Widgets

Το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τρέμει την ΟΡΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Προσπαθούν να την ΘΑΨΟΥΝ με ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ!


Public Issue για την κομματική εφημερίδα του Σύριζα: Τρίτη δύναμη και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία βεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αλλά και αυξάνει τα ποσοστά της. Στην δημοσκόπηση επίσης βεβαιώνεται η καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πραγματικά «μετράει μέρες» μέχρι να φτάσει στην κατάντια του Πασόκ και εν τέλει να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου.
Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Public Issue για την κομματική εφημερίδα του Σύριζα, εμφανίζει «αυτοκρατορικά» ποσοστά για τον Σύριζα, τα οποία φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνουν άλλωστε και οι στημένες – δήθεν «ακομμάτιστες» - διαδηλώσεις, τα ποσοστά του Σύριζα θα καταρρεύσουν με την υπογραφή του νέου επαίσχυντου μνημονίου.
Η υπογραφή του μνημονίου θα καταστήσει τις μνημονιακές δυνάμεις να μην έχουν σκοπό ύπαρξης και θα τις διαλύσει, αφού θα απορροφηθούν στον Σύριζα, ενώ αντιστοίχως ο Σύριζα θα χάσει το πλειοψηφικό ρεύμα που αντιτίθεται στο μνημόνιο, αλλά και στον παραλογισμό του αριστερισμού, που πρεσβεύει το κυβερνών κόμμα και οι ψεκασμένοι «εταίροι πλήρους ευθύνης».

Το αστείο είναι ότι η εν λόγω δημοσκόπηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε να δηλώσει ότι απαρτίζεται από χαχόλους ολκής, με πρωτοστάτη τον... ασταθή πρόεδρό τους. 120% είπαν ότι αθροίζει η δημοσκόπηση, μη μπορώντας να καταλάβουν ότι έχει γίνει ήδη η πρέπουσα αναγωγή και απλώς παρουσιάζεται το πόση ήταν η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Πάντως μην αγχώνονται, άμα είναι να αφαιρεθεί ένα 19,5% από την δημοσκόπηση, αυτό θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία, που συντόμως θα αγωνίζεται για να μπει στη Βουλή.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΝΔ: «ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ κι ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας»

Σοκ από τις μνημονιακές προτάσεις της συγκυβέρνησης - Έρχεται βαρύς μνημονιακός χειμώνας!

Δεν υπάρχουν πια «κόκκινες γραμμές» - Μόνο Μνημόνιο!
Την αισιοδοξία τους για άμεση επίτευξη συμφωνίας τιτίβιζαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διεθνείς τοκογλύφοι. Το κλίμα έγινε άξαφνα αισιόδοξο μόλις έφτασε στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας με το πακέτο των «ελληνικών προτάσεων», το οποίο και έγινε αποδεκτό ως «βάση συζήτησης» από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Σήμερα οι εφημερίδες και τα κανάλια διαρρέουν κομμάτια της πρότασης Τσίπρα, όμως το σύνολο της προτάσεως παραμένει διαπραγματευτικό απόρρητο. Ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος, αφού συγκεκριμένα επαχθή μέτρα θα συμφωνηθούν, θα υπογραφούν, αλλά θα παρουσιαστούν ως «αναγκαίο κακό», που υπέγραψε η κυβέρνηση στα πλαίσια του «έντιμου συμβιβασμού». Γι’ αυτό και δεν διαρρέει το σύνολο της προτάσεως για να μην δουν οι χαχόλοι ότι πολλά από αυτά έχουν προταθεί εξαρχής από τον Σύριζα.
Βεβαίως ότι επίκειται η συμφωνία ενός επαχθούς μνημονίου φαίνεται και από τις προτάσεις που ήδη διέρρευσαν. Οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για συγκεκριμένα ανθυγιεινά και επικίνδυνα επαγγέλματα καταργούνται άμεσα. Ο χώρος της εστίασης θα γνωρίσει ύφεση και μαρασμό, με τον ΦΠΑ να πηγαίνει στο 23%. Η μεσαία τάξη θα πληρώσει μεγαλύτερη «εισφορά αλληλεγγύης», ενώ όλοι οι εργαζόμενοι θα δουν μία νέα μείωση του μισθού τους κατά 1% ή 2%, προκειμένου να κλείσει λίγο η τρύπα του ασφαλιστικού.
Επιπλέον των παραπάνω, θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες μίας ήδη ανοχύρωτης χώρας, παρά τις διαβεβαιώσεις Καμμένου ότι «δεν θα αφοπλίσουν την χώρα», ενώ παράλληλα αναμένεται ενταφιασμός όλων των «κλειστών» επαγγελμάτων, τα οποία θα υποστούν απότομο «άνοιγμα». Αυτά είναι μέτρα που ούτε η ΝΔ δεν μπόρεσε να περάσει καθότι είναι από τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα, που εξολοθρεύουν ολόκληρους εργασιακούς κλάδους.
Και βεβαίως επί όλων αυτών των μέτρων, θα συνεχίσει να εφαρμόζεται η υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στην δικαιοδοσία του Δικαστηρίου του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, ήτοι η χώρα θα συνεχίσει να είναι ένα μνημονιακό προτεκτοράτο, αλλά… με «πρώτη φορά αριστερά».   ΠΗΓΗ

Κυβέρνηση της φάπας – Διαπραγμάτευση της πλάκας - ΒΙΝΤΕΟ


Νέα… αριστερά εποχή και νέα ήθη, αφού αντί τα μέτρα να παραλαμβάνονται στα αγγλικά και να γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με σκυμμένο το κεφάλι και ενοχές, πλέον τα ίδια μέτρα γράφονται στην Ελλάδα και γίνονται αποδεκτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με περίσσιο θράσος και επικοινωνιακούς τακτικισμούς. Πρόκειται για την τέλεια εκδίκηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού οι συριζαίοι και ψεκασμένοι επικριτές του θα γίνουν οι απολογητές ενός νέου… αριστερού μνημονίου.
Το μόνο που δεν άλλαξε στις «διαπραγματεύσεις» είναι η ουσία. Κατά πρώτον ο Γιουνκέρ διατήρησε την παράδοση να σφαλιαρίζει τους Έλληνες διαπραγματευτές. Αυτό που έκανε στον Στουρνάρα και τον Βενιζέλο, στον οποίο έφερε το μνημόνιο στο κεφάλι, το έκανε τώρα και στον Τσίπρα, τον οποίο και χαστούκισε… φιλικά λίγο πριν την υπογραφή της μνημονιακής συμφωνίας.
Κατά δεύτερον η συμφωνία, που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έρθει υπό τη μορφή παράτασης και νέων μέτρων αργότερα ή σε μία… δόση, έχει όλα τα μνημονιακά χαρακτηριστικά. Νέους φόρους, μειώσεις μισθών, άνοιγμα «κλειστών» επαγγελμάτων και φυσικά αγγλικό δίκαιο, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και υποταγή. 
Το νέο... αριστερό μνημόνιο είναι προ των πυλών και σύντομα οι χαχόλοι των πλατειών, είτε αυτοί είναι συριζαίοι που διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησής τους, είτε είναι νεοδημοκράτες θιασώτες της "πρότασης Γιουνκέρ", που ζητωκραυγάζουν επειδή μένουν άνεργα τα παιδιά τους, θα ενωθούν κάτω από το... "ανθρωπιστικό" νέο μνημόνιο.
Και τότε το πολιτικό σύστημα θα έχει ρίξει κάθε προσωπείο, αναδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και το "δημοκρατικό τόξο".ΠΗΓΗ
Από τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εφημερίδα Real News
«...Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει να κυβερνήσει. Η «δημιουργική ασάφεια» εξελίσσεται σε ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Ας πάρουν επιτέλους μία απόφαση! Η οικονομία καταρρέει και αυτοί δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν την καταστροφή της.»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ: «Εναντίον όλων - Γιατί είμαστε με τον Λαό και την Πατρίδα!»

Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr: “Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να υπάρχει εθνική παραγωγή”

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στην ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τις Μανιάτισσες της Μάχης του Δυρού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μεγάλη παρουσία Συναγωνιστών και του Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά η Χρυσή Αυγή τίμησε τις Μανιάτισσες της Μάχης του Δυρούμ, που τσάκισαν τα στρατεύματα του Ιμπραήμ,με μόνο τους όπλο την Αθάνατη Σπαρτιάτικη ψυχή έδωσαν νέα πνοή στην Επανάσταση του Έθνους.

Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και ακολούθησε πομπή με τα λάβαρα των Μανιατών να ανεμίζουν ψηλά ως το Σύνταγμα όπου και ακολούθησε η κατάθεση Στεφάνων εις το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.    ΟΛΑ ΕΔΩ!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων

Απέλπιδες προσπάθειες Σαμαρά να περισώσει το πολιτικό του σαρκίο


Η επόμενη μέρα από την υπογραφή του νέου μνημονίου από την συγκυβέρνηση Σανέλ, θα βρεί τις μνημονιακές δυνάμεις της χώρας χωρίς λόγο ύπαρξης. Κανείς πλέον δεν θα έχει ενδιαφέρον να ακούσει τι έχουν να πουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, αφού ο Σύριζα και οι Ανέλ θα τους έχουν αναπληρώσει πλήρως.
Για ποιο λόγο να ενδιαφερθεί κάποιος που επιθυμεί μνημόνια και υποταγή για τη νουδούλα, το κλεφτοπασόκ και το κόμμα του Μπόμπολα, εφόσον ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα έχουν υπογράψει μνημονιάρα, αντάξια μόνο ενός Λουκά Παπαδήμου; Ποιός ο λόγος να ψηφίσει κάποιος λαθρολάγνος τα κόμμα της κλεπτοκρατίας,αφού και οι Σανέλ πλημμύρισαν τον τόπο με λαθρομετανάστες;
Αυτό το ζοφερό πολιτικό μέλλον της ΝΔ και του ίδιου προσπαθεί να αποτρέψει ο Σαμαράς. Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» αποκαλύπτει, ουσιαστικά, το περιεχόμενο των συζητήσεών του με τον Σημίτη, κάνοντας έκκληση για μία μεγάλη συγκυβέρνηση του «δημοκρατικού τόξου», ακόμα και χωρίς τον Τσίπρα και γενικότερα με όσους συριζαίους είναι πρόθυμοι για μία νέα «κυβέρνηση Παπαδήμου».
Το κακό για αυτόν τον φιλόδοξο δικτατορίσκο είναι ότι οι όποιες προσπάθειές του μοιραία θα βρουν απέναντί τους τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα και αν συνωμοτήσει, προκειμένου να έχουμε άλλη μία κυβέρνηση νουδούλας, αυτή θα καταψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει φανερά δείξει την απαξία και την... στομαχική διαταραχή του απέναντι στο συγκεκριμένο μνημονιακό μόρφωμα.
Το πολιτικό σκηνικό έχει πλέον ξεκάθαρη ροπή προς την εξαφάνιση της Νέας Δημοκρατίας και την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία θα δώσει τη μάχη ενάντια στην αποδόμηση του Έθνους από τους κοσμοπολίτες της μνημονιακής δεξιάς και τους διεθνιστές της αριστεράς.    ΠΗΓΗ

Δεκάδες κατεστραμμένα εκκλησάκια στην Μυτιλήνη: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τους βανδαλισμούς των λαθρομεταναστών
Οργή και αγανάκτηση για τους βανδαλισμούς στα εικονοστάσια και εξωκλήσια
Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στη Λέσβο από τα μικρασιατικά παράλια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, στη διαδρομή από το Μανταμάδο προς τη Μυτιλήνη έχουν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια. Πέρα από τους βανδαλισμούς έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα – εκτός των πρόσφατων επεισοδίων – μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες.
Τα τοπικά μέσα και οι φορείς προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, σχετικά με το κίνητρο των βανδαλισμών αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον όρο «θρησκευτικές διαφορές». Όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.    ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης: 960 μας προτίμησαν το Σάββατο  ΚΑΙ  
Τουρκοσύναξη στη Ροδόπη παρουσία του «προξενείου» με ύβρεις εναντίον της Ελλάδας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9101605206716918825

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item