Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Λέμε ΟΧΙ! Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες»
   Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).

Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα.

Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.

   Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή.

Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.

Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ:"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες"!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Eurogroup: Η αρχή του τέλους 

ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΙΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΥΧΤΑ και ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο!

Αφοπλίζουν τη χώρα! Σαρωτικές μειώσεις στις δαπάνες της Εθνικής Άμυνας 

ΑΙΣΧΟΣ! Ψηφίστηκε το εκτρωματικό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο - ΒΙΝΤΕΟΧρήστος Παππάς: Αντισυνταγματικό το νέο αριστερό Μνημόνιο - Βίντεο, Φωτογραφίες


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ανέλυσε στην Ολομέλεια της Βουλής τους λόγους που το νέο αριστερό Μνημόνιο του Σύριζα είναι αντισυνταγματικό και παραβιάζει βάναυσα την νωπή λαϊκή εντολή όπως εκφράστηκε στο πρόσφατο δημοψήφισμα.Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθ΄ όλη την διάρκεια της ομιλίας του Συναγωνιστή Παππά ανήρτησαν πινακίδες με αναγραμμένο το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.  ΟΛΑ  ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Αποφυλακίστηκαν και αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με 251 ψήφους πέρασε το Μνημόνιο της Αριστεράς-Καμία ανακωχή από τους Εθνικιστές: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!Στο ίδιο έργο θεατής ο Ελληνικός Λαός: τι ψοφοδεξιοί, τι αριστεροί. Το αντισυνταγματικό τόξο μετατράπηκε σήμερα, 11 Ιουλίου του 2015 σε μνημονιακό τόξο, ψηφίζοντας ένα ακόμη αισχρό, αντεθνικό Μνημόνιο, το οποίο ήρθε στη Βουλή όχι απλώς καθ' υπόδειξη των δανειστών, αλλά στην αγγλική γλώσσα!
Σύριζα, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ενεργώντας όχι προς συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος αλλά προς όφελος των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων, καταδίκασαν τους Έλληνες σε συνέχιση της μνημονιακής εξαθλίωσης.
Η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους δανειστές και η υπαγωγή της χώρας στο αγγλικό δίκαιο, μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους και θλιβερό προτεκτοράτο των τοκογλύφων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Η κυβέρνηση-καρναβάλι Σύριζα και ΑΝΕΛ, έθεσε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της στην υποδούλωση της Πατρίδας μας, πλάι στις ήδη υπάρχουσες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.
Η Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, τάχθηκε περήφανα ενάντια στο Νέο Μνημόνιο, για την κατάργηση του οποίου θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις και στο πλευρό των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.
Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται: Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!  ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή εναντίον όλων: Συντάχθηκε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο για την ψήφιση του νέου Μνημονίου

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Τσίπρα, με τον επίπλαστο, καθώς λένε κάποιοι, έρπη, το δημοψήφισμα, τα αργυρώνητα ΜΜΕ και το σύνολο των πολιτικάντηδων προσπάθησε να εμφανίσει μία «σύμπραξη» μεταξύ Σύριζα – Ανέλ – Χρυσής Αυγής. Η εικόνα αυτή επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί με πολλαπλά σκοπούμενα, ένα εκ των οποίων ήταν η βλάβη του Εθνικιστικού Κινήματος και ένα άλλο η συσπείρωση των απανταχού βλαμμένων στα κόμματα του παλιού δικομματισμού.
Εν τέλει το δημοψήφισμα πέρασε και αποδείχτηκε περίτρανα ότι το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής διέφερε παρασάγγας από το «ΟΧΙ» των Σανέλ, οι οποίοι την επαύριο της ψηφοφορίας βρέθηκαν να ικετεύουν για ένα μνημόνιο. Πέρα, όμως, από την έμπρακτη απόδειξη της διαφοράς αυτής, υπήρξε και μία άλλη ηχηρή απόδειξη.
Συγκεκριμένα, υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων η εξουσιοδότηση του Σώματος προς την Ελληνική Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με τους «δανειστές» το τρίτο επαχθές, αλλά αριστερό, μνημόνιο. Στην ψηφοφορία, που πολύ μεγαλύτερη σημασία είχε από το δημοψήφισμα της προδομένης λαϊκής εντολής, υπήρξε μία ξεκάθαρη σύμπραξηΣύριζα – Ανέλ – Πασοκ – ΝΔ – Ποτάμι.
Θα βγει άραγε κάποιο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ να μιλήσει για αυτή την ανίερη σύμπραξη στην πλάτη του Ελληνικού Λαού; Θα βγάλει λογύδρια κάποιος νεοδημοκράτης για την σύμπραξη με τους «κομμουνιστάς»; Θα κάνει κάποιο ειρωνικό σχόλιο κάποιος συριζαίος για «υποκριτική στάση»; Πολύ αμφιβάλλουμε και, άλλωστε, δεν έχει και σημασία, αφού ο Λαός καταγράφει τους ψηφίσαντες τα μνημόνια που του πίνουν το αίμα.   ΠΗΓΗ

ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ από την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ «Η Χριστοδουλοπούλου να σηκωθεί από την καρέκλα της και να έρθει στα σύνορα»
Ηχηρό «χαστούκι» στην εκτός τόπου και χρόνου συμπεριφορά της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χιστοδουλοπούλου ήταν τα όσα υποστηρίζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυριζόγλου υποστήριξε ότι: «Να σηκωθεί η Χριστοδουλοπούλου από την καρέκλα του γραφείου της και να έρθει στα σύνορα να δει από κοντά τη δραματική κατάσταση των χιλιάδων παράνομων μεταναστών, όχι να μιλά κάτω από το κλιματιστικό».
Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην συνέχεια του ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο ίδιος απέστειλε επιστολή τις προηγούμενες ημέρες στον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης  Κρίσεων Χρήστο  Στυλιανίδη, στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
“Η κατάσταση είναι εκρηκτική, δραματική, τραγική. Οι παράνομοι μετανάστες ήταν εκατοντάδες, τώρα είναι χιλιάδες και έχουν κατακλύσει πλατείες, δρόμους, χωράφια, περιμένοντας να περάσουν τα σύνορα και μέσω Σκοπίων να συνεχίσουν προς Γερμανία και Σουηδία. Στις τοπικές κοινωνίες επικρατεί ανασφάλεια. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη ειδικά στον Δήμο Παιονίας, που έχει δεχθεί καραβάνια ολόκληρα μεταναστών από τη Συρία. Έγκυες, παιδιά, ηλικιωμένοι σε άθλιες συνθήκες περιμένουν στα σύνορα σε απάνθρωπες συνθήκες” περιγράφει ο κ. Κυρίζογλου».

  Η Χριστοδουλοπούλου μπορεί να είναι «ανθρωπίστρια» και «αντιρατσίστρια», αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο». Ακόμη και το κτίριο όπου εδρεύει το Υπουργείο, το οποίο διαθέτει-όπως είπε- για να στεγαστούν εκεί οι λαθρομετανάστες, δεν είναι ιδιοκτησία της προκειμένου να νιώσει την… φιλόστοργη συνέπεια της διαβίωσης μαζί με τους παράνομα εισερχομένους αλλοδαπούς.
Την ίδια ώρα που αυτή θα απολαμβάνει την άνεση του ευρύ χώρου της πολυτελούς οικίας της, οι συμπατριώτες μας σ’ όλη την Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας μαζί με τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, επειδή έτσι εξυπηρετείται η ιδεοληψία της Χριστοδουλοπούλου και η ανάλογη διεθνιστική αντίληψη της κυβέρνησης.
Πριν υποχρεώσει τους Έλληνες να «γειτνιάζουν» με τους λαθρομετανάστες που έρχονται σε καθημερινή βάση  στην Χώρα μας, ήταν υποχρεωμένη η ίδια να δώσει «το καλό παράδειγμα» και να φιλοξενήσει ορισμένους απ’ αυτούς για αόριστο χρονικό διάστημα στο σπίτι της. Αλλά είπαμε: Η κυρά Τασία δεν είναι «κορόιδο», τον Ελληνικό Λαό θεωρεί ως τέτοιο… Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΒΙΝΤΕΟ Ψηφίστηκε το εκτρωματικό Προδοτικό Εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο


ΔΥΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ – ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ!
limeniko_xiosΘετικά στην φυματίωση αποδείχθηκαν τα τεστ που έγιναν σε δύο Λιμενικούς, στη Χίο.    Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Χίου – Σάμου «Μόνο στη Χίο από τις αρχές του χρόνου ο αριθμός των αφιχθέντων ξεπερνάει τα 14.000 άτομα τη στιγμή που οι συνθήκες παραμένουν ίδιες ενώ δεν υπάρχουν επιπλέον μέτρα προστασίας εκτός από τα γάντια και τη μάσκα. Η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Δεν υπάρχουν υποδομές αλλά ούτε κι έκτακτο προσωπικό προκειμένου να συνδράμει».

Εν τω μεταξύ, κρυφό κράτησαν –όσο μπόρεσαν- οι «αρχές» το περιστατικό εντοπισμού ελονοσίας σε εξ’ Ανατολών απρόσκλητο επισκέπτη του νησιού της Κω. 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει τον Ελληνικό Λαό η Χρυσή Αυγή προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, η νέα κυβέρνηση η οποία θα σχηματιζόταν με βασικό πυλώνα τον Σύριζα, θα συνέχιζε τις εθνοκτόνες, μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Μετά από έξι μήνες αδιανόητων για την κοινή λογική παλινωδιών και πολύ περισσότερο μετά από ένα δημοψήφισμα στο οποίο εκφράσθηκε ξεκάθαρα η αντίθεση των Ελλήνων στην υπογραφή νέου Μνημονίου, η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ συντάσσεται απαρέγκλιτα στη γραμμή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού και φέρνει στη Βουλή τη σκληρότερη μέχρι σήμερα δέσμη μέτρων, των οποίων το ύψος φτάνει τα 13 δισεκατομμύρια, επιβαρύνοντας μέχρι πλήρους εξοντώσεως τους συμπατριώτες μας.
Όσο κι αν οι πατριδοκάπηλοι ψοφοδεξιοί και οι μπολσεβίκοι επιχείρησαν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα να πείσουν την κοινή γνώμη για τη δήθεν σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με το Σύριζα, η Αλήθεια έρχεται να λάμψει και να συντρίψει τις φαιδρότητες της κουστωδίας των αθλίων: Το μνημονιακό κάδρο ταυτίζεται με το «δημοκρατικό», αντισυνταγματικό τόξο: Σύριζα, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΚΚΕ συνιστούν την τυραννική εξουσία που ευθύνεται ανεπιφύλακτα για τα δεινά που υφίσταται ο Λαός μας!
Εκείνοι που φρονούσαν πως η Εθνική Αντίσταση θα εκριζωνόταν δια της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, δια των δολοφονιών, των παράνομων προφυλακίσεων και των αντισυνταγματικών απαγορεύσεων, βρίσκονται ήδη στο κοινωνικό περιθώριο, υφιστάμενοι δικαίως τη χλεύη των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
Όσο υπάρχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η Εθνική Αντίσταση θα θεριεύει σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, μέχρι την ημέρα εκείνη κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός θα εγερθεί για να προασπίσει την Εθνική Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Κάτω η Χούντα του Μνημονίου, είτε είναι φιλελεύθερη είτε μαρξιστική!  Ευάγγελος Καρακώστας

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν δίνει λευκή επιταγή στη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα επί της διαδικασίας για τον αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίο φέρνει ο Σύριζα το νέο αριστερό Μνημόνιο στην Βουλή.


Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε πως προδόθηκε η πρόσφατη λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος, καθώς ο Τσίπρας μετέτρεψε σε λίγες ώρες το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα υποτακτικό "Ναι".Τέλος, επισήμανε πως όλο το αντισυνταγματικό "δημοκρατικό" τόξο συναινεί σε αυτήν την προδοσία πλην Χρυσής Αυγής!  ΠΗΓΗ
Γιάννης Λαγός: Στα μνημονιακά χνάρια ΝΔ-Πασόκ βαδίζει ο Σύριζα

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός κατήγγειλε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της ντροπής την τακτική του Σύριζα που βαδίζει πιστά στα μνημονιακά χνάρια ΝΔ - Πασόκ.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως όλη η διαδικασία είναι πρωτοφανής και αντισυνταγματική κατά παράβαση όλων των κανονισμών της Βουλής.
   ΠΗΓΗ
Γιάννης Λαγός: Μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στα Μνημόνια η Χρυσή Αυγή
Κατά μέτωπο επίθεση κατά της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός στη συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές.
Ο βουλευτής Β' Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπήρξε καταιγιστικός και χειμαρρώδης. Στηλίτευσε με δηκτικό τρόπο τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, οι οποίοι αδυνατούν να δικαιολογήσουν το αίσχος που έφεραν προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου τους δίνουν άφεση αμαρτιών. Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι ο πρωθυπουργός γύρισε από τις Βρυξέλλες σαν «δαρμένος» και οι δήθεν αντιστασιακοί της κυβέρνησής του κάθονται τώρα με σκυμμένο από τη ντροπή κεφάλι!
Ο συναγωνιστής Γ. Λαγός επισήμανε ότι οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα ψηφίσουν κάτι στο οποίο δεν πιστεύουν, για να ικανοποιήσουν τις επιταγές των τοκογλύφων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, ο οποίος κλαίγοντας παρίστανε τον προστάτη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ενώ τώρα θα ψηφίσει τις περικοπές στις δαπάνες όπως προβλέπει το Νέο Μνημόνιο.
Καταλήγοντας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σημείωσε με έμφαση ότι η συγκυβέρνηση βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της στο ξεπούλημα της Πατρίδας, προχωρώντας σε πραξικόπημα, μιας και άλλα αποφάσισε στο δημοψήφισμα ο Λαός και άλλα φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή.
Ο συναγωνιστής Γ. Λαγός κατέστησε σαφές και στον υψηλότερο τόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης στα Μνημόνια και στην υποταγή!  ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου ψηφίζουν την καταστροφή της χώρας
Ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στη βουλή για το τρίτο Μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση του Σύριζα στηλίτευσε την στάση των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου που σκόπιμως αποφεύγουν να τοποθετηθούν στην σημερινή συνεδρίαση.
«Ο Ελληνικός λαός υποφέρει και πρέπει να μάθει την αλήθεια και την αλήθεια, όπως αποδεικνύεται, την λέει μόνο η Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά. Συνέχισε λέγοντας πως η συμφωνία θα περάσει αφού οι βουλευτές της ΝΔ και του Πασόκ θα ψηφίσουν από χαιρεκακία, του Σύριζα από κομματική πειθαρχία, του Ποταμιού για να μην χάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Κλείνοντας είπε πως σήμερα είναι ακόμη μια μαύρη μέρα για την χώρα, οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου αφού ψήφισαν το λαθρονομοσχέδιο τώρα διαλύουν την Εθνική Άμυνα, την υγεία και όλο τον παραγωγικό ιστό της χώρας.  ΠΗΓΗ
Η ειλικρίνεια του Μητρόπουλου ξεφτιλίζει τον Σύριζα: Σύντροφοι, γίναμε νουδούλα!
Την αληθινή βάση της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, έθεσε ενώπιον των «συντρόφων» του ο Βουλευτής του Σύριζα, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας ενώπιον σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνητικού μορφώματος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Μητρόπουλος είπε στους λοιπούς βουλευτές του Σύριζα ότι γίνανε νουδούλα. Ιδού τι είπε: «Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα. Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση»
Πολύ αληθή αυτά που τόνισε ο Μητρόπουλος. Ο Σύριζα ξεκίνησε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, συνέχισε με εθνοκτόνα μέτρα εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών και οδεύει προς το τέλος του φέρνοντας με μεθοδεύσεις νουδούλας το τρίτο εθνοκτόνο μνημόνιο.
Εμείς επαναλαμβάνουμε, έχοντας πλέον και τις δηλώσεις Βουλευτή του Σύριζα: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΠΗΓΗ


Α. Ματθαιόπουλος: Η Αριστερά προσκυνά κεφάλαιο και τοκογλύφους, προδίδοντας το ΟΧΙ των Ελλήνων
Ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της βουλής υπενθυμίζοντας αρχικά στους συγκυβερνώντες πως η απόφαση των Ελλήνων κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είχε αντιμνημονιακό χαρακτήρα, αφού ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της πρότασης Γιούνκερ, την οποία ύπουλα και εν μία νυκτί επαναφέρουν οι συγκυβερνώντες υπό την πίεση μιας «επείγουσας, έντιμης συμφωνίας».
Στη συνέχεια τόνισε πως η σημερινή διαδικασία αποτελεί την απαρχή της κατάρρευσης του μύθου της Αριστεράς, που τόσα χρόνια καπηλεύονταν έννοιες και αξίες όπως αυτή της εξασφάλισης των εργασιακών δικαιωμάτων, δικαιώματα τα οποία οι ίδιοι προσβάλλουν με την επερχόμενη υπογραφή του μνημονίου και των αιματηρών τους μέτρων.
Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή, η μοναδική γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη παραμένει σταθερή στη θέση της για απόρριψη κάθε μνημονίου, είτε αυτό αφορά το μνημόνιο των τοκογλύφων, είτε του Τσίπρα και του Καμμένου, γεγονός που αν και αποτέλεσε αιτία για την πολιτική της δίωξη, θα αποτελέσει ένα πολιτικό κεφάλαιο από το οποίο θα βγει σύντομα εξαιρετικά ενισχυμένη.  ΠΗΓΗ

Νίκος Μίχος: Χαριστική βολή στους αγρότες το Μνημόνιο της Αριστεράς
Επίθεση προς την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή επί της συζήτησης για το νέο Μνημόνιο.
Ο συναγωνιστής Μίχος σημείωσε πως το νέο -σκληρότερο από τα προηγούμενα- Μνημόνιο, το φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς σε μια περίοδο κατά την οποία το 36% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Για τον αγροτικό κόσμο συγκεκριμένα, προβλέπονται μέτρα τα οποία θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση, όπως η σταδιακή κατάργηση της επιδότησης του πετρελαίου.
«Ξεκάνετε τους αγρότες, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να περιορίσει την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας στο 3% της συνολικής παραγωγής.
Ο συναγωνιστής Μίχος επισήμανε πως την ώρα που απαιτούνται νέα αιματηρά μέτρα από τον Ελληνικό Λαό, τα κόμματα και τα κανάλια έχουν χρέη εκατομμυρίων στις τράπεζες, υπό την σκανδαλώδη ανοχή της κυβέρνησης της Αριστεράς.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των αγροτών και του συνόλου του Ελληνικού λαού και αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνια.  ΠΗΓΗ
Χρήστος Χατζησάββας: Μόνο η Χρυσή Αυγή υποστήριξε πραγματικά το ΟΧΙ του Λαού μαςΜε άκρως ειρωνικό και δηκτικό ύφος, ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Χρήστος Χατζησάββας, επέκρινε τον κυβερνητικό θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ, ο οποίος όχι μόνο έφερε Μνημόνιο στη Βουλή, αλλά το έφερε και στην αγγλική γλώσσα, σε μια επιτομή υποτέλειας και ραγιαδισμού.
Ο συναγωνιστής Χατζησάββας κατήγγειλε το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έφερε «νύχτα» και εσπευσμένα το Μνημόνιο, ενώ αναφέρθηκε συνοπτικά σε μέτρα τα οποία προβλέπονται από το επαίσχυντο Μνημόνιο της Αριστεράς, επισημαίνοντας με έμφαση ότι στην πρόταση προς τους δανειστές καταγράφονται και αντισταθμιστικά, νέα μέτρα στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει επίτευξη των αρχικών στόχων! Απηύθυνε μάλιστα προς τους κυβερνώντες το λογικό ερώτημα, το οποίο θα έκανε κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας: «θα αποφασίσουν για περαιτέρω σκληρά μέτρα για τους φτωχούς οι εκατομμυριούχοι υπουργοί της κυβέρνησης»;
Πρόκειται, όπως δήλωσε ο συναγωνιστής Χατζησάββας, για τη χαριστική βολή στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, ο οποίος ψήφισε «ΟΧΙ» στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και στο αγγλικό δίκαιο, αλλά η κυβέρνηση περιφρόνησε και πρόδωσε.
Αναπόφευκτα, συμπέρανε ο βουλευτής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Λαός θα απελευθερωθεί πλέον από την απεθνικοποιημένη Αριστερά, όπως ακριβώς απελευθερώθηκε προηγουμένως από την αστική δεξιά.  ΠΗΓΗ

Ξεπούλησε τα πάντα ο Τσίπρας: 63 δισ. Μνημόνιο, φτωχοποίηση του Λαού και παράδοση της Πατρίδας μας στους τοκογλύφους


Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως στελέχη της κυβέρνησης διαρρέουν, κατέθεσε ουσιαστικά την πρόταση Juncker την οποία ο ελληνικός λαός με ισχυρή πλειοψηφία καταδίκασε.
Το τρίτο μνημόνιο, το τρίτο Memorandum of Understanding (MoU) στην Ελλάδα με διακυβέρνηση του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2018, που φτωχοποιεί τις υγιείς επιχειρήσεις με ακραία φορολογία.
To νέο δάνειο θα είναι περί τα 63 δισεκ. και καλύπτει
1)Την αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ και των ελληνικών ομολόγων που κατέχει η ΕΚΤ ύψους 46 δισεκ. ευρώ
2)Τα 7,5 δισεκ. που κατέβαλλε μέσα στο 2015 το ελληνικό κράτος από ίδιες πηγές και χρειάζεται χρηματοδότηση
Αξίζει να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση στο επίσημο κείμενο που έστειλε στην ΕΕ αναφέρει 46 δισ για ΔΝΤ και ΕΚΤ και 7,5 δισεκ για κεφάλαια που ήδη πληρώθηκαν και χρειάζονται χρηματοδότηση δηλαδή 53,5 δισεκ. ευρώ. Στο ελληνικό μνημόνιο ωστόσο αναφέρεται ότι απαιτείται νέα κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, δεν πρέπει να υπάρχει ένα κεφαλαιακό απόθεμα.
3)Την νέα κεφαλαιουχική ενίσχυση των τραπεζών στην οποία γίνεται ειδική αναφορά. Στην ελληνική πρόταση υπάρχει σαφής μέριμνα για την νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που θα καλύψει όλες τις ζημίες και ταυτόχρονα οι τράπεζες θα συνδράμουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Οι τράπεζες θα ιδιωτικοποιηθούν και θα αναζητήσουν στρατηγικούς συμμάχους.


Για το αδιέξοδο αυτό αποκλειστική ευθύνη φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία επί 5 μήνες χρονοτριβούσε για να φέρει ένα μνημόνιο παταγώδους αποτυχίας.
Ότι δεν χρεοκοπεί η χώρα είναι μεγάλο γεγονός, αλλά την ευθύνη που η Ελλάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού έχουν οι αποτυχημένες κινήσεις της αισχρής διακυβέρνησης Σαμαρά αλλά και οι προκλητικά ανεύθυνες τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.
O ΣΥΡΙΖΑ αυτοαναιρέθηκε, αυτοπαγιδεύθηκε και το κυριότερο ξεγέλασε 3,55 εκατ πολίτες που είπαν ΟΧΙ στην πρόταση Juncker.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή του σκίζω τα μνημόνια εφαρμόζει ένα σκληρότατο μνημόνιο, που είναι μακράν το σκληρότερο μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα ύψους 13-14 δισ. ευρώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, χλεύαζε το email Χαρδούβελη και το ελληνικό μνημόνιο εστάλη με email στις 23:00.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτούσε να υπάρχει χρόνος, ώστε να συζητηθεί και μελετηθεί το νέο ελληνικό μνημόνιο από την Βουλή και τελικώς έρχεται σήμερα με την μορφή του κατεπείγοντος, στα αγγλικά με στόχο να ψηφιστεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ουσιαστικά την πρόταση Juncker την οποία ο ελληνικός λαός με ισχυρή πλειοψηφία καταδίκασε.

Τι περιλαμβάνει το νέο ελληνικό μνημόνιο 

Το νέο σκληρότατο μνημόνιο περιλαμβάνει
1) Δάνειο από 63 έως 74 που θα αφορά την περίοδο 2015 με 2018.
2) Η ελληνική κυβέρνηση υποχρεούται να ψηφίσει μέτρα 13-14 δισεκ. Το εύρος των μέτρων είναι μεταξύ 13-14 δισεκ. και θα εξαρτηθεί από το τελικό ύψος της χρηματοδότησης γιατί η Ελλάδα έχει προτείνει αξιοποίηση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης που προέρχονται από το παρελθόν και δεν ενσωματώνονται στο νέο δάνειο.  Άπαξ και το πρόγραμμα έχει λήξει τα 10,9 δισεκ. του ΤΧΣ που έχουν περιέλθει στον ESM, ωστόσο θα αξιοποιηθούν εκ νέου χωρίς ανακατεύθυνση θα παραμείνουν για πιθανή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Επίσης τα 7,2 δισεκ. της τελευταίας δόσης αφορούσαν το προηγούμενο πρόγραμμα που έληξε.
Όμως η Ελλάδα θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα 1,8 δισεκ. από πόρους του EFSF, Τα 3,6 δισεκ. από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι Κεντρικές τράπεζες 1,92 δισεκ. αφορούν το 2014 και 1,4 δισεκ. το 2015, Αύξηση των εντόκων από 14,9 σε 18 δισεκ. Στις πηγές δεν περιλαμβάνονται τα όποια πρωτογενή πλεονάσματα επιτυγχάνει η Ελλάδα. Από την μετακύλιση ομολόγων agreement on net financial assets ANFA ύψους 3,5 δισεκ. τα οποία δεν υπέστησαν haircuts με το PSI+.
Η μετακύλιση ωστόσο απαιτεί ειδική διαδικασία σε συνεννόηση με τους κατόχους.
-Την μετάθεση καταβολής τόκων 4 δισεκ. από το πρώτο δάνειο του EFSF των 50 δισεκ.
3) Η σύνθεση και η δομή των νέων μέτρων πλήττει και τους μισούς Έλληνες που εξαθλιώθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και τους άλλους μισούς που καλούνται να πληρώσουν φόρους σοκ.
Οι εισφορές αυξάνονται και ουσιαστικά μειώνονται οι συντάξεις.  Στις επιχειρήσεις η προκαταβολή φόρου στο 100% ή η αύξηση του φορολογικού συντελεστή είναι απαράδεκτη. Όσον αφορά τον ΦΠΑ, παρά το αρχικό κυβερνητικό σόου, μεγάλο μέρος της πρότασης Juncker, υιοθετήθηκε....πλην των πιο ακριτικών νησιών.
-Πρωτογενές πλεόνασμα 1% το 2015 και 2% το 2016 αναθεωρούνται λόγω της επιδείνωσης της ελληνικής οικονομίας μάλλον σε 0,8% και 1,7% για το 2015 και 2016.
-Περιλαμβάνει μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού φθάνοντας τον στόχο 1% ή κοντά στο 1% του ΑΕΠ.
-Αναπροσαρμόζεται το όριο ηλικίας στα 67 χρόνια ή 62 χρόνια με 40 χρόνια προϋπηρεσίας.
-Τα επικουρικά ταμεία ενοποιούνται και θα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους.
-Το κοινωνικό επίδομα ΕΚΑΣ, σταδιακά θα μειώνεται με προοπτική να καταργηθεί σε βάθος 4 ή 5 χρόνων.Το ΕΚΑΣ θα χορηγείται μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, οπότε και θα έχει δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο κοινωνικής πρόνοιας.
-Δημιουργείται ένα μοντέλο που ενώνει τις εισφορές με τις παροχές.
-Καταργούνται διάφορες επιδοτήσεις σε ειδικούς φόρους κατανάλωσης.
- Αυξάνεται η εισφορά αλληλεγγύης.
- Αυξάνεται ο φόρος εισοδήματος από 26% σε 28%.
- Θα υπάρξει προσαρμογή των συντελεστών φορολογίας ακινήτων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος 2,65 δισεκ. μεταξύ 2015 και 2016.
- Επιβολή φόρου 30% στα τυχερά παιχνίδια.
- Θα εξεταστούν οι μεγαλοοφειλέτες.
- Για τις τράπεζες η ιδιωτική διοίκηση των τραπεζών θα γίνει σεβαστή.
Για τις ιδιωτικοποιήσεις οι στόχοι είναι 3,7 δισεκ. το 2016 και 1,2 δισεκ. το 2017.

Αποπληρώνονται το ΔΝΤ και η ΕΚΤ με 46 δισεκ. Η πρώτη φάση αναδιάρθρωσης περιλαμβάνει την αποπληρωμή του ΔΝΤ και της ΕΚΤ συνολικά 46 δισεκ. και μετά το 2022 θα υπάρξει περαιτέρω μέριμνα για την αναδιάρθρωση του χρέους.
Για την βιωσιμότητα του χρέους θα αξιολογηθούν οι εξής παραδοχές:
Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ 176% το 2015 και 150% το 2020
Πρωτογενές πλεόνασμα…. έλλειμμα -0,5%
Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις 400 εκατ για το 2015
ΑΕΠ για το 2015 -1,8% με -2%
Η Γερμανική πλευρά έχει αποκλείσει το haircut στο χρέος.
  ΠΗΓΗ

Η κωλοτούμπα του αιώνα: Από το “forget it” στα 13 δισ. μνημονιακών μέτρων
Τριετές (καλό και προπάντων… αντιμνημονιακό) Μνημόνιο με άμεσα μέτρα σε φορολογία (συμπεριλαμβανομένων και των αλλαγών στον ΦΠΑ) και τις συντάξεις («η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα από το συνταξιοδοτικό», βεβαιώνει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων) συνιστά το αίτημα για περίπου 50 δις. ευρώ που κατατέθηκε χθες στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)και θα συζητηθεί στο EuroworkingGroup.
Κατατέθηκαν και οι πιο εξειδικευμένες προτάσεις των Τσιπροκαμμένων, για «αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις με στόχο μια βιώσιμη συμφωνία», όπως είπε ο Τσίπρας στον πρόεδρο Πάκη.
Και στο σημείο αυτό, θυμηθήκαμε (και διηγώντας τα να κλαίς…) το πρωτοσέλιδο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, του Σαββάτου 27 Ιουνίου, με τον… ευρηματικό τίτλο «Μνημόνιο; Forget it!», συνοδευόμενο από το παρακάτω κείμενο:
«Μεταίχμιο για τη διαπραγμάτευση Αθήνας – δανειστών το Eurogroup που συγκαλείται το απόγευμα στις Βρυξέλλες, καθώς αφενός κλιμακώνονται τα τελεσίγραφα και οι απειλές και αφετέρου νηφαλιότερες φωνές ακούγονται δυνατότερα. Η κυβέρνηση απέρριψε κατηγορηματικά χθες πρόταση πεντάμηνης παράτασης του προγράμματος, που ουσιαστικά προέβλεπε την εφαρμογή των μέτρων που δεν είχαν υλοποιηθεί από το τελευταίο Μνημόνιο και οδηγούσαν, με μαθηματική ακρίβεια, σε ένα τρίτο Μνημόνιο στο τέλος του πενταμήνου. Στην πραγματικότητα αποτελούσε το σχέδιο Σόιμπλε που εκφωνεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα ο Α. Σαμαράς…»  ΠΗΓΗ
Μνημόνιο; Don’ t forget συριζομούρηδες!
Καταρρέει η κυβερνητική πλειοψηφία: το πρώτο κυβερνητικό ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο από τη Ραχήλ Μακρή
Σε αντίθεση με τους τσαρλατάνους της Αριστεράς, οι οποίοι καλούσαν τον κόσμο σε επανάσταση και τώρα αναίσχυντα υπογράφουν το εθνοκτόνο Μνημόνιο με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους, η βουλευτής του Σύριζα Ραχήλ Μακρή διαχώρισε τη θέση της από το κόμμα και τον πρόεδρό του, δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές.

Αν μη τι άλλο, η Ραχήλ Μακρή διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να υποστηρίζει μέχρι τέλους τις θέσεις της, ξεφτιλίζοντας τις αριστεράντζες της πολιτικής που προσπαθούν με πορδές να βάψουν αυγά.

Ο κατήφορος της ελληνόφωνης αριστεροσύνης συνεχίζεται δίχως σταματημό!
  ΠΗΓΗ

Οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο Kontra Channel

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στo Kontra Channel σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το νέο Μνημόνιο που φέρνει ο Σύριζα χωρίς καν να το έχει μεταφράσει στα Ελληνικά, την προδοσία του ΟΧΙ που είπε ο Ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα αλλά και για την κατάρρευση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ


Παρατηρήσεις Ελένης Ζαρούλια σε Τσακαλώτο στα αγγλικά - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια απευθύνθηκε στον υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο στα αγγλικά λέγοντας: «Αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε την ομιλία μου στα ελληνικά θα σας τα πω στα αγγλικά…»
Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, κατά την ομιλία της στην σημερινή αντισυνταγματική συνεδρίαση για την ψήφιση του αριστερού Μνημονίου, κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και δεν κάνει τίποτα για να έρθουν πίσω τα κλεμμένα«Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να κάνετε κάτι καλό για τον Ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια παρουσίασε στοιχεία από τα πόθεν έσχες των βουλευτών του Σύριζα οι οποίοι έχουν βγάλει τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι έχουν επενδύσει και σε μεγάλα funds.
Οι ίδιοι λοιπόν βουλευτές πρόκειται να ψηφίσουν τώρα τα αιματηρά μέτρα των δανειστών κατά του Ελληνικού λαού.   ΠΗΓΗ
Αφοπλίζουν τη χώρα! Σαρωτικές μειώσεις στις δαπάνες της Εθνικής ΆμυναςΣτην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» της 24ης Ιουνίου σε άρθρο υπό τον τίτλο «DE FACTO ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» αναφερόμενοι στο θέμα των περικοπών στις δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας που απαιτούν οι τοκογλύφοι-δανειστές είχαμε τονίσει τα εξής:
«Η πρόταση επίλυσης του χρηματοπιστωτικού προβλήματος της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους συμπεριλαμβάνει περικοπές αμυντικών δαπανών κατά 400 εκ. ευρώ, μάλιστα ο υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων Ζαν Κλωντ Γιούνκερ είχε το θράσος να κάνει και προτάσεις προς τους Έλληνες διαπραγματευτές σχετικά με την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού και των εξοπλιστικών προγραμμάτων στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η ελληνική κυβέρνηση δια του ΑΝΥΕΘΑ κ. Ήσυχου αρχικά διέψευσε ότι γίνονται συζητήσεις για περικοπές δαπανών στο χώρο της Άμυνας. Όμως η πραγματικότητα δυστυχώς είναι διαφορετική. Η εφαρμογή του αριστερού μνημονίου θα επιφέρει όντως και άλλες μειώσεις στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας, κάτι που εκτός από τις αρνητικές επιπτώσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα θα εξανεμίσει παντελώς και την πιθανότητα υλοποίησης των αποφάσεων του ΣτΕ για την αποκατάσταση του μισθολογίου του στρατιωτικού προσωπικού. Εξ άλλου τι άλλο να περικοπεί στις αμυντικές δαπάνες της χώρας, αφού προς αυτό τον σκοπό διατίθεται μόλις το 1,7% του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2015, ενώ το ίδιο ποσοστό περίπου είχε διατεθεί και το 2014. Από αυτό το ποσοστό το 1,5% αφορά αποδοχές προσωπικού και λειτουργικές δαπάνες και το υπόλοιπο 0,2% εξοπλιστικές δαπάνες (στοιχεία από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2015)».
Επίσης είχαμε τονίσει ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας έχει ήδη υπογράψει για το 2015 αποφάσεις που περικόπτουν δαπάνες για καύσιμα, για ανταλλακτικά και άλλες λειτουργικές δαπάνες, ενώ έχει παγώσει τα προγράμματα υποβρυχίων, των ελικοπτέρων NH-90 και Chinook και άλλα 42 προγράμματα που έχουν σχέση με την διατήρηση της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης έχουν παγώσει προγράμματα υποστήριξης και προμήθειας πυρομαχικών για την απαραίτητη συμπλήρωση και αντικατάσταση αποθεμάτων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο μέτωπο του Έβρου τα άρματα μάχης Leopard-2 HEL και Leopard- 2A4 εξακολουθούν να διαθέτουν πυρομαχικά μόνο για 4,5 (τεσσεράμισι) ημέρες μάχης και μάλιστα μάχης με αμυντική διάταξη. Τα περίφημα και πολυσυζητημένα αντιαεροπορικά-αντιπυραυλικά συστήματα  S-300 PMU-1, το πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικότερο σύστημα αεράμυνας που διαθέτει η χώρα, είναι πιθανότατα επιχειρησιακά μη λειτουργικό λόγω λήξης του ορίου ζωής των βλημάτων-πυραύλων που εκτοξεύει. Οπλικά συστήματα τα οποία έχει πληρώσει «χρυσά» ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του, απαξιώνονται λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, συντήρησης και εξειδικευμένου προσωπικού».
Ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος και ΑΝΥΕΘΑ κ. Ήσυχος είχαν σπεύσει αμέσως να διαψεύσουν με ανακοινώσεις τους ότι προτίθενται να δεχθούν περικοπές στις δαπάνες του υπουργείου τους, που στην ουσία αφοπλίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Μάλιστα ο κ. Καμμένος με τον γνωστό στομφώδη τρόπο που τον διακρίνει είχε αναγγείλει ότι προτίθεται να παραιτηθεί αν οι δανειστές επιμείνουν στις απαιτήσεις τους για τις περικοπές.
Τελικά η πρόταση της ίδιας της κυβέρνησης προς τους «θεσμούς» περιλαμβάνει, πλην των άλλων μέτρων εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, μείωση δαπανών κατά 300 εκ. ευρώ στο Άμυνας τους επόμενους 18 μήνες, ενώ είναι άγνωστο ποιές περικοπές θα ακολουθήσουν μετά το 2016 στον αμυντικό τομέα αν παραμείνουν, ο μη γένοιτο, στην εξουσία οι κότες των ΣΑΝΕΛ.
Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν περιέλθει σε κατάσταση ασφυξίας, έχουν de facto αφοπλιστεί. Ο εχθρός παραμονεύει και η τιθάσευση του απαιτεί ενεργά οπλικά συστήματα, ακμάζουσα εθνική αμυντική βιομηχανία και αξιόμαχο στρατιωτικό προσωπικό. Η ζημία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από τις κότες- πολιτικάντηδες μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη και μοιραία. Η εθνική βιωσιμότητα απαιτεί, πριν είναι πολύ αργά, εθνικιστικές λύσεις.  Γ. Λιναρδής
.
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7424953275291739968

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item