Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ SYRIZA: «Ασύμμετρη απειλή η λαθρομετανάστευση για την Πατρίδα μας»Ασύμμετρη απειλή: Κρίσιμα ερωτήματα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Η αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία γιγαντώνεται καθώς στην πατρίδα μας εισβάλλουν περί τους 1000 λαθρομετανάστες καθημερινά, είναι μια υπαρκτή ασύμμετρη απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για την απειλή της λαθρομετανάστευσης.
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΘΕΜΑ: «Μέτρα προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής λόγω της αθρόας εισβολής παρανόμων στα ελληνικά νησιά» 
Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Λέσβο από τα μικρασιατικά παράλια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Στην διαδρομή από το Μανταμάδο προς την Μυτιλήνη έχουν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια. Πέρα από τους βανδαλισμούς έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα - εκτός των πρόσφατων επεισοδίων - μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες. Τα τοπικά μέσα και οι φορείς προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, σχετικά με το κίνητρο των βανδαλισμών αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον όρο «θρησκευτικές διαφορές». Όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός
Εάν προτίθεται αν λάβει μέτρα και ποια θα είναι αυτά προς αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αρχιπελάγους και ιδιαιτέρως στην νήσο Λέσβο, με τις έκνομες πράξεις των παρανόμων εισβολέων που προσβάλλουν όχι μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων του αλλά και κάθε έννοια πολιτισμού;
Είναι ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα έργο της Αστυνομίας στα εν λόγω νησιά προς διασφάλιση της νομιμότητας, της εύρυθμης οικονομικής και κοινωνικής ζωής ή δηλώνει και πάλι «ανεπάρκεια προσωπικού»;
Με δεδομένη την ανεπαρκή στελέχωση των αστυνομικών δυνάμεων και την πολιτική βούληση συναδέλφων του όπως για παράδειγμα της υπουργού κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, καθώς επίσης και με δεδομένη την θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA όπου ανέφερε σχετικά με την οικονομική κρίση και τα εξής: "Αδύναμοι όντες 300.000 μετανάστες να μας στείλουν από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα καταστραφεί η δραχμή ή το ευρώ"προτίθεται να ζητήσει την συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής που θα διαλύσει την χώρα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε;
Αθήνα, 22/06/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Παράλληλα, κατατέθηκε και σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!» - 2 ΒΙΝΤΕΟ Ηλίας Παναγιώταρος


Αλβανοί φαντάροι στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό


Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!
Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.
  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!:   ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ

Ρατσιστικό και Αντεθνικό Καθεστώς: Αντισυνταγματική η ποσόστωση πολύτεκνων - Συνταγματική η ποσόστωση των μουσουλμάνων!


Τον αντεθνικό και εξόχως ρατσιστικό χαρακτήρα του Κράτους επιβεβαίωσαν αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας και της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, δια των οποίων κρίνεται ως αντισυνταγματική η εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων για τους πολύτεκνους και σε ποσοστό 4% για τις τρίτεκνες οικογένειες ενώ με άλλη απόφαση του Εφετείου, κρίνονται αντισυνταγματικές διατάξεις του Π.Δ. 53/1989 που θεσπίζουν ευεργέτημα υπέρ των τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για την εισαγωγή τους στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής, σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων.
Επίσης, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου 3966/2011, βάσει του οποίου συστήνονταν θέσεις στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. μόνο για υποψήφιους που ήταν παιδιά τέκνα πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών «η αντισυνταγματικότητα της επίμαχης διάταξης συνίσταται στο ότι ο νόμος 1481/1984, προβλέποντας θέσεις καταλαμβανόμενες μόνο από υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του τρίτεκνου, έρχεται σε αντίθεση προς στις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας, σύμφωνα με τις οποίες επιβάλλεται η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικότερα, η εισαγωγή στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛΑΣ με κριτήρια αμιγώς ακαδημαϊκά».
Οι σχετικές αποφάσεις βεβαίως, καταδεικνύουν κατά τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την υποκρισία ενός Κράτους το οποίο κατ' ευφημισμόν μονάχα καλείται «ελληνικό». Ενώ η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα του Ελληνικού Έθνους, το αντεθνικό Κράτος φροντίζει αντί να συμβάλλει στην επίλυσή του, να διογκώνει το πρόβλημα με αποφάσεις που στρέφονται κατά των πολύτεκνων οικογενειών, της ελπίδας δηλαδή διαιώνισης του Ελληνικού Γένους.
Αποδεικνύεται επιπλέον, ότι το Κράτος είναι πέραν από αντεθνικό και ρατσιστικό. Διότι ενώ καταργεί ευνοϊκές διατάξεις για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες κρίνοντας ότι παραβιάζουν την αξιοκρατία και την ισότητα, διατηρεί ανέγγιχτες παρόμοιες διατάξεις για τους Έλληνες μουσουλμάνους οι οποίοι εισάγονται με ποσόστωση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Σ' αυτή την περίπτωση άραγε, δεν υφίσταται παραβίαση της ισότητας και της αξιοκρατίας;   ΠΗΓΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ: ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Όταν λέμε εμείς οι χρυσαυγίτες, ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας αυτή την εποχή είναι η λαθρομετανάστευση, χαρακτηριζόμαστε από «κινδυνολόγοι» μέχρι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές», «απάνθρωποι» και τα λοιπά. Τώρα, όμως, που λέει ακριβώς τα ίδια και ο αρμόδιος υπουργός της «πρώτης φοράς αριστερά»; Ιδού οι εφιαλτικές προβλέψεις του στο ραδιόφωνο του Βήματος:

«3.200 άτομα μπήκαν το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορεί να λυθεί. Η Ευρώπη δεν θέλει να συμπαρασταθεί, δεν δίνει λύσεις. Διότι όλο το πρόβλημα είναι να αναχαιτιστεί το κύμα στην Τουρκία. Αν αυτή τη στιγμή αναμένουμε 100.000 να μπουν μέσα στο καλοκαίρι, δηλαδή χτίζουμε μια ολόκληρη πόλη, αν το δείτε έτσι, και είναι 50% πρόσφυγες και 50% μετανάστες. Δεν έχει τελειωμό αυτό. Αν φύγουν 200 και 300 χιλιάδες από τα παράλια και έρθουν εδώ, θα τελειώσει το κράτος και όχι η κυβέρνηση με το μεταναστευτικό. Να ξέρετε ότι το μεταναστευτικό είναι μεγαλύτερη βραδυφλεγής βόμβα από τα οικονομικά μας…».

Γιατί άραγε έρχεται στα λόγια μας μέχρι και ο Πανούσης; Μήπως γιατί εμείς οι χρυσαυγίτες λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, κι έχουμε πάντα δίκιο;  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ !!!: 

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!  Άνευ όρων παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Κατριβάνου στη Βουλή: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και δεν είσαι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις»!
Απίστευτα πράγματα ακούγονται από το πρωί στη Βουλή, στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε την τοποθέτηση της βουλευτού του Σύριζα Κατριβάνου, η οποία αφού ξεκαθάρισε πως όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής συμφωνούν στη «βάση της αναγκαιότητας να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών», δήλωσε το εξής αδιανόητο: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και όχι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις κατά κάποιο τρόπο»!
Με τέτοιου είδους «επιστημονικά τεκμηριωμένα» επιχειρήματα, το «δημοκρατικό» τόξο επιδιώκει να βαφτίσει δια της κρατικής επιβολής τους λαθρομετανάστες ως «Έλληνες».
Υπό την «κατριβάνειο» λογική, και έναν φτωχό αν τον πεις κακομοίρη, είναι σα να τον σκοτώνεις. Τί θα κάνει λοιπόν το «δημοκρατικό» τόξο; Θα βαφτίσει τους φτωχούς... πλούσιους;  ΠΗΓΗ


Μιχαήλ Αρβανίτης: Συνεχείς οι παραβιάσεις εναερίου χώρου και των ελληνικών χωρικών υδάτων από τους Τούρκους


Στην επίκαιρη ερώτησή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνο Ήσυχο, ο Συναγωνιστής Αρβανίτης έθεσε το κρίσιμο ζήτημα των παραβιάσεων του ελληνικού εναερίου χώρου και των χωρικών μας υδάτων από τους Τούρκους.
Ειδικότερα, στις 22 Απριλίου 2015 -κατά την διάρκεια ενημερώσεως στο ΥΠΕΘΑ της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής- ο Βουλευτής Αρβανίτης δεν έλαβε σαφή απάντηση για το αν ο αρμόδιος υπουργός έχει προβεί σε διάβημα ή προτίθεται να προβεί προς το ΝΑΤΟ σχετικά με τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του θαλάσσιου και εναέριου χώρου της Ελληνικής Επικράτειας.
Ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους συνειδητοποιημένους Έλληνες, καθώς αφενός το αρμόδιο υπουργείο ανέχεται την εν λόγω κατάσταση, και αφετέρου το ΝΑΤΟ αδιαφορεί για τις εις βάρος της Ελλάδας προκλήσεις από έτερο μέλος της στρατιωτικής συμμαχίας. Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε εκ νέου να ενημερωθεί αν το υπουργείο προειδοποίησε το ΝΑΤΟ ότι στην επόμενη παραβίαση, θα προστατευθεί ενόπλως η Εθνική μας κυριαρχία και αν θα αποσταλεί σχετικό τελεσίγραφο στον Τούρκο άρπαγα.
Ο αναπληρωτής υπουργός δεν απήντησε επί της ουσίας, προασπιζόμενος την ενδοτική εξωτερική πολιτική και την «φιλειρηνική» -στα εθνικά μας θέματα- φιλοσοφία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! =>  
ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ SYRIZA! Μεταλλάσσει σε «ΕΛΛΗΝΕΣ» τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ τους! (Κατατέθηκε στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο Σύριζα - Ανέλ)

Νέα εισβολή στην Θράκη με το κομβόι αφθονίας των Οθωμανών


Ανακοινώθηκε η νέα εισβολή των τούρκων, με το οθωμανικό “καραβάνι της αφθονίας”, στην Θράκη μας.
Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα στις 11 Ιουλίου θα βρίσκονται στην Κομοτηνή και στις 12 Ιουλίου στην Ξάνθη, για να αλώσει συνειδήσεις και να προκαλέσει με τις εξαγγελίες του για τουρκικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και στην Θράκη.

Το "Καραβάνι της Αφθονίας" που άρχισε το 2005 με το σύνθημα "η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει", 10 χρόνια τώρα έχει πάει σχεδόν σε κάθε σπιθαμή και σε κάθε πόλη των 9 Βαλκανικών χωρών φτάνοντας σε 1 εκατομμύριο άτομα.

Κονβόι από νταλίκες του νεοθωμανικού καραβανιού θα μεταφέρουν κινητά μαγειρεία με άφθονο φαγητό, χορευτικά συγκροτήματα από γενίτσαρους που θα πλαισιώσουν στρατιωτικά οθωμανικά εμβατήρια. Επίσης, απεσταλμένοι ρεπόρτερ των τουρκικών τηλεοπτικών ΜΜΕ θα αναμεταδίδουν τις εκδηλώσεις, για να δείξουν ότι η ελληνική Θράκη, είναι τουρκική επαρχία.
Αλλά ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο πέριξ της πατρίδας μας, αλλά κατοικοεδρεύει εντός της Ελλάδας.
Βρίσκεται στην ανικανότητα, στην αδιαφορία, στην συνενοχή, στην διεφθαρμένη ντόπια πολιτική σκηνή.
Έλληνες που μισούν την Ελλάδα και οι οποίοι δούλεψαν για να παίξει η Τουρκία το παιχνίδι που παίζει στην Θράκη. Υπερίσχυσε του πατριωτισμού, επί σειρά ετών, ο μικροπολιτικός παραγοντισμός που έχει επικρατήσει στην περιοχή με επίκεντρο την ψηφοθηρία, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής σκηνής.
Η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον των Θρακιωτών, καθήκον όλων των Ελλήνων και Εθνική Αντίσταση σημαίνει ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Θράκη, ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.
Μόνο με μία κραταιά Εθνική ηγεσία θα εξαλειφθούν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα τουρκικής προπαγάνδας και ισλαμισμού από τον τόπο μας.

Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 


Γράφει ο Αντίοχος
Τους «11 μύθους» των «ρατσιστών», καυχώνται πως καταρρίπτουν οι Βασίλης Παπαγεωργίου και Ελένη Τάκου, στην ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου «Η μετανάστευση στην Ελλάδα – Έντεκα μύθοι και περισσότερες αλήθειες», το οποίο είναι έκδοση του διαβόητου ιδρύματος Ρόζα Λουξεμπουργκ και θα διατίθεται δωρεάν στο 19ο «Αντιρατσιστικό» Φεστιβάλ Αθήνας, που θα γίνει στις 3, 4 και 5 Ιουλίου, στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Σύμφωνα με τους συγγραφείς, «η ανανεωμένη έκδοση κυκλοφορεί σε μια συγκυρία όπου το προσφυγικό κύμα προς την  Ευρώπη (κυρίως λόγω των εξελίξεων στη Συρία και τη Βόρεια Αφρική) διογκώνεται. Τα στοιχεία που αφορούν την Ελλάδα έχουν αλλάξει, γι’ αυτό και θεωρήσαμε απαραίτητη την αναθεώρηση της πρώτης έκδοσης. Αλλά και η άνοδος στην εξουσία της νέας ελληνικής κυβέρνησης, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί αυξημένες προσδοκίες για μια διαφορετική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος. Ο δρόμος είναι δύσκολος, ωστόσο τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, με πιο πρόσφατο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια της «δεύτερης γενιάς», είναι σίγουρα ελπιδοφόρα».
Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν και σε pdf στο διαδίκτυο (στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ και στο http://rosalux.gr/publications), τονίζοντας στον επίλογό του ότι «Η παρούσα έκδοση διατίθεται δωρεάν».

Δωρεάν; Και ποιος είναι αυτός που πληρώνει την «αντιρατσιστική» αγωγή των Ελλήνων; Μα ποιος άλλος από την φράου Μέρκελ; Καθότι, όπως αναφέρεται στο τέλος: «Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με πόρους του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών».

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
   
   Θυμάστε την αγορά του αιώνα με τα τότε «υπερσύγχρονα» μιράζ 2000, που τα χρυσοπληρώσαμε ώστε να υποστηρίζει ο Ζισκάρ Ντε Στέν την υποψηφιότητά μας για την είσοδο μας στην ΕΕ, επί «εθνάρχου»; Τέτοια και χειρότερη είναι η συμφωνία που έκανε χθες ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες. Μάλιστα είχε το θράσος να κάνει και δηλώσεις όπως: «για πρώτη φορά δεν μεταφέρονται βάρη σε μισθωτούς και συνταξιούχους,».


 Πώς είναι δυνατόν η αύξηση του ΦΠΑ σε ορισμένα είδη, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, καθώς και η αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης να μην επηρεάζει όχι μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αλλά όλο το φάσμα της μεσαίας και κατώτερης τάξης των Ελλήνων. Πως είναι δυνατόν να μένουν αλώβητοι οι παραπάνω τη στιγμή που η συμφωνία προβλέπει ότι, απ’ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα έχουμε μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, καθώς και νέα φορολογικά νομοσχέδια για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι δεν θα περιέχει ελαφρύνσεις φόρων , αλλά επιβαρύνσεις αυτών. Και μέσα σε όλα αυτά δεν ακούστηκε κάτι για χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς και για αναδιάρθρωση του χρέους.

Κανέναν δεν εξέπληξε εξ ημών η παραπάνω συμφωνία. Λυπάμαι για τον απλό κοσμάκη που του έδωσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, οι λεχρίτες της αριστεράς. Λυπάμαι τον απλό κοσμάκη που εναπόθεσε όνειρα, ίσως και κάποιες τελευταίες ελπίδες, στα λόγια ενός «διεστραμμένου» πολιτικά πρωθυπουργού.

Ήταν αναμενόμενη η χθεσινή συμφωνία, όπως ήταν κάθε συμφωνία που έκαναν έως σήμερα οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της Χώρας μας. Άρχισαν λοιπόν τα όργανα για τον Σύριζα, μιας και για μας τους πολίτες έχουν πέντε χρόνια που λαλούν ασταμάτητα. Απ’ τη μία θα σκούζουν οι αντιμνημονιακοί του Σύριζα, και απ’ την άλλη όλοι οι μνημονιακοί της κυβέρνησης, ώστε να μας πείσουν οι τελευταίοι, για την επιτυχία τους στις Βρυξέλλες.

Το ότι η συμφωνία θα περάσει απ τη βουλή δεν έχω αμφιβολία, μέχρι και το Δρακουμέλ κατέβασαν στο Σύνταγμα. Απ’ το Σύριζα δεν ξέρω αν θα περάσει εξ ολοκλήρου. Έχουμε βλέπετε και το θέμα των προέδρων. Απ’ τη μία ο πρόεδρος Πάνος με το ΦΠΑ στα νησιά, και απ’ την άλλη ο Πάκης, που διαμήνυσε προς τους δανειστές ότι επιβάλλεται μία βιώσιμη συμφωνία που δεν θα βαθαίνει την κοινωνική κρίση ! ! ! Όσον αφορά τον πρώτο πρόεδρο δεν θα μου κάνει εντύπωση αν προβεί στη ψήφιση όλων των μέτρων και αφήσει εκτός του ΦΠΑ στα νησιά. Αυτό θα πει: στέκεται κάποιος στο ύψος των περιστάσεων!!! Θυμάστε την ταινία με τον αξέχαστο Θ. Βέγγο «μην είδατε τον Παναή»; Αυτό θα σκούζει και ο πρόεδρος Πάνος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Το ότι υπέγραψε ο Τσίπρας δε σημαίνει ότι εγκρίθηκε η συμφωνία και από το σύνολο της ΕΕ. Πρέπει να εγκριθεί και από το σύνολο των κοινοβουλίων των λοιπών χωρών που απαρτίζουν την ΕΕ. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι, πέρα απ’ προαναφερθείσα συμφωνία μπορεί και ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις αυτής, και όταν λέμε τροποποιήσεις εννοούμε αύξηση φορολογικών συντελεστών.

Κουραστικοί γινόμαστε να λέμε και να ξαναλέμε, για την καταγγελία του μνημονίου καθώς και για την διαγραφή του παράνομου χρέους.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ Κυβέρνηση της ΦΑΠΑΣ! – Διαπραγμάτευση της ΠΛΑΚΑΣ! - Εθνικός Εξευτελισμός!!!

Ένα νέο σκληρό μνημονιακό πακέτο είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας Σύριζα και “θεσμών”


Οι «μαγκιές» της κυβέρνησης αποδείχθηκαν τελικά προεκλογική ψευδολογία, προκειμένου να ξεγελάσει τον πρόθυμο για καταδίκη του Μνημονίου Ελληνικό Λαό. Το να βλέπεις στους τηλεοπτικούς δέκτες τον… Μπάμπη Παπαδημητρίου να συγχαίρει επί της ουσίας την κυβέρνηση για την υποχώρησή της και την ταύτισή της στην πραγματικότητα με τις απαιτήσεις των δανειστών είναι ενδεικτικό της «σφαλιάρας», τόσο σε πολιτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, που δέχθηκε ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του.
Όσοι, βεβαίως, έβλεπαν τα γεγονότα ψύχραιμα, μακριά από την προπαγάνδα, την τρομολαγνεία και τους αλαλαγμούς των καθεστωτικών ΜΜΕ, είχαν αντιληφθεί ότι το όλο ζήτημα ήταν απλώς θέμα μικρότερων ή μεγαλύτερων διαφορών στις απαιτήσεις που είχαν οι διεθνείς τοκογλύφοι από την εγχώρια κυβέρνηση και δεν υπήρχε καμία σοβαρή και αληθής περίπτωση ρήξης.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν εξαρχής αποφασισμένη να κλείσει την συμφωνία και γι’ αυτό πρόθυμη να διολισθήσει κι άλλο τις θέσεις της. Οι μέχρι πρότινος «αψιμαχίες» αφορούσαν περισσότερο μια εκβιαστική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τον Ελληνικό Λαό, παρά μια διαπραγμάτευση αρχών με τους δανειστές. Γι’ αυτό άλλωστε, η κυβερνητική προπαγάνδα οδήγησε τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, ώστε να θεωρηθεί ως μεγάλη διαπραγματευτική επιτυχία αν οι δανειστές δεχθούν την πρόταση της κυβέρνησης, η οποία όλο αυτό το διάστημα «βελτιωνόταν» συνεχώς.
Τα αποτελέσματα, λοιπόν, είναι ένα ακόμη σκληρό μνημονιακό πακέτο, το οποίο δεν είναι το πρώτο, αφού θα προστεθεί στο ήδη διαμορφωμένο μνημονιακό καθεστώς. Εννοείται ότι το μνημονιακό αυτό καθεστώς όχι μόνο θα παραμείνει άθιχτο, αλλά τα μέτρα αυτά δεν θα είναι και τα τελευταία, καθώς θα συναφθούν νέα δάνεια, τα οποία θα συνοδεύονται από νέους όρους και στενή επιτήρηση. Όλα αυτά θα σερβιριστούν (για την ακρίβεια, έχουν σερβιριστεί ήδη) ως «το καλύτερο δυνατό» και ως «το αναγκαίο κακό», που θα αποσοβήσει την «καταστροφή» και «θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα». Αυτή η «καραμέλα» θα παίζει συνέχεια, μέχρι να φτάσει η ώρα της ψήφισης αυτής της νέας συμφωνίας υποδούλωσης από την Βουλή.  Γιώργος Μάστορας 

Τέρμα το καρότο, ώρα για μαστίγιο! Σακελλαρίδης σε Συριζαίους: Ψηφίστε το νέο Μνημόνιο να μην πάμε σε εκλογές
Η ανάγκη περάσματος της συμφωνίας από την Βουλή ξεσκεπάζει, συν τοις άλλοις, και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την δήθεν μη ύπαρξη κομματικής πειθαρχίας στο συνονθύλευμα αυτό.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αρχικά παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει μια συμφωνία μακριά από το προεκλογικό της πρόγραμμα, ενώ στην συνέχεια για το καυτό θέμα της ψήφισης της συμφωνίας στην Βουλή είπε ότι «αν η συμφωνία δεν έχει τις ψήφους των κυβερνητικών βουλευτών δεν μπορεί να παραμείνει η κυβέρνηση».
Εμμέσως πλην σαφώς, ο Σακελλαρίδης θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσουν τα μέτρα θα πέσει η κυβέρνηση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον των βουλευτών που θα σκεφτούν να καταψηφίσουν την συμφωνία, αφού οι αναπόφευκτες εκλογές θα γίνουν με λίστα.
Ο εκβιασμός του Σακελλαρίδη, και κατ΄επέκταση του κομματικού του προϊσταμένου Τσίπρα, είναι ξεκάθαρος: αν θέλετε να παραμείνετε βουλευτές, ψηφίστε την συμφωνία. Αλλιώς, δεν πρόκειται να είστε υποψήφιοι σε εκλόγιμη θέση (ή και καθόλου) στις νέες εκλογές που θα προκύψουν. Το «στριπτίζ» του ΣΥΡΙΖΑ, ως αποτέλεσμα του γδυσίματος που του προξενεί η επικείμενη συμφωνία, έχει τελικά πολλές προεκτάσεις γι αυτόν.   Γιώργος Μάστορας
Έγραψαν τα “Παραπολιτικά”: Ενισχύει τις δυνάμεις της η Χρυσή Αυγή μετά την υπογραφή του νέου επώδυνου ΜνημονίουΤο ολοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για την Χρυσή Αυγή που δημοσιεύτηκε το Σάββατο αποδείχθηκε προφητικό, καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες οι πολιτικές εκτιμήσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. .>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπαμπούλας του Grexit και το Τεράστιο Δημογραφικό Πρόβλημα
Μιχαήλ Αρβανίτης: Παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους ο εμπαθής Δήμαρχος Πατρών


Ο Βουλευτής Αχαΐας, Μιχαήλ Αρβανίτης, στην επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νικόλαο Βούτση, ζήτησε να ληφθούν μέτρα κατά του παρεκτραπέντος και εμπαθούς δημάρχου Πατρών, κ. Πελετίδη, ο οποίος απέστειλε -κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων- προς 15 αποδέκτες, μεταξύ των οποίων αντιδήμαρχοι, δημοτικές υπηρεσίες κ.α. το με αρ. πρωτ. 2490/70160 της 09/06/2015 έγγραφο, με το οποίο συνιστά όπως οι υπηρεσίες του Δήμου να μην διευκολύνουν την Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, όταν αιτείται την χορήγηση δημοσίων εγγράφων.
Ο Συναγωνιστής Αρβανίτης κατήγγειλε τον ως άνω Δήμαρχο ότι περιφρονεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ως εκλεγμένους αντιπροσώπους του Έθνους, κάνει κατάχρηση της εξουσίας του, παραβαίνει το καθήκον του, συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή και όσους την ψήφισαν και παραβιάζει το άρθρο 4 παρ.1 και 2 του Συντάγματος.
Ο αρμόδιος υπουργός, Ν. Βούτσης, δεν απήντησε επί της ουσίας του ερωτήματος.  ΠΗΓΗ


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΤΣΙΠΡΑ


Οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» υποκινούνται από την κυβέρνηση


Η δομή και η λειτουργία του παρακράτους στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του Τόπου έχει μια πρακτική αλληλοεξυπηρετήσεων με την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία. Οι «αντιφασιστικές» συμμορίες, ως κύρια έκφραση της παρακρατικής δράσης, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, έχουν ξεσαλώσει εντελώς με την διάπραξη ανήθικων και παράνομων ενεργειών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνωρίζοντας ότι όχι απλώς έχουν το απαραίτητο ακαταδίωκτο αλλά και το συνεχές «σπρώξιμο» από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχοντας να αντιμετωπίσει τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό της ανακολουθίας του ως προς τις προεκλογικές του εξαγγελίες και της ταύτισής του με την επερχόμενη συμφωνία μνημονιακού τύπου, πρέπει να βρει έναν τρόπο να εκτονώσει την «οργή» τόσο των άμεσων, όσο και των έμμεσων μελών  και υποστηρικτών του. Και επειδή πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, ως εξουσία, έχει προσγειωθεί στον σκληρό κόσμο της μνημονιακής προσαρμογής, με τις προεκλογικές εξαγγελίες για «σκίσιμο» και «κατάργηση» του Μνημονίου να ηχούν πια ως ένα κακόγουστο αστείο εξαπάτησης και αθέτησης υποσχέσεων, η μόνη διέξοδος που απομένει για να εκτονώσουν την «επαναστατικότητά» τους είναι ο ανέξοδος «αντιφασισμός» τους.  
Ο παρατηρητής του μικρόκοσμου των διαφόρων «αντιφασιστικών» ομάδων, είτε αυτές κινούνται στον «αντιεξουσιαστικό» χώρο, είτε στις διάφορες εκδοχές του αριστερισμού, θα δει ότι ο αντιεθνικισμός τους συνοδεύεται από ένα δήθεν φιλεργατικό προφίλ, στα πλαίσια πάντοτε του «ταξικού πολέμου» και της «προλεταριακής σκέψης». Ο ίδιος παρατηρητής θα διαπιστώσει ότι, ως επί το πλείστον, οι δραστηριότητες αυτών των ομάδων, όταν ξεφεύγουν από το κάδρο του «αντιφασιστικού αγώνα», είναι όχι μόνο μηδαμινές ως προς την διεκδικητικότητα ουσιαστικών και ρεαλιστικών αλλαγών υπέρ των εργαζομένων αλλά και εντελώς αφυδατωμένες ως προς την κριτική, αν όχι αρνητικότητα, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής που αυτός εξασκεί ως κυβερνητική εξουσία. Ας αναφέρουμε σ’ αυτό το σημείο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε μια «αντιεξουσιαστική» πορεία προς την πρεσβεία της Γερμανίας, η οποία είχε -υποτίθεται- αντιμνημονιακό χαρακτήρα, με συνθήματα αντιγερμανικά, αντιιμπεριαλιστικά, αντικεφαλαιοκρατικά. Συνθήματα, όμως, τα οποία βρίθουν πολλαπλών αντιφάσεων, αδυναμίας ικανοποιητικής ερμηνείας του χαρακτήρα της εξάρτησης της Χώρας, καθώς και μιας άτοπης, όσο και άσκοπης, επιχειρηματολογίας. Πολύ περισσότερο, όμως, αυτό το οποίο ξεχώριζε στην εν λόγω συγκέντρωση, «βγάζοντας μάτι»  με το περιεχόμενό της, ήταν η πλήρης απουσία οποιασδήποτε πολεμικής -ή έστω κριτικής- στο συγκεκριμένο πολιτικό ρεύμα και κομματικό φορέα που διαχειρίζεται σήμερα την κυβερνητική εξουσία στην Ελλάδα και συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική, εξαπατώντας τον Ελληνικό Λαό με «σκληρές διαπραγματεύσεις», «κόκκινες γραμμές», «ανυποχώρητη στάση» και τα συναφή. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκόπτεται  από κάθε είδους κριτική για την σαφή πολιτική όχι απλώς υποχώρησης αλλά ουσιαστικής παράδοσης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους.  
Το χαρακτηριστικό αυτό παράδειγμα αποτελεί μια μόνο απόδειξη της πυξίδας του μονοθεματικού και πρακτορίστικου χαρακτήρα των «αντιφασιστικών» ομάδων, οι οποίες με τον πιο ύπουλο τρόπο όχι μόνο δεν κινούνται έμπρακτα σε αντιμνημονιακές δράσεις, όχι μόνο δεν ασκούν έστω και στο ελάχιστο μια ουσιώδη κριτική, ένσταση, διαμαρτυρία απέναντι  στην επί του Μνημονίου κυβερνητική πολιτική, αλλά δια μέσου των καλυμμένων παρακρατικών ενεργειών του «μαχητικού αντιφασισμού» επιχειρούν να εξουδετερώσουν την μόνη συνεπή αντιμνημονιακή και αυθεντική φιλεργατική πολιτική δύναμη, αυτήν δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κάποιες ελάχιστες, αλλά «πνιγμένες» για ευνόητους λόγους, φωνές στον λεγόμενο «αντιεξουσιαστικό χώρο», αντιλαμβανόμενες το «αλισβερίσι» ανάμεσα στην κυβέρνηση και τις «συλλογικότητες» αυτές (οι οποίες ανενόχλητες από την οποιαδήποτε  νομική και ποινική δέσμευση προχωρούν την «αντιφασιστική» τους δράση σε ολοένα και περισσότερες εγκληματικές ενέργειες, δίχως να εστιάζουν σε ουσιαστικό αγώνα άρνησης της μνημονιακής κατοχής), μιλούν ξεκάθαρα για «παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ», το οποίο ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο τους. Μια σειρά  παραδειγμάτων τις τελευταίες εβδομάδες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.  


Την ώρα που η λαίλαπα του Μνημονίου επιχειρεί τον σχεδιασμό μια νέας σαρωτικής επίθεσης που θα ισοπεδώσει ξανά την Χώρα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού και την εφαρμογή της αποκρουστικής και προκρούστειας λογικής μιας σύγχρονης εργασιακής γαλέρας, οι παρακρατικές συμμορίες των «αντιφασιστικών» οργανώσεων διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον των αντιμνημονιακών συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, άμεσες δολοφονικές επιθέσεις κατά στελεχών της και θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον γραφείων της με την ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, η οποία από «χοιρινό κρέας», όπως τους αποκαλούσαν στο παρελθόν, φαίνεται  ότι έχει μετατραπεί πια σε σύμμαχο, συμμέτοχο και συνένοχο στην επιχείρηση εγκληματικών ενεργειών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στο αλλοπρόσαλλο αυτό ανθελληνικό μέτωπο των κρατικών δυνάμεων καταστολής και των «αντιεξουσιαστών» προστίθεται κι ένας συρφετός δημοσιογράφων, οι οποίοι με απύθμενο θράσος συνθλίβουν κάθε έννοια αληθοέπειας, αντικειμενικότητας και ειλικρινούς καταγραφής των γεγονότων, παρουσιάζοντας μια εντελώς διαστρεβλωτική και παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Με απύθμενο θράσος τα θύματα μετατρέπονται σε θύτες και αντιστρόφως, ανάλογα με το τι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ανθελληνικού καθεστώτος. Και έπεται συνέχεια… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   Γιώργος Μάστορας 

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8203390370265924117

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item