Widgets

Ο Ισοκράτης, η ιθαγένεια και οι “αντιρατσιστές”


Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν υπερήφανα τον Αγώνα τους μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας. Μίας τρομοκρατίας, την οποία καταγγείλαμε επίσημα στην Βουλή, αλλά κανείς μέσα σε αυτό το συνένοχο με συμμορίες εγκληματιών κράτος δεν έδωσε σημασία. Μέσα σε καθεστώς διώξεων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Στην Τουρκία, η οποία ευθέως μας απειλεί, οι Εθνικιστές “Γκρίζοι Λύκοι” είναι με το ένα πόδι στην κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι Εθνικιστές διώκονται… Και ενώ η λαθρομετανάστευση οργιάζει, η κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι παράνομα εισήλθαν στην Πατρίδα μας! Δημιουργούν έτσι ένα τετελεσμένο γεγονός, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνουν κατ’ ουσίαν την λαθρομετανάστευση-εισβολή η οποία συνεχίζεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που κατετέθη αναλόγου τύπου νομοσχέδιο. Όλοι θυμόμαστε το νομοσχέδιο Ραγκούση, το οποίο κρίθηκε αντισυνταγματικό. Ο εμπνευστής του Ραγκούσης ήδη θριαμβολογεί με δημόσιες ανακοινώσεις του ότι δικαιώθηκε. Βασικό στοιχείο της “ελληνοποιήσεως” των αλλοδαπών, το περίφημο ιδεολόγημα, η διαστρέβλωση του λόγου του Ισοκράτους περί Ελληνικής παιδείας. Φυσικά δεν είπε ποτέ αυτό το πράγμα ο Ισοκράτης στον περίφημο “Πανηγυρικό” του και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω απόσπασμα από σχετικό άρθρο μου όταν προέκυψε πρώτη φορά το θέμα πριν πολλά χρόνια:

“…Λέγουν ότι οι σηµερινοί Έλληνες είναι καθ’ όλα Έλληνες, αφού ακόµη και στην περίπτωση που δεν αποτελούν φυλετική συνέχεια των αρχαίων γιατί ο Ελληνισµός είναι οντότης και κοινότης πολιτιστική. Με άλλα λόγια δηλαδή ότι αφού οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν ήθη, έθιµα, συνήθεια, τρόπους, γλώσσα Ελληνική, τότε είναι Έλληνες. Η δεύτερη αυτή άποψη “υπερασπίσεως” του Ελληνισµού στο βάθος της αρνείται ή τουλάχιστον αδιαφορεί για το Φυλετικό περιεχόµενο του Ελληνισµού και κατά τούτο στην ουσία της δεν διαφέρει και πολύ από αυτά, που έγραφε ο Φαλµεράϋερ ή που γράφουν σήµερα κατά κύματα οι διάφοροι Ντυροζέλ.

Στο κάτω - κάτω της γραφής όλοι αυτοί ποτέ δεν αµφισβήτησαν (πώς θα µπορούσαν άλλωστε;) την γλώσσα µας, τα ήθη, τα έθιµα ή την θρησκεία µας. Τίποτε δεν αµφισβήτησαν από όλα αυτά. Την Φυλετική µας Καταγωγή αµφισβήτησαν!…

Πολύ συχνά είτε οι ολοκληρωτικά αρνητές της Ελληνικής Φυλής, είτε οι υπερασπιζόµενοι την αποκλειστικά “πολιτιστική” ουσία του Ελληνισµού χρησιµοποιούν µία ρήση του Ισοκράτους από τον περίφηµο λόγον του, τον “Πανηγυρικό”. Η ρήση αυτή έχει ως εξής: “Και µάλλον Έλληνες καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ηµετέρας ή τους της κοινής φύσεως µετέχοντας”. Βασιζόµενοι λοιπόν στην φράση αυτή λένε: Μα τι λέτε περί Ελληνικής Φυλής, Έλληνες ή σαν όχι αυτοί που ήταν Έλληνες στην καταγωγή αλλά αυτοί που είχαν Ελληνική παιδεία. Εποµένως και οι βάρβαροι που είχαν Ελληνική παιδεία ήταν Έλληνες!
Αυτοί που χρησιµοποιούν τα λόγια αυτά του Ισοκράτους για να στηρίζουν αυτόν τον συλλογισµό είτε είναι αµόρφωτοι, είτε σκοπίµως διαστρεβλώνουν την Σκέψη και το Πνεύµα του Μεγάλου αυτού Έλληνος. 

Αυτό γιατί ο Ισοκράτης καµµία πρόθεση δεν είχε να πει αυτά, που αυτοί αυθαίρετα λέγουν, ερµηνεύοντας δήθεν τον Ισοκράτη. Ας δούµε τι λέει για την περίφηµη αυτή φράση του Ισοκράτους ο µεγάλος και έγκριτος Γερµανός ιστορικός ULRICH WILCKEN: “Ο Ισοκράτης αναφέρει βέβαια στον “Πανηγυρικό” του (380 π.Χ.) ότι η Αθήνα υπερέχει τόσο πολύ στην σκέψη και τον λόγο ώστε “οι ταύτης µαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγό- νασι, και το των Ελλήνων όνοµα πεποίηκε µηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και µάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ηµετέρας ή τους της κοινής φύσεως µετέχοντας” (παρ. 50). 

Ωστόσο µε την φράση αυτή ο Ισοκράτης δεν θέλει να συµπεριλάβει (όπως υποστηρίχθηκε συχνά) στους Έλληνες και τους εξελληνισµένους αυτούς βαρβάρους, γιατί γι’ αυτόν οι βάρβαροι, ιδιαίτερα οι Πέρσες, εξακολουθούσαν να είναι οι “φυσικοί” εχθροί των Ελλήνων (Πανηγ. παρ. 158, πρβλ. Παναθ. παρ. 163). Το νόηµα της φράσεως είναι µάλλον ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγµατικούς Έλληνες µόνο τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική µόρφωση. Όσον αφορά τους βαρβάρους, ο Ισοκράτης βρίσκεται σε αντίθεση µε τον σοφιστή Αντιφώντα, ο οποίος, σύµφωνα µε απόσπασµα έργου του που σώθηκε σε πάπυρο, είχε διακηρύξει από την άποψη του φυσικού δικαίου την φυσική οµοιότητα Ελλήνων και βαρβάρων”. (ULRICH WILCKEN - ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ - ΑΘΗΝΑ 1976- Μετάφραση του Καθηγητού κ. Ι.Τουλουµάκου)”.

Δεν υπήρξε λοιπόν “αντιρατσιστής” ο Ισοκράτης, ούτε είπε ποτέ αυτά τα οποία ισχυρίζονται και με τα οποία νομοθετούν οι “προοδευτικοί” αυτής της χώρας με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου σχεδόν του πολιτικού κόσμου. Ενός πολιτικού κόσμου εθνικά επικίνδυνου, ο οποίος ανοίγει την Κερκόπορτα για τη νέα Άλωση του Ελληνισμού. Θέλουν μια Ελλάδα με τους Έλληνες μειονότητα και δεν το κρύβουν. Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό και θα καταγγείλει στον Ελληνικό Λαό τις μεθοδεύσεις οι οποίες γίνονται εις βάρος του μέλλοντος αυτού του ίδιου του Έθνους μας.
Το νομοσχέδιο αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό και εθνικά επικίνδυνο. Η Χρυσή Αυγή αλλά και όλοι οι Έλληνες πατριώτες όταν είχε προκύψει προ ετών το θέμα έλεγαν το σύνθημα: “Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι”. Όμως, πιστεύω πως ούτε αυτό αρκεί, αφού και πολλοί που γεννήθηκαν Έλληνες λειτουργούν τελικά και πράττουν σαν μισέλληνες! 

Ό,τι και να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει όρθια στις επάλξεις του αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε κάποιους “ελληνοποιημένους” με νομοσχέδια παράνομα και αντισυνταγματικά.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος


Χρήστος Παππάς: Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ήταν λάβρος στην σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του λαθρονομοσχεδίου.

Ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε:

Ξεκινώ την τοποθέτησή μου με κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με την εισήγηση της υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Άκουσα με προσοχή την τοποθέτησή της για πάνω από μισή ώρα. Δεν θα αναφερθώ στο γενικότερο ύφος που μου θύμισε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς μίλησε για παιδιά δυστυχισμένα, για ανθρωπισμό, για ανθρώπους που δεν έχουν πού να πάνε. Κυρία Υπουργέ, οι άνθρωποι αυτοί, έχουν πού να πάνε.

Με ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ και τώρα της δικής σας συγκυβέρνησης, έχουν πού να πάνε, και όχι τυχαία. Βάσει σχεδίου, έχουν να πάνε, να έρθουν δηλαδή, στην Ελλάδα. Μας είπε η κυρία υπουργός για μετανάστες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, «μετανάστες παλαιάς γενιάς», όπως τους ανέφερε, δηλαδή αυτούς που διαβιούν πολλά χρόνια τώρα, παράνομα, στην Πατρίδα μας, και είπε και για μετανάστες που θέλουν να φύγουν. Τους μετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, τώρα, εισβολή για την οποία ο συνάδελφός της υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριακόσιους χιλιάδες μετανάστες να μας στείλει από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα». 

Και έχει δίκιο. Η χώρα θα καταστραφεί προτού προλάβει η κυρία Χριστοδουλοπούλου και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα προλάβουν να παραμείνουν επτά χρόνια οι εισβολείς στην Ελλάδα για να κάνετε τα παιδιά τους «Έλληνες», απλώς και μόνο γιατί δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Για να καταλάβει ο κόσμος που μας ακούει τον καταστροφικό ανθελληνικό νόμο που θα ψηφίσετε σήμερα, σας μεταφέρω μια σημερινή είδηση η οποία αφορά «παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς» κατά την κυρία Χριστοδουλοπούλου.

«Αλβανοί φαντάροι που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό». Διαβάζω: «Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν πολλοί αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και ελληνική συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτήν την χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στην ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας».

Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, Οι πιο πολλοί από σας είστε άριστοι γνώστες του Μαρξισμού και του Λενινισμού. Και δεν είστε μόνο εσείς. Υπάρχουν και στα υπόλοιπα κόμματα. Βρίθει η αστική Νέα Δημοκρατία και από βουλευτές και από συμβούλους που ήσαν κατά το παρελθόν συνεπείς Μπολσεβίκοι. Ο Λένιν είχε πει «Οι αστοί θα μας προσφέρουν οι ίδιοι το σχοινί για να τους κρεμάσουμε». Παραφράζοντας τα λόγια του να πω ότι εσείς οι αστείοι θα προσφέρετε και με τον παρόντα νόμο οι ίδιοι το σχοινί στους εισβολείς για να κρεμάσουν τους έλληνες και να διαλύσουν την Πατρίδα. 

Ανεφέρθη ο εισηγητής μας κύριος Αρβανίτης, και ως νομικός, στην σκόπιμη υπεραπλούστευση των πραγμάτων εκ μέρους σας σχετικά με τους όρους και τις ερμηνείες μεταξύ ιθαγενείας και υπηκοότητας. Θεωρείτε όλοι σας σχετικά με το συζητούμενο νομοσχέδιο πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, καμία ένσταση και όλοι το αποδέχεστε. Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Χρυσαυγίτες.

Θα φέρουμε παραδείγματα από το τι γίνεται στο εξωτερικό. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα στην Γερμανία, αποκτά την γερμανική υπηκοότητα. Στις ΗΠΑ, την αμερικανική. Στον Καναδά την καναδική…Και πάει λέγοντας.     Ανέφερα χαρακτηριστικά αυτές τις χώρες, στις οποίες μετανάστευσαν οι συμπατριώτες μας, και ταφερε η μοίρα να μεταναστεύουν και σήμερα. Εδώ εμείς, σύμφωνα με το νομοσχέδιο σας, τι κάνουμε; Τους δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιον λόγο γίνεται αυτό;

Λένε ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ίδιο.. Γνωρίζουν οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζουν, αν και υπάρχουν στην αίθουσα αυτή πολλοί θεωρούμενοι έγκριτοι νομικοί. Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ωςπολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

Συνειδητοποιείτε  την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμόανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του! 

Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή! Εδώ που είναι οι ρίζες μας! Με το να δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια και όχι η Υπηκοότητα  οι ξένοι, καθίστανται ιθαγενείς. Τόσο απλό, τόσο ανόητο, ανιστόρητο αλλά και τόσο ανθελληνικό και προδοτικό...

Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στο xristospappas.blogspot.gr


Η Ουγγαρία ανέστειλε το Δουβλίνο ΙΙ: Οι Σανέλ φέρνουν λαθρονομοσχέδιο και διαλύουν την ΕλλάδαΗ Ουγγαρία ανέστειλε το Δουβλίνο ΙΙ: Οι Σανέλ φέρνουν λαθρονομοσχέδιο και διαλύουν την Ελλάδα

Πόση διαφορά μπορούν να έχουν οι ηγεσίες δύο χωρών που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αρκεί να κάνουμε μία σύγκριση Ουγγαρίας και Ελλάδας για να αντιληφθούμε τον πολιτικαντισμό που διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο τώρα με τους γραφικούς του Σύριζα, αλλά – κυρίως – με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Η Ουγγαρία, λοιπόν, ανακοίνωσε την αναστολή της ευρωπαϊκής συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που προκύπτει μέσα από την συμφωνία Σένγκεν, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες που διαθέτει για τη φιλοξενία τους. «Η βάρκα είναι γεμάτη» είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse και στην ιστοσελίδα  Index, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές του έτους η Ουγγαρία είναι αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα αυξημένη εισροή παράνομων μεταναστών.

«Προκειμένου να προστατεύσει τα ουγγρικά συμφέροντα η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τη ρύθμιση που αφορά τη φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ζητήσει άσυλο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους πρόσφυγες από χώρες-μέλη της ΕΕ μέχρι να αυξήσει τις δυνατότητες φιλοξενίας που έχει» είπε ο Κόβατς μιλώντας ευθέως και χωρίς περιστολές για «ουγγρικά εθνικά συμφέροντα» που πλήττονται από την παράνομη μετανάστευση.

Την ίδια ώρα οι πολιτικάντηδες των Σανέλ, σε πλήρη αρμονία και συμφωνία με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο», φέρνουν προς συζήτηση σήμερα στη Βουλή το αντισυνταγματικό και επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο, που δίνει την ελληνική ιθαγένεια αφειδώς και ακρίτως σε αλλοδαπούς.

Μόνη πολιτική δύναμη που διαφωνεί με αυτό το αίσχος είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία επίσης είναι το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που με υπεύθυνη πολιτική στάση έχει  ζητήσει την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ τόσο στο Ελληνικό κοινοβούλιο όσο και στην Ευρωβουλή. www.xryshaygh.com


Γιάννης Λαγός: Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμα!Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση Σύριζα αλλά και προς το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του λαθρονομοσχεδίου.

Ο συναγωνιστής Λαγός επισήμανε ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι μετάλλιο για να παραχωρείται απλόχερα και με αστείες προϋποθέσεις από τους ψευτοδημοκράτες. Αντιθέτως, επισήμανε, πως η ιθαγένεια αποδίδεται μονάχα από τον Θεό και τη Φύση και όχι από πολιτικές ηγεσίες που παριστάνουν τις ανθρωπιστικά και δημοκρατικά ευαίσθητες.

Σε μια χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του, ο συναγωνιστής Λαγός απηύθυνε το ερώτημα: «Θεωρείτε πως αυτό το έκτρωμα που φέρατε προς ψήφιση εκφράζει την ελληνική κοινωνία; Ρωτήσατε ακόμα και τους λαθρομετανάστες για το τι τους ικανοποιεί, αλλά δεν ρωτήσατε τους Έλληνες! Αν είστε τόσο δημοκράτες, διενεργείστε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός»!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε με δηκτικό ύφος την υποκρισία του «δημοκρατικού» τόξου και δη της Αριστεράς: «εσείς δεν πιστεύετε στην έννοια της Πατρίδος και έρχεστε εδώ να μιλήσετε για την εθνική συνείδηση των λαθρομεταναστών»;

«Η ελληνική κοινωνία είναι η πιο ομοιογενής, εθνικά και θρησκευτικά, στην Ευρώπη. Εσείς επιχειρείτε να την διαλύσετε, υπακούοντας στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης την οποία υπηρετείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Λαγός, για να καταλήξει με το εξής:
«Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το λαθρονομοσχέδιο και όταν ο Ελληνικός Λαός της δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και την καταστήσει κυβέρνηση, θα καταργήσει αυτό το αντεθνικό έκτρωμα»! www.xryshaygh.com


Μιχάλης Αρβανίτης: Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμαΟ βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του λαθρονομοσχεδίου της συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ που προσφέρει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ανεκδιήγητη υπουργός λαθρομετανάστευσης επιχειρηματολόγησε με μειλίχιο τρόπο για την ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελληνικού γένους. Με το πρόσχημα της φιλευσπλαχνίας και την κοινωνικής συνοχής προωθείται ο αφανισμός του έθνους.

Κανείς από όλους αυτούς που υπερθεματίζουν για το νομοσχέδιο έκτρωμα δεν ρώτησε τους Έλληνες αν επιθυμούν την εισβολή και την πληθυσμιακή αλλοίωση από τους αλλόφυλους. Είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία άνθρωποι με εντελώς διαφορετικά ήθη και θρησκευτικά πιστεύω.

Σε περιόδους κρίσης όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που θα τους έχει δοθεί η ελληνική ιθαγένεια, θα επιδείξουν εθνική αλληλεγγύη; Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ήδη αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής Αχαΐας εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους βουλευτές, αφού επισήμανε πως είναι συνταγματικό τους καθήκον να διαφυλάξουν την συνοχή του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας.

Το επαίσχυντο, ανθελληνικό και εθνοκτόνο νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί άμεσα! www.xryshaygh.com


Αντώνης Γρέγος: Το λαθρονομοσχέδιο αποσκοπεί στην εξόντωση των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στην συζήτηση επί των άρθρων του λαθρονομοσχεδίου, που έφερε στην βουλή η συγκυβέρνηση Σύριζα – Αν.Ελ, αρχικά είπε πως είναι ντροπή και αίσχος να συγχέεται ο ελληνισμός της διασποράς με τους λαθρομετανάστες.

Υπενθύμισε στο σώμα και συγκεκριμένα στους Νεοδημοκράτες ότι ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα με Αλβανούς και στη συνέχεια τους νομιμοποίησαν παράνομα για να μαζεύουν ψήφους.

Συνέχισε λέγοντας πως η κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο έχει σκοπό να εξοντώσει οικονομικά τους Έλληνες εργαζομένους, να διαλύσει ότι απέμεινε από τον κοινωνικό ιστό της χώρας και είναι χρέος όλων των Ελλήνων να αντισταθούν ενάντια σε αυτό το αντεθνικό έκτρωμα.

Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή με την στήριξη του Ελληνικού Λαού, πολύ σύντομα θα καταργήσει αυτό το λαθρονομοσχέδιοwww.xryshaygh.com

ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ

alvanoi-fantaroi
Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται «Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν «μάγκες» αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.

Με πληροφορίες από τον Πελασγό Κορυτσάς
Πηγή: himara.gr

Κατριβάνου στη Βουλή: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και δεν είσαι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις»!Κατριβάνου στη Βουλή: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και δεν είσαι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις»!

Απίστευτα πράγματα ακούγονται από το πρωί στη Βουλή, στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε την τοποθέτηση της βουλευτού του Σύριζα Κατριβάνου, η οποία αφού ξεκαθάρισε πως όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής συμφωνούν στη «βάση της αναγκαιότητας να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών», δήλωσε το εξής αδιανόητο: «αν πεις σε κάποιον είσαι μετανάστης και όχι Έλληνας, είναι σα να τον σκοτώνεις κατά κάποιο τρόπο»!

Με τέτοιου είδους «επιστημονικά τεκμηριωμένα» επιχειρήματα, το «δημοκρατικό» τόξο επιδιώκει να βαφτίσει δια της κρατικής επιβολής τους λαθρομετανάστες ως «Έλληνες».
Υπό την «κατριβάνειο» λογική, και έναν φτωχό αν τον πεις κακομοίρη, είναι σα να τον σκοτώνεις. Τί θα κάνει λοιπόν το «δημοκρατικό» τόξο; Θα βαφτίσει τους φτωχούς... πλούσιους; www.xryshaygh.com


Ασύμμετρη απειλή: Κρίσιμα ερωτήματα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευσηΑσύμμετρη απειλή: Κρίσιμα ερωτήματα για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Η αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία γιγαντώνεται καθώς στην πατρίδα μας εισβάλλουν περί τους 1000 λαθρομετανάστες καθημερινά, είναι μια υπαρκτή ασύμμετρη απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για την απειλή της λαθρομετανάστευσης.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: «Μέτρα προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής λόγω της αθρόας εισβολής παρανόμων στα ελληνικά νησιά» 

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Λέσβο από τα μικρασιατικά παράλια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Στην διαδρομή από το Μανταμάδο προς την Μυτιλήνη έχουν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια. Πέρα από τους βανδαλισμούς έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα - εκτός των πρόσφατων επεισοδίων - μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες. Τα τοπικά μέσα και οι φορείς προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, σχετικά με το κίνητρο των βανδαλισμών αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον όρο «θρησκευτικές διαφορές». Όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός

Εάν προτίθεται αν λάβει μέτρα και ποια θα είναι αυτά προς αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αρχιπελάγους και ιδιαιτέρως στην νήσο Λέσβο, με τις έκνομες πράξεις των παρανόμων εισβολέων που προσβάλλουν όχι μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων του αλλά και κάθε έννοια πολιτισμού;
Είναι ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα έργο της Αστυνομίας στα εν λόγω νησιά προς διασφάλιση της νομιμότητας, της εύρυθμης οικονομικής και κοινωνικής ζωής ή δηλώνει και πάλι «ανεπάρκεια προσωπικού»;

Με δεδομένη την ανεπαρκή στελέχωση των αστυνομικών δυνάμεων και την πολιτική βούληση συναδέλφων του όπως για παράδειγμα της υπουργού κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, καθώς επίσης και με δεδομένη την θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA όπου ανέφερε σχετικά με την οικονομική κρίση και τα εξής: "Αδύναμοι όντες 300.000 μετανάστες να μας στείλουν από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα καταστραφεί η δραχμή ή το ευρώ"προτίθεται να ζητήσει την συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής που θα διαλύσει την χώρα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε;

Αθήνα, 22/06/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Παράλληλα, κατατέθηκε και σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

Εβδομαδιαίο δελτίο λαθρομετανάστευσης: 6.833 μας... προτίμησαν - Περίπου 1000 την ημέρα!Εβδομαδιαίο δελτίο λαθρομετανάστευσης: 6.833 μας... προτίμησαν - Περίπου 1000 την ημέρα!

Το σύστημα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους και οι ακριβοπληρωμένοι παπαγάλοι του στα ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενοι την εκκρεμότητα με τη μνημονιακή συμφωνία, κρύβουν όσο μπορούν την τεραστίων διαστάσεων ειρηνική εισβολή λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου μας, για να αποκοιμίσουν τον ελληνικό λαό. Χρέος μας, λοιπόν, με τις μικρές μας δυνάμεις, να αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Έτσι, εκτός από το καθιερωμένο πλέον «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», στο τέλος κάθε βδομάδας, θα αναρτούμε το «Εβδομαδιαίο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης».
Πάμε γρήγορα στη μαύρη αλήθεια των αριθμών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος (τα στοιχεία αφορούν μόνο τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται δια θαλάσσης…):

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, μας… προτίμησαν 1.501 λαθρομετανάστες. Δευτέρα: 732,Τρίτη: 826, Τετάρτη: 960, Πέμπτη: 1.036, Παρασκευή: 820, Σάββατο: 958. 

Σύνολο εβδομάδος: 6.833 λαθρομετανάστες. Δηλαδή, περίπου χίλιοι την ημέρα!

Περαστικά μας!Βαρύτατη ζημιά στον ελληνικό τουρισμό λόγω λαθρομετανάστευσης


Βαρύτατη ζημιά στον ελληνικό τουρισμό λόγω λαθρομετανάστευσης

Παλαιότερα μία από τις ανοησίες που είχε επικαλεστεί το σύστημα της κλεπτοκρατίας, προκειμένου να λασπολογήσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν ότι «προκαλεί βλάβη στον τουρισμό». Τελικά, όπως αποδεικνύεται, η αλήθεια είναι η αντίστροφη, κοινώς η μη εφαρμογή των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για την λαθρομετανάστευση πλήττει βαρύτατα τον ελληνικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ήδη στον ημερήσιο τύπο, ένα κρουαζιερόπλοιο που είχε ως σταθμό την Μυτιλήνη, άλλαξε το δρομολόγιό του και «έδεσε» στη Λήμνο, όταν ο καπετάνιος του έμαθε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο καπετάνιος για να αλλάξει προορισμό ήταν λόγοι ασφαλείας των επιβατών, αφού είχε πληροφορηθεί τις καθημερινές εξεγέρσεις λαθρομεταναστών και τα επεισόδια.

Όπως ανέφερε σε εφημερίδα ταξιδιωτικός πράκτορας: «Αυτοί παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Πληροφορήθηκαν για τα δύο επεισόδια με εξεγέρσεις μεταναστών που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι και αποφάσισαν να αλλάξουν το δρομολόγιο».

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι το κρουαζιερόπλοιο που έχασε η Μυτιλήνη, περιείχε Ουκρανούς τουρίστες, οι οποίοι προφανώς συνέκριναν την κατάσταση στην Πατρίδα τους, με την κατάσταση στη Λέσβο με τους λαθρομετανάστες και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή του προορισμού τους. www.xryshaygh.com

Λαθρο-τουρισμός με την ανοχή του κράτους

Λαθρο-τουρισμός με την ανοχή του κράτους

Πολλοί είναι αυτοί που δήλωναν πως η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα και θα πρέπει να επενδύσει στον τουρισμό της, προκειμένου να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Η αριστερή... ανάπτυξη ήρθε με τον λαθροτουρισμό, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προτιμούν τα ελληνικά νησιά αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, όπως τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου μας τονίζουν. Η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς η Λέρος, η Σύμη, η Χίος, η Σάμος και η Μυτιλήνη είναι από τα νησιά του Αιγαίου που υποφέρουν κυριολεκτικά από την εισροή των παράνομων εποίκων. Η ασφάλεια των νόμιμων κατοίκων κινδυνεύει, η κοινωνική δομή έχει διαταραχθεί και δημοτικές, αστυνομικές και λιμενικές αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αντιμετώπιση ή την καταστολή του φαινομένου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Λέρο, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται στο νησί αγγίζει τους 100 καθημερινώς. Στο πλαίσιο ενός παράλογου ανθρωπισμού, χαίρουν «φιλοξενίας» στον προαύλιο χώρο του λιμενικού ξαπλώνοντας στο τσιμέντο, στεγνώνοντας τα ρούχα τους στα κάγκελα και με τα σώματά τους να είναι γεμάτα εξανθήματα. Όλα αυτά συντελούν στη μη τήρηση των κανόνων υγιεινής θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία των κατοίκων της Λέρου.

Στην Σύμη, από την άλλη, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει καταγραφεί το τελευταίο εξάμηνο φτάνει τους 4.000, οι οποίοι φιλοξενούνται στο κτίριο του λιμενικού και της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο είναι πως οι επιχειρήσεις διάσωσης των λαθρομεταναστών πραγματοποιούνται με τα ήδη ελατωμματικά σκάφη του λιμενικού, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για την χρήση τους ως πλωτά ασθενοφόρα και όχι για την περισυλλογή των παράνομων μεταναστών.

Η ιεροσυλία, φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει καθώς η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που πιάνουν λιμάνι στην Πατρίδα μας είναι μουσουλμάνοι. Έτσι, στην Χίο το κοντέρ της παράνομης εισβολής χτυπάει κόκκινο καθώς καθημερινώς υποδέχεται τουλάχιστον 250 λαθρο-εισβολείς. Το θράσος τους, βέβαια, δεν έχει όρια καθώς έχουν μετατρέψει σε καταυλισμό το νεκροταφείο του Μερσινιδίου. Χριστιανικοί τάφοι χρησιμοποιούνται ως παγκάκια, οι μαρμάρινες πλάκες του νεκροταφείου έχουν μετατραπεί σε απλώστρα για την μπουγάδα των μουσουλμάνων ενώ τα καντήλια που ανάβουν στους τάφους των εκλιπόντων προσώπων χρησιμοποιούνται ως ποτήρια για να πίνουν νερό και γάλα οι παράνομοι μετανάστες.

Αποκρουστική είναι και η εικόνα στην Σάμο. Μπορεί από τις διάφορες ημερίδες και τα τηλεπαράθυρα να καλεί η κυβέρνηση τους Έλληνες να αποδεχτούν τους λαθρομετανάστες γιατί είναι ηθική και νομική τους υποχρέωση, αλλά το ίδιο το κράτος εδώ και 4,5 μήνες δεν έχει αποστείλει την παραμικρή οικονομική βοήθεια, όπως κατά τα λεγόμενά του πάντα οφείλει, προκειμένου οι 500 και πλέον λαθρομετανάστες της Σάμου να σιτιστούν. 

Τέλος, στην πολύπαθη Μυτιλήνη η υποδοχή των 400 λαθρομεταναστών καθημερινά δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ειρηνική διαβίωση που ονειρευόταν τα αριστερά και δεξιά φερέφωνα. Τις προηγούμενες ημέρες Σύροι και Αφγανοί συνεπλάκησαν, ενώ λίγες ημέρες μετά εξεγερμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε λιμενικούς απαιτώντας την δωρεάν μεταφορά τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στην μείωση του τουρισμού και στην αύξηση του λαθρο-τουρισμού. Άλλωστε αυτή δεν είναι η γη της επαγγελίας την οποία ευαγγελίζεται τόσα χρόνια η αριστερά; www.xryshaygh.com

Δεκάδες κατεστραμμένα εκκλησάκια στην Μυτιλήνη: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τους βανδαλισμούς των λαθρομεταναστώνΟργή και αγανάκτηση για τους βανδαλισμούς στα εικονοστάσια και εξωκλήσια

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στη Λέσβο από τα μικρασιατικά παράλια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, στη διαδρομή από το Μανταμάδο προς τη Μυτιλήνη έχουν καταστρέψει ακόμα και τα εκκλησάκια. Πέρα από τους βανδαλισμούς έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα – εκτός των πρόσφατων επεισοδίων – μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες.


Τα τοπικά μέσα και οι φορείς προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, σχετικά με το κίνητρο των βανδαλισμών αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον όρο «θρησκευτικές διαφορές». Όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.  

Τασία Χριστοδουλοπούλου προς Έλληνες: Υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες και μην αντιδράτε!

Τασία Χριστοδουλοπούλου προς Έλληνες: Υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες και μην αντιδράτε!

Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι πλέον δραματική, τόσο στα νησιά, όσο και στα αστικά κέντρα που αυτοί συνωστίζονται. Χιλιάδες καταφτάνουν καθημερινά στα νησιά και οι κάτοικοι βιώνουν πρωτόγνωρες εικόνες, αφού οι εξεγέρσεις και οι βιαιοπραγίες καθίστανται καθημερινές, ενώ πλέον απειλείται και η δημόσια υγεία.

Ο Ελληνικός Λαός έχει εδώ και χρόνια εκφράσει την βούλησή του ενάντια στις λαθρομεταναστευτικές ροές, όμως οι πολιτικάντηδες επιμένουν να διατηρούν ανοιχτές τις πύλες εισόδου, ενώ αντίστοιχα έχουν σφραγίσει τις πύλες εξόδου, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Ο λόγος για αυτό είναι τα λεφτά, αφού όπως είπε πριν λίγο καιρό στην τηλεόραση: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο». Χθες, η ίδια υπουργός μίλησε με αφορμή την «Ημέρα του Πρόσφυγα» και πήγε την σκέψη της ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα είπε, σχετικά με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που περιμένουν να έρθουν από τις ακτές της Τουρκίας και τα εκατομμύρια που έχουν ήδη έρθει: «ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη στον πρόσφυγα, δεν αποτελεί εθελοντισμό ή ιδεολογική προτίμηση, αλλά ηθική και νομική υποχρέωση».

Κοινώς, «Έλληνες ΣΚΑΣΤΕ», και υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες για να παίρνει κονδύλια τo κράτος, να τα μοιράζει στους "ημέτερους" και να κονομάνε οι «αντιρατσιστές», με απευθείας αναθέσεις και αγαστή συνεργασία με τους δουλεμπόρους

Υ.Γ. 1: Πρώτιστη νομική και ηθική υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και η έκφραση της βούλησής του.

Υ.Γ. 2:  Αυτοί ήταν πρόσφυγες:


Αυτοί είναι εισβολείς που έρχονται με όλες τις ανέσεις:


www.xryshaygh.com
Εφιαλτικά τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση


Εφιαλτικά τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση

Γράφει ο Αντίοχος

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση, του πρώτου πενταμήνου 2015. Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτά μέχρι και τον Μάιο του 2015 είχαν εισέλθει στην Ελλάδα, από τα θαλάσσια σύνορα, 46.016 λαθρομετανάστες, επταπλάσιοι σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα (6.576).

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι μόνο την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, με βάση το άθροισμα των «Ημερησίων Δελτίων Λαθρομετανάστευσης», μπήκαν –μόνο δια θαλάσσης- τόσοι όσοι μπήκαν πέρυσι ολόκληρο το πρώτο 5μηνο (6.590)!

Ωστόσο, εκτός από τα θαλάσσια σύνορα, έχουμε και χερσαία. Συνολικά, λοιπόν, από θαλάσσια και χερσαία σύνορα, το φετινό 5μηνο εισήλθαν 59.669 λαθρομετανάστες, ενώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα είχαν εισέλθει 18.250 (αύξηση κατά 3 ½ φορές). Και βέβαια, τα στοιχεία αφορούν μόνο τους συλληφθέντες…

Έτσι, κάνοντας μια απλή αναγωγή, αφού πέρυσι είχαμε -όλο το χρόνο- από χερσαία και θαλάσσια σύνορα 77.163 λαθρομετανάστες, φέτος πάμε για 300.000!

5_statistics_all_2015_et

Από κει και πέρα, καταρρίπτεται και ο μύθος περί αύξησης του αριθμού των λαθρομεταναστών, λόγω του πολέμου σε Συρία και Ιράκ. Καθότι, οι εκ Συρίας και Ιράκ προερχόμενοι είναι συνολικά 30.618, από τους 59.699 (περίπου 51%).
Ψάχνοντας τα αντίστοιχα στοιχεία για την περυσινή χρονιά (που γινόταν πόλεμος), το αντίστοιχο ποσοστό για Σύριους και Ιρακινούς, ήταν συνολικά 44%, δηλαδή ελάχιστα κάτω από το φετινό 51%.

Άρα, η αλματώδης αύξηση της λαθρομετανάστευσης είναι «κατόρθωμα» των Τσιπροκαμμένων (γεια σου υπουργοπάνε με τις… «κόκκινες γραμμές» σου!), που δια της αρμοδίας υπουργού έταζαν… διαμερίσματα και ξενοδοχεία με όλα τα κομφόρ, στους επίδοξους λαθρομετανάστες!

5_statistics_all_2015_sull_yphkoothta

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!Τον αντεθνικό και εξόχως ρατσιστικό χαρακτήρα του Κράτους επιβεβαίωσαν αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας και της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, δια των οποίων κρίνεται ως αντισυνταγματική η εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων για τους πολύτεκνους και σε ποσοστό 4% για τις τρίτεκνες οικογένειες ενώ με άλλη απόφαση του Εφετείου,κρίνονται αντισυνταγματικές διατάξεις του Π.Δ. 53/1989 που θεσπίζουν ευεργέτημα υπέρ των τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για την εισαγωγή τους στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής, σε ποσοστό 10% επί του συνόλου των θέσεων.

Επίσης, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου 3966/2011, βάσει του οποίου συστήνονταν θέσεις στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. μόνο για υποψήφιους που ήταν παιδιά τέκνα πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών «η αντισυνταγματικότητα της επίμαχης διάταξης συνίσταται στο ότι ο νόμος 1481/1984, προβλέποντας θέσεις καταλαμβανόμενες μόνο από υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του τρίτεκνου, έρχεται σε αντίθεση προς στις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας, σύμφωνα με τις οποίες επιβάλλεται η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικότερα, η εισαγωγή στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛΑΣ με κριτήρια αμιγώς ακαδημαϊκά».

Οι σχετικές αποφάσεις βεβαίως, καταδεικνύουν κατά τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την υποκρισία ενός Κράτους το οποίο κατ’ ευφημισμόν μονάχα καλείται «ελληνικό». Ενώ η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα του Ελληνικού Έθνους, το αντεθνικό Κράτος φροντίζει αντί να συμβάλλει στην επίλυσή του, να διογκώνει το πρόβλημα με αποφάσεις που στρέφονται κατά των πολύτεκνων οικογενειών, της ελπίδας δηλαδή διαιώνισης του Ελληνικού Γένους.

Αποδεικνύεται επιπλέον, ότι το Κράτος είναι πέραν από αντεθνικό και ρατσιστικό. Διότι ενώ καταργεί ευνοϊκές διατάξεις για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες κρίνοντας ότι παραβιάζουν την αξιοκρατία και την ισότητα, διατηρεί ανέγγιχτες παρόμοιες διατάξεις για τους Έλληνες μουσουλμάνους οι οποίοι εισάγονται με ποσόστωση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Σ’ αυτή την περίπτωση άραγε, δεν υφίσταται παραβίαση της ισότητας και της αξιοκρατίας

http://ethnikismos.net/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΜΠΡΟΣ» : ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Απίστευτο θράσος και ανθελληνικό μένος διακατέχει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εισηγήθηκαν στους αρμόδιους αναπληρωτές υπουργούς Θεανώ Φωτίου και Χρήστο Σπίρτζη να ενταχθούν στην κατηγορία όσων δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης και οι λαθρομετανάστες.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο και εξωφρενικό, αυτή είναι η πρόταση που μετέφερε στα υπουργεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Μεταφορών ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, Τάσος Κορωνάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοίρασμα της κάρτας θα γίνει σε δεκάδες χιλιάδες εισβολείς που θα δηλώσουν πολιτικοί πρόσφυγες. Κάτι τέτοιο όμως, θα αποστερήσει εκατ. ευρώ εσόδων από τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα τελευταία που συντηρούνται ανελλιπώς, λόγω της μη ύπαρξης κονδυλίων για την αγορά ανταλλακτικών ακόμη και ελαστικών, είναι στο σύνολό τους ζημιογόνα, εξαιτίας και της λαθρεπιβίβασης, που ανέρχεται στο 30% του κοινού που μετακινείται.
Σύμφωνα με μέλος της Πρωτοβουλίας για την Δωρεάν Μετακίνηση των Ανέργων που πρόσκεινται στην Κουμουνδούρου, οι αρμόδιοι υπουργοί ήταν κατ’ αρχήν θετικοί για τους «νεοεισερχόμενους από τις εμπόλεμες ζώνες», αλλά για χρονική περίοδο που δεν θα ξεπερνά τους τρεις ή έξι μήνες».

Παράλληλα, ζητήθηκε από τους ίδιους να πάψουν «οι εξευτελιστικοί έλεγχοι» όπως τους χαρακτήρισαν«σε βάρος αλλοδαπών που δεν φέρουν εισιτήριο, γιατί προσβάλλουν την αξιοπρέπειά τους».

Σε απλά Ελληνικά, με πρόσχημα τους γηγενείς άνεργους που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ή τους άπορους και τα ΑΜΕΑ που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, εξετάζεται με κάθε… αριστερή σοβαρότητα, να δοθεί η συγκεκριμένη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και στους τριτοκοσμικούς.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις 300.226 αιτήσεις που έγιναν και αφορούν 633.312 άτομα για την ένταξη στο πρόγραμμα καταπολέμησης της φτώχειας, τον πρώτο λόγο έχουν οι λαθρομετανάστες που δηλώνουν σχεδόν μηδαμινά εισοδήματα και φυσικά δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα.

Από την πρώτη διασταύρωση των στοιχείων για τους δικαιούχους της κάρτας σίτισης που θα διανεμηθεί μέσα στον Ιούλιο, από τα 293.786 άτομα που θα επωφεληθούν, ευνοημένοι θα είναι οι αλλοδαποί, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα κοινωνικά επιδόματα. Η μόνη κατηγορία όπου οι Έλληνες έχουν ελπίδες να ενταχθούν μαζικά στους δικαιούχους είναι αυτή που αφορά την επανασύνδεση ρεύματος.

Όσο για την επιδότηση ενοικίου από 70 έως 220 ευρώ μηνιαίως κι αυτή θα δοθεί κατά κύριο λόγο στους αλλογενείς λόγω των φωτογραφικών κριτηρίων που συμπεριλήφθηκαν στο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Για παράδειγμα, ορίζεται ότι το ετήσιο εισόδημα ενός ζευγαριού δεν πρέπει να ξεπερνά τα 3.600 ευρώ. Δηλαδή αυτομάτως αποκλείεται ο Έλληνας άνεργος που παίρνει το επίδομα ανεργίας των 480 ευρώ και λιγότερο, από τον ΟΑΕΔ.

Ενώ ένας αλλοδαπός που εργάζεται παράνομα, αλλά πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια θα το ενθυλακώσει, χωρίς να τον ρωτήσει κανείς πώς γίνεται με 3.600 ευρώ τον χρόνο να νοικιάζει διαμέρισμα, να στέλνει στην χώρα του χρήματα, να σιτίζεται, να πληρώνει τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και συγχρόνως να διασκεδάζει. Αυτά, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Γ.Α.Φ.

http://ethnikismos.net/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 444495953851364041

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item