Widgets

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΝΔ: «ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ κι ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας»

Σαμαράς: Μνημόνιο κι ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας

Δουλοπρέπεια άνευ ορίων χαρακτήρισε τον Σαμαρά και το απόκομμά του κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του. Οι διεθνείς τοκογλύφοι είδαν για πρώτη φορά κυβέρνηση εκλεγμένη από τον Ελληνικό Λαό να εμφανίζεται πιο προσηλωμένη στα συμφέροντά τους από ότι οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό εκείνης της μαύρης, για τον Ελληνισμό, περιόδου της διακυβερνήσεως Σαμαρά ήταν ότι τα νομοσχέδια έρχονταν απευθείας στην αγγλική γλώσσα, ενώ πολλοί ήταν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, χωρίς καν να τα διαβάσουν.
Στα χρόνια της διακυβερνήσεως Σαμαρά εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν άνεργοι και απελπισμένοι, ενώ οι αυτοκτονίες της περιόδου υπολογίζονται σε 10.000Αυτές τις πολιτικές προσπάθησε να υπερασπιστεί ο ολετήρας του Ελληνισμού από την προσυνδιάσκεψη στα Τρίκαλα, λέγοντας ευθαρσώς ότι «για μας είναι εθνική «κόκκινη γραμμή», που την υποστηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και στο ευρώ».
Πρόκειται για το γνωστό «ευρώ πάση θυσία», που πολλές φορές έχει εμφανιστεί στις δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων. Με δεδομένο ότι τα μνημόνια που έχει υπογράψει ο Σαμαράς, περιέχουν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, είναι σαφές ότι ο Σαμαράς θέτει ως προτεραιότητα τη νεφελώδη έννοια του «ευρώ», δηλώνοντας ουσιαστικά ευθαρσώς ότι άμα κυβερνούσε ξανά τον τόπο, θα αποδεχόταν τα πάντα και θα έλιωνε τους Έλληνες κάτω από την μπότα του μνημονίου.
Η πρέπουσα απάντηση από τους Έλληνες Εθνικιστές έχει ήδη δοθεί από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο:
«Το ερώτημα που τίθεται μετά ταύτα είναι εάν αξίζει στην σημερινή εποχή, στον καιρό “της παρακμής της δύσεως” να μάχεται κανείς για Ιδέες; Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε αυτό το ερώτημα έχουμε δώσει την απάντηση μας με τον Αγώνα μας, με τις θυσίες μας, με τους τιμημένους νεκρούς μας, σε πλατείες και δρόμους και σε φυλακές.
Όχι, για εμάς δεν ισχύει το “ευρώ πάση θυσία”, γιατί πάνω από το χρήμα, πάνω από την κτηνωδία του καταναλωτισμού ευρίσκονται άλλες άξιες όπως Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Πολιτισμός, Παράδοση, Έθνος! Και εάν οι πολλοί όντας άβουλοι, μη γνωρίζοντας πόσο μοιραία είναι η επιλογή τους βαδίζουν προς τον γκρεμό, υπάρχουν και οι λίγοι, οι οποίοι αντιστέκονται!
Υπάρχουν και οι Χρυσαυγίτες, που με όλη την δύναμη της καρδιάς μας επαναλαμβάνουμε ότι εάν το δίλημμα είναι Ευρώ ή Ελλάδα, εμείς χωρίς δισταγμό απαντούμε ΕΛΛΑΔΑ!»  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ: «Εναντίον όλων - Γιατί είμαστε με τον Λαό και την Πατρίδα!»

Φοροεπιδρομή προανήγγειλε ο Φλαμπουράρης - Και συντόμως υπογράφουνε Μνημόνιο!


Στο γνώριμο στασίδι των συριζαίων, που κατά τα άλλα πολεμούν την διαπλοκή, στο MEGA βρέθηκε ο αρχηγός της παρέας της Αίγινας και εφευρέτης δημιουργικής ασάφειας, Αλέκος Φλαμουράρης, ο οποίος είπε ότι “Πηγαίνουμε να πετύχουμε μία συμφωνία την Δευτέρα και πιστεύουμε ότι και η ΕΕ θέλει το ίδιο”λέγοντας ουσιαστικά ότι θα υπογραφεί το μνημόνιο.
Μάλιστα, παραδέχτηκε κάποια από τα μέτρα που θα ληφθούν σχετικά άμεσα και ήδη αποτελούν σημεία συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και «δανειστών». Όπως χαρακτηριστικά είπε ότι ο φόρος εστίασης και ξενοδοχείων, που αφορά τα νησιά και τον τουρισμό, θα ανέβει στο 13%, ενώ και οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ θα έχουν πλέον αυξημένο ΦΠΑ, φέρνοντας σε απελπισία εκατομμύρια Έλληνες και σπρώχνοντας ακόμα περισσότερα στα όρια της φτώχειας ή και ακόμα παρακάτω.
Και όσον αφορά τους δήθεν «διαφωνούντες» που συνεχίζουν να νομίζουν ότι ο Σύριζα είναι αντιπολίτευση, ο Φλαμπουράρης είπε: “η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή θα θα έχει την ομόφωνη στήριξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι θα βάλουν μπροστά το συμφέρον της χώρας και των ανθρώπων που υποφέρουν”.
Σαν να ακούμε τον Σαμαρά πριν επιβάλλει «κομματική πειθαρχία»!  ΠΗΓΗ
Τασία Χριστοδουλοπούλου προς Έλληνες: Υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες και μην αντιδράτε!

Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι πλέον δραματική, τόσο στα νησιά, όσο και στα αστικά κέντρα που αυτοί συνωστίζονται. Χιλιάδες καταφτάνουν καθημερινά στα νησιά και οι κάτοικοι βιώνουν πρωτόγνωρες εικόνες, αφού οι εξεγέρσεις και οι βιαιοπραγίες καθίστανται καθημερινές, ενώ πλέον απειλείται και η δημόσια υγεία.
Ο Ελληνικός Λαός έχει εδώ και χρόνια εκφράσει την βούλησή του ενάντια στις λαθρομεταναστευτικές ροές, όμως οι πολιτικάντηδες επιμένουν να διατηρούν ανοιχτές τις πύλες εισόδου, ενώ αντίστοιχα έχουν σφραγίσει τις πύλες εξόδου, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Ο λόγος για αυτό είναι τα λεφτά, αφού όπως είπε πριν λίγο καιρό στην τηλεόραση: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο». Χθες, η ίδια υπουργός μίλησε με αφορμή την «Ημέρα του Πρόσφυγα» και πήγε την σκέψη της ένα βήμα παραπέρα.
Συγκεκριμένα είπε, σχετικά με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που περιμένουν να έρθουν από τις ακτές της Τουρκίας και τα εκατομμύρια που έχουν ήδη έρθει: «ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη στον πρόσφυγα, δεν αποτελεί εθελοντισμό ή ιδεολογική προτίμηση, αλλά ηθική και νομική υποχρέωση».
Κοινώς, «Έλληνες ΣΚΑΣΤΕ», και υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες για να παίρνει κονδύλια τo κράτος, να το μοιράζει στους "ημέτερους" και να κονομάνε οι «αντιρατσιστές», με απευθείας αναθέσεις και αγαστή συνεργασία με τους δουλεμπόρους
Υ.Γ. 1: Πρώτιστη νομική και ηθική υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και η έκφραση της βούλησής του.
Υ.Γ. 2:  Αυτοί ήταν πρόσφυγες:

Αυτοί είναι εισβολείς που έρχονται με όλες τις ανέσεις:
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ

Λαθρο-τουρισμός με την ανοχή του κράτους

Πολλοί είναι αυτοί που δήλωναν πως η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα και θα πρέπει να επενδύσει στον τουρισμό της, προκειμένου να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
Η αριστερή  ανάπτυξη ήρθε με τον λαθροτουρισμό, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προτιμούν τα ελληνικά νησιά αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, όπως τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου μας τονίζουν. Η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς η Λέρος, η Σύμη, η Χίος, η Σάμος και η Μυτιλήνη είναι από τα νησιά του Αιγαίου που υποφέρουν κυριολεκτικά από την εισροή των παράνομων εποίκων. Η ασφάλεια των νόμιμων κατοίκων κινδυνεύει, η κοινωνική δομή έχει διαταραχθεί και δημοτικές, αστυνομικές και λιμενικές αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αντιμετώπιση ή την καταστολή του φαινομένου.
Πιο συγκεκριμένα, στην Λέρο, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται στο νησί αγγίζει τους 100 καθημερινώς. Στο πλαίσιο ενός παράλογου ανθρωπισμού, χαίρουν «φιλοξενίας» στον προαύλιο χώρο του λιμενικού ξαπλώνοντας στο τσιμέντο, στεγνώνοντας τα ρούχα τους στα κάγκελα και με τα σώματά τους να είναι γεμάτα εξανθήματα. Όλα αυτά συντελούν στη μη τήρηση των κανόνων υγιεινής θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία των κατοίκων της Λέρου.
Στην Σύμη, από την άλλη, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει καταγραφεί το τελευταίο εξάμηνο φτάνει τους 4.000, οι οποίοι φιλοξενούνται στο κτίριο του λιμενικού και της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο είναι πως οι επιχειρήσεις διάσωσης των λαθρομεταναστών πραγματοποιούνται με τα ήδη ελατωμματικά σκάφη του λιμενικού, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για την χρήση τους ως πλωτά ασθενοφόρα και όχι για την περισυλλογή των παράνομων μεταναστών.
Η ιεροσυλία, φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει καθώς η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που πιάνουν λιμάνι στην Πατρίδα μας είναι μουσουλμάνοι. Έτσι, στην Χίο το κοντέρ της παράνομης εισβολής χτυπάει κόκκινο καθώς καθημερινώς υποδέχεται τουλάχιστον 250 λαθρο-εισβολείς. Το θράσος τους, βέβαια, δεν έχει όρια καθώς έχουν μετατρέψει σε καταυλισμό το νεκροταφείο του Μερσινιδίου. Χριστιανικοί τάφοι χρησιμοποιούνται ως παγκάκια, οι μαρμάρινες πλάκες του νεκροταφείου έχουν μετατραπεί σε απλώστρα για την μπουγάδα των μουσουλμάνων ενώ τα καντήλια που ανάβουν στους τάφους των εκλιπόντων προσώπων χρησιμοποιούνται ως ποτήρια για να πίνουν νερό και γάλα οι παράνομοι μετανάστες.
Αποκρουστική είναι και η εικόνα στην Σάμο. Μπορεί από τις διάφορες ημερίδες και τα τηλεπαράθυρα να καλεί η κυβέρνηση τους Έλληνες να αποδεχτούν τους λαθρομετανάστες γιατί είναι ηθική και νομική τους υποχρέωση, αλλά το ίδιο το κράτος εδώ και 4,5 μήνες δεν έχει αποστείλει την παραμικρή οικονομική βοήθεια, όπως κατά τα λεγόμενά του πάντα οφείλει, προκειμένου οι 500 και πλέον λαθρομετανάστες της Σάμου να σιτιστούν. 
Τέλος, στην πολύπαθη Μυτιλήνη η υποδοχή των 400 λαθρομεταναστών καθημερινά δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ειρηνική διαβίωση που ονειρευόταν τα αριστερά και δεξιά φερέφωνα. Τις προηγούμενες ημέρες Σύροι και Αφγανοί συνεπλάκησαν, ενώ λίγες ημέρες μετά εξεγερμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε λιμενικούς απαιτώντας την δωρεάν μεταφορά τους στο λιμάνι του Πειραιά.
Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στην μείωση του τουρισμού και στην αύξηση του λαθρο-τουρισμού. Άλλωστε αυτή δεν είναι η γη της επαγγελίας την οποία ευαγγελίζεται τόσα χρόνια η αριστερά;  ΠΗΓΗ

ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 


Γράφει ο Αντίοχος


Χθες το απόγευμα, η θεσσαλονικιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Homophonia – Thessaloniki Pride», στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μπουτάρειου δημαρχείου με τίτλο: «Θεσμικά- νομικά αιτήματα και δικαιώματα των Λε.Γκ.Α.Δ».

Στη μάζωξη παρευρέθη ο… αειθαλής (λόγω του ότι δε λέει να εμφανιστεί άσπρη τρίχα στην πλουσιότατη κώμη του, παρότι έχει καβατζάρει τα 70…) και… ποιητής (εκ του προχείρου…), αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κουράκης (κι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος εξήγγειλε την καθιέρωση μαθήματος ομοφυλοφιλίας στα σχολεία (χωρίς να διευκρινίσει από ποια βαθμίδα θα αρχίσει το μάθημα, προφανώς από τα δημοτικά). Ιδού:


«Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο. Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την αγωγή στην εκπαίδευση πάνω στη διαφορετικότητα. Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο».

Και μη χειρότερα  Αλλά υπάρχουν χειρότερα;  πηγή

ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΜΑ («ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ)


Γεια σας Συναγωνιστές!
Βλέποντας τη διαδήλωση των Ευρωψεκασμένων στο Σύνταγμα, πρόσεξα πως κάποιοι από τους διαδηλωτές, είχανε ανέβει στο περιστύλιο της βουλής, για να διαδηλώσουν υπέρ του φόβου τους μην τυχόν και βγούμε από την ΕΕ και έρθει σεισμός, λοιμός και καταποντισμός όπως προειδοποιούν τα κόμματα του παλαιομνημονιακού τόξου, των οποίων ο μοναδικός λόγος πολιτικής ύπαρξης πλέον, είναι να ασκούνε στη συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ «κριτική» ότι δήθεν δεν είναι τόσο  υποτακτικοί της Μέρκελ όσο αυτοί (πράγμα που δεν ισχύει, αφού οι ΣΑΝΕΛ έχουνε ήδη αποδείξει ότι όχι μόνο είναι το ίδιο με αυτούς). Η άνοδος τους στο περιστύλιο, μου θύμισε την προ ολίγων μηνών διαδήλωση Αντιεξουσιαστών – Αναρχικών, η οποία επίσης είχε ανεβεί στο περιστύλιο της βουλής. «Μπράβο δημοκρατία» λέω η νέα κυβέρνηση! Και τότε  ξάφνου μου ήρθε μια άλλη εικόνα!

Μου ήρθε στο μυαλό η φετινή πορεία Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τους τελευταίους Υπερασπιστές της Βασιλεύουσας και η παρουσία της στο Σύνταγμα, πριν από ένα μήνα. Μου ήρθε η εικόνα των ΜΑΤ που ήταν παρατεταγμένα μπροστά στο χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη, απέναντι από τους Συναγωνιστές και τον κόσμο που τιμούσε τους Ήρωες της Πόλης και λειτουργώντας εκ των προτέρων αποτρεπτικά για την πρόσβαση του κόσμου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (δε μιλώ καν για άνοδο στο περιστύλιο!). 


Τότε θυμήθηκα για άλλη μια φορά ότι στη μεταπολιτευτική «δημοκρατία», υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Αν είσαι του «συνταγματικού τόξου», μπορείς όποτε γουστάρεις να διαδηλώνεις στο περιστύλιο της Βουλής, είτε είσαι Αντιεξουσιαστής, είτε Ευρωψεκασμένος. Εάν όμως είσαι Χρυσαυγίτης, τότε δεν έχεις καν το δικαίωμα να παραβρεθείς στο χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη, ακόμη κι αν αυτό αφορά την απόδοση Τιμών στους Ηρωικούς Πεσόντες της Βασιλεύουσας. Αλλά τί σχέση μπορεί να έχει η απόδοση Τιμών σε Ηρωικούς Προγόνους με τα μεταπολιτευτικά ιδεώδη; Με την αναρχοκομμουνιστική παράνοια του απατρισμού δηλαδή και τον ψεκασμό της επιθυμίας παραμονής σε μια νομισματική ένωση;

(ΥΓ): Όσοι νομίζουν ότι η συγκέντρωση των Ευρωψεκασμένων «ενόχλησε» τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάνουν μεγάλο λάθος. Κάθε άλλο παρά τους ενόχλησε. Οι μόνοι σχετιζόμενοι με τη συγκυβέρνηση που ενοχλήθηκαν από αυτήν είναι οι σανοφάγοι οπαδοί της και τα παπαγαλάκια της.   Παρατηρητηριάκιας


Δυναμική συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής ενάντια στις προκλήσεις του Τουρκικού προξενείου - Φωτορεπορτάζ από την Κομοτηνή

Ηχηρό μήνυμα της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ..
Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών στην Δανία


Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών σημειώθηκε στη  Δανία και  το «Κόμμα του Λαού της Δανίας» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της χώρας.
Το κόμμα έλαβε 21,1%, έναντι 12,3% πριν από τέσσερα χρόνια. «Το αποτέλεσμα ξεπερνά και την πιο άγρια φαντασία μου», δήλωσε ο Πέτερ Σκάαρουπ, ηγετικό στέλεχος του κόμματος. «Είναι αλήθεια ότι στις εκλογές πηγαίνουμε καλύτερα απ’ό,τι λένε οι δημοσκοπήσεις, καθώς πολλοί δεν παραδέχονται ότι ψηφίζουν το κόμμα μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό». Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό.
Οι Δανοί εθνικιστές κέρδισαν 37 έδρες, Τρεις περισσότερες από τους Φιλελεύθερους και 15 περισσότερες απ’ όσες είχαν.
Όπως φαίνεται οι λαοί της Ευρώπης ξυπνούν από τον λήθαργο. Το  «Κόμμα του Λαού της Δανίας» κατέβηκε στις εκλογές με κεντρικό σύνθημα ενάντια στην μετανάστευση.  ΠΗΓΗ   Εθνικισμός

Έχει ακόμα το θράσος και μιλάει! Τζέφρυ Παπανδρέου σε εξοργισμένο δημοσιογράφο: Εγώ έσωσα την χώρα ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ! Τα λόγια είναι πράγματι φτωχά για να περιγράψει κανείς αυτό το κινούμενο ζόμπι της πολιτικής, τον Τζέφρυ Παπανδρέου που δικαίως έχει λάβει τον χαρακτηρισμό του εθνικού ολετήρα.
Γνήσιος απόγονος του καταστροφικού πατέρα του κυκλοφορεί στις 4 γωνιές της Ελλάδος και όπου τον φτύνουν, λέει ότι ψιχαλίζει. Σήμερα βρέθηκε στην Κοζάνη όπου ένας τοπικός δημοσιογράφος, ο οποίος προφανώς δεν ανήκει στην μεγάλη οικογένεια των πληρωμένων γραφίδων και εξωνημένων γλυφτών, παρά την επίθεση που δέχθηκε από τα κομματικά πασοκόσκυλα, ξεφτίλισε τον Τζέφρυ με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του.
Ο προδότης πολιτικάντης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως ζει στον κόσμο του και γι΄ αυτό πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων δεν δίστασε να πει πως... περικοπές έγιναν και για τους πολιτικούς (!), ενώ αυτός έσωσε την χώρα!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:   ΠΗΓΗ
Η Ελλάς αιμορραγεί Τα καλύτερα μυαλά εγκαταλείπουν την Πατρίδα

Παλιότερα οι άνθρωποι δεν σπούδαζαν, δεν ήταν τόσο μορφωμένοι όπως σήμερα, αλλά είχαν καρδιά, ψυχή και πίστη. Με το πέρασμα των χρόνων όλα σιγά σιγά άλλάξαν, αλλάζουν και θα αλλάζουν.
Μέχρι πότε θα αλλάζουν όμως και ως ποιό σημείο θα φτάσει ο άνθρωπος; Μήπως τελικά η πολλή μόρφωση και γνώση σε οδηγεί στο να χάνεις τις πολύ σημαντικές αξίες για την ζωή σου και για το κοινωνικό σύνολο; Μήπως χάνουμε αργά τους ηθικούς και κοινωνικούς φραγμούς που θα έπρεπε να προστατεύουμε και να  κρατάμε ως τις πολυτιμότερες αξίες μας;
Στην χώρα μας εδώ και χρόνια, ειδικότερα τα τελευταία πέντε, όλα φθίνουν. Μέσα λοιπόν σε αυτή τη κατάσταση έχουν αλλοιωθεί οι έννοιες της παιδείας, των πανεπιστημίων και της εκπαίδευσης. Κοπιάζουν οι νέοι να μπουν στα πανεπιστήμια να σπουδάσουν, να αποκτήσουν παιδεία, να γίνουν σωστοί επαγγελματίες και άνθρωποι. Το μόνο που καταφέρνουν όμως, όπως αποδεικνύεται τελικά, είναι να πηγαίνουν οι κόποι τους χαμένοι. Οι άνθρωποι έχουν χάσει την ευαισθησία τους, την ανθρωπιά τους, δεν έχουν την αίσθηση της συλλογικότητας, δεν αγαπούν τον συνάνθρωπο τους, το περιβάλλον, επομένως ούτε και την πατρίδα τους. Μορφωμένοι, περισπούδαστοι και δεν ενδιαφέρονται καν για την χώρα τους. Κι όμως, θα μπορούσε ν’ αντικρούσει κάποιος, νοιάζονται, ειδικά οι νέοι..
Πώς όμως; Ενδιαφέρονται και αγαπούν την πατρίδα τους αλλά φεύγουν από αυτή για να προσφέρουν τους κόπους τους σε άλλες χώρες; 200.000 "μυαλά" έχασε η Ελλάδα της μετά κρίσης εποχής.200.000 νέοι και νέες μετανάστευσαν σε άλλα μέρη, τα τελευταία 5 χρόνια, για να μεγαλουργήσουν και να προσφέρουν στο εξωτερικό. Οι μισοί από αυτούς στη Γερμανία και στην Αγγλία, ως γιατροί, στο χρηματοοικονομικό κλάδο και σε πανεπιστήμια.
Επιπλέον 50.000 σπουδάζουν εκτός συνόρων και η πιθανότητα να παραμείνουν εκεί μετά το τέλος των σπουδών τους, είναι αρκετά μεγάλη. Γιατί όμως όλα αυτά; Για πόσα χρήματα και ποιες θέσεις σιγουριάς αξίζει να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου και να κοιτάζεις μπροστά χωρίς να σε νοιάζει; Μήπως παλαιότερα δεν είχαν προβλήματα οι Έλληνες; Δεν ήταν φτωχοί; Δεν είχαν ανάγκες; Και βέβαια δεν ήταν πλούσιοι και βέβαια είχαν ανάγκες αλλά έβαζαν πάνω απ´ όλα τα πιστεύω τους, τα ιδανικά τους και φυσικά ήταν ολιγαρκείς κάτι το οποίο στις μέρες μας σπανίζει, ειδικά στους νέους...  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2814044785179715421

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item