Widgets

5 ΒΙΝΤΕΟ: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Πίστη στην Πατρίδα και να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπερηφάνεια»

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να έχουμε Πίστη στην Πατρίδα και να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπερηφάνεια

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:
"Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ σε κάθε Μνημόνιο είτε αυτό προέρχεται από τους ξένους τοκογλύφους εκβιαστές είτε από το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ που με την άθλια πολιτική του βυθίζει την κοινωνία μας στο χάος.
Όλοι οι Έλληνες αυτές τις κρίσιμες ώρες να έχουμε Πίστη στην Πατρίδα και να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπερηφάνεια".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΑΙΣΧΟΣ! και ΝΤΡΟΠΗ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΪΟΙ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ»

27 Ιουνίου: Όταν ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος προειδοποιούσε για το τσίρκο του Σύριζα και τις ουρές της ταλαιπωρίας - ΒΙΝΤΕΟ


Από το Σάββατο 27 Ιουνίου και κατά την συζήτηση στη Βουλή επί της ψηφοφορίας για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, κατακεραύνωνε την συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, προμηνύοντας με ακρίβεια και κάθε λεπτομέρεια, όσα δραματικά επακολούθησαν τις επόμενες μέρες.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αφού περιγράφει τις εικόνες που ο Ελληνικός Λαός βίωσε τα 24ωρα μέχρι σήμερα, θέτει προς το τσίρκο Σύριζα-ΑΝΕΛ το κρίσιμο ερώτημα: «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Είστε σίγουροι ότι κυβερνάτε τον τόπο»;  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!

Διάγγελμα Αρχηγού Χρυσής Αυγής για το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα

Το μεγάλο ΚΕΡΔΟΣ του δημοψηφίσματος: Ξεχώρισε η ήρα από το στάρι! 

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας Λοχαγός απαντά στους 65 Ανώτατους αξιωματικούς του “ναι” με 9 ερωτήματα-φωτιά!

Η ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

Tο “PLAN B”...του ΘΕΟΥ!

Πώς έγινε η βίαιη μετάβαση από την Δραχμή στο Ευρώ το 2002 - Μια απάντηση σε όσους...ξεχνούν και ψηφίζουν «ΝΑΙ»

Δηλώσεις Συναγωνιστών Παππά, Παναγιώταρου και Κασιδιάρη για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα 

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο λαός δεν ξεχνά αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή

Ηλίας Κασιδιάρης: Τα μνημόνια των τοκογλύφων διαλύουν την πατρίδα μας
Χρήστος Παππάς: Έλληνα πέρνα στην Εθνική αντίσταση

Η Χρυσή Αυγή, σταθερή πολιτική δύναμη συνέπειας, παραμένει πιστή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και θα καταψηφίσει τις προτάσεις των δανειστών-τοκογλύφων στο δημοψήφισμα της ερχομένης Κυριακής, λέγοντας ΟΧΙ στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου. Η συνεπής αυτή στάση της Χρυσής Αυγής θορύβησε ακόμη μία φορά το πολιτικό και μηντιακό κατεστημένο και έγινε αφορμή να εξαπολύσουν οι γνωστοί υβριστές μας χολή, και μαύρη προπαγάνδα. Εμείς, συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικά συμφέροντα, συνέπειες ή πολιτικό κόστος. Οδηγός του πολιτικώς πορεύεσθαι, ήταν, είναι, και θα είναι, το καλό του Έθνους και του Λαού. Το ίδιο το όνομα του Κινήματος το υποδηλώνει: Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. ....>> ΟΛΑ ΕΔΩ


ΌΧΙ στην εθελοδουλεία προς τους διεθνείς τοκογλύφους

Πιστοί στο ραντεβού μας με την σύγχρονη Ιστορία του Έθνους και επιτακτικής ανάγκης για την Μελλοντική μας επιβίωση, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζουμε ΟΧΙ.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, η Ελλάδα είναι δακτυλοδεικτούμενη, οι Έλληνες προσβάλλονται και η χώρα προβάλλεται σαν να είναι το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης, που ξαφνικά φαίνεται να ξυπνά από έναν πολιτικοοικονομικό λήθαργο που κάποιοι της επέβαλλαν με δόλο.
Πόσο καιρό θα αντέξουμε τα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν τους Έλληνες ανόητους και κλέφτες; Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε πολιτικούς σαν τον Α.Σαμαρά, Ε.Βενιζέλο, τον νεοφώτιστο κριτή των πάντων "ποταμίσιο" Θεοδώρακη, να μας κουνούν το δάχτυλο και να μας αναλύουν με σοβαροφάνεια ότι το ΝΑΙ αποτελεί λύση για το σημερινό αδιέξοδο που οι ίδιοι μας οδήγησαν; Το οτι η μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή δεν υλοποίησε ποτέ την ιδέα του εκσυγχρονισμού του Ελληνικού κράτους είναι ένα γεγονός, που το χρεώνονται αυτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτοί δηλαδή, που ακόμα και σήμερα εμφανίζονται στην τηλεοπτική αρένα ως οι σωτήρες, ενω στην πραγματικότητα είναι οι ολετήρες του Έθνους.
Το 2003 ο Ρομάνο Πρόντι, πρόεδρος τότε της Ευρωπαϊκής επιτροπής, πρότεινε το δημόσιο εθνικό λογιστικό έλεγχο των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία αρνήθηκαν. Γνώριζαν ότι τα στοιχεία της Ελλάδας είχαν "φτιαχτεί", ήξεραν ότι ο λαός μας δεν γνώριζε τίποτα. Υπήρξε κανείς την περίοδο Σημίτη, την περιόδο του Χρηματιστηρίου, την περίοδο της επίπλαστης ευμάρειας που να ζήτησε την πολιτική αναδιάρθωση του Ελληνικού κράτους; 
ΟΧΙ κανείς ευρωπαίος δεν ζήτησε ποτέ τίποτα, αντιμετώπιζαν την Ελλάδα ως χώρα διακοπών και ατελείωτου χαβαλέ, με πολιτικό προσωπικό λιγούριδες του χρήματος και της καλής ζωής. Όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις (Κ. Καραμανλής,Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά) γνώριζαν ότι ο Κ. Σημίτης που σήμερα παει για καπουτσίνο στην Αγγλία έλαβε ακατάσχετα δάνεια από την Γκόλτμαν Σαχς , που συνιστούν επαχθή χρέη, προκειμένου να εμφανίσει στην Ε.Ε. Πλασματικά στοιχεία και να εντάξει την Ελλάδα στην ΟΝΕ, επιλογή σκόπιμη η οποία υπήρξε και ο επιθανάτιος βρόγχος της...
Το ΟΧΙ είναι ευκαιρία και θα είχε τεράστια ποσοστά την Κυριακή 5 Ιουλίου ΑΝ η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν είχε κλείσει τις τράπεζες την εβδομάδα που διανύουμε και είναι καθοριστική για το δημοψηφίσμα.
Το ΟΧΙ θα ξεπερνούσε το 70% αν η κυβέρνηση είχε χειριστεί την εναπομείνουσα ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών με σύνεση και εξ αρχής είχε σταματήσει να πληρώνει δόσεις σε ΕΚΤ και ΔΝΤ.
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στα δημοψηφίσματα και στην εφαρμογή σε αυτό που ονομάζεται άμεση δημοκρατία . Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να πάρει την τύχη στα χέρια του, έστω και υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην δικαιοσύνη να κλείσει φυλακή αυτούς τους πολιτικούς που μας έφτασαν ως εδώ.
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην εκκαθάριση των συστημικών ΜΜΕ που ελέγχονται από βαρώνους και εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες εδώ και χρόνια. 
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην απελευθέρωση από τα δεσμά του παγκόσμιου τοκογλυφικού κεφαλαίου που ρουφά την ζωή μας μέρα με την μέρα. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην πολιτική κάθαρση που πρέπει να συντελεστεί σήμερα, που η πολιτική - δημοσιογραφική - οικονομική διαφθορά έχει πλέον αποκαλυφθεί. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην δικαιοσύνη να προχωρήσει με όλα τα στοιχεία εκείνα που διαθέτει και είναι πολλά, στην πολιτική κάθαρση που οι Έλληνες απαιτούν. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στο αύριο της Ελληνικής οικογένειας που τόσο πολύ κυνηγήθηκε από τα "μεγάλα" ονόματα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής: Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς και που τα ονόματα τους στο απώτερο μέλλον θα γραφτούν με μελανά γράμματα.
Μέχρι και σήμερα ουδείς αποτόλμησε να προχωρήσει εμπράκτως στον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου εξωτερικού χρέους. Να εντοπίσει και αποκαλύψει τις αιτίες και τους υπαίτιους που προκάλεσαν τις τεράστιες αυτές οφειλές της Ελλάδος, να το αναδείξει σε ζήτημα Εθνικό και να προχωρήσει σε καταλογισμό ευθυνών. Ουδείς, διότι άπαντες τελούν υπό τις προσταγές των "αγορών" , τακτική των οποίων είναι να επιλέγουν ηγεσίες διεφθαρμένες που να προκαλούν διαρκεί χρέη και ύστερα να έρχονται οι ίδιοι, με τον μανδύα των οίκων αξιολόγησης και να σκλαβώνουν έθνη και λαούς με την δουλεία των τόκων.
Σημαντικό είναι να θυμούνται οι Έλληνες την Κυριακή του δημοψηφίσματος, ότι το ΝΑΙ σημαίνει εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας μιας και τα μνημόνια η αλλιώς και "αργός θάνατος" είναι  υπογεγγραμένα σε αγγλικό δίκαιο.  Με αυτά κατά νου και με τα μεγαλοκανάλια (Mega, ANT1, ΣΚΑΙ) που χρωστούν δισεκατομμύρια ευρώ, καθημερινά να μας βομβαρδίζουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ και με πολιτικούς που θα έπρεπε να είναι  φυλακή, με χρεωκοπημένα κόμματα και αποκόμματα να ουρλίαζουν όλη μέρα ΝΑΙ εμείς για το καλό της πατρίδας λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ!. 
Λέμε «ΟΧΙ» στα Μνημόνια τόσο των δανειστών όσο και της κυβέρνησης


Το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί ξεκάθαρη άρνηση ΚΑΘΕ απόπειρας δημιουργίας ενός νέου Μνημονίου, είτε αυτό σχεδιάζεται από τους δανειστές, είτε από την κυβέρνηση. Το τηλεοπτικό διάγγελμα του Τσίπρα την Τετάρτη  δεν πρέπει ούτε να μας ξεγελάσει, ούτε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης. Αυτό το οποίο σχεδιάζει στην πραγματικότητα είναι μια συμφωνία, «λίγο πάνω, λίγο κάτω», με την πρόταση των δανειστών, με την οποία θα εξαπολύσει αμέσως μια θύελλα νέων μνημονιακών μέτρων εναντίον των Ελλήνων. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και το αίτημα απελπισίας και απόγνωσης για ένα νέο δάνειο, το τρίτο στην σειρά το οποίο θα συνοδεύεται από το Μνημόνιο-3.
Το «όχι», λοιπόν, της Κυριακής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι δίνει την έγκριση του Λαού για ένα ακόμη Μνημόνιο, το οποίο απλώς θα έχει επιλεγεί από την κυβέρνηση και όχι από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η ίδια η κυβέρνηση, με τις πράξεις της, δείχνει να μην πιστεύει ούτε η ίδια όχι μόνο στην «διαπραγματευτική» αξία του «όχι», αλλά και αν τελικά επιθυμεί να επικρατήσει αυτό το «όχι». Κατάφερε, με τσαρλατάνους και «νούμερα» της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, όπως ο Βαρουφάκης, να προκαλέσει το κλείσιμο των τραπεζών, θλιβερές εικόνες με τεράστιες ουρές συνταξιούχων για μερικές δεκάδες ευρώ και οριστικό πάγωμα της εναπομείνασας κίνησης της αγοράς. Φταίνε οι δανειστές για αυτήν την κατάσταση;
Αναμφίβολα ναι, γιατί για το χρήμα δεν λογαριάζουν τίποτα και ήταν αναμενόμενο ότι θα λειτουργήσουν με τη νοοτροπία και την τακτική του γκάνγκστερ. Η κυβέρνηση, όμως, τι προετοιμασία έκανε αυτούς τους πέντε μήνες για να αντιμετωπίσει αυτό το αναμενόμενο ενδεχόμενο; Υπέγραψε την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και όλο αυτό το χρονικό διάστημα πλήρωνε τους τοκογλύφους κανονικά «ξύνοντας τον πάτο» κάθε κρατικού ταμείου, με αποτέλεσμα να στεγνώσει το Δημόσιο από ρευστό.
Έκλεισαν τις τράπεζες, ενώ διαβεβαίωναν το αντίθετο, βάζοντας ημερήσιο όριο ανάληψης το εξευτελιστικό ποσό των 60 ευρώ. Στους συνταξιούχους η αναλγησία της κυβέρνησης έφτασε σε ακόμη χειρότερο σημείο, ιδίως σ’ αυτούς που δεν έχουν κάρτα και αποτελούν την πλειονότητα, ρίχνοντας το όριο ανάληψης στα 17 ευρώ την ημέρα, αφού τους επιτρέπεται να βγάζουν μόνο 120 ευρώ την εβδομάδα, μια φορά. Είναι ολοφάνερο για ποιον λόγο το κάνει αυτό η κυβέρνηση, από την στιγμή που η ΕΚΤ πάγωσε τον ELA στα επίπεδα της Παρασκευής 26 Ιουνίου, καθώς η ρευστότητα είναι άκρως περιορισμένη και τελειώνει. Έτσι, όπως πάει, η μείωση του ημερησίου ορίου αναλήψεων στα20 ευρώ είναι αναπόφευκτη.
Την Δευτέρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσκυνήσει τους διεθνείς τοκογλύφους και να υπογράψει ό,τι της ζητηθεί. Το «όχι», όμως, του Ελληνικού Λαού θα πρέπει να αξιοποιηθεί καταλλήλως πολιτικά και κοινωνικά, με τον πλέον δημιουργικό τρόπο, από την μόνη Πολιτική Δύναμη η οποία παραμένει Γνήσια και Συνεπής στην καταγγελία του Μνημονίου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εκφράσει με τον πλέον Αυθεντικό και Ανθεκτικό τρόπο την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος Μάστορας
Τσίπρας και Καμμένος θέλουν τον Ελληνικό Λαό συνένοχο στο μνημονιακό έγκλημα

Το πραγματικό δίλημμα του Τσίπρα και του Καμμένου αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις που βγαίνουν τις τελευταίες ώρες στα διάφορα πάνελ, όπου παρουσιάζονται οι υπουργοί κι οι βουλευτές των δύο κομμάτων. Το πραγματικό ζήτημα για τον Σύριζα και τους Ανέλ είναι να μην επωμιστούν το πολιτικό κόστος της υπογραφής του επερχόμενου μνημονίου, είτε αυτό είναι η πρόταση Γιούνκερ, είτε είναι η πρόταση Τσίπρα, αφού έτσι και αλλιώς αυτές διαφέρουν σε ελάχιστα σημεία.
Ας δούμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σημεία από τις συνεντεύξεις των κυβερνώντων:
Τσίπρας: «Όταν κανείς βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή με βαριά ευθύνη και του τίθεται ένα τελεσίγραφο σκληρό όπως αυτό που τέθηκε σε εμένα υπάρχουν τρεις επιλογές: Να το αποδεχθώ, να μην πρωτοτυπήσω καθόλου από τους προηγούμενους. Να πάρω στους ώμους μου μία βαριά ευθύνη για το μέλλον του λαού και το τέλος της ελπίδας στην Ευρώπη. Φτάσαμε στο τέλος της διαπραγμάτευσης. Την σφραγίδα θα τη βάλει ο λαόςΑν επικρατήσει το όχι την επόμενη ημέρα θα είμαι στις Βρυξέλλες και θα υπογραφεί συμφωνία το συντομότερη δυνατό. Αν επικρατήσει το «ναι» θα έχουμε προοπτική και συμφωνία που δυστυχώς για το λαό δεν θα δώσει διέξοδο γιατί θα φορτώσει μέτρα υφεσιακά χωρίς αντιστάθμισμα ανάπτυξης»
Καμμένος: «Η κυβέρνηση η οποία δημοκρατικά έχει εκλεγεί και έχει την πλειοψηφία θα πρέπει να λάβει υπόψη της την άποψη του ελληνικού λαού και να πάει να διαπραγματευτεί έχοντας σαν εντολή το “ναι” στις προτάσεις του κυρίου Γιούνκερ ασχέτως αν δεν είναι αυτές οι θέσεις της κυβέρνησης και την εντολή που έχει πάρει».
Τσακαλώτος: «Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε προσφέρουμε υπηρεσίες στο πολιτικό σύστημα»
Το όλο ζήτημα, δηλαδή, για τους συριζαίους και τους ψεκασμένους είναι η διατήρηση της συγκυβέρνήσεώς τους και η συνέχιση της δυνατότητάς τους να διορίζουν αφειδώς συγγενείς και φίλους και να εξυπηρετούν την κομματικής τους πελατεία. Αν το αποτέλεσμα είναι «ΝΑΙ» θα υπογράψουν άμεσα σκληρό μνημόνιο και θα λένε ότι ο Ελληνικός Λαός είναι συνένοχος στο μνημονιακό έγκλημα.
Πολύ χειρότερα θα έχουν καταστήσει τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις ουσιαστικά αθώες, αφού πλέον οι σαμαροβενιζέλοι θα μπορούν να πουν ότι τα μνημόνιο είχαν την, έστω και εκ των υστέρων, έγκριση του Ελληνικού Λαού.    ΠΗΓΗ  Ε ΛΟΙΠΟΝ  ΟΧΙ!

Φώτης Γραικός: Ο Σύριζα αποποιείται των ευθυνών του για το νέο Μνημόνιο που φέρνει 
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτης έδωσε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι παρουσιάζοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σχετικά με το επικείμενο δημοψήφισμα.
Αρχικά τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαφύλαξη της ενότητας του λαού, διότι κάποιοι επιμένουν να καλλιεργούν διχαστικό κλίμα. Έδωσε την ηθική διάσταση της αντίστασης των Ελλήνων, που ψηφίζοντας ΟΧΙ θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Σε ερώτηση για την διαχείριση της επόμενης μέρας, ανέδειξε τις παλινωδίες των κυβερνητικών χειρισμών και ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν συντάσσεται με κανέναν«Η προσφυγή στο λαό για μείζονα πολιτικά και εθνικά ζητήματα αποτελεί βασική θέση μας» είπε χαρακτηριστικά. Όσο για την επιστροφή στη δραχμή δήλωσε ότι αυτό απαιτεί κατ’ αρχήν αυτάρκεια και ικανή αγροτική παραγωγή. Η έξοδος από το ευρώ και την ευροζώνη πρέπει να γίνει συντεταγμένα και με σχέδιο και όχι ευκαιριακά για εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, όπως κάνει σήμερα η κυβέρνηση.
Κλείνοντας έστειλε αγωνιστικό μήνυμα στους Έλληνες, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν το ΝΑΙ είναι όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.   ΠΗΓΗ


Υστερικό “ευρωλιγούρι” παραληρεί κατά Χρυσής Αυγής - Απολαυστικό Βίντεο
Σε ένα ρεσιτάλ λασπολογίας, συκοφαντίας και παραληρήματος τα ευρωλιγούρια προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να ψηφίσουν "Ναι" στα Μνημόνια και την υποταγή με το επιχείρημα ότι η Χρυσή Αυγή ψηφίζει ΟΧΙ.
Μάλιστα, η παραληρούσα κυρία στο βήμα των ευρωλιγουριών τόνισε πως η Χρυσή Αυγή του 9% στηρίζει το ΟΧΙ. Τους απαντούμε: Τιμή μας!  ΠΗΓΗ
Π. Ηλιόπουλος: ΟΧΙ στα μνημόνια των τοκογλύφων, ΟΧΙ στα επονείδιστα μέτρα του Τσίπρα -


O Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε πρόσφατα στην Θεσσαλία Τηλεόραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει επί 18 μήνες παράνομα προφυλακισμένος.
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε πως η κυβέρνηση του Σύριζα είναι ένα τσίρκο που δήθεν διαπραγματεύεται με τους εκβιαστές τοκογλύφους του ελληνικού λαού.
Η πολιτική του Τσίπρα είναι αλλοπρόσαλλη, από την στιγμή που δεν έσκισε τα Μνημόνια όπως υποσχέθηκε και από την άλλη πρότεινε στους Ευρωπαίους τοκογλύφους επαχθή μέτρα 8 δισ. ευρώ.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις της: ΟΧΙ στα μνημόνια των τοκογλύφων και ΌΧΙ στα επονείδιστα μέτρα του Τσίπρα.   ΠΗΓΗ

Αν επικρατήσει το ναι, τη Δευτέρα ο Ντράγκι θα κουρέψει τις καταθέσεις των Ελλήνων όπως έκανε στην Κύπρο


Στην περίπτωση που η εκστρατεία φόβου, τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης που έχουν εξαπολύσει ασύστολα οι ολιγάρχες και τα παπαγαλάκια των
καναλιών πετύχει να επικρατήσει το ναι στο δημοψήφισμα την Κυριακή, τότε θα επαναληφθεί το σκηνικό της Κύπρου σε χειρότερη έκδοση.

Τη Δευτέρα το πρωί, η ελληνική κυβέρνηση θα βρίσκεται υπό παραίτηση ή σε διαδικασία άτακτης ανατροπής και η χώρα σε κατάσταση ακυβερνησίας. Με σύμμαχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο-μια ατυχέστατη όπως αποδεικνύεται επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ – ο Ντράγκι, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενεργώντας με εντολές του Βερολίνου, θα θέσει υπο τον απόλυτο έλεγχό της τις ελληνικές τράπεζες, τις οποίες θα κηρύξει σε πτώχευση, κατάσχονταςτα ρευστά διαθέσιμα και περιουσιακά τους στοιχεία, με το αιτιολογικό της μη πληρωμής των χρεών μας προς το ΔΝΤ και τους δανειστές. 

Η αμέσως επόμενη κίνηση της ΕΚΤ, θα είναι ένα νέο περισσότερο βάρβαρο PSI, που θα περιλαμβάνει, εκτός από το κούρεμα καταθέσεων και ομολόγων δημόσιων φορέων, αλλά και κούρεμα ομολόγων και κυρίως τραπεζικών καταθέσεων ιδιωτών. Στην Κύπρο, υπενθυμίζεται πως κατασχέθηκαν καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Στη δική μας περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κούρεμα και κατασχέσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα όρια των 10.000-20.000 ευρώ.
Ολόκληρη η χώρα θα μπει σε διαδικασία πλήρους υποταγής με ακραίες διαδικασίες βάρβαρης πτώχευσης που θα συνεπάγεται την «κλοπή» και των τελευταίων καταθέσεων των ελλήνων πολιτών. Αυτό θα γίνει για να δοθεί ένα μάθημα και σε άλλους «απείθαρχους» λαούς της Ευρώπης ενάντια στη νεο-γερμανική κατοχή, να τιμωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί δε «συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις»   ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Βαρουφάκης: Εγώ δεν στέκομαι στο ΑΤΜ με τον λαουτζίκο

Η επιτομή της ψωνίτιδας, του ναρκισσισμού και της παντός είδους ασάφειας επεδίωξε (και τα κατάφερε) να επικεντρώσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, έτσι ώστε να ταϊστεί για πολλοστή φορά ο άκρατος και ακόρεστος εγωισμός του. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σπρώξει τον Λαό να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, με την συνεχιζόμενη απαράδεκτη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του.
Με στόμφο, λοιπόν, ο έχων σύμπλεγμα άρνησης με τα δύο «ν», Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης, δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι οι μόνοι(!) Έλληνες που δεν έχουν στηθεί στην ουρά των ΑΤΜ, επειδή δεν χρειάστηκε, δεν είναι πρέπον(!!) γι’ αυτόν αυτή η διαδικασία και επειδή ζει λιτό(!!!) βίο…
Υπό άλλες συνθήκες το «νούμερο» αυτό θα προκαλούσε απλώς τον γέλωτα και τον χλευασμό. Επειδή, όμως, ο Τσίπρας τον τοποθέτησε στο τόσο νευραλγικό πόστο του επικεφαλής στο Υπουργείο Οικονομικών (αυτό θα πει πολιτική σκέψη σοβαρού ηγέτη…) οι «εξάρσεις» λόγου και συμπεριφοράς του γιαλαντζί  «σφίχτερμαν» μας αφορούν όλους. Για τα ΑΤΜ προσπάθησε να τα «μπαλώσει» αργότερα, με μια δικαιολογία όμως η οποία δεν έγινε καθόλου πιστευτή. Για τον… λιτό βίο, οι χλιδάτες φωτογραφίες, με τις ποικιλίες σαλατών και τις ψαρούκλες σε σπίτι με θέα την Ακρόπολη, μάλλον θα ήταν προϊόν της φαντασίας μας ή και φωτομοντάζ…
Πολύ χειρότερα, όμως, για το εκτός τόπου και χρόνου αυτό ψώνιο, το οποίο είχε και το θράσος αντί να απαντήσει επί της ουσίας πριν λίγες εβδομάδες στην Βουλή στις τεκμηριωμένες καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, να ταυτιστεί με το πιο χυδαίο και ψευδές υβρεολόγιο της πρώην συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποτελούν τα όσα απάντησε στην ερώτηση αν έχει χρήματα από άλλη πηγή ή αρκετά μετρητά: «Ας μην το προσωποποιούμε».
Με απλά λόγια, ο ανεκδιήγητος και άσχετος , όπως αποδεικνύουν οι πράξεις του, με το αντικείμενο υπουργός Οικονομικών έχει «καβατζώσει» ό,τι του χρειάζεται, έχοντας τις άκρες του τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Τόσο για τον ακραιφνή αυτόν πολιτικό γελωτοποιό, όσο και για τα άλλα στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίοι με τις αβλεψίες, τα συνεχιζόμενα λάθη και την προκλητικότητά τους δίνουν τροφή για σχόλια στα «ζόμπι» της πρώην συγκυβέρνησης και τους λοιπούς «βρυκόλακες» του «συνταγματικού τόξου» που ποντάρουν στο «ναι», ισχύουν τα εξής: Φέρτε ΟΛΑ τα χρήματά σας εντός της Χώρας. Μόνο τότε θα αποστομώσετε τα εγχώρια γιουσουφάκια των εταίρων και των δανειστών.
Επειδή, όμως, είστε «επαναστάτες» με γεμάτες τσέπες και εκ του ασφαλούς, γι’ αυτό και ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί στο μοναδικό πραγματικό αντιμνημονιακό Πολιτικό Κόμμα, στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Υ.Γ. Τέτοια «νούμερα», με ανάλογες δηλώσεις και ενέργειες, μόνο κακό κάνουν στο «όχι» του Ελληνικού Λαού.

Γιάννης Λαγός - Νίκος Μίχος στο “Εμπρός”: Συνεχίζουμε τον πολιτικό Αγώνα ευρισκόμενοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό

Οι σε κατ οίκον περιορισμό - φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός και Νικόλαος Μίχος, μιλάνε στο «ΕΜΠΡΟΣ» και στον δημοσιογράφο Π. Παναγόπουλο και δίνουν τις απαντήσεις για τους λόγους που το «συνταγματικό τόξο» συνεχίζει να τους έχει φυλακισμένους
Ένα χρόνο κλείνουν οι σε κατ’ οίκον περιορισμό - φυλάκιση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κα. Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαος Μίχος, και Δημήτριος Κουκούτσης, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται πλέον και ο προ τριών μηνών αποφυλακισθείς Αρχηγός της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της χώρας κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο επίσης αποφυλακισμένος βουλευτής κ. Γιάννης Λαγός. Το «ΕΜΠΡΟΣ» μίλησε με τους κυρίους Γ. Λαγό και Ν. Μίχο, για τις πρωτοφανείς καταστάσεις τις οποίες βίωσαν σε μια «δημοκρατία», η οποία είναι πλέον ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να εξοντώσει όσους δεν μπορεί να ελέγξει. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, ο «κατ’ οίκον περιορισμός», είναι η πιο πονηρή αλλά και ύπουλη μορφή φυλάκισης, η οποία εφαρμοζόταν ΜΟΝΟΝ σε κάποιες τριτοκοσμικές δικτατορίες, και μάλιστα πριν από πάρα πολλά χρόνια.
Και όταν λέμε «πονηρή» και «ύπουλη», εννοούμε ότι παρέχει δύο «πλεονεκτήματα» στο τυραννικό καθεστώς που την επιβάλλει. Πρώτον, το επικοινωνιακό «τρικ» του ότι, εφόσον πρόκειται για περιορισμό και όχι για φυλάκιση αποτελεί μια πιο «εύηχη» ποινή για τα αυτιά της καθοδηγούμενης από τα διεφθαρμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) κοινής γνώμης, και δεύτερον είναι ύπουλη, καθώς μπορεί να εξακολουθήσει να κρατά φυλακισμένο κάποιον και μετά την παρέλευση του 18μήνου.
Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι, εξαιρετικά επικίνδυνοι ποινικοί εγκληματίες, (μεταξύ των οποίων ληστές τραπεζών, δολοφόνοι, βιαστές, αλλά και τρομοκράτες), αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την παρέλευση του 18μηνου, ΧΩΡΙΣ να τους επιβληθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να συνεχίσουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, ή… και να εξαφανιστούν! Υπάρχουν φυλακισμένοι και εκτός των φυλακών.
- Πότε ξεκίνησε η κατ’ οίκον φυλάκιση σας;
Γ. Λαγός: Αμέσως μόλις αποφυλακίστηκα στις 20 του Μάρτη του 2015.
Ν. Μίχος: Ο κατ’ οίκον περιορισμός μου ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου του 2014.
- Θα θέλαμε να μας πείτε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους το «συνταγματικό τόξο» σας «τιμώρησε» με κατ’ οίκον φυλάκιση;
Γ. Λαγός: Οι λόγοι είναι ότι δεν γίναμε σαν αυτούς, ούτε θα γινόμασταν ποτέ. Μπήκαμε στην βουλή σαν απλοί Έλληνες πολίτες, και αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οι «δημοκράτες» δεν έχουν μάθει, και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Δεν μπήκαμε να κλέψουμε. Δεν μπήκαμε για να πλουτίσουμε. Κάναμε ακριβώς ό,τι είχαμε υποσχεθεί. Δεν προδώσαμε τις ιδέες μας και τους ψηφοφόρους μας, και αυτό ήταν το τίμημα.
Ν. Μίχος: Δώσαμε την ψυχή μας για την Ελλάδα. Δώσαμε το αίμα μας μόνον σε Έλληνες. Δώσαμε τα λεφτά μας για τις διανομές τροφίμων. Δεν δεχτήκαμε να ενταχθούμε στο «σύστημα», δεν τα πήραμε, δεν ξεπουληθήκαμε, και είπαμε για πρώτη φορά μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο μόνο αλήθειες με το όνομά τους. Η φωνή μας λοιπόν έπρεπε να φιμωθεί και μέσα και έξω από αυτό. Δυστυχώς βέβαια για αυτούς δεν τα κατάφεραν να μας φιμώσουν.
- Τι πιστεύετε ότι επεδίωκαν να κερδίσουν με τον κατ’ οίκον περιορισμό σας;
Γ. Λαγός: Να διακόψουν βιαίως την επαφή νόμιμα εκλεγμένων βουλευτών με τους ψηφοφόρους τους, να αφήσουν ακέφαλη την Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα πίστευαν ότι θα κάμψουν το ηθικό μας και θα μας φοβίσουν. Δυστυχώς για αυτούς γελάστηκαν και μάλιστα οικτρά.
Ν. Μίχος: Προσπάθησαν να με ελέγχουν απόλυτα, να με φιμώσουν, και μάλιστα για να καταλάβετε το μέγεθος της στημένης σκευωρίας εις βάρος μας, τον πρώτο καιρό με είχαν για 8 ολόκληρες ημέρες, όχι τυχαία βέβαια, αφύλακτο, με την ελπίδα, (ή μήπως την σιγουριά;) ότι μπορεί να την «κοπανήσω», ούτως ώστε να βρεθεί και μια πραγματική κατηγορία για να «δέσουν» επιτέλους την εις βάρος μου δικογραφία και με κάτι πιο «ουσιαστικό». Κάτι που να φανεί ότι δικαιολογεί τουλάχιστον την κατ’ οίκον φυλάκισή μου. Με το ίδιο σκεπτικό δεν μου επέτρεψαν να πάω να ψηφίσω, έχοντας μάλιστα ολόκληρο κλιμάκιο από ασφάλεια και ΟΠΚΕ στο σχολείο που θα ψήφιζα! Είχανε την εντύπωση ότι θα παραβίαζα τους περιοριστικούς όρους, και θα τους έδινα έτσι την ευκαιρία να με αλυσοδέσουν ξανά μπροστά στον κόσμο και τις κάμερες, οι οποίες ήταν εκεί, προσεκτικά κρυμμένες και περίμεναν…
 - Οι φυλακίσεις και οι κατ’ οίκον περιορισμοί έγιναν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και προγραμματισμού;
Γ. Λαγός: Υπάρχει σχέδιο φίμωσης, εξόντωσης, και εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής. Προσπαθούν να βρουν την ιδανική «φόρμουλα» για να το κάνουν αυτό. Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει ουσιαστικά τίποτα. Πέραν αυτού, είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε και την οποιαδήποτε αντιδημοκρατική συμπεριφορά εκ μέρους τους, που πιθανόν θα ακολουθήσει ακόμα.
Ν. Μίχος: Ναι. Πιστεύω ότι όλα έγιναν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και προγραμματισμού, καθώς ο στόχος τους ήτανε κατά βάση η φίμωση και ο έλεγχός μας, αλλά και το «φακέλωμα» των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμασταν σε επαφή. Εάν έχουν την άποψη ότι όλο αυτό ονομάζεται δημοκρατία, εμείς τους λέμε ότι το καθεστώς του «συνταγματικού τους τόξου» δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια άκομψα συγκαλυμμένη τριτοκοσμική δικτατορία που εξυπηρετεί φανερά πλέον μόνον τα συμφέροντα της παγκόσμιας ισοπέδωσης.
- Ποια πιστεύετε ότι είναι μετά από δύο σχεδόν χρόνια από την έναρξη όλης αυτής της νομικής και πολιτικής «εκτροπής» η άποψη της κοινής γνώμης και του λαού για όλα αυτά;
Γ. Λαγός: Η Κοινή Γνώμη και ο λαός έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα, και για αυτό τον λόγο παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο όλου του συστήματος εναντίον μας, μας στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη του, και βασίζουν πλέον την σωτηρία της Πατρίδος αποκλειστικά επάνω μας.
Ν. Μίχος: Ακόμα και οι φοβισμένοι, οι βολεμένοι, αλλά και αυτοί που από αντίδραση τούς ψήφισαν, όλοι συμφωνούν ότι οι διώξεις είναι άδικες, αντισυνταγματικές, και καθαρά πολιτικές. Ακόμη και άνθρωποι που πολιτικά βρίσκονται «απέναντί» μας, όπως για παράδειγμα ο πρώην υπ. κ. Ρουπακιώτης, είπε ξεκάθαρα για ποιο λόγο έγιναν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτές. Απλά κάποιοι φροντίζουν όλα αυτά τα υπέρ υμών αποκαλυπτικά, να μην φτάνουν στα αυτιά του Ελληνικού λαού.
- Με όλα αυτά κατάφεραν να σας στερήσουν εκτός όλων των άλλων και δύο χρόνια από την ζωή σας. Ποιες θα είναι οι νομικές αντιδράσεις σας όταν η σκευωρία αποκαλυφθεί και λάμψει πλέον η αλήθεια;
Γ. Λαγός: Εμείς ζητάμε απλά δικαιοσύνη. Αυτοί που έχουν στήσει όλη αυτή την αδιανόητη σκευωρία, εάν τελικά πραγματικά υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πρέπει να τιμωρηθούν και να καταδικαστούν. Όσο για τα «δύο χρόνια από την ζωή μου» που μου στέρησαν, θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο παράσημο που θα μπορούσα ποτέ να πάρω, καθώς αυτό ήταν το τίμημα για τον τίμιο και καθαρό αγώνα μου για την Πατρίδα. Και ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει το οποιοδήποτε τίμημα, όταν πρόκειται για την ιδεολογία μου και την Ελευθερία της Πατρίδας μου.
Ν. Μίχος: Όταν έρθει η ώρα που όλη αυτή η βρωμερή σκευωρία αποκαλυφθεί, καταπέσει, και λάμψει επιτέλους η αλήθεια, είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για την δικαίωσή μου σε όλους τους τομείς. Το μόνον που έχω να πω είναι πως, ό,τι και να κάνουν, όσα αίσχη και να διαπράξουν, «το δίκιο πάντα γυρίζει στον τόπο του».  ΠΗΓΗ

“Τιμημένο” ΚΚΕ: Το καλύτερο δεκανίκι της κλεπτοκρατίας


«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μηδέ τη γνώμη άλλαξε, μηδέ την κεφαλή του».
Η συμπυκνωμένη σοφία του παροιμιακού λόγου του λαού, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά καταλληλότερη από κάθε σχόλιο για τη στάση του «τιμημένου» ΚΚΕ και στο ζήτημα του δημοψηφίσματος.
Καλά ρε συντρόφια, αρνείσθε να ψηφίσετε το«όχι» στο δημοψήφισμα γιατί θεωρείτε ότι αυτό θα σημάνει «ναι» στη μνημονιακή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπαίνετε δηλαδή στη «λογική» του δημοψηφίσματος γιατί θεωρείτε ότι το ερώτημα είναι παρελκυστικό και προτείνετε κάποια δικά σας ερωτήματα που υποτίθεται θα βοηθήσουν το λαό να αποφασίσει επί της ουσίας και όχι στο ψευτοδίλημμα.
Θα συμφωνήσω ότι και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά μνημόνιο. 
Αλήθεια, όταν ψηφίζετε τα διάφορα νομοσχέδια στη Βουλή, εν μέρει ή εν όλω, αυτά έχουν τη μορφή που θα είχαν αν είχαν συνταχθεί από το ΚΚΕ με τη χώρα σε κομουνιστικό καθεστώς; Ασφαλώς όχι. Εκεί λοιπόν γιατί δεν ισχύει η ίδια λογική; Γιατί δηλαδή δεν λέτε: αφού δεν είναι συντεταγμένα με τον τρόπο που να αποτυπώνουν γνήσια τη λαϊκή κυριαρχία, όπως προτείνει το ΚΚΕ, εσείς οι υπόλοιποι ψηφίστε την έγκριση ή την απόρριψή τους, εμείς δεν θα μπούμε στην παρελκυστική λογική τους, αλλά θα καταθέσουμε το δικό μας νομοσχέδιο στο οποίο θα αποτυπώνεται ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης, ενός εκάστου ζητήματος.
Δεν το κάνετε, αλλά μπαίνετε στη λογική του νομοθέτη και εγκρίνετε με την ψήφο σας την εκδοχή που κατά τη γνώμη σας δεν είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση, αλλά πλησιάζει προς τη δική σας άποψη.
Ποιο είναι το κριτήριο βάσει του οποίου στη μια περίπτωση κρατάτε μια συμβατική στάση και αποδέχεστε τη λογική του συστήματος συμμετέχοντας στις διαδικασίες του, στη βάση της λογικής: «το μη χείρον βέλτιστο», ενώ στην άλλη την απορρίπτετε προτάσσοντας την «άτεγκτη» λογική του κόμματός σας;
Να σας το πώς λοιπόν εγώ για να το διαβάσουν και όσοι εκ των αναγνωστών δεν το έχουν ήδη καταλάβει. Όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος (ιδιοτελής) σκοπός του κόμματός σας για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη άποψη, λειτουργείται λογικά. Δηλαδή συμβατικά και υπερψηφίζετε ή απορρίπτετε εν μέρει ή εν όλω, το συζητούμενο θέμα. Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή ότι το επί μέρους που υπερψηφίζετε είναι ενταγμένο σε ένα γενικότερο πλαίσιο, το οποίο βρίσκετε σε απόκλιση από το «καθαρό» και «άψογο» κομουνιστικό πρότυπο. Θυμάστε όμως και προβάλλετε το πρότυπο αυτό, όταν θέλετε να απορρίψετε κάτι χωρίς να αποκαλυφθεί η ιδιοτέλειά σας.
Στο συγκεκριμένο λοιπόν δημοψήφισμα, είναι φανερό ότι «πετάτε την μπάλα έξω από το γήπεδο», με το να μην παίρνετε θέση, προφασιζόμενοι ότι αυτό θέτει παρελκυστικά το δίλημμα στους πολίτες, προτείνοντας αντ’ αυτού το «τέλειο» και «πραγματικό» δίλημμα που θα έπρεπε να προταθεί προς δημοψήφισμα.
Προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι με τη στάση αυτή οι τοκογλύφοι και οι εδώ εκπρόσωποί τους (ΜΜΕ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) θα βγούνε κερδισμένοι. Γιατί λοιπόν το κάνετε; Γιατί αν ξανάρθουν αυτοί στα πράγματα θα έχετε πιο σημαίνοντα ρόλο για το σύστημα, άρα περισσότερη μάσα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδυναμωθεί και ελπίζετε ότι θα ενσωματώσετε μέρος των ψηφοφόρων του.
Και γιατί ποτέ δεν σας ενδιέφερε να συνεισφέρετε στην ευημερία του λαού και στην ανεξαρτησία της πατρίδας.
Όπως στο μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης για παράδειγμα, πάλι για να είστε αρεστή στο σύστημα και να συντηρήσετε το μαγαζάκι και τη μάσα σας, προτάσσετε τις γενικές, αφηρημένες και εκτός πραγματικότητας θέσεις σας, που καταστρέφουν εδώ και τώρα τη χώρα και ευνοούν την παγκοσμιοποίηση με πρόσχημα ότι αυτό είναι συμβατό με το όραμα της παγκόσμιας ειρήνης που θα επέλθει στον κόσμο, όταν θα επικρατήσει ο «βαθύς κομουνισμός», έτσι κάνετε και στο τρέχον ζήτημα του δημοψηφίσματος. Προτάσσετε το τέλειο και ανέφικτο για να απορρίψετε το λογικό και άμεσο.
«Αγαπητά» συντρόφια. Δεν είστε τίποτε περισσότερο από κουτσοί «λαγοί», «κρυφοί μπαλαντέρ» και «αμορτισέρ» του συστήματος. Έχετε το μαγαζάκι σας στον Περισσό και αγωνίζεστε για τον «άρτο τον επιούσιο» με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε συμβιβασμό. Δεν έχετε καμιά ηθική αναστολή. Είστε το τελευταίο φάντασμα του πάλαι ποτέ κομουνισμού στον πλανήτη, χειρότεροι κι από τους Βορειοκορεάτες.
Στη χειρότερη κρίση που βίωσε μεταπολεμικά η Ελλάδα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε εκλογικά το 5%, παρόλη την τρελή αβάντα που έχετε από το σύστημα. Κάνετε τις βρωμιές σας και μετά τις σκεπάζετε όπως η γάτα τα περιττώματά της.
Να γνωρίζετε ωστόσο ότι οι Έλληνες, μετά την επερχόμενη κατάρρευση της παρούσας κυβέρνησης δεν πρόκειται να στραφούν ούτε στο «μονόφθαλμο αρσενικό» (τον προστάτη σας), όπως περιμένετε και εσείς και οι διεθνείς τοκογλύφοι «οι εχθροί σας», ούτε στο παλαιολιθικό σας κόμμα. 
Οι Έλληνες έχουν πια καταλάβει ότι το μοναδικό κόμμα που τους λέει την αλήθεια είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Και αυτό αντανακλάται στην επιρροή του Λαϊκού Συνδέσμου που άρχισε και πάλι να ανέρχεται με γοργούς ρυθμούς. Θα καταγραφεί όμως και εκλογικά, οψέποτε λάβουν χώρα οι εκλογές, που τόσο επιθυμούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Όσο για εσάς μια είναι η ετικέτα που σας κόλλησε ο κόσμος και θα σας ακολουθεί μέχρι την τελική σας εξαφάνιση, αλλά και με την οποία θα μείνετε στην ιστορία:
Κάποτε προδότες, πάντοτε προδότες!  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νεοδημοκράτες παλαμάκηδες του ΚΚΕ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3590649791877186588

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item