Widgets

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επισήμανε αρχικά πως η ψήφιση του παρόντος λαθρονομοσχεδίου είναι μείζονος εθνικής σημασίας και ισοδυναμεί με χίλια Μνημόνια!

Πρόκειται για μια πολιτική απάτη του Σύριζα, καθώς θα όφειλε να φέρει σε δημοψήφισμα το παρόν λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Προτεραιότητα της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η σίτιση και η φροντίδα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων, καθώς για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η δημιουργία νέων στρατιών ψηφοφόρων.

Μια μελλοντική εθνική κυβέρνηση θα καταργήσει το παρόν λαθρονομοσχέδιο - έκτρωμα με ένα νόμο και ένα άρθρο! Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την οριστική κατάργηση του παρόντος λαθρονομοσχεδίο.

Οι προδότες πολιτικάντηδες μετέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα υποτακτικό "Ναι" σε ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Συναγωνιστής κατέληξε λέγοντας πως το απώτερο μήνυμα του πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή συνοψίζεται στην ιστορική φράση: "Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση"!


www.xryshaygh.com

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ο άνθρωπος γεννιέται μονάχος και ελεύθερος. Συγχρονίζεται με τούς όμαιμους, με τούς άλλους ανθρώπους τής Ράτσας του και αγωνίζεται να κρατηθεί και να κραταιωθεί πάλι ως ελεύθερη προσωπικότητα. Διαμορφώνει μέσα του την γνώση τής Φυλής του, λειτουργεί ως μια Ελλάδα ολάκερος και καταθέτει ενέργεια και ορμή για να δαμάσει την φύση που τον περιβάλλει ως κάστρο και εργαστήρι προς όφελος τής ψυχικής του ανάγκης και των παιδιών του. Ο Έλλην είναι φύση και θέση Ελεύθερος Άνθρωπος.

Η ελευθερία είναι μια ψυχική και σωματική κατάσταση που κυριαρχεί σε όλες τις εκφράσεις τής ζωής. Ταιριάζει κατά συνέπεια μονάχα στους Ζωντανούς Λαούς. Βρίσκεται στην βούληση και τον λόγο τού υπεύθυνου πολίτη, τού πολίτη που διαμορφώνει την Πολιτεία στα μέτρα τής Εθνικής Κοινότητας. Βρίσκεται στην Πίστη και την επικοινωνία με τον Θεό. Βρίσκεται στην αρμονία τού ψυχικού πόθου και των σωματικών έργων. Βρίσκεται στο ζωντάνεμα τής ιστορίας και την επιβολή τού δίκαιου με το μεγάλωμα τής Εθνικής Γης.

Να σκέπτεσαι ελεύθερα. Να πράττεις αυτά που γυρεύει η ψυχή σου και που είναι απαραίτητα για να γίνει καλύτερη η ζωή των ανθρώπων σου. Να κάμεις το αδύνατο να φαντάζει δυνατό και να θέτεις τον πήχη πάνω από τα όρια τής εποχής σου, φτάνοντας σε υπεράνθρωπες διαστάσεις προκειμένου να κατακτήσεις την ζωή. Να μην υπολογίζεις δυνάμεις και αριθμούς που στέκουν απέναντί σου. Να στηρίζεσαι στους καλύτερους τής Φυλής σου, σ’ αυτούς που είναι δεμένοι με όρκο άσπαστο σε Πατρίδα και Θεό.

Να φτιάχνεις πολιτισμό που προάγει την δημιουργία ωραίων και αναπτυξιακών τής Φυλής σου έργων. Να εργάζεσαι για να διατηρείς στα χέρια σου το εθνικό προϊόν και την εξουσία τής Πατρίδος σου. Να τιμωρείς αμείλικτα και ισοπεδωτικά τούς τυράννους τής Ιερής Ελλάδος. Τότε είσαι αληθινά ελεύθερος άνθρωπος. Και εφόσον είσαι ελεύθερος άνθρωπος, τότε αξίζεις να είσαι Έλληνας. Διότι στην Ελλάδα η προδοσία και ο διεθνισμός εκχερσώνονται. Θέση ανάμεσά μας έχουν μονάχα ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός, δηλαδή η Αυθυπαρξία και η Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αναζητά τις ευθύνες για την κατάσταση τού Κράτους του από τον ίδιο και τούς ανθρώπους του. Ο Ελεύθερος Έλληνας αναλαμβάνει τις ευθύνες για την διοίκηση και τον αρμονικό βίο τής Φυλής του, ακόμη κι αν μειοψηφεί μέσα σ’ έναν ηττοπαθή και χειμαζόμενο όχλο.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αφυπνίζει εθνικές συνειδήσεις. Δρα ως το ξυπνητήρι και το ξίφος τής Φυλής. Τιμωρός όσων κρατούν χάμω τον Ελληνισμό. Διεκπεραιωτής Εθνικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Η ίδια η φύση τού Ελληνισμού είναι επαναστατική και κατακτητική. Τίποτα δεν προάγεται μέσα σε βαλτωμένα νερά. Πρέπει να διατηρείς τα αντανακλαστικά τής Φυλής σε εγρήγορση, να ανοίγεις δρόμους γεωπολιτικούς για να εγκατασταθεί και να ζήσει ο Ελληνισμός.

Ελευθερία είναι να βαδίζεις επάνω σε καθαγιασμένα από αίματα Ελλήνων Ηρώων χώματα και να νιώθεις την προγονική εντολή μέσα σου να σε ξεσηκώνει. Βαρβάρου πόδι ποτέ να μην πατήσει την Ιερή Πατρίδα. Το βλέμμα σου να ξεμακραίνει στις εστίες που σηκώθηκαν πολιτείες και Ελληνικές Αυτοκρατορίες. Να ανατραφείς και να αναθρέψεις τον λαό σου με τον Θρύλο τής Μεγάλης Ιδέας. Να δώσεις πίσω πνοή και Λάβαρα Ελληνικά στην Αιώνια Καστροπολιτεία. Έλληνας σκλάβος κανείς.

Ελευθερία πλέρια σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Όποιος μάς πειράξει έστω και ένα κύτταρο από τον Εθνικό μας Οργανισμό, αντιδρούμε δίχως να μάς νοιάζουν οι επικρίσεις των δυνατών και των πολιτικά ορθών. Δίχως τον τύπο τού νόμου, μόνον με τον Νόμο τής Φυλής. Ορθόν είναι το εθνικά επωφελές. Και δυνατός επάνω από τον Έλληνα είναι μονάχα ο Θεός.

Κοσμοπολιτισμός, πανθρησκεία και ανθρωπιστικές τάχα μου διαστροφές είναι και αντιμετωπίζονται ως δούρειος ίππος σκλαβιάς. Αντί τού κοσμοπολιτισμού έχω τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τον Κοινοτισμό των απανταχού Ελλήνων. Αντί τής πανθρησκείας έχω τον Ιησού Χριστό και την Ορθοδοξία. Αντί των ανώμαλων συνυπάρξεων και τής υπογεννητικότητας, σκοπός μου είναι να κρατήσω ζωντανό και επομένως λεύτερο τον Ελληνισμό με την καθαρή ελληνική οικογένεια τού αγωνιζόμενου Έλληνα και τής άξιας Ελληνίδας συντρόφου.

Ελληνισμός ελεύθερος νοείται μονάχα μέσα στα πλαίσια τού Έθνους και τής Φυλής. Ελληνικό Αίμα και Λευκή Φυλή. Ο σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο ξεκινάει από τούς δικούς σου ανθρώπους ώστε να μπορέσει να γίνει πάγια συμπεριφορά. Η Ταυτότητα τής Φυλής είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και συνδετικός κρίκος των ανθρώπινων πόθων. Η ιδιοπροσωπία συνέχει τις ενέργειες των μελών τής Εθνικής Κοινότητας που έχοντας κοινές ανάγκες μάχονται για την βιωσιμότητα και την υπεροχή τής Κοινότητας. Έχεις μέσα σου την Ελλάδα. Τότε και μόνον μπορείς να νοιώσεις τούς άλλους λαούς.

Η ελευθερία λοιπόν είναι το αιώνιο στάδιο τού αγώνα που δεν γνωρίζει κόστη και εμπόδια. Είναι το ανώτερο έπαθλο που κατακτάει ο Έλληνας ακόμη και με την ύψιστη θυσία. Η κατάκτηση τής ζωής που μπορεί να συμβεί μέσα και από τον έντιμο θάνατο, φτάνει να περάσει η αιμάτινη σκυτάλη στα γεννήματά μας ατόφια ελληνική.

Ελεύθερος είναι μονάχα ο Ανίκητος Λαϊκός και Εθνικιστικός Ελληνισμός που μεγαλουργεί με Δίκαιο και Ατσάλι. Που χτίζει Ισχυρή Ελλάδα επάνω στα θεμέλια τής Ελληνικότητας στο Ήθος, στην Γλώσσα, στον Πολιτισμό, στο Αίμα. Ο Ελληνισμός που ζυμώνεται και τρανώνεται μέσα στην φύση που τον περιβάλλει, αντλώντας δύναμη από αυτήν και δίδοντάς της τις δικές του διαστάσεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ

simaiesx.a__article
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο του κ. Θεοδωρακόπουλου της «καθημερινής», δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο, 7-7-015, της εν λόγω εφημερίδας. Αρκετές φορές έχω γράψει για τους δημοσιογράφους της «καθημερινής», που μας βρίζουν σε ημερήσια βάση. Επίσης, έχω γράψει γι αυτούς, πως εμμέσως πολλές φορές υποστηρίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Το σημερινό άρθρο έχει τίτλο «ανιστόρητη δημοκρατία», απ’ όπου και τα αποσπάσματα: «Πόσοι θυμούνται, και πόσοι γνωρίζουν, ότι η δικτατορία των συνταγματαρχών δεν ήταν η εξαίρεση σε μια χώρα που απολάμβανε τη δημοκρατία όπως το καλοκαίρι στην αμμουδιά, αλλά ένα ακόμη απόκτημα στην πλούσια συλλογή εκτροπών, πραξικοπημάτων και εμφυλίων καταστροφών του σύγχρονου ελληνισμού; Και πόσοι θυμούνται ότι η ένταξη της χώρας στην Ευρώπη έγινε κατά μείζονα λόγο για να υπάρχει μια ασφαλιστική δικλίδα στις δημοκρατικές αντοχές της χώρας; Πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να έχει το μόνο κοινοβουλευτικό νεοναζιστικό κόμμα; Και το τελευταίο κομμουνιστικό του πολιτισμένου κόσμου; Ας όψονται οι υποτιθέμενοι ευρωπαϊστές που φρόντισαν να μεταφράσουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό στο ελληνικό επιδοτούμενο σκυλάδικο».

Το άρθρο αναφέρεται στη ιστορική λήθη που έχει καλύψει τα πάντα στην Ελληνική επικράτεια, και το αποτέλεσμά της είναι ό,τι βιώνουμε σήμερα.  Αναφέρει πως οι παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος, έφεραν την επανάσταση του 1967, το πελατειακό κράτος που διατρανώθηκε από τα κοινοτικά κονδύλια, και τέλος την ύπαρξη του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στη βουλή. Εμμέσως ο αρθρογράφος θέλει να τονίσει πως, καταστάσεις όπως η δικτατορία του 1967, δεν έγινε από παρθενογένεση, αλλά προηγήθηκαν σοβαρότατα γεγονότα που όδευαν τη Χώρα προς τον εμφύλιο σπαραγμό, κάτι που αποφεύγεται να λέγεται από τους σημερινούς πολιτικάντηδες. Τονίζει ότι, τα φαγωμένα κονδύλια της τότε ΕΟΚ, είχαν ως αποτέλεσμα την κρίση αξιών της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω κρίσης, επικαλείται ο αρθρογράφος την ύπαρξη του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, στο κοινοβούλιο. Αλλά γιατί όμως βάζει πλάι-πλάι δύο ανόμοια κινήματα; Και λέγοντας ανόμοια, να διασαφηνίσω την μη ενεργητικότητα του ΚΚΕ, σε αντίθεση με την ενεργητικότητα των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Δεν είναι τυχαίος ο παραλληλισμός. Εμμέσως μας δείχνει ότι, ενώ το ΚΚΕ που μετείχε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της νεώτερης πολιτικής μας ιστορίας, ουσιαστικά παρέμεινε για πάντα ένα φωνασκούν κοινοβουλευτικό κόμμα με μη περαιτέρω πολιτική ενέργεια. Επίσης ο κ. Θεοδωρακόπουλος θέλει να μας τονίσει πως η κρίση των αξιών και το επακόλουθο αυτής, η οικονομική κρίση, διατράνωσε τη Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι αλήθεια. Αν η κατάσταση ήταν ρόδινη δεν θα είχε λόγους ύπαρξης η Χρυσή Αυγή. Μας επισημαίνει εμμέσως και κάτι άλλο σημαντικό. Την ανικανότητα του πολιτικού κατεστημένου στη διαχείριση πολιτικών κρίσεων, δείχνοντας πλαγίως, την ικανότητα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έστω και αν μας ονομάζει νεοναζιστές, που όλος ο κόσμος γνωρίζει την ανωτερότητα που έδειξε η Χρυσή Αυγή από τον βάναυσο διωγμό που υπέστη. Αύριο πάλι, θα γράφει ο κ. Θεοδωρακόπουλος για φασισμό, για εγκληματικές οργανώσεις και άλλα ανυπόστατα, επειδή πρέπει να τα γράψει, ειδάλλως θα βρεθεί στο πεζοδρόμιο. Πάντως σας ευχαριστούμε κ. Θεοδωρακόπουλε για τα καλά σας λόγια.

Φαίνεται κυρίες και κύριοι πως η στάση των Ελλήνων Εθνικιστών περνά σε άλλους πολιτικούς ορίζοντες, κάτι που διαπιστώνεται, έστω και με αυτό τον τρόπο, από τους αντιπάλους μας.

http://ethnikismos.net/

Το χρέος, το δημοψήφισμα και το μέλλον


Παρακολουθώντας τα «μεθεόρτια» από το ζήτημα του Δημοψηφίσματος όσο το δυνατόν αποστασιοποιημένα ψηλαφούμε το ΟΧΙ. Κάθε αποτέλεσμα έχει τη σημασία του. Όμως για δύο πράγματα μπορούμε να είμαστε βέβαιοι: Το χρέος σήμερα δεν είναι εξυπηρετήσιμο! Ούτε είναι εφικτό να αποπληρωθεί ποτέ!

Αυτό επιπλέον αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανένας απ΄ όσους κονταρομάχησαν παθιασμένα υπέρ του «ΝΑΙ» ή υπέρ του «ΟΧΙ» δεν έχει ισχυρισθεί το αντίθετο. Όλοι οι τραγελαφικοί ψευδοσωτήρες μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρει η χώρα και άλλα δάνεια. Κανένας δεν μας είπε ούτε γιατί πήρανε τόσα δανεικά ούτε τι τα κάνανε (πράγμα που είναι το πιο βασικό απ΄ όλα).

Τα επενδύσανε κάπου; Τι έγιναν αυτές οι επενδύσεις; Απέδωσαν αυτές κέρδη; Αν όχι, γιατί δεν απέδωσαν; Υπάρχει κανένας υπεύθυνος γι’ αυτό; Μήπως με τα δανεικά εξαγοράσανε ψηφοφόρους και χρόνο εξουσίας; Μήπως αγοράζανε, στο δεκαπλάσιο της αξίας τους, υλικά και υπηρεσίες για τον Δημόσιο Τομέα για να γεμίσουν τα κομματικά ή και τα… οικογενειακά ταμεία;

Ασέλγησαν όλοι (και οι υπέρμαχοι του ΝΑΙ –κυρίως αυτοί- και οι υπέρμαχοι του ΟΧΙ – που έκαναν... «γαργάρα» τα πάντα και περίμεναν να έλθει η ώρα τους και να πιάσουν αυτοί την κουτάλα) πάνω στο σώμα της Ελλάδος και έχουν το θράσος να επιμένουν να ασελγήσουν και πάνω στο πτώμα της.

Μάλιστα δε η ειρωνεία είναι ότι όλοι μαζί κατηγορούσαν (και κατηγορούν) την διαπλοκή ενώ ήσαν οι ίδιοι διαπλεκόμενοι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μια επικαιροποίηση των ποσοστών της Ελληνικής κοινωνίας που επηρεάζει ο καθένας τους ώστε να ενισχύσουν την διαπραγματευτική τους ισχύ προς εξασφάλιση των προσωπικών τους συμφερόντων και επιδιώξεων.

Οι ΣΑΝΕΛ κλείνουν το μάτι σε μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα και στα 3.000.000 Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Και η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ «αγκάλιασε» όσους δεν πρόλαβαν να βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό και τους φοβέρισε ότι αν μείνουν οι άλλοι θα χάσουν όλα τα λεφτά τους (φυσικά δεν τους διαβεβαίωσε πως με το ΝΑΙ δεν θα τα χάσουν) γιατί θα τα πάρουν οι τράπεζες αφού οι ΣΑΝΕΛ λένε όλο ψέματα, άρα εξαπατούν όταν ισχυρίζονται ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες. Οι σοσιαλφιλελεύθεροι κανάγιες ζητούσαν μια …..νέα ευκαιρία (sic!) επειδή «οι τωρινοί μαθητευόμενοι μάγοι» δεν έχουν εμπειρία και δεν μπορούν να διαπραγματευθούν με τους δανειστές. Το αστείο είναι ότι και το 1981 για εξάμηνη παρένθεση ΠΑΣΟΚ μιλάγανε και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 25 χρόνια!

Εντύπωση έκανε και η στάση των δανειστών. Είναι δεδομένο ότι οι δηλώσεις τους έδειξαν ξεκάθαρα την επιθυμία τους να διαπραγματεύονται στο εξής με οποιονδήποτε εκτός των ΣΑΝΕΛ. Ενώ κατά καιρούς παραδέχθηκαν ότι η «θεραπεία» (λιτότητα) που εφάρμοσαν στην Ελλάδα ήταν λάθος, επιμένουν έως και σήμερα στην εντατικοποίηση της ίδιας θεραπείας. Η στάση τους αυτή φάνηκε ότι δεν δρα επ’ ωφελεία του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Μάλλον επηρέασε μόνον τους φοβικούς ενώ σαφέστατα «έσπρωξε» προς το ΟΧΙ αυτούς που δεν είχαν τίποτε να χάσουν, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι.

Αν το GREXIT δεν έχει επιπτώσεις για τους δανειστές, γιατί κάνουν έτσιΗ Ελλάδα, είτε εντός, είτε εκτός €, θα είναι χρεωμένη μέχρι το 2199 και θα πληρώνει με την κρατική περιουσία. Από την άλλη τα λεφτά τους έδωσαν οι άνθρωποι και …. τα θέλουν πίσω. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό. Όμως αν συνεχισθεί η εξαθλίωση του πληθυσμού δεν θα μπορέσει ποτέ να δημιουργηθεί κέρδος (ανάπτυξη) ενώ αν παράλληλα έχει υποβαθμισθεί η αξία της κρατικής περιουσίας με την οποία υποτίθεται πως πρέπει να γίνει η αποπληρωμή του χρέους, το χρέος θα υφίσταται για αιώνες.

Σας καλώ να θυμηθείτε σε τι τιμές ιδιωτικοποιήθηκαν όσες κρατικές επιχειρήσεις ή κρατικά περιουσιακά στοιχεία πρόλαβαν να ιδιωτικοποιηθούν την τελευταία πενταετία. Όλοι όσοι δανείζουν πρώτιστα ενδιαφέρονται να εισπράττουν τους τόκους. Το κεφάλαιο, τους ενδιαφέρει να παραμένει συνεχώς αναγκαίο για τον δανειζόμενο, και να μην απομειώνεται ποτέ, ώστε να συνεχίζει αυτό να αποδίδει τους τόκους.
Αν ποτέ επιστραφεί το κεφάλαιο, θα πρέπει οι δανειστές να αναζητήσουν αμέσως άλλον «πελάτη» τον οποίο θα δανειοδοτήσουν ώστε να εισπράττουν τους τόκους από αυτόν. 

Επομένως, δεν τους συμφέρει να πληρωθεί το χρέος μας. Το ζητούμενο είναι να εξυπηρετείται ένα αέναο χρέος είτε με κρατικά έσοδα (φόρους και εκποίηση της κρατικής περιουσίας)είτε με αρπαγή, έμμεση (υπερβολική φορολόγηση ακόμη και της περιουσίας που έχει ήδη φορολογηθεί και όχι του παραγόμενου πλούτου, τεχνητή αύξηση του κόστους διαβίωσης) ή άμεση του πλούτου των πολιτών (ενεχυροδανειστήρια, εγκληματικότητα).

Η χώρα είναι καταδικασμένη από τους Διεθνείς Επικυρίαρχους σε αφανισμό:
Δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί κρατικός πλούτος (ανάπτυξη). Ο από χρόνων πολλών μεθοδικά προγραμματισμένος και συστηματικά εκτελεσμένος θάνατος της πρωτογενούς παραγωγής και της εγχώριας βιομηχανίας.

Ο ξενιτεμός του επιστημονικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας (που θα χρησιμοποιηθεί για να αναβαθμίσει το επιστημονικό επίπεδο των χωρών στις οποίες μεταναστεύει). Η δημιουργία δημογραφικού προβλήματος σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση (αγραμμάτων ή χωρίς εκπαίδευση ατόμων, ξένων προς την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή κουλτούρα, χωρίς καμμία φυλετική, ιδεολογική ή θρησκευτική συγγένεια με τον Ελληνικό πληθυσμό και προερχόμενους από χώρες καταγωγής όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμία αξία!)

Όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία Ευρωπαϊκή χώρα, γεωγραφικά απομονωμένη, με χαμηλό βιοτικό επίπεδο, μηδενικό επίπεδο ασφάλειας (ζωής και υγείας) που δεν θα είναι καθόλου ελκυστική ούτε για τους τουρίστες (που σήμερα λέμε ότι αποτελούν την βαρειά βιομηχανία μας) ούτε για τους Έλληνες επιστήμονες που πιθανόν θα ήθελαν να πάρουν το ρίσκο να επιστρέψουν και να σηκώσουν πάλι τη χώρα στα χέρια τους.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος αποτελεί αδήριτη λογική η εκτίμησή ότι, στην προσπάθεια να ανανεωθούν οι οσφυοκάμπτες «υπάλληλοι» των δανειστών η χώρα θα οδηγηθεί πάλι σε εκλογές (αφού θα έχει προηγηθεί αποδοχή πολύ δυσμενών υποχρεώσεων για τη χώρα και τους πολίτες). Θυμηθείτε πόσοι αναλώσιμοι υπάλληλοι παρήλασαν από τη θέση του Πρωθυπουργού και των βασικών υπουργών την τελευταία εξαετία.

Μόλις εκτέλεσαν την αποστολή τους αμέσως όλοι εξαφανίσθηκαν. Σε μία χώρα που πένεται, είναι πρόκληση να σε βλέπουν οι πολίτες να απολαμβάνεις την αντιμισθία για τις υπηρεσίες σου στους σύγχρονους κατακτητές. Οι σύγχρονοι κατακτητές δεν σε καταλαμβάνουν πλέον με στρατούς κατοχής αλλά επιλέγουν να σου αφήνουν την σημαία σου και το όνομά σου ενώ σου επιβάλλουν (ΜΜΕ και διαπλεκόμενοι κρατικοδίαιτοι) την ηγεσία σου ώστε να ψηφίζονται και να θεσμοθετούνται αποφάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.

Ας αναρωτηθούν οι Έλληνες αν έχουν εξαπατηθεί και πόσες φορές από αυτό το χαμαιλεόντιο «πολιτικό προσωπικό. Και ας τοποθετηθούν επιτέλους για τα συμφέροντά τους και για το συμφέρον των παιδιών τους αν φυσικά δεν σκοπεύουν να μεταναστεύσουν οικογενειακά. Ας σκεφθούν πριν ψηφίσουν τι έχουν και τι τους αξίζει.

Οι δυσμενείς καταστάσεις δεν είναι πάντοτε αναστρέψιμες. Οι …. Ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες σε δέκα χρόνια θα ψηφίζουν. Και δεν θα απέχουν από τις ψηφοφορίες αφού θα έχουν έλεγχο και καθοδήγηση από κέντρα που ευρίσκονται εκτός της Ελληνικής επικράτειας. Τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε μπορεί να μην τον λένε… Πάκη (….κλασσικό αρχαιοελληνικό όνομα) και οι συνήθειές του μπορεί να προκαλούν στους Έλληνες πολλές... απορίες.

Ο χρόνος δεν λειτουργεί πάντα υπέρ όσων αναβάλλουν λύσεις για αργότερα. ΔΕΝ υπάρχει πλέον αυτή η πολυτέλεια!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΑΜΑΝΟΣ

www.xryshaygh.com


Την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγωμεν πέτρες

Την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγωμεν πέτρες

Το σύνθημα αυτό διάβασε την δεκαετία του ’50 στους τοίχους των πόλεων της Κύπρου ο διπλωμάτης και ποιητής Γιώργος Σεφέρης, όταν ήρθε στην Κύπρο στα πλαίσια των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων. Ένα σύνθημα που παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που σήμερα περνάει η Ελλάδα.
Ήταν τότε η εποχή που οι Βρεττανοί αποικιοκράτες και τα ελληνόφωνα τσιράκια τους προπαγάνδιζαν πως η φτωχή Ελλάδα δεν θα πρόσφερε τίποτα στην Κύπρο, λόγω φτώχειας και ανέχειας και πως η οικονομία του νησιού θα ήταν πολύ πιο ισχυρή στα πλαίσια της «κραταιάς» Βρετανικής αυτοκρατορίας. Για τον λόγο αυτό, οι ρομαντικοί και απείθαρχοι τότε Έλληνες εθνικιστές της Κύπρου απαντούσαν με το σύνθημα «Την Ελλάδαν θέλωμεν και ας τρώμεν πέτρες».

Ήδη οι Έλληνες της Κύπρου είχαν δείξει παντοιοτρόπως την αγάπη τους προς την μάνα Ελλάδα. Σε όλους τους πολέμους από το 1821 και εντεύθεν, εθελοντές συνέρρεαν στα λιμάνια για να καταταχθούν στον ελληνικό στρατό. Πολλές βέρες και κοσμήματα κατέληξαν σε εράνους υπέρ της Ελλάδος για να υποστηρίξουν τις ένοπλες εθνικές προσπάθειες για απελευθέρωση υπόδουλων περιοχών…

Βεβαίως τότε όπως και σήμερα υπήρχε μία ισχυρή μειοψηφία «ελληνόφωνων Κυπρίων» οι οποίοι εξυπηρετούνταν πολύ καλύτερα με την βρετανική παρουσία στο νησί. Θεωρούσαν και θεωρούν ως μοναδικό τους σκοπό, την αύξηση του κέρδους των επιχειρήσεων τους ανταλλάσσοντας την εθνική τους συνείδηση με την εύνοια, τότε των Βρετανών και σήμερα των διεθνών τοκογλύφων.

Είναι της ίδιας σχολής με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος ουσιαστικά πούλησε την Ελλάδα στην σύνοδο του Eurogroup, εντασσόμενος στο σύνολο των χωρών της ζώνης του Ευρώ που ζητούν την κεφαλή της Ελλάδος επί πίνακι. Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις για τις δυνατότητες της Κύπρου απέναντι στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, αλλά για την τιμή των όπλων τουλάχιστον έπρεπε να καταγραφεί η διαφωνία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις μεθοδεύσεις των λοιπών Ευρωπαίων εταίρων.

Η στάση αυτή του Υπουργού Οικονομικών εξηγεί την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του, δήλωσε πως πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου! Αλήθεια πού βρίσκονται όλοι αυτοί εντός και γύρω από τον ΔΗΣΥ, οι οποίοι διερρήγνυαν τα ιμάτια τους με τις τότε δηλώσεις Χριστόφια;

Βεβαίως η κριτική προς τους «πραγματιστές», «ρεαλιστές», «χωρίς παρωπίδες» οπαδούς του εθνικού αποχρωματισμού του κυπριακού Ελληνισμού, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως συγχωροχάρτι στις ανίκανες, μέχρι σημείου μειοδοσίας, ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες κυβερνούν δεκαετίες τώρα την Ελλάδα. Το παράδοξο σήμερα είναι να βλέπουμε από τηλεοράσεως αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό κατάντημα, να κουνάνε επικριτικά το δάκτυλο. Από την άλλη έχουμε μία, το λιγότερο, άπειρη κυβέρνηση η οποία μη έχοντας προετοιμάσει τον ελληνικό λαό, είτε υλικά είτε ψυχολογικά, οδεύει προς μία κακή συμφωνία με τους δανειστές, με μόνη εναλλακτική την άτακτη χρεωκοπία.

Η ιδέα της Ελλάδος όμως δεν εξαντλείται στην ελληνική κυβέρνηση. Για τους Εθνικιστές, η Ελλάδα είναι ο λαός αποτελούμενος από τους νεκρούς, τους ζωντανούς και αυτούς που θα έρθουν. Είναι η Ιστορία και ο Πολιτισμός των προγόνων μας, τα Ιερά μας Μνημεία και τα σπίτια μας. Η Ελλάδα είναι μια αξία που θα έχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Διότι όπως έγραψε και ο Παλαμάς:
«Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε,
δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε
και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί
»

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

xrysh-augh-dada

Η παρακμή έχει τον χώρο της στον ιστορικό χρόνο. Είναι συνέπεια τής φθοράς τού χρόνου και τής υπερβάσεως των ανθρωπίνων αντοχών. Δυστυχώς πολύ συχνά και τής προδοσίας. Έχει όμως τέλος η κάθοδος τού έθνους. Αν μάλιστα αυτή η κάθοδος δεν είναι φυσική αλλά δόλια, τότε το Έθνος έχει κάθε δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να τερματίσει την πτώση βιαίως, χάριν τής βιωσιμότητας τής Φυλής. Διότι η φυσική ροή των πραγμάτων στα γερά έθνη είναι η παλινόρθωση και η ανάπτυξη.

Η δουλικότητα είναι θανάσιμο αμάρτημα. Κακούργημα βαρύτατο που χρήζει την πάταξη και την απόλυτη συντριβή. Οι αδυναμίες τού χαρακτήρα μπορεί να είναι στην ανθρώπινη φύση, όταν όμως διαφθείρονται τα χρηστά ήθη και η πειθαρχία, όταν διασπάται η κοινωνία και εισχωρούν ξένα συμφέροντα, τότε οι αδύναμοι και τα ξένα σώματα απομακρύνονται από τα σπλάχνα τής κοινωνίας τιμωρητικά, αμείλικτα και διά παντός. Διότι αποκλειστικός σκοπός τής Ελληνικής Φυλής, προορισμός τού Εθνικισμού μας είναι η Άνοδος τής Ελλάδος, η θωράκιση και ο ηγεμονικός της ρόλος εντός και εκτός συνόρων.

Το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας δεν είχε ποτέ σκοπό του να επιτύχει την ανάκαμψη τής Ελλάδος, αλλά την διαρκή κάθοδο και την αιχμαλωσία της στα νύχια τού διεθνούς σιωνισμού. Η πολιτική πορεία των ψευτοδημοκρατών είναι εντελώς αντιφυσική, μια εντεταλμένη πορεία προς τον θάνατο τού Ελληνισμού. Όταν κάποιος θέλει την ελευθερία του, λύνει και δεν σφίγγει τα δεσμά τής σκλαβιάς. Όταν κάποιος επιθυμεί να προκόψει, στηρίζεται στην δική του Εθνική και Ιερή Παράδοση, στους δικούς του ανθρώπους και δεν χύνει στις ελληνικές ψυχές το δηλητήριο τής εχθρικής προπαγάνδας.

Η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση, μαζί με τούς σοσιαλφιλελεύθερους, ψάχνει για συνενόχους. Πρωτίστως μοίρασε ρόλους στους ενόχους. Οι μισοί κάνουν τούς φιλολαϊκούς αντιστασιακούς έναντι των Εμπόρων των Εθνών. Οι άλλοι μισοί εμφανίζονται ως λογικοί που επιλέγουν τον δήθεν μονόδρομο τής παγκοσμιοποιητικής τυραννίας. Να τα βρούμε για να σωθούμε! Να σωθούμε δηλαδή διά τής διαγραφής τού Εθνικού Κράτους και τής Ελληνικότητάς μας. Να πουλήσουμε την γη και την ψυχή μας, να αρνηθούμε την προοπτική να γίνουμε αυτάρκεις και δυνατοί διά των έργων μας.

Από την άλλη πλευρά μάς ζητούν οι ψευτορωμιοί και οι ξένοι εντολείς τους να βρωμίσουμε το Αίμα των Προγόνων μας. Να αναγνωρίσουμε τις κατοχές τού παρελθόντος ως νόμιμες και να ανοίξουμε τον δρόμο στον ερχομό των καινούργιων, ακόμη πιο άτιμων κατοχών. Κι έτσι είδαμε τις προάλλες σχολειά από την Θράκη Μας να οδηγούνται σε εκπαιδευτικές εκδρομές στο δήθεν σπίτι τού Τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ! Να εκπαιδευτούν τα χριστιανόπουλα και τα μουσουλμανόπουλα, ομοίως ελληνόπουλα τής Ελεύθερης Θράκης Μας, πως οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας κι όχι εχθροί. Η δε Ελλάς μικρή και έντιμη.

Στην Τουρκία οι οθωμανιστές και οι Κούρδοι ανεβαίνουν ραγδαία. Και λέω οθωμανιστές κι όχι εθνικιστές διότι ο Εθνικισμός για να υπάρξει, χρειάζεται απαραιτήτως ανώτερο πολιτισμό και ενιαία φυλετική συνείδηση. Ο Εθνικισμός θέλει ήθος, προσφορά και αιμάτινο δεσμό. Και οι Τούρκοι, ακριβώς όπως και όλοι οι άλλοι γειτονικοί δούλοι τού νεοταξισμού, είναι κατσαπλιάδες επί ελληνικών εδαφών. Κι όμως, αυτοί οι κατσαπλιάδες ζητούν νέες κατακτήσεις με τις πλάτες εκείνων που μάς απειλούν με το χαρτί που μάς πουλάνε ακριβά ως χρήμα. Οι ίδιοι που κουβαλάνε την αντίχριστη ηλεκτρονική αιχμαλωσία.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι το βήμα τής εθνικής συνεννόησης των έντιμων πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ο κανόνας τής επαναφοράς τού Ελληνισμού στον ίσιο δρόμο. Η καθαρότητα και η ενότητα τής Φυλής μας είναι η συγκολλητική δύναμη. Καθαρότητα προθέσεων, συνειδήσεων και ελληνικότητας. Ενότητα κάτω από τα λάβαρα τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας. Τερματισμός των εφήμερων ανθρώπων και των ξένων δεσμών. Βηματισμός σε έναν απόλυτα ελληνικό πολιτισμό, σε έναν απόλυτα ελληνικό τρόπο ζωής, σε έναν μεγαλειώδη ελληνισμό.

Ο Εθνικισμός απελευθερώνει τον Έλληνα από την παρακμή τής εποχής του. Τού δίνει σκοπό δικό του. Να κάνει την Πατρίδα του καλύτερη και μεγαλύτερη. Την Γη του να θρέψει τούς ανθρώπους του. Τον Έλληνα να φτιάξει καλές και μεγάλες οικογένειες. Να δώσει στα Ελληνόπουλα πλήρη γνώση τής Ράτσας τους και δεξιότητες να ξεπεράσουν τούς παλιούς σε δόξα και επιτεύγματα ελληνικά. Ο Εθνικισμός εμφυτεύει στους Έλληνες την συλλογική ευθύνη τής Φυλής. Πως ευτυχής Έλληνας είναι εκείνος που αγωνίζεται να αγκαλιάσει τα αλύτρωτα αδέρφια του και να κάνει την Ελλάδα Μεγάλη Δύναμη.

Έχουμε ορμή μεγάλη και πάθος ασίγαστο να δούμε αληθή πρόοδο και ευημερία στην Ιερή Πατρίδα τού Φωτός. Να πάψουμε επιτέλους να καταριόμαστε το σκοτάδι τής εισβολής και να ανάψουμε τις δάδες τής κατάκτησης. Να κάνουμε ολάκερο τον Ελληνισμό μια σιδερόφρακτη στρατιά, μια κοινωνία εθνικής αλληλεγγύης που σπεύδει το κάθε μέλος να λύσει το πρόβλημα τού αδερφού του. Κάθε στρατιώτης τής Φυλής, κάθε Έλληνας δηλαδή να θεωρεί εχθρό δικό του τον καταπατητή γης ελληνικής.

Με όρθιο φρόνημα, με ιερή προσήλωση και πειθαρχία, με απόλυτη αποδοχή τής προγονικής εντολής, βαδίζουμε στην μάχη ενάντια στον Σταυρωτή τού Ανθρώπου. Καμία ανοχή στην βαρβαρότητα. Το Αίμα νικάει το άνομο χρήμα. Η ζωή των Ελλήνων είναι πάνω και από πολιτεύματα και από νεοταξικές συνευρέσεις. Η δε Ελλάς είναι έντιμη μονάχα όταν επεκτείνεται εδαφικά και γεωπολιτικά. Ελλάς Λαϊκή και Εθνικιστική σημαίνει Ελλάς Λεύτερη και Ισχυρή.

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

xa-enantion-olon
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», με παρουσιαστές τους Λυριτζή και Oικονόμου, λέει ο Λυριτζής κατά τις έξι και τριάντα το χάραμα. Η χρυσή Αυγή δεν θα είναι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Εκεί, να μείνουν στο περιθώριο. Δεν θέλουμε οι ναζιστές και εγκληματικές οργανώσεις. Να’ σαι καλά, είπα από μέσα μου, τις μετοχές μας ανεβάζεις με τη στάση σου. Έλα όμως που δεν ήξεραν οι παραπάνω δημοσιογραφίσκοι, ότι ο αρχηγός μας έλαβε πρόσκληση από την προεδρία της δημοκρατίας. Επίσης δεν ήξεραν και την μετέπειτα άρνηση του αρχηγού μαςΛύσσαξαν αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι της πεντάρας (ή των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ), και έβγαλαν όλη τη κακία τους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.  

Περισσότερο από ξεκάθαρη ήταν η χθεσινή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός λαός, με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Η εντολή ήταν σαφής. Όχι άλλα μνημόνια. Το 60 % και πλέον της εκλογικής αναμέτρησης διατράνωσε τη θέση του απέναντι στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, στέλνοντας συγχρόνως και σαφή μηνύματα προς τους ευρωπαίους εταίρους. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ακόμη σε εξέλιξη το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Αλήθεια, τι συζητάνε τόσες ώρες οι πολιτικοί αρχηγοί; Μήπως δεν κατάλαβαν το μήνυμα που έλαβαν χθες το βράδυ; Μήπως ο κ. Τσίπρας κατάλαβε κάτι διαφορετικό από αυτό που ανέδειξε η κάλπη; Όχι , κυρίες και κύριοι, όλοι κατάλαβαν πάρα πολύ καλά το μήνυμα, αλλά θα πράξουν το δικό τους, που θα είναι και το τελευταίο. Σαφώς και δεν είχε λόγο ύπαρξης ο αρχηγός μας σε μία τέτοια παρωδία. Τι να καθίσει να συζητήσει με τους λοιπούς αρχηγούς; Τα μνημόνια που ευαγγελίζεται η ΝΔ ή τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Φώφης και του μπομπολοσταύρου ; ή μήπως να συζητήσει την μνημονιακή πρόταση του Τσίπρα, που μετατράπηκε σε μνημονιακή, αμέσως μετά την 25η Ιανουαρίου; Όσο για τους λοιπούς, Καμμένο και Κουτσούμπα, δεν νομίζω ότι τους παίρνει κάποιος στα σοβαρά, ώστε να συζητήσει και μαζί τους.

Μακάρι από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών να βγει κάτι θετικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν είχε ποτέ αντίρρηση γι αυτό η Χρυσή Αυγή, πράγμα που το έχει αποδείξει εμπράκτως εντός του κοινοβουλίου. Ας φέρουν μία καλή –μη μνημονιακή και μη επιζήμια για τον Ελληνικό λαό πρόταση, και οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι παρόντες για να την υπερψηφίσουν. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η πρόταση, ή οι προτάσεις που θα προκύψουν από τη σύγκλιση των αρχηγών, θα είναι πάλι ένα μνημόνιο ή ένας τύπος μνημονίουΚρίμα τα πανηγύρια και τα τραγούδια στην πλατεία Συντάγματος. Κρίμα οι ελπίδες και τα όνειρα όλων μας όσων ψήφισαν «όχι», μη βγάζοντας απ’ έξω και τους υπολοίπους Έλληνες. Όσο για τον κ. Τσίπρα, δίς του έδωσε ο λαός την ίδια εντολή και αυτός την πέταξε στα σκουπίδια. Προβλέπω μάλιστα να οδεύσει σύντομα εκεί που έστειλε και τις εντολές.

Θεωρητικά, η Χρυσή Αυγή έμεινε μόνη έξω από το τραπέζι των συνομιλιών, έχοντας στο πλευρό της πλέον του 60% του χθεσινού δημοψηφίσματος. Κάτι βέβαια που μέρα με τη μέρα θα φεύγει από τη σφαίρα του θεωρητικού, και θα περνά σε πρακτικό επίπεδο.  

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

XRYSH-AYGH

Ο ελληνικός λαός έδειξε την πρόθεσή του να μην αποδεχτεί ξένες κηδεμονίες και εκβιασμούς. Απερρίφθη το φανερό μνημόνιο, αλλά δεν απερρίφθη το κρυφό μνημόνιο, αυτό που προσποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ πως είναι η δήθεν δική του πρόταση, ενώ στην πραγματικότητα είναι το αληθινό και σκληρότερο μνημόνιο που έχουν αποδεχτεί κρυφά όλα τα κόμματα τού «συνταγματικού τόξου». Πλήρης κατάσχεση λαϊκού μόχθου, εθνικού πλούτου, κατοικιών και πλήρης θρησκευτική και εθνική αντικατάσταση των Ελλήνων. 

Η παραίτηση Βαρουφάκη δεν είναι συνέπεια αντίστασης, είναι η φυγή τού δρομέα – λαγού που οδήγησε τον αγώνα δρόμου έως εκεί που θέλησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, όπως ακριβώς συμβαίνει στους αγώνες στίβου. Το αγγλικό κατασχετικό δίκαιο και η συναλλαγή των μνημονίων παρέμειναν.

Συνεπώς πολύ ορθά και σοφά ο Αρχηγός τής Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την διαιώνιση τής νεοταξικής κατοχής με την μη παρουσία του στο συμβούλιο των ψευτορωμιών πολιτικών αρχηγών. Η Ελλάς έχει ένα μονάχα χρέος. Να αποκτήσει Εθνική και Λαϊκή Εξουσία, να γίνει ξανά αυτεξούσιο Έθνος, να τιμωρήσει τούς γραικύλους πολιτικάντηδες και να εκποιήσει μονάχα το πλιάτσικο αυτών υπέρ τού ελληνικού λαού. Και ακόμη να αξιοποιήσει τον πλούτο τής Πατρίδος επί ωφελεία και μόνον τής Ελληνικής Φυλής. Νέμεση. 

Και ευθύς αμέσως επανεκκίνηση τής Ελλάδος πάνω στα απαράγραπτα δίκαια αυτής. Δίκαιη Ελλάς είναι μονάχα η Δυνατή Ελλάς. Και Δυνατή Ελλάς είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Ανατρέψαμε την μια ληστεία, θα ανατρέψουμε και την άλλη ληστεία. Οι δε εχθροί μας ας μην επιχαίρουν. Η οδός είναι σαφής. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 3041682780795828542

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item