Widgets

Καταρρέουν τα ψέμματα του Ανθελληνικού SYRIZA, παραδίδει την Πατρίδα!


 Καταρρέουν τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ«Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν και η επαίσχυντη μνημονιακή συμφωνία υποταγής έρχεται για να πλήξει τον προδομένο Ελληνικό Λαό.»   


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! =>   ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ κατασπαταλούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ το υστέρημα του Ελληνικού Λαού!  και  Η Απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ των Βολεψάκηδων-Άνεργων Εργατοπατέρων ! (Τώρα πλέον τους έμαθες)

Ηλίας Κασιδιάρης στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Συνεχίστε τον τίμιο Αγώνα για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών η ζωντανή τηλεφωνική συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη από τα κελιά της Τιμής στον συναγωνιστή Ηλία Λέντζο.
Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στην παράνομη πολιτική δίωξη του Κινήματος μας. Συνεχίζεται επισήμανε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης η παράνομη πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής την οποία ενορχήστρωσε η κυβέρνηση Σαμαρά και την διατηρεί η κυβέρνηση Τσίπρα.
Στο τέλος της συνέντευξης του ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απευθυνόμενος στα μέλη και στους φίλους της Τ.Ο. Αθηνών τους κάλεσε να συνεχίσουν τον δύσκολο τίμιο  αγώνα, για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα.
Η συμπαιγνία Σύριζα - ΜΜΕ για το νέο μνημόνιο


Ένα περίεργο, όσο και ύπουλο, παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αρχή είχε γίνει με «Τα Νέα» του Ψυχάρη, τα οποία το είχαν γράψει πρώτα: «“Φωνή λαού” είναι τα αποτελέσματα της GPO, που παρουσίασε το mega: οι ψηφοφόροι-μαζί τους και εκείνοι που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές-θέλουν συμφωνία με τους δανειστές και τάσσονται υπέρ της «πάση θυσία» παραμονής στην ευρωζώνη με συντριπτικά ποσοστά, που καμία κυβέρνηση δεν δικαιούται να παραγνωρίζει».
Καμία αποδοκιμασία από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούστηκε, έστω και ανεπίσημου χαρακτήρα, για το δημοσίευμα αυτό. Κανένας συριζαίος δεν βγήκε να πει ότι οι μεγαλοεκδότες στήνουν δημοσκοπήσεις προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να υποταχθεί στους δανειστές, με μόνη εξαίρεση τον Λαφαζάνη, ο οποίος όμως είναι αυτός που μονίμως γκρινιάζει και όχι αυτός που αποφασίζει. Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν αφανείς δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΔΟΛ, η συγκεκριμένη γραμμή αναμφίβολα βόλευε την συγκυβέρνηση, διότι πέρναγε την άποψη ότι ο Λαός θέλει «πάση θυσία» την συμφωνία.  
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο να έχει υπάρξει προσυνεννόηση. Το συγκρότημα Λαμπράκη, έμπειρο στην δημιουργία και την διαχείριση πολιτικών καταστάσεων, είναι σε θέση να καταλάβει πως μπορεί να βοηθήσει το Μέγαρο Μαξίμου να κινηθεί πιο γρήγορα προς την μνημονιακή προσαρμογή, περνώντας του με σαφή τρόπο το μήνυμα ότι θα έχει μιντιακή στήριξη όταν υπογράψει την συμφωνία, με ταυτόχρονο «άδειασμα» των Σαμαρά-Βενιζέλου αν τυχόν θελήσουν να κάνουν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ο ΔΟΛ πρόσφερε στον ΣΥΡΙΖΑ μια κατασκευασμένη λαϊκή υποστήριξη σε οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία υπογράψει η νυν κυβέρνηση.
Αν, λοιπόν, στην περίπτωση του συγκροτήματος Λαμπράκη μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν υπήρχε προσυνεννόηση με την κυβέρνηση και ότι απλώς ο ΔΟΛ  προσπαθεί να κάνει τις επιθυμίες του πραγματικότητα, στην περίπτωση της «Εφημερίδας των Συντακτών» (Εφ Συν) δεν μπορεί να δημιουργηθεί η οποιαδήποτε αμφιβολία. Είναι ολοφάνερο ότι η εν λόγω φυλλάδα λειτουργεί ως ανεπίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας ορισμένες φορές -σε φιλοκυβερνητική προπαγάνδα- ακόμη και την «Αυγή». Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν μας εκπλήσσει στο ελάχιστο η δημοσίευση, απ’ αυτήν, αντίστοιχης δημοσκόπησης με αυτή που έγινε κατά παραγγελία του Mega και η επισήμανση στο κύριο άρθρο της ότι (και) αυτή η δημοσκόπηση «ουσιαστικά καταγράφει την προϊούσα πορεία του εκλογικού σώματος προς τον πολιτικό ρεαλισμό, ο οποίος επιβάλλεται από την παράλληλη εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους-πιστωτές».
Σύμφωνα, λοιπόν, και με την δημοσκόπηση της Μarc για την Εφ Συν, πέντε ακριβώς χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου δεν ακούμε πλέον για την ανάγκη «προσαρμογής προς τον ρεαλισμό» κάποιου ηγέτη ή κόμματος (το έλεγαν από τον Νοέμβριο του 2011 για τον Σαμαρά, από τον Ιούνιο του 2012 και για τον Κουβέλη, τώρα πια το λένε και για τον Τσίπρα), αλλά για την προσαρμογή του Λαού προς τον ρεαλισμό!  
Υποτίθεται, ότι οι μέχρι τώρα μνημονιακές κυβερνήσεις φοβούνταν τις λαϊκές αντιδράσεις, ενώ τώρα, σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, η «αντιμνημονιακή» συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου καλείται να αφουγκραστεί την λαϊκή θέληση, η οποία της λέει να βιαστεί να υπογράψει την συμφωνία. Με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να έχουμε για πρώτη φορά μια μνημονιακή συμφωνία, η οποία θα παρουσιαστεί, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ως έχουσα την συναίνεση της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού… Αυτό, ασφαλώς, συνιστά ριζική αλλαγή στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, χωρίς να χρειάζεται να πούμε το γιατί. Δεν υπάρχει, φυσικά, καμία αμφιβολία ότι αυτού του είδους η «συναίνεση» δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Έχει σημασία, όμως, να την καταγράψουμε ως «στιγμή», η οποία περιέχει το σπέρμα της μελλοντικής ανατροπής της.  
Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη της ασυδοσίας και της ασυνέπειας της καθεστωτικής πολιτικής και των κομμάτων που την απαρτίζουν, η οποία φτάνει σε μια κορύφωση που πριν από μερικούς μήνες θα φαινόταν αδιανόητη: ο ίδιος ο Λαός να φέρεται ότι ζητά την υπογραφή ενός νέου Μνημονίου! Το φρικτό αποτέλεσμα είναι, βεβαίως, ξεκάθαρα θέμα χρόνου. Τότε, θα ξεπροβάλουν ως ζωντανός εφιάλτης τα χαράτσια, η σκληρή δημοσιονομική λιτότητα, με την τρομακτική ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις δουλείας για όσους ακόμη εργάζονται. Στον Ελληνικό Λαό, που θα αντιληφθεί για πολλοστή φορά ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης και κοροϊδίας, δεν αρκεί να του εξηγηθούν απλώς οι λόγοι που οδήγησαν σε νέα διάψευση των ελπίδων του. Πρέπει να του υποδεικνύεται ο δρόμος της Αντίστασης, της Ανάστασης, της Αντίδρασης σ’ όλα όσα τον έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση.  
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελεί την μόνη αξιόπιστη και συνειδητή πολιτική έκφραση των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Αρθρώνοντας ανεξάρτητο και ουσιαστικό πολιτικό λόγο θα κινηθεί ως η Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σ’ όλους όσοι λειτουργούν (άμεσα ή έμμεσα, δεν έχει σημασία) ως υπηρετικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! =>    Την ΠΑΤΗΣΕΣ πάλι ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ψηφοφόρε! ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΛΕΕΙ ΝΑΙ στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Ομολογία Βούτση: Σύντομα έρχεται νέο επώδυνο μνημόνιοΜπορεί οι συριζαίοι να προσπαθούν να πείσουν μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα τηρήσουν τις «κόκκινες γραμμές» τους, όμως ακόμα και ο πιο αφελής έχει καταλάβει ότι σύντομα θα υπογράψουν ένα νέο επαίσχυντο μνημόνιο, παρόμοιο με αυτά που τόσο καιρό υπέγραφαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα οι συριζαίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την συζήτηση για την επόμενη μέρα από την υπογραφή του νέου μνημονίου, αφού οι «διαπραγματεύσεις» έχουν τελειώσει την μέρα που κάνανε την τελευταία επίκληση του επιχειρήματος «έρχεται η Χρυσή Αυγή» ενώπιον της Μέρκελ.
Αυτό παραδέχτηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο οποίος είπε ότι "μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία", η οποία, όπως ανέφερε, θα είναι είναι "έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη". Ξεκαθάρισε δε ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση θα ψηφίσει την συμφωνία, αφού "η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε. Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας".
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρχουν απώλειες για την κυβερνητική πλειοψηφία και να χρειαστεί η βοήθεια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού για να περάσει η συμφωνία, ο Βούτσης προανήγγειλε εξελίξεις, λέγοντας ότι "αν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία θα κάνουμε ότι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές".

Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εσωκομματικές διαπραγματεύσεις στον Σύριζα. Αναρωτιούνται, δηλαδή, αν θα ψηφίσουν μόνοι τους το νέο μνημόνιο ή αν θα προχωρήσουν σε μία κυβέρνηση «Παπαδήμου», προσαρτώντας την πρόθυμη πασοκονουδούλα και αφήνοντας αριστεροδεξιά αναχώματα για να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη για να μην έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή.
Οι σκέψεις για εκλογές είναι στα πλαίσια της θρασυδειλίας και της ανανδρίας που από φυσικού τους έχουν οι συριζαίοι. Σχεδιάζουν να ψηφίσουν το μνημόνιο, ελπίζοντας να σχηματίσουν μετά άλλη κυβέρνηση, προκειμένου να το εφαρμόσει. Έτσι παρότι θα έχουν υπογράψει μνημόνιο θα συνεχίσουν την ρητορεία περί «άσπιλης αριστεράς», ευελπιστώντας ο Λαός να τρώει «κουτόχορτο».  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ
Για τον διορισμό της υπάρχουν πολλές ενστάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με πιο κραυγαλέα της ευρωβουλευτού Σακοράφας, που λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης για το διορισμό της Παναρίτη, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Η Παναρίτη εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης; Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια».
Και λίγο αργότερα, επανήλθε δριμύτερη: «Δυστυχώς η Παναρίτη δεν είναι η πρώτη ατυχής επιλογή, αλλά είναι αυτή που ξεπερνά κάθε όριο».
(ΥΓ): Σημαντική λεπτομέρεια: και η Σακοράφα πριν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ… ΠΗΓΗ

Ο Φον Αντωνάκης προτείνει μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Νουδούλας - Σύριζα

Προ ολίγων ημερών, ο γραμματέας της νουδούλας Παπαμιμίκος (ο οποίος ως γραμματέας εκφράζει το κόμμα κι όχι τον εαυτό του…), είχε ζητήσει με συνέντευξή του τον σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να… εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο.


Ο ίδιος, σε νέα συνέντευξή του, στην Εφημερίδα των Ιών της Παρασκευής, επανέλαβε επακριβώς την πρότασή του: «Η συμφωνία, που μακάρι να επιτευχθεί, πρέπει και να εφαρμοστεί. Δεν θεωρώ πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής της. Τώρα χρειάζεται μια μεγάλη εθνική υπέρβαση προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα. Φυσικά και θα υπάρξουν δυσκολίες σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά οι συνθήκες απαιτούν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας…».
Ωστόσο, για να φύγει κάθε αμφιβολία για το αν είναι επίσημη θέση της νουδούλας η συνοδοιπορία με τους Τσιπροκαμμένους, και ο φον Αντωνάκης μιλάει σε παρέμβασή του σε σημερινή εφημερίδα, για «μεγάλη συνεννόηση», δηλαδή για «μεγάλη συγκυβέρνηση»:  
«Στις μεγάλες δυσκολίες που εμείς αντιμετωπίσαμε, και τις οποίες παρ’ όλα αυτά ξεπεράσαμε, είχαμε τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι μας. Σε όλα! Σήμερα ακριβώς επειδή γνωρίζουμε από τι κινδύνους απειλείται η χώρα, εμείς τους προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει η χώρα πολιτική. Μεγάλη συνεννόηση, για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει…».
Συμπέρασμα: Αυτός πάει γυρεύοντας Έτσι, μετά τα πράσινα, οι νεοδημοκράτες ας αρχίσουν να προβάρουν τα ροζ.
(ΥΓ): Γεια σου Αντώνη Σαμαρά, που θα μας σώσεις από την αριστερά!    πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σύριζα βλάπτει σοβαρά την παιδεία Μαχαίρι στην συμμετοχή των Ελλήνων μαθητών στις εκπαιδευτικές Ολυμπιάδες


ΔΡΑΒΙΛΑΣ: Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ  JAGUAR 

Όπως όλα δείχνουν, τον βρήκε τον νέο… ήρωά της η αριστερά (και η πρόοδος…). Πρόκειται για τον κομμουνιστή ληστοτρομοκράτη Σπύρο Δραβίλα, συνεργό του γνωστού… κοινωνικού ληστοαγωνιστή Βασίλη Παλαιοκώστα. Ο οποίος Δραβίλας, όταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ κάλεσαν τους τρεις κομμουνιστές ληστοτρομοκράτες να παραδοθούν, αυτοκτόνησε με μια ριπή από Καλάσνικοφ, για να μην πέσει στα χέρια του… ταξικού οχτρού.

Όπως έπραξε πριν από 70 χρόνια ο κομμουνιστής ληστοτρομοκράτης της εποχής εκείνης, Άρης Βελουχιώτης (ή «Μιζέριας» ή… «Σουλτάνα» – λόγω των… ιδιαίτερων σεξουαλικών του προτιμήσεων).

Παρεμπιπτόντως, στην κατοχή των κομμουνιστών ληστοτρομοκρατών, που παλεύουν για ν’ ανατρέψουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, ν’ αλλάξουν την κοινωνία, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ., βρέθηκε και μια  JAGUAR X-TYPE. Προφανώς, επειδή και οι επαναστάτες έχουν τις αδυναμίες τους!  πηγή


Υπό διωγμό η Ορθοδοξία στο Ελλαδιστάν των λαθρομεταναστών: Ναός των Σιχ στα Μέγαρα!

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου στην περιοχή των Μεγάρων και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορκός, πλησίον του μοναστηριού της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε θρησκευτική τελετή Ινδών της αίρεσης Σιχ και μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή κατασκευάστηκε πρόσφατα ναός τους.
Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 800 Ινδοί λαθρομετανάστες από τα Μέγαρα αλλά και από γειτονικές περιοχές για να προσευχηθούν στο ναό. Η τελετή έγινε με σκοπό τον εορτασμό της επετείου μνήμης του Guru Arjan Dev Ji, του πρώτου μάρτυρα της θρησκείας των Σιχ.
Δεν ήταν μια απλή προσευχή. Η εκδήλωση  κράτησε μέχρι το απόγευμα και μάλιστα πραγματοποιήθηκε και θρησκευτική πορεία 10 χιλιομέτρων από τους ιερείς και τους Ινδούς λαθρομετανάστες με αφετηρία και τερματισμό τον ναό τους.
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Καταρχάς ποιός έδωσε άδεια για να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος ναός και ποιός πλήρωσε για την κατασκευή του; Δεύτερον πήραν άδεια για να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και αν ναι από πού; Η δημοτική αρχή των Μεγάρων γιατί δείχνει ανοχή σε τέτοια γεγονότα (και μάλιστα δεν είναι και η πρώτη φορά);
Πώς επιτρέπουν σε αλλόθρησκους λαθρομετανάστες να δημιουργούν ναούς και να πραγματοποιούν θρησκευτικές εκδηλώσεις δίπλα από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό! Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε δοθεί άδεια στην πακιστανική κοινότητα να γιορτάσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δίπλα στην εκκλησία του Αι – Γιάννη του Γαλλιλαίου (Χορευταρά), μιας εκκλησίας με μεγάλη θρησκευτική και ιστορική σημασία.
Επίσης κάθε χρόνο παραχωρείται το δημοτικό στάδιο Μεγάρων στους λαθρομετανάστες για τον εορτασμό για το ραμαζάνι. Όπως φαίνεται οι προκλήσεις των λαθρομεταναστών δεν σταματούν και γιατί άλλωστε να σταματήσουν εφόσον οι λαθρολάγνοι του Σύριζα και οι πατριδοκάπηλοι της ψοφοδεξιάς τους έχουν δώσει το "ελευθέρας"!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

Στο έλεος της αναρχοαριστεράς βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας με το πάσης φύσεως αληταριό να καίει και να μαχαιρώνει ανενόχλητο ανυποψίαστους πολίτες. Έτσι μετά το περιστατικό στην Πλατεία Βικτωρίας, επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο. Ομάδα οκτώ ατόμων έριξε βόμβες μολότοφ προς το όχημα, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Εξάλλου ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» το έχει δηλώσει ξεκάθαρα: οι κουκουλοφόροι καίνε και σπάνε 40 χρόνια, τώρα θα σταματήσουν;

Η μόνη πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να σταματήσει την κάθε λογής ασυδοσία είναι η Χρυσή Αυγή. Ας γνωρίζουν τα τσογλάνια των Εξαρχείων ότι αυτή η ώρα δεν θα αργήσει να έρθει.  
πηγή
Οι εργατικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης «αποδοκίμασαν» τους ΚΚέδες - Τρεις και ο κούκος στη Νεάπολη


Αποκαλυπτική φωτογραφία από την “μεγαλειώδη συγκέντρωση” του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Την Πέμπτη 28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νεάπολης Θεσσαλονίκης η "μεγαλειώδης συγκέντρωση" του ΚΚΕ, η οποία είχε διαφημιστεί ολόκληρη την προηγούμενη μέρα με αυτοκίνητα που περιδιάβαιναν στην περιοχή και ανήγγειλαν το γεγονός, όπως και με τη σχετική αφισοκόλληση. Η συγκέντρωση είχε αναγγελθεί για τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης και πραγματικά από τις 6.30 άρχισαν τα ηχεία να παίζουν τα γνωστά κομμουνιστικά τραγούδια, καλώντας τους εργάτες (αγρότες δεν έχουμε στη Νεάπολη) να παραβρεθούν στη συγκέντρωση. Στις 7.50, είκοσι λεπτά μετά την ώρα κατά την οποία θα έπρεπε να είχε αρχίσει η ομιλία, οι παριστάμενοι στη συγκέντρωση αριθμούσαν 1 ηχολήπτη και 2 ηχεία.
Τελικά ο ομιλητής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ όπως αναγγέλθηκε, ξεκίνησε την ομιλία του στις 8.15, ενώπιον ενός ενθουσιώδους και ασυγκράτητου πλήθους που έσφυζε από παλμό, ζωντάνια και φυσικά τόσο μεγάλου, που είχε κατακλύσει όλη την πλατεία και τους γύρω δρόμους. Ήταν δε τόση η ζωντάνια της συγκέντρωσης που όταν το ασυγκράτητο πλήθος φώναξε ένα σύνθημα, ο σερβιτόρος της παρακείμενης πιτσαρίας νόμισε ότι τον φωνάζουν και πήγε να πάρει παραγγελία.
Η ομιλία ήταν εμπνευσμένη και είχε απ’ όλα, όπως συνήθως συμβαίνει με τις ομιλίες του ΚΚΕ (κακές γλώσσες λένε πως από το 1974 έχουν μόνον μια ομιλία και την φωτοτυπούν και απλά αλλάζουν τα κόμματα και τα ονόματα): Ευρωπαϊκή Ένωση, Αμερικανοί, έξω οι βάσεις του θανάτου, εργάτες, πλουτοκρατία, ταξικοί αγώνες, ιμπεριαλισμός, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω… Σύμφωνα με συντηρητικούς υπολογισμούς, οι παριστάμενοι ήταν τουλάχιστον 18 άτομα, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για 20, γιατί δύο ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και δεν φαίνονται στο πλάνο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν 19 γιατί ο ένας ήταν ο ηχολήπτης.
Επειδή η πλατεία της Νεάπολης αποδείχτηκε μάλλον άβολη για να χωρέσει τους παριστάμενους οπαδούς του ΚΚΕ, συμφωνήθηκε την επόμενη φορά η  συγκέντρωση να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του ομιλητή (στο καθιστικό συγκεκριμένα) όπου οι παριστάμενοι θα μπορούν να ακούσουν την επίσημη γραμμή του κόμματος με την ησυχία τους και μετά να παρακολουθήσουν όλοι μαζί κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου ή κάποια ταινία του σοσιαλιστικού ρεαλισμού. Στη φωτογραφία φαίνεται ο ομιλητής (είναι αυτός που κοιτάει το πλήθος, μπροστά στο συντριβάνι) και το ενθουσιώδες πλήθος των κομμουνιστών του ΚΚΕ.  Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Ανατριχιαστικές τουρκικές απειλές - Νταβούτογλου: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις;»
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη οι κρατικές εκδηλώσεις για την Άλωσης της Πόλεως από τους Οθωμανούς. Όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο, οι τούρκοι απάντησαν στις γονυκλισίες, τους χορούς και τα τουρκοπανηγύρια των ελλαδιτών κυβερνητών, γιορτάζοντας τις σφαγές των Ελλήνων και την λεηλασία της Πόλεως. Ιδιαιτέρως αυτή τη χρονιά, ο συγκεκριμένος εορτασμός ήρθε λίγες μέρες μετά τους χορούς του Κοτζιά με τον Τσαβούσογλου.
Πέρα από το γεγονός ότι η όλη εκδήλωση είχε ως χαρακτηριστικό της το οθωμανικό κίτς, με πομπώδεις αναφορές για τον Ερντογάν και παραλληλισμούς του τούρκου προέδρου με τον Μωάμεθ, στην εκδήλωση εκτοξεύτηκαν ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ρώτησε το πλήθος: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις; Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;»        
Το ανατριχιαστικό στις δηλώσεις Νταβούτογλου, είναι δεν είναι απλώς λόγια, αλλά επίσημη πρακτική της «γείτονος», αφού έγιναν σχεδόν παράλληλα με τις ενέργειες πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη μας. Θυμίζουμε ότι προ ημερών σε συνέδριο πρακτόρων, ο ψευδομουφτής Ξάνθης απείλησε με δημοψήφισμα, ενώ λίγες ακόμα μέρες πριν ο υιός του Ερντογάν, αφότου δεχόταν το χειροφίλημα από μάρτυρα κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, προανήγγειλε ουσιαστικά την προβοκάτσια.
Οι ενέργειες αυτές, επίσης, έρχονται παράλληλα με τις αλβανικές προκλήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την επίσκεψη Ερντογάν στα Τίρανα. Αυτό δείχνει πως η Τουρκία αυξάνει την επιθετικότητά της και περικυκλώνει την Ελλάδα, με φανερό σκοπούμενο τις «νέες κατακτήσεις» που ανέφερε στην ομιλία του ο Νταβούτογλου.
Και τι πράττουν ως αντίμετρα οι πολιτικάντηδες; Συνεχίζουν κανονικότατα τις πολιτικές διώξεις και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ετοιμάζονται να χτίσουν τζαμί στον Βοτανικό, ώστε η Τουρκία να αρχίσει να κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στην Αθήνα και συντόμως θα φέρουν το λαθρονομοσχέδιο που θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών. Κοινώς δρουν σε αγαστή συνεργασία με τους νεοοθωμανούς εναντίον της Ελλάδος.   ΠΗΓΗΑποκλειστικό “Εμπρός”: Αριστερή συνάντηση με σκοτεινούς χορηγούς
Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Πολλά ερωτηματικά, σχετικά με την σκοπιμότητά της και την χρονική συγκυρία της, αφού πραγματοποιείται την στιγμή που η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων είναι έτοιμη να εκραγεί και οι λαθρομεταναστευτικές - εποικιστικές ροές συνεχώς αυξάνονται, όπως και οι αρπακτικές διαθέσεις των γειτόνων μας, προκαλεί η συνάντηση Ευρωπαίων συγγραφέων που κινούνται στον χώρο της διεθνιστικής Αριστεράς στην Θεσσαλονίκη. Ο προβληματισμός εντείνεται και από το γεγονός ότι κύριος χρηματοδότης της εκδήλωσης, που βρίσκεται υπό την αιγίδα του εθνομηδενιστή δημάρχου της συμπρωτεύουσας, Γιάννη Μπουτάρη, είναι το Πολιτιστικό Ίδρυμα Kulturstiftung  Allianz (Κ. Α.) Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6942333631524162338

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item