Widgets

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Mr.ALEXIS τι έλεγε ΤΟΤΕ! περί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ: «ότι είναι ΚΑΘΑΡΑ ένα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ»


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ;


Για να σώσει το τομάρι του ο Τσίπρας κάνει δημοψήφισμα αλλά "πρόλαβε" να ψηφίσει μία μέρα πριν το λαθρονομοσχέδιο που χαρίζει την Ιθαγένεια στους εισβολείς! Γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα και για το λαθρονομοσχέδιο; Αφού έφερε που έφερε την διαδικασία του δημοψηφίσματος που προφανώς την είχε καπαρώσει από καιρό, γιατί δεν έφερε και τα δύο ζητήματα μαζί να αποφασίσει ο λαός αλλά μία μέρα μετά την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου μας καλεί σε δημοψήφισμα για το μνημόνιο που θα διέγραφε με ένα άρθρο;   
πηγηΜνημονιακά παιχνίδια: Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων - Όχι στο τσίρκο του Σύριζα!


Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός μέσω διαγγέλματός του προς τον Ελληνικό Λαό, προανήγγειλε την διενέργεια δημοψηφίσματος με ερώτημα «Ναι» ή «Όχι» στις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του καθεστώτος.
Οι γνωρίζοντες, έστω και επιφανειακά, την επικαιρότητα, γνωρίζουν ότι στο τραπέζι του τελευταίου Eurogroup εμφανίστηκαν δύο προτάσεις. Η μία ήταν των «δανειστών» και η άλλη της ελληνικής κυβέρνησης. Μάλιστα, περί του ζητήματος, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι «αν αποδεχτούν την ελληνική πρόταση θα αποσύρουμε το δημοψήφισμα».
Το σημαντικό της όλης υποθέσεως είναι ότι τόσο η ελληνική πρόταση, όσο και η πρόταση των «θεσμών», είναι απεχθή και επαχθή μνημόνια, που διαφέρουν μονάχα σε κάποιους συντελεστές. Αμφότερα περιλαμβάνουν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, βαριά υφεσιακά μέτρα, φοροκαταιγίδα εναντίον του Ελληνικού Λαού και καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης.
Συνεπώς, η κυβέρνηση απευθύνει στον Ελληνικό Λαό το ερώτημα αν προτιμάει «Μνημόνιο» ή «Μνημόνιο». Σε κάθε περίπτωση οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά επώδυνες για μία κοινωνία που έχει ήδη βιώσει 5 μνημονιακά χρόνια.
Ο λόγος που απευθύνεται αυτό το ερώτημα προς τον Ελληνικό Λαό, είναι ουσιαστικά η επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής. Ο Τσίπρας θέλει και έχει δεσμευτεί να υπογράψει το νέο αριστερό μνημόνιο, όμως προσπαθεί να αποφύγει το πολιτικό κόστος, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.
Έτσι προφασίζεται «μάχη» την ίδια ώρα που έχει εκχωρήσει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους και - κυρίως - αφότου έχει φροντίσει να απορροφήσει τα αποθεματικά του κράτους καθιστώντας την κατάσταση ασφυκτική.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και λέει ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους, ΟΧΙ στο μνημόνιο, ΟΧΙ στα μέτρα ύφεσης και οικονομικής καταστροφής που έχει ήδη αποδεχθεί ο Σύριζα.  ΠΗΓΗ
Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας


Η κυβέρνηση αφότου οδήγησε στην σημερινή κατάσταση τώρα τεχνηέντως απαιτεί από τον Λαό να επικυρώσει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τα αιματηρά μέτρα, τα οποία η ίδια πρότεινε έτσι κι αλλιώς.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να δώσει την πρέπουσα απάντηση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους «θεσμούς»: Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!
    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:
Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην γραμμή της κατά του Μνημονίου, την οποία με συνέπεια ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι υπέρ της καταψηφίσεως της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής την οποία επέβαλλαν στην Ελλάδα, τώρα ζητούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!         ΠΗΓΗ


Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr: “Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να υπάρχει εθνική παραγωγή”

Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr [...]

- Αν πάμε σε ρήξη ως χώρα τι θα σημάνει αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Θα πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια εις βάρος του έθνους. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζε την ρήξη θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να επιλέξει την στρατηγική της ρήξης. Δεν μπορεί να διαπραγματεύεσαι για έντιμο συμβιβασμό αλλά στρατηγικά να σχεδιάζεις την ρήξη, όταν μάλιστα σε έχουν υποχρεώσει να συγκεντρώσεις και το τελευταίο ευρώ. Θα είναι εγκληματικό λάθος για τον ΣΥΡΙΖΑ, εγκληματικό λάθος των αριστερών εις βάρος της πατρίδας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζε να πάει σε ρήξη είχε την εθνική και ηθική υποχρέωση να προετοιμάσει την κοινωνία για ρήξη. Δεν το έχει κάνει και αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδίαζε την ρήξη. Δεν μπορείς να εξαντλείς 4 μήνες σε διαπραγματεύσεις και να μην έχεις σχεδιάσει τι θα συμβεί μετά την ρήξη. [...] www.xryshaygh.com

ΑΥΤΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ των ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ της ΕΚΑΛΗΣ!!! ΟΛΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ για να καταπιεί ο ΝεοΈλληνας και το ΝΕΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

Μια ακόμα απόδειξη ότι «το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο», κι ότι δεν υφίσταται κανέναν εκβιασμό ο mister Tsipras (γιατί έχει προσυμφωνήσει δια της υπογραφής του για το νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, πολύ πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου), είναι η δεύτερη κατά σειράν «διευκόλυνση» που παρέχει το… φιλανθρωπικό ΔΝΤ στη συγκυβέρνηση των Αθηνών.Έτσι, μετά από την «διευκόλυνση» πληρωμής των τεσσάρων δόσεων του Ιουνίου σε μία (στις 30 του μηνός), δίνεται νέα ανάσα, για μη πληρωμή των δόσεων στις 30 Ιουνίου. 


Greek Prime Minister Alexis Tsipras, left, speaks with German Chancellor Angela Merkel during a round table meeting at an EU summit in Brussels on Thursday, June 25, 2015. Greece and its creditors launched a new round of talks in Brussels early Thursday in a fresh bid to unlock billions of euros in loans and save the country from bankruptcy. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Κατά την καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση του τύπου στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ρωτήθηκε (προφανώς κατόπιν σχετικής επιθυμίας του…) αν η μη πληρωμή των δόσεων από την Ελλάδα στις 30 Ιουνίου θα θεωρηθεί χρεοκοπία. Απάντησε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής αυτό θα σήμαινε ότι το ΔΝΤ θα τοποθετούσε την Ελλάδα στην κατηγορία των χωρών με «ληξιπρόθεσμες οφειλές» και όχι στη κατηγορία της χρεοκοπίας. «Δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο σχέδιο» διευκρίνισε.


Άρα, αφού θα πληρώσετε που θα πληρώσετε τα  κερατιάτικα, μην πιέζεστε, πληρώστε τα και λίγο αργότερα, δεν τρέχει τίποτα, δε θα σας κηρύξουμε χρεοκοπημένους Εσείς να ’στε καλά και να «κυβερνάτε» την Ελλάδα, για να πίνουμε εμείς το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι! πηγή


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ-(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) SYRIZA - Δ.Ν.Τ.: «Είναι υφεσιακά και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ τα μέτρα της ελληνικής πρότασης!»

Δωρεάν δημόσια υγεία μόνο για τους λαθρομετανάστες!

Δωρεάν δημόσια υγεία μόνο για τους λαθρομετανάστες!Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή, κατά 700% αυξήθηκε ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέβαλαν στη χώρα δια θαλάσσης το 2015.. Όπως είναι φυσικό, αυτό το συνονθύλευμα πληθυσμών από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με την Ελλάδα να έχει αμφίβολο σύστημα υγείας και ανύπαρκτες υγειονομικές δομές, θέτει σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων πολιτών, κυρίως δε των κατοίκων των νησιών «υποδοχής» και των μεγάλων αστικών κέντρων.
Είναι κατανοητή λοιπόν η λήψη μέτρων για την θωράκιση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή μετάδοσης επικίνδυνων νοσημάτων. Όταν ωστόσο οι παροχές αυτές αφορούν ένα τόσο μεγάλο αριθμό αλλοδαπών και πραγματοποιούνται από τις εισφορές των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων, θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι Έλληνες πολίτες δουλεύουν νυχθημερόν για να εξασφαλίσουν οι λαθρομετανάστες δωρεάν περίθαλψη και υγειονομική κάλυψη. Και φυσικά, χωρίς να μπορούν οι Έλληνες, με το αποσαρθρωμένο σύστημα υγείας, να έχουν πρόσβαση σε νοσοκομεία ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Ενώ λοιπόν πραγματοποιούνται περικοπές σε κάθε τομέα, τα κεντρικά νοσοκομεία υπολειτουργούν, τα κέντρα υγείας και τα αγροτικά ιατρεία συρρικνώνονται και οι Έλληνες καταφεύγουν όλο και συχνότερα στον ιδιωτικό τομέα, από την άλλη πλευρά οι διευκολύνσεις και η φροντίδα που απολαμβάνουν άτομα που εισήλθαν παράνομα και με θράσος στην ελληνική επικράτεια συνεχώς αυξάνονται.
Πιο συγκεκριμένα, το ΚΕΕΛΠΝΟ, φυσικά με πρωτοβουλία του κ. Μπασκόζου, γ. γ. Δημόσιας Υγείας, έσπευσε άμεσα να αποστείλει στη Μυτιλήνη μια κινητή μονάδα πλήρως εξοπλισμένη με ιατροφαρμακευτικο υλικό και κατάλληλα στελεχωμένη, να επανδρώσει τα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης σε Αμυγδαλέζα και Ταύρο με το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (με τη μορφή του κατεπείγοντος), ενώ σχεδιάζονται η συνδρομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  στην Κω αλλά και στις πύλες εισόδου των προσφύγων.
Πέρα από την κατανοητή προστασία της Δημόσιας Υγείας και των κατοίκων, κρίνεται τουλάχιστον υποκριτική η άμεση κάλυψη, με τη μορφή του κατεπείγοντος μάλιστα των αναγκών των παράνομων μεταναστών, τη στιγμή που οι Έλληνες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αδυνατούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείες, με μονόδρομο τον ιδιωτικό τομέα. Και αυτό, χωρίς βέβαια να λείπουν και τα τραγικά περιστατικά ανθρώπων ή ακόμα και οικογενειών που μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την παραμικρή ιατρική φροντίδα. Είναι θλιβερό η ευαισθησία των κυβερνώντων να εξαντλείται στους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να τυγχάνουν περιφρόνησης και αδιαφορίας στην ίδια τους τη χώρα.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ! Πλέον οι ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ανθελληνικού SYRIZA, επιδιώκουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ από την ίδια τους την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Βούτσης: Με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα περάσουμε το Νέο Μνημόνιο! ΒΙΝΤΕΟ

Αντί του προεκλογικού «με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα καταργήσουμε το Μνημόνιο»!
Από τις συχνότητες των καναλιών τα οποία κατηγορούσαν ως υπηρέτες του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, αλλά στα οποία σήμερα παίρνουν σβάρνα για να συνεχίσουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, οι υπουργοί της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ προεξοφλούν πως η συμφωνία με τους δανειστές θα επιτευχθεί και επιπρόσθετα θα ψηφιστεί δίχως προβλήματα από τη Βουλή! Ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, υπήρξε ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό: «δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό του Σύριζα και η Πρόεδρος της Βουλής δεν θα δημιουργήσει εμπόδια στη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή»!

Είπε αυτολεξεί: "Η πρόεδρος της Βουλής σε συζήτηση με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό θα συνομολογήσει αυτήν την διαδικασία... που με δημοκρατικό αλλά σίγουρα επείγοντα τρόπο θα συζητηθεί. Είμαι σίγουρος θα βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα. Αυτά είναι λεπτομέρειες! ...Να αλληλοπειστούμε όλοι μας από τον πρωθυπουργό που βλέπετε την αγωνία του, μπορεί να υπογράψουμε και πράγματα τα οποία δεν θα αλλάζουν το θετικό κάδρο, αλλά θα μας δημιουργούν πρόβλημα ολίγον αξιακό!".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΝΑΛΥΣΗ: Γιατί είναι παραμύθια τα περί «αδιεξόδου» και «ρήξεως» - Αριστερό Μνημόνιο Προ των Πυλών!


Πέραν λοιπόν της βεβαιότητος του υπουργού του Σύριζα για την επίτευξη συμφωνίας εντός του Σαββατοκύριακου, προαναγγέλλεται και η υπερψήφισή της από την Κ.Ο. του Σύριζα, παρά τις επικοινωνιακές παλινωδίες στελεχών, τα οποία δήθεν αντιδρούν στην διάψευση των προεκλογικών διακηρύξεων του κόμματος Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι, στελέχη του Σύριζα με πρώτο και καλύτερο τον σημερινό πρωθυπουργό, δήλωναν με στόμφο προεκλογικά το εξής εντυπωσιακό μεν, παραπλανητικό δε: «όπως με ένα Νόμο και ένα άρθρο έφεραν τα μέτρα λιτότητας έτσι και ο Σύριζα όταν γίνει κυβέρνηση θα τα καταργήσει με ένα Νόμο και ένα άρθρο»!
Εν τέλει αποδεικνύεται πως το τάχα «αντιμνημονιακό» μέτωπο Σύριζα-ΑΝΕΛ και οι προεκλογικές προσδοκίες που δημιουργήθηκαν εξ αυτού, υπήρξαν ο Δούρειος Ίππος των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα: ο εξαθλιωμένος Ελληνικός Λαός πίστεψε στα ασύστολα ψεύδη και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και τώρα θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα της προεκλογικής εξαπάτησης. Τα κάδρα των Τσίπρα και Καμμένου βρίσκονται ήδη πλάι σε εκείνα των Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά και Βενιζέλου, των υπηρετών δηλαδή της διεθνούς τοκογλυφικής κλίκας που έχει γονατίσει τους Έλληνες και γυρεύει αναμφισβήτητα τον αφανισμό τους!
Η Χρυσή Αυγή καθίσταται πλέον ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας το μοναδικό αυθεντικά αντιμνημονιακό Κίνημα το οποίο αγωνίζεται για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη, απαλλαγμένη από εθνοκτόνα Μνημόνια και από τα δεσμά της τοκογλυφίας.  ΠΗΓΗ
ΚΑΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Κούλογλου (Ευρωβουλευτής Σύριζα): Θα «αναγκαστούμε» να υπογράψουμε μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!
Άκρως ενδεικτική του τρόπου «διαπραγμάτευσης» των συριζαίων, αλλά και του πραγματικού διακυβεύματος του όλου «θρίλερ» ήταν η συνέντευξη του Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Στέλιου Κούλογλου, στο. καπιταλιστικό BBC.
Σας παραθέτουμε τις ερωτοαπαντήσεις:
«BBCΔεν μου απαντήσατε, ωστόσο, στην ερώτηση, τι θα κάνετε αν η ΕΚΤ δεν στηρίξει πλέον τις ελληνικές τράπεζες κι έχετε τραπεζικό πανικό την ερχόμενη εβδομάδα;
ΚούλογλουΑυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μας.
BBCΟπότε καλά θα κάνετε να δεχθείτε τη συμφωνία.
ΚούλογλουΌχι βέβαια! Αυτό θα ήταν αυτοκτονία! Πολιτική και οικονομική! Γιατί η λιτότητα που θέλουν να μας ξαναεπιβάλλουν, οδήγησε σε ολοσχερή καταστροφή.
BBC: Μια μη συμφωνία θα έχει χειρότερες συνέπειες από μια συμφωνία. Οι τράπεζές σας θα κλείσουν, η οικονομία θα διαλυθεί, η Ευρώπη θα σας παρέχει επισιτιστική βοήθεια. Αν μέσα σε δυο εβδομάδες δεν υπάρχει συμφωνία. Αυτό είναι χειρότερα για σας απ' ότι για την Ευρώπη, έτσι;
Κούλογλου: Ακούστε, βραχυπρόθεσμα, ενδεχομένως να υπάρχουν δυσκολίες, Μακροπρόθεσμα ίσως η Ελλάδα να είναι καλύτερα με το δικό της νόμισμα. Αν η Ευρωζώνη μετατραπεί σε φυλακή, θα πρέπει να δραπετεύσουμε. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ. Πιστεύουμε στην ευρωζώνη και στην Ευρώπη. Με την προϋπόθεση ότι η Ευρώπη δέχεται τη δημοκρατία. Αν μια χώρα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, γιατί κάνουμε εκλογές; Δολοφονούν τη δημοκρατία! Δε δολοφονούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δολοφονούν τη δημοκρατίαΚαι η Χρυσή Αυγή, το νεοναζιστικό κόμμα θα ωφεληθεί από αυτό
Καταρχάς από την συνέντευξη αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Σύριζα διαπραγματεύεται μονάχα με επιχείρημα τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Ο Κούλογλου δεν έχει τίποτα να απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούνται, παρά μόνο - σε πλήρη αρμονία με Τσίπρα και Βαρουφάκη - επικαλείται την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, ακόμα και αν του τίθεται η επισιτιστική κρίση στην ίδια ερώτηση.
Κοινώς, ο Σύριζα θα είχε υπογράψει ήδη το μνημόνιο και θα εναγκαλιζόταν με το Σαμαρά, αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος της ανόδου της Χρυσής Αυγής από την αντίστοιχη καταβαράθρωση του αριστερού μνημονιακού μορφώματος.   ΠΗΓΗ

Η σταδιακή μεταμόρφωση των «αντιμνημονιακών» σε νέα μνημονιακά πιόνια

Η αυτοπαρουσιαζόμενη ως «αντιμνημονιακή» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την ανεδαφική και αλλοπρόσαλλη τακτική με την οποία διαχειρίζεται την εξουσία εδώ και 5 μήνες, το μόνο που κατάφερε είναι να βυθίσει ακόμη περισσότερο την Χώρα στον βούρκο του Μνημονίου.
Με τα πεπραγμένα της, δημιούργησε ένα τεχνητό δίλημμα, δίχως καμία εναλλακτική πρόταση, ότι δηλαδή ή θα υπάρξει αποδοχή νέων σκληρών μνημονιακών μέτρων για να μείνει η Χώρα στην ευρωζώνη ή θα οδηγηθούμε σε μια ρήξη με τους δανειστές, χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες, η οποία θα σημάνει μια άμεση όσο και γενικευμένη καταστροφή.
Η προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανεδαφική, άνευ στρατηγικής και ως εκ τούτου πλήρως καταστροφική ως προς την τωρινή εφαρμογή της. Αντί να προετοιμαστεί καταλλήλως για την ανάληψη της εξουσίας (κάτι το οποίο αποτελούσε αναπόφευκτο μονόδρομο), αντί να φροντίσει να επεξεργαστεί ένα ρεαλιστικό πλάνο αντιμετώπισης των διεθνών τοκογλύφων, αντί να σχεδιάσει εναλλακτικούς τρόπους διαφυγής από την μέγγενη του Μνημονίου, προτίμησε την ψηφοθηρική δημαγωγία, μόνο και μόνο για να γευθεί την εξουσία και να κορέσουν έτσι την πείνα τους διάφορα αριστερά λιγούρια. Αντί να εντοπίσει και να περιγράψει τον βαθύ πυρήνα της μνημονιακής κατοχής και να επιχειρήσει να δώσει ως κυβερνητική εξουσία το «φιλί της ζωής» σε μια Χώρα με τεράστια εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά, δημογραφικά προβλήματα, προτίμησε αυτούς τους πέντε μήνες να ευχαριστήσει μόνο κάποιες συγκεκριμένες συντεχνίες (π.χ. ΕΡΤ) και να περάσει νομοσχέδια (ιθαγένεια, τζαμί) τα οποία αποτελούν βόμβα στον εθνικό κορμό της Χώρας.
Οι νυν κυβερνώντες, κυλιόμενοι ολοένα και πιο πολύ στα βρώμικα βαλτόνερα της μνημονιακής κατοχής, μεταμορφώνονται σε πιστά αντίγραφα των προηγούμενων δωσιλογικών κυβερνήσεων, έχοντας απωλέσει κάθε πιθανό ηθικό πλεονέκτημα που θα τους άφηνε ο πρότερος αντιμνημονιακός βίος. Τώρα, στην «καλύτερη» των περιπτώσεων, εκλιπαρούν τους διεθνείς τοκογλύφους για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα οδηγήσει σ΄ένα νέο Μνημόνιο, με ακόμη χειρότερους όρους και προϋποθέσεις, που θα κάνουν περισσότερο δυσβάσταχτες τις αλυσίδες της σύγχρονης σκλαβιάς.  Γιώργος Μάστορας
Νίκος Μίχος: Η κυβέρνηση χαρίζει την διαχείριση των απορριμμάτων στους μεγαλοεργολάβους 


O συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος κατά την επίκαιρη ερώτησή του αρχικά κατήγγειλε την αντισυγκέντρωση που θέλουν να ετοιμάσουν οι παρακρατικοί της Αριστεράς σε συνεργασία με την νεολαία του Σύριζα ενάντια στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την Μακεδονία μας. Σημείωσε δε πως η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί στη γείτονα χώρα για να διαδηλώσει υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία».
Εν συνεχεία εισήλθε στο κύριο μέρος της επίκαιρης που είχε θέμα τις αλλαγές στη διαχείριση των απορριμμάτων και τους στόχους που έθεσε το νεόδμητο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, το οποίο παρουσιάστηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος πρόσφατα. Σύμφωνα λοιπόν, με το νέο σχέδιο ο κάθε δήμος χρίζεται αποκλειστικός και καθ’ όλα αρμόδιος σχεδιασμού των κατάλληλων υποδομών για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων σε χώρους που θα μπορούν να εξυπηρετούν τις προβλεπόμενες ανάγκες, προστατεύοντας το φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, χωρίς να μετατραπούν σε νέες χωματερές.
Ο συναγωνιστής Μίχος έθεσε καίρια ερωτήματα στον αρμόδιο υπουργό για τα κριτήρια καταλληλότητας και διαθεσιμότητας μετά οποία θα γίνει η επιλογή των χώρων όπου θα ανακυκλώνονται και θα κομποστοποιούνται τα απορρίμματα. Σημείωσε τα σύντομα χρονικά όρια που έχουν τεθεί και πως θα αντιμετωπίσουν το κύμα προσφυγών και αντιδράσεων, δεδομένης της προϊστορίας αλληλοσπαραγμών που έχουν υπάρξει σε επίπεδο δήμων περί της χωροθέτησης των υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις κλοπές και τις καταστροφές που προκαλούν οι Ρομά στις υποδομές, ζημιώνοντας την οικονομία και το περιβάλλον, τους οποίους όμως δεν αγγίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις αφού αποτελούν μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων. Κλείνοντας κατήγγειλε ότι συγκεκριμένες ιδιωτικές εταιρίες θα διεκδικήσουν και θα πάρουν την διαχείριση των απορριμμάτων εις βάρος του ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ

«Σφάζονται» για μια θέση στην κυβέρνηση οι μνημονιακοί

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε στον προθάλαμο του νέου αριστερού μνημονίου, το οποίο θα έρθει οσονούπω με νέα αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Το μνημόνιο αυτό είτε έρθει υπό τη μορφή μίας νέας συμφωνίας, είτε ως παράταση του προηγούμενου προγράμματος, έχει ήδη βρει πολλούς πρόθυμους «μνηστήρες», προκειμένου να το εφαρμόσουν, χωρίς να το υπογράψουν.

Μάλιστα αυτή η προθυμία των μνημονιακών κομμάτων να ενταχθούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση, εξελίσσεται σε συνωστισμό, με όλα τα ανεπιθύμητα παρελκόμενα όπως σπρωξίματα, διαμαρτυρίες και τσακωμούς. Ένα τέτοιο επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του «Ποταμιού», αφού ο πρώτος δήλωσε:
"Ο κ. Θεοδωράκης προφανώς δεν κατάλαβε την πρόταση για τη μεγάλη συνεννόησή που καταθέσαμε. Ίσως είναι απασχολημένος για το πώς θα μπει ο ίδιος στην κυβέρνηση Τσίπρα"
Μόνο μην τσακώνεστε, παιδιά, το νέο αριστερό μνημόνιο έχει αρκετά δισ. μέτρων, που φτάνουν για όλους!  ΠΗΓΗ
..
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3288827094602705223

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item