Widgets

ΑΙΣΧΟΣ! Δημοτικό σχολείο της Ξάνθης διοργάνωσε εκδρομή στο φερόμενο ως σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ


Με καμάρι η σελίδα του Τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης (T.C. Selanik Başkonsolosluğu) προβάλει φωτογραφία από την επίσκεψη γονέων, διδασκάλων και μαθητών δημοτικού σχολείου από χωριό της Ξάνθης στο σπίτι του σφαγέα Κεμάλ Aτατούρκ.

Η εκδρομή από ποιους οργανώθηκε; Μήπως από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής κι από τον ψευτομουφτή Ξάνθης; Τα πρακτοράκια της Άγκυρας κάνουν καλά την δουλειά τους δρώντας ανενόχλητα στην Ξάνθη, δημιουργώντας φυτώρια πρακτόρων και ανθελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία και την αδιαφορία της τοπικής πολιτικής αρχής, και την ανοχή των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Φαίνεται ξεκάθαρα ο ανεύθυνος και με πολλά ερωτηματικά ρόλος των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποίοι στο πνεύμα της εποχής που επιτάσσει το δόγμα του ευρύτερου εκτουρκισμού που διαφαίνεται στην Θράκη μας, συναινούν σε μία τέτοιου είδους ανθελληνική, αντι-εκπαιδευτική ενέργεια.

Με την αδιαφορία και την ανικανότητά τους για την Θράκη οι πολιτικές ντόπιες καρικατούρες όλων των αποχρώσεων, αλλά και η επικίνδυνη ασυνειδησία ορισμένων, κατάφεραν να γιγαντώσουν τον τουρκικό παράγοντα, τους τουρκόψυχους πρακτορίσκους, αφήνοντάς τους εδώ και δεκαετίες να γενιτσαρεύουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους, Πομάκους στην καταγωγή εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού. 

Δυστυχώς πλέον στην Θράκη δεν μιλάμε για εθνικά επικίνδυνα παιχνίδια, αλλά για ξεκάθαρες πράξεις και επιλογές εθνικής προδοσίας. Στο χέρι μας είναι οι ανθελληνικές προσπάθειες όλων αυτών των επαγγελματιών ανθελλήνων, νεοραγιάδων αλλά και των τουρκόφρονων συνεταίρων τους, να πέσουν στο κενό και τα βρώμικα σχέδιά τους για την Ελληνική Θράκη να μην γίνουν πραγματικότητα. 

Γι' αυτό και η ενίσχυση του αγώνα μας από τους Θρακιώτες δεν είναι πράξη πολιτική, αλλά ξεκάθαρα εθνική. Σταθείτε δίπλα μας και ενισχύστε με κάθε τρόπο τους Έλληνες Εθνικιστές. Μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το μέλλον της Ελληνικότητας της Θράκης.

Κόνι Κρυσταλίδου - Τ.Ο. Ξάνθης


Μπάτε, Τούρκοι, αλέστε… Ανενόχλητος έκανε περιοδεία στην Θράκη ο αρχιμουλάς του Ερντογάν


Η προκλητικότητα της Τουρκίας στην Θράκη συνεχίζεται ακάθεκτη με τους διαφόρους τούρκους αξιωματούχους και πράκτορες να αλωνίζουν ανενόχλητοι την περιοχή. Αυτή την φορά, σειρά είχε ο Μεχμέτ Γκιορμέζ, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, ανώτερος θρησκευτικός λειτουργός της Ημισελήνου, ο οποίος μόλις δύο ημέρες μετά την προκλητική φιέστα στην Κωνσταντινούπολη για την επέτειο της Άλωσης πραγματοποίησε περιοδεία στη Θράκη, έχοντας μυστικές επαφές με πλήθος «πρακτόρων» που λογοδοτούν απευθείας στον ίδιο και κυρίως με τους δύο άμεσα υφισταμένους του, ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.

Ο Γκιορμέζ πρωτοστάτησε την Δευτέρα στην μεσημεριανή προσευχή σε τζαμί της Κομοτηνής, συναντήθηκε με «παράγοντες» στο τουρκικό προξενείο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον Εχίνο για την απογευματινή προσευχή. Το ίδιο βράδυ πήγε στην Ξάνθη στο εκεί τζαμί, ενώ την Τρίτη προχώρησε σε σειρά μυστικών συναντήσεων.

Ο Γκιορμέζ είναι εκείνος, ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Αγία Σοφία είναι ισλαμικός χώρος προσευχής, απειλώντας ότι αν συνεχιστεί η αρνητική στάση του Πάπα Φραγκίσκου εναντίον της Τουρκίας, μπορεί να αποφασιστεί η μετατροπή της ξανά σε τζαμί! Και όμως, ο προκλητικός αυτός προπαγανδιστής του  τουρκικού επεκτατισμού κινείται ανενόχλητος στην Θράκη, έχοντας επαφές με τα πιο ακραία στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίοι δρουν ως πράκτορες και προωθητές των συμφερόντων της Τουρκίας.

Αποθρασυμένοι πλήρως από την ολοκληρωτική έλλειψη ενδιαφέροντος και την παντελή εγκατάλειψη της Θράκης από το «ελληνικό» κράτος, οι διάφοροι πράκτορες της Τουρκίας δρουν εντελώς ανενόχλητοι στην τόσο εθνικά ευαίσθητη αυτή περιοχή, κάνοντας ακόμη πιο επιτακτικό το αίτημα για κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και απέλαση όλων των αποδεδειγμένα συνοδοιπόρων της τουρκικής προκλητικότητας.Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη και την Κύπρο


Οι Τούρκοι συνεχίζοντας την «οδό» της συνεχούς προκλητικότητας, του εκφοβισμού και των παράλογων απαιτήσεων, διεκδικούν ΑΟΖ από την Ελλάδα μεταξύ των περιοχών Κρήτης και Κύπρου, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα το οποίο διαθέτει και χάρτη.
Τι αιτιάσεις αυτές τις έχουν ενδύσει  μάλιστα  με τον μανδύα των « δίκαιων» νομικών διεκδικήσεων απαιτώντας νομική λύση , χωρίς να μας πουν από ποιο ακριβώς δικαστήριο.
Όπως γίνεται αντιληπτό το Καστελόριζο « εξαφανίζεται» ως δια μαγείας από την περιοχή,  και απλά για την Τουρκία» δεν υπάρχει», διότι έτσι διευκολύνονται καλύτερα τα σχέδια τους.


esrahocayazi-765x510
Το προκλητικότατο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ανατολική μεσόγειο Θάλασσα είναι μια «ημίκλειστη θάλασσα» με  υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη, με πολλούς περιορισμούς, οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να καθορίζονται από όλα τα παράκτια κράτη της περιοχής (συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας), βάση συμφωνίας και με βάση τις αρχές της ισότητας.
Εδώ οι Οθωμανοί σύμφωνα με το κείμενο δεν ζητούν, αλλά απαιτούν «σκιαγραφώντας» τις κινήσεις  τους για το επόμενο διάστημα.
Η Τουρκία,   αν και το κράτος με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην ανατολική Μεσόγειο, τονίζει το δημοσίευμα, αποκλείεται από ορισμένες πραγματικές εφαρμογές , επειδή η πλειοψηφία των χωρών της περιοχής της αρνούνται τις «δικαιοδοσίες αυτές».
Η Τουρκία θα κινηθεί σύμφωνα με τους αναγκαίους νομικούς, πολιτικούς και οι τεχνικούς κανονισμούς «ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ το νόμιμο μερίδιο του υποβρύχιου πλούτου» της περιοχής, καταλήγουν οι Τούρκοι. Δηλαδή ξεκινούν νομικό αγώνα για την διεκδίκηση ΑΟΖ έως κάτω από την Κρήτη και την Κύπρο, ενώ συγχρόνως προετοιμάζονται με όλα τα μέσα,  ΠΡΩΤΑ να το « επιβάλουν» σε όλες τις παράκτιες χώρες , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
0-159-20140625doguakdeniz


Μάλιστα σε άλλο άρθρο ο Dr. jixad  Yayci, αναφέρει ότι , η Ανατολική Μεσόγειος ιστορικά, στρατηγικά και οικονομικά διαθέτει μια σημασία η οποία  προσδιορίζεται με βάση την Κύπρο. Τα παρόχθια κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας δικαιούνται να συμμετέχουν στην κατανομή των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας. Το διεθνές νομικό πλαίσιο προσδιορίζει ότι η Τουρκία, η Αίγυπτος, η κατεχόμενη Κύπρος και όχι η Συρία, η Λιβύη, το Ισραήλ, θα πρέπει να έχουν αμοιβαία ΑΟΖ με το Λίβανο.

Οι συμφωνίες για την  θαλάσσια δικαιοδοσία επιμερισμού θα πρέπει να αναθεωρηθούν, τονίζει ο Δόκτωρ. Στην περίπτωση αυτή, η Τουρκία, αποκτά νέα διεθνή δικαιώματα και νόμιμα συμφέροντα στις ανατολικές περιοχές της Μεσογείου, με θαλάσσια δικαιοδοσία σύμφωνα με τον χάρτη.
Σύμφωνα με ανάλυση του pentapostagma.gr, η Τουρκία προετοιμάζεται για διεκδικήσεις επίσημα πλέον  σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα. Με την ισχυρή ναυτική παρουσία φρεγατών, υποβρυχίων, θα προσπαθήσουν να επιβάλουν ΑΟΖ εντός ελληνικού θαλάσσιου χώρου. Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς «παιχνίδι» θα παίξουν οι Οθωμανοί  για να το επιτύχουν, σημασία έχει ότι θέλουν ΑΟΖ και συνεκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Αιγαίο. ΠΗΓΗ
Ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής η Ε.Ε. προβαίνει στο αυτονόητο: Αναγνωρίζει την Κύπρο

Ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής η Ε.Ε. προβαίνει στο αυτονόητο: Αναγνωρίζει την Κύπρο

Μετά από γραπτή ερώτηση που κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σχετικά με την αναγραφή του κατεχόμενου χωριού Άσσια, στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ως Τουρκία οι αρμόδιες αρχές προέβησαν στο αυτονόητο και διόρθωσαν αυτό το "λάθος".


Ως Ευρωβουλευτές αλλά και σαν νοήμονες άνθρωποι κατανοούμε τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τέτοιου είδους λάθη και ατοπήματα.


Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, επίσης, ότι στο ψήφισμα που αφορούσε τους αγνοούμενους από την Άσσια τους χαρακτήριζες σαν "Ελληνοκύπριους" και τους διαχώριζε από τους Έλληνες. Φυσικά αυτό, όμως, έρχεται ενάντια στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας που ξεκάθαρα μιλάει για Ελληνική Κοινότητα και πουθενά δεν αναφέρει τον όρο "Ελληνοκύπριοι".

Εννοείται πως οι ΑΝΑΝικοί πατριώτες Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ και της ΝΔ δεν ασχολήθηκαν με το θέμα. www.xryshaygh.com

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ομάδα μπάσκετ γυναικών αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα έχοντας έδρα στα Κατεχόμενα!

Ύπουλη τουρκική προσπάθεια διείσδυσης στον ελληνικό αθλητισμό

Ύπουλη τουρκική προσπάθεια διείσδυσης στον ελληνικό αθλητισμό

Προσπάθειες διείσδυσης με κάθε μέσο και σε κάθε οικονομική δραστηριότητα στον ελλαδικό χώρο, πραγματοποιούν συστηματικά τα τελευταία χρόνια πολλές τουρκικές επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν ως βιτρίνα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Έτσι, μετά την τράπεζα «Ziraat», η οποία προσφέρει αφειδώς άτοκα δάνεια στους τουρκόφρονες πράκτορες της Θράκης - με σκοπό αυτοί να υφαρπάξουν τις περιουσίες των Χριστιανών της περιοχής- και την προδοτική συμφωνία για την παραχώρηση λιμανιών και μαρίνων σε εταιρείες συμφερόντων του τουρκικού δημοσίου, σειρά παίρνει και η προσπάθεια διείσδυσης των Τούρκων στον χώρο του αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, πολύ κοντά σε συμφωνία για να αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της ΠΑΕ Α.Ε. Ποντίων - Ηρακλής Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η τουρκική αεροπορική εταιρεία «Turkish Airlines».

Η τουρκική εταιρεία, θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, έχοντας στη διάθεση της εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Τα οικονομικά μεγέθη της εν λόγω εταιρείας, σημείωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα τα τελευταία έτη, λόγω της πολύ στενής της σχέσης με το παρακράτος και την κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία την χρησιμοποίησε δολίως και με την γνωστή τουρκική κουτοπονηριά, για ιδιοτελείς και προπαγανδιστικούς σκοπούς. Η «Turkish Airlines», αποτελεί τον κεντρικό χορηγό πολλών αθλητικών δραστηριοτήτων και ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων (Euroleague, Final Four κτλ).

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, άνθρωπος της «Turkish Airlines», την οποία διαφημίζουν μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου, όπως οι Λιονέλ Μέσι και Κόμπε Μπράιαντ, βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε αγώνα του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη. Όπως δήλωσε μάλιστα και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5», του έκανε και ερωτήσεις όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας: «Υπήρχε άνθρωπος της Turkish Airlines στο ματς με τη Λάρισα, χειροκροτούσε κι αυτός και ρωτούσε για τον κόσμο».

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Turkish Airlines» θέλει να διαφημιστεί στο γήπεδο, στη μπουτίκ της ομάδας και να αποτελέσει χορηγό της ομάδας, κάτι που έχει κάνει ήδη στο παρελθόν με άλλες ελληνικές ομάδες στο χώρο της καλαθοσφαίρησης. Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, η προσπάθεια διείσδυσης του βρώμικου τουρκικού χρήματος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αποτελώντας μεγαλύτερη ακόμα ντροπή και από τον υποβιβασμό του στην Δ' Εθνική Κατηγορία.

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, είναι μία από τις ιστορικότερες  ομάδες της χώρας, έχοντας αναδείξει πληθώρα μεγάλων ποδοσφαιριστών. Οι παράγοντες του, οφείλουν να σεβαστούν αυτήν την ιστορία, όπως και τις εκατοντάδες χιλιάδες των φιλάθλων του, πολλοί από τους οποίους κατάγονται από τον κατεχόμενο Πόντο, την Κωνσταντινούπολη, την Μικρά Ασία και τα παράλια της Ιωνίας.

Τουρκική προβοκάτσια στην Θράκη με την σφραγίδα της Ευρώπης


Τουρκική προβοκάτσια στην Θράκη με την σφραγίδα της Ευρώπης

Η προκλητικότητα της αυτοαποκαλούμενης «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» ΑΒΤΤF, δεν έχει όρια. Προ ολίγων ημερών περιχαρείς καλωσόριζαν, ως διοργανωτές και φορείς, το συνέδριο της FUEN στην Κομοτηνή και σήμερα, συνεχίζοντας την άθλια προπαγάνδα τους, με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους κοινοποιούν στο ευρύ κοινό την αναφορά που παρέδωσαν για «επιθέσεις μίσους κατά της τουρκικής μειονότητας Δ. Θράκης» στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη καθώς και στο γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η έκθεσή τους που αφορά το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2014 και Απριλίου 2015, μάλλον αποτελεί έκθεση μυθιστορηματικού περιεχομένου καθώς σε αυτήν δεν διστάζουν να συμπεριλάβουν  ως «εμπρηστική επίθεση» τη φωτιά που ξέσπασε σε τέμενος της Κομοτηνής τον περασμένο μήνα (17/4/2015).

Οι ενδείξεις από την Πυροσβεστική έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή για  βραχυκύκλωμα. Το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας με ανακοίνωσή του έσπευσε να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις των αρμόδιων αρχών περί βραχυκυκλώματος, καθώς και να καταλαγιάσει τα πνεύματα με την «φίλη» και γείτονα Τουρκία.

Σε όλα τα παραπάνω ο ίδιος ο πρόεδρος της καταγγέλουσας «αρχής» Χαλίτ Χαμπίπογλου, για το ίδιο γεγονός δήλωσε ότι όχι μόνο η φωτιά στο τέμενος αλλά και σ ένα τζαμί της Κομοτηνής (το οποίο συμπεριλαμβάνεται και αυτό στην εν λόγω καταγγελία), αφού πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα και μέρα δημιουργείται η εντύπωση προβοκάτσιας. Μάλιστα σύμφωνα με ακριβείς του δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Καλούμε την μειονότητα μας διατηρώντας την ψυχραιμία να μείνουν μακριά σε τέτοιες προβοκάτσιες».

Το σημαντικό είναι ότι την 16 Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα Ανεκτικότητας, η αναφορά της ΑΒΤΤF θα δημοσιευθεί ενώπιον 57 χωρών-μελών του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη.

Είμαστε βέβαιοι, πως παρόμοιες «έγκυρες» αναφορές θα κοινοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να προωθηθεί ισλαμοποίηση των εθνών που την απαρτίζουνwww.xryshaygh.com

Α. Γρέγος: Η Τουρκία δεν σέβεται τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης - BINTEO
«Να συρθεί άμεσα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια»

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού με θέμα «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από το ΔΣ της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών για τα προβλήματα της Ομογένειας», εξήρε το έργο της Ομοσπονδίας ως προς τους σκοπούς της, που συμβάλλουν στην διατήρηση και την διάδοση της πραγματικής Ιστορίας της Ελλάδας.

Ο Συναγωνιστής Γρέγος επεσήμανε την σημαντικότητα της δικαίωσης Ελληνίδας της Ίμβρου, που -με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο- ανέκτησε την πρόσβαση στην πατρική της περιουσία στο νησί, περιουσία που είχε λεηλατηθεί και καταπατηθεί από το τουρκικό κράτος, όπως συμβαίνει και με χιλιάδες άλλες περιπτώσεις Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Τουρκία πρέπει να συρθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την αδιαφορία της απέναντι στις Ευρωπαϊκές Συνθήκες αλλά και για την καταπάτηση της περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων της Ομογένειας.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Γρέγος υπενθύμισε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και οι τρεις Ευρωβουλευτές του Κινήματος στηρίζουν το έργο της Ομοσπονδίας και πρότεινε την άμεση σύσταση κλιμακίου επιτροπής, που θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα της σύστασης, στην Ελλάδα, ενός φορέα έγκριτων νομικών, που θα καταγράφουν τις παραβιάσεις του τουρκικού κράτους εις βάρος των Ελλήνων της Ομογένειας και θα αναδεικνύουν όλες τις καταγγελλόμενες περιπτώσεις, που αφορούν τους Έλληνες των αλύτρωτων και αλησμόνητων Πατρίδων. www.xryshaygh.com

Θέλουν να διαλύσουν την Κύπρο για να φέρουν την «λύση»


Επιδιώκουν να διαλύσουν την Κύπρο, οικονομικά και να εξαφανίσουν κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας για να προχωρήσουν στα υποχθόνια σχέδια τους. Μόνο με ένα λαό υποδουλωμένο, διαλυμένο, κατακερματισμένο θα μπορέσουν να τελειώνουν με το Κυπριακό και να προχωρούν στους διάφορους σχεδιασμούς του.
Μέσα από τα λόγια του Οζερσάι φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κρίση δεν ήρθε τυχαία, μια κρίση που να θυμίσουμε ήρθε σε περίοδο διακυβερνήσεως Ναινέκου και όλως τυχαία μετά το σχέδιο Ανάν.
Σε συνέντευξή του στην "Κίπρισλι", ο Οζερσάι υποστήριξε ότι εάν η ζωή των Ε/κ μπορεί να συνεχιστεί χωρίς λύση, τότε το Κυπριακό δεν θα είναι το πρώτο θέμα. Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων δεν κινείται προς τα εμπρός εύκολα, επειδή οι δύο πλευρές κατανοούν διαφορετικά πράγματα για τη λύση, είπε, προσθέτοντας ότι η τ/"κ" πλευρά αναγκάστηκε να σταματήσει τις δραστηριότητές της για το φυσικό αέριο ώστε να επαναρχίσουν οι συνομιλίες και διερωτήθηκε εάν είναι δίκαιο η ε/κ πλευρά να συνεχίσει μόνη της τις δραστηριότητές της.Σχολιάζοντας ότι μπορεί να υπάρξει μια γρήγορη διευθέτηση του Κυπριακού, ο Κουντρέτ Οζερσάι είπε ότι είναι πιο σημαντικό το πώς θα είναι η λύση παρά το αν είναι γρήγορα ή όχι, επισημαίνοντας ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να είναι σε θέση να αφομοιώσουν τη λύση. "Πίσω από τη λύση, θα πρέπει να υπάρχει μια σχέση σοβαρής εμπιστοσύνης. Οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικές ανάγκες για τη λύση και αυτό το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό". Η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών, πρόσθεσε, αντικατοπτρίζεται στις διαπραγματεύσεις.

Οι δηλώσεις του τα λένε όλα και είναι τόσο δυνατές που μπορούν να πείσουν και τον πιο δύσπιστο για το πώς θα κινηθούν για να λύσουν το Κυπριακό.
Έχει κανείς ακόμα αμφιβολία ότι διοικούμαστε από Ελληνόφωνους πολιτικάντηδες;
Ο λαός πρέπει να ορθώσει ανάστημα ενάντια στην πέμπτη φάλαγγα που έβαλε σαν στόχο να πουλήσει εκ των έσω την πατρίδα μας. Να στήσει τείχος αντίστασης ενάντια στους ριψάσπιδες κυβερνώντες, αξιωματούχους και διάφορους Ναινέκουςwww.elamcy.com

Όπως - όπως για λύση …


Τρέχουν να πουλήσουν την Κύπρο το συντομότερο δυνατό, για να προχωρήσουν κάποιοι τα οικονομικά τους σχέδια και κάποιοι άλλοι τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά τους σχέδια τους.
Άλλωστε είναι καιρός να φεύγει το αγκάθι από τα χέρια τους, που ονομάζεται Κυπριακό και προκαλεί προβλήματα. Είναι καιρός να απαλλαχθούν.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου του Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου , με τον Τ/"κ" ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι εάν και οι δύο πλευρές είναι αποφασισμένες μπορεί να υπάρξει εντός του έτους μια μόνιμη λύση στο νησί.
Στόχος όλων των θολοκουλτουριάρηδων, επαναπροσεγγιστών αλλά και της ίδιας της Τουρκίας, να μην υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία εως το τέλος του χρόνου.  Έβαλαν μπρος τις μηχανές για να τελειώνουν όσο το δυνατό πιο σύντομα.
Θα μείνεις να τους βλέπεις άπραγος να σκοτώνουν την Κύπρο μας ή θα στήσεις το ανάστημα σου ενάντια στους γραικύλους και τον Τούρκο δυνάστη;
Η λευτεριά δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται …
Έλληνες ξυπνάτε …
www.elamcy.com

Ξεφτίλες οι δήθεν πατριώτες!


Το γεγονός πως το ΔΗΣΥ ακολουθούσε και ακολουθεί αντεθνική πολιτική δεν είναι κάτι νέο.
Στην λίστα των μεγάλων του πατριωτικών επιτευγμάτων του, όπως οι επαναπροσεγγιστικές συναυλίες, τα ψάρια και οι καφέδες στην κατεχόμενη Κερύνεια, την κρουαζιέρα στην Μύκονο ανήμερα της 20ηςΙουλίου, η υιοθέτηση της πολύχρωμης σημαίας του μορφώματος του Ανάν, η δουλοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζει τις αντικατοχικές μαθητικές/φοιτητικές εκδηλώσεις της 15ηςΝοεμβρίου, ανακοινώσεις στα τούρκικα, απαίτηση να αφαιρεθούν από τα οδοφράγματα των φωτογραφιών του Ισάακ και Σολωμού και πολλά άλλα,  προστέθηκε πρόσφατα και η συνάντηση - καφές με την νεολαία τουρκο«κυπριακού» κόμματος.
Άξιο αναφοράς είναι η αντεθνική γραμμή που δίνει και στην Νεολαία του, του Ναινέκους της ΝΑΙΔΗΣΥ, της οποίας ευνοεί ανάλογες κινήσεις.
Πρόσφατα, λοιπόν, αντιπροσωπεία της ΝΕΔΗΣΥ συναντήθηκε με την νεολαία τουρκο«κυπριακού» κόμματος το οποίο συμμετέχει στην παράνομη βουλή των κατεχομένων. Το τι συζήτησαν δεν έγινε γνωστό, αν και για να είμαστε ειλικρινείς ποσό μας ενδιαφέρει.
Σημασία για εμάς έχει ότι για μία ακόμη φορά η νεολαία της δήθεν εθνικόφρονης παράταξης έριξε τη μάσκα των πατριωτών. Έχει ριχθεί βάρος στην προώθηση λύσης που θα τουρκοποιεί εν καιρώ την πατρίδα μας και η ΝΕΔΗΣΥ δεν θα μπορούσε να λείπει από όλο αυτό το ανθελληνικό πανηγυράκι.
Αναγνώρισαν για μία ακόμη φορά, έστω και έμμεσα, το παράνομο μόρφωμα των κατεχομένων δίνοντας αμέτρητους άσσους στην τούρκικη διπλωματία. Όπως ακριβώς κάνουν οι ηγετίσκοι τους, πήγαν για καφέ στην κατεχόμενη μας πατρίδα και δίχως ίχνος ντροπής συναγελάζονταν με αυτούς που σήμερα μένουν στα σπίτια των γονιών μας, με αυτούς που οι πατεράδες τους έσφαζαν τους άνδρες και βίαζαν τις γυναίκες της Κύπρου μας.
Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το κόμμα του οποίου η Κυβέρνηση του δεν αποδέχονται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Εθνικό Συμβούλιο και οι εκπροσώποι του δεν δέχονται να συνομιλήσουν σε τηλεοπτικά πάνελ μαζί με του Έλληνες Εθνικιστές.
Βλέπετε έχει περισσότερη υπόσταση ένα παράνομο κόμμα, κάποιου παράνομου κράτους, παρά ένα καθόλα νόμιμο πολιτικό κόμμα της ίδιας τους της πατρίδας.
Καμαρώστε πατριώτες και Εθνικόφρονες για ακόμα μια φορά. Ευτυχώς δεν ζουν τα οι ήρωες μας γιατί θα σας έφτυναν κατάμουτρα, όπως θα σας κάνει και ο λαός πολύ σύντομα …
11329726 391426201046639 1623303319 n 390bb
www.elamcy.com

Οι Βρετανικές βάσεις απήγαγαν Κύπριο και τον μετέφεραν σε φυλακή στην Αγγλία


Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους γράφουν οι Βρετανοί την Κυπριακή Δημοκρατία, αφού αγνοώντας πλήρως τις αντιδράσεις μετέφεραν Κύπριο πολίτη σε φυλακές της Αγγλίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, το Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων είχε καταδικάσει τον Κύπριο σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων.
Ο απαχθείς μεταφέρθηκε όμως παράνομα πριν από ενάμιση μήνα από τη Δεκέλεια σε φυλακές στην Αγγλία, όταν παρουσίασε πρόβλημα μόλυνσης στο πόδι.
Οι Βρετανοί, επικαλούμενοι το γεγονός ότι δεν λειτουργεί πλέον νοσοκομείο στις βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, αποφάσισαν τη μεταφορά του στις φυλακές της χώρας τους για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, ενώ ισχυρίστηκαν ότι η μεταφορά έγινε με την δική του συγκατάθεση, σενάριο το οποίο  διαψεύδουν συγγενείς του, οι οποίοι θα προχωρήσουν με νομικά μέτρα.
Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει προχωρήσει σε διαβήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα, χωρίς να βρίσκει ανταπόκριση από τη Βρετανία.
Για την κυπριακή κυβέρνηση το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και υποδεικνύεται πως οι Βρετανοί επικαλέστηκαν έναν αποικιακό νόμο του 1884 για να μεταφέρουν τον κρατούμενο στο Λονδίνο. ΠΗΓΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας


ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ: Έτοιμοι για δημοψήφισμα για «ανεξάρτητη Θράκη» οι πράκτορες της Τουρκίας

Ολοκληρώθηκε τελικά το τουρκοσυνέδριο FUEN στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή βουλευτών του Σύριζα και πολιτευτών από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ να φημολογείται και οι φήμες να μην διαψεύδονται. Στο συνέδριο, όπως είχε προαναγγελθεί άλλωστε, έγιναν προκλήσεις εναντίον της χώρας και προσπάθεια εκ μέρους πρακτόρων του τουρκικού προξενείου να μιλήσουν εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσιάζοντάς την ως «τουρκική».

Μεταξύ άλλων ομιλία έκανε και ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μεμέ, ο οποίος έφτασε μέχρι του σημείου να ζητήσει δημοψήφισμα (!), απειλώντας ευθέως για «ανεξάρτητη Θράκη». Προφανώς ο ψευδομουφτής παίρνει θάρρος από το γεγονός ότι πλέον κυβερνάνε ομογάλακτοί τους, που χρόνια τώρα προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και άλλα τέτοια αντεθνικά.

Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι είναι τούρκος, προσπάθησε να παραποιήσει την Ιστορία, φτάνοντας μέχρι να επικαλεστεί την συνθήκη της Λωζάννης. Ιδού τι είπε: «Εμείς ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εμπιστευόμασταν μόνο την μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, ενώ παίρνοντας θάρρος από την συνθήκη ειρήνης της Λοζάννης, λέγαμε πως η Τουρκία μας στηρίζει».

Αγνοεί, προφανώς, ή θέλει να κάνει ότι αγνοεί ότι το περιεχόμενο της εν λόγω συνθήκης δεν έκανε λόγο για τούρκους, αλλά για μουσουλμάνους και επιπλέον η ρήτρα περί ίσων μειονοτικών πληθυσμών παραβιάστηκε από την Τουρκία ήδη από τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Στην συνέχεια της ομιλίας του επικαλέστηκε το μόνιμο επιχείρημα των τούρκων ότι τους ανήκει η μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας: «Ωστόσο η Ελλάδα προσπαθεί να μας εξοντώσει διασπώντας μας σε τρία στοιχεία. Αυτό είναι κάτι βέβαια που έληξε με αποτυχία. Προσπάθησε να μας αποτελειώσει χωρίζοντας μας σε Τούρκους, Πομάκους και Ρομά».

Αυτή ήταν και η διαφωνία που είχε οδηγήσει στην αποβολή της μουσουλμάνας Ρομά από το ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα, αφού αποδεικνυόταν ότι αυτό που λέει ο ψευδομουφτής είναι ψευδές. Τότε, μάλιστα, είχε υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση εκ μέρους του Σύριζα ότι «η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα», γεγονός που αναδεικνύει τις σχέσεις της Κουμουνδούρου με πράκτορες της Άγκυρας.

Για το τέλος ο ψευδομουφτής κράταγε το καλύτερο, αφού απείλησε ευθέως με δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική», προκειμένου να μπορέσει να εγείρει αξιώσεις η Τουρκία. 

Συγκεκριμένα είπε:
«Αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι κάτι που έληξε με αποτυχία. Διότι όλοι οι άνθρωποι μας με αυτές τις υπο-ταυτότητες μιλάνε τουρκικά και λένε πως “είμαστε Τούρκοι”. Μπορεί να μιλάνε τσιγγάνικα, αλβανικά, πομάκικα και αγγλικά, αλλά το σημαντικό είναι το τι δηλώνουν. Και εάν η δήλωση μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης!»

Ένα φυσιολογικό κράτος θα είχε ήδη απαντήσει στις απειλές του ψευδομουφτή, εφαρμόζοντας το προσήκων άρθρο του Ποινικού Κώδικα, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους βουλευτές που υποστηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες. Όμως το ψευτορωμαίικο έχει πάψει προ πολλού να είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και έτσι φτάνει μέχρι του σημείου να ανέχεται απειλές από φυσικά πρόσωπα και από κράτη.

Σε ένα φυσιολογικό κράτος δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σύλλογοι και ενώσεις που θα αμφισβητούν την εδαφική του ακεραιότητα, όμως εδώ είναι το ψευτορωμαίικο, το παρακμάζων ελλαδικό κράτος των μαρξιστών διεθνιστών και των φιλελεύθερων οικουμενιστών, που μισούν οτιδήποτε το εθνικό.

Μην περιμένετε καμία σοβαρή και εθνική απάντηση από τον κονφερασιέ του ΝΑΤΟ.

www.xryshaygh.comΚαι οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες στο φιλοτουρκικό συνέδριο στην Κομοτηνή!


Και οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες στο φιλοτουρκικό συνέδριο στην Κομοτηνή!

Καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εθνοτήτων Ευρώπης (FUEN) στην Κομοτηνή, η όλη κατάσταση στην Θράκη δείχνει εκρηκτική. Το συνέδριο θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαΐου, ενώ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πατριωτικούς φορείς. Καταγγέλλουν όργιο προπαγάνδας από τους τουρκόφιλους μηχανισμούς που δρουν στην Θράκη και διοργανώνουν το συνέδριο, με σκοπό να εμφανίσουν την Ελλάδα ως χώρα τριτοκοσμική, που καταπατά τα δικαιώματα των «τούρκων» (και όχι μουσουλμάνων) της Θράκης.

Το συνέδριο, στο οποίο δίνουν το «παρών» 240 σύνεδροι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιείται από το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, (το γνωστό DEB), τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Τα δωμάτια για όλες τις ημέρες κόστισαν 280 ευρώ ανά άτομο για μονό και 220 ανά άτομο για διπλό.

Οι συνεδρίες και οι εκδηλώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τα μέτρα προστασίας από ανθρώπους του τουρκικού προξενείου είναι δρακόντεια, καθώς δεν θέλουν να παρεισφρήσει κανένας πατριωτικός φορέας ικανός να ανταπαντήσει στα ψέματα που θα παρουσιάζουν οι ανθέλληνες όλες αυτές τις ημέρες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ψήφισμα, το οποίο «μαγειρεύει» το συνέδριο αυτό, θα αναφέρεται στα εκπαιδευτικά ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας (ο νόμος για την πρόσληψη ιμάμηδων που πολέμησε με λύσσα το τουρκικό προξενείο), στον δήθεν μη σεβασμό των θρησκευτικών ελευθεριών και την υποτιθέμενη αδιαφορία του Ελληνικού κράτους «για την προστασία της οθωμανικής κληρονομιάς».

Το πιο κραυγαλέο, όμως, της έτσι κι αλλιώς προκλητικής αυτής σύναξης, είναι ότι, όπως έχει γραφεί χωρίς να διαψευστεί, στο συνέδριο αυτό μετέχουν και οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ! Η συμμετοχή σ’ ένα τέτοιο ξεκάθαρα ανθελληνικό συνέδριο θα έπρεπε να επιφέρει την διαγραφή των τριών βουλευτών, αλλά κάτι τέτοιο, εννοείται ότι δεν απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μιλάμε για μια σύναξη, η οποία έχει ως έμβλημά της την σημαία της «ανεξάρτητης τουρκικής Δυτικής Θράκης», αλλά παρ’ όλα αυτά διεξάγεται ανενόχλητα.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com


Με Τζαμιά προχωρά το «δημοκρατικό» τόξο - Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!


Με Τζαμιά προχωρά το «δημοκρατικό» τόξο - Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!

Ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων η τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και πολεοδομικές εκκρεμότητες, οι οποίες ρυθμίζονται προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του.

Την τροπολογία καταψήφισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος πρωτοστάτησε και στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων για την συγκεκριμένη αντεθνική ενέργεια, την οποία ξεκίνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ολοκλήρωσαν χθες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ.

Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έσπευσαν να «ενημερώσουν» την κοινή γνώμη πως την τροπολογία καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ. Η σκοπιμότητα είναι προφανής: επιδιώκεται κακήν-κακώς η αποφυγή να ταυτισθεί η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την μη ανέγερση τζαμιού, με την παρόμοια θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.Εντούτοις, κανείς «έγκριτος» δημοσιογράφος δεν τόλμησε να αναφέρει ότι οι ΑΝΕΛ, ως κυβερνητικός εταίρος, δεν έπραξαν το παραμικρό για την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας.

Ο πρόεδρος δε των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, ο οποίος «απειλούσε» τους Ευρωπαίους ότι θα στείλει στις χώρες τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, όχι μόνο δεν υλοποιεί τα λεγόμενά του αλλά αντίθετα κατασκευάζει μαζί με τον Τσίπρα και τις λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις ισλαμικό τέμενος, ούτως ώστε να νιώθουν οι παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα μουσουλμάνοι «σαν στο σπίτι τους»!

Η ψοφοδεξιά της ΝΔ από τη πλευρά της, υπερψήφισε την τροπολογία αποδεικνύοντας πως ο δήθεν «πατριωτισμός» της είναι καθαρά προεκλογικός, προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων. Ποιος δεν θυμάται τον περιστοιχισμένο από κάμερες Σαμαρά στον Έβρο, να παριστάνει τον «ισλαμοφάγο»; Χθες ο ίδιος και το κόμμα του έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην αντεθνική μεθόδευση, τηρώντας την ανθελληνική γραμμή που ακολούθησε επί 2,5 έτη στη κυβέρνηση του τόπου. Ο Σαμαράς εκτός των άλλων, ήταν εκείνος που υποσχέθηκε στον Ερντογάν πως θα κατασκευαστεί το Τζαμί στον Βοτανικό.

Απέναντι στους απατεωνίσκους της πατριδοκαπηλίας και εμπόρους της εθνικοφροσύνης (βλέπε ΝΔ και ΑΝΕΛ), απέναντι στους εργολάβους του αντιρατσισμού που νομιμοποιούν με σχέδιο και πακτωλό χρημάτων το ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων (βλέπε τα κόμματα της αριστεράς), η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει με συνέπεια και δυναμισμό, η Φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία αντιστέκεται σθεναρά στην κρατικά επιβαλλόμενη Νέα Τουρκοκρατία!

Ευάγγελος Καρακώσταςwww.xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 577422275441317282

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item