Widgets

Ταφόπλακα για τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο τα νέα μέτρα - Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες...


Ταφόπλακα για τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο, που αποτελεί ένα από τα λιγοστά ζωντανά κύτταρα της ελληνικής οικονομίας και αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, είναι τα μέτρα του τρίτου μνημονίου.
Φέρνει τον πρωτογενή τομέα σε πρωτοφανή κατάντια και καταστεί οποιαδήποτε απασχόληση σε αυτόν εντελώς ασύμφορη έως και παθητική.
Σύσσωμος ο πρωτογενής τομέας (αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι) καταδικάζουν τα μέτρα αυτά και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να τα αποτρέψει καλώντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις σε εγρήγορση, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε άποικοι στη γη μας. http://agrotes.eu/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΙΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. Η ζωές μας δεν σηκώνουν άλλα μετρά. Όχι άλλο ανοχή στην φτώχεια δεν χαρίζουμε των αγώνα μας. Ο Αγροτικός κόσμος δίνει μάχη για επιβίωση, πρέπει να ξέρει ότι σε περίπτωση που επιβάλει αυτά τα μετρά που διέρρευσαν εις βάρος των αγροτών περίπου 300.000 μικρομεσαίοι στον κλάδο μας θα αφανισθούν. Καλώ όλους τους συναδέλφους του πρωτογενή τομέα να είναι σε εγρήγορση για να απαντήσουμε σε περίπτωση που θέλει η κυβέρνηση να περάσει ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Όχι άλλη υποχώρηση, να δυναμώσουμε των αγώνα μας, πρωτογενής τομείς, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, όλοι μαζί. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Βασίλης Γραμματικόπουλος

http://agrotes.eu/


Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά για την καταστροφή των Ελλήνων αγροτών!Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά για την καταστροφή των Ελλήνων αγροτών!


«Βράζει» ο αγροτικός κόσμος της Χώρας για τις αλλαγές στον ΦΠΑ αλλά και γενικότερα για την φορολόγησή τους, όπως προβλέπει η συμφωνία της περασμένης Δευτέρας. Μεγάλο πρόβλημα, όμως, έχει εκτός από την κυβέρνηση και η ΝΔ, η οποία έχει αφήσει κι αυτή αβοήθητους τους αγρότες στις ορέξεις των δανειστών. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε 30 βουλευτές της ΝΔ από αγροτικές περιοχές να συναντηθούν με τον μεταβατικό (;) πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να του εκφράσουν την οργή των αγροτών τόσο για τα νέα μέτρα όσο και για την παγερή αδιαφορία της ΝΔ στο ζήτημα αυτό.Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα όπου πρέπει, και στην κυβέρνηση και στους εταίρους, ώστε να αλλάξει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της στήριξης των αγροτών».


Με απλά λόγια, ο Μεϊμαράκης θα εκλιπαρεί για «κατανόηση» από τους εταίρους ελπίζοντας στην «καλή τους θέληση»! Είναι γνωστό, φυσικά, ότι το οριστικό τελείωμα της αγροτικής παραγωγής στην Χώρα αποτελεί ένα σχέδιο των Βρυξελλών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τήρηση, όμως, της συμφωνίας για τη ΝΔ και η αντίστοιχη δουλοπρεπής στάση της απέναντι στους εταίρους φαίνεται ότι είναι πιο σημαντική γι αυτήν από τα ζητήματα ξεκάθαρης επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον οι Έλληνες αγρότες. Ας μην παραξενεύονται, επομένως, στη ΝΔ που οι αγρότες έχουν εγκαταλείψει οριστικά το αλλοπρόσαλλο αυτό κόμμα.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com

715 θέσεις για αλλοδαπούς στην κτηνοτροφία της Ηπείρου

provata tsopanos

Θετική ήταν η έκβαση της προσπάθειας που είχε αναλάβει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με την ιδιότητά του και ως υπεύθυνου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, για την επίλυση της εκκρεμότητας που υπήρχε στο ζήτημα της έγκρισης αδειών για εργασία πολιτών από τρίτες χώρες στον κλάδο της κτηνοτροφίας.

Για το λόγο αυτό εκδόθηκε η υπ. αριθ.24990/366/10-06-2015 Κ.Υ.Α των Υπουργών Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού - Εξωτερικών - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία καθορίστηκε ο ανώτατος αριθμός αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών για τα έτη 2015 και 2016.

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Ηπείρου καθορίστηκε το ανώτατο όριο των αδειών διαμονής για εξαρτημένη εργασία για τα έτη 2015 και 2016 στις 715 οι οποίες κατανέμονται ανά περιφερειακή ενότητα, ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜ.ΘΕΣΕΩΝ
ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Εργάτες κτηνοτροφίας (Βοσκοί) 300
ΣΥΝΟΛΟ 300


Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες 30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ
ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜ.ΘΕΣΕΩΝ
ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Εργάτες κτηνοτροφίας (Βοσκοί) 100
ΣΥΝΟΛΟ 100


Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες 10
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜ.ΘΕΣΕΩΝ
ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Εργάτες κτηνοτροφίας (Βοσκοί) 150
ΣΥΝΟΛΟ 150


Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες 15
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜ.ΘΕΣΕΩΝ
ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Εργάτες κτηνοτροφίας (Βοσκοί) 100
ΣΥΝΟΛΟ 100


Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες 10
Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό για εξαρτημένη εργασία με βάση τις θέσεις εργασίας που περιλαμβάνονται στην προαναφερόμενη Κοινή Υπουργική μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία (αλλοδαπών) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (Μαρίκα Κοτοπούλη 62-3ος όροφος). 
epirusepress.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 878088706739371407

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item