Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΦΑΠΑΣ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!


Κυβέρνηση της φάπας - Κατατέθηκε το «Μνημόνιο Κατανόησης»: Επίκειται η συμφωνία και οι υπογραφέςΚείμενο υπό τον τίτλο «Memorandum of Understanding» ή ελληνιστί «Μνημόνιο Κατανόησης» απέστειλε η Κομισιόν, ήτοι ο... φιλέλλην Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς το μαρξιστικό διοικητήριο του Μεγάρου Μαξίμου. Στο κείμενο αυτό, όπως μετέδωσαν ήδη, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, περιλαμβάνονται φοροεισπρακτικά μέτρα ύψους 3,5 δισ. ευρώ μόνο για το 2015, ενώ προφανώς έπονται και άλλα στα επόμενα χρόνια και ιδιαιτέρως μετά την παραλαβή του τρίτου πακέτου στήριξης.

Επειδή όλες αυτές οι ειδήσεις παρότι αληθινές τείνουν να διαψεύδονται από το Μέγαρο Μαξίμου, επιλέξαμε επί κάποια ώρα να μη σχολιάσουμε το ζήτημα. Πράγματι, μετά από λίγο βγήκε η διάψευση από την κυβέρνηση. Όμως λίγο μετά βγήκε η διάψευση της διάψευσης, αφού ο Βαρουφάκης παραδέχτηκε ότι απεστάλη «φιλοτροϊκανό κείμενο» από την Κομισιόν, γεγονός που σημαίνει πως όντως αυτο το κείμενο, με αυτόν τον τίτλο και αυτά τα μέτρα υφίσταται.
Πως γίνεται όμως από την μία ο Βούτσης να λέει ότι «σύντομα έρχεται επώδυνη συμφωνία» και από την άλλη ο Βαρουφάκης να λέει ότι η Κομισιόν (που υποτίθεται είναι με την «δική μας» πλευρά, σε αντίθεση με το ΔΝΤ) έστειλε «φιλοτροϊκανό κείμενο»; Πολύ απλά, ο Σύριζα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους και όντως εντός των επομένων ημερών θα υπογραφεί η νέα μνημονιακή συμφωνία, που θα επικυρώνει τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ, προσθέτοντας επιπλέον νέα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Πολύ σημαντικότερο δε, η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας μέσω της υπαγωγής στο Αγγλικό Δίκαιο, είναι μέρος και της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου.
Για ποιο λόγο, λοιπόν, αυτό το κείμενο προκάλεσε την «οργή» του Βαρουφάκη; Που βρίσκεται η απόσταση μεταξύ Αθήνας και «δανειστών»; Πολύ απλά ο Γιούνκερ έστειλε προς επικύρωση την συμφωνία, όμως είτε από αμέλεια, είτε από σκοπό, ονόμασε το κείμενο «Μνημόνιο». Αυτό θα διευθετήσει τις επόμενες μέρες ο Βαρουφάκης! Το όνομα του κειμένου! Τα μέτρα τα έχουν ήδη συμφωνήσει.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Καταρρέουν τα ψέμματα του Ανθελληνικού SYRIZA, παραδίδει την Πατρίδα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λίγο πριν την υπογραφή του νέου Μνημονίου ο Τσίπρας προσπαθεί να πείσει πως διαπραγματεύεται σκληρά

Ηχηρές ανακοινώσεις έκανε κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στο υπουργείο Παιδείας, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το περιεχόμενο αυτών των δηλώσεων, η κυβέρνηση κατάθεσε πλήρες σχέδιο στους διεθνείς τοκογλύφους, επί του οποίου αναμένει να επέλθει η «συμφωνία».
Συνέχισε δε λέγοντας ότι «όλη η Ελλάδα πια γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται. Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή, διαπραγματευόμαστε με σχέδιο, με στρατηγική. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθεια που γίνεται και για το γεγονός ότι η Ελλάδα στέκεται σε αντίξοες συνθήκες και διεκδικεί τα δίκια της».
Το δυστυχές στην όλη υπόθεση, για τον Τσίπρα, είναι ότι ουδείς τον πιστεύει, αφού όλοι γνωρίζουν ότι διατηρεί ρητορεία εξωτερικού και εσωτερικού. Ενώ στο εσωτερικό εμφανίζεται «μαχητικός», στις διαπραγματεύσεις τρώει φάπες και του φοράει γραβάτες ο Γιούνκερ. Επιπροσθέτως των παραπάνω, ουδείς τον πιστεύει, διότι το μοναδικό κείμενο που κατατέθηκε χθες ήταν από την Κομισιόν προς το Μέγαρο Μαξίμου, με τον... διακριτικό τίτλο, «Μνημόνιο Κατανόησης».
Την ύπαρξη του παραπάνω κειμένου την διέψευσε, μεν, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά την επιβεβαίωσε ο Βαρουφάκης, κάνοντας λόγο για «φιλοτροϊκανό κείμενο», αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση ψεύδεται ασυστόλως, προφασιζόμενη διαπραγματεύσεις, την ώρα που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους. Το πραγματικό ερώτημα, λοιπόν, στις δηλώσεις Τσίπρα είναι αν ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει την διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται και σε αυτούς που κάνουν πραγματική αντίσταση στα μνημόνια.
Η διαφορά είναι ότι οι μεν «αντιστασιακοί» του καναπέ, πίνουν τα κοκτέηλ στις πισίνες τους και συντόμως θα υπογράψουν το τρίτο μνημόνιο, ενώ αυτοί που πραγματικά αντιστέκονται στα μνημόνια και την υποταγή είναι φυλακή ή σε κατ' οίκον περιορισμό, κατ' εντολή της μνημονιακής εξουσίας προς επίορκους δικαστικούς, ενώ εναντίον τους έχει συνωμοτήσει η εγχώρια πλουτοκρατία, σε αγαστή συνεργασία με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και τρομοκράτες.   ΠΗΓΗ
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα, Αλέξη;
Δακρύβρεχτο άρθρο - μήνυμα προς τους διεθνείς τοκογλύφους έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σκοπούμενο του εκτενούς πονήματος του πρωθυπουργού ήταν να πειστεί η ευρωπαϊκή - διεθνής τοκογλυφία για τις παραχωρήσεις, τις οποίες έχει κάνει, και να μην εγείρει περαιτέρω αξιώσεις, τουλάχιστον για τώρα.
Ο Τσίπρας πιστός στην τακτική του παπανδρεϊσμού λέει μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα, προσπαθώντας ωστόσο να κρύψει μέσα από λεξιμαγείες και ατυχείς μεταφορές το γεγονός ότι έχει πραγματοποιήσει άτακτη υποχώρηση ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων. Πραγματοποιεί, μάλιστα, μία - για την τιμή των «όπλων» - λεκτική επίθεση εναντίον των τοκογλύφων, η οποία έτσι και αλλιώς απαντήθηκε με την κατάθεση του «Μνημονίου Κατανόησης», που τον έπιασε απροετοίμαστο και οδήγησε σε διάψευση της διάψευσης.
Το πραγματικό επιχείρημα του Τσίπρα, σαν κρυμμένος θησαυρός, κρύφτηκε επιμελώς στον επίλογο του άρθρου του και στην παράκληση, προς τους διεθνείς τοκογλύφους, να διαβάσουν το πόνημα του Αμερικανού συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουεϊ, «Για ποιον χτυπά η καμπάνα». Το μυθιστόρημα έχει ως κεντρικό πρόσωπο έναν αμερικανό καθηγητή, ο οποίος εγκαταλείπει την πατρίδα του και πηγαίνει στην Ισπανία για να πολεμήσει στο πλευρό των αναρχοκομμουνιστών κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου. Στο τέλος του βιβλίου, ο «ήρωας» πείθει τους ομοϊδεάτες του να φύγουν, ενώ ο ίδιος βρίσκει τον θάνατο χρησιμοποιώντας τον εαυτό του για να καθυστερήσει την «φάλαγγα των φασιστών», όπως εύγλωττα αναφέρει το βιβλίο.
Κοινώς, για μία ακόμη φορά ο Τσίπρας, επικαλείται την ανάγκη στήριξης της συγκυβερνήσεως των συριζοψεκασμένων, ώστε να μην έρθει η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, η παράκληση αυτή αποκτά και ευρωπαϊκό αντίλαλο, δεδομένου ότι τα εθνικιστικά κινήματα σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο ανεβαίνουν, δεδομένης της αφύπνισης των Λαών, ενάντια στην δικτατορία των τοκογλύφων.
Η προδιαγραφείσα πορεία, όμως, της Ευρώπης προς την αναγέννηση, ύστερα από τον υλιστικό βούρκο, του οποίου το τέλος είναι η μαρξιστική διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, είναι μη αναστρέψιμη. Έτσι, ας είναι σίγουρος ο Τσίπρας ότι συντόμως οι καμπάνες θα ηχήσουν για τον ίδιο και ο τόνος τους θα είναι πολιτικά... πένθιμος. Η δε απάντηση στο "No Pasaran", που εντέχνως προσπαθεί να περιλάβει στον λόγο του, προς τέρψιν της νομεκλατούρας των Εξαρχείων, θα είναι "Pasaremos"!  ΠΗΓΗ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ;


Καλό μήνα συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Με την επίσπευση της συμφωνίας και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, συμφώνησαν χθες βράδυ οι, Τσίπρας, Μέρκελ και Ολάντ, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Απ τη μία βέβαια γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα του πρωθυπουργού δεν είναι τόσο οι αντιδράσεις που θα έχει από την Ελληνική κοινωνία, όσο οι αντιδράσεις από το εσωτερικό του Σύριζα, και οι οποίες εκδηλώθηκαν, εγγράφως παρακαλώ.

Η αφορμή δόθηκε με την επιλογή της Παναρίτη για εκπρόσωπος της Χώρας μας στο ΔΝΤ. Η επιστολή που εστάλη στον πρωθυπουργό, και η οποία υπογράφεται από 43 βουλευτές του Σύριζα, δεν έχει σαν στόχο, τόσο την επιλογή Παναρίτη, όσο έχει να καταδείξει την αρνητική «παρουσία» αυτών των βουλευτών και στις λοιπές κυβερνητικές επιλογές και οι οποίες δεν συνάγουν με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Βέβαια οι υπογράψαντες το κείμενο της επιστολής , δεν ανήκουν στα πρωτοκλασάτα στελέχη στου Σύριζα, αλλά είναι οι αποτελούντες τις διάφορες συνιστώσες του κυβερνόντος κόμματος.

Από την άλλη το θέμα Παναρίτη ήταν μια καλή αφορμή και για την έξοδο Βαρουφάκη από το κυβερνητικό σχήμα, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο τελευταίος τόσο στο εσωτερικό της Χώρας όσο και στο εξωτερικό. Ο Βαρουφάκης χαζός δεν είναι, είναι όμως φοβερά υπερόπτης και νάρκισσος. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του Βαρουφάκη δεν του «επιτρέπουν» να φανεί προς τα έξω ότι τον διώχνουν από την κυβέρνηση, αλλά πρέπει να φανεί ότι αποχωρεί μόνος του λόγω διαφωνιών. Τέλος, επειδή οι αριστεροί είναι μανούλες στο να κατασκευάζουν σενάρια δεν αποκλείεται και η επιλογή Παναρίτη να αποτέλεσε σκόπιμη επιλογή.

Όπως και να’χει πάντως την «νύφη», και εννοώ το καμουφλαρισμένο μνημόνιο, που έρχεται δεν θα την χρεωθεί ούτε η Παναρίτη, ούτε ο Βαρουφάκης ούτε οι συνιστώσες, αλλά ο πάντα προδομένος Ελληνικός λαός.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! =>   ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ κατασπαταλούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ το υστέρημα του Ελληνικού Λαού!  και  Η Απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ των Βολεψάκηδων-Άνεργων Εργατοπατέρων ! (Τώρα πλέον τους έμαθες)

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Πολλοί ήταν οι συνταξιούχοι που στις τελευταίες εκλογές πίστεψαν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και την ελπίδα που θα ερχόταν και του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους . Αυτή τους την επιλογή φαίνεται ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβά, καθώς οι συνταξιούχοι θα είναι ένα από τα θύματα της συμφωνίας που ουσιαστικά σημαίνει νέο μνημόνιο με τους θεσμούς όπως βάφτισαν την τρόικα οι φιλελεύθεροι αριστεροί.

Η πρόταση της τρόικας είναι ρητή και απαιτητική: «Καμία σύνταξη να μην ξεπερνά το 53% του μισθού, γιατί το ασφαλιστικό σας σύστημα δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει μεγαλύτερα ποσά».

Η απαίτηση αυτή τέθηκε, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Brussels Group, όπου κυριαρχούν το ασφαλιστικό και οι παραμετρικές αλλαγές σε όρια ηλικίας και υπολογισμό συντάξεων.

Μέλος της ελληνική ομάδας που συμμετέχει στις συζητήσεις αποκάλυψε την απαίτηση των θεσμών στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, που κρατά σιγήν ιχθύος για το πραγματικό περιεχόμενο των διαλαμβανομένων στο τραπέζι θεσμών (Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ) και κυβέρνησης , η οποία ισχυρίζεται ότι «δεν προτίθεται» να προχωρήσει σε μείωση συντάξεων, όπως αναφέρεται στο τελευταίο ανεπίσημο κείμενο που διέμεινε το Μέγαρο Μαξίμου την περασμένη Τετάρτη για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τα σημεία σύγκλισης με τους δανειστές.

Τι σημαίνουν οι μειώσεις

Η απαίτηση των θεσμών σημαίνει ότι η ανώτατη κύρια σύνταξη στο Δημόσιο για υπάλληλο με 37 έτη υπηρεσίας και βαθμό γενικού διευθυντή δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 900 ευρώ από 1.386 που είναι σήμερα μετά τις μειώσεις που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Για μισθωτό με ασφάλιση στο ΙΚΑ, η μείωση του ποσοστού αναπλήρωσης στο 53% σημαίνει ότι καμία σύνταξη δεν θα ξεπερνά τα 1.250 ευρώ, ενώ σήμερα ένας εργαζόμενος με 37 έτη ασφάλισης (11.100 ένσημα) και με μισθό 2.300 ευρώ παίρνει 1.425 ευρώ μετά τις περικοπές του Μνημονίου.

Η πρόβλεψη, μάλιστα, για ποσοστό αναπλήρωσης 53% δεν είναι τυχαία, καθώς περιλαμβάνεται στην τελευταία αναλογιστική μελέτη που έστειλε το υπουργείο (τέλη του 2014) στην Κομισιόν, η οποία με τη σειρά της δημοσιοποίησε πρόσφατα σε δική της έκθεση τις προβλέψεις για την εξέλιξη των συνταξιοδοτικών δαπανών τα επόμενα χρόνια σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε πορεία εκτροχιασμού.

Στη μελέτη αυτή γινόταν η πρόβλεψη ότι έως το 2020 το ποσοστό αναπλήρωσης στις συντάξεις από το 64,4%, που είναι σήμερα, θα υποχωρούσε στο 53,02%, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοζόταν το νέο σύστημα υπολογισμού από το 2015 και μετά.

Η απαίτηση των θεσμών όμως να πέσουν οι συντάξεις στο 53% νωρίτερα (από το 2015 ή το 2016, αντί του 2020) ανοίγει πλήρως όλη την καυτή ατζέντα για το ασφαλιστικό.

Η Λύση είναι μόνο μία και δεν θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε: Είναι η πρόταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή μονομερής καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του επαχθούς χρέους.

Υ.Γ. Και για μην ξεχνιόμαστε δείτε τι έλεγε πριν λίγους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ για του συνταξιούχους τότε που ήθελε να υφαρπάξει την ψήφο τους
Ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής η Ε.Ε. προβαίνει στο αυτονόητο: Αναγνωρίζει την Κύπρο

Ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής η Ε.Ε. προβαίνει στο αυτονόητο: Αναγνωρίζει την Κύπρο
Μετά από γραπτή ερώτηση που κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σχετικά με την αναγραφή του κατεχόμενου χωριού Άσσια, στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ως Τουρκία οι αρμόδιες αρχές προέβησαν στο αυτονόητο και διόρθωσαν αυτό το "λάθος".

Ως Ευρωβουλευτές αλλά και σαν νοήμονες άνθρωποι κατανοούμε τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τέτοιου είδους λάθη και ατοπήματα.


Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, επίσης, ότι στο ψήφισμα που αφορούσε τους αγνοούμενους από την Άσσια τους χαρακτήριζες σαν "Ελληνοκύπριους" και τους διαχώριζε από τους Έλληνες. Φυσικά αυτό, όμως, έρχεται ενάντια στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας που ξεκάθαρα μιλάει για Ελληνική Κοινότητα και πουθενά δεν αναφέρει τον όρο "Ελληνοκύπριοι".

Εννοείται πως οι ΑΝΑΝικοί πατριώτες Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ και της ΝΔ δεν ασχολήθηκαν με το θέμα. ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Σπάρτη τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΤην Παρασκευή 29 Μαΐου οργανώθηκε από την Τ.Ο. Σπάρτης για πρώτη φορά πορεία προς τιμήν του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας και τον υπερασπιστών της.  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ => ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λάμπρος Φουντούλης: Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι έργο των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Σε αυτήν κατήγγειλε την υποκριτική στάση των πολιτικών κομμάτων, τόσο εθνικών, όσο και ευρωπαϊκών, που ενώ δήθεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και κατηγορούν την Ρωσία, ταυτόχρονα κάνουν πως δεν βλέπουν τη συστηματική παρακολούθηση ευρωπαίων πολιτών από τις ίδιες τους τις κυβερνήσεις. Επίσης, γίνεται φανερό πως το μόνο που στην πραγματικότητα τους ενδιαφέρει, είναι να μην κινδυνεύσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να μπορούν να διαδίδουν ανενόχλητα την προπαγάνδα τους. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης ΕΔΩ


ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


Οι συνεχόμενες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, και ιδιαίτερα στον νομό Καβάλας, με τις οποίες εκτίθενται ανεπανόρθωτα οι υπηρέτες του μνημονίου αποτέλεσαν το κίνητρο για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής.
Το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλει το μνημονιακό κράτος απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές θα προσκρούσει πάνω στον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.  
Τ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν αποδέχτηκε το διορισμό της, η Παναρίτη, ύστερα από τις πανταχόθεν βολές

Την οσιοποίηση της Έλενας Παναρίτη της Αργυράμοιβης, προτείνει το Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από την χάρη που τους έκανε να μην αποδεχτεί τον διορισμό της στο ΔΝΤ. Μάλιστα, λέγεται, ότι στην πρόταση περιλαμβάνεται και ο τρόπος εορτασμού με άναμα λαμπάδας στο... μήκος της αλυσίδας του ποδηλάτου του Τζέφρυ.
Θυμίζουμε ότι το οικονομικό επιτελείο πρότεινε, οριστικώς και αμετακλήτως, τον διορισμό της Έλενας Παναρίτη, κηπουρού του Τζέφρυ, στην θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ. Αυτή η πρόταση από μόνη της είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει το βιωτικό επίπεδο του Λαού μας, αφού ακόμα και οι πιο απελπισμένοι γέλαγαν με την «πρώτη φορά αριστερά».
Εν τέλει, η ίδια η Παναρίτη τους απάλλαξε (;) από την ξεφτίλα, λέγοντας ότι δεν αποδέχεται τον διορισμό της και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την αναγόρευση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τώρα που καθάρισε από την δικαιοσύνη, στην θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ. Ξέρει, άλλωστε, αυτός από φάπες και έτσι δεν θα του φανεί δύσκολη η δουλειά...  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ. ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΜΜΕ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω λαθρομεταναστών! Ο Δήμαρχος εκλιπαρεί να τους πάρουν από το νησί
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω… λαθρομεταναστών! Ο Δήμαρχος εκλιπαρεί να τους πάρουν από το νησί
Αποκλειστικές φωτογραφίες με selfies και προσευχές από την «μεταφορά» τους στην Αθήνα!

 Το νησί της Λέσβου δέχεται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Με τη διαχείριση των εισροών να έχει καταστεί αδύνατη, ο δήμαρχος κάνει έκκληση για μεταφορά των ανθρώπων αυτών από το νησί στην Αθήνα.
Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Μυτιλήνη, αφού η εισροή μεταναστών είναι τεράστια και η τοπική αυτοδιοίκηση αναζητά λύσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο δήμος του νησιού αποφάσισε να μεταφερθούν οι μετανάστες στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα τόσο προς τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, όσο και προς την κυβέρνηση.
"Όπως γνωρίζετε, λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού αφίξεων των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί της Λέσβου, η κατάσταση πλέον είναι μη διαχειρίσιμη και ιδιαίτερα κρίσιμη" σημειώνει σε αυτή ο δήμαρχος και συμπληρώνει "εγκυμονούνται κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των πολιτών του νησιού όσο και των ίδιων των μεταναστών λόγω της έλλειψης οργανωμένων εγκαταστάσεων υγιεινής και της διαμονής πολλών εξ αυτών σε δημόσιους χώρους". Ο κ. Γαληνός σημειώνει πως χρειάζεται περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά μεταναστών με το πλοίο της γραμμής από τη Λέσβο στην Αθήνα.  Ακολουθούν φωτογραφίες:  ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Θρασύτατη ασέβεια σε βάρος των χιλιάδων Νεκρών του Λαού και του Εθνικού Στρατού - Καμμένος και Σύριζα τιμούν το ΕΑΜ και τους συμμορίτες!Για να λάβει τα ψευδεπίγραφα εύσημα των μπολσεβίκων και να διευρύνει την εκλογική του πελατεία, ο ελαφροδεξιός υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος δεν διστάζει να δώσει το πράσινο φως προκειμένου το υπουργείο του οποίου προΐσταται να εκδώσει μήνυμα προς τιμή του στρατιωτικού αρχηγού των εαμοβουλγάρων του ΕΛΑΣ, Στέφανου Σαράφη!
Οι ίδιοι πατριδοκάπηλοι δεξιούληδες που χαρακτήριζαν τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στον Εθνικό Στρατό, στη Χωροφυλακή και στους σφαγιασθέντες υπό των μπολσεβίκων «γιορτές μίσους», σπεύδουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην Αριστερά, περιφρονώντας επιδεικτικά τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων της κομμουνιστικής ανταρσίας εις βάρος της Πατρίδος.
Με μήνυμά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, αναφέρθηκε στην 58η επέτειο του θανάτου του Σ. Σαράφη, στρατιωτικού διοικητή του ΕΛΑΣ κατά τον συμμοριτοπόλεμο: «ο Στέφανος Σαράφης υπήρξε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με διακρίσεις στα πολεμικά πεδία, με δημοκρατικό ήθος και αγώνες και με καθοριστικό ρόλο στη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής», αναφέρει η επαίσχυντη ανακοίνωση.

Βεβαίως πλήθος αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού αγωνίσθηκε με σθένος κατά της γερμανικής κατοχής, αλλά εκείνοι δεν τιμώνται από το αντεθνικό Καθεστώς διότι απλούστατα, αντιστάθηκαν εξίσου στην κομμουνιστική επιβουλή εις βάρος της Ελλάδος. Δεν υπάρχει γι’ αυτούς θέση στο κάδρο των κατασκευασμένων ειδώλων της μεταπολιτευτικής εξουσίας, διότι δεν πτοήθηκαν από την τρομοκρατία του ΕΑΜ και δεν προσκύνησαν τους πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης.
Εντούτοις όμως, διαλύεται και κάθε μαρξιστικό παραμύθι για την αντισυστημικότητα της Αριστεράς. Βαθύτατα διεφθαρμένη η τελευταία, φροντίζει ως πολιτική εξουσία πλέον, φανερά, να επιδεικνύει με θράσος το πραγματικό της προσωπείο: του απύθμενου αντεθνικού της μίσους και των συμπλεγμάτων που της καλλιέργησε η συντριβή που υπέστη από τον Εθνικό Στρατό το 1949.
Κατόπιν αυτών, δεν θα εκπλήξει κανέναν να αναφωνήσει προσεχώς ο «μεθυσμένος στην εξουσία» δεξιούλης Π. Καμμένος: «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς». Οι εξαπατηθέντες πατριώτες ψηφοφόροι να είναι καλά!  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8612645422080995801

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item