Widgets

Σας την ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ την ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, και των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Αγωνιζόμαστε για μια ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Λαθροδημοκρατία

Η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για σχέδιο νόμου το οποίο αφορά την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, είναι εξόχως ενδεικτική για να κατανοήσει ο καθένας το μέλλον που επιφυλάσσουν οι «δημοκράτες» για τον Ελληνικό Λαό.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων: Δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην ΔΕΗ Κερατσινίου - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Στην συγκεκριμένη Επιτροπή, εκλήθησαν για να εκφράσουν άποψη και προτάσεις προϊστάμενοι κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών σχετικών με τη μετανάστευση, κομματικά στελέχη αλλά και αλλοεθνείς, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων. Σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο επισήμανε σε κλίμα σύμπλευσης και ομόνοιας πως επιβάλλεται να αποδοθεί ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες. Επιμέρους διαφωνίες που εκφράστηκαν, αφορούν σε επικρίσεις επί της αριστερής κυβέρνησης, διότι -καθώς είπαν οι επικριτές- πρέπει να απλοποιηθούν τα κριτήρια απόδοσής της.


Οι θέσεις του Σύριζα για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και ειδικότερα στο θέμα της απόδοσης της ιθαγένειας, είναι πάγιες και από μακρού χρόνου διατυπωμένες. Εκείνες του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού επίσης. Συμπίπτουν -όλως τυχαίως- με τις θέσεις και επιδιώξεις της εθνομηδενιστικής εκείνης καπιταλιστικής κλίκας, που σκορπά διεθνώς ένα πακτωλό χρημάτων επενδύοντας στην προπαγάνδα «κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων». Ο κύριος Σόρος άλλωστε έχει ιδιαίτερα στην εποχή των Μνημονίων δείξει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, μοιράζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αντιρατσιστικές συμμορίες της Αριστεράς.


Οι διακηρύξεις της Αριστεράς όμως, δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Εκείνο που πραγματικά έχει σημασία, είναι οι θέσεις της ψοφοδεξιούλας, είτε αυτή εκφράζεται από το μαντρί της ΝΔ είτε από το δεξιόστροφο παραμάγαζο των ΑΝΕΛ. Χάρη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποκαλύφθηκε σε όλο της το βάθος η πλάνη στην οποία τα ανδρείκελα της μασονοδεξιάς βαστούσαν τους Έλληνες Πατριώτες.
Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά επιφυλάχθηκε να πάρει σαφή θέση στην Επιτροπή, κίνηση τακτικής η οποία βρίσκεται σε απόλυτη σύμπλευση με την πολιτική εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Δεν βρίσκεται εντούτοις σε καμία σύμπλευση με τις προεκλογικές καταγγελίες του προέδρου της συμμορίας της Συγγρού, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων απευθύνονταν από τον «φράχτη του Έβρου» στους Έλληνες, προειδοποιώντας τάχα πως ο Σύριζα θα δώσει ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες! Παρήλθαν έκτοτε έξι μόνο μήνες και ο Σαμαράς και η συμμορία του δεν καταψήφισαν το σχέδιο νόμου που φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει κατά την κύρωσή του στην ολομέλεια. «Σκληροί πατριώτες» οι νεοδημοκράτες, αλλά πάντοτε και μόνο προεκλογικά.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντίστοιχα, απειλούσε εκ της υπουργικής του θέσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, προειδοποιώντας για «Κούγκι». Πέντε μήνες μετά, ο ίδιος αυτός «αμετακίνητος και γεμάτος πυγμή» συνέταιρος του Τσίπρα και της Αριστεράς, εξουσιοδότησε τον εισηγητή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή να υπερψηφίσει το αντεθνικό σχέδιο νόμου. Γνήσιο τέκνο της ψοφοδεξιάς ο κύριος Καμμένος, εκπαιδεύτηκε καλά στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης κατά τη θητεία του στη ΝΔ!


Η Χρυσή Αυγή υπήρξε το μοναδικό κόμμα το οποίο καταψήφισε το επαίσχυντο σχέδιο νόμου, καταγγέλλοντας μάλιστα πως επιχειρείται η επιβολή του εν αγνοία του Ελληνικού Λαού. Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα καθορίσει την ταυτότητα του Ελληνικού Έθνους στους καιρούς που έρχονται, το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιδιώκει στα μουλωχτά να περάσει ένα νομοσχέδιο-καταδίκη της διαιώνισης του Ελληνισμού. Ούτε κουβέντα βεβαίως για να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός και να λάβει θέση επί του ζητήματος, πόσο μάλλον να κάνουν γνωστές στους Έλληνες τα «δημοκρατικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω θέμα. Σκοταδισμός και φίμωση; Όχι, αμείλικτη «δημοκρατία»!


Οι διεθνιστές της Αριστεράς και της προσκυνημένης και ψοφοδεούς Δεξιάς, επιχειρούν να καταλύσουν τους Φυσικούς Νόμους βαφτίζοντας με το έτσι θέλω τους ξένους ως Έλληνες. Ισχυρίζονται πως πρέπει να γίνει αυτό διότι το επιβάλλει η αναγνώριση των δικαιωμάτων των «μεταναστών και των προσφύγων». Και ερωτούμε τους «κοινωνικά ευαίσθητους» πλουτοκράτες του διεθνισμού: εάν οι «μετανάστες και πρόσφυγες» απαιτήσουν εν μία νυκτί να βαφτισθούν «πλούσιοι», θα αναγνωρίσετε το δικαίωμά τους και θα νομοθετήσετε επ' αυτού;


Η λαθροδημοκρατία των Μνημονίων και του ραγιαδισμού έχει προ πολλού καταλύσει το Σύνταγμα και τους Νόμους. Δεν αρκείται όμως σ' αυτό. Επιδιώκει ξεκάθαρα να εκριζώσει οτιδήποτε θυμίζει Εθνική Ταυτότητα, Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Στους κήρυκες λοιπόν του παγκόσμιου χωριού και στους νόθους «πολίτες του κόσμου», αντιτάσσουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό ως την φυσική μορφή εθνικής άμυνας και διαρκούς, σθεναρής αντίστασης στην παράνοια και στον εθνομηδενισμό.    Ευάγγελος Καρακώστας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ! ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ο ΕΝΦΙΑ για ΠΑΝΤΑ από τους επαγγελματίες πολιτικούς της «Πρώτη φορά Αριστερά»

Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ


Αναδημοσιεύουμε άρθρο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που αναφέρει ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού. Αν είναι αληθές το άρθρο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα η ΕΣΗΕΕ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και επίσης να κινηθεί ο εισαγγελέας  ΠΗΓΗ

Κοροϊδεύει τον κοσμάκη η κυβέρνηση: Μόνη λύση η καταγγελία του παράνομου και απεχθούς χρέους!

Παρουσία του Πρωθυπουργού διεξήχθη η συνεδρία της άτυπης επιτροπής για τη συζήτηση γύρω από το δημόσιο χρέος. Στην διάρκεια της παράθεσης των «προκαταρτικών συμπερασμάτων», αναφέρθηκαν τα προφανή που γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός και τίποτε παραπάνω. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι το βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου, Μιχάλη Ιγνατίου, περιέχει πολύ περισσότερα στοιχεία από τα «πορίσματα» της εν λόγω επιτροπής.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ!

Αποκάλυψη Ρουμελιώτη: Ποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούσαν ως παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων;

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος  στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος καταθέτοντας στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος, υποστήριξε ότι εγχώριοι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν «σεμινάρια» στην Ουάσινγκτον και την Αθήνα για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν!
Βεβαίως, ο Ρουμελιώτης δεν είπε συγκεκριμένα ονόματα, όμως η σοβαρότητα της καταγγελίας παραμένει αυτούσια και γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος. Ο Ρουμελιώτης οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που, όπως υποστηρίζει, εκτελούσαν εντολές του ΔΝΤ και της Κομισιόν. Με ατράνταχτα και ακλόνητα στοιχεία, για να μην θεωρηθεί ότι λέει ασυναρτησίες και αοριστολογίες.
Εάν, λοιπόν, αληθεύουν οι καταγγελίες του, πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό ποιοι ήσαν αυτοί που λάμβαναν μέρος  σ’ αυτά τα σεμινάρια. Αυτά τα «σεμινάρια» ήσαν δωρεάν ή πληρωνόντουσαν;  Αν πληρωνόντουσαν, τι ποσό έπαιρναν γι’ αυτή την συμμετοχή και την μετέπειτα συνεισφορά τους υπέρ των μνημονιακών θέσεων; Δρούσαν «κατά μόνας» ή σε ευρύτερη συνεργασία με τα ΜΜΕ στα οποία δούλευαν;
Από την στιγμή που άνοιξε το θέμα αυτό ο Ρουμελιώτης, οφείλει να πει και τα ονόματα των συμμετεχόντων, ώστε να ξέρουμε ποιοι δημοσιογράφοι δρούσαν ως εδώ τοποτηρητές και προασπιστές των ξένων συμφερόντων. Αν και όταν τα ονόματα αυτά βγουν στην δημοσιότητα θα τα δούμε και θα τα συγκρίνουμε με την μέχρι τώρα στάση τους απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Αν, δηλαδή, όντως λειτουργούσαν ως παπαγαλάκια των συμφερόντων τους, ή απλώς ενημερωνόντουσαν για τις θέσεις του ΔΝΤ για να μπορούν μετά να γράφουν με αντικειμενικό τρόπο την δική τους άποψη.
Ήδη, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, με την ονοματολογία καλά να κρατεί. Δεν θα εκπλαγούμε, μάλιστα, καθόλου αν πληροφορηθούμε ότι ανάμεσα στα ονόματα αυτά υπάρχουν και αυτά κάποιων, οι οποίοι σήκωσαν πολύ απλά την σημαία του ανήθικου πολέμου και της ανέντιμης και παράνομης σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τύποι, οι οποίοι έχυσαν τόνους λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, χωρίς να μας δώσουν ποτέ την δυνατότητα εκφοράς λόγου και υπεράσπισης των ατράνταχτων θέσεων και της ακλόνητης αθωότητάς μας.
Αν, λοιπόν, αποδειχθεί τελικά ότι αυτοί οι τύποι λειτουργούσαν ως δύναμη προώθησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων κατά της Πατρίδας μας, δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο το ότι αυτή η ταύτιση απόψεων με το ΔΝΤ και την Κομισιόν συμπίπτει με την χυδαία πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν σκεφτούμε ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποδεικνύεται ως η μόνη συνεπής και σταθερή αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, τότε δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνουμε έναν συνδυασμό γεγονότων, από την εθελοδουλεία απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, μέχρι την συμμετοχή στην ενορχηστρωμένη σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Παρίστανε την αφροαμερικανίδα για να πληρώνεται ο “αντιρατσισμός” της - Τι μας θυμίζει άραγε;
Εκτός νόμου το σχέδιο απονομής ιθαγένειας!


Άρθρο του Κ. Χολέβα στην εφημερίδα "Δημοκρατία"
Η πρόθεση της κυβερνήσεως να χαλαρώσει υπερβολικά τα κριτήρια απονομής της ελληνικής ιθαγένειας και να αλλοιώσει τη σύνθεση του εκλογικού σώματος πολιτογραφώντας ως «Ελληνες» παιδιά μεταναστών, τα οποία απλώς ενεγράφησαν στην πρώτη τάξη του δημοτικού, ανοίγει την πόρτα για τη δημιουργία ισλαμικής μειονότητας σε όλη την Ελλάδα, με θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την ταυτότητα των γηγενών μουσουλμάνων της Θράκης. Οι μεθοδεύσεις για αθρόα απονομή ιθαγένειας σε άτομα τα οποία δεν έχουν τον παραμικρό ψυχικό και πολιτιστικό δεσμό με το ελληνικό έθνος οδηγούν στη δημιουργία ισλαμιστικού κόμματος στη χώρα μας!
Η όλη ρύθμιση είναι προδήλως αντισυνταγματική και έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την απονομή ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που είχαν φοιτήσει μέχρι την έκτη δημοτικού. Δηλαδή, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας μας έχει απορρίψει ως αντισυνταγματικό έναν νόμο που θέσπιζε αυστηρότερα κριτήρια συγκριτικά με το σχέδιο νόμου που βρίσκεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.
Θυμίζω, λοιπόν, στην αρμόδια υπουργό και σε κάθε ενδιαφερόμενο τις σχετικές επισημάνσεις της εν λόγω αποφάσεως του ΣτΕ: «... Ο νομοθέτης έχει μεν τη δυνατότητα να εκτιμά εκάστοτε τις συγκεκριμένες συνθήκες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές) και να καθορίζει τις προϋποθέσεις κτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας κατά τρόπο χαλαρότερο ή αυστηρότερο, αλλά, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε και υπάρχει ως εθνικό κράτος με συγκεκριμένη ιστορία και ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι εγγυημένος τουλάχιστον από τους ορισμούς του άρθρου 1 παρ. 3 του ισχύοντος Συντάγματος, τέλος δε και ότι το κράτος αυτό είναι εντεταγμένο σε υπερεθνική κοινότητα εθνικών κρατών με παρόμοιες συνταγματικές παραδόσεις (Ευρωπαϊκή Ενωση), η οποία, μάλιστα, κατά το άρθρο 4 παρ. 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ενωση σέβεται την εθνική τους ταυτότητα που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική τους δομή.
Συνέπεια δε τούτων είναι ότι ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγενείας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με τη βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).
Εάν παρεγνωρίζετο η προϋπόθεση του ουσιαστικού δεσμού και ο νομοθέτης -εναλλασσόμενος κατά θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος- μπορούσε να τον αγνοήσει και να ελαχιστοποιήσει τα προσόντα κτήσεως της ιθαγενείας, τότε πρακτικώς θα μπορούσε και να προσδιορίσει αυθαιρέτως τη σύνθεση του λαού, με την προσθήκη απροσδιορίστου αριθμού προσώπων ποικίλης προελεύσεως, με χαλαρή ή ανύπαρκτη ενσωμάτωση, με ό,τι τούτο θα συνεπήγετο για τη συνταγματική τάξη και τη λειτουργία του πολιτεύματος, καθώς και την ομαλή, ειρηνική εξέλιξη της κοινωνικής ζωής, λαμβανομένου σοβαρά υπόψη και του γεγονότος ότι το status της ιθαγενείας είναι αμετάκλητο, αφού η σχετική συνταγματική ρύθμιση (άρθρο 4 παρ. 3) απαγορεύει την αφαίρεση της ιθαγενείας πλην δύο περιοριστικά καθοριζομένων περιπτώσεων (εκούσια απόκτηση άλλης ιθαγενείας, ανάληψη σε ξένη χώρα υπηρεσίας αντίθετης προς τα εθνικά συμφέροντα).
Ο νομοθέτης, κατά τον καθορισμό των προϋποθέσεων αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας από αλλοδαπούς, θα πρέπει να συνδυάζει και ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν».
Απαιτούμε, λοιπόν, σεβασμό στο Σύνταγμα και στην Ιστορία μας!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ

Νέες συμπλοκές στην Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες χτύπησαν άνδρες του Λιμενικού - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του νησιού: «Να τους πάρετε στα σπίτια σας» φώναζαν στους "αντιρατσιστές"
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με τραυματισμούς και συλλήψεις λαθρομεταναστών. Όλα ξεκίνησαν όταν 300 λαθρομετανάστες ξεκίνησαν πορεία από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης προς το Λιμάνι της πόλης διαδηλώνοντας με συνθήματα και πλακάτ, για να τους δοθούν άμεσα τα έγραφα και να φύγουν για τον Πειραιά. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκτεταμένα επεισόδια και συμπλοκές.
Ένας λιμενικός δέχθηκε χτύπημα από λαθρομετανάστη στο κεφάλι και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο.  ΠΗΓΗ

Να μην γίνουμε ξένοι στην Πατρίδα μας
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο για την για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε ολόκληρο το «αντισυνταγματικό τόξο» (το ΚΚΕ δήλωσε «παρών»)  και μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφισε το ανθελληνικό έκτρωμα.

Μέσα στην εβδομάδα αρχίζει και η συζήτηση στην Βουλή, όπου αναμένεται να ψηφίσει έναν Νόμο ο οποίος επί της ουσίας καταργεί το Δίκαιο του Αίματος και επιδιώκει την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Μέσα σε μια χώρα που δεινοπαθεί από την οικονομική επίθεση των διεθνών τοκογλύφων και αντιμετωπίζει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ λόγω της υπογεννητικότητας, οι «προοευτικοί» εξουσιαστές της Πατρίδας μας, αποφασίζουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, να «ελληνοποιήσουν» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής.

Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουν (ακόμα περισσότερα) φτηνά εργατικά χέρια για τους εργολάβους και τις πολυεθνικές και θα ανανεώσουν την πολιτική τους πελατεία καθώς οι Έλληνες αναμένεται να τους γυρίσουν οριστικά την πλάτη μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το πλέον σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες δεκαετίες, οι Έλληνες θα είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην ίδια τους την χώρα, που θα κατοικείται πλέον από άλλους λαούς! Αυτό δεν το αναφέρει κανένας «αντιρατσιστής», είναι όμως μαθηματικά εξασφαλισμένο, εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Ας καταλάβουν και οι Έλληνες ότι οι συνέπειες της εφαρμογής του λαθρονομοσχεδίου θα είναι απείρως δραματικότερες από τα Μνημόνια. Το πολιτικό σύστημα μας θέλει ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Οι Έλληνες θα το δεχθούν;  ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Ντόρα διέγραψε τον Σαμαρά!

Ξεκάθαρο μήνυμα - πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται - έστειλε χθες η εσωκομματική αντιπολίτευση στον όχι για πολύ ακόμα αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά με την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Μέγαρο Μαξίμου. Ο Τσίπρας λίγο πριν την συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «έχτισε» το ευρύ νεομνημονιακό μέτωπο, ώστε να στείλει μήνυμα στους εσωκομματικούς του αντιπάλους ότι η συμφωνία θα περάσει με ευρεία αποδοχή και καλά θα κάνουν να σταματήσουν οι ανούσιες γκρίνιες.
Έτσι, μετά τον υπάλληλο του Μπόμπολα, Θεοδωράκη και την νέα πρόεδρο του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε την Ντόρα Μπακογιάννη για να την ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Ως τι όμως; Αυτό ήταν το ερώτημα που βασάνισε τα απομεινάρια του βουλευτή Μεσσηνίας (ο Χρύσανθος μόνος του δηλαδή…) οι οποίοι την ίδια ώρα είχαν άτυπο συμβούλιο στην Συγγρού και έκλαιγαν για ακόμη μια φορά την μοίρα τους που ακόμα και τώρα έμειναν εκτός νυμφώνος.
Η απάντηση και ερμηνεία για την συνάντηση Τσίπρα - Μπακογιάννη είναι απλή: Η Ντόρα ανέλαβε κι επίσημα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Σαμαράς έχει εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον από εχθρούς και (πρώην) φίλους. Εξάλλου, το μέτωπο στην ΝΔ με Δένδια, Μεϊμαράκη και Μπακογιάννη υπέρ της ψήφισης της συμφωνίας και στήριξης στον Τσίπρα είναι ξεκάθαρο, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φύγει ο βουλευτής Μεσσηνίας ΑΜΕΣΑ!
Το κλείσιμο της επώδυνης και αιματηρής μνημονιακής συμφωνίας και η ψήφισή της από το νεομνημονιακό μέτωπο θα σημάνει και την αρχή του τέλους για τον Σαμαρά που μέχρι τώρα απλά διανύει την μεταβατική περίοδο χάριτος. Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το είχε πει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται: «Πρέπει να ψηφίσουμε την συμφωνία γιατί αν πάμε σε κάλπες… Τι θα κάνουμε; Θα έρθει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή μετά!».  Καλομελέτα κι έρχεται!

 Πιστωτικό γεγονός στη ΝΔ-Ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι στη Συγγρού

Πανικός επικρατεί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, αφού οι επί 5 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι ξεσηκώθηκαν κατά του Σαμαρά και των αυλικών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι καταφέρονται με οργή κατά της ηγεσίας του μορφώματος της ΝΔ, η οποία τους εξαπατά συστηματικά και τους χρωστά δεδουλευμένα 5 μηνών. Έντρομα τα στελέχη της ψοφοδεξιάς επιχειρούν να συγκρατήσουν τους εξοργισμένους υπαλλήλους, οι οποίοι όμως θεωρούν πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ξεσπούν κατά του διευθυντή του κόμματος Τσιμάρα και κατά του αναπληρωτή διευθυντή Τσορώνη.
ΥΓ1. Παρακαλείται ο Α. Σαμαράς και η κουστωδία του να σώσουν τους υπαλλήλους της ΝΔ, πριν «σώσουν» την Ελλάδα.
ΥΓ2. Όταν αυτά συμβαίνουν στα κεντρικά γραφεία του μορφώματος, φανταστείτε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη χώρα...   ΠΗΓΗ


Πανούσης για τους «αντιεξουσιαστές»: Είναι συστημικοί, συμμετέχουν σε κυκλώματα διαφθοράς και σε μυστικές υπηρεσίες
Η εκ των έσω νέα κριτική στην κυβερνητική πολιτική από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, με έντυπη συνέντευξή του, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι αποκαλυπτικός γύρω από τον βρώμικο (πολύ βρώμικο) ρόλο των «αντιεξουσιαστών».
Αναφερόμενος στις ομάδες αυτές, οι οποίες επί της ουσίας δρουν ως παρακρατικοί, ο Πανούσης λέει τα εξής προειδοποιώντας με τα λεγόμενά του: «Δεν θα μπορέσει αλλιώς να κυβερνήσει ο Τσίπρας. Είχα πει πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια, κάνοντας μια ανάλυση της κατάστασης-ακόμα ο Τσίπρας ήταν αντιπολίτευση-ότι η επόμενη βόμβα των αντιεξουσιαστών θα μπει στο σπίτι του. Και το εννοώ ακόμα. Ότι όλοι αυτοί οι τύποι-οι οποίοι έχουν διάφορα στοιχεία εγκληματοειδή, λούμπεν κ.λπ, που καλύπτονται πίσω από διάφορες ετικέτες μορφωμάτων χωρίς όνομα-τη στιγμή που θα δουν ότι “προδίδονται” ή δεν τους ακολουθεί η κυβερνητική γραμμή θα αντιδράσουν βίαια. Συνεπώς, αν δεν κόψει πρώτος ο Τσίπρας το κομμάτι που είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει συνθήκες σηψαιμίας».
Συνεχίζοντας το σκεπτικό του ο Πανούσης λέει ότι: «Εγώ νομίζω ότι αναδιπλώνονται για να αντεπιτεθούν. Και αναζητούν τις ρίζες τους όχι μέσα στα δικά τους συστήματα, αλλά τις ρίζες που έχουν μέσα στο πολιτικό σύστημα, σε κυκλώματα διαφθοράς και σε άλλες υπηρεσίες που ενδεχόμενα κινούνται. Άρα δεν εξαφανίστηκαν».
Είναι σαφής η τοποθέτηση του Πανούση γύρω από την ταυτότητα των «αντιεξουσιαστών», τους οποίους «δίνει στεγνά», μιλώντας για «τις ρίζες που έχουν μέσα στο πολιτικό σύστημα, σε κυκλώματα διαφθοράς και σε άλλες υπηρεσίες που ενδεχόμενα κινούνται». Ουσιαστικά τους καταγγέλλει ότι αποτελούν μέρος του πολιτικού κατεστημένου, συμμετέχουν ενεργά στα κυκλώματα διαφθοράς, όσο για τις «άλλες υπηρεσίες» στις οποίες «ενδεχόμενα» (σίγουρα, λέμε εμείς) συμμετέχουν οι «αντιεξουσιαστές», είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους.
Έτσι κι αλλιώς, οι παρακρατικές αυτές συμμορίες, όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης δρούσαν ανενόχλητες, ενώ τώρα πια έχουν ξεσαλώσει τελείως. Έχοντας μια ακόμη πιο άμεση επαφή με την κυβερνητική και κρατική εξουσία, οι σκοτεινοί αυτοί τύποι επιχειρούν να κάνουν με διάφορους τρόπους την πιο «βρώμικη δουλειά» εξυπηρέτησης των καθεστωτικών σκοπών. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, οι «αντιεξουσιαστές» είναι φιλοεξουσιαστές. Εις ό,τι αφορά, όμως, τον Πανούση θα πρέπει ή να προχωρήσει από τις καταγγελίες στην πράξη κατά των εγκληματικών και παρακρατικών στοιχείων, αλλιώς ας παραιτηθεί καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για κάλυψη αυτών των βρώμικων στοιχείων.  Γιώργος Μάστορας


Διώκεται πλέον και η Εθελοντική Αιμοδοσία; Απύθμενη υποκρισία και μίσος για τη βράβευση της Κοινωνικής Προσφοράς της Χρυσής Αυγής

Η Πράσινη Πτέρυγα, το τμήμα αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής της Πιερίας βραβεύθηκε στις 14 Ιουνίου για την εθελοντική δράση που προσφέρει, από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Είναι γεγονός, πως παρά τον πόλεμο που έχει δεχθεί η Πράσινη Πτέρυγα τόσο από συνδικαλιστικά όργανα, όσο και από διοικήσεις ορισμένων νοσοκομείων, έχει καταφέρει να προσφέρει ελπίδα σε χιλιάδες Έλληνες, στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τίμησε κατά την χθεσινή επέτειο του θανάτου του, το ανθρωπόμορφο κτήνος που άκουγε στο όνομα Άρης Βελουχιώτης, με άρθρο υπό τον τίτλο: «Στα βήματα του Άρη, επίκαιρος ο αγώνας».

Πρόκειται για την Λίτσα Αμμανατίδη-Πασχαλίδου, εκ Β΄ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, η οποία γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ακόμα ένα παράδειγμα προς μίμηση, για την αξία του αγώνα για τον σοσιαλισμό και την επίμονη στράτευση στην υπόθεση της Αριστεράς. Θα ήθελα να μιλήσω για τη δικαίωση των αγώνων που έχουν δώσει οι σύντροφοί μας δεκαετίες τώρα και για την ιστορική ευθύνη που φέρει σήμερα η Αριστερά.

Η ζωή του Βελουχιώτη μάς μαθαίνει και κάτι άλλο. Ότι ακόμα και όταν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, οφείλεις να συνεχίζεις με βάση τα πιστεύω σου. Παρότι μετά την ήττα του ΚΚΕ και τη Συμφωνία της Βάρκιζας υπέγραψε τη διαταγή αποστράτευσης του ΕΛΑΣ, αντιτάχθηκε στην εντολή του κόμματος για αφοπλισμό και συγκρότησε ένοπλη ομάδα.

Δεν παρέδωσε ποτέ τα όπλα και προτίμησε να βάλει τέλος στη ζωή του, παρά να πέσει ζωντανός στα χέρια του εχθρού. Ας μην αφήσουμε, λοιπόν, «το όπλο από το χέρι μας»…».


Μόνο, χρυσή μου, που «τα βήματα του Άρη» κατέληξαν να κρέμονται σε τσιγκέλι ενός φανοστάτη, στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων. Τι υπονοείς; Ότι θα πεθάνετε ηρωικά «με το όπλο στο χέρι» και θα καταλήξετε στα γουναράδικα;

(ΥΓ): Άραγε, σε ποιους συντρόφους αναφέρεται η συριζαία στο μελοδραματικό άρθρο της; Στους άοπλους του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως στους ένοπλους, των «Πυρήνων της Φωτιάς» και του «Επαναστατικού Αγώνα»; πηγή
..
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8625434861025029685

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item