Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Άρθρο του Αλέξανδρου Γέροντα στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Σ’ αυτόν εδώ τον τόπο περπάτησαν αυτοκράτορες και βασιλιάδες, σε αυτά εδώ τα χώματα κοιμούνται οι επαναστάτες του ’21, οι αγωνιστές του ’40 κι όλοι αυτοί οι μέγιστοι που προτίμησαν να θυσιαστούν παρά να παραδώσουν ένα κομμάτι Ελληνικής γης ή έστω μια ανάσα ελευθερίας.

Σ’ αυτόν εδώ τον ιερό τόπο, λοιπόν, άφησαν μια κληρονομιά. Αυτή η κληρονομιά είμαστε ΕΜΕΙΣ, γνήσια τέκνα τους κι αγνοί αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που αγωνιζόμαστε για τα Ελληνικά ιδεώδη: την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια, τις τρεις αυτές λέξεις που τούτο εδώ το ανθελληνικό σύστημα προσπαθεί να τις διαγράψει απ’ την μνήμη των Ελλήνων. Βαδίζουμε ΜΟΝΟΙ εναντίον όλων κι αντίθετα στον άνεμο. Ενάντια στα σχέδια των σιωνιστών που χρησιμοποιούν ως εργαλείο το ΔΝΤ με σκοπό να αγοράζουν έθνη και με την άψογη, υποτακτική συνεργασία των εγχώριων εθνομηδενιστών θα τα είχαν καταφέρει κι εδώ στην Πατρίδα μας. Ήταν γραφτό όμως να γεννηθεί ένα πραγματικά εθνικιστικό-λαϊκό κίνημα που έγινε η φωνή, η αντίσταση και η αντεπίθεση του καταπιεσμένου Έλληνα, ο οποίος έδειχνε να παραπαίει στα τερτίπια των καιρών της νέας εποχής.

Γίναμε ο φόβος κι ο τρόμος του συστήματος και μόνιμο αγκάθι στα πλευρά του για τρεις βασικούς λόγους: 


Α)
Περνάμε σε καθημερινή βάση εθνικιστικές ιδέες στην Ελληνική κοινωνία, με συνέπεια να αφυπνίζουμε συνειδήσεις.

Β) Ο Αρχηγός μας αγωνίζεται για έναν λαό ενωμένο κάτω από μια σημαία, ένα όραμα, μια ιδέα, πηγαίνοντας κόντρα στα ξένα κέντρα εξουσίας, που μας θέλουν διχασμένους, γεμάτους εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις διότι γνωρίζουν καλά οι μεγάλες δυνάμεις ότι όταν οι Έλληνες αγωνίζονται ενωμένοι πετυχαίνουν πάντα το άριστο.

Γ) Δεν πεθαίνουμε με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μας βρίσκουν παντού στους δρόμους, στις πλατείες, στα πεζοδρόμια, στους χειρότερούς τους εφιάλτες, στο Ελληνικό κοινοβούλιο, κυρίως όμως στις καρδιές των Ελλήνων, κι αυτό δεν μπορεί το σιωνιστικό λόμπυ να μας το συγχωρέσει σε καμμία περίπτωση.

Όπως έχω αναφέρει ξανά η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας. Πήραμε δύναμη απ’ τον λαό και την δώσαμε στον λαό, γι’ αυτό πασχίζουν να την εξοντώσουν, διότι όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι, όταν η καρδιά σταματά ο οργανισμός μοιραία πεθαίνει. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Η «συνταγή» της εξόντωσης ήρθε από πολύ ψηλά κλιμάκια και οι εντολές ήταν σαφείς: 


Τόνους λάσπης απ’ το βασικό όπλο του συστήματος, τα ΜΜΕ να μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς. Η κάθε «κατινίδου» να μας αποκαλεί δολοφόνους, μπράβους, μαχαιροβγάλτες χωρίς στοιχεία κι αποδείξεις δικαιολογώντας έτσι τις επιθέσεις σε μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής κι όχι μόνο, αφού πλέον ξυλοκοπούνται και μαχαιρώνονται νέοι άνθρωποι που τολμούν να φέρουν την Ελληνική σημαία στην μπλούζα τους κι ας μην έχουν καμμία σχέση με το κίνημά μας.

Ο Αρχηγός κι οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης να φυλακίζονται, οικογένειες να καταστρέφονται και τέλος, νά ‘χουν κάποιοι το θράσος να ομιλούν για δημοκρατία κι ανθρώπινα δικαιώματα, όταν την ίδια ώρα καταπατούν οι ίδιοι τους νόμους του συντάγματος.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες το κάστρο της Χρυσής Αυγής πολιορκήθηκε, πολεμήθηκε σφοδρά, όμως δεν έπεσε, δεν παραδόθηκε, και κυρίως δεν συνεργάστηκε με το σάπιο κατεστημένο.

Ο Αρχηγός μας, αυτός ο μεγάλος ηγέτης, μαζί με τους συναγωνιστές βουλευτές μας επέλεξαν να μπουν στα κελιά της Τιμής, παρά να προδώσουν τις ιδέες του εθνικισμού, χαρίζοντας έτσι τις ψυχές τους στους δαίμονες της νέας τάξης. Κι αυτό σημαίνει Χρυσαυγίτης: να θυσιάζεις τα πάντα αψηφώντας τους κινδύνους για το παρόν και ένα λαμπρό μέλλον της φυλής σου· να χαιρετάς την ζωή· να καλωσορίζεις τον θάνατο· να πεθαίνεις, ώστε να γεννιέσαι από τις στάχτες σου, να παλεύεις την ημέρα, να ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου την νύχτα και το πρώτο φως να σε βρίσκει έτοιμο να δώσεις μια ακόμα μάχη, που θα σε φέρει πιο κοντά την πολυπόθητη Νίκη, για να βρεθείς κάποια στιγμή, αφού το επιτρέψει ο Θεός της Ελλάδας, στην άκρη των ημίθεων-ηρώων και με το θάρρος της ήσυχης συνείδησης ότι έκανες το καθήκον σου να τους κοιτάξεις μες στα μάτια και να βροντοφωνάξεις: ΠΑΛΕΨΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ, ΝΙΚΗΣΑ, μεθώντας πια από το νέκταρ της αιώνιας Ελληνικής δόξας, να ξαποστάσεις δίπλα τους, βέβαιος ότι δίκαια κέρδισες την θέση του κοντά τους.
Αδέλφια, η Χρυσή Αυγή κρατώντας καλά φυλαγμένο το μυστικό του ατσαλιού αντρειεύει μέρα με την ημέρα πιο πολύ. Τίποτα δεν την εμποδίζει στο πέρασμά της. Ζυμωμένη με υπερηφάνεια, ανδρεία, τόλμη και με έντονο πατριωτικό παλμό δεν θα επιτρέψει σε κανέναν βέβηλο να σβήσει το φως της Πατρίδας.

Σε εμάς, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, έλαχε η μοίρα να γιγαντωθούμε γευόμενοι το νέκταρ της Χρυσής Αυγής, να γίνουμε οι Νέοι Σπαρτιάτες.

Είναι ο μονόδρομος της «Αγίας οδού», όπου θα αναστήσει την υπερηφάνεια του Έθνους μας προτάσσοντας τις καρδιές μας για την Μεγάλη Ιδέα. Τίποτα δεν μας λυγίζει, η κορύφωση της δικαιοσύνης έρχεται. Τα ερπετά θα τρέχουν να κρυφτούν, όμως η Χρυσή Αυγή θα διαγράφει στον ορίζοντα την καινούρια ημέρα.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, εάν αναρωτιέστε αν έδωσα τα πάντα εκείνη την τραγική νύχτα για το Κίνημα και την Πατρίδα, ευθέως θα σας απαντήσω ΟΧΙ, δεν έδωσα τα πάντα ακόμα. Τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια μας όμως, τα έδωσαν ΟΛΑ! Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ανθρώπους που δεν γνώρισαν ποτέ! Το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε είναι αγνό-ιερό αγώνα, με οποιοδήποτε τίμημα, έτσι κι αλλιώς το έχουμε αποδείξει, η καρδιά μας είναι φτιαγμένη με κύριο συστατικό το ατσάλι.

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, δεν έχουμε απλά καθήκον να ολοκληρώσουμε την ιερή μας αποστολή. Έχουμε δώσει Όρκους. Όρκους που ανανεώνουμε κάθε χρόνο υπό το βλέμμα του Σπαρτιάτη Βασιλιά στις Θερμοπύλες, κυρίως όμως ανανεώνουμε τον όρκο που δώσαμε την 1η Νοεμβρίου του 2013, εγώ μέσα στο ασθενοφόρο κι εσείς πάνω από το αίμα των παιδιών που πότισε την γη των προγόνων μας εκείνη την τραγική νύχτα.

Άνδρες και γυναίκες της Χρυσής Αυγής, σας καλώ να εκπληρώσουμε τους όρκους μας μέσα από τις γραμμές του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΤΟ ΦΩΣ Ή ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Ασπίδα και δόρυ συναγωνιστές για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια. Η Νίκη είναι κοντά. Απλώστε τα χέρια σας και πάρτε την. Σας ανήκει.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


http://ethnikismos.net/Ο Βράχος της Εθνικής ΑντίστασηςΟ Βράχος της Εθνικής Αντίστασης

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

«Ένας Βράχος είναι η Ελλάδα, γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια».
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Μέσα στον ακραίο ανταγωνισμό φιλελεύθερων και μαρξιστών για το ποιος διαπραγματεύεται αποτελεσματικότερα με τους διεθνείς τοκογλύφους ή επί το ορθότερον, για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τις απάνθρωπες απαιτήσεις τους, η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της, είναι το μοναδικό Πολιτικό Κίνημα το οποίο προσεγγίζει το ζήτημα όχι ως υπόθεση εξυπηρέτησης ενός επαχθούς και παράνομου χρέους, αλλά ως υπόθεση επιβίωσης ενός ολόκληρου Λαού, ενός ολάκερου Έθνους.

Οι περίφημες «σκληρές διαπραγματεύσεις» στις οποίες επιδόθηκαν τόσο η προηγούμενη όσο και η σημερινή κυβέρνηση, δεν αποτελούν παρά την ραγιάδικης μορφής διαχείριση της ομηρίας των Ελλήνων στη δουλεία των τόκων. Κοινός τόπος και των δύο, φιλελεύθερων και μαρξιστών, είναι ότι η θέση της Ελλάδος είναι στο πλευρό των «εταίρων». Ποιοι είναι όμως οι εταίροι μας;

Οι «εταίροι» μας είναι εκείνοι οι οποίοι σε συνεννόηση με τις διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις απεδέχθησαν την είσοδο της Ελλάδος στην ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι η χώρα μας δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για να εισέλθει. Οι «εταίροι» μας είναι εκείνοι οι οποίοι σε συνεννόηση με τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου διέλυσαν την εθνική μας παραγωγή, ενθαρρύνοντας παντοιοτρόπως την διόγκωση του ελληνικού δημόσιου τομέα και την συρρίκνωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Με απλά λόγια, οι «εταίροι» μας εδώ και πέντε έτη απαιτούν από τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει την συστηματική διαφθορά και τη διαπλοκή που αναπτύχθηκε μεταξύ των ιδίων και των πολιτικών ηγεσιών της χώρας.

Γι' αυτό το λόγο, η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία απαίτησε τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθει ο Λαός μας ποιος έκλεψε και πόσα, για να μάθει πως ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το δυσθεώρητο χρέος το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να καλυφθεί ποτέ. Αντί αυτού, οι πολιτικές ηγεσίες τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς επιμένουν να κρατούν στο σκότος τον Ελληνικό Λαό, επιβάλλοντάς του απάνθρωπα, σκληρά και απολύτως άδικα μέτρα, με μια και μόνο σκοπιμότητα: να κουκουλώσουν την πραγματική αιτία της οικονομικής χρεοκοπίας, δηλαδή τις εγκληματικές ενέργειες των κυβερνήσεων που επί δεκαετίες εξουσίασαν τον τόπο.

Επί πέντε συναπτά έτη Μνημονίων, ούτε το δημόσιο χρέος μειώθηκε, ούτε το οικονομικό περιβάλλον βελτιώθηκε. Ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης σε επιτροπή της Βουλής υπήρξε ξεκάθαρος: «είναι σαθρή η νομική τεκμηρίωση των Μνημονίων, διότι η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»! Εκείνο λοιπόν το οποίο στην πραγματικότητα συνέβη, το επισήμανε με στόμφο ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας εντός της Βουλής: «οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί ακόμη φτωχότεροι».

Επί της ουσίας, την Ελλάδα δεν θα την σώσει καμία Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών και τοκογλύφων, ούτε το ΔΝΤ της καταστροφής και εξαθλίωσης των Λαών. Καμία Μέρκελ και κανένας Γιούνκερ δεν συνιστούν χαραμάδα έστω ελπίδας για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Αντιθέτως, η μόνη ελπίδα του Λαού μας, είναι να πιστέψει στον ίδιο του τον εαυτό. Ζητούμενο λοιπόν, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, την ταυτότητά μας την εθνική και να γαντζωθούμε από τον Βράχο της Τιμής και της Αξιοπρέπειας που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς των Ελλήνων επί χιλιάδες έτη. Και προπαντός να καλλιεργήσουμε στο Λαό μας, στα εκατομμύρια των ανέργων και στους εργαζόμενους που μοχθούν σκληρά για να ταΐσουν τις οικογένειές τους, πως οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, είναι οι ίδιοι οι Έλληνες!

Το σύνθημα ως εκ τούτου, που θα πρέπει να δονεί κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος και τις καρδιές ενός υπερήφανου κι ελεύθερου Λαού τα δύσκολα έτη που έρχονται, είναι τούτο: Όχι άλλες κλάψες και υποταγή, Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας


Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια και όχι ένας βούρκος υποταγής!Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια και όχι ένας βούρκος υποταγής!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

Όσα υπέγραψε η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ήταν μνημόνια. Αυτομάτως, όσα πρόκειται να υπογράψει η Κυβέρνηση η σημερινή γίνονται συμφωνία… Επί του προκειμένου, στην Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια δήλωσε την Τετάρτη, μόλις πριν δύο ημέρες, ο καθηγητής κ. Κασιμάτης τα ακόλουθα: «Για πρώτη φορά υπεγράφη τέτοια συμφωνία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις κάτι τέτοιο. Πρωτοφανής στη συμφωνία είναι η ρητή παραίτηση από όλες τις ασυλίες βασικών αγαθών, αλλά και των δικαιωμάτων εθνικής κυριαρχίας. 

Δεύτερος πρωτοφανής όρος η δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του δημοσίου…
Αυτά είπε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης και δεν γνωρίζω -ούτε ο κύριος Πρωθυπουργός διευκρίνισε- αν στη νέα συμφωνία οι όροι αυτοί, οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι υπήρχαν στα προηγούμενα μνημόνια, δηλαδή το αγγλικό δίκαιο και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, θα υπάρχουν. Ούτε λέξη δεν ακούστηκε γι’ αυτά.

Τόσο ο κ. Κασιμάτης, όσο και άλλοι έγκριτοι συνταγματολόγοι, έχουν αποφανθεί ότι η παραπομπή στο άρθρο 28 του Συντάγματος, βάσει της οποίας νομιμοποίησαν τα μνημόνια, δεν έχει στέρεο νομικό στήριγμα.

Για του λόγου του αληθές, σας διαβάζω την παράγραφο 3 του άρθρου 28 του Συντάγματος: «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος». Παρακάτω, με δύο αστερίσκους υπάρχει η ερμηνευτική δήλωση, η οποία δείχνει και την πρόθεση του νομοθέτη: «Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Υπό ποίαν έννοια η εξυπηρέτηση ενός επαχθούς δανείου, μιας λεηλασίας του ελληνικού λαού, εξυπηρετεί την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ποια θέση μπορεί να έχει στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;
Παράνομα τα μνημόνια, λοιπόν, παράνομη και η συμφωνία, την οποία πρόκειται να υπογράψετε, αν υπογράψετε! Και είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς αυτά τα οποία λέγατε χθες, σήμερα τα έχετε ξεχάσει…

Δεν θα αναφερθώ σε αυτά τα οποία έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία πραγματικά δεν τήρησε ούτε κατά κεραία. Πέρασαν τέσσερις μήνες, που, σύμφωνα με την άποψή μας, ήταν μήνες χαμένοι, οι οποίοι δεν οδήγησαν στη λύση του προβλήματος και δεν έθεσαν τα καίρια προβλήματα στην πρώτη γραμμή. Αναφερόμενος στην ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού, θέλω να πω ότι στη φράση του «Δεν έχουμε τίποτα να κρατήσουμε κρυφό» έχω αντίρρηση. Και έχω αντίρρηση, διότι, πρώτον, δεν μας λέει την αντιπρόταση την οποία κάνει αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση της Ελλάδος απέναντι στην πρόταση του Γιούνκερ.

Δεν μας λέει, επίσης, αν η νέα συμφωνία, την οποία πρόκειται να υπογράψει και την οποία επιδιώκει -μάλιστα δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος γι’ αυτήν- θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Καμμία λέξη γι’ αυτό. Καμμία λέξη και για το χρέος…

Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους σχετικά με το χρέος, ένα τέτοιο τεράστιο ποσό δεν είναι δυνατόν να το αντιμετωπίσει η χώρα. Δεν υπάρχει λύση στο χρέος της Ελλάδος, παρά μόνο η καταγγελία του… Μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν υπάρχει λύση για να ξεχρεώσεις 320 δισεκατομμύρια ευρώ, το διπλάσιο σχεδόν, το 200% σχεδόν του Ακαθαρίστου Εθνικού Προϊόντος.

Ούτε λέξη στην ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού και πολύ περισσότερο, βεβαίως, του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, για επαχθές χρέος. Όλα αυτά τα χρήματα, όμως, που δανείστηκε η Ελλάδα και τα οποία σπαταλήθηκαν, είτε σε εξοπλιστικά με μίζες, είτε στους περίφημους Olympic Games του 2004, δεν πήγαν επ’ ωφελεία του ελληνικού λαού. Επομένως, το χρέος είναι επαχθές. Και αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο έργο της Κυβερνήσεως. Θα έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή.

Μας είπε ο κύριος Πρωθυπουργός ότι μέσα από την πρότασή του ότι ο πάντοτε χαμογελαστός κ. Γιούνκερ –δεν κοστίζουν ούτε ένα cent τα χαμόγελα- τον εξέπληξε δυσάρεστα. Προς τι η έκπληξη; Επί πέντε χρόνια ό,τι μας έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δυσάρεστο είναι. Θα ερχόταν τώρα κάτι ευχάριστο; Και ασφαλώς συμφωνούμε απολύτως μαζί του στην απόρριψη της προτάσεως Γιούνκερ, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την αύξηση της ΔΕΗ.

Καλό θα είναι, όμως, στη δευτερολογία του ο κύριος Πρωθυπουργός να αναφέρει ποια είναι η ρεαλιστική πρόταση της Κυβερνήσεως. Γιατί μπορεί να είναι καλύτερη, μεν, από την πρόταση Γιούνκερ, αλλά εξίσου κακή για τον ελληνικό λαό. Είπε, ακόμη, ο Πρωθυπουργός ότι κανείς δεν επιθυμεί τη ρήξη. Μήπως η ρήξη τελικά είναι μία λύση; Πώς μπορούμε αυτό να το αποκλείσουμε; Πού θα οδηγηθεί η κατάσταση; Το ειδύλλιο με την Ευρώπη, αυτήν την Ευρώπη, μήπως τελείωσε; Πέντε χρόνια κρατάει το μνημόνιο. Και στα πέντε αυτά χρόνια στη μεν Ελλάδα οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Σε επίπεδο, δε, κρατών οι Βόρειες  χώρες έγιναν πλουσιότερες και οι Νότιες σχεδόν χρεοκοπούν.

Γενικά και αόριστα, λοιπόν, τα προβλήματα του χρέους. Και μέσα σε όλα αυτά, να συνεχίζεται η καταστροφή και μάλιστα με τρόπο ισοπεδωτικό, μαρξιστικό, της μεσαίας τάξεως της χώρας… Κανένα σχέδιο εθνικής αναπτύξεως. Και το μόνο κυρίαρχο είναι ο φόβος, ο φόβος των εκλογών, ο φόβος της χρεοκοπίας, ο φόβος της δραχμής, ο φόβος της εξαφανίσεως του ευρώ και μιας πρωτόγνωρης οικονομικής ανέχειας.

Θα θυμηθώ στο σημείο αυτό το μεγάλο έργο του Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και Τιμωρία» και τον κεντρικό του ήρωα, τον Ρασκόλνικοφ, ο οποίος όταν υπερβαίνει εαυτόν και πάει να δολοφονήσει με το τσεκούρι τη γριά τοκογλύφο, τη βλέπει να αντιστέκεται με λύσσα. Και απορεί και λέει: «Πώς είναι δυνατόν για τη μίζερη ζωή της, που τρεφόταν με παξιμάδια και νερό, να αμύνεται τόσο πολύ;». Και γράφει ο Ντοστογιέφσκι: Αυτό που δεν αντελήφθη ο Ρασκόλνικοφ ήταν ότι όσο πιο άθλια είναι η ύπαρξη κάποιου, τόσο πιο πολύ γαντζώνεται απ’ αυτό. Μην βασίζεστε, λοιπόν, στο φόβο και στην αθλιότητα η οποία υπάρχει σε μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού εν ονόματι ενός φετίχ που λέγεται ευρώ.

Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, ο ελληνικός λαός με πλήρη συνείδηση στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ψήφισε κατά του μνημονίου και επέλεξε ακόμη και την περίπτωση να πάει η Ελλάδα στα βράχια. Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος τιμή επί χιλιάδες χρόνια και όχι ένας βούρκος υποταγής!

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο μνημόνιο, όχι συνέχιση της εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας. Επιτέλους, ένα εθνικό σχέδιο αναπτύξεως, επιστροφή στην εθνική οικονομία, στον εθνικό προστατευτισμό, στον Έλληνα εργάτη, στον αγρότη, στον Έλληνα εργαζόμενο!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 12-6-2015.


Η μεγαλύτερη ντροπή για έναν λαό είναι να βαστάει στην κρατική εξουσία ελλειμματικές ηγεσίες που δίδουν γη και ύδωρ απέναντι στα μορφώματα εκείνα που καθίστανται απειλητικά, ορμώμενα από γη που ανήκει στο ακυβέρνητο κράτος. Η Ελλάς οφείλει να εκτελέσει τάχιστα το ιερότερο χρέος της. Να διαφυλάξει τούς ελληνικούς πληθυσμούς που ζουν εγγύς των προσωρινών μας συνόρων και να κατοχυρώσει την εγγυητική παρουσία της σε εδάφη που ήταν και θα ξαναγίνουν οπωσδήποτε ελληνικά.

Ενδεικτική αλλά όχι μοναδική περίπτωση αποτελεί η παρουσία τού αλβανικού ψευδοκράτους που μάς υπαγορεύει να μην κάνουμε έρευνες για τον γεωφυσικό μας πλούτο σε Ιόνιο και Ήπειρο, ζητώντας μας τις προάλλες χάρτες των χερσαίων ερευνών. Ζητούν δηλαδή ελληνική γη τα ενεργούμενα τής Τουρκίας, όταν οι ίδιοι κρατούν σκλαβωμένη την Βόρειο Ήπειρό Μας, αφού οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κρατούν ανενεργό το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που ορίζει σαφέστατα την αυτονομία τής Γης τού Πύρου. Αυτονομία που πρέπει να ακολουθηθεί από την ενσωμάτωση ολοκλήρου τής Ηπείρου στον ελληνικό εθνικό κορμό.

Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που διαθέτει γειτονία με τον εαυτό της σε ολόκληρη την συνοριογραμμή, καθιστάμενη αδύναμη να υπερασπιστεί τούς Έλληνες που ζουν στα γειτονικά κρατικά προγεφυρώματα τού σιωνιστικού νεοταξισμού υπό τις αγριότερες για την υποτίθεται πολιτισμένη Ευρώπη συνθήκες. Ακόμη και σήμερα τα αδέρφια μας διδάσκονται με δυσκολία την γλώσσα τους, ασκούν με περιοριστικό τρόπο τα ορθόδοξα λειτουργικά τους δικαιώματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καν αναγνωριστεί η διαπιστωμένη ιστορικά και ανθρωπολογικά ελληνικότητά τους, πράμα που συμβαίνει στα Σκόπια.

Πέρα από τα στημένα οικονομικά παιχνίδια για τον έλεγχο των εθνών, στην δική μας περίπτωση υφίσταται μια σκληρή γεωπολιτική σύγκρουση που προετοιμάζει το έδαφος για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το πεδίο τής σύγκρουσης αυτής μάλιστα τυχαίνει να εστιάζεται στα γονιμότερα από πλούτη εδάφη μας που μάς τα διεκδικούν προσωρινοί «γείτονες», όταν προδότες και ψευτοσύμμαχοι θέλουν να πείσουν τον λαό μας ότι είναι τάχα φτωχός και μόνος απέναντι στα αρπακτικά τής οικουμένης.

Οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες μιλούν για τα δικαιώματα προσφύγων και λαθρομεταναστών, αλλά βγάζουν κυριολεκτικά τον σκασμό όταν βιάζονται τα δικαιώματα των αλύτρωτων Ελλήνων. Συνομιλούν με τούς εχθρούς μας, απαξιώνουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα και αφήνουν την Τουρκία να στήνει θύλακες επιθετικότητας σε βάρος μας από την Ελεύθερη Θράκη Μας έως την Μείζονα Ήπειρο Χώρα Μας, την δήθεν Αλβανία δηλαδή, και τούς τουρκεμένους Τσάμηδες. Κατάσταση που επαληθεύει πλήρως την αντικειμενική θέση τού Εθνικισμού μας πως όταν εκλείψει η Τουρκία από την μέση, η Χερσόνησος τού Αίμου θα γίνει όπως πρέπει, ελληνική και ειρηνική.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το συναπάντημα ανάμεσα στην ιστορική αλήθεια, τα δίκαια τής Φυλής μας και την εθνική μας ασφάλεια. Είναι η μόνη λογική και η ασφαλέστερη οδός για να φτάσουμε στα φυσικά όρια τού Τρανού Ελληνισμού μας. Η ανάληψη των τυχών τής Πατρίδος μας είναι συνάρτηση τής πίστης στα πεπρωμένα μας, στην ολοκλήρωση τής εθνική μας ελευθερίας κατά τρόπο τέτοιο ώστε να κάνουμε την επερχόμενη πολεμική φλόγα να περάσει πάνω από τούς δυνατούς και να ανοίξει την δική μας επιστροφή στο πλευρό τής Ελλάδος που μάς προσμένει.

Ρωσία και Αμερική έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια ελέγχου των γεωπολιτικών τους εταίρων. Οι Ρώσοι συναλλάσσονται με την Σερβία και οι Αμερικανοί με την Αλβανία. Ο δε αλβανικός παράγοντας δρα παράλληλα υποβλέποντας την Ελλάδα μας και δυναμιτίζοντας τα Σκόπια με σκόρπια πολεμικά επεισόδια.

Είναι ευχής έργο, Θεού θέλημα, ότι τα αγκάθια που έχουμε στα πλευρά μας χιμάνε το ένα στο άλλο. Είναι όμως επιπλέον ιερό χρέος και ισχυρή γεωπολιτική γέφυρα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβούμε, ώστε να προστατέψουμε τούς πληθυσμούς μας και να γίνουμε αυτό που οφείλουμε στους νεκρούς και τούς αγέννητους. Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα.

Η εμπλοκή τής Τουρκίας πρέπει να τελειώσει στην γειτονιά μας με τον θάνατο τού κράτους – εγκληματία. Οι θύλακες που διατηρεί μέσα στην έως τώρα λεύτερη Ελλάδα πρέπει να εξουδετερωθούν. Είτε λαθραίοι είτε άμεσα σχετιζόμενοι με την Άγκυρα. Η συνθήκη τής Λοζάνης πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο σε ό,τι αφορά τούς συσχετισμούς παρουσίας Ελλήνων και Τούρκων αριθμητικά και εκατέρωθεν. Η δε εγγύηση των χριστιανικών προσκυνημάτων και των ελληνικών πληθυσμών που διαβιούν στην Ιωνία και τον Πόντο Μας είναι υπόθεση που ανήκει ολοκληρωτικά σ’ εμάς. Απαράγραπτος στόχος και νομοτέλεια είναι η επιστροφή μας στα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας πρέπει να αποδώσει την αυτονομία και την πλήρη ελληνική διοίκηση σε όλες τις δομές και σε όλη την έκταση τής Βορείου Ηπείρου Μας, με σκοπό την επέκταση τής Ελλάδος στην Γη τού Πύρου. Στα δε Σκόπια η αναγνώριση τής ελληνικότητας των Μακεδόνων και των Βλάχων είναι ζήτημα αλήθειας και εθνικού αυτοπροσδιορισμού, με σκοπό την ενσωμάτωση τού Μοναστηρίου, της Γευγελής και πάσης βορειομακεδονικής γης στην φυσική της κάτοχο, την Μητέρα Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία Μας.

Όσοι θέλουν την συμμαχία τής Ελλάδος, πρέπει να αποδεχτούν τον σεβασμό των δικαίων μας και την ισχυρή γεωπολιτική θέση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Και η μεγαλύτερη εγγύηση τής επικρατήσεως τού Τρανού Ελληνισμού είναι η Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία και ο Ελληνικός Στρατός στην κορυφή τής Φυλής μας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πολλοί υποστηρίζουν ως μέγα κατόρθωμα την είσοδο της Χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, με την τότε συμβολή του ψευτοεθνάρχη και με την μετέπειτα υπογραφή του στο Ζάππειο μέγαρο. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στις 28 Μαΐου 1979. Σημειωτέον τότε, ότι ήμασταν η φτωχότερη χώρα που είχε υποβάλλει αίτηση ένταξης στην τότε ΕΟΚ. Θα πέσουμε στα βαθιά είχε πει ο ψευτοεθνάρχης, για να μάθουμε κολύμπι. Αντί για κολύμπι, κοντεύουμε να πνιγούμε. Από τότε και στο εξής πακτωλός χρημάτων για αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του φτωχού συγγενή της Ευρώπης, έρεε επί Ελληνικού εδάφους. Ειδικά με τα πακέτα Ντελόρ, έγινε το έλα να δεις. Όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις ευαγγελίζονταν ως σταθμό ορόσημο την είσοδό μας σ’ αυτό το γκρουπ των ισχυρών της Ευρώπης. 

Από την πληθώρα των χρημάτων που εισέρρευσαν στη Χώρα μας, αναδείχτηκε ένα μεγάλο πρόβλημα. Είναι αυτό που συμβαίνει σε όλους τους φτωχούς ανά την υφήλιο. Κάτι παθαίνουν αν δουν ξαφνικά μπροστά τους σωρό από χρήματα, αλλά και κάποιον παραπλεύρως να τους παρακινεί να βουτήξουν το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι. Έτσι πάθαμε κι εμείς , καταφέραμε όλες τις τριτοκοσμικές παθογένειες που μας άφησαν κατάλοιπα οι «γείτονες» να τις κάνουμε «αξίες» και «ιδανικά». Οι πολιτικοί μας, άλλο που δεν ήθελαν, μας άφησαν να αλωνίζουμε, αφού εξασφάλιζαν έτσι την εκλογική τους επιτυχία, μέσω των χρημάτων πάντα από την ΕΕ που ήταν ατελείωτα. 

Αποτέλεσμα; ήταν αντί για ανάπτυξη και ευημερία να συμβεί το ακριβώς αντίθετο, που κάλλιστα κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει και ως παγκόσμια πρωτοτυπία. Έγινε φτωχή η Ελλάδα και πλούσιοι οι Έλληνες. Ο αχόρταγος κορεσμός των Ελλήνων με την ασυδοσία της κρατικής μηχανής μετέτρεψε την Ελλάδα, σε αυτό που είναι σήμερα. Έκανα αυτή τη μικρή αναδρομή για να σας δείξω πως οτιδήποτε σκαρφίζονται ως καλό για μας τους πολίτες, οι πολιτικοί μας, αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή για τη Χώρα μας.

Το τελευταίο δημοψήφισμα στη Χώρα μας έγινε το 1974. Κατά παράδοξο τρόπο και τα προηγούμενα έξι δημοψηφίσματα αφορούσαν το πολίτευμα, αν θα είναι βασιλευόμενη ή προεδρική δημοκρατία. Από το ’74 και έκτοτε ουδείς ρώτησε τον Ελληνικό λαό αν ήθελε την ΕΟΚ, αν ήθελε ή όχι την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αν ήθελε το ευρώ, αν ήθελε τζαμιά δίπλα στο σπίτι του, αν ήθελε τον υπέρογκο δανεισμό, αν ήθελε τη συνθήκη Δουβλίνο 2, αν ήθελε σώνει και καλά να συναθροίζεται με λαθρομετανάστες.

Ακόμη και σήμερα πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι κόπτονται ότι πρέπει να παραμείνουμε προσδεμένοι στο άρμα της ΕΕ. Τις προάλλες, έγινε δημοψήφισμα στο Λουξεμβούργο για το αν θα ψηφίζουν ή όχι οι αλλοδαποί που ζουν εκεί. Το 78% ψήφισε κατά. Ακούστε τι γράφει ο κ. Μανδραβέλης στη σημερινή, 11-6-015, «Kαθημερινή», και φρίξτε: «Η δημοκρατική επίφαση δεν εφαρμόζεται επιλεκτικά. Ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα «θέλετε τα λεφτά των άλλων χωρίς όρους και προϋποθέσεις» θα ήταν νίκη της Δημοκρατίας επί των αριθμών. Και αφού λυθεί διά της κάλπης το οικονομικό μας πρόβλημα, μπορούμε μετά άνετα να λύσουμε και το μεταναστευτικό. Αλήθεια: αν γίνονταν εκλογές στην Ελλάδα με το ερώτημα «να φύγουν ή να μείνουν οι ξένοι;», τι ποσοστά θα υπήρχαν; Κι αν η «λαϊκή εντολή» ήταν ενάντια στις οδηγίες της Ε.Ε., δεν θα έπρεπε να γίνει σεβαστή; 

Δεν θα έπρεπε να απελαθούν όλοι οι ξένοι; Εφιαλτικό σενάριο; Ναι. Αλλά μόλις ξεκοπούμε από την Ευρώπη, όλα είναι ανοιχτά. Δεν θα ξεκοπούμε μόνο από τους «ανάλγητους δανειστές», θα ξεκοπούμε και από τους «υποκριτικούς ανθρωπιστές», σύμφωνα με την ακροδεξιά ορολογία, και θα υπάρξει και συνέχεια. Υπό τις δεδομένες συνθήκες, ο κατήφορος δεν θα είναι ακροαριστερός, όπως φαντάζονται οι παλαβοί του ΣΥΡΙΖΑ. Η κατρακύλα θα είναι ακροδεξιά…». ήθελα να ’ξερα ωρέ Μανδραβέλη, θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, που του διαφεύγει επιλεκτικά να διαπιστώσει ότι είμαστε σε τροχιά καταστροφής, οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι προστάξει το ηγουμενείο της ΕΕ και οι ντόπιοι τσαρλατάνοι τους. Και αν τελικά ως λαός αποφασίσουμε να αλλάξουμε νόμισμα, τότε θα φταίει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον Μανδραβέλη, όπως και για τη κατρακύλα της Χώρας μας. Ακόμη δεν αναλάβαμε την εξουσία, φταίμε και για τα μελλούμενα.

Οι τέσσερις μήνες της συγκυβέρνησης στην εξουσία, απέδειξαν ότι οι Συριζαίοι και οι ανύπαρκτοι ΑΝΕΛ είναι ικανοί μόνο για το αδιανόητο τίποτα. Οι εξελίξεις έρχονται καλπάζοντας, και συνάμα μ’ αυτές και η πραγματική ηγεσία που τόσο έχει ανάγκη η Χώρα μας. http://ethnikismos.net/ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ 10-6-2015.

Το νέο μνημόνιο κίνησε για να έρθει στην εξοχή τής μικρής αιχμάλωτης Ελλάδος. Που την κάμανε μικρή πετσοκόβοντας σάρκα εθνική από την σάρκα της. Και την κάμανε αιχμάλωτη στερώντας της κυριαρχία εθνική για τον παρά. Κινήσεις που γινήκανε από τούς δήθεν προστάτες της, τούς τάχα ταξικούς εχθρούς που τώρα αγκαλιάστηκαν φιλιωμένοι, νεοταξίτες τοκογλύφους και κυβερνητικούς μαρξιστές.

Τι θα πούνε άραγε στον ελληνικό λαό; Μα το λένε ήδη. Μάς ζητήσατε με την ψήφο ασφάλεια στην αγκάλη τής ψευτοευρώπης με πιο ήπιο μαστίγιο και περισσότερο καρότο. Δεν τούς βγήκε των συριζαίων το σκίσιμο τού μνημονίου. Δεν περιείχε η συμφωνία ανόδου τους στην εξουσία κάτι τέτοιο. Κι έτσι έμεινε το καλτσόν στην αποθήκη με τα προς καταστροφή προεκλογικά υλικά.

Τούς βγήκε όμως των αμερικανοκομμουνιστών κάτι άλλο. Αυτό το είχαν προϋπολογίσει, αφού συμπεριλαμβάνεται στο κρυφό μνημόνιο που προηγήθηκε τού φανερού. Το ξέρουν καλά και οι σοσιαλφιλελεύθεροι τού πασόκ και τής νουδούλας που τούς άνοιξαν το δρόμο. Οι εντολές τού σιωνισμού ώστε να επιτευχθεί το άδειασμα τής Ελλάδος από Έλληνες. Να καμφθεί η Ορθόδοξη Πίστη και να αφανιστεί το Εθνικό Φρόνημα.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή και δέσμευσαν την εθνική περιουσία στους τοκογλύφους. Η σημερινή κυβέρνηση πήρε την σκυτάλη από το ένα και ενωμένο κόμμα των πολιτικών κομμάτων ώστε να δώσει ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες χάριν των οποίων οι ενωμένοι ψευτορωμιοί σκάρωσαν πιο πριν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ήρθε για να φτάσει στο τελικό του στάδιο το Ισλαμικό Τέμενος που θα στεγάσει νέους ψηφοφόρους και τζιχαντιστές. Ήρθε για να φέρει το πλαστικό χρήμα και τις Κάρτες τού Πολίτη τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης στην Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων.

Μια μη ελληνική Ελλάδα όμως θέλει ένα δυνατό προπέτασμα καπνού για να περάσει κάτω από τα μάτια των ραγιάδων που θέλουν μια γερή κάθαρση και ένα γερό χαστούκι για να συνέρθουν. Και έτσι ήρθε ως προπέτασμα καπνού η δανεική ρευστότητα.

Ο λαός μας φέρει τις ευθύνες του. Πρέπει να τιμωρηθεί για να γυρίσουμε όλοι μαζί στον ίσιο δρόμο, στον δρόμο τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τής Τιμής. Κι αν θέλουμε να το επιτύχουμε, αν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα και να σωθούμε, διεθνιστικό ρουθούνι μαρξιστικής και φιλελεύθερης φύσης μές στην ελληνική κοινωνία, από την λαϊκή βάση και πάνω, σ’ όλο το εύρος της, πρέπει να αποβληθεί.

Συμφωνήσανε, μάς είπανε, οι τοκογλύφοι τού Εμποράκου και Σταυρωτή των Εθνών με τα μέτρα που «πρότεινε» η μαρξιστική κυβέρνηση, αυτά δηλαδή που τούς βάλανε κρυφά οι δανειστές στα χέρια και τούς είπανε να κάμουν πως είναι δικά τους. Βαθύ χέρι στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, παραμονή των χαρατσιών και άλλα «όμορφα».

Που είναι λοιπόν οι συνδικαλισταράδες πάσης συνταγματικής και κομματικά μεταλλαγμένης όψης και άποψης; Γιατί δεν χαλούν τον κόσμο για το δίκιο τού εργάτη; Μα γιατί ο θιγόμενος εργάτης είναι ο Έλληνας Εργάτης που παράγει και βαστάει όρθια την Ελλάδα. Όμως οι διεθνιστές τής «δημοκρατίας» δεν θέλουν τον Έλληνα Εργάτη, γιατί πιστεύει στην Πατρίδα του. Θέλουν τον ελληνοποιημένο που εκτελεί εντολές ξένων αφεντικών. Και την Ελλάδα την θέλουν καθιστή στα τέσσερα να μοιράζει πλούτο και εδάφη και γεωστρατηγικούς ελέγχους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο.

Οι πρώην «ταξικοί εχθροί» ενώνονται. Ήδη πήραν εντολές από τον σιωνισμό να τα βρουν. Να ψηφίσουν συμφωνίες. Να ενώσουν τα κομματικά μαντριά για να μαζέψουν γυρολόγους και τυχόν γραικύλικα γίδια. Γι’ αυτό βλέπουμε να γίνονται μαζικές πολιτικές και κοινωνικές επιθέσεις σε βάρος τής Ορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής. Βλέπουμε να επιχειρείται η διαπόμπευση των Αγίων και η απόσυρση των εικόνων. Βλέπουμε να μιλούν και να δικάζουν για ολοκληρωτισμό τούς Εθνικιστές οι λάτρεις τού πολυφυλετισμού που στήνει με τούς ίδιους πάντα εντολείς τις ψεύτικες επαναστάσεις.

Για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές δεν υφίστανται τάξεις ανάμεσα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Υπάρχει μονάχα ένα κοινό και αδιαίρετο Σώμα Ελληνισμού που για να ζήσει πρέπει να διατηρήσει όλα του τα όργανα και τις ζωτικές λειτουργίες σε ενέργεια. Στο νου και το σώμα, στην κεφαλή και το κορμί, όλα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος και υπηρετούν μονάχα τον σκοπό τής αυθυπαρξίας και τής κραταιώσεως αυτού.

Από την εξουσία έως την εργασία, από την κοινωνία έως τούς προμαχώνες τού Ελληνισμού, όλοι μαζί εξουσιαστές, εξουσιαζόμενοι και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Εργοδότες και Εργάτες που επενδύουμε στην Ιερή Ελληνική Γη και βαστούμε τούς καρπούς της μονάχα για τα παιδιά μας. Μύστες τού Λόγου τού Θεού. Καθάρια Ελληνοσύνη που έχει χρέος ιερό να άγει την ανθρωπότητα και να υποτάσσει τούς εχθρούς της.

Ενότης υπό το βλέμμα τού Θεού και τον αδιάρρηκτο δεσμό τής Ελληνικής Φυλής. Ο κομματισμός και ο νεοταξισμός είναι η γάγγραινα. Ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η ακεραιότητα που προκύπτει από την αποκοπή τού σάπιου και ξένου σώματος. Η αποκατάσταση τής λαϊκής, εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους διά των δικών μας δυνάμεων είναι στόχος απαρέγκλιτος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3607145748074956107

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item