Widgets

Τώρα κατάλαβες γιατί ήθελαν ΟΛΟΙ στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή;


Η αποδοχή εκ των διεθνών τοκογλύφων της πρότασης Τσίπρα και η επικείμενη συμφωνία η οποία αποτελεί όχι μόνο de facto αναγνώριση των Μνημονίων αλλά συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, καταρρίπτει όλους τους «δημοκρατικούς» μύθους που κατασκευάσθηκαν εντέχνως προκειμένου να δικαιολογήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία εις βάρος της, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο 15-18% και απειλούσε ανοιχτά τόσο τη ΝΔ όσο και το Σύριζα. Η πολιτική δίωξη ξεκίνησε δίχως να υπάρχουν τεκμήρια ενοχής των κατηγορουμένων, εντούτοις σύσσωμο το μνημονιακό τόξο (ναι, μνημονιακό και όχι μόνον αντισυνταγματικό) τις χαιρέτησε και τις χειροκρότησε.

Η ανακριτική διαδικασία και οι παλινωδίες κατά τη διάρκειά της, κατέδειξε ότι τεκμήρια ενοχής δεν βρέθηκαν διότι πολύ απλά δεν υπήρξαν ποτέ: η πολιτική σκευωρία ήταν έργο που εκτέλεσε η Χούντα Σαμαρά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, των διεθνών τοκογλύφων και φυσικά των εγχώριων διαμορφωτών της κοινής γνώμης που ελέγχουν τις ρυπαροφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Παράλληλα με την παραδικαστική πλεκτάνη, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέλαβαν εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής με έναν και μόνο στόχο: να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό, τόσο αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή το 2012, όσο και εκείνους που προτίθεντο να την ψηφίσουν.

Μετά από ενάμιση έτος λάσπης και με τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη φυλακή, ο Σύριζα βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό πεδίο, ενώ η ΝΔ δεν καταποντίστηκε, όπως αναμφισβήτητα θα συνέβαινε υπό φυσιολογικές πολιτικές συνθήκες και με μια ελεύθερη Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα συνεπώς των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν στα μέτρα της Χούντας (φιλελεύθερης και μαρξιστικής) των Μνημονίων: ο Σύριζα άγγιξε την αυτοδυναμία, σχημάτισε κυβέρνηση με τους δήθεν αντιμνημονιακούς «Κούγκηδες» του Καμμένου ενώ οι πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς του Σαμαρά επενδύοντας στη λάσπη, μπόρεσαν να αναστρέψουν τη μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.

Το μνημονιακό τόξο, πέτυχε έστω και πρόσκαιρα τον σκοπό του: την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την Αριστερά. Τώρα γνωρίζεις τι έκρυβαν οι ψευτοδημοκράτες πίσω από τη δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Το Μνημόνιο της Αριστεράς είναι επίσημα γεγονός, προς ανακούφιση των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους ΟΛΩΝ δηλαδή εκείνων που χειροκρότησαν την δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έλληνα και Ελληνίδα, το δίλημμα που ορθώνεται εμπρός σου είναι ένα και μοναδικό: Είτε παραδίδεσαι και υπογράφεις μαζί με τον Τσίπρα το Νέο Μνημόνιο, είτε περνάς στην Εθνική Αντίσταση και στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

simaies__article
 Άρθρο της Ειρήνης Δημουπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Όταν το Σύστημα κλιμακώνει τις επιθέσεις του, σημαίνει ότι πάμε καλά. Όταν περνάμε στην αντεπίθεση, ακόμη καλύτερα. Ως φαίνεται, το κυβερνητικό σχήμα αδυνατεί να δώσει στον Ελληνικό Λαό άρτο, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του. Μπροστά στα αδιέξοδα της ατολμίας την οποίαν επιδεικνύει ως προς την εξωτερική διαπραγμάτευση, επιλέγει να δώσει θεάματα. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τα βήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το τρένο της ρήξης και ανατροπής αργεί. Οι συνιστώσες αδημονούν. Ας πάρουν αντιφασισμό να ξεθυμάνουν.  

Οι διαρκείς προκλήσεις από το μακρύ χέρι του Συστήματος, τους «γνωστούς-αγνώστους» για τις δυνάμεις καταστολής, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, οι τρομοκρατικές επιθέσεις. η κυνική ομολογία της αστυνομικής διοίκησης όπως αποκαλύφθηκε δημόσια στην Βουλή (είσαστε μόνοι σας, πιάστε εσείς και φέρτε τους τρομοκράτες), η θρασύτητα και η παρανομία της Βουλευτού Κατριβάνου, του Δημάρχου της Πάτρας, και άλλων σταλινικών απολιθωμάτων, δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυξημένη απήχηση στην κοινωνία η οποία δεν καλύπτεται ούτε από τις ηχηρώς στημένες δημοσκοπήσεις, ούτε από τους ψιθύρους συμπλεγματικών «χωρικών».  

Η Χρυσή Αυγή, και μόνον αυτή, ενοχλεί τους εργατοπατέρες που επί δεκαετίες καννιβάλιζαν τους Έλληνες. Τους συνδικαλιστές που τόσο αγαπούσαν τους ανέργους και τους φτωχούς, ώστε κατασκεύαζαν συνεχώς νέους ανέργους και νέους φτωχούς. Τους προστάτες των εργαζομένων που τόσο προστάτευσαν την εργατιά ώστε να την εξουδετερώσουν βιολογικά. Η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, μέχρι την δυναμική είσοδο στην πολιτική της Χρυσής Αυγής. 

Ετοιμάζουν ένα νέο 2013 για να αποτρέψουν τις διαρροές από τα Αριστερά, όπως η ΝΔ που έβλεπε τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή από τα Δεξιά; Ίσως. Στο σκηνικό της μετωπικής αντιπαράθεσης το οποίο εμφανώς πλέον στήνεται, η Χρυσή Αυγή απαντά και πάλι με εξαιρετική αυτοσυγκράτηση. Γνωρίζει ότι οι δυνάμεις της εθνοδιάλυσης θέλουν να οδηγήσουν το πολιτικό παιχνίδι σε μια σύγκρουση «των άκρων» ώστε να θέσουν στο περιθώριο το μαζικό, λαϊκό εθνικιστικό κίνημα Έχουμε πει και δεν θα κουραστούμε να το λέμε. «Αριστερά» και «Δεξιά», και τα αποτυχημένα κόμματα της Μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, διχάζουν. Η Πατρίδα ενώνει. Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς, πάνω από τεχνητές πολώσεις, μακριά από ξενοκίνητες διαμάχες που αιματοκύλησαν τον Ελληνικό Λαό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέναντι στην παρακρατική επιθετικότητα απεμπολεί το δικαίωμά της να προστατέψει τον δίκαιο και νόμιμο Αγώνα της και τους Αγωνιστές της. 

Η αντίδραση των κομμουνιστικών απολιθωμάτων, δείχνει ότι η δύναμή μας βρίσκεται εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στις γραμμές των αγρίως κυνηγημένων Ελλήνων. Ό,τι και να πουν, ό,τι και να κάνουν, έχουμε δίκιο και η ίδια η ζωή το αποδεικνύει.  
Εχθροί και «φίλοι» θέλουν να μας «προφυλάξουν» από την διάδοση των θέσεών μας στην Κοινωνία. Τους διαψεύδουμε. Μέσα και έξω από την Βουλή, μέσα και έξω από τις φυλακές, μέσα και έξω από το χώμα, Έλληνες στην Ζωή και στον Θάνατο. 

Οι εχθροί μας, μας βλέπουν παντού. Είμαστε οι ερινύες τους. Οι νικητές με τα σταθερά καθεστώτα εβδομήκοντα ετών  βλέπουν παντού την απειλή της ανατροπής του ψέμματός τους, ακόμη και στον χλοοτάπητα ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Παρακολουθούν, φακελώνουν, κρατούν αρχεία δεκαετιών με κείμενα, ομιλίες, συζητήσεις, φωτογραφίες.  

Θέλουν να θυμούνται και να αναμασούν το παραμύθι τους, αλλά έχουν την απαίτηση να ξεχάσουμε τι έκαναν τα ιερά τους γελάδια, οι Μπελογιάννηδες και οι Βελουχιώτιδες στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Στυμάγκα,  στην Αθήνα του 2008, στην Μαρφίν, στο Νέο Ηράκλειο, στο Μαρούσι, παντού απ’ όπου πέρασαν οι εγκληματικές τους συμμορίες, με τους Αριστερούς δολοφόνους και τις αγγλικές λίρες.  Θέλουν να αναμασούν την παλιωμένη τσίχλα του «φασισμού» για να κάνουν τον λαό να ξεχάσει ότι οι ίδιοι είναι οι ξενόδουλοι, αυτοί που λένε τα Γιαβόλ και εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία. 

Έναν αντίπαλο έχει το εθνικιστικό κίνημα. Και θα δανειστώ για να τον περιγράψω μια φράση του πρώην πρωθυπουργού, άμυαλου και εμπαθούς διώκτη της Χρυσής Αυγής. Αναφερόμενος στους γλιτσερούς καπιταλιστές και κομμουνισταράδες συμβούλους του, τους Λαζαρίδηδες και τους Μουρούτηδες, που του υπαγορεύουν την πολιτική του, τους αποκαλεί «εντοιχισμένους». Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αφήσει στην μιζέρια τους τους «εντοιχισμένους», τους εμμονικούς,  τους υπερεπαναστάτες, όσους αμπελοφιλοσοφούν και επικρίνουν αλλά είναι απόντες από τους αγώνες της, όσους την βλέπουν ως σημαία ευκαιρίας και πεδίο προσωπικών στοιχημάτων, όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των αγνών και έντιμων αγωνιστών της. Είναι λίγοι απέναντι στην Ιστορία και τις απαιτήσεις της Πατρίδας. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.  

Απέναντι στα ζόμπι της Αριστεράς και τους νεκροζώντανους της Δεξιάς, απέναντι στους λωποδύτες και τις εγκληματικές συμμορίες που πίνουν το αίμα του Λαού μας. Δίπλα στους Έλληνες. Σε όλους τους Έλληνες. Μαζί για έναν κοινό σκοπό. Την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα του Αύριο, την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες. Μέχρι την Νίκη-Ζήτω η Νίκη. 

Ο Γκρεμιστής


Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".

Όσοι θεωρούν πως ο Πολιτικός Αγώνας ενός Κινήματος Εθνικιστικού περιχαρακώνεται στη διεκδίκηση μεριδίου της κοινοβουλευτικής πίτας, τρέφουν βαθιές αυταπάτες και είναι οι μοναδικοί που υποχωρούν μπροστά στο πρώτο εμπόδιο που θα εμφανιστεί στην μακρά και δύσβατη πορεία μας. Πολύ προ της επίτευξης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ευρίσκεται αναμφισβήτητα η κατάκτηση των ελληνικών ψυχών και η συνειδητή συμμετοχή στο γκρέμισμα του παλαιού και στην οικοδόμηση του Νέου.

Όλοι οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους το σύστημα διαπλοκής των εγχώριων μέσων μαζικής εξαπάτησης στολίζει τη Χρυσή Αυγή, αντικατοπτρίζει περίφημα το μέγεθος του φόβου τους. Ρατσιστές, ξενόφοβοι, ναζιστές, νεοναζί εγκληματίες και πλήθος ακόμα επιθετικών προσδιορισμών, αποβλέπουν σε ένα μόνο στόχο: να διαβάλουν τον πραγματικό χαρακτήρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιδιώκοντας να παρουσιάσουν τη Χρυσή Αυγή από απειλή για το Καθεστώς των διεφθαρμένων, σε απειλή για το Λαό και την Πατρίδα.

Στην πραγματικότητα, καθείς εκ των ανωτέρω χαρακτηρισμών εις βάρος του Κινήματός μας, υποδηλώνει ένα και μόνο πράγμα: την Επαναστατικότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την επαναστατικότητα του Κινήματος πολύ περισσότερο όμως, δεν την διαλαλούμε εμείς αλαζονικά όπως πράττουν οι φαιδροί αριστεριστές του Δημοσίου. Την μαρτυρούν προπαντός οι Νεκροί του Αγώνος μας και ακολούθως οι λυσσαλέες διώξεις και προφυλακίσεις συναγωνιστών και του Αρχηγού μας ακόμη, όχι βεβαίως επειδή προέβησαν σε έκνομες ενέργειες, αλλά επειδή είναι Εθνικιστές.

Η μεγαλύτερη όμως -μέχρι τούδε- περγαμηνή ενός σκληρού και άνισου Αγώνα του Κινήματος απέναντι στους εχθρούς του Λαού, είναι το γεγονός ότι άπαντες οι πολιτικοί του αντίπαλοι συνασπίστηκαν σε μέτωπο κοινό, στο οποίο μάλιστα απέδωσαν οι ίδιοι τον τίτλο του «δημοκρατικού τόξου»!

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί δεν συνέβη το ίδιο, ο συνασπισμός δηλαδή εναντίον ενός κοινού εχθρού, κατά του ΚΚΕ ή του Σύριζα; Μήπως οι μπολσεβίκοι και οι ροζ μαρξιστές δεν είναι αυτοί που επί δεκαετίες «προετοίμαζαν» τάχα την επανάσταση κατά του καπιταλισμού και του στυγνού φιλελεύθερου δόγματος; Γιατί λοιπόν το Καθεστώς δεν τους πολέμησε όπως έκανε με τη Χρυσή Αυγή, αλλά αντίθετα έφτασε μέχρι του κωμικού σημείου να θεωρεί τον αντικομμουνισμό ως πρόκληση κατά της δημοκρατίας;

Αφήστε τα σκύβαλα της Αριστεράς να διαφημίζουν αυτάρεσκα την δήθεν «επαναστατικότητά» τους και περιφρονήστε τους εις βάρος μας χαρακτηρισμούς. Ενδόμυχα, γνωρίζουμε και κυρίως γνωρίζουν, ότι είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες. Εμείς Αγωνιζόμαστε, ενώ εκείνοι αγωνιούν. Αποκτά συνεπώς ύψιστη σημασία, να εντείνουμε τις αγωνίες και τους φόβους τους.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως Κίνημα επαναστατικό, δεν έρχεται ούτε να διορθώσει, ούτε όμως να προβεί σε απρόσωπες καταγγελίες οι οποίες από το ένα αυτί μπαίνουν και από τ' άλλο βγαίνουν. Έρχεται ως ο Γκρεμιστής ενός αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο είτε δολοφονεί είτε συνεργεί στη δολοφονία του Λαού μας. Έρχεται ως Τιμωρός ενός διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας, το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες, ξεπουλά την Πατρίδα και εσχάτως επιδιώκει να μοιράζει την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, όπως μοίραζε και μοιράζει τα κομματικά ρουσφέτια στους ψηφοφόρους.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει πρωτίστως να ξαπλώσει σε συντρίμμια το Καθεστώς των φαύλων για να δημιουργήσει τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες για την οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Το πλέον σημαντικό όμως, είναι ότι μέσα από τον λυσσαλέο Πολιτικό Αγώνα με τις λύπες και τις χαρές του, με τις πρόσκαιρες ήττες και τις μνημειώδεις Νίκες του, χαλυβδώνεται στους αληθινούς αγωνιστές η Θέληση της Τελικής Επικράτησης και επιπροσθέτως, καλλιεργείται στο μεγαλύτερο μέρος του Λαού μας η ακλόνητη πεποίθηση πως τα πολιτικά στρατόπεδα στην Ελλάδα είναι δύο: 

Από τη μία ο συνασπισμός των διεφθαρμένων υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων που αυτοαποκαλείται «δημοκρατικό τόξο» και από την άλλη, το καμάρι της μαχόμενης Ελληνικής Νεολαίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Κι όσο πιο πολύ εντείνεται χρονικά η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, τόσο περισσότερο θεριεύει η Πίστη των εξαθλιωμένων στο Δίκαιο του Αγώνος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αφυπνίζονται οι σκλάβοι των Μνημονίων.

Θα 'ρθει η Μέρα κατά την οποία ο Λαός μας θα υποδεχθεί τη Χρυσή Αυγή όπως υποδέχθηκαν τα υπόδουλα αδέρφια μας στις αρχέγονα ελληνικές Πατρίδες της Ιωνίας και της Βορείου Ηπείρου, τον απελευθερωτή Ελληνικό Στρατό! Θα ξαναγυρίσουν οι Σημαίες μας και η Γη θα τρέμει!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ

simaiesx.a__article

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Γνωρίζεται όλοι σας, φαντάζομαι, τον δημοσιογράφο κ. Παπαδημητρίου, αυτήν την φαλακρή «ευφυΐα», που έχει πέρα από τα οικονομικά, γνώμη κατά παντός επιστητού. Γράφει ο εν λόγο δημοσιογράφος στη χθεσινή, 23-6-015 «Καθημερινή». «Η πατριδοκαπηλία υπήρξε πάντοτε χαρακτηριστικό των ακροδεξιών. Το «κράτος της Δεξιάς» και ο παραδοσιακός εθνικόφρων ψηφοφόρος κατηγορούσε όλους τους άλλους. Πάντοτε «εις το όνομα της πατρίδας». Η πατριδοκαπηλία ενέπνευσε την καθημερινότητα των δικτατόρων του ’67. Με αποτέλεσμα, μετά το 1974 οι πατριδοκάπηλοι μαζεύτηκαν. Ο μεγάλος Καραμανλής επεδίωξε τη μεγάλη συναίνεση. Ο Ανδρέας τη λαϊκή συμπαράταξη. Ο Μητσοτάκης την επιστροφή φιλελεύθερων αντιλήψεων. Ο Σημίτης τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας./ Τα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, η διχαστική ύβρις επανήλθε. Αρχικώς από τους ακροδεξιούς που έβλεπαν τους «ξένους» και το «παγκόσμιο σιωνιστικό κεφάλαιο» να επιδιώκουν την «υποδούλωση της πατρίδας».

Υπάρχει και άλλο ρεπορτάζ στο ίδιο φύλλο, του κ. Έλλις, που μιλά απαξιωτικά για τη Χρυσή Αυγή, καθώς και της κ. Μάνδρου, αλλά λόγω οικονομίας χώρου δεν θα τα αναφέρω.
Η ανυπαρξία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και γενικά η ανυπαρξία της συστημικής αντιπολίτευσης,καθιστά την Χρυσή Αυγή ως το μόνο πραγματικό λαϊκό κίνημα που δρά για τα συμφέροντα της Ελλάδος. Υπάρχουν και οι φαντασμένοι κουκουέδες, αλλά αυτοί δρουν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, μέσω μιας ιδεολογίας που έχει καταρρεύσει προ πολλού, άντε να κατέβουν με το στανιό και σε καμιά ανούσια συγκέντρωση. Στον αντίποδα της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση, απώλεσε χθες και την τελευταία αξιοπιστία που μπορεί να είχε απέναντί της και ο πλέον ανενημέρωτος πολίτης της Χώρας μας. Έπεσε, θα έλεγα, το οχυρό των ρόζ αντιμνημονιακών επαναστατών. 

Μάλλον έπεσε αφού μόνο του πυροβολήθηκε. Το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας μας, πληγώθηκε εξ ολοκλήρου πλέον, αγαπητοί αναγνώστες. Πληγωμένη είναι και η Χρυσή Αυγή από τον άδικο πόλεμο που υφίσταται. Πληγωμένη, αλλά αμόλυντη. Αυτό όμως που ενοχλεί περισσότερο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας μας, είναι ότι, όλοι γνωρίζουν πλέον πόσο δίκιο είχαν οι Έλληνες Εθνικιστές, όταν κακολογούσαν τους πολιτικάντηδες του Τόπου μας. Περί αυτού θα αναφερθώ σήμερα. Έχει βαλθεί το πολιτικό «σύστημα», της Χώρας μας να εξορκίσει το «κακό», δηλαδή τη Χρυσή Αυγή, με κάθε τρόπο. Μετά την κωλοτούμπα του Σύριζα και το «ξεβράκωμά» του στις Βρυξέλλες, αλλάζει άρδην ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας μας. Ενδεικτικό του κλίματος που πρόκειται να επικρατήσει σε μείζονα βαθμό αυτή τη φορά, είναι η συγχρονισμένη επίθεση εναντίων μας, από τις φυλλάδες και μάλιστα με πολλαπλά άρθρα κάθε φορά.

Είναι βέβαιο ότι τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα τύχουν άλλης πορείας, ανοδικής πλέον, και αυτό είναι που φοβίζει περισσότερο τους αντιπάλους μας. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα ενταθεί ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και εφιστώ την προσοχή όλων σας. Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για την πατρίδα μας. Μόνο με αγώνα και πίστη θα μπορέσουμε να κρατηθούμε ορθοί, ώστε να πράξουμε τα αυτονόητα για το πληγωμένο Έθνος μας. Η ώρα ζυγώνει για όλους μας!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ !

http://ethnikismos.net/

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΘΗΝΑ 24-6-2015.Μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα έχουν γίνει στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τής ισότητας. Ψεύτικες επαναστάσεις από πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού και εισβολές ξένων δυνάμεων τελέστηκαν παλαιόθεν και τελούνται ως τις μέρες μας. Πόλεμοι τοπικοί και παγκόσμιοι είχαν την ίδια αφετηρία. Την ισότητα και την αδελφοσύνη των αιμοσταγών «δυνατών» με τα αδύναμα «θηράματα».Η ισότητα ωστόσο είναι μια μεγάλη απάτη των «δυνατών» που σπάρθηκε μέσα στους ελεύθερους λαούς, στα «θηράματα», προκειμένου να σπείρουν στους κόλπους τους ψεύτικες ενοχές. Η επιδιωκόμενη εξίσωση των λαών γίνεται προς τα κάτω, σε βάρος τού πολιτισμού και τής εθνικής ταυτότητας. Η οκνηρία, η αρπαγή και η απιστία των φύσει και θέση κατωτέρων λαών ανεβαίνει στην ίδια ζυγαριά και σε αντιστοιχία με την εργατικότητα, την λυτρωτική πολεμική αρετή και την πίστη. Βεβήλωση που δεν ευλογείται από τον Θεό και δεν ταιριάζει στον Ανώτερο και Αυτεξούσιο Ελληνισμό.

Η ανθρώπινη μορφολογία, τα μέλη και οι λειτουργίες τού ανθρωπίνου σώματος είναι τα μόνα κοινά σημεία των λαών. Δύο πόδια και δύο χέρια όμως δεν διασφαλίζουν μήτε την αξία τού προσώπου μήτε τα ανθρώπινα ένστικτα εξ ορισμού. Η ανθρώπινη ψυχή, η αρετή, η ευφυΐα, η αντοχή στις δυσκολίες, η κατάκτηση τής φύσεως στην υπηρεσία τής Εθνικής Κοινότητας, η παιδεία, ο ηρωικός τρόπος ζωής, είναι στοιχεία που δίδουν στην ζώσα πραγματικότητα και στο Πεδίο τής Τιμής την ανωτερότητα στα έθνη που την αξίζουν.

Όσοι εγκληματούν πολεμικά και οικονομικά και όσοι μένουν μόνιμα στην δούλεψη ξένων, έχουν κερδίσει επαξίως την κατωτερότητα που τούς αντιστοιχεί ως έθνη. Οι εισβολές σε ελεύθερα έθνη για την ανατροπή εθνικών κυβερνήσεων δεν μπορούν να συγκριθούν με την πολεμική επιχείρηση για την απελευθέρωση σκλαβωμένων εδαφών από τούς φυσικούς τους κατόχους.

Η εισβολή λόγου χάρη στο Ιράκ και οι βομβαρδισμοί τής Σερβίας είναι κακουργηματικές, απάνθρωπες και ιδιοτελείς πράξεις. Η απελευθέρωση τής Βορείου Ηπείρου Μας και πάσης αλύτρωτης ελληνικής γης είναι νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση τής εθνικής κυριαρχίας τής Ελλάδος.

Ο κατακτητής ξένης γης και εξουσίας είναι ένας σκώληξ που μπορεί να πάρει αξία εφήμερη μονάχα αν βρεθεί ενώπιον λαών που έχουν ξεχάσει τα σκλαβωμένα αδέρφια τους, μηδενικότητες και οι δύο. Ο δε λαός που κινείται και εξαπλώνεται με γνώμονα το Αίμα και την Τιμή, που σκέπει όλα του τα εδάφη κάτω από τα εθνικά λάβαρα αντί πάσης θυσίας, αυτός είναι Ανώτερος και Ζωντανός Λαός.

Οι τοκογλυφικοί δανεισμοί και η παγκόσμια σύνδεση των οικονομιών δεν είναι μήτε αγαθοεργία τού δανειολήπτη μήτε ευφυΐα τού δανειζόμενου. Είναι αναμφισβήτητα μια εκ των χειροτέρων μορφών σκλαβιάς. Είναι μια μορφή εισβολής στο κράτος – θύμα που λαμβάνει χώρα με την συνεργασία προδοτικών πολιτικών αρχών.

Οι δύο λαοί, δανειολήπτης και δανειζόμενος, δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ ίσοι. Ο μεν δανειολήπτης είναι βδέλλα που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, αξίζοντας πάτημα στην κεφαλή. Ο δε δανειζόμενος όταν σαπίζει στην σκλαβιά του, ανήκει στα κατώτερα έθνη, όπως και ο τύραννός του. Όταν όμως παίρνει την γη και την εξουσία στα χέρια του τσακίζοντας τον δυνάστη, αυτός ο λαός είναι άξιος να ζει, γιατί είναι όντως ανώτερος λαός.

Ένας λαός που κοιμάται επάνω σε πλούσια από Θεό και Φύση προικιά, αφήνοντάς τα πλιάτσικο στα χέρια τυμβωρύχων δεν είναι αδικημένος λαός, αλλά ανίκανος λαός. Με την ανικανότητά του αυτή μάλιστα καθίσταται διπλά βάρος για την ανθρωπότητα, διότι εκτός τής υποθηκεύσεως των ανθρώπων του, δίδει αξία στον άρπαγα που καμώνεται ψευδώς τον κατακτητή.

Αν η Αφρική για παράδειγμα πολεμά αναμεταξύ της και στερεί την τροφή από τούς λαούς της, δεν τής φταίει η Ευρώπη και η Ελλάς. Όταν ο σιωνιστής έχει αφαιμάξει το «θύμα» και έχει βάλει δικούς του στην εξουσία των δήθεν ενόχων, τότε ο σιωνισμός είναι εκείνος που φέρει το κακούργημα. Η Ελλάς οφείλει να διατηρήσει τα κεκτημένα με ιδρώτα και αίμα στα χέρια της. Και εκείνος που αφήνει ανεκμετάλλευτη την γη του είναι κατώτερος εκ λόγου οκνηρίας.

Η ισότητα είναι μια ψευδαίσθηση που σταματάει μπροστά στην Αξιοσύνη και τη Δύναμη. Ισάξιοι μεταξύ τους είναι οι άνθρωποι τής Λαϊκής και Φυλετικής Κοινότητος τού Έθνους. Ισάξιοι είναι όσοι διαθέτουν Ήθος, Αξία και Πίστη στον Θεό και την Πατρίδα. Εκείνοι που δίδουν τον ιδρώτα για τίμιο ψωμί και το αίμα τους για την τιμή των μεγάλων νεκρών και την ζωή των ερχόμενων γενεών Ελλήνων. Τα δικαιώματα δεν χαρίζονται άκοπα. Τα δικαιώματα κατακτώνται και επαληθεύονται διαρκώς και ισοβίως, από γενιά σε γενιά.

Η ζωή είναι για τούς Άξιους, τούς Δίκαιους και τούς Δυνατούς. Η ζωή είναι μια πολεμική κατάσταση που ξεκινάει από τα πρώτα βήματα τού Έλληνα, από την πρώιμη νεότητα. Στην οικογένεια, στο σχολείο, στην φυσική κατάσταση, στην εργασία, στην στρατιωτική εκπαίδευση. Σκοπός τού Ανώτερου Έλληνα είναι η δημιουργική ευημερία, ο πολιτισμός, η μέγιστη εθνική επιρροή, η νίκη. Το Άβατο των Ιερών Προσκυνημάτων, η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς.

Το Ελληνικό Έθνος να κοιτάξει βαθιά μέσα στην ψυχή του. Να νιώσει την αύρα των τρανών προγόνων του και να στρέψει το βλέμμα εμπρός. Η λευτεριά έρχεται μονάχα με το σπαθί. Η αξία έρχεται με την ορμή για την κατάκτηση των πρωτείων. Στρατηγική Εθνική στο Κράτος. Πεδίο δράσης στους Έλληνες. Διαταγή να γίνουμε οι βέλτιστοι των Ελλήνων. Και Ηγετική Τάξη Πραγμάτων η Ελληνική Φυλή. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Ζήτω η Ανίκητη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό


Στις δεκαετίες τους 1950 και του 1960, η αριστερά ευρίσκετο υπό διωγμόν καίτοι είχε ένα νόμιμο κόμμα, την ΕΔΑ. Το αστικό αντικομμουνιστικό κράτος της εποχής, χρησιμοποιούσε σχεδόν φανερά όλους τους μηχανισμούς του κράτους, αλλά και του σκοτεινού παρακράτους, προκειμένου να εμποδίσει την νόμιμη πολιτική του δράση. Έκλεινε αίθουσες η ΕΔΑ για να κάνουν ομιλίες και την τελευταία στιγμή τους ακύρωναν τις εκδηλώσεις. Οργάνωναν δημόσιες συγκεντρώσεις και πριν να φθάσουν ακόμη στον χώρο της συγκεντρώσεως άλλοι είχαν συλληφθεί και άλλοι είχαν χτυπηθεί…

Την εφημερίδα τους, την “Αυγή”, φοβόταν ο μέσος αριστερός πολίτης να την ζητήσει από το περίπτερο και συνήθως την έπαιρνε κρυμμένη και διπλωμένη μέσα σε μία άλλη εφημερίδα. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια οι μηχανισμοί του κράτους και του σκοτεινού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής.

Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κληρονόμησε και το παρακράτος του. Ένα παρακράτος που δεν ενόχλησε την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά αφού εξυπηρέτησε θαυμάσια τα σχέδιά του. Θυμηθείτε την εποχή στην δεκαετία του ’80 όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και ερχόταν από το πουθενά μία τρομοκρατική ενέργεια για να αποπροσανατολίσει τον λαό… 

Αυτό το σκοτεινό παρακράτος, που έχει βαθιές ρίζες, αντιμετωπίζει σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαζί με τους μηχανισμούς του κράτους, οι οποίοι χωρίς να κρατούν τα προσχήματα εμποδίζουν την ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ πολιτική δράση της. Με κάθε τρόπο, στήνοντας προβοκάτσιες και παρέχοντας πλήρη ασυδοσία σε συμμορίες εγκληματιών, προσπαθούν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σκοπός τους να παρουσιάσουν το τρίτο κόμμα της χώρας σαν μία συμμορία και αυτό το επιχειρούν με πολλούς τρόπους.

Συνεχείς οι επιθέσεις κατά γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από θρασύδειλους αλήτες, με την αστυνομία να επιτρέπει με τρόπο σκανδαλώδη τις επιθέσεις αυτές και τον αρμόδιο υπουργό στην Βουλή σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών μας, να γενικολογεί και να σιωπά.

Ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι αντέξαμε φυλακές, δολοφονίες και δολοφονικές επιθέσεις, κρατώντας ψηλά την σημαία του αγώνα, την οποία δεν πρόκειται να υποστείλουμε γιατί ο αγώνας ο δικός μας δεν γίνεται για μια θέση στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, αλλά για ιδέες, για την Πατρίδα, για τον Λαό, για την Πίστη και την Ελευθερία.

Αυτοί οι οποίοι στήνουν κι οργανώνουν αυτό το βρώμικο σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής, ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν και θα βουλιάξουν μέσα στις αμαρτίες και την τραγική αποτυχία τους να λύσουν τα προβλήματα του λαού και μαζί μ’ αυτούς θα βουλιάξει και το εγκληματικό παρακράτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΧρήστος Παππάς: Εναντίον όλων - Γιατί είμαστε με τον Λαό και την Πατρίδα!


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή επίκαιρη επερώτηση για την ενδοσχολική βία.


Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:


Σήμερα συζητούμε για την ενδοσχολική βία και πολύ καλά κάνουμε. Το σώμα αυτό δεν είναι μόνο ένα εκλεγμένο νομοθετικό σώμα. Προηγούμενος ομιλητής μίλησε για το παιδευτικό πνεύμα της Βουλής και συμφωνώ μαζί του. Ειδικά λοιπόν κατά τη διαδικασία αυτής της σημερινής, τη διαδικασία ανάπτυξης αυτού του τύπου επερωτήσεων, δίδεται η ευκαιρία, θα έλεγα, παραγωγής ιδεών από αυτό το σώμα. Στην αρχή της συζητήσεως και ζητήθηκε, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από μερικούς συναδέλφους η επέκταση της συζητήσεως, σχετικά με τη βία. Αναφέρθησαν συνάδελφοι και σε άλλα θέματα, και ο κύριος Λοβέρδος, με πάθος θα έλεγα μεγάλο, ζήτησε στην αρχή να επεκτείνουμε τη σημερινή συζήτηση, και συμφωνώ, είναι μια ευκαιρία να επεκτείνουμε την κουβέντα.


Εμείς, όπως όλοι οι Έλληνες, κατά τον ίδιο τρόπο και μιλώ για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, βιώνουμε στην πράξη ένα είδος βίας, θα έλεγα μια μορφή κοινοβουλευτικής βίαςΒιώνουμε κι εμείς, όπως και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός, την διαστρεβλωμένη μορφή της δημοκρατίας, την παραμορφωμένη δημοκρατία. Ας μου επιτραπεί, και θα τολμήσω να πω «δικτατορία». Και αιτιολογώ τη σκέψη μου λέγοντάς σας και ρωτώντας σας: Πότε ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός για τα μεγάλα θέματά του; Το ένα κόμμα διαδέχεται το άλλο ξεχνώντας την επομένη των εκλογών το πρόγραμμά του και τις εξαγγελίες του.


Ο λαός μένει πάντα στην άκρη, πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος. Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα εδώ και σαράντα χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς αυτό το δημοψήφισμα τον Δεκέμβριο του 1974 σχετικά με το πολιτειακό. Δεν ρωτήθηκε ο Λαός ούτε για την ΕΟΚ, την Ευρώπη δηλαδή, ούτε για τον Καλλικράτη, ούτε για το ευρώ, ούτε για το μνημόνιο, ούτε για τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας με την νομοθετημένη πλέον αλλαγή των ηθών, ούτε για την πληθυσμιακή μετάλλαξη των Ελλήνων με την αθρόα και απρόσκοπτη εισβολή ξένων, μη Ελλήνων.


Στο σύγχρονο δίλημμα λοιπόν που τίθεται αυτές τις μέρες: Πατρίδα ή Ευρώ; Ελλάδα ή Ευρώπη; Εμείς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, απαντάμε σθεναρά και ελληνικά: Ελλάδα και μόνο Ελλάδα!


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε κατ’ ουσία πόλεμο. Πόλεμο χωρίς όπλα αλλά με πεσόντες, με δυστυχία, με καταστροφές, με παράπλευρες απώλειες. Πραγματοποιείται μια βίαια μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας. Μαρξιστές και καπιταλιστές θέλουν να διαλύσουν τη χώρα. Δεν θα τους αφήσουμε! Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν θα τους αφήσουμε!


Απευθύνομαι σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες, σε όσους η ελληνική φλόγα της ψυχής τους συνεχίζει να καίει και δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Καλούμε τους Έλληνες, με αυτή την ευκαιρία της σημερινής συζήτησης, να μη φοβούνται, να σταθούν όρθιοι και ατρόμητοι μπροστά στην προπαγάνδα και την τρομολαγνία των αργυρώνητων, των παπαγάλων υπαλλήλων του ΔΝΤ, των εκπροσώπων της άτυπης "τετάρτης εξουσίας", τους παραμνημονιακούς τρομοκράτες παρουσιαστές των ειδήσεων των μεγάλων καναλιών. Τους καλούμε λοιπόν τους Έλληνες να σταθούν όρθιοι και μάχιμοι, να σταθούν ως Έλληνες ασυμβίβαστοι και να πουν το μεγάλο ΟΧΙ.

Εμείς, ως τρίτη πολιτική δύναμη, αντιμνημονιακή και παθιασμένα λαϊκή και ελληνική, στεκόμαστε στο πλευρό του λαού και μαχόμεθα πολιτικά, και θα συνεχίσουμε να μαχόμεθα με όποιο προσωπικό ή άλλο κόστος, με όποιο εμπόδιο και αν βάζουν σε εμάς οι εκπρόσωποι του δήθεν δημοκρατικού τόξου.

Εμείς είμαστε εναντίον όλων, όχι επειδή έτσι μας κάπνισε. Είμαστε εναντίον όλων γιατί είμαστε με το Λαό, γιατί είμαστε με την Ελλάδα! www.xryshaygh.com


Δ. Σβερώνη: Οι δήθεν ανθρωπιστές δρουν μισαλλόδοξα και δεν ανέχονται την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους


Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην Επιτροπή για την συζήτηση του Σ/Ν «Τροποποίησης διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» άσκησε δριμύ κατηγορώ στους δήθεν ανθρωπιστές που, με την διανθισμένη με ψευτοδημοκρατικά στοιχεία ημιμάθειά τους, κόπτονται για την άμεση κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας από αλλογενείς και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες.

Όλοι αυτοί, που «μάχονται» για τις «ανθρωπιστικές» αξίες και αρχές, δεν ανέχονται την άποψη των γηγενών πολιτών της Ελλάδας, που πιστεύουν στο Δίκαιο του Αίματος και θεωρούν χρέος τους την περιφρούρηση του Ελληνικού Έθνους.

Η Συναγωνίστρια Σβερώνη, τέλος, προς επίρρωσιν των λεγομένων της υπενθύμισε τα άρθρα 16 και 25 παρ.4 του Συντάγματος της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών ενεργούν με μισαλλοδοξία και έντονες ρατσιστικές διαθέσεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και των γηγενών πολιτών, αφού δεν επιθυμούν την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αλλά την πολυπολιτισμική πολτοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. www.xryshaygh.com


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Σημαία της Ελληνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Σημαία της Ελληνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή


Μπορεί να «άστραψε και βρόντηξε» ο Τσίπρας μιλώντας στους κλακαδόρους της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι... παλαμακίζονταν ακούγοντας τον να υποστηρίζει ότι «τώρα αρχίζει η πραγματική διαπραγμάτευση» και προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι η Ελληνική πλευρά δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και εκβιασμούς, αλλά το εύλογο ερώτημα, το οποίο δημιουργείται είναι αφού η πραγματική διαπραγμάτευση αρχίζει τώρα, η κυβέρνηση τι ακριβώς έκανε όλους αυτούς τους πέντε μήνες; Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έστηνε «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις συμπαράστασης της ενδοτικής πολιτικής της, προετοίμαζε την κατάρτιση μιας νέας συμβιβαστικής πρότασης προς παρουσίαση.


Επί της ουσίας, η κυβέρνηση προσχωρεί ολοένα και περισσότερο στον πυρήνα των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων και των εταίρων, σκιαγραφώντας ακόμη πιο έντονα το γκρίζο χρώμα της νέας μνημονιακής συμφωνίας.


Από την άλλη μεριά, όσο περισσότερο εξευτελισμό δέχεται από τους δυνάστες της Πατρίδας η «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο πιο πολύ ξεγυμνώνεται στα μάτια του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά το κενό περιεχόμενο των προεκλογικών εξαγγελιών. Το μεγάλο πείραμα πλήρους εξάρτησης της Ελλάδας, με αφετηρία το διάγγελμα Τζέφρυ στο Καστελόριζο, στις 23 Αυγούστου 2010, συνεχίζεται ακμαίο και ακραίο.


Η Πατρίδα μας παραμένει το «ιδανικό πειραματόζωο» ως πεδίο εφαρμογής της εξοντωτικής λιτότητας, της κατεδάφισης κάθε είδους εργασιακών δικαιωμάτων και της ολοκλήρωσης της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων. Στην λευκή σημαία, που υψώνει η συγκυβέρνηση, και στην απίστευτη εθελοδουλία των «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση στα βρώμικα σχέδια υποταγής της Χώρας αποτελεί μονόδρομο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, θα σηκώσει ψηλά την Σημαία της Ελληνικής Αντίστασης, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.


Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 20-6-2015.

Μας είπαν πως έχουμε λίγους πόρους και μας φόρτωσαν με ξένα δάνεια για να πληρώσουμε το ξεπούλημα της Πατρίδος μας εις χείρας σταυρωτήδων εμπόρων των εθνών. Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό πως δίχως το ευρώ θα βρεθεί γυμνός στους πέντε δρόμους. Και ενώ ο εχθρός τρώγει εντός των τειχών εθνική σάρκα, μας φορτώνουν ξένους νόμους, ξένα σώματα και ξένη πανούκλα. Ενσωμάτωση λαθρομεταναστών. Νομιμοποίηση ναρκωτικών. Νομιμοποίηση ομοφυλοφιλικών «γάμων». Κατακρήμνιση Ορθοδοξίας. Νομή πλούτου, ιστορίας και εδαφικών δικαιωμάτων με τους γεωπολιτικούς δορυφόρους των προσωρινών δυνατών της εποχής μας. Και φυσικά συμμαχία δεν είναι να δίνεις τα πάντα και να μην παίρνεις τίποτα. Συμμαχία δεν είναι να κουβεντιάζεις τις διαδρομές ξένων αγωγών και να θάβεις τον δικό σου πλούτο.

Η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο πλούτο της οικουμένης. Ο πλούτος της βρίσκεται πρώτα απ’ όλα μέσα στην ψυχή της, στην πίστη της, στην ταυτότητά της. Η γη μας ξεχειλίζει ενεργειακού πλούτου καθιστάμενη το γεωπολιτικό παρατηρητήριο προς πάσα κατεύθυνση. Η κυριότερη δύναμή μας είναι η Εθνική και Φυλετική μας Ομοιογένεια, η Ορθόδοξη Πίστη, η Εθνική μας Ορμή και Προσήλωση στην Λευτεριά όλων των Ελλήνων, στην Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Μια Καθαρή Ελλάδα που θα στηρίζεται στους εργάτες, την νεολαία και τους πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής. Αυτό χρειαζόμαστε. Κι αυτή η Ελλάδα είναι μονάχα Λαϊκή και Εθνικιστική. Προκαλέστε μας σαράφηδες και βάρβαροι για να δείτε πως η χρεοκοπία σας θα γίνει η στάχτη των μισελλήνων πάνω στην οποία θα σηκωθεί χρυσή η αυγή του Ελληνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η Ελλάς αιμορραγεί... Τα καλύτερα μυαλά εγκαταλείπουν την ΠατρίδαΗ Ελλάς αιμορραγεί... Τα καλύτερα μυαλά εγκαταλείπουν την ΠατρίδαΠαλιότερα οι άνθρωποι δεν σπούδαζαν, δεν ήταν τόσο μορφωμένοι όπως σήμερα, αλλά είχαν καρδιά, ψυχή και πίστη. Με το πέρασμα των χρόνων όλα σιγά σιγά άλλάξαν, αλλάζουν και θα αλλάζουν.Μέχρι πότε θα αλλάζουν όμως και ως ποιό σημείο θα φτάσει ο άνθρωπος; Μήπως τελικά η πολλή μόρφωση και γνώση σε οδηγεί στο να χάνεις τις πολύ σημαντικές αξίες για την ζωή σου και για το κοινωνικό σύνολο; Μήπως χάνουμε αργά τους ηθικούς και κοινωνικούς φραγμούς που θα έπρεπε να προστατεύουμε και να  κρατάμε ως τις πολυτιμότερες αξίες μας;


Στην χώρα μας εδώ και χρόνια, ειδικότερα τα τελευταία πέντε, όλα φθίνουν. Μέσα λοιπόν σε αυτή τη κατάσταση έχουν αλλοιωθεί οι έννοιες της παιδείας, των πανεπιστημίων και της εκπαίδευσης. Κοπιάζουν οι νέοι να μπουν στα πανεπιστήμια να σπουδάσουν, να αποκτήσουν παιδεία, να γίνουν σωστοί επαγγελματίες και άνθρωποι. Το μόνο που καταφέρνουν όμως, όπως αποδεικνύεται τελικά, είναι να πηγαίνουν οι κόποι τους χαμένοι. 

Οι άνθρωποι έχουν χάσει την ευαισθησία τους, την ανθρωπιά τους, δεν έχουν την αίσθηση της συλλογικότητας, δεν αγαπούν τον συνάνθρωπο τους, το περιβάλλον, επομένως ούτε και την πατρίδα τους. Μορφωμένοι, περισπούδαστοι και δεν ενδιαφέρονται καν για την χώρα τους. Κι όμως, θα μπορούσε ν’ αντικρούσει κάποιος, νοιάζονται, ειδικά οι νέοι..Πώς όμως; Ενδιαφέρονται και αγαπούν την πατρίδα τους αλλά φεύγουν από αυτή για να προσφέρουν τους κόπους τους σε άλλες χώρες; 200.000 "μυαλά" έχασε η Ελλάδα της μετά κρίσης εποχής.200.000 νέοι και νέες μετανάστευσαν σε άλλα μέρη, τα τελευταία 5 χρόνια, για να μεγαλουργήσουν και να προσφέρουν στο εξωτερικό. Οι μισοί από αυτούς στη Γερμανία και στην Αγγλία, ως γιατροί, στο χρηματοοικονομικό κλάδο και σε πανεπιστήμια.


Επιπλέον 50.000 σπουδάζουν εκτός συνόρων και η πιθανότητα να παραμείνουν εκεί μετά το τέλος των σπουδών τους, είναι αρκετά μεγάλη. Γιατί όμως όλα αυτά; Για πόσα χρήματα και ποιες θέσεις σιγουριάς αξίζει να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου και να κοιτάζεις μπροστά χωρίς να σε νοιάζει; Μήπως παλαιότερα δεν είχαν προβλήματα οι Έλληνες; Δεν ήταν φτωχοί; Δεν είχαν ανάγκες; Και βέβαια δεν ήταν πλούσιοι και βέβαια είχαν ανάγκες αλλά έβαζαν πάνω απ´ όλα τα πιστεύω τους, τα ιδανικά τους και φυσικά ήταν ολιγαρκείς κάτι το οποίο στις μέρες μας σπανίζει, ειδικά στους νέους...

Α.Τ Τ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 321937264007121173

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item