Widgets

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ! Πλέον οι ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ανθελληνικού SYRIZA, επιδιώκουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ίδια τους την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Η εκλογική πελατεία του "δημοκρατικού τόξου" διευρύνεται...ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!

Το «δημοκρατικό» τόξο ψήφισε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο

Με 172 ψήφους υπέρ, 91 κατά και 4 παρών πέρασε πριν λίγο επί της αρχής το λαθρονομοσχέδιο που δωρίζει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς!

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία εκφράζοντας τη θέληση της συντριπτική πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τάχθηκε απερίφραστα κατά του αντεθνικού λαθρονομοσχεδίου, τόσο κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Το λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ενώ ΝΔ και ΑΝΕΛ (ο Ζουράρις ψήφισε ναι!) παρότι έχουν εκδηλώσει την συγκατάθεσή τους στην απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, υποχρεώθηκαν υπό το βάρος του πολιτικού κόστους και της διαρροής ψηφοφόρων να το καταψηφίσουν.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στην απόπειρα αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, διότι αυτή η Πατρίδα έχει ένα μόνο ιδιοκτήτη: τον Ελληνικό Λαό!  ΠΗΓΗ

“Αντιρατσισμός”: Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων


Ευρισκόμενοι «εκτός τόπου και χρόνου» και έχοντας χάσει κάθε επαφή, έστω και στοιχειώδη, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός, οι διάφορες οργανώσεις-σφραγίδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ασχολούνται με τον υποτιθέμενο ρατσισμό που διέπει τους Έλληνες. Στην συστημική «Καθημερινή» διαβάζουμε την Πέμπτη τα εξής:
«Σωρεία παραλείψεων ως προς την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του ρατσισμού καταλογίζει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (ECRI) στην τελευταία της έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας χθες στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Παρότι αναγνωρίζεται η πρόοδος που έχει κάνει η χώρα σε θεσμικό πρακτικό επίπεδο, εντούτοις διαπιστώνεται έξαρση του φαινομένου, το οποίο καταγράφεται σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Θέμα της ημερίδας που διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν η “Ρητορική του μίσους: διαδρομές του ρατσισμού στον δημόσιο λόγο”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος της “K” Ξένια Κουναλάκη, πραγματοποιήθηκε στρογγυλή τράπεζα στην οποία συμμετείχε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος. Ο κ. Αλιβιζάτος αναφέρθηκε στο θέμα του θρησκευτικού ρατσισμού, όπως παρουσιάζεται κυρίως μέσα από σκίτσα εφημερίδων και περιοδικών. Ως κορυφαίο παράδειγμα χρησιμοποίησε τα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo για τον Μωάμεθ και υποστήριξε ότι στόχος δεν ήταν η προσβολή του θρησκεύματος αλλά η άσκηση κριτικής. “Δεν τίθεται θέμα μισαλλόδοξου λόγου. Πρόκειται για σκωπτικό λόγο κατά της στάσης ζωής και όχι της θρησκείας”, τόνισε ο καθηγητής θέτοντας ως ποιοτική παράμετρο της προσβολής “το πλαίσιο στο οποίο διαχέεται ο σατιρικός λόγος”. “Κατά την άποψή μου ήταν εσφαλμένη η προσωρινή απαγόρευση προβολής  του «Τελευταίου πειρασμού» και η απαγόρευση κυκλοφορίας του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη «Μ εις την Ν»”, είπε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η τέχνη και η σάτιρα δεν θα πρέπει να υποχωρούν σε πιέσεις».
Γνωστές οι θέσεις του Αλιβιζάτου. Ο προτεινόμενος στο παρελθόν από το μόρφωμα του «Ποταμιού» για Πρόεδρος(!) της Δημοκρατίας μπορεί να μην αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως μια νόμιμη Πολιτική Οντότητα με ευρύτατη Λαϊκή υποστήριξη, αλλά σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση πηγαίνει ως μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου… Όσο για την «άνεση» με την οποία τοποθετείται, ότι δηλαδή «η τέχνη και η σάτιρα δεν θα πρέπει να υποχωρούν σε πιέσεις», ελπίζουμε να έχει την ίδια άποψη στην περίπτωση κατά την οποία κάποιοι επιχειρήσουν να σατιρίσουν την εβραϊκή θρησκεία. Τότε θα διαπιστωθεί η ειλικρίνειά του.
Από την «Καθημερινή», επίσης, πληροφορούμαστε ότι «ο γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου, κατά την τοποθέτησή του, ανακοίνωσε τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Κατά του Ρατσισμού με στόχο τη χάραξη ενιαίας εθνικής στρατηγικής και τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων, καθώς και την κατάρτιση καταλόγου με αδικήματα τα οποία εξετάζεται να τιμωρούνται αυστηρότερα εφόσον έχουν τελεστεί στο πλαίσιο ρατσιστικού μίσους».
Μέσα στις αντιφάσεις, ο πρώην Δημαρίτης και τώρα διορισμένος από την νυν συγκυβέρνηση, Παπαϊωάννου. Γιατί χρησιμοποιείται, άραγε, ο όρος «Εθνικός» για ένα συμβούλιο το οποίο αντιτίθεται σε κάθε τι το Εθνικό; Ο όρος «Αντιεθνικιστικό Συμβούλιο» θα ήταν πιο ειλικρινής. Επειδή, όμως, μας πληροφορεί για την «κατάρτιση καταλόγου με αδικήματα τα οποία εξετάζεται να τιμωρούνται αυστηρότερα εφόσον έχουν τελεστεί στο πλαίσιο ρατσιστικού μίσους» και καθώς η έννοια του ρατσισμού αποτελεί πια για τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» ένα ακαταλαβίστικο και ασυνάρτητο μείγμα που ξεφεύγει από το ζήτημα των φυλετικών διακρίσεων, περιλαμβάνοντας πολιτικούς και κοινωνικούς αποκλεισμούς, έχουμε να του καταγγείλουμε το εξής: Συνθήματα όπως «Να πεθάνει η Ελλάδα», «Ελλάδα ψόφα» από συγκεκριμένες πολιτικές(;)  οργανώσεις εμπίπτουν στην ρητορική μίσους, ναι ή όχι;
Οι εκφράσεις «τσακίστε τους φασίστες», «κρεμάλα στους Χρυσαυγίτες», «για κάθε εθνικιστή μια θέση στην εντατική» και άλλα παρόμοια, πάλι από συγκεκριμένες πολιτικές(!) οργανώσεις, εμπίπτουν κι αυτές στο «πλαίσιο ρατσιστικού μίσους», καθώς περιέχουν ξεκάθαρα προτροπή σε βία τόσο εναντίον πολιτικά αντίπαλων σχηματισμών, όσο και σε προσωπικό επίπεδο; Ή μήπως η καταπίεση και ο εκφοβισμός εναντίον Ελλήνων δεν θεωρείται ρατσισμός, κι αυτό ισχύει μόνο για τους εδώ διαμένοντες αλλοδαπούς; Εάν, λοιπόν, κάποιοι επιζητούν «να τιμωρούνται αυστηρότατα» οι ρατσιστικές πράξεις και η ρητορική μίσους ας ξεκινήσουν από τους «αθεράπευτα και λυσσασμένα ανθέλληνες», όπως αυτοχαρακτηρίζονται κάποιοι εγχώριοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!
ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Κοτζιάς: Δικαίωμα των σκοπιανών να λέγονται «Μακεδόνες»Άκρως προσβλητικές για ολόκληρο τον Ελληνισμό ήταν οι δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, από τα Σκόπια, όπου συναντήθηκε με τον σκοπιανό ομόλογό του για να συζητήσουν τα «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης» (ΜΟΕ).

Αντί για «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» ο Υπουργός Εξωτερικών χάρισε την ελληνική ιστορία και το ένδοξο όνομα των Μακεδόνων στους σκοπιανούς. Χρησιμοποιώντας τυπικούς πολιτικάντικους εξυπνακισμούς ουσιαστικά είπε ότι είναι «δικαίωμα» των σκοπιανών να καπηλεύονται την ελληνική ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας μας.


Χωρίς άλλα λόγια σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του υπουργού:

«Μου είπε ένας πολύ καλός μας διπλωμάτης το πρωί, στην Αίγυπτο υπάρχει μια πόλη που λέγεται Αλεξάνδρεια. Όχι μόνο δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά καμαρώνουμε.

Είχα πάει μια φορά στην Ινδία και μου λέγανε οι Ινδοί ότι “είμαστε διάδοχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου” – ή στο Αφγανιστάν, που ήταν ο πολιτικός μας διευθυντής. Πολύ ωραία, ο καθείς έχει το δικαίωμα να έχει την ταυτότητά του.»

Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ και τίποτε άλλο δεν μπορεί να αισθανθεί κανείς!  ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ... ΒΙΝΤΕΟ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»Τηλεφωνική παρέμβαση Χρήστου Παππά στο Kontra Channel για το λαθρονομοσχέδιο


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κontra Channel για το λαθρονομοσχέδιο και παράλληλα σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.
Σχετικά με το σκίσιμο του λαθρονόμου στην ολομέλεια της βουλής. είπε πως ήταν μια συμβολική κίνηση ενάντια στις προκλήσεις του Σύριζα, που θέλει με αυτόν τον αντισυνταγματικό νόμο να δώσει ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.
Κλείνοντας σημείωσε πως κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην επιτροπή, η Νέα Δημοκρατία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το υπερψήφισαν, όμως κατάλαβαν ότι καταβαραθρώνονται και υπό τον φόβο της απώλειας ψηφοφόρων το καταψήφισαν για τα μάτια του κόσμου.   ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Κίνδυνος για την δημόσια υγεία η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση


Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς το Υπουργείο Υγείας, επανήλθε στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και ανέπτυξε τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή σε σχέση με την δημόσια υγεία των Ελλήνων πολιτών, καθώς η απελευθέρωση λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης -χωρίς να διευκρινιστούν ποια είναι τα κριτήρια απελευθέρωσης- εκθέτει τον Ελληνικό Λαό σε ασθένειες, που είτε έχουν εξαφανιστεί για δεκαετίες από την Ελλάδα, είτε παρουσιάζουν έξαρση.
Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, βάσει της οποίας οι λαθρομετανάστες αναγκάζονται να παραμένουν εντός των ελληνικών συνόρων -ακόμα κι αν επιθυμούν να μεταβούν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα- γεγονός το οποίο ήδη διογκώνει τα οξυμένα προβλήματα και θέτει σε περαιτέρω κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων, την ίδια στιγμή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πλήρως απαξιωθεί δια της οριστικής διάλυσης των υποδομών του.
Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, απήντησε με γενικολογίες περί μη λαθραίων μεταναστών και υπερασπίστηκε την εφαρμογής της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, παρόλο που οδηγεί στην οικονομική, κοινωνική και εθνική διάλυση του Έθνους μας.  ΠΗΓΗ
Υπέρ του λαθρονομοσχεδίου οι ΑΝΕΛ: Απλά ντρέπονται να το πουν στους ψηφοφόρους τους!
Εισηγητής των ΑΝΕΛ για το λαθρονομοσχέδιο: «έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε ένα γεωπολιτικό πλαίσιο που βιώνει η Ελλάδα που δεν μπορεί να μας βρίσκει αδιάφορους. Όσοι έχουν την ελάχιστη γνώση της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας θα ξέρουν ότι η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών»
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την θετική εισήγηση του Μαυραγάνη των ΑΝΕΛ για το λαθρονομοσχέδιο. Φαίνεται ξεκάθαρα στην αγόρευσή του ότι οι ΑΝΕΛ προτίθενται να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο. Αυτή η ομιλία έγινε στις 10 Ιουνίου στην αρμόδια επιτροπή για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο – έκτρωμα. Χθες στην συζήτηση στην Ολομέλεια, φάνηκε ότι το κόμμα Καμμένου εν τέλει θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.
Τι άλλαξε σε αυτές τις δεκαπέντες ημέρες, ώστε το κόμμα Καμμένου να αλλάξει στάση σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο; Ουσιαστικά, τίποτα! Το κόμμα Καμμένου είναι ουσιαστικά υπέρ του λαθρονομοσχεδίου, απλά ντρέπεται να το πει στους ψηφοφόρους του.
Ο Πάνος Καμμένος από την μία δεν θέλει με τίποτα να σηκωθεί από την καρέκλα του υπουργείου εξοπλισμών και – το σημαντικότερο – από το… κόκπιτ του ελικοπτέρου και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, προκειμένου να διαταράξει την συγκυβέρνηση. Αυτό το δείχνει και το σχετικό τιτίβισμά του, με το οποίο καλεί τον Λαό να δείξει «εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που επιλέξατε», την ώρα που αυτή αποδομεί το Ελληνικό Έθνος.
Από την άλλη, όμως, το κόμμα Καμμένου στηρίζεται στις ψήφους παραπλανημένων ανθρώπων, που επ’ ουδενί δεν θέλουν να γίνει πραγματικότητα το λαθρονομοσχέδιο. Τι σκέφτηκε, λοιπόν, ο προεδροπάνος; Θα κάνει ότι καταψηφίζει, όντας ασφαλής ότι το νομοσχέδιο θα περάσει με τις ψήφους του κλεφτοΠΑΣΟΚ και το μπομπολοκόμματος και έτσι όλοι ικανοποιημένοι: Και το λαθρονομοσχέδιο περνάει και οι ντομάτες παραμένουν στα καφάσια τους..., προς το παρόν!  ΠΗΓΗ
ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ «ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΙΑΣ»Σάλος και σύγχυση επικράτησε στους δήθεν δημοκράτες του κοινοβουλίου, όταν ο Συναγωνιστής και βουλευτής του Κινήματός μας Χρήστος Παπάς έσκισε από το βήμα της βουλής το υπο συζήτηση νομοσχέδιο που θα αποδίδει Ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών δευτέρας γενεάς.

Η κίνησή του προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου του κοινοβουλίου, ο οποίος σχολίασε ότι δεν είναι δυνατόν να σκίζονται νομοσχέδια που ψηφίζονται με δημοκρατικό τρόπο.

Κατ αρχάς ακόμη και κάποιος ο οποίος πάσχει από μεγάλο βαθμό πνευματικής αναπηρίας, θα μπορούσε να καταλάβει ότι η πράξη του Χρήστου Παπά ήταν καθαρά συμβολική και δεν πλήττει στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες, ούτε καν τον δήθεν καθωσπρεπισμό του κοινοβουλίου ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει ανεπανόρθωτα ευτελιστεί από τις ύβρεις που ανταλλάσσουν μεταξύ τους διάφοροι βουλευτές του λεγόμενου Συνταγματικού τόξου.

Κατά δεύτερον θεωρούμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή η Χώρα ταλανίζεται από πολύ πιο σοβαρά και καθοριστικά για το μέλλον της προβλήματα, ώστε να υπάρχει περιθώριο το βάρος της πολιτικής δραστηριότητας να δίδεται στη δεύτερη γενιά των μεταναστών.

Θα ήταν άκρως καλύτερο, οι διάφοροι υπουργοί και ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης να αναλώνουν την ευαισθησία, την ανησυχία και την ανθρωπιστική αγωνία τους, στην επίλυση των κολοσσιαίων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τόπος και ο Λαός και που καθημερινά γίνονται όλο και πιο δυσβάστακτα και τραγικά.

Τέλος όσον αφορά τις δηλώσεις της κυρίας υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, οφείλουμε να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της στο σημείο ότι η Ιστορία θα κρίνει τον καθένα και θα τον τοποθετήσει ανάλογα είτε στο Πάνθεον των αγωνιστών της ελευθερίας της Πατρίδας, της Τιμής και της Φυλής, είτε μαζί με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση.

Τέλος όσον αφορά το σχόλιο της ότι εμάς προς το παρόν πρόκειται να μας κρίνει η δικαιοσύνη διότι κατηγορούμαστε ως εγκληματική οργάνωση, οφείλουμε να επισημάνουμε στη «θεία Τασία», ότι αν δεν το έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ή δεν θέλει να το συνειδητοποιήσει η καραμέλα αυτή που προβλήθηκα συνεχίζει να προβάλλεται από διεφθαρμένους πολιτικούς και αργυρώνητους δικηγόρους ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων, έχει πια λιώσει και η όλη σκευωρία που συνωμοτικά υφάνθηκε από τον κύριο Σαμαρά, δυο υπουργούς και κάποιους επίορκους δικαστικούς έχει πλέον εξελιχτεί σε μια κακοπαιγμένη κωμωδία, σε μια τραγελαφική έκφραση μιας δήθεν δημοκρατικής υστερίας.

Γι αυτό άλλωστε και τα διάφορα κατάπτυστα ΜΜΕ προσπαθούν να συντηρήσουν το ήδη ξεφτισμένο και απομυθοποιημένο επιχείρημα της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης με την χυδαία εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου πόνου, μέσω των συνεχών αναφορών τους στα δακρυσμένα μάτια της μητέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Και αυτά τα δάκρυα εμείς τα σεβόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν τα υποτιμούμε.

Οι αρουραίοι όμως των μεταπρατών της χαλκευμένης πληροφόρησης τα έχουν μετατρέψει σε ιδεολογική πραμάτεια στερώντας την συναισθηματική και ανθρωπιστική φύση τους, από την στιγμή που δεν προχωρούν σε μια αντίστοιχη αναφορά για τα δακρυσμένα μάτια των μανάδων δυο άλλων νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ λόγω της ιδεολογικής τους ταυτότητας, λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του Παύλου Φύσσα και για την οποία δολοφονία μέχρι σήμερα δύο χρόνια μετά, η δήθεν δημοκρατική Πολιτεία, όχι μόνο δεν έχει βρει τον δολοφόνο, αλλά ούτε καν ασχολείται.

Αγαπητοί μια κυβέρνηση που από την πρώτη κιόλας ημέρα εγκαθίδρυσης της δεσμεύεται απέναντι στον Λαό με ψευδείς υποσχέσεις και εξαγγελίες, είναι βέβαιο ότι διέπεται και από εναν ψευδή ανθρωπισμό και αίσθημα δικαιοσύνης τα οποία έχουν αναπόφευκτη εφαρμογή και έκφραση στην κοινωνία.  ΠΗΓΗΗ απατεωνιά της κυβέρνησης, πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό ΛαόΑνεξαρτήτως του αν θα προκύψει συμφωνία ή όχι, το γεγονός ότι η πρόταση της κυβέρνησης έχει συνολικό κόστος 8 δισ. ευρώ σε μέτρα και φόρους αποτελεί μεγάλο «επίτευγμα» γι’ αυτήν. Η «σκληρή διαπραγμάτευση» κατέληξε στο να προτείνουμε ως Χώρα μια τέτοια «λύση», παρακαλώντας κιόλας τους εταίρους και τους δανειστές να την δεχθούν!
Επί της ουσίας, η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, αντί να «σκίσει» και να «καταργήσει» τα Μνημόνια, όπως ψευδώς υποσχόταν προεκλογικά, αποδεικνύεται «άξιος» συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων και ιδίως της εθνικά επιζήμιας και λαομίσητης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Αντί να ανακουφίσει, έστω και ελάχιστα, τα λαϊκά στρώματα, η νέα κυβέρνηση φρόντισε μόνο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, δείχνοντας ένα κακόγουστο συντεχνιακό πρόσωπο, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να φέρει άμεσα στην ολομέλεια εκείνα τα νομοσχέδια τα οποία συμβάλλουν στην πλήρη αποεθνικοποίηση της Χώρας (τζαμί, ιθαγένεια).
Έδωσε «το δικαίωμα» σε κάτι εντολοδόχους της τρόικα, σαν τον Χαρδούβελη, να βγουν από την πολιτική ναφθαλίνη και να πουλάνε πνεύμα, ότι τα δικά τους σχέδια θα έπρεπε «να γίνουν εικόνισμα»! Η διάψευση της «ελπίδας που έρχεται» πρέπει να αποτελέσει πηγή διδαγμάτων για τον Ελληνικό Λαό και τις υποσχέσεις που του δίνονται από τους διαφόρων αποχρώσεων πολιτικούς απατεώνες του «συνταγματικού τόξου».
Γιώργος Μάστορας 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apatewnia-ths-kubernhshs-phgh-didagmatwn-gia-ton-ellhniko-lao#ixzz3e9uz0KTA


Σύριζα και τοκογλύφοι εκβιάζουν τους Έλληνες για να “χωνέψουν” το Μνημόνιο

Στήνουν σκηνικό «αδιεξόδου» για να επιβάλλουν το Μνημόνιο με τη λογική του «μικρότερου κακού»

Πλήρης επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει και η σημερινή ημέρα των «διαπραγματεύσεων» που διεξάγονται στις Βρυξέλλες. Όπως λέγαμε χθες “η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ θα πάνε μέχρι τελευταία στιγμή το «θρίλερ», έτσι ώστε να εμφανίσουν τον Τσίπρα ως «από μηχανής θεό», που φέρνει τον «έντιμο συμβιβασμό”.
Σε αυτά τα πλαίσια πάλι σήμερα φαίνεται «αδιέξοδο» και ο Τσίπρας με τους λοιπούς «εταίρους» υποτίθεται ότι συνδιαλέγονται προκειμένου να επέλθει συμβιβασμός μεταξύ του «μπαμπούλα» που παρουσίασαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και της μνημονιακής πρότασης Τσίπρα.
Ενδεικτικό του κλίματος που θέλουν να καλλιεργήσουν το τιτίβισμα του οικονομολόγου της JP Morgan, David Mackie, ο οποίος βλέπει και νέα προθεσμία την Κυριακή και «φοβάται το ενδεχόμενο υποβολής capital controls στην Ελλάδα».
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να επιλέξει το «μικρότερο κακό», ανάμεσα στις μνημονιακές προτάσεις Τσίπρα και «θεσμών».
Το πότε εν τέλει θα υπογραφεί η συμφωνία και πόσο θα κρατήσει το «θρίλερ» της δήθεν διαπραγμάτευσης, το γνωρίζει μονάχα ο σεναριογράφος του Μακιαβέλι. Το βέβαιο είναι ότι έρχεται ένα νέο αριστερό μνημόνιο, που θα συναγωνίζεται σε σκληρότητα τα μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και θα εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος
Υ.Γ. Και επειδή οι Έλληνες δεν τρώνε "κουτόχορτο": Πρόταση Τσίπρα = Πρόταση "θεσμών", σύμφωνα με όλα τα μέσα που αυτή τη στιγμή μεταδίδουν την πρόταση των διεθνών τοκογλύφων προς το Eurogourp!  ΠΗΓΗ

Ξεφτιλίστηκε η δήθεν σθεναρή διαπραγμάτευση, εξαθλιώνεται ο ελληνικός λαός
«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και στην περίπτωση της ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ το γκρίζο σκηνικό στον ουρανό φάνηκε από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής του. Το ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κινούνταν, επί της ουσίας και όχι σε λεκτικά σχήματα, σε ηττοπαθή πλαίσια συναίνεσης και υποτέλειας απέναντι στους εταίρους και τους δανειστές φάνηκε από δύο συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις.
Η πρώτη (και σημαντικότερη) ήταν η προσυπογραφή, εκ μέρους της κυβέρνησης, περί τετράμηνης παράτασης του μνημονιακού καθεστώτος. «Με το καλημέρα», δηλαδή, έδειξε το χαμηλό βεληνεκές των στοχεύσεών της.
Η δεύτερη ήταν η απόφασή της να μην νομοθετήσει επί πέντε μήνες απολύτως κανένα φιλολαϊκό μέτρο ουσιαστικού περιεχομένου, από εκείνα που περιλαμβάνονταν στις προγραμματικές της δηλώσεις. Ούτε τον ΕΝΦΙΑ κατάργησε, ούτε 12.000 αφορολόγητο για κάθε φορολογούμενο καθιέρωσε, ούτε τον κατώτατο μισθό αύξησε.
Αντιθέτως, με πολιτικάντικες δικαιολογίες-αθλιότητες του τύπου «το πρόγραμμα έχει ορίζοντα τετραετίας», επιχείρησε να δικαιολογήσει την αθέτηση των προεκλογικών της υποσχέσεων. Είναι επόμενο, λοιπόν, οι εκτός Ελλάδος «ενδιαφερόμενοι» να καταλάβουν ότι όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ήταν στην πραγματικότητα «στον αέρα» και απολύτως διαπραγματεύσιμες με αυτούς.
Επόμενο ήταν να μην αφήσουν να περάσει τίποτα στην Βουλή, όταν αντιλήφθηκαν την ατολμία της Ελληνικής κυβέρνησης. Τώρα, επιζητείται απ’ αυτούς η υπερψήφιση της επικείμενης συμφωνίας, με σφαγιαστικό για τον Ελληνικό Λαό περιεχόμενο, από το εγχώριο Κοινοβούλιο για να δώσουν ακόμη περισσότερο επίφαση νομιμότητας στον στραγγαλισμό της Πατρίδας και του Λαού.
Έχοντας ως δεδομένο ότι η συμφωνία θα περάσει, αφού παρά την πιθανή διαρροή κυβερνητικών βουλευτών αυτή θα ψηφιστεί «δαγκωτά» από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, φροντίζουν να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι σ’ έναν πρωθυπουργό, ο οποίος μπορεί να είναι κατάλληλος για μια πολιτική «παιδική χαρά» του 4%, αλλά όχι για να αποτελεί τον επικεφαλής μιας Χώρας.
Περνώντας την συμφωνία οι δανειστές και τον στόχο τους θα πετύχουν και την απόλυτη ταπείνωση της «πρώτης φορά Αριστερά» κυβέρνησης θα καταφέρουν. Αν πάλι δεν περάσει η συμφωνία, θα παρακολουθούν με έκδηλη χαιρεκακία την απελπισμένη προσπάθεια του Τσίπρα να εξηγεί στον Ελληνικό Λαό γιατί απέτυχε στην αποστολή του.  Γιώργος Μάστορας


Τώρα κατάλαβες γιατί ήθελαν ΟΛΟΙ στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή;


Η αποδοχή εκ των διεθνών τοκογλύφων της πρότασης Τσίπρα και η επικείμενη συμφωνία η οποία αποτελεί όχι μόνο de facto αναγνώριση των Μνημονίων αλλά συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, καταρρίπτει όλους τους «δημοκρατικούς» μύθους που κατασκευάσθηκαν εντέχνως προκειμένου να δικαιολογήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη.
Τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία εις βάρος της, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο 15-18% και απειλούσε ανοιχτά τόσο τη ΝΔ όσο και το Σύριζα. Η πολιτική δίωξη ξεκίνησε δίχως να υπάρχουν τεκμήρια ενοχής των κατηγορουμένων, εντούτοις σύσσωμο το μνημονιακό τόξο (ναι, μνημονιακό και όχι μόνον αντισυνταγματικό) τις χαιρέτησε και τις χειροκρότησε.
Η ανακριτική διαδικασία και οι παλινωδίες κατά τη διάρκειά της, κατέδειξε ότι τεκμήρια ενοχής δεν βρέθηκαν διότι πολύ απλά δεν υπήρξαν ποτέ: η πολιτική σκευωρία ήταν έργο που εκτέλεσε η Χούντα Σαμαρά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, των διεθνών τοκογλύφων και φυσικά των εγχώριων διαμορφωτών της κοινής γνώμης που ελέγχουν τις ρυπαροφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής.
Παράλληλα με την παραδικαστική πλεκτάνη, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέλαβαν εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής με έναν και μόνο στόχο: να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό, τόσο αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή το 2012, όσο και εκείνους που προτίθεντο να την ψηφίσουν.
Μετά από ενάμιση έτος λάσπης και με τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη φυλακή, ο Σύριζα βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό πεδίο, ενώ η ΝΔ δεν καταποντίστηκε, όπως αναμφισβήτητα θα συνέβαινε υπό φυσιολογικές πολιτικές συνθήκες και με μια ελεύθερη Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα συνεπώς των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν στα μέτρα της Χούντας (φιλελεύθερης και μαρξιστικής) των Μνημονίων: ο Σύριζα άγγιξε την αυτοδυναμία, σχημάτισε κυβέρνηση με τους δήθεν αντιμνημονιακούς «Κούγκηδες» του Καμμένου ενώ οι πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς του Σαμαρά επενδύοντας στη λάσπη, μπόρεσαν να αναστρέψουν τη μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.
Το μνημονιακό τόξο, πέτυχε έστω και πρόσκαιρα τον σκοπό του: την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την Αριστερά. Τώρα γνωρίζεις τι έκρυβαν οι ψευτοδημοκράτες πίσω από τη δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Το Μνημόνιο της Αριστεράς είναι επίσημα γεγονός, προς ανακούφιση των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους ΟΛΩΝ δηλαδή εκείνων που χειροκρότησαν την δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.
Έλληνα και Ελληνίδα, το δίλημμα που ορθώνεται εμπρός σου είναι ένα και μοναδικό: Είτε παραδίδεσαι και υπογράφεις μαζί με τον Τσίπρα το Νέο Μνημόνιο, είτε περνάς στην Εθνική Αντίσταση και στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!  Ευάγγελος Καρακώστας
Το Σύριζα στον δρόμο του γκρεμού όπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Την μοίρα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δείχνει να έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, εις ό,τι αφορά τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις βουλευτών του, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα υπάρξουν για την σύναψη ή μη συμφωνίας. Το εσωκομματικό κλίμα, όπως αυτό προκύπτει από δημόσιες τοποθετήσεις, συσκέψεις των διαφόρων τάσεων (π.χ. «53», Αριστερή Πλατφόρμα, Κομμουνιστική Τάση) είναι πολύ βαρύ, καθώς η συμφωνία με τα 8 δισ. μέτρα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, εφόσον τελικώς επιτευχθεί.
Εάν, πάντως, υπάρξει συμφωνία θα επιχειρηθεί να ελεγχθεί το μέγεθος των αντιδράσεων, με την διαδικασία της άμεσης επικύρωσης της συμφωνίας στην Βουλή, προκειμένου τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια να μην αφήσουν να επεκταθούν κι άλλο οι διαρροές.
Ήδη, ακούγονται διάφορες αριθμητικές προσεγγίσεις για το πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσουν την ενδεχόμενη συμφωνία, με την απόκλιση ανάμεσα σ’ αυτές τις προσεγγίσεις να είναι πραγματικά χαώδης, καθώς η μικρότερη αρίθμηση ξεκινά από πέντε και φτάνει τους σαράντα! Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει τραυματισμένος απ’ αυτήν την διαδικασία, είτε επέλθει συμφωνία τελικά είτε όχι.
Τα δύο προηγούμενα Μνημόνια δημιούργησαν κύματα αποχωρήσεων και διαγραφών σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τώρα έρχεται η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως του αν προκύψει συμφωνία ή όχι. Εάν τελικά υπογραφεί η συμφωνία, το ζητούμενο είναι το μέχρι ποιο σημείο θα φτάσουν οι κυβερνητικές διαρροές στην επικείμενη επικύρωση της συμφωνίας στην Βουλή. Αν όχι, πάλι θα υπάρξει πρόβλημα απ’ αυτούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θα φανούν δυσαρεστημένοι από την μη αξιοποίηση της μέχρι τώρα κυβερνητικής θητείας, καθώς οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα κινδυνέψει σοβαρά η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Σύντομα, πολύ σύντομα, θα γνωρίζουμε τι ακριβώς θα δρομολογηθεί από εδώ και πέρα.  Γιώργος Μάστορας

Τα “συντρόφια” διαψεύδουν τα παραμύθια που πουλάγανε εδώ και πέντε μήνες

Ενόψει της ψήφισης του νέου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (με κεφαλαία για να… σκάνε!), οι… μεγάλοι επαναστάτες που έβαλαν την ουρά στα σκέλια, άρχισαν να διαψεύδουν τα παραμύθια που μας ξεφούρνιζαν τους προηγούμενους 5 μήνες.
Την αρχή έκανε ο αρχηγός των Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας (ο λενινιστής που το Σαββατοκύριακο θα γίνει… ρεαλιστής και θα ψηφίσει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ), διαψεύδοντας το παραμύθι που κυκλοφόρησε ο ίδιος, περί των 5 δις προκαταβολή από την Ρωσσία, για τον Turkish Stream: «Ξέρετε καμία χρυσή αγελάδα να την αρμέγουμε και να παίρνουμε δισ.;  Γράφτηκε αλλά δεν το είπαμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να μας βγάλει… τρελούς.
(ΥΓ) 1: «Γράφτηκε»… Από ποιους γράφτηκε άραγε; Από τους ίδιους παπαγάλους, που ακόμα και μετά την πανηγυρική διάψευση Λαφαζάνη, έγραψαν: «Π. Λαφαζάνης στη Βουλή: Έτσι θα πάρουμε τα 5 δις. της προκαταβολής από τη Ρωσία»… ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
(ΥΓ) 2: «Υπογράψαμε με τον πρωθυπουργό μνημόνιο στην Πετρούπολη…», συνέχισε ο Λαφαζάνης. Ωπα, πάει και το… «Λένινγκραντ»;
(ΥΓ) 3: Αχ-βαχ, όλα για το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μέχρι και… μούσι θα σας βάλουνε να ξυρίσετε σύντρόφια!  Εθνικισμός  ΠΗΓΗ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, φώναζαν γεμάτοι πάθος κρατώντας την μπλε σημαία με τ’ αστέρια οι διαδηλωτές. Στην πραγματικότητα δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ η Ελλάδα ευρωπαϊκή, αλλά η Ευρώπη Ελληνική! Επιπλέον, από πλευράς γεωγραφικής, δεν μετακινούνται οι χώρες, θα έπρεπε να γνωρίζουν. 
Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, οι οποίες συγκεντρώσεις βεβαίως από πλευράς μαζικότητας δεν είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τις παλαιές συγκεντρώσεις οι οποίες είχαν γίνει κατά του μνημονίου. Αυτό για πολλούς λόγους, τους οποίους θα παραθέσουμε στην συνέχεια. 
Η πρώτη συγκέντρωση ήταν κατά της λιτότητας και είχε στην πραγματικότητα σαν διοργανωτές τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και υπήρχαν μάλιστα και πανό στην συγκέντρωση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μία συγκέντρωση πραγματικά θλιβερή. Η πλατεία ήταν άδεια κυριολεκτικά, ενώ κόσμος υπήρχε αραιός μόνο μπροστά στο δρόμο προς την πλευρά του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. Αποτυχία σε όλες τις περιπτώσεις.
Η δεύτερη συγκέντρωση έγινε την ακριβώς επομένη ημέρα και ήταν μία συγκέντρωση υπέρ του ευρώ και υπέρ μίας συμφωνίας πάση θυσία όπως λένε οι δημοσκόποι στο σχετικό ερώτημα. Το πλήθος ήταν σχεδόν διπλάσιο απ’ τη συγκέντρωση της προηγούμενης ημέρας, αλλά και πάλι δεν ξεπερνούσε τα πέντε χιλιάδες άτομα και αυτό σε μία πόλη σχεδόν πέντε εκατομμυρίων. Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες της ευρωπαϊκής ενώσεως, την μπλε σημαία  με τ’ αστέρια, τις οποίες που βρήκαν ουδείς γνωρίζει… Αυθόρμητο σίγουρα δεν ήταν γιατί σε οποιοδήποτε ελληνικό σπίτι και να πάτε δεν θα βρείτε σημαία της ευρωπαϊκής ενώσεως. Παρόντες στην συγκέντρωση, βουλευτές της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων του μνημονίου. 
Σχετικά με την δεύτερη συγκέντρωση, πρέπει να αναφέρουμε ότι μία ώρα πριν αυτή πραγματοποιηθεί, είχε οργανωθεί από “αντιεξουσιαστές” συγκέντρωση στα Προπύλαια με σκοπό να πορευθεί και αυτή προς το Σύνταγμα! Το παρακράτος σε πλήρη δράση. Φαίνεται όμως πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα, αλλά πολλά μαγαζιά και έτσι οι αστυνομικές αρχές δεν επέτρεψαν στους “αντιεξουσιαστές” να πάνε στο Σύνταγμα, αλλά τους οδήγησαν μέσω της οδού Ακαδημίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Δευτέρα, είχαν αρχίσει τα τηλέφωνα προς πάσαν κατεύθυνση από ανθρώπους που “γνώριζαν” ότι θα κλείσουν οι τράπεζες την Παρασκευή. Τηλεφωνήματα με τα οποία τους καλούσαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα, πράγμα το οποίο και συνέβη σε μεγάλο βαθμό. Όταν σε μια χώρα υπάρχουν και διαδίδονται ψίθυροι αυτού του τύπου κάτι υπόγεια συμβαίνει… 
Η θέση της Χρυσής Αυγής και αυτό το άρθρο γράφεται Κυριακή πριν την συνάντηση της Δευτέρας, είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταγγελθούν τα μνημόνια και ότι μία κακή συμφωνία δεν είναι λύση, αλλά παράδοση άνευ όρων σε μία αδιέξοδη πολιτική.
Ένα άλλο συμπέρασμα εξαιρετικά σημαντικό είναι η αποτυχία και των δύο συγκεντρώσεων, η οποία αποδεικνύει την κατάσταση αδιαφορίας, παθητικότητος και αβουλίας στην οποία έχει περιέλθει ένας ολόκληρος λαός σκληρά δοκιμαζόμενος. Τόσο η μία πλευρά, όσο και η άλλη αποδεικνύονται ανίκανες να εμπνεύσουν τον Λαό προς μία κατεύθυνση. Ο Λαός απλώς παθητικά αναμένει τις εξελίξεις.  Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 

Αντώνιος Γρέγος: Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των ΑμεΑ
Ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου με θέμα «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα» τόνισε ότι όλες οι μεταπολιτευτικές και μνημονιακές κυβερνήσεις ενήργησαν με τρόπο υποκριτικό και ανάλγητο εις βάρος των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, το ποσοστό των οποίων αγγίζει το 15% του πληθυσμού.
Τα μέχρι τώρα κυβερνητικά μέτρα αφορούν σε περικοπές αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων, στην ατέρμονη γραφειοκρατία των επιτροπών που εκδίδουν τις ιατρικές γνωματεύσεις, στην φτωχοποίηση και απομόνωση των εν λόγω συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.
Ο Συναγωνιστής Γρέγος κατέληξε, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή σέβεται και τιμά τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, είναι εμπράκτως στο πλευρό τους και πρέπει επιτέλους το ελληνικό κράτος να επιδείξει τον πρέποντα σεβασμό στους συμπολίτες μας με προβλήματα αναπηρίας, λαμβάνοντας μέτρα οικονομικής και κοινωνικής πρόνοιας.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8100669972330439175

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item