που έχουν γνώση του θέματος «στα στοιχεία που δόθηκαν κι από την ΕΥΠ δεν υπάρχουν τα πλήρη ονόματα των υπόπτων ενώ καταγράφεται η ηλικία τους. Η έρευνα παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τους αναφερόμενους τζιχαντιστές και πόσο βάσιμοι είναι οι σχετικοί φόβοι για την παρουσία στην χώρα μας και τη δράση τους. Δεν φαίνεται ωστόσο μια απλή υπόθεση αναφοράς τζιχαντιστών στην χώρα μας. Οφείλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα, λόγω του συνεχούς φόβου αλλά και της πίεσης των ξένων υπηρεσιών για ένοπλα κτυπήματα σε ευρωπαϊκό έδαφος».
Προ ημερών είχε προηγηθεί μία σύλληψη ενός λαθρομετανάστη στη Μυτιλήνη, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του σε ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, όμως οι ιθύνοντες αρνούνται να δουν σοβαρά την υπόθεση.
Μιας και η χώρα μας πλέον είναι γεμάτη από τζιχαντιστές, μην ξεχάσει η κυρά Τασία να τους δώσει ιθαγένεια. Για να μπορεί να λέει μετά ότι οι τρομοκράτες ήταν «Έλληνες».
Η κατάσταση, βεβαίως, είναι εξόχως σοβαρή, όμως είναι σίγουρο ότι η «πρώτη φορά αριστερά» θα αρνηθεί να ασχοληθεί. Πιθανότερο είναι ότι μετά από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα από τους τζιχαντιστές, σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο θα προειδοποιεί για την «άνοδο της ακροδεξιάς», όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Τυπική αντίδραση πολιτικάντη, δηλαδή! ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ (Εμείς οι «κακοί ρατσιστές» προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια το τι θα συμβεί στην Πατρίδα μας)

ΚΑΙ Η ΕΡΤ 3 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΡΙΤΣΩΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Εδώ και καιρό, σας έχουμε ενημερώσει για τα ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δίνουν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του Λιμενικού, του συντρόφου Δριτσώφ, για τον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, ημερησίως. Όπως επίσης, και για ρεπορτάζ του mega, που αναφερόταν σε λαθρομετανάστες που δεν φαίνονταν στις επίσημες ανακοινώσεις του Λιμενικού.

Τώρα, ήταν η σειρά της κρατικής ΕΡΤ 3, να αποκαλύψει τους ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ! Έτσι, σε ρεπορτάζ του καναλιού για την άφιξη 120 λαθρομεταναστών στην Σαμοθράκη (http://webtv.ert.gr/ert3/25iol2015-1900-deltio-idiseon/, από το 17:07 μέχρι το 19:46), ο τοπικός ανταποκριτής λέει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί λαθρομετανάστες… προτιμούν το νησί και μάλιστα το τελευταίο δεκαπενθήμερο «έχουμε καθημερινά μετανάστες, 60, 80, 100, 120, ακόμα και 140 την ημέρα».

Ώστε έτσι, ε; Για να δούμε τώρα πόσους έχει καταγράψει επισήμως το Λιμενικό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έχουμε, λοιπόν: στις 10 του μηνός 0, στις 11 κανένας, στις 12 ουδείς, στις 13 ούτε έναν, στις 14 κενό, στις 15 όχι, στις 16 ερημιά, στις 17 κουλούρι, στις 18 ζερό, στις 19 ούτε ψυχή ζώσα, στις 20 δεν κάνανε σεφτέ, στις 21 ούτε ένας για δείγμα, στις 22 τίποτα, στις 23 μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν, στις 24 ούτε κουνούπι, στις 25 όσοι όλες τις προηγούμενες μέρες μαζί. Δηλαδή, 0, κανένας!

Άρα, εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις ή η επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού, του σταλινικού συντρόφου Δριτσώφ. Προφανώς ισχύει το δεύτερο…  ΠΗΓΗ


Από τον φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων στην άλωση του Έθνους από τους λαθρομετανάστεςΟ Θαλής ο Μιλήσιος, ο αρχαιότερος προσωκρατικός φιλόσοφος ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας, είπε την εξής φράση: "Ευχαριστώ τους θεούς που γεννήθηκα ελεύθερος και όχι δούλος, άνθρωπος και όχι ζώον, ΕΛΛΗΝ και ΟΧΙ βάρβαρος".
Ως βάρβαρος, στην αρχαία Ελλάδα, εννοούνταν, ο αλλοδαπός, ο αλλόφυλος γι’ αυτό και «πας μη Έλλην βάρβαρος». Γίνεται συχνά λόγος για τον θεσμό της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόξενοι άνθρωποι και ακόμα ότι στην αρχαία Ελλάδα ο ξένος είχε μεγάλη σημασία. Ακούγοντας όμως αυτά κάποιος στις μέρες μας θα έλεγε πως ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν ρατσιστής!


Πράγματι, ο θεσμός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ιερός, η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής και ο ξένος προστατεύονταν από τον Ξένιο Δία. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και υπήρχαν ηθικές και υλικές υποχρεώσεις για την φιλοξενία. Ως ξένος, στην αρχαία Ελλάδα, κατά κανόνα εννοούνταν ο Έλληνας που κατοικούσε σε άλλη πόλη. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6812524733402531141

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item