Widgets

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Ζητάνε ΕΝΙΣΧΥΣΗ από την Ε.Ε. ΜΟΝΟ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Η ξεδιάντροπη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων δεν ζητάει ενίσχυση από την Ε.Ε. για τους Έλληνες, αλλά για τους λαθρομετανάστες!

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες συνωστίζονται στις ουρές του αίσχους για να πάρουν κάποια ψίχουλα να ζήσουν την οικογένειά τους, η «υπερήφανη» συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναλυτικό αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης από την Ε.Ε., ύψους 13,6 εκατ. ευρώ, για τους λαθρομετανάστες!Όπως, λοιπόν, είπε η κυρά-Τασία: «Κανονικά συνεχίζονται οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα».Ιδού ποιες είναι αυτές οι ενέργειες, σύμφωνα με την υπουργάρα πασών των λαθρομεταναστών:
1ον) Ενισχύθηκε η λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου, μέσω έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά κονδύλια. Από τις 6 Ιουλίου ξεκινάει η λειτουργία του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης και συστήνονται πέντε καινούρια αυτοτελή κλιμάκια ασύλου στην επικράτεια.
2ον) Εξασφαλίστηκε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια, για την ενίσχυση των κλιμακίων και κέντρων Πρώτης Υποδοχής στη Λέσβο και τα Δωδεκάνησα.
3ον) Υποβλήθηκαν και βρίσκονται στη φάση της τελικής έγκρισης τα πολυετή ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα για τη χρονική περίοδο 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 560 εκατομμύριων ευρώ, τα οποία ήταν εκκρεμή από τον Οκτώβριο του 2014.
4ον) Κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με όλα τα συναρμόδια υπουργεία και φορείς, αναλυτικό αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης από την Ε.Ε., ύψους 13,6 εκατομμυρίων ευρώ, για την άμεση αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών υποδοχής στα νησιά του Αιγαίου.


(ΥΓ): Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δημοψήφισμα, οι Έλληνες μπορεί και να πεινάσουν, οι λαθρομετανάστες ποτέ! Εθνικισμός.net
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: => ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ! Πλέον οι ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ανθελληνικού SYRIZA, επιδιώκουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ίδια τους την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Η Ελλάδα τελεί υπό επίθεση από ένα νέο τρόπο πολέμου τόσο θανατηφόρο όσο μια στρατιωτική επίθεση! Η ''Χρηματοδότηση'' είναι ο νέος αυτός τρόπος πολέμου


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

Η χώρα μας ζει στον αστερισμό της όποιας νέας συμφωνίας, της επιβολής νέων φόρων, του κοψίματος συντάξεων και ο λαός κινείται στα όρια της πλήρους εξαθλίωσης και της απόλυτης φτωχοποίησης.

Την ίδια στιγμή, που εξαθλιωμένοι Έλληνες στέκονται σε ουρές συσσιτίων για να πάρουν λίγες πατάτες, μαρούλια ή κρεμμύδια, στα λεγόμενα πρακτορεία μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό οι αλλοδαποί σπεύδουν να στείλουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους (που ανάθεμα και αν γνωρίζουμε ποιες είναι) μεγάλα χρηματικά ποσά που αποκτήθηκαν εδώ. Τα ποσά που έφευγαν από την Ελλάδα προς αυτές τις χώρες τα τελευταία χρόνια, ούτε λίγο ούτε πολύ, αγγίζει τα 44 δις. (!) ευρώ, και μάλισταχωρίς κανείς να γνωρίζει με ποιον τρόπο αποκτήθηκαν και αν έχουν δηλωθεί στην εφορία.

Είναι τόσο δύσκολο να ελεγχθεί αυτή η έξοδος χρημάτων από την χώρα, μαζί με τους αλλοδαπούς που τα στέλνουν;

Είναι τόσο δύσκολο ο οποιοσδήποτε θέλει να στείλει χρήματα στο εξωτερικό να προσκομίζει υποχρεωτικά αντίγραφο της φορολογικής του δήλωσης, ώστε να αποδεικνύεται ότι τα εισοδήματα αυτά έχουν φορολογηθεί και αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο;

Είναι επίσης τόσο δύσκολο ο αποστέλλων να προσκομίζει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να παταχθεί η αδήλωτη εργασία;

Τίποτε από αυτά δεν είναι δύσκολο. Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται. Δεν γίνεται όμως να φυλακίζονται άνθρωποι για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ και την ίδια στιγμή να κάνουν φτερά από ανθρώπους που μπήκαν λαθραία στη χώρα κι εργάζονται παράνομα, αδήλωτα ποσά δισεκατομμυρίων ευρώ.
 ΠΗΓΗ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί το μέλλον του Έθνους


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:
"Η απόφαση να μην συμμετέχω σήμερα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δικαιώνεται απόλυτα από όσα αποφασίστηκαν. Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα, κόμματα τα οποία έλεγαν ότι το ΟΧΙ της Κυριακής της 5ης Ιουλίου θα αποτελεί εθνική καταστροφή, σήμερα αποτελεί σωτηρία και συμφωνία όλων προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια νέα διαπραγμάτευση.
Η Χρυσή Αυγή δεν δίνει λευκή επιταγή να διαπραγματευτεί το μέλλον του Έθνους στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απεδείχθη εθνικά επικίνδυνος και ανεύθυνος με αποτέλεσμα να έχουμε κλειστές τράπεζες και μια οικονομία σε κατάρρευση.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει συνεπής στην γραμμή της, στην γραμμή που ο ελληνικός λαός δύο φορές στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου επέλεξε: ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, ΟΧΙ στην οποιαδήποτε συμφωνία διέπεται από το αποικιοκρατικό αγγλικό δίκαιο.
Η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη εκείνη που θα αποτελέσει την εθνική αντίσταση ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια".  ΠΗΓΗ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το αντισυνταγματικό τόξο υπογράφει νέο Μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή βούληση

Ως γνωστόν η χώρα οδηγήθηκε σε ένα δημοψήφισμα επειδή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε τη μνημονιακή πρόταση Γιούνκερ και ακολούθως ζήτησε από τον Λαό να επικυρώσει την απόφασή του. Ο Λαός υπερήφανα είπε «ΟΧΙ» στην μνημονιακή πρόταση Γιούνκερ, αγνοώντας το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν η κυβέρνηση είχε υποβάλλει δικό της μνημονιακό σχέδιο, που ταυτιζόταν κατά 90% με το σχέδιο αυτό.
Τελικώς, όπως βγαίνουν οι πληροφορίες από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, ο Τσίπρας ήδη δεσμεύτηκε να μεταβεί άμεσα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρουσιάσει την «ελληνική πρόταση» στους διεθνείς τοκογλύφους. Όπως αναφέρεται, το σχέδιο αυτό θα είναι η τελευταία πρόταση Γιούνκερ, κάποιους αστερίσκους και αυτούς ΑΝ γίνουν αποδεκτοί από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ενδεικτικό της σκληρότητας των μέτρων που θα έρθουν είναι το γεγονός ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, συμπεριλαμβανομένου του «κυβερνητικού εταίρου», τόνισαν ότι η υπογραφή της συμφωνίας είναι ευθύνη της κυβέρνησης, αποποιούμενοι της ευθύνης των αιματηρών μνημονιακών μέτρων.

Κοινώς, η συγκυβέρνηση προδίδει για δεύτερη φορά τη λαϊκή εντολή και συμπράττει με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες τους στην μνημονιακή πρόταση, που μετά βδελυγμίας απέρριψε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ο Ελληνικός Λαός. Πρόκειται για μία απίστευτη προσβολή απέναντι στον Ελληνικό Λαό, γεγονός που πιστοποιεί ότι μόνο το «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής ήταν αυθεντικό, αφού απευθυνόταν τόσο στο μνημόνιο των τοκογλύφων, όσο και στο μνημόνιο του Σύριζα.
Οι συριζαίοι και οι Ανέλ αποδεικνύονται εξίσου πολιτικοί απατεώνες όσο και οι λοιποί συνδαιτήμονές τους στο «συμβούλιο», όπου παρακάθησαν από κοινού με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι και το δεκανίκι της πλουτοκρατίας, το ΚΚΕ. Ο Λαός τους απεύθυνε σαφέστατη προειδοποίηση με το δημοψήφισμα να αφήσουν τις κωλοτούμπες και να προχωρήσουν άμεσα στην κατάργηση του μνημονίου, όπως είχαν προεκλογικά υποσχεθεί.
Αντ' αυτού αυτοί προβαίνουν σε μία πρωτοφανή κοροϊδία εναντίον του Ελληνικού Λαού, πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες έχοντας στις βαλίτσες τους την πρόταση Γιούνκερ. Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη που ανάγκασε τον Θεοδωράκη του Μπόμπολα να προβεί σε κίνηση αβρότητας προς τον Τσίπρα, κάνοντας αυτός την πρόταση να μην βγουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης, έως ότου έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Τα ψέμματα των δανειστών - Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό

Πρόδωσαν το ΟΧΙ του Λαού οι πολιτικάντηδες - Νέο μνημόνιο εθνικής υποταγής για τρία χρόνια με μέτρα 13 δισ. ευρώ φέρνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Μετά το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων ήρθε το προδοτικό ΝΑΙ των μνημονιακών, αντεθνικών κομμάτων και η κοινή τους απόφαση να μεταβεί ο Τσίπρας στην Ευρώπη αποδεχόμενος την πρόταση Γιούνκερτην οποία πριν από ελάχιστες ώρες απέρριψε πανηγυρικά ο Ελληνικός Λαός. Οι τοκογλύφοι, απέναντι σε αυτή την γελοία και άνευ εθνικού σχεδιασμού κυβέρνηση εγείρουν νέες, καταστροφικές απαιτήσεις με στόχο την οριστική διάλυση της Ελλάδος.
Για πρώτη φορά στην πολιτική μας ιστορία συναντάμε μία τόσο άθλια κατάλυση κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας. Ο Σύριζα ζήτησε δημοψήφισμα εν μέσω οικονομικού χάους (για το οποίο ευθύνεται άμεσα, καθώς βασίστηκε στην... "εντιμότητα και τον ανθρωπισμό" των αρχιτοκογλύφων Μέρκελ, Γιουνκέρ, Ντράγκι) και την αμέσως επόμενη μέρα έκανε κομμάτια το εθνικά υπερήφανο ΟΧΙ και είπε ένα κατάπτυστο ΝΑΙ στις αξιώσει των "δανειστών". Επειδή όμως οι δανειστές είναι κοράκια και επικίνδυνα αρπακτικά, εγείρουν ήδη νέες αξιώσεις, ακόμα πιο επώδυνες και με καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία. Στην ανάλυση που ακολουθεί περιγράφεται το νέο μνημονιακό πρόγραμμα-κόλαφος, που επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και που είναι έτοιμη να αποδεχθεί η ψοφοδεής ελλαδική ηγεσία του Σύριζα και των λοιπών αντισυνταγματικών κομμάτων:
Σκληρή γραμμή, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη των μέτρων θα ακολουθήσει το Eurogroup, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούν 13 δισ μέτρα έναντι 9 δισεκ. που ήταν η πρόταση Juncker που απέρριψε η ελληνική κοινωνία με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Η ελληνική κοινωνία είπε ΟΧΙ στο μνημόνιο Juncker και το Eurogroup σηκώνει τον πήχη των απαιτήσεων στα 13 δισ. ευρώ δηλαδή ακόμη σκληρότερο μνημόνιο. Πρακτικά αν Eurogroup και Σύνοδος Κορυφής ζητήσουν πολύ σκληρό μνημόνιο η Ελλάδα θα το αποδεχθεί – το δημοψήφισμα πετάγεται στο καλάθι των αχρήστων, στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ του πολιτικού συστήματος της Ευρώπης.

Το βασικό σχέδιο που χρειάζεται εβδομάδες για να συμφωνηθεί περιλαμβάνει:
1) Νέα μέτρα λιτότητας 13 δισ. ευρώ, θα είναι ένα πολύ σκληρό μνημόνιο πολύ δυσμενέστερο της πρότασης Juncker που ανερχόταν στα 9,5 δις. και σχεδόν διπλάσιο από τα 7,9 δισ. της προηγούμενης πρότασης Τσίπρα.
2) Το νέο δάνειο φθάνει τα 50 ή 52 δισ. ευρώ και θα έχει διάρκεια 3 ετών. Το νέο μνημόνιο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2018.
3) Η Τρόικα θα πραγματοποιεί επιτόπιους ελέγχους στην Ελλάδα κάθε 2 ή 3 μήνες.
4) Θα περιλαμβάνεται στο πακέτο χρηματοδότησης και μέριμνα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών περίπου 8 ίσως και 10 δισ. ευρώ.
5) Εξετάζεται βραχυχρόνια οι κυβερνήσεις να εγγυηθούν τα collaterals των ελληνικών τραπεζών με μια φόρμουλα ώστε η ΕΚΤ να χορηγήσει ELA 8 με 10 δισεκ.
6) Θα υπάρχει και ρήτρα χρέους αλλά όχι συγκεκριμένη πρόταση – συμφωνία αλλά δέσμευση μεταξύ Ελλάδος και δανειστών ότι θα εξετάσουν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους (κοινώς: λόγια του αέρα)  ΠΗΓΗ
Πηγή οικονομικών στοιχείων: bankingnews.gr


Mνημονιακά ΜΜΕ: «Συμφωνία όλων πλην ΚΚΕ» παρότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ πριν και μετά το δημοψήφισμα!


Τον αυτοεξευτελισμό των διαπλεκόμενων ΜΜΕ της χώρας τον απόλαυσε μεγαλειωδώς ο Ελληνικός Λαός με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το συντριπτικό ΟΧΙ των Ελλήνων σε νέα Μνημόνια. Δεν αρκέστηκαν όμως σ' αυτό οι κράχτες του Μνημονίου και της υποταγής: μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (στην οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής), μεταδίδουν με χαρακτηριστική αυθάδεια πως συμφώνησαν άπαντες σε πλαίσιο συμφωνίας με τους δανειστές, πλην ΚΚΕ!

Το παντοτινά αντεθνικό και ύπουλο ΚΚΕ, αφού στήριξε εμμέσως τον Σαμαρά, την Φώφη και τον ποταμίσιο, αρνούμενο να ψηφίσει το ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους και σπρώχνοντας προς το μνημονιακό ΝΑΙ, παρουσιάζεται τώρα από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης ως αντίθετο στην επικείμενη συμφωνία μεταξύ του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου και των τοκογλύφων!
Αντιθέτως, αποσιωπάται πλήρως ότι μονάχα η Χρυσή Αυγή ψήφισε το ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους και στα Μνημόνια και δικαιώνεται πανηγυρικά και για το ΟΧΙ στη κυβέρνηση-τσίρκο, η οποία πλέον μαζί με τις μούμιες του πολιτικού παρελθόντος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) μεθοδεύει την άμεση υπογραφή συμφωνίας, δηλαδή Νέου εθνοκτόνου Μνημονίου, το οποίο θα ισοπεδώσει ότι απέμεινε στην ελληνική οικονομία και θα οδηγήσει στην εξαθλίωση ακόμη περισσότερους Έλληνες.
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, πρόκειται για μια απροκάλυπτα και πέρα ως πέρα αβανταδόρικη μεταχείριση των απατεώνων του ΚΚΕ από τα «καπιταλιστικά μέσα ενημέρωσης» (έτσι μεταχειρίζονται οι καπιταλιστές και οι ολιγάρχες του πλούτου εκείνους που θεωρούν ως «απειλή), την ίδια ώρα που αποκρύπτεται τεχνηέντως το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής τόσο στους τοκογλύφους, όσο και στους μπολσεβίκους!
Το βράδυ της Κυριακής εντούτοις, απεδείχθη τούτο: όσα χοντροκομμένα ψεύδη και να εξαπολύσουν, η κοινωνική πραγματικότητα τους απογυμνώνει!
Το «δημοκρατικό τόξο» και οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ με τα Μνημόνια και η Χρυσή Αυγή με το Λαό στην Εθνική Αντίσταση!  ΠΗΓΗΠ. Ηλιόπουλος: Έρχεται νέο αριστερό Μνημόνιο κατά παράβαση της λαϊκής εντολής


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία" Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε από τις φυλακές Κορυδαλλού για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τερματισμό όλων των Μνημονίων, παλιά και νέα. Εν συνεχεία σημείωσε πως η παραίτηση Βαρουφάκη είναι ενδεικτική της νέας μνημονιακής συμφωνίας που έρχεται.
Δυστυχώς, αναμένεται μια επονείδιστη συμφωνία με επαχθή μνημονιακά μέτρα κατά παράβαση της λαϊκής βούλησης.
Η Χρυσή Αυγή στήριξε με όλες τις της δυνάμεις το ΟΧΙ στους εκβιασμούς των τοκογλύφων, αλλά και το ΟΧΙ στα μνημόνια του Τσίπρα.  ΠΗΓΗ
Τσακαλώτος - Νέος Υπ.Οικ: Μνήμονιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!


Ο μπολσεβίκος της Εκάλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναλαμβάνει τελικά να «σώσει» το Λαό και να διαχειριστεί το υπερήφανο «ΟΧΙ» που αναφώνησαν οι Έλληνες μόλις χθες. Ο Τσακαλώτος ξέρει καλά τη δουλειά και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους «ευρωπαίους εταίρους», όταν θα μεταβεί στις Βρυξέλλες αντιπρόσωπος των Ελλήνων, κουνώντας τις μετοχές και τα μερίδια της JP Morgan και της BlackRock.
Ο Τσακαλώτος αναλαμβάνει τη θέση του Βαρουφάκη μετά από μία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, τέθηκε από τον Τσίπρα ως βάση συζήτησης η πρόταση Γιούνκερ, που μόλις χθες απέρριψε με συντριπτικό ποσοστό ο Ελληνικός Λαός. Ο λόγος που έφυγε ο Βαρουφάκης ήταν για να σηματοδοτηθεί η βούληση της «πρώτης φοράς Αριστερά» για να υπογραφεί το νέο μνημόνιο.
Ο λόγος που αναλαμβάνει υπεύθυνος των διαπραγματεύσεων ο Τσακαλώτος, κρύβεται σε παλαιότερες δηλώσεις του στο Channel 4, στις οποίες έλεγε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα το νέο μνημόνιο, αλλιώς θα οδηγηθούμε «σε ανταγωνιστική διολίσθηση σε εθνικισμό, ανάλογης έντασης με αυτόν που είχαμε την περίοδο του Μεσοπολέμου και  ακόμη χειρότερο».
Κοινώς πρόκειται για ένα πρεσβευτή της «αναγκαιότητας» του Μνημονίου, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Το κακό για αυτούς είναι ότι σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές, που έχουν περισσότερη σχέση με την πραγματικότητα, από ότι οι μέτοχοι της JP Morgan, η Χρυσή Αυγή θα ανέβει ραγδαία έτσι και αλλιώς.    ΠΗΓΗ
ΛΕΠΕΝ: ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ»
lepen_twiter

Η Μαρίν Λεπέν, χαιρέτησε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δηλώνοντας τα εξής:

«Το «όχι» των Ελλήνων στα σχέδια των πιστωτών είναι ένα όχι της ελευθερίας, της εξέγερσης απέναντι στις ευρωπαϊκές προσταγές που θέλουν να επιβάλουν το ενιαίο νόμισμα με κάθε τίμημα, μέσω της πιο απάνθρωπης και αντιπαραγωγικής λιτότητας».

Αργότερα, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Ωραίο και μεγάλο μάθημα δημοκρατίας αυτό το ελληνικό ΟΧΙ. Οι λαοί επιστρέφουν».

Ωστόσο, αυτό το «Όχι» στην επιβολή του ευρώ «πάση θυσία», που προκαλεί τον θαυμασμό της Ευρώπης των Εθνών, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων σκοπεύει να το μετατρέψει σε «ναι σε όλα» και νέο αριστερό Μνημόνιο!  πηγή

.

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5916292947408525960

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item