Widgets

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ SYRIZA! Μεταλλάσσει σε «ΕΛΛΗΝΕΣ» τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ τους! (Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - Ανέλ)Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν! Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - ΑνέλΚατατέθηκε στη Βουλή το αισχρό νομοθέτημα, με το οποίο παρέχεται ακρίτως, αφειδώς και αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, προκειμένου ο Σύριζα να αντικαταστήσει τους απογοητευμένους Έλληνες ψηφοφόρους του, με «εισαγόμενους» που λιάζονται.
Το νομοσχέδιο που κατατίθεται, κινείται αντιθέτως από την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία εκρίθη ως αντισυνταγματικός, ο λαθρονόμος Ραγκούση. Το ΣτΕ κατήργησε και ακύρωσε τον λαθρονόμο διότι απαίτησε ουσιαστικά κριτήρια για την εφαρμογή του. Το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα – Ανέλ, όχι μόνο δεν θέτει τέτοια κριτήρια, αλλά κάνει ακόμα πιο ελαστικά τα τυπικά κριτήρια του λαθρονόμου Ραγκούση.

Συγκεκριμένα, «απαιτεί» την εγγραφή του αλλοδαπού σε σχολείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και την πρότερη παραμονή των γονέων του επί πέντε χρόνια. Το συγκεκριμένο κριτήριο, βεβαίως, δεν αποτελεί ουσιαστικό κριτήρια, αλλά δεν είναι ούτε καν τυπικό, γεγονός που κάνει το νόμο de facto αντισυνταγματικό. Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι και οι τρομοκράτες που χτύπησαν το περιοδικό Charlie Hebdo, πληρούσαν τα κριτήρια του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, αναφερόμενο στη χώρα τους, γεγονός που κάνει προφανή και την επικινδυνότητα ενός τέτοιου νομοσχεδίου.
Μάλιστα, στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, γίνεται παραδοχή της αντισυνταγματικότητάς του, αφού όπως αναφέρεται «το ελληνικό έθνος είναι κοινότητα καταγωγής υπό την έννοια του άρθρου 1, παρ. 1 ΚΕΙ που θεμελιώνει το ονομαζόμενο δίκαιο του αίματος ως τεχνική κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας. Είναι όμως και έθνος επιλογής και συνείδησης».
   
Ορθότατα, ο συριζαίος νομοθέτης λέει την ιστορική και νομική αλήθεια, ότι η ιθαγένεια καθορίζεται βάσει καταγωγής. Μετά, όμως, λέει ότι βάσει ιδεοληψίας και κομματικού συμφέροντος, αυτοί θα παρακάμψουν το Σύνταγμα, τους Νόμους και θα θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρο το Έθνος, νομοθετώντας ενάντια στο Έθνος. Βεβαίως, ο επερχόμενος κίνδυνος δεν τους αφορά, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αυτό θα τους δώσει – για αρχή – 200.000 ψήφους αλλοδαπών.
Ο μοναδικός αποδεκτός, από την Χρυσή Αυγή, Κώδικας Ιθαγένειας είναι ο εξής: «Τὸ Ἑλληνικὸν ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον καὶθεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα»  πηγή
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:


Ξαναχτύπησε ο μπολσεβίκος της Εκάλης, Τσακαλώτος: Θα ψηφίσουμε Μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή


Συνέντευξη στο Channel 4 έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας και διάδοχος του Βαρουφάκη.
Ο Τσακαλώτος υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στον χώρο του, αφότου φρόντισε πρώτα απ’ όλα να κρύψει την αγαπημένη του συλλογή με μετοχές και μερίδια της JP Morgan και της Black Rock, τις οποίες «χάζευε» αμέσως πριν, σκεπτόμενος τον «λαουτζίκο», που καλείται να «σώσει».
Κατάφερε, χωρίς να γελάσει, να πει στον δημοσιογράφο ότι πρέπει να πείσουν τον κόσμο ότι η δημοκρατία στην Ευρώπη λειτουργεί και δεν είναι ένας θεσμός των πλουσίων. Και το είπε αυτό έχοντας 291.000€ σε καταθέσεις και 585.000€ σε επενδυτικό κεφάλαιο, σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες του, γεγονός που αποτελεί πραγματικό «επίτευγμα».
Πέραν, όμως, του κωμικού μέρους της δηλώσεώς του, υπάρχει και το ουσιαστικό, αφού ο εν λόγω παρ’ ολίγο εκατομμυριούχος, δήλωσε ευθέως ότι «θα υπάρξει συμφωνία σύντομα», γιατί αλλιώς θα ανέβει η Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, τόνισε την ανάγκης υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλιώς θα οδηγηθούμε «σε ανταγωνιστική διολίσθηση σε εθνικισμό, ανάλογης έντασης με αυτόν που είχαμε την περίοδο του Μεσοπολέμου και  ακόμη χειρότερο».
Κοινώς, η επιλογή που έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με τον Τσακαλώτο είναι δύο:
Ή με τα Μνημόνια Ή με την Χρυσή Αυγή!     ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.
Όπως δήλωσε στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια ο Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης η επίκληση του άρθρου 28 του Συντάγματος για νομιμοποίηση των Μνημονίων δεν έχει νομική βάση, αφού η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά.
Επανερχόμενος στο ζήτημα της νέας συμφωνίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν απαντά αν η νέα συμφωνία περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να μιλάει για διαγραφή του χρέους και πέρα από τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν κάνει τίποτα για να καταδείξει ότι οι μίζες, τα Olympic Games και όλες οι άλλες πρακτικές της μεταπολίτευσης έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος.
Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην καταγγελία του Μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εντολή, αφού μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει λύση. 
Ελπίζουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.  ΠΗΓΗ

Φόβος και τρόμος στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής: Διέκοψαν την μετάδοση στην ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

   
     Όταν ολοκληρώθηκε η σαρωτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με την οποία κατεδείχθη σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι τόσο οι «συμφωνίες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και η «συμφωνία» των Σύριζα – Ανέλ, είναι επαχθή μνημόνια, που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία και απεμπολούν την αξιοπρέπεια της χώρας.
Τα τσοντοκάλανα της διαπλοκής, κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής ομιλίας, έδειξαν για άλλη μία φορά την εμπάθειά τους, διακόπτοντας την ζωντανή σύνδεση, ώστε να μην ακούσει ο Ελληνικός Λαός την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως, μετά το πέρας της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αποκατέστησαν την σύνδεση, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία για περισσότερη μνημονιακή προπαγάνδα από το εν Ελλάδι κόμμα των γερμανών, «Το Ποτάμι».
Το πρόβλημα, με την κοινή πρακτική των «νταβατζήδων», είναι ότι έχουν καταστεί πλήρως αναξιόπιστοι, έχουν ταυτιστεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, με ότι εχθρεύεται την Ελλάδα. Επιπλέον αυτών οι αισχροί και παράνομοι τακτικισμοί τους είναι προφανείς, με αποτέλεσμα η συνωμοσία της σιωπής να λειτουργεί, ουσιαστικά, εναντίον τους.  ΠΗΓΗ
Ενάντια στους μεγαλοαστούς καρπαζοεισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης 
Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκα στη βουλή με ειδική, ολιγόωρη άδεια από τις φυλακές για επίκαιρη ερώτηση μου στον υπουργό Οικονομικών με θέμα τα δάνεια από το ΔΝΤ, το επαχθές χρέος της χώρας και την αναπτυξιακή  τράπεζα των BRICS. Επρόκειτο για μείζονα εθνικά ζητήματα και θα ανέμενε κανείς μία σοβαρή αντιμετώπιση από τους κυβερνητικούς παράγοντες που παριστάνουν τους «αντιστασιακούς»,  >>> ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ξενόδουλος Θεοδωράκης: Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί...
Εξετάσεις νομιμοφροσύνης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εταίρους δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Σταύρος Θεοδωράκης και το μόρφωμα που δημιούργησε. Με μια δήλωση, η οποία μπορεί να καταγραφεί κι αυτή στον κατάλογο της εθελοδουλείας του απέναντι στους δυνάστες της Πατρίδας μας, ο Θεοδωράκης δρα, για μια ακόμη φορά, ως μεταφορέας-«χαμάλης» των επιθυμιών τους.


«Αυτό που μπορώ να σας πως όμως, είναι ότι υπάρχει μια συμμαχία στην Ευρώπη που μπορεί να αποτελέσει μια συμμαχία που θα λειτουργήσει υπέρ της Ελλάδας. Τόσο η Γαλλία, όσο η Γερμανία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα, οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν την Χώρα, είναι καλοπροαίρετοι απέναντι στην Ελλάδα», δήλωσε ο Θεοδωράκης δίχως να αισχύνεται. Όλοι εκείνοι δηλαδή, οι οποίοι απαιτούν η Ελλάδα να πάρει απίστευτα σκληρά μέτρα που ωθούν σε μια σύγχρονη απάνθρωπη και εργασιακή γαλέρα, χαρακτηρίζονται από τον Θεοδωράκη ως σύμμαχοι της Χώρας μας!

Χρησιμοποιώντας την έκφραση «μπορούν να βοηθήσουν την Χώρα», καθώς και τον χαρακτηρισμό «καλοπροαίρετοι», ο Θεοδωράκης με την συμπεριφορά του, παραπέμπει στην κλασική ατάκα του εγχώριου κινηματογράφου της δεκαετίας του ’60 «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας». Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να αναφέρουμε το τι έγινε στο διαδίκτυο από αρνητικά και ειρωνικά σχόλια εναντίον του πρώην τηλεοπτικού παρουσιαστή παρακμιακών εκπομπών και νυν πολιτικάντη. Και όμως, παρόλη την ξεκάθαρη ξενόδουλη στάση του Θεοδωράκη, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, μη μαθαίνοντας από το πάθημά τους στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις τον Ιανουάριο του 2015, συνεχίζουν να παρουσιάζουν το εκδοτικό αυτό κατασκεύασμα ως το τρίτο κόμμα.
Μπορεί ο φαιδρός πολιτικά αυτός τύπος να καταφέρνει να συσπειρώνει τους «ούλτρα» φιλελεύθερους, κοσμοπολίτες και εκσυγχρονιστές στο εκτρωματικό δημιούργημά του, αλλά με τόσο έντονη και ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ του μνημονίου και της επικείμενης συμφωνίας, είναι ωμά προκλητικό να παρουσιάζεται ως ένα κόμμα το οποίο καταφέρνει να αντλεί λαϊκή υποστήριξη.
Ο πόθος του κομπάρσου που επιθυμεί απεγνωσμένα να καταστεί πρωταγωνιστής, να μπορέσει δηλαδή να μετατραπεί σε ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων και συνέταιρος σε μια νέα μνημονιακή κυβέρνηση, με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος ΜάστοραςΕίστε έτοιμοι για αριστερό Μνημόνιο;

Οι μαρξιστικές κορώνες περί «εθνικής αξιοπρέπειας που πρέπει να ανακτηθεί» και περί «κυρίαρχου κράτους που εκφράζει τη λαϊκή θέληση» πήγαν περίπατο και η κυβέρνηση των αριστερών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου φορά τα καλά της, ετοιμαζόμενη να θέσει με περηφάνια την υπογραφή της σε μια νέα συμφωνία με τους δανειστές, η οποία θα αποτελεί το τρίτο Μνημόνιο για την Ελλάδα.
Η φαρσοκωμωδία την οποία επί πεντάμηνο σχεδόν παρακολούθησε ο Ελληνικός Λαός φτάνει στο δραματικό της φινάλε. Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος, στενά ελεγχόμενος από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των οποίων η ατιμωρησία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη διατήρηση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, θα πανηγυρίζει ανακουφισμένος για τον λεγόμενο «έντιμο συμβιβασμό».
«Έντιμος συμβιβασμός» όμως, είναι για τη διεφθαρμένη πολιτική και οικονομική εξουσία, για τους τραπεζίτες και τέλος για τους υπερχρεωμένους δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Για τον Λαό μας, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για συνέχιση μιας εθνοκτόνου πολιτικής η οποία εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά δημόσια περιουσία και εθνικό πλούτο.
 «Plaudite, amici, comedia finita est!», θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο θέατρο των τελευταίων μηνών. Θέατρο υποτέλειας, ραγιαδισμού και υποταγής, το οποίο βεβαίως στρέφεται ξανά εναντίον των Ελλήνων. Τούτη τη φορά απλώς άλλαξαν οι πρωταγωνιστές: οι «επαναστάτες» της αριστεράς πήραν τη θέση των μασονοδεξιών λακέδων. Επί της ουσίας όμως, ακολούθησαν την ίδια ακριβώς πολιτική γραμμή, εκείνη δηλαδή που εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και τις αιμοβόρες διαθέσεις τους.
Η επικείμενη συμφωνία θα έχει υπογραφεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως διαβεβαιώνουν οι δανειστές και δη πηγές από το Βερολίνο. Όχι τυχαία, οι ίδιοι αυτοί αμείλικτοι κερδοσκόποι επαίρονταν προ των ελληνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, πως αδιαφορούν για το εάν στην εξουσία θα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ή ο Σύριζα του Τσίπρα. Τώρα αντιλαμβάνεται και ο Ελληνικός Λαός που οφειλόταν η αλαζονική συμπεριφορά και σιγουριά τους.
Από τον επαίσχυντο και αντεθνικό «έντιμο συμβιβασμό», θα εξέλθει τραυματισμένο ολάκερο το αντισυνταγματικό τόξο και οι φορείς του. Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ ως κυβέρνηση η οποία αθέτησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και έδεσε εκ νέου χειροπόδαρα τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εξίσου, διότι είναι και οι τρεις υποχρεωμένοι να στηρίξουν το Νέο Μνημόνιο, αφού ακόμη κι αν έπρατταν διαφορετικά δεν θα έπειθαν ούτε τους εαυτούς τους.
Απέναντι στο μνημονιακό συνεταιρισμό παραμένει μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ένα Εθνικιστικό Κίνημα διωκόμενο, το οποίο υφίσταται επιπλέον την τρομοκρατία του παρακράτους, ως συνέχεια της συστηματικής πολιτικής τρομοκρατίας των τελευταίων τριών ετών. Παρά ταύτα, δίχως να υπολογίζεται το βαρύτατο τίμημα το οποίο η Χρυσή Αυγή πληρώνει (με νεκρούς, με πολιτικούς κρατουμένους, με τραυματίες από δολοφονικές επιθέσεις αριστεριστών) η θέση του Κινήματος είναι αδιαπραγμάτευτη: Κάτω η Χούντα των Μνημονίων!
Τί θα πρέπει, εν κατακλείδι, να αναμένει ο Ελληνικός Λαός πλέον; Σίγουρα όχι την ελπίδα. Εκείνο το οποίο θα έρθει είναι νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και ανείπωτες θυσίες, για να συνεχίσουν τοκογλύφοι και τραπεζίτες να δρουν ασύδοτα, υπό καθεστώς πλήρους ασυλίας. «Μέχρι πότε;», θα αναρωτηθεί κάποιος.
Μέχρις ότου, οι Έλληνες απαγορεύσουν στον εαυτό τους να εξαπατάται από ένα διεφθαρμένο Καθεστώς το οποίο ενεργεί φανερά με στόχο τον εξανδραποδισμό τους. Μέχρις ότου εγερθούν για να αποτινάξουν τα μνημονιακά δεσμά, αντί απλώς να το εύχονται. Μέχρις ότου δώσουν στη Χρυσή Αυγή τη δύναμη να επιβάλλει σε εγχώριους και διεθνείς απατεώνες την ελληνική λαϊκή θέληση.
Οι τραπεζίτες σήμερα ξεφυσούν με ανακούφιση και τρίβουν τα χέρια τους. Ο Ελληνικός Λαός παραμένει όμηρος των νοσηρών τους διαθέσεων, με υπογραφή των μαρξιστών απατεώνων. Η μέρα κατά την οποία η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει την πόρτα των τραπεζιτών για να τους αναγγείλει πως «το πάρτι τελείωσε, ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός», επαφίεται στα εκατομμύρια των ανέργων, στους επαγγελματίες που βλέπουν να χάνονται οι κόποι μιας ζωής και στην Ελληνική Νεολαία που βλέπει εναγωνίως το μέλλον της να υποθηκεύεται.  Ευάγγελος Καρακώστας

Θεία Δίκη: Η Χρυσή Αυγή τελείωσε την μασονοδεξιά ΝΔ!

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ξεκινούσαν οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρός της και αρχισκευωρός Σαμαράς έσπευδε να ανακοινώσει στους σιωνιστές των ΗΠΑ πως «τελείωσε και διέλυσε» την Χρυσή Αυγή.
Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμπαν και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της Συγγρού, επισημαίνοντας με πρωτοφανή χαιρεκακία και μίσος πως «το καράβι Χρυσή Αυγή βουλιάζει και τα ποντίκια πηδούν στη θάλασσα για να γλιτώσουν».
Σε όλους αυτούς τους ψοφοδεξιούς λακέδες, τους συνεταίρους του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και των σιωνιστών, αφιερώνονται οι παρακάτω φωτογραφίες. Ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, με υψηλό προσκεκλημένο τον τέως υπουργό Εργασίας της Χούντας Σαμαρά, Γιάννη Βρούτση. Πραγματοποιήθηκε δε, στα πλαίσια της προετοιμασίας Περιφερειακής συνδιάσκεψης η οποία θα λάβει χώρα σε μερικές μέρες.
Οι παρευρισκόμενοι, δεν ξεπερνούν τα 30 άτομα. Τα οποία -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες-, διαπνέονται από "φλογερό ενθουσιασμό" τον οποίο προφανώς προκάλεσαν όσα τους είπε ο πρώην υπουργός.
30 άτομα σε Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ, όσα δηλαδή συγκεντρώνει κάθε βδομάδα στα γραφεία της η μικρότερη Τοπική της Χρυσής Αυγής. Θεία Δίκη!
Ξαναστείλτε τον Σαμαρά στους σιωνιστές των ΗΠΑ: «σιωνιστές φίλοι μου, σας είπα ψέματα. Η Χρυσή Αυγή με διέλυσε, με τελείωσε». Άντε γειά, Αντώνη Σαμαρά!  ΠΗΓΗ
Μ. Αρβανίτης: Να σταματήσουν οι εκδικητικές πολιτικές προς τους Έλληνες παραγωγούς

Αρχικά αναφέρθηκε στην σημασία της άμεσης στήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ζήτημα σημαντικότατο, το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει από την μέρα που εισήλθε στο κοινοβούλιο.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης με επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό έθεσε το θέμα των εκδικητικών προστίμων στους Έλληνες παραγωγούς.
Εν συνεχεία, παρουσίασε το πρόβλημα των φρουτοπαραγωγών του νομού Αχαΐας, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, γιατί αδυνατούν να διαθέσουν την παραγωγή τους. Μάλιστα τα προϊόντα κινδυνεύουν να σαπίσουν πάνω στα δέντρα, διότι οι φρουτέμποροι δεν μεταβαίνουν στα κτήματά τους να τα παραλάβουν και οι Δήμοι δεν τους χορηγούν Σημείωμα Παραγωγού, ώστε να μπορέσουν να τα διαθέσουν είτε στις λαϊκές αγορές είτε στους δρόμους με τα αγροτικά τους.
Παράλληλα το κράτος εκδικείται με εξοντωτικά πρόστιμα, όσους προσπαθούν να τα διαθέσουν στους δρόμους και στις πλατείες.
Σημείωσε πως η αυτάρκεια στην πρωτογενή παραγωγή, είναι θέμα εθνικής ασφαλείας διότι δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις των δανειστών και τον γειτόνων της χώρας μας. Κλείνοντας, κατήγγειλε τις πρακτικές της προηγούμενης συγκυβερνήσεως η οποία δεν έκανε τίποτα απολύτως για την πρωτογενή παραγωγή αλλά ασχολήθηκε μόνο με το πώς θα αρπάζει τα χρήματα των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων για να πληρώνει τους τοκογλύφους, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να εξοντώσει με παράνομους τρόπους την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, την Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ
Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Με άποψη” - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή "Με άποψη" της Πέλλας ΤV συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός. Επίσης στην εκπομπή συμμετείχε ο βουλευτής Φώτιος Γραικός, ο οποίος είχε επισκεφτεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργάνωσε το Κίνημα μας για την Άλωση της Πόλης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του Eurogroup και τα πιθανά ενδεχόμενα για κούρεμα των ομολόγων και δημοψήφισμα. Ακόμη έγινε αναφορά στα υποκινούμενα από τις ΗΠΑ επεισόδια στο Κουμάνοβο αλλά και για την προσπάθεια της Ρωσία να εγκαταστήσει αγωγό φυσικού αερίου στα Σκόπια. Ο Βουλευτής Φώτιος Γραικός ανέλυσε επίσης και τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει η Ελλάδα σε περίπτωση που διαλυθεί το μόρφωμα το Σκοπίων και η Ελληνική διπλωματία κωλυσιεργήσει.  ΠΗΓΗ

Ακόμα έγινε αναφορά για την ανάγκη να προσαρτηθούν στην Ελλάδα τα εδάφη των Νοτίων Σκοπίων που ιστορικά ανήκουν στην χώρα μας.


ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ

koutsoumpas-perissos-dog-club

Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας το Μνημόνιο (με την πολύτιμη συνεισφορά των ΚΝΑΤ, που την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου 1, περιφρούρησαν αποτελεσματικότατα τη βουλή από την οργή του λαού…), ανετέθη από το σάπιο σύστημα στο ΚΚΕ και μια άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, εκτός από τη φύλαξη της βουλής: το καπέλωμα της λαϊκής αντίδρασης.

Έτσι, από την πρώτη ώρα, το ΚΚΕ διοργάνωνε «αντιμνημονιακές» συγκεντρώσεις-σούπες έξω από τη βουλή, για να καπελώσει όποιους Έλληνες ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και να αποτρέψει τους υπόλοιπους. Εφόσον, ήξεραν καλά οι κουκουέδες, πως οι πολλοί δεν επρόκειτο να συνταχθούν πίσω από τις κόκκινες παντιέρες τους και ότι θα προτιμούσαν να μείνουν στα… σπίτια τους.

Το ίδιο κόλπο γίνεται και τώρα και μάλιστα… προκαταβολικά. Έτσι, ενώ μνημονιακή συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον επισήμως, γιατί στην πραγματικότητα έχει υπογραφτεί πολύ πριν από τις εκλογές…), το μακρύ χέρι του συστήματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ, διοργανώνει σε λίγες μέρες συλλαλητήριο «ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές», στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας. Όχι μόνο για να καπελώσει την αντίδραση του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά –λόγω του ότι το νέο Μνημόνιο θα είναι αριστερό- και για να διασώσει τη χαμένη τιμή της αριστεράς. Θα λένε, λοιπόν, ότι αυτό το Μνημόνιο δεν είναι αριστερό, ότι αυτή η συγκυβέρνηση δεν είναι αριστερή, κ.τ.λ. Αλλά, αυτή τη φορά δε θα καταφέρουν οι κουκουέδες να ξεγελάσουν τον κόσμο! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά ένα αριστερό κόμμα, είναι το αριστερό κόμμα, με στελέχη που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από το ΚΚΕ. Ποια θα είναι η κατάληξη; Σε λίγους μήνες από τώρα, όποιος δηλώνει δημοσίως αριστερός, θα διατρέχει άμεσο κίνδυνο… λιντσαρίσματος, από τον απλό κοσμάκη! Κι ας σκούζει όσο θέλει το ΚΚΕ! πηγή

Άλλη μια επιτυχία του Σύριζα: Ο Ευαγγελισμός καταρρέει, οι εργαζόμενοι σε κατάσταση απελπισίας

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας αλλά και των Βαλκανίων, ο Ευαγγελισμός, βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, με τους εργαζομένους ιατρούς και νοσηλευτές να πραγματοποιούν στάση διαμαρτυρίας στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.
Αρχικά, βασικό πρόβλημα είναι η ελλιπής χρηματοδότηση του νοσοκομείου. Χαρακτηριστικά, ενώ το μηνιαίο κόστος λειτουργίας του νοσοκομείου ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ, για το πρώτο τρίμηνο του 2015 χορηγήθηκαν μόνο 4.850 ευρώ. Ακόμα, όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό εντοπίζεται κενό 1.000 θέσεων, εκ των οποίων οι μισές αφορούν νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση δυσχεραίνεται από τις αυξημένες ανάγκες των ασθενών, καθώς έχουν κλείσει όλα τα πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να καταφεύγουν σε κεντρικά νοσοκομεία, όπως ο Ευαγγελισμός. Παράλληλα, οι εφημερίες συνιστούν ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς οι περισσότεροι ιατροί συνεχίζουν να πραγματοποιούν εφημερίες παραμένοντας απλήρωτοι.
Σε πρόσφατη συνάντηση πάντως των εργαζομένων με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Ξανθό, ο τελευταίος αρκέστηκε στην καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών του πρώτου τριμήνου του 2015 και στην πρόσληψη ελάχιστων επικουρικών ιατρών, καθώς τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως πέρα από τη σύγκρουση με τους δανειστές, ο Σύριζα είχε δεσμευθεί προεκλογικά για αύξηση σε σύντομο χρονικό διάστημα των δαπανών για την υγεία και αναβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης με τεχνολογικό εξοπλισμό και επαρκές μόνιμο υγειονομικό προσωπικό. Άλλη μια προεκλογική υπόσχεση που έμεινε στα λόγια…  ΠΗΓΗ

Ο Καρλ Μαρξ στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών!


«Πρώτη φορά αριστερά» έχουμε (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά ), δε θα μπορούσαν να λείψουν ο Μαρξ, ο Λένιν, ο Βελουχιώτης και άλλοι ερυθροί  αστέρες.
Έτσι, μετά την αντιπρόεδρο της βουλής, Χαραλαμπίδου, που έχει στο γραφείο της το πορτραίτο του Λένιν, κάποιον υπουργό που έχει το κάδρο του Βελουχιώτη, ευρέθη έτερος υπουργός που έχει στο γραφείο του την προτομή του… Καρόλου Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχάϊ).
Πρόκειται για τον… «Νέο Καραϊσκάκη» (σύμφωνα με τα «εθνικόφρονα» και… πολεμοχαρή παπαγαλάκια του…) Γιάνη (με ένα νι παρακαλώ) Βαρουφάκη.
Τη σχετική ανακάλυψη την έκανε ο δημοσιογράφος του Sky News, Ed Conway, που πήρε συνέντευξη από τον «περίεργο» (και δώστε σ’ αυτό όποια ερμηνεία θέλετε…) υπουργό με την κόκκινη γραμμή στα πέτα του σακακιού του. Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν έχασε καιρό και ανέβασε τη φωτογραφία με την προτομή στο Twitter, με το εξής ειρωνικό σχόλιο:
«Εντοπίστηκε στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, (δεν σας κάνω πλάκα)».
Τοιούτοι μας κυβερνούν, γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου!
(ΥΓ): Ή «κατά Ισραήλ», όπως έλεγε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Χριστόδουλος των Ελλήνων…  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 246972249345409759

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item