Widgets

ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. Εξαπάτησαν τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ! Παρεάκι με το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA

Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: αφού εισηγήθηκαν την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν κάποια άρθρα!

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος των ΑΝΕΛ, αναφορικά με την ψήφιση του αντεθνικού σχεδίου νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Μετά λοιπόν την γενικευμένη κατακραυγή από μέρους των πατριωτών ψηφοφόρων του, η οποία επήλθε φυσιολογικά μετά την θετική εισήγηση των ΑΝΕΛ επί του νομοσχεδίου, ο Καμμένος επιχείρησε άλλη μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις, ή σωστότερα, με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια εκείνων που εξαπατήθηκαν από τις παλαιότερες «πατριωτικές» του κορώνες.
Ενώ λοιπόν κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Καμμένος απειλούσε τάχα με Κούγκι την Γερμανία, ισχυριζόμενος με στόμφο πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, κατά τη χθεσινή συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μόνο η Χρυσή Αυγή τάχθηκε ανεπιφύλακτα κατά του λαθρονομοσχεδίου, ενώ αντίθετα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του επαίσχυντου και αντεθνικού σχεδίου νόμου, προσφέροντας πλήρη στήριξη στους κυβερνητικούς εταίρους του Σύριζα.
Απεδείχθη σαφώς και ξεκάθαρα ότι για τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, η διατήρηση των υπουργικών θώκων και της εξουσίας εν γένει, είναι εξόχως πιο σημαντική υπόθεση από την εκτέλεση ενός εθνικού καθήκοντος (καταψήφιση του σχεδίου νόμου) το οποίο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Λαό.
Σήμερα και εν μέσω χοντρού κραξίματος προς τους «υπερπατριώτες» των ΑΝΕΛ, ο εισηγητής του κόμματος προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση, επί της ουσίας ύστατη απόπειρα αποτροπής της μαζικής φυγής ψηφοφόρων. Η δήλωση πως «οι ΑΝΕΛ προτίθενται να καταψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια», αποτελεί και την επιτομή της πολιτικάντικης αθλιότητας, η οποία χαρακτηρίζει το κόμμα Καμμένου.
Προφανώς, ο αλαζόνας Καμμένος και οι κυβερνητικοί ΑΝΕΛ, θεωρούν πως απευθύνονται σε χαχόλους. Δεν υπέβαλαν κανένα βέτο στο λαθρονομοσχέδιο των διεθνιστών του Σύριζα, καταδεικνύοντας πως το μικροπολιτικό τους συμφέρον βρίσκεται πάνω από το καλό της Πατρίδος. Εισέπραξαν μετά χαράς τα ειρωνικά εύσημα της Αριστεράς και δεν μένει πια άλλο τι παρά να εισπράξουν και τη μεγαλοπρεπή περιφρόνηση των Ελλήνων Πατριωτών οι οποίοι διαπίστωσαν στην πράξη πως η μοναδική πατριωτική δύναμη, η οποία δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό από τις διακηρύξεις της είναι η Χρυσή Αυγή!  Ευάγγελος Καρακώστας
Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί να πληρώνει εις το διηνεκές δόσεις και τοκοχρεολύσια


  Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής: 

"Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι η καταστροφή της Ελλάδος, πρέπει να φύγει άμεσα από τη χώρα, δυστυχώς όμως ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί εις το διηνεκές να πληρώνει δόσεις και παράνομα τοκοχρεολύσια όπως και οι προκάτοχοί του Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος".  πηγη

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Χρυσή Αυγή προς αντισυνταγματικό/μνημονιακό τόξο: Αρκετά σας ανεχτήκαμε! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυναμικές ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής απέναντι στις προκλήσεις των Συριζαίων
Αρχικά ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός με μία καταιγιστική παρέμβαση ξεμπρόστιασε τους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής που τυγχάνουν την προκλητική ανοχή του προεδρείο,  ενώ παράλληλα επισήμανε τον πολιτικό χαρακτήρα των διώξεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! => Το συστημικό ΚΚΕ ως χωροφύλαξ πολιτικών πεποιθήσεων απαιτεί: εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, επειδή είναι Εθνικιστική!
Εν συνεχεία ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς έφερε το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής και ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος απαίτησε να ζητήσει άμεσα συγνώμη η Κατριβάνου για τα ψεύδη της, όμως η βουλευτίνα του Σύριζα πρόλαβε και αποχώρησε σαν... βρεγμένη γάτα.  ΠΗΓΗ

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια απευθυνόμενη στο προεδρείο, ζήτησε να επαναφέρει στην τάξη τα σταλινικά μορφώματα που παρεκτρέπονται και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή.
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνονΜια συζήτηση για το τίποτε στην Βουλή!


Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Ο πρωθυπουργός της χώρας συγκάλεσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 έκτακτη ολομέλεια προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων με τους περίφημους δανειστές. Τι έννοια είχε αυτή η συζήτηση ουδείς αντελήφθη!
Επί της ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας, ήλθε στη Βουλή για να ερωτήσει και να ζητήσει την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών για το εάν συμφωνούν ή όχι με την πρόταση Γιούνκερ. Πρόταση την οποία χαρακτήρισε ο ίδιος απαράδεκτη. Ταυτόχρονα από το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα κείμενο, το οποίο περιείχε την πρόταση της κυβερνήσεως έναντι της προτάσεως Γιούνκερ. Μια πρόταση η οποία περιείχε σκληρά μέτρα, αύξηση της φορολογίας, διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και φυσικά τίποτε απ’ όσα είχε προεκλογικά εξαγγείλει ότι θα πράξει η κυβέρνηση…
Εάν ήθελε ο πρωθυπουργός να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση στη Βουλή και να ληφθεί μία συγκεκριμένη απόφαση δεν είχε καμία θέση μια απλή ενημέρωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους. Εάν ήθελε ουσία στην ολομέλεια της 5ης Ιουνίου 2015 στο κοινοβούλιο, θα έπρεπε να θέσει σε ψηφοφορία την δική του πρόταση. Πρόταση την οποία όπως προανέφερα είχε δημοσιοποιήσει (μέσω… διαδικτύου!), αλλά στην οποία δεν αναφέρθηκε στη Βουλή! Το απέφυγε επιμελώς…
Κυρίαρχο ζήτημα στην συνδιάσκεψη του κοινοβουλίου το θέμα των εκλογών, τις οποίες εκλογές εάν προκήρυσσε ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να μπούμε στην διαδικασία των ερευνητικών εντολών και βεβαίως θα έπαιρνε σύμφωνα με το Σύνταγμα και εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως σαν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή. Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα του παραλογισμού μέσα στον οποίο ζούμε, να είμαστε δηλαδή διωκόμενοι πολιτικά, να είμαστε στη φυλακή και να μας δίνει το Σύνταγμα την δυνατότητα να μας ανατεθεί εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως!
Φυσικά και δεν ήθελε εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και για τον λόγο αυτό και δεν το διακινδύνευσε, θέτοντας την πρότασή του σε ψηφοφορία. Τα ίδια και χειρότερα και από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι εάν γίνουν τώρα εκλογές θα κάνουν κακό στην χώρα! Φήμη περί εκλογών από την μία και από την άλλη ο φόβος της χρεοκοπίας. Και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να μη κάνει τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι έκανε και η Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή, να παίζει με τον φόβο ενός λαού ευρισκόμενου υπό πίεση.
Όλα αυτά δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ευρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και όχι μόνον αυτός, αλλά και η Ν.Δ. η οποία δεν τολμά καν να συζητήσει περί εκλογών…
Όλα αυτά γίνονται ενώ η χώρα ευρίσκεται ενώπιον κρίσιμων εξελίξεων. Παρ’ όλα αυτά όμως, και με τον ορίζοντα θολό για το αύριο, η κυβέρνηση φροντίζει να φέρει στην Βουλή το νόμο για την αλλαγή του κώδικα περί ιθαγένειας, έναν νόμο ο οποίος στην πραγματικότητα έχει κριθεί σαν αντισυνταγματικός και με τον οποίο πρόκειται να “ελληνοποιηθούν” και να πάρουν δικαίωμα ψήφου εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα
Τι δείχνει αυτό; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται, βιάζεται για να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο την λεγόμενη αριστερή του πτέρυγα, προκειμένου να προλάβει την διάλυση. Κάνουν όμως ένα μεγάλο λάθος οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζουν ότι το 36% που τους ψήφισε είναι παλαιού ή νέου τύπου μπολσεβίκοι και οπαδοί της “ανοικτής κοινωνίας” του Τζωρτζ Σόρος. Τους ψήφισε για να πέσει ο Σαμαράς και να καταγγελθεί το μνημόνιο.
Αυτός ο λαός δεν πρόκειται να δώσει μεγάλη πίστωση χρόνου στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό θα το αντιληφθούν σύντομα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΣΑΠΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! Λογοκρισία στη συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Από 26 λεπτά έπαιξαν 30 δευτερόλεπτα!


Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!


Ευρισκόμενοι στην αναμονή για την επικύρωση της συμφωνίας, αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση και χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις, είναι ότι η συμφωνία αυτή θα έχει τον χαρακτήρα ενός ακόμη Μνημονίου, πολύ πιο σκληρού σε περιεχόμενο. Ήδη, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
α) Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί την λήψη κι άλλων επώδυνων μέτρων (ΦΠΑ, κατάργηση πρόωρων συντάξεων κλπ), τα οποία και θα δρομολογήσει.
β) Οι μεγάλες και βασικές υποσχέσεις (κατώτατος μισθός, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη), με τις οποίες κατόρθωσε να κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν.
γ) Η Ελλάδα δένεται ακόμη περισσότερο στο άρμα των δανειστών, παραμένοντας όμηρος στις αδηφάγες ορέξεις τους.
Όλα αυτά, επομένως, συνιστούν ότι θα υπάρξει μια ακόμη πιο σκληρή συνέχεια στην μνημονιακή κατοχή της Χώρας, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα κάποια προοπτική ουσιαστικής εξόδου από τον κύκλο της κρίσης, της λιτότητας και της εξάρτησης.
Απ΄ό,τι φαίνεται, η επιθυμία της κυβέρνησης είναι αυτά τα επώδυνα μέτρα να μην έρθουν στην Βουλή ως μια συνολική συμφωνία, προσπαθώντας να αποφύγει επί τους παρόντος τον κίνδυνο μιας εμφύλιας σύρραξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξηγηθεί η κυβερνητική προθυμία για εννεάμηνη παράταση του προγράμματος, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να περάσει από την Βουλή.
Ήδη, όμως, η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωση της δημοφιλίας και του κύρους της κυβέρνησης έχει αρχίσει. Σε ολοένα και περισσότερο αριθμό Ελλήνων σχηματίζεται η πεποίθηση ότι η νυν συγκυβέρνηση δρα ως συνεχιστής των Μνημονίων που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2010 και μετά. Την ίδια ώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις, εξαγγελίες και δεσμεύσεις θα αποδεικνύονται ξεκάθαρη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των ψηφοφόρων, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προωθήσει και να νομοθετήσει όλες τις επώδυνες αποφάσεις, για τις οποίες έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους, με αποτέλεσμα η λαϊκή δυσαρέσκεια να διογκώνεται συνεχώς.
Η κοινωνική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς του να ανταποκριθεί στα όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στις πραγματικές Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να εκφράσουν Αυθεντικά και Ανθεκτικά τον ρόλο της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή.  Γιώργος Μάστορας
Δυναμική απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αντεθνικές προκλήσεις των Συριζαίων! ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο ως θρασύτατη πρόκληση απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά της βουλευτού του Σύριζα, Βασιλικής Κατριβάνου, αλλά και του προεδρεύοντος της επιτροπής για την ιθαγένεια και επίσης βουλευτή του Σύριζα, Μιχάλη Κριτσωτάκη. Η εν λόγω επιτροπή, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι μία παρωδία στην οποία έχουν λόγο οι λαθρομετανάστες, αλλά δεν έχουν οι Έλληνες πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης.
Τον ρόλο της εκπροσώπησης των Ελλήνων έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο η Χρυσή Αυγή. Αυτούς τους μοναδικούς εκπροσώπους της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και της θέλησής της, επιχείρησε να απαξιώσει η Κατριβάνου, χρησιμοποιώντας όχι τεκμηριωμένα στοιχεία αλλά τις καλοπληρωμένες από το Καθεστώς των διεφθαρμένων συκοφαντίες των μέσων μαζικής εξαπάτησης.
Συγκεκριμένα η Βασιλική Κατριβάνου ανέφερε ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν στην απόδοση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθεί» με τους μόνους που διαφωνούν, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνοντας κατ' επανάληψη τον χαρακτηρισμό «νεοναζιστικό μόρφωμα». Αφού έλαβε την πρέπουσα απάντηση από τους Συναγωνιστές, οι οποίοι ανέδειξαν το πρώτο επίπεδο του ψεύδους της, συνέχισε το αντεθνικό της παραλήρημα, λέγοντας ότι «το λέει το καταστατικό σας», αναφερόμενη προφανώς στο δήθεν «καταστατικό» που αναφέρει ο κατήγορος της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, το οποίο βεβαίως είχε αρνηθεί να προσκομίσει στις ανακριτικές αρχές κατά την κατάθεσή του .


Εν τέλει κατατέθηκε στην επιτροπή από τους Συναγωνιστές, αντίγραφο του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, όμως παρότι αποδείχτηκε η εργολαβική λάσπη της Κατριβάνου, εκείνη αρνήθηκε να ανακαλέσει, καταδεικνύοντας τα βαθύτατα μαρξιστικά και ανθελληνικά της συμπλέγματα. Το πλέον σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση ήταν η στάση του προεδρεύοντος, Μιχάλη Κριτσωτάκη, ο οποίος επέτρεψε τις αθλιότητες της Κατριβάνου εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να αποτρέψει να ακουστεί η αλήθεια.
Ενδεικτικό της μεροληψίας, της εμπάθειας, αλλά και της γελοιότητας των συριζαίων είναι ότι οι σκηνές που εκτυλίχθησαν στην επιτροπή, προκάλεσαν την παρέμβαση βουλευτών άλλων κομμάτων οι οποίοι στηλίτευσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο της Κατριβάνου, όσο και του Κριτσωτάκη.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διαβεβαιώνει τον Ελληνικό Λαό, πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να αποκαλυφθούν όλες οι σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τη μνημειώδη λύσσα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να ψηφιστεί το αντεθνικό σχέδιο νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Καμία Κατριβάνου και κανένας Κριτσωτάκης δεν μπορούν να φιμώσουν τη Φωνή της Αλήθειας, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, των υπερασπιστών της Εθνικής μας Ταυτότητας και του Ελληνικού Μέλλοντος. 
Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ και βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στην επιτροπή-παρωδία.  ΠΗΓΗΣυνεχίζονται οι αυτοκτονίες στην πλέον αριστερή χούντα του μνημονίουΟ απόηχος της οικονομικής κρίσης και των προσκυνημένων ενορχηστρωτών της άφησε πίσω του πλήρως αποδομημένη την Πατρίδα μας.
Η χώρα μας σήμερα μετρά χαμένες δουλειές, χαμένες αξιοπρέπειες μα περισσότερο απ όλα μετρά χαμένες ζωές.
Άλλες χαροπαλεύουν με νύχια και με δόντια για να επιβιώσουν έχοντας μια κρυφή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, κι άλλες ανήμπορες και αβοήθητες μπροστά στην πλήρη απανθρωπιά επιλέγουν να σιωπήσουν για πάντα.
Οι δολοφόνοι τους άλλωστε, κάθονται στα πολυτελή γραφεία τους, συσκέπτονται σε πολυτελή εστιατόρια και διαμένουν σε πρωτοκλασάτες βίλες. Την ίδια στιγμή, οι κονδυλοφόροι τους και τα παπαγαλάκια τους μπορούν να πληροφορούν τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από βήματος βουλής, ότι όλα πάνε καλά, ότι η ελπίδα έρχεται, ότι λεφτά υπάρχουν.
Και η ελπίδα ήρθε, και λεφτά υπάρχουν. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
Πληροφορηθήκαμε, από την συνέντευξη που παρέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς Θ. Γιάνναρος στην διαδικτυακή έκδοση της Corriere della Sera, ότι η Ελλάδα μετρά 10.000 Αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια από την χούντα του μνημονίου.
«Είναι μια μεγάλη πόλη, όχι ένα χωριουδάκι. Μια μεγάλη πόλη εξαφανίσθηκε από τον χάρτη», θα τονίσει.
Ο ευτελισμός της ανθρώπινης Ζωής ξεκινά με την απάθεια των ΜΜΕ και των κυβερνώντων και τελειώνει με τις τράπεζες που σαν αρπακτικά ορμούν στο βιός των Ελλήνων θέλοντας να πάρουν τα σπίτια τους. Το φρικιαστικό παράδειγμα που φέρνει ο διοικητής του Ελπίς, είναι πως την ίδια στιγμή που στην Γερμανία ένα σκυλί πεθάνει με άσχημο τρόπο, η είδηση θα προβληθεί στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, στην Ελλάδα, όμως, δεν έχει γίνει καμία απολύτως αναφορά σε δέκα χιλιάδες άτομα που αυτοκτόνησαν.
Στον ελληνικό λαό έδωσαν μια ελπίδα, ότι με την αριστερά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κι όμως, αποδεικνύεται καθημερινώς ότι η πολιτική σκοπιμότητα όλων αυτών και η προσωπική καλοπέραση έρχεται πρώτη στην ατζέντα συζητήσεων με τους διεθνής τοκογλύφους.
Η αφαίμαξη του Ελληνικού Έθνους, πνευματικά, σωματικά και υλικά έχει μπει στην τελική ευθεία.
Η Χρυσή Αυγή, πιστή στον λόγο της, προεκλογικά, μετεκλογικά, τότε, τώρα, πάντα διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Χουντα του Μνημονίου δεν τελείωσε με την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά. Η Χούντα του Μνημονίου είναι  εδώ και χρέος όλων μας είναι να την ρίξουμε. ΠΗΓΗ

Αριστερά και λαθρομετανάστευση: Δεν είναι καν μαρξιστές! Απλώς υπηρέτες ξένων συμφερόντων

Δεν είναι πρωτόγνωρες οι εικόνες με τα ελληνικά νησιά να πλημμυρίζουν από λαθρομετανάστες. Δεν είναι, επίσης, πρωτόγνωρες οι προσπάθειες των πολιτικάντηδων να αποδώσουν δικαίωμα ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών. Αμφότερα έχουν την απαρχή τους στις μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι οποίες βλέποντας ότι χάνουν το όποιο επίπλαστο έρεισμα στον Ελληνικό Λαό, αποφάσιζαν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος.
Την «εργολαβία» αυτή συνεχίζει και η αριστερά, τα αποκόμματα της οποία διαγκωνίζονται στο ποιος θα ασχημονήσει περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών. Πρόσχημα για αυτή την στάση των δήθεν «λαϊκών» κομμάτων της αριστεράς, τα «δικαιώματα» ή αλλιώς αμερικανιστί τα “human rights”, ξεχνώντας να μιλήσουν – έστω μία φορά – για τα δικαιώματα των Ελλήνων που πλήττονται από το φαινόμενο – απότοκο του επιθετικού καπιταλισμού της καταστροφής.
Στο πεδίο της ιδεολογικής σύγκρουσης που υποτίθεται γίνεται γύρω από το φαινόμενο της αθρόας λαθρομετανάστευσης, υπάρχει μία μεγάλη παρανόηση, η οποία δεν θα έπρεπε να υφίσταται δεδομένης της σύμπνοιας και συμφωνίας μεταξύ «μαρξιστών» και «φιλελεύθερων» εναντίον των εθνικών ιδεών, που μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει μέσα στο αφελληνισμένο Κοινοβούλιο.
Το ότι οι δήθεν «φιλελέυθεροι» της ψοφοδεξιάς είναι υπηρέτες οικονομικών – ξένων συμφερόντων δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία, αφού το αποκάλυψε με «μεγαλοπρέπεια» η μνημονιακή εποχή. Όμως η αριστερά φροντίζει, είτε μέσω της αγαστής συνεργασίας πρώην αριστερών δημοσιογράφων, είτε μέσω των πλουτοκρατών – ολιγαρχών να διατηρεί ένα φιλολαϊκό προφίλ για να κοροϊδεύει τους αδαείς. Στην πραγματικότητα, όμως, και αυτοί είναι υπηρέτες οικονομικών συμφερόντων, όπως διαφάνηκε τόσο από τις δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου, η οποία έκανε σαφές στους πάντες ότι ο «αντιρατσισμός» είναι επάγγελμα, με λίγες ώρες εργασίες και πολύ υψηλές αμοιβές, όσο και από την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για συνεργασία μεταξύ τούρκων δουλεμπόρων και «αντιρατσιστών».
Ας δούμε την γνώμη των πατέρων του μαρξισμού σχετικά με την παράνομη μετανάστευση:
ΜΑΡΞ: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.»
ΕΝΓΚΕΛΣ: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...».
ΛΕΝΙΝ: «Στον αριθμό των ιδιοτήτων του ιμπεριαλισμού που συνδέονται με τον κύκλο των φαινομένων που περιγράφουμε, ανήκει η μείωση της μετανάστευσης από τις ιμπεριαλιστικές χώρες και η αύξηση της εγκατάστασης (του ερχομού εργατών και της μετοίκησης) σε αυτές τις χώρες από τις πιο καθυστερημένες…»
Καθίσταται σαφές, λοιπόν, και με βάση τα παραπάνω, που παρουσιάστηκαν ενδεικτικά αφού υπάρχουν και πολύ περισσότερα, πως όλοι αυτοί οι δήθεν «αριστεροί», δήθεν «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν έχουν καμία ιδεολογία, παρά μόνο υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας ενάντια στον δοκιμαζόμενο από την κρίση και την ανεργία Ελληνικό Λαό.  Κώστας Αλεξανδράκης
«Ρωσοπόντιοι» οι Έλληνες του Πόντου λένε απαξιωτικά αυτοί που βαφτίζουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες!
Όσο και να θέλουν να αποκρύψουν -για ψηφοθηρικούς λόγους- το μίσος τους για τον Ελληνισμό, οι υπουργοί του Σύριζα αδυνατούν να αντισταθούν στα ανθελληνικά παραληρήματα: από τη μία απαιτούν με το ζόρι να βαφτίσουν «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και από την άλλη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν απαξιωτικά τους Έλληνες του Πόντου «Ρωσοπόντιους»!
Άτακτη οπισθοχώρηση επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, όταν η απαξιωτική αναφορά της σε «Ρωσοπόντιους» στην επιτροπή της Βουλής για την ιθαγένεια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου: «Ρωσοπόντιοι, οι Έλληνες του Πόντου κυρία Υπουργέ»;
Η υπουργός των «λαθρομεταναστών που λιάζονται», προσπάθησε να αναδιπλωθεί κατά τρόπο κωμικό: «Μην πιάνεστε από αυτά για να κάνετε διακριτή την παρουσία σας», είπε με το γνωστό ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αντέτεινε εύστοχα πως «Εσείς έχετε το δικαίωμα να τους αποκαλείτε όπως θέλετε αλλά εμείς αν αποκαλέσουμε κάποιους άλλους όπως εμείς νομίζουμε μας επιτίθεστε», οπότε η Τ. Χριστοδουλοπούλου υποχρεώθηκε να ισχυριστεί πως «η αναφορά σε Ρωσοπόντιους έγινε εκ παραδρομής», με σκοπό να μετριάσει τον αρνητικό για το Σύριζα αντίκτυπο των δηλώσεών της.
Επισημαίνεται ότι στον χαρακτηρισμό της Χριστοδουλοπούλου που προσβάλλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, δεν αντέδρασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις της κυβερνητικής συνεταίρου του.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΥποκρισία: Ο δήμαρχος Λέσβου ζητά αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από αυτούς που θέλουν να τους δώσουν την ελληνική ιθαγένεια!

Ο εργαζόμενος κόσμος δίνει τον παλμό: «Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς»

Κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες στο Υπουργείο Εργασίας, με τον αρμόδιο υπουργό, Δημήτρη Στρατούλη, να είναι απών καθώς κατά την διάρκεια της κατάληψης συνεντευξιαζόταν. στην ΕΡΤ.
Εδώ και μήνες οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ, είχαν ζητήσει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους. Φυσικά ο «σκληροπυρηνικός» υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων Στρατούλης όλο αυτό το διάστημα απέφευγε οποιαδήποτε συνάντηση.
Κλιμάκιο λοιπόν των συμβασιούχων πέρασε στην αντεπίθεση, κατασκηνώνοντας μάλιστα έξω ακριβώς από το γραφείο του Στρατούλη, ζητώντας διάλογο με την αριστερά.
Μάλιστα, στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο οι 70 απολυμένοι του ΟΑΕΕ άφησαν σαφής αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις διθυραμβικές προεκλογικές του δεσμεύσεις για δήθεν επαναπρόσληψη των εργαζομένων.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου των εργαζομένων, ο οποίος ειρωνευόμενος τον Στρατούλη δήλωσε τα εξής:
«Ζητάμε να δούμε τον υπουργό, και αρνείται να μας δεχτεί. Ήρθαμε σήμερα εδώ να τον επισκεφτούμε εμείς, μας επισκέπτονταν αυτός προεκλογικά, μετεκλογικά ήρθαμε εμείς να του δηλώσουμε σήμερα την στήριξή μας».
Την δήλωση αυτή ακολούθησε το σύνθημα: «ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς», το οποίο δόνησε τον έβδομο όροφο του υπουργείου Εργασίας όπου στεγάζεται το προσωπικό γραφείο του Στρατούλη.
Και το μεγαλείο της αριστεράς δεν σταματά εδώ. Ο Στρατούλης καθώς απολάμβανε τις αερολογίες του στην διάρκεια συνέντευξης του στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, γίνεται ζωντανή σύνδεση με τον υπό κατάληψη χώρο και ο ίδιος μη μπορώντας να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση προς τους εργαζόμενους πέταξε το μπαλάκι στον Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς κατά τον κύριο Στρατούλη θα πρέπει να υπάρξει η μεταξύ τους συννενόηση για την επαναπρόσληψή τους.
Ο ευτελισμός της εργασίας και των ανθρώπων που δήθεν κόπτωνται για τα εργασιακά δικαιώματα πλέον έχει την σφαγίδα και τα υπέροχα μεγάλα λόγια και της αριστεράς.
Ας ελπίσουμε οι σκλάβοι, μιας που δεν ξύπνησαν με τον Αντωνάκη, να ξυπνήσουν με τον Αλεξάκη.  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7515885567861762925

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item