Widgets

Συμβιβασμός σημαίνει Σκλαβιά


Άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός".

«Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»! Φρίντριχ Σίλερ

Τέσσερις μήνες μετά την πτώση της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όχι μόνο δεν προχώρησε στην προεκλογική εξαγγελία περί κατάργησης του Μνημονίου, αλλά αντιθέτως εργάζεται στην κατεύθυνση της υπογραφής ενός ακόμη, του τρίτου κατά σειρά. Η Αριστερά ως εκ τούτου, θα θέσει δια τυμπανοκρουσιών την δική της υπογραφή στην καταλήστευση του Ελληνικού Λαού, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και κυρίως, στην παραχώρηση σε ξένους, της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αναμφισβήτητα, το έργο μέχρι τούδε της ερμαφρόδιτης κυβερνήσεως των μαρξιστών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου, έχει ρίξει όλο της το βάρος στο επικοινωνιακό κομμάτι ή επί το ορθότερον στην επικοινωνιακή διαχείριση της επερχόμενης συμφωνίας με τους δανειστές. Οι λέξεις «καταγγελία, κατάργηση, ρήξη» έχουν πια εγκαταλειφθεί, δίνοντας τη θέση τους σε όρους οι οποίοι προετοιμάζουν το έδαφος για το Νέο Μνημόνιο. Εξέχουσα θέση στη ρητορική της κυβέρνησης κατέχει ο όρος «έντιμος συμβιβασμός», ο οποίος και αποκαλύπτει σε όσους διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική, την μετατόπιση του ενδιαφέροντος από την φορολογική ελάφρυνση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων προς την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των δανειστών.

Οι εγχώριοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τηλεοπτικοί/ραδιοφωνικοί σταθμοί και φυλλάδες της διαπλοκής, βομβαρδίζουν καθημερινά το Λαό μας με δραματικές ειδήσεις περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων και έντονου παρασκηνίου. Την μία ημέρα η Μέρκελ ως δαίμων του κακού γυρεύει ελληνικό αίμα ενώ την επομένη μεταμορφώνεται σε Άγγελο Κυρίου, αγωνιζόμενη με θέρμη για το καλό των Ελλήνων. Δαιμονοποίηση και αγιοποίηση εναλλάσσονται με χαρακτηριστική ευκολία, κερδίζοντας μία τις κατάρες και μία τις ευχές της εγχώριας πλουτοκρατίας. Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι, η αλήθεια είναι τούτη: δεν υπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα του Λαού μας, αλλά εκείνα της ολιγαρχίας του πλούτου που διαμορφώνει και τις πολιτικές ηγεσίες του τόπου.

Εκείνο το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν τα «έγκυρα και αξιόπιστα» μέσα ενημέρωσης, κατ' εντολή της πολιτικής ηγεσίας του αντισυνταγματικού Καθεστώτος, είναι μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο πολύς Φρίντριχ Σίλερ ξεκαθαρίζοντας σαφώς και αδιαπραγμάτευτα την διαφορά σκλαβιάς και αληθούς ελευθερίας: «Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»!

Ως εκ τούτου, το αν ο συμβιβασμός θα είναι έντιμος ή ανέντιμος, αγαθός ή κακός, κυανός ή ερυθρός, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση και υπό κανένα πρόσχημα την κραυγάζουσα πραγματικότητα: συμβιβασμός σημαίνει διατήρηση της δουλείας των τόκων!

Η ικανοποίηση συνεπώς της εγχώριας καθεστηκυίας τάξης των καθηγητάδων της υποταγής και των πολιτικάντηδων του ενδοτισμού, είτε αυτοί είναι μαρξιστές είτε είναι φιλελεύθεροι, φυσικά και δεν δύναται να σκεπάσει την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας. Τα εκατομμύρια των ανέργων, τα υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν θα βρουν την παραμικρή αφορμή για να συμμετάσχουν στους ραγιάδικους πανηγυρισμούς των ψευτοδημοκρατών, μήτε βεβαίως και στους διθυράμβους που ήδη προετοιμάζουν οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι τόσο της αριστεράς όσο και της ψοφοδεξιάς.Σ' αυτή την προκλητική για την Αξιοπρέπειά μας, εορτή της Ήττας, την οποία θα στήσει το ψευτορωμαίικο του αντισυνταγματικού τόξου και οι ανεξαρτήτου ιδεολογικής καταβολής περισπούδαστοι σοφοί του τίποτε παρέα με την καλοπληρωμένη χορωδία των αθλίων του δημοσιογραφικού υποκόσμου, η Χρυσή Αυγή θα είναι περήφανα κι αμετανόητα μεν, με περίσσια θρασύτητα δε, προκλητικά απούσα!

Η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ στο πλευρό των υπεύθυνων των δεινών του Λαού και της Πατρίδος μας. Δεν θα είναι ποτέ στο πλάι εκείνων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στη πλάτη των εξαθλιωμένων Ελλήνων, απολαμβάνοντας τα προκλητικά προνόμια του αντεθνικού Καθεστώτος.

Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι με την αιώνια Πατρίδα και τον Λαό! Γι' αυτό το λόγο, η αποτίναξη των δεσμών της δουλείας, το σπάσιμο των αλυσίδων της μνημονιακής υποδούλωσης, είναι καθαρά υπόθεση εθνικιστική!

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh.com


Οι πιο δυστυχισμένοι στην Ευρώπη, οι ΈλληνεςΟι πιο δυστυχισμένοι στην Ευρώπη, οι Έλληνες

Τη θλιβερή πρωτιά στην δυστυχία, έχουν οι Έλληνες μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, σύμφωνα με νέα έρευνα της Eurostat.

Η έρευνα είχε αντικείμενο τις απόψεις των πολιτών των κρατών της ΕΕ για την ποιότητα της ζωής τους γενικά, αλλά και σε εξειδικευμένους τομείς, με τους Έλληνες να είναι οι κάτοικοι της Ευρώπης που δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι από το γενικό επίπεδο της ζωής τους.

Ειδικότερα, με βάση την κλίμακα από μηδέν έως δέκα, ο μέσος Ευρωπαίος βαθμολογεί το γενικό επίπεδο ζωής του με 7,1, ενώ οι Έλληνες το βαθμολογούν με 6,2.

Σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, ο μέσος Ευρωπαίος τις βαθμολογεί με 7,8 ενώ ο μέσος Έλληνας δίνει βαθμό 7 που είναι και ο μικρότερος μεταξύ των κρατών της ΕΕ.

Ως προς το ζήτημα της κατοικίας, ο μέσος Ευρωπαίος δίνει βαθμολογία 7,5 και ο μέσος Έλληνας 6,6 που είναι επίσης από τις χαμηλότερες βαθμολογίες μεταξύ των κρατών της ΕΕ.

Ελάχιστα ικανοποιημένος δηλώνει ο μέσος Έλληνας σε τομείς όπως ο χρόνος διαδρομής από το σπίτι στη δουλειά, το γενικό πλαίσιο της ζωής του, οι χώροι πρασίνου, οι όροι εργασίας, η χρήση του ελεύθερου χρόνου και η οικονομική κατάσταση.

Ιδού και τα αναλυτικά τα στοιχεία της Ελλάδας (με άριστα το 10):

Γενικό επίπεδο ζωής             6.2
Διαπροσωπικές σχέσεις        7.0
Κατοικία                                  6.6
Χρόνος για τις μετακινήσεις  6.5
Συνθήκες διαβίωσης             6.2
Περιοχές με πράσινο              5.9
Εργασία                                   6.1
Ελεύθερος χρόνος                 6.1
Οικονομική κατάσταση        4.3

Αυτές είναι οι συνέπειες του Μνημονίου της δυστυχίας μας!

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ  

xrysh-aygh_imia
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μία ενέργεια μπορώ να την εκφράσω με διαφορετικούς τρόπους, φερ’ ειπείν:
  • Θα πάρω φόρα και θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο, ή
  • θα εφορμήσω δρομέως και αφού διατρέξω την οικουμένη, με προτεταμένη την κεφαλή, θα επιπέσω επί του Σινικού Τείχους.
Και οι δύο προτάσεις λέγουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Η πρώτη είναι γραμμένη όπως ακριβώς λέγεται και στη καθομιλουμένη, ενώ η δεύτερη είναι γραμμένη πιο λογοτεχνικά θα έλεγα.

Ποιος τώρα ο λόγος να σας κουράζω με τέτοιου είδους επισημάνσεις; Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τους συνήθεις αρθρογράφους που θέλουν να απασχολούν την Ελληνική κοινή γνώμη κάνοντας της πλύση εγκεφάλου με ανούσια θέματα. Στο φύλλο της «καθημερινής», περασμένης Κυριακής, υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο του κ. Θεοδωρόπουλου με τίτλο: «κι αν επιστρέφαμε στην καθαρεύουσα;». Το άρθρο, ομολογουμένως είναι πάρα πολύ καλό, και σας το προτείνω να το διαβάσετε ανεπιφύλακτα. Αφορά την καταστροφή της Ελληνικής γλώσσας, όταν καταργήθηκε η καθαρεύουσα και εδραιώθηκε η δημοτική, επί υπουργίας Ράλλη όταν ο τελευταίος μετείχε ως υπουργός α-Παιδείας στην κυβέρνηση του «ψευτοεθνάρχη», κατά το έτος 1976. Εντός του άρθρου γίνεται μία πολύ καλή ανάλυση για τα αρνητικά που έχει επιφέρει η καθιέρωση της δημοτικής στην μαθητιώσα νεολαία μας. Βέβαια το τόσο εποικοδομητικό άρθρο όταν φτάνει στο τέλος του δείχνει και την εμπάθεια του αρθρογράφου ενάντια στο κίνημά μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όταν διαβάζουμε ένα κείμενο να το απορρίπτουμε εξ’ ολοκλήρου πετώντας κατ’ αυτό τον τρόπο και τα όποια θετικά υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Τελειώνοντας το άρθρο του ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι η πιο ανατρεπτική πολιτική πράξη στην Ελλάδα του 2015 θα ήταν η επαναφορά της διδασκαλίας της καθαρευούσης στη Μέση Εκπαίδευση. Πρώτον, τα παιδιά θα μάθαιναν ότι πάνε στο σχολείο για να μάθουν κάτι παραπάνω απ’ αυτό που ήδη ξέρουν κι ότι αυτό χρειάζεται προσπάθεια. Δεύτερον, θα μάθαιναν οι δάσκαλοι ότι για να διδάξουν ελληνικά, πρέπει οι ίδιοι να ξέρουν ελληνικά. Και, τρίτον, θα είχαν ένα μέτρο για να κρίνουμε τις ελληνικούρες των χρυσαυγιτών και των λοιπών υπερασπιστών της ελληνικής ταυτότητας.».
Μάλλον ο αρθρογράφος δεν είχε θέματα ώστε να ασχοληθεί με τη Χρυσή Αυγή, και προτίμησε να προσθέσει μία ευφυολογία που δεν κολλά πουθενά για πουθενά, με το υπόλοιπο άρθρο. Ειλικρινά δεν κατάλαβα, πώς όταν μιλάς απλά ελληνικά δεν έχεις δίκιο, ενώ αν μιλάς με ρητορικές κορόνες τότε το δίκιο σου είναι βουνό; Αυτό μόνο στο μυαλό του Θεοδωρακόπουλου μπορεί να αναλυθεί. Επί σαράντα και πλέον έτη χόρτασε ο Ελληνικός Λαός να ακούει τις ρητορικές κορώνες που εκτόξευε ο κάθε δεινός ρήτορας που ομιλούσε από βήματος της βουλής. Και το αποτέλεσμα ήταν οι δεινοί αυτοί ρήτορες να φέρουν τον τόπο στα σημερινά χάλια.

Λοιπόν κ. Θεοδωρόπουλε, ο Ελληνικός Λαός αγάπησε αυτή την απλή ομιλία που 'βγαινε απ’ την ψυχή των συναγωνιστών και ήταν λόγος κρυστάλλινος και καθαρός, αλλά συνάμα και βαθιά αληθινός, και αυτό είναι που σας πείραξε περισσότερο όλους εσάς του αντισυνταγματικού τόξου, και όχι τα απαρέμφατα και τα συναφή.

ethnikismos.net

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΩΡΑΑΘΗΝΑ 4-6-2015.
Η ταφόπλακα σε βάρος της Ελλάδος έρχεται διά χειρός της μαρξιστικής διακυβέρνησης που κινείται επάνω στα βήματα των σοσιαλφιλελεύθερων που πριν τα απέκρουε τάχα. Μόνη διαφωνία στα πάνελ των ψυχεμπόρων καναλαρχών από τους πολιτικούς δολοφόνους των Ελλήνων είναι ποιος έχει επιδείξει καλύτερα αποτελέσματα στην αιμορραγία ελληνικών ψυχών και το ξεπούλημα ελληνικής γης. Όλοι οι συνταγματικοί δημοκράτες όμως θα ψηφίσουν το νέο μνημόνιο που θα φέρει την οριστική κατάργηση του Ελληνικού Κράτους που θα χαριστεί στους διεθνείς τοκογλύφους, στους λαθρομετανάστες, στην διεθνιστική σύφιλη και εν τέλει στην Παγκοσμιοποίηση των Σταυρωτήδων. 
Δεν θα διστάσουν για να πετύχουν τον αισχρό σκοπό τους να προκαλέσουν εσωτερικό χαλασμό των ρέμπελων που έλεγε ο Πατροκοσμάς σε βάρος των Ελλήνων. Ιδιοτέλειες δεν χωρούν. Προσωπικές επιδιώξεις δεν επιτρέπονται. Κονκλάβια διαχωρισμού απαγορεύονται. Όλοι μαζί, μια ψυχή στις επάλξεις του Ελληνικού Έθνους. Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, Ελληνικός Λαός, Δυνάμεις Εθνικής Ασφαλείας. Για να αποτραπεί η διάλυση. Για να ετοιμαστεί η Αληθινή Ελλάς απέναντι στην φλόγα που θα ακολουθήσει κι από έξω. Για να εγερθεί Μεγάλη, Φυσική, Αληθινή και Κραταιά Ελλάς των Ελλήνων και μόνον. Για την Χρυσή Αυγή του Ανίκητου Ελληνισμού.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com


Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το 2002 κυκλοφόρησε το βιβλίο μου με τον τίτλο ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”. Στο βιβλίο αυτό παρέθετα μία φράση του Λένιν, η οποία έλεγε: “Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας”. Τόνιζα ότι με την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως ήταν διαμορφωμένη, η φράση αυτή ταίριαζε σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες. Και πράγματι έτσι έγινε!

Μέσα από την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη, Νέας Δημοκρατίας και μνημονίου και την απαξίωση ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, γιγαντώθηκε το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το 2010 κερδίσαμε μία έδρα στο Δήμο Αθηναίων και το 2012 μπήκαμε πανηγυρικά στη Βουλή. Και η άνοδός μας συνεχιζόταν. Η τελευταία δημοσκόπηση πριν δώσει την τελική εντολή ο Σαμαράς να μας κλείσουν στην φυλακή έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%!

Την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πίστεψαν ότι θα την σταματήσουν με τις πολιτικές διώξεις και πράγματι αυτό μέχρι ένα βαθμό το επέτυχαν. Κάποιοι πίστευαν και ότι θα μας… εξαφανίσουν! Θα τους “λειώσω” είχε δηλώσει ο Σαμαράς, θα τους πάω στο 2%… Σε πείσμα των αντιπάλων μας, όμως, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας και όλα δείχνουν ότι η πολιτική σκευωρία, η οποία στήθηκε εις βάρος μας από την Νέα Δημοκρατία και η οποία βόλευε και βολεύει θαυμάσια και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταρρεύσει.

Όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα το πολιτικό σκηνικό, δυστυχώς για την Πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη δική μας, τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Στην πλέον πιθανή περίπτωση που οδηγηθούμε σε νέο μνημόνιο από την κυβέρνηση Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δεχθεί ένα καίριο πολιτικό πλήγμα, από το οποίο δεν θα συνέλθει ποτέ και θα συμπαρασύρει σίγουρα και το κόμμα των ΑΝΕΛ στην πτώση του. Στην αντίθετη περίπτωση κατά την οποία θα προχωρήσει σε ρήξη, θα χάσει μεγάλο μέρος των σίγουρα όχι αριστερών ψηφοφόρων του, οι οποίοι θα ζήσουν στην πράξη την διάψευση των ελπίδων τους ότι είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει μία αξιοπρεπή λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος.

Από τις εξελίξεις αυτές δεν πρόκειται να ωφεληθεί ούτε η Ν.Δ., αφού νωπή είναι η πολιτική της αποτυχία, αλλά ούτε και το ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί ένα ιστορικό απολίθωμα.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και όλες οι Χρυσαυγίτισσες να είναι  με όλες τους τις δυνάμεις ενεργοί στον πολιτικό αγώνα. Γιατί αυτό επιβάλει η Ιδεολογία μας, η Πίστη μας, το καθήκον μας, αλλά και γιατί οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος


Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμική δράση στο Μαρούσι - ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!


Το μήνυμα δόθηκε: Δεν μας λυγίζει η τρομοκρατία – Χρυσή Αυγή σε κάθε γειτονιά - "Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές"


Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε μεγαλειώδη πολιτική δράση στο Μαρούσι της Αττικής και σε κεντρικά σημεία της λεωφόρου Κηφισίας, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ και του φαύλου πολιτικού κατεστημένου.


Σκοπός ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο της Αριστεράς που θα επιφέρει δραματικές οικονομικές επιπτώσεις, καθώς επίσης και την πληροφόρηση των κατοίκων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκαν τον τελευταίο μήνυμα τα γραφεία της Τ.Ο. και ένας Συναγωνιστής μας από τα θρασύδειλα όργανα του καθεστώτος, με την ανοχή της αστυνομίας. 


Η Λεωφόρος Κηφισίας και το Μαρούσι γέμισαν με φέιγ βολάν, τρικάκια και εφημερίδες του Εθνικιστικού Κινήματος, που μετάφεραν το διττό μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής σε κράτος και παρακράτος, που συγκυβερνούν πια και θεσμικά, με την ανοχή των αστών, πλουτοκρατών, πατριδοκάπηλων των ΑΝΕΛ.


Τα στενά όλου του Αμαρουσίου δονήθηκαν με το σύνθημα "Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές" και τα σπίτια γέμισαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.


Η απήχηση του κόσμου ήταν θερμότατη, ενώ προτροπή όλων ήταν να συνεχίσουμε τον Αγώνα για να ελευθερωθεί η Ελλάδα, χωρίς να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.


Η Χρυσή Αυγή έχει δώσει όρκο Νίκης και Αντίστασης απέναντι στις προδοτικές πολιτικές και τα έμμισθα παρακρατικά τους όργανα, και η Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων θα συνεχίσει πρωτοπόρα τη μάχη για μια Ελεύθερη και Δυνατή Ελλάδα.

www.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας λαός σε λήθη οδεύει προς την καταστροφή...

Στοιχεία σοκ! 2.500.000 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας...

ΟΛΕΣ οι πληρωμές που πρέπει να κάνει η Ελλάδα στο ΔΝΤ μέχρι το 2030! - ΙΔΟΥ τι υπέγραψαν [ΛΙΣΤΑ ΣΟΚ]

Οριοθετώντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδος 

Έχασε την ζωή της η Ελληνίδα που έμεινε ανασφάλιστη λόγω Μνημονίου - Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Κρατηθείτε ΟΡΘΙΟΙ και ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας!

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ! 

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι δύο μορφές άτυπου κοινωνικού εξαναγκασμού (Δηθενισμός - Μαζοποίηση)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2479681039327326028

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item