Widgets

TΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ! Τον ΒΡΩΜΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ρόλο του SYRIZA!

Οι πρώτοι μήνες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία: Τώρα ξέρεις

Οι πρώτοι πέντε, περίπου, μήνες στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσαν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους εκείνους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι «έφαγαν» τα προεκλογικά παραμύθια του Τσίπρα για «κατάργηση» και «σκίσιμο» του Μνημονίου. Όλους εκείνους, οι οποίοι ξεγελάστηκαν από την ψευδεπίγραφη πατριωτική και αντιμνημονιακή μάσκα που φόρεσε το συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου, προκειμένου να τους δελεάσει.

Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει εφαρμόσει τίποτα απολύτως από τα όσα υποσχόταν προεκλογικά, αλλά βρίσκεται προ των πυλών η συμφωνία για ένα νέο, ακόμη χειρότερο  σε περιεχόμενο, Μνημόνιο. Οι μόνες υποσχέσεις οι οποίες όντως πραγματοποιήθηκαν αφορούν συγκεκριμένα θέματα «ταμπού» με συμβολικό χαρακτήρα για τον ΣΥΡΙΖΑ (καθαρίστριες, ΕΡΤ), αλλά επί της ουσίας η φορομπηχτική πολιτική καλά κρατεί.
Πολύ χειρότερα, όμως, φρόντισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα:
α) να ψηφίσει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα,
β) να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την αποδοχή ιθαγένειας και την αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών,
γ) να καταστήσει την Χώρα ξέφραγο αμπέλι και πόλο έλξης για χιλιάδες λαθρομετανάστες τους τελευταίους μήνες,
δ) να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την σύναψη συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων,
ε) να επιχειρήσει διακωμώδηση και εξευτελισμό της Ορθόδοξης Πίστης του Λαού μας,
στ) να δώσει ακόμη περισσότερο θράσος και ευρύτητα κινήσεων στις παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες για να τρομοκρατούν και να απειλούν ανθρώπινες ζωές, δίχως την παραμικρή ενόχληση.
Όλα αυτά, ελπίζουμε να βγάλουν από τις πλάνες τους αρκετούς παρασυρμένους συμπατριώτες μας (γνωρίζω προσωπικώς αρκετές τέτοιες περιπτώσεις), οι οποίοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την τελευταία στιγμή επέλεξαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αντί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τιμωρούσαν ουσιαστικά την αμαρτωλή προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και θα έθεταν την βάση για το τέλος του Μνημονίου. Τώρα ξέρουν…  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => 
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και κινδυνεύουν να μείνουν στο σκοτάδι, να φωτίζουν τα σπίτια τους με λάμπες πετρελαίου και να μαγειρεύουν με ξύλα…Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί εκεί μας έχουν καταντήσει Θέλουν να γυρίσουν τη χώρα δεκαετίες πίσω και με αυτές τις πρακτικές, το καταφέρνουν μια χαρά…

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος στη ΔΕΗ έχουν φθάσει κοντά στα δύο δις. ευρώ, όταν δύο χρόνια πριν ήταν στα 800.000.000 ευρώ. Αυτό είναι ενδεικτικό της κατάρρευσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων. Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία της ΔΕΗ, πάνω από το 70% των απλήρωτων λογαριασμών είναι από νοικοκυριά! Στις περισσότερες πολυκατοικίες, όχι μόνο στις λαϊκές περιοχές αλλά και σε εκείνες που ήταν μεσαίου εισοδήματος και πάνω, τα κοινόχρηστα μένουν μήνες απλήρωτα και κάποιοι από τους ενοίκους-ιδιοκτήτες πληρώνουν μόνο το ποσό για τη συντήρηση του ασανσέρ για να μην κλειστούν κάποια στιγμή μέσα!

Τώρα οι δανειστές έχουν βάλει στο μάτι και τις ενεργοβόρες βιομηχανίες μας, που έχουν βαλθεί να τις κλείσουν, βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους «θεσμούς» την κατάργηση των εκπτώσεων στην τιμή του ρεύματος. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, ξεσήκωσε τις βιομηχανίες, οι οποίες προειδοποίησαν με διάβημα προς την κυβέρνηση ότι θα κινδυνεύσουν να κλείσουν και θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Η διοίκηση της ΔΕΗ για να μπορέσει να εισπράξει έστω και ένα μέρος από τις οφειλές των νοικοκυριών, προωθεί ένα νέο σύστημα διακανονισμού το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερες δόσεις και μείωση της προκαταβολής που θα πρέπει να καταβάλλει κάποιος για να ενταχθεί σε αυτό. ΠΗΓΗTρεις κι ο κούκος Ο Λαός γύρισε την πλάτη στους ψεύτες του δήθεν αντιμνημονίου


Περί ώρα 19.30, ώρα έναρξης της πολυδιαφημισμένης συγκέντρωσης, επί της Πλατείας Συντάγματος και έμπροσθεν του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη περιδιάβαιναν κανονικότατα οι τουρίστες που επισκέπτονται την ελληνική πρωτεύουσα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξήγετο απρόσκοπτα και μερικές δεκάδες αριστεριστών φωτογραφίζονταν με φόντο τα αστεία πανό τους.
Μία ώρα αργότερα, βουλευτές του Σύριζα -μεταξύ αυτών οι Ζ. Κωνσταντοπούλου, Λεουτσάκος, Βούτσης, Κατριβάνου- κατέβηκαν για να συναντήσουν την κομματική τους πελατεία, η οποία ανέμενε καρτερικά όπως έπραττε παλαιότερα στα πολιτικά γραφεία των υπουργών και βουλευτών του κλεφτοΠΑΣΟΚ, αναμένοντας ένα καλό ρουσφετάκι, τον σωτήριο δηλαδή διορισμό στο Δημόσιο.  ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή ακόμα και σε «κόκκινη» δημοσκόπηση

Οριστικός και αμετάκλητος ο πολιτικός ενταφιασμός της νουδούλας, που κινείται σε ποσοστά Πασόκ

Αποκαλυπτική περί του πολιτικού σκηνικού είναι η δημοσκόπηση της νεοεμφανισθείσας εταιρείας «ProRata» για τον κομματικό ραδιοσταθμό του Σύριζα, «Στο Κόκκινο». Όπως είναι απολύτως φυσικό μία τέτοια κομματική δημοσκόπηση έχει μία λογική στρέβλωση στα αποτελέσματα, γεγονός που υπονοεί ότι σαφέστατα τα ποσοστά του Σύριζα είναι κατά τι φουσκωμένα, ενώ αντιστοίχως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αντιστοίχως μειωμένα.

Σας παρουσιάζουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού την κάρτα με τα προβλεπόμενα ποσοστά:

Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης απόψεως είναι ότι η ΝΔ έχει τερματίσει τον πολιτικό της βίο, αναμένοντας να φτάσει αρχικά το 13% και ακολούθως το 3%, όπως έπαθε και το Πασόκ. Αντίστοιχα, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αλλά συνεχώς ενδυναμώνεται, φτάνοντας το 9,2% με την πρέπουσα αναγωγή επί των εγκύρων. Αυτό σημαίνει ότι στο εγγύς πολιτικό μέλλον, η Χρυσή Αυγή αναμένεται να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής (πέρα από εθνική) αντιπολίτευσης, ενάντια σε ένα ενωμένο μνημονιακό πολιτικό σύστημα.
Στα επί μέρους στοιχεία της δημοσκοπήσεως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να ακολουθήσει την κυβέρνηση Σύριζα στην αποδοχή ενός νέου μνημονίου με νέα φορομπηχτικά μέτρα, τα οποία θα παρουσιαστούν ως «ρεαλιστικά», αφού περιλαμβάνονται στην πρόταση Τσίπρα. Ενδεικτικό είναι ότι οι ερωτηθέντες ζητούν από την κυβέρνηση ανυποχώρητη στάση στα θέματα του ΦΠΑ στα τρόφιμα (με ποσοστό 89%) και στο ρεύμα (88%).
Αυτό σημαίνει ότι η υπογραφή του νέου αριστερού μνημονίου θα επιφέρει ένα σοβαρότατο πλήγμα, σε όλα τα μνημονιακά κόμματα (Πασοκ, ΝΔ, Ποτάμι), τα οποία πλέον δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, αλλά και στον Σύριζα, αφού θα αρχίσει να χάνει μαζικά ψηφοφόρους προς την μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή.
Όσον αφορά τους Ανέλ δεν το συζητάμε καν, αφού θα βρεθούν σε ποσοστά χαμηλότερα κι απ’ του Καρατζαφέρη.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Γ. Γαλέος: Με αλλοιωμένα στοιχεία οδήγησαν την Ελλάδα στην μέγγενη του ΔΝΤ

Ελαφρύνσεις για όσους απασχολούν λαθρομετανάστες - Την ίδια ώρα τα Ελληνόπουλα μεταναστεύουν λόγω ανεργίας!
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Μέσα στα πλαίσια του νομοσχεδίου της Τασίας Χριστοδουλόπουλου για την αλλαγή του κώδικα ελληνικής ιθαγενείας, υπάρχουν και διατάξεις πολύ ενδιαφέρουσες, οι οποίες δείχνουν και τις προθέσεις της κυβερνήσεως. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα για όποιον απασχολούσε παράνομα λαθρομετανάστη το πρόστιμο ήταν από 1.500 έως 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με άρθρο του νομοσχεδίου αυτό μειώνεται στα 150 ευρώ! Παράλληλα, το τέλος που καταβάλει ο εργοδότης για κάθε εποχικό εργαζόμενο, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν επίσης αλλοδαποί, από 150 ευρώ μειώνεται στα 50! 
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα με ανεργία σχεδόν 30% και με τους νέους άνεργους κατά 50%. 
Δίνονται δηλαδή κίνητρα στους εργοδότες προκειμένου να απασχολούν ελεύθερα λαθρομετανάστες στις δουλειές. Και τι θα γίνει με τους Έλληνες; Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Ήδη περισσότεροι από 200.000 έχουν μεταναστεύσει. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Άρθρο - κόλαφος για το λαθρονομοσχέδιο του Σύριζα: Οι βουλευτές γνωρίζουν τι καλούνται να ψηφίσουν;


Δυναμική παρέμβαση ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο στην πόλη του Πύργου - Φωτορεπορτάζ

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα χορεύει στους ρυθμούς των διεθνών τοκογλύφων, μόνο η Χρυσή Αυγή θίγει το τεράστιο εθνικό ζήτημα της ψήφισης του νέου λαθρονομοσχεδίου, με το οποίο σε πρώτη φάση «ελληνοποιούνται» 200.000 αλλοδαποί. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Δ. Σβερώνη: Οι δήθεν ανθρωπιστές δρουν μισαλλόδοξα και δεν ανέχονται την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους


Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην Επιτροπή για την συζήτηση του Σ/Ν «Τροποποίησης διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» άσκησε δριμύ κατηγορώ στους δήθεν ανθρωπιστές που, με την διανθισμένη με ψευτοδημοκρατικά στοιχεία ημιμάθειά τους, κόπτονται για την άμεση κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας από αλλογενείς και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες.


Όλοι αυτοί, που «μάχονται» για τις «ανθρωπιστικές» αξίες και αρχές, δεν ανέχονται την άποψη των γηγενών πολιτών της Ελλάδας, που πιστεύουν στο Δίκαιο του Αίματος και θεωρούν χρέος τους την περιφρούρηση του Ελληνικού Έθνους.
Η Συναγωνίστρια Σβερώνη, τέλος, προς επίρρωσιν των λεγομένων της υπενθύμισε τα άρθρα 16 και 25 παρ.4 του Συντάγματος της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών ενεργούν με μισαλλοδοξία και έντονες ρατσιστικές διαθέσεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και των γηγενών πολιτών, αφού δεν επιθυμούν την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αλλά την πολυπολιτισμική πολτοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.  ΠΗΓΗ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κινδυνολόγοι ή προάγγελοι κακών θεωρούμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Πατρίδα και ο Λαός πολύ σύντομα θα βρεθούν ενώπιον ενός απίστευτα κρίσιμου και τραγικού πολιτισμικού και κοινωνικού προβλήματος το οποίο ναι μεν ταλανίζει την Χώρα τα τελευταία χρόνια, αλλά επί των ημερών της νέας κυβέρνησης, έλαβε κολοσσιαίες διαστάσεις και τώρα πλέον ανεξέλεγκτες.
Και φυσικά ομιλούμε για τη μάστιγα της καθημερινής και σε μεγάλους αριθμούς λαθρομετανάστευσης....>>>  
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ  και  ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! Άνευ όρων παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Βουλευτής της ΝΔ άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους της - Έτσι θα έφερνε την «ανάπτυξη» η ψοφοδεξιά;

Άθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε πρωτόδικα η βουλευτής της ΝΔ, Αραμπατζή Φωτεινή, λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων σε δύο εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ, ο οποίος αποτελούσε ιδιοκτησία της μέχρι το 2012, όταν και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής.
Κατόπιν προσφυγής των 2 απλήρωτων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού στα δικαστήρια, η εκδίκαση της υπόθεσης τους είχε αίσιο τέλος, καθώς η μνημονιακή πρακτική της βουλευτού της ΝΔ κρίθηκε παράνομη και ως εκ τούτου της επιβλήθηκε η (εξαγοράσιμη) ποινή φυλάκισης 12 μηνών.
Πέραν του νομικού ζητήματος -για το οποίο αρμόδια είναι τα δικαστήρια- προκύπτει μέγα ζήτημα ηθικής τάξεως, καθώς ο εργοδότης που αρνείται να καταβάλει τα νόμιμα σε εργαζομένους του δεν είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο, αλλά μετέπειτα βουλευτής ενός κόμματος το οποίο όντας στην κυβέρνηση υποστήριζε πως θα έσωζε την ελληνική οικονομία και θα οδηγούσε τη χώρα έξω από τα μνημόνια. Είναι η βουλευτής που στους λόγους της από το βήμα της βουλής έκανε λόγο για τον υποτιθέμενο άθλο της κυβέρνησης Σαμαρά που επέτυχε μείωση της ανεργίας, για την ανάγκη εφαρμογής των μνημονίων και των αιματηρών μέτρων, για το πόσο έντιμο είναι το κόμμα της που προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους για την Ελλάδα, τη στιγμή που η ίδια εκμεταλλευόταν το εργατικό προσωπικό που απασχολούσε στην επιχείρηση της.
Αυτό που έκανε η κα. Αραμπατζή στο «μαγαζί» της το έκανε ο πρόεδρος του κόμματος της σε πανελλαδική κλίμακα. Έτσι επιτεύχθηκε το πλαστό πρωτογενές πλεόνασμα και έτσι «ρυθμίστηκαν» οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας που ανήγγειλαν τον ερχομό της Σαμαρικής «ανάπτυξης», που αποτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας, σε χιλιάδες αυτοκτονίες και σε αφανισμό της μικρομεσαίας ταξης.
Πώς και με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, ο Σαμαράς σήμερα, που επιδιώκει την με πλάγιο τρόπο επιστροφή του στην εξουσία μέσω μιας κυβέρνησης «εθνικής συνεννόησης», παριστάνει τον εγγυητή της διατήρησης της πορείας της ελληνικής οικονομίας σε ομαλά επίπεδα, όταν βουλευτές του προβαίνουν σε τέτοιου είδους πρακτικές; Ρητορικό το ερώτημα, τι Αραμπατζή, τι Σαμαράς, τι ΝΔ   η φιλοσοφία τους είναι μία: προνόμια για τους εαυτούς τους, μνημόνιο για το λαό!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακούει κανείς εισαγγελέας; Καταγγελία: «Τάσεις στο εσωτερικό του Σύριζα απειλούν τη δημοκρατία»

“Όλοι όρθιοι”: “Κλαρίνο” μπροστά στη Φώφη οι δημοκράτες δημοσιογράφοι - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της εμφάνιση ενώπιον της κοινοβουλευτική πτέρυγας της εγκληματικής οργάνωσης του Πασόκ έκανε η Φώφη Γεννηματά. Το πρώτο που αξίζει να σχολιάσει κανείς, είναι ότι η συνεδρίαση έγινε σε αίθουσα – προθάλαμο τουαλέτας, αντί για την αίθουσα της Γερουσίας, γεγονός που φυσικά ικανοποιεί τους πάντες και μας κάνει να ευχηθούμε, άντε και σε ταξί!
Κοιτώντας το βίντεο με την είσοδο της Φώφης στον προθάλαμο, δεν μπορεί κανείς παρά να ακούσει την φωνή του πασόκου να διατάζει τους παριστάμενους να σηκωθούν «όλοι όρθιοι». Φυσικά η διαταγή εισακούεται άμεσα και από κοινού πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι, τινάχτηκαν σαν τα ελατήρια, προκειμένου να δηλώσουν την πίστη τους στην κλεφτοπασοκαρία, για να μην φτάσουν να στέλνουν ανταποκρίσεις από το Τζιμπουτί.
Η σκηνή αυτή φυσικά έφερε κατά νου την πολεμική των δημοσιογράφων όταν κάτι παρόμοιο έγινε στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής το 2012. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους, αφού αρχικά οι δημοσιογράφοι κάθισαν οκλαδόν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και έκτοτε βγάζουν όλη τους την εμπάθεια και την χολή εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Βεβαίως για το αντίστοιχο περιστατικό με την Φώφη, ουδεμία αντίδραση ακούστηκε και το σύνολο των σχετικών δημοσιευμάτων είναι εξαιρετικά προσεκτικά για να μην θορυβηθεί η πασοκαρία.
Αυτό αποδεικνύει με άλλον έναν τρόπο, πρώτον την υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και δεύτερον την εξάρτησή τους από το παλιό κομματικό κράτος που μας έφερε στην σημερινή κατάντια.  ΠΗΓΗ

Μολότοφ και πέτρες στο κέντρο της Αθήνας: Οι κουκουλοφόροι τα σπάνε και οι Αστυνομικοί, σύμφωνα με το «δόγμα Πανούση», απλά κοιτάνε!Στο ίδιο έργο θεατές: Αντιεξουσιαστές αφού ταμπουρώθηκαν στο Πολυτεχνείο επιτίθενται στους άνδρες των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ και φυσικά δεν πρόκειται να συλληφθεί κανένας!

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή έξω από το Πολυτεχνείο, καθώς οι «γνωστοί άγνωστοι» έχουν κλειστεί μέσα στο κτήριο και ανά τακτά διαστήματα βγαίνουν έξω κατά ομάδες και επιτίθενται κατά των αστυνομικών.

Πρόκειται για μια ομάδα 40 κουκουλοφόρων που εκτοξεύουν καπνογόνα, πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών. Οι αστυνομικοί κρατούν αμυντική στάση και, κατά περιπτώσεις, απαντούν με κρότου λάμψης.  ΠΗΓΗ
..
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7707454994450523039

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item