Widgets

Λαοθάλασσα Εθνικιστών στην μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές από ολόκληρη την Κύπρο κατέκλυσαν το Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που διοργάνωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Πλέον, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση του κινήματός μας ενώ η φετινή ήταν η πληθέστερη Εθνικιστική πορεία των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αντικατοχικά και άλλα τραγούδια, από τον Έρμο Ξενοφώντος, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.ADM 3652 f3f25

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα διέκοψε η άφιξη φλόγας από τα Φυλακισμένα Μνήματα, που την μετέφεραν δρομείς του σωματείου Περικλής Δημητρίου. 

IMG 2892 24012
ADM 3661 c9d34

Αμέσως μετά τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμη των ηρωικός πεσόντων και προς εξακρίβωση της τύχης των αγνοούμενων, που εδώ και 41 χρόνια αγνοείται η τύχη τους.

ADM 3672 dea80

Αξίζει να σημειωθεί στον τόπο της εκδήλωσης υπήρχαν αναρτημένες φωτογραφίες αγνοουμένων, τις οποίες μας παρείχε ο Σύνδεσμος Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, καθώς επίσης και φωτογραφίες αγνοουμένων και του χωριού Άσσια, τις οποίες μας παρείχαν πρόσφυγες από την Άσσια, με σκοπό την ενημέρωση των αντιπροσωπειών των Ευρωπαϊκών Κινημάτων που ήρθαν στην Κύπρο, για να συμμετέχουν στην μεγάλη εκδήλωση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ομιλίες ξεκίνησαν από τον Σωτήρη Ιωάννου εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην πενιχρή αντίσταση των Ελλήνων της Κύπρου κατά τη διάρκεια της εισβολής λόγω των λανθασμένων πολιτικών χειρισμών. Επίσης, στηλίτευσε την στάση των συμπατριωτών μας οι οποίοι παχυδερμικά ακολουθούν τα συστημικά κόμματα και τόνισε τη διαφορά των νεολαίων Εθνικιστών με όλους τους υπόλοιπους.

ADM 3677 b1d0e

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιώργος Χατζηιωάννου ο οποίος κάλεσε τους Έλληνες να εγερθούν και να σταθούν στο πλευρό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Μέσω του κινήματος θα έλθει επιτέλους η ώρα που θα απελευθερωθούν τα σκλαβωμένα εδάφη μας.


ADM 3704 40803

Επόμενος ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής, Λίνος Παπαγιάννης, επαρχιακός της Αμμοχώστου του Κινήματος μας, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια λύσης ομοσπονδίας που θέλουν να επιβάλουν ύπουλα στον τόπο μας και το δικό μας χρέος.


ADM 3707 e7fb8

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Φεντόρ Μπιρούκοβ, του κόμματος Ρόντινα το οποίο συμμετέχει στην Κυβέρνηση της Ρωσίας. Αναφέρθηκε στους διαχρονικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας και ότι στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, για να διατηρήσουμε την πατρίδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


c25a7e3420ea8e1c71725df71fa2896dd5492cd8 ed965

Στο βήμα ανέβηκε μετά, ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα όσα τεκταίνονται στην Ελλάδα, τονίζοντας πως όσα και να συμβούν η μητέρα Ελλάς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την κόρη της.


ADM 3750 32045

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο ε.α. Στρατηγός και Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Γιώργος Επιτήδειος, ενημερώνοντας του παρευρισκόμενους για τις μεγάλες μάχες που δίνονται στην Ευρωβουλή με μπροστάρηδες τους Εθνικιστές Ευρωβουλευτές για να προασπίσουν τα συμφέροντα του κυπριακού Ελληνισμού.


ADM 3759 9fe82

Επόμενος ομιλητής ήταν ο ε.α. Στρατηγός και Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα γεγονότα του 1974 και στις ηρωικές μάχες έναντι του βάρβαρου Τούρκου εισβολέα. Κλείνοντας τόνισε ότι δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες Εθνικιστές, σε Κύπρο και μητροπολιτική Ελλάδα, να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.


ADM 3775 3b19c

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και Μιχάλης Πιλίδης Ασσιώτης, πρόσφυγας από την Άσσια, τονίζοντας προς όλους ότι πρέπει να κρατήσουμε βαθιά μέσα μας τον σπόρο της πίστης, που μελλοντικά θα ανθίσει και οι καρποί του θα είναι μια Ελληνική και περήφανη Κύπρος.

ADM 3780 e176b
assia 6938d

Συνεχίζοντας στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Στέλιος Νεάρχου, επαρχιακός του Κινήματος στην Λεμεσό, ασκώντας δριμεία κρητική τόσο στις πολιτικές της κυβέρνησης, όσο και στις επαίσχυντες δηλώσεις του Νίκου Ανανστασιάδη, λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να αφυπνιστεί και να στραφεί προς την μοναδική λύση, της Εθνικής Αντίστασης.


ADM 3785 f82ac

Προτελευταίος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, με αποκαλύψεις σχετικά με δηλώσεις που το λιγότερο προδοτικές μπορούν να αποκαλεστούν και δυστυχώς βρίσκονται καλά κρυμμένες για να μην τις γνωρίζει ο λαός. Αναφέρθηκε επίσης στο χρέος των Εθνικιστών να σταθούν εμπροσθοφύλακες για τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού.


ADM 3798 8507c

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε, ο πρόεδρος και ιδρυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, αναφερόμενες σε επικές μάχες της ΕΛΔΥΚ που δεν δίστασαν, παρόλο που όλα ήταν προδομένα να προτάξουν τα στήθη του ενάντια στον βάρβαρο εισβολέα, για να προασπίσουν την εδαφική μας ακεραιότητα και όλους αυτούς που σήμερα τους βρίζουν και ασελγούν πάνω στην μνήμη τους. 

Ενώ κλείνοντας, εν μέσω θερμό χειροκροτημάτων των παρευρισκομένων, απάντησε σε όλους έρχονται να προσάψουν διάφορα επίθετα, ότι δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου είναι η μοναδική ατόφια φωνή αντίστασης σε όλα τα υποχθόνια σχέδια που προσπαθούν να μας σερβίρουν σαν σωτήρια οι μαριονέτες των ξένων κέντρων αποφάσεων.

ADM 3827 75633

Στην συνέχεια ακολούθησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη των θυμάτων, με το άναμμα πυρσών και την ιαχή αθάνατοι, να κυριαρχούν στην εκδήλωση, ενώ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δίνοντας την δική μας απάντηση στην Ελληνοτουρκική φιλία κάηκαν τα δύο σύμβολα του κατακτητή.


ADM 3838 273fc

ADM 3906 8ea3d

Η εκδήλωση στον χώρο του Λήδρα Πάλας, έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, περήφανα και όλους σε στάση προσοχής, αποδίδοντας τις πρέπουσες τιμές.

Οι παρευρισκόμενοι εν συνεχεία συντάχτηκαν και πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσία, με επικεφαλή της πορείας το Μέτωπο Νεολαίας. Η Λευκωσία σειόταν συθέμελα με τα Εθνικιστικά συνθήματα, ξυπνώντας συνειδήσεις και στέλνοντας το καλύτερο μήνυμα προς όλους του πολιτικάντηδες, ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.

Ότι το Κίνημα που τόσο λοιδόρησαν είναι εδώ και μεγαλώνει μέρα με την μέρα και φτάνει η μέρα που θα μας βρουν μπροστά τους, μέσα από τα έδρανα της Βουλής. Αυτοί οι περήφανοι αγωνιστές του Έθνους, τα παιδιά με τις μαύρε μπλούζες, πέρασαν το μήνυμα ότι 41 χρόνια μετά ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ την μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου.ADM 3676 be3ed
ADM 3930 c98b8
ADM 3949 edd92
IMG 3070 46dc3
ADM 3970 6db4f
ADM 4002 0f169
ADM 4022 21da0
IMG 3125 f4dd6Εκατοντάδες Εθνικιστές διατράνωσαν χθες ότι δεν είναι διευθετημένοι ούτε να υποχωρήσουν, ούτε να ξεπουλήσουν την πατρίδα τους αλλά ούτε και να ξεχάσουν

Η Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! 
και στην Αντικατοχική Εκδήλωση Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 20/7/2015 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ε.ΛΑ.Μ. 

Η μεγαλύτερη Εθνικιστική πορεία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με την Λευκωσία να σείεται κυριολεκτικά από τις ιαχές των Εθνικιστών και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να πλημμυρίζουν με Ελληνικές σημαίες και τα λάβαρα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Μαζί τους πορεύτηκαν και οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που απέδειξαν για ακόμα μια φορά έμπρακτα ότι η Κύπρος δεν είναι μακριά και η μάνα με την κόρη δεν μπορούν να χωριστούν από ανθρωπάκια που θέλουν να αποκαλούνται ηγέτες.

Επίσης αισθητή παρουσία υπήρξε και από διάφορα Κινήματα της Ευρώπης, που στηρίζουν τον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση μακριά από τις ξενόφερτες και προδοτικές λύσεις τύπου ομοσπονδίας. Ξεχωριστή παρουσία υπήρξε και από το ρώσικο συγκυβερνών κόμμα. Η λαοθάλασσα των Εθνικιστών έστειλε ηχηρό μήνυμα προς τους σαλτιμπάγκους πολιτικάντηδες, ότι αυτός ο τόπος δεν πωλείται. Ότι αυτό το νησί ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση, πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.

ADM 4029 2ed7e
ADM 4054 e6b2c

www.xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 3691509460075315891

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item