Widgets

Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στα ελληνόπουλα με την ανοχή του ΑΠΘ

Στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκαν 3 Αλβανοί που συνελήφθησαν εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την δίωξη ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 121 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ, που φαίνεται να προήλθε από εμπορία ναρκωτικών εντός του χώρου του πανεπιστημίου.

Έπειτα από την σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών προέκυψε ότι οι δυο εκ των τριών αλβανών πέραν της διακίνησης ναρκωτικών έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα και τα διαβατήρια που κατείχαν ήταν με πλαστές σφραγίδες.

Περιττό να αναφερθούμε στις εκατοντάδες πορείες που έχουν γίνει για την μη άρση του πανεπιστημιακού ασύλου από την αριστερά, καθώς ο χώρος του πανεπιστημίου, όπως υποστηρίζουν, είναι ένας χώρος ελεύθερων σκέψεων και ιδεών. Φαίνεται πως πλέον αποτελεί και χώρο ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών.

Φυσικό και επακόλουθο σε τέτοιους αριστεροκρατούμενους χώρους, και με την συνδρομή όλων των πολιτικών παρατάξεων (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΑΡΕν, ΕΑΑΚ, κτλ) να μην επιτρέπεται η είσοδος της αστυνομίας, αλλά μόνο κατ΄ εντολήν του Πρυτανείου και την ίδια στιγμή να επιτρέπεται η είσοδος παράνομων μεταναστών.

Φαίνεται πως το ΑΠΘ, αποτελεί μια μικρογραφία της ίδιας της κοινωνίας όπως την ονειρεύεται όλο το «δημοκρατικό» τόξο, τωρινών συγκυβερνήσεων αλλά και πρώην, μιας που τα κατάπτυστα νομοσχέδια περί μη ποινικοποίησης της κάνναβης, καθώς και το νομοσχέδιο που δίνει ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκει σύμφωνες όλες τις πολιτικές αποχρώσεις. www.xryshaygh.com


Η ασύμμετρη απειλή της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας

Η ασύμμετρη απειλή της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας

Ας πάψουν επιτέλους τα ΜΜΕ, που σχεδόν όλα χρωστούν τεράστια ποσά σε σιωνιστικών συμφερόντων χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να μας θεωρούν ηλιθίους όσον αφορά το πρόβλημα της εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Ένα πρόβλημα που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς το τελευταίο διάστημα ορδές Αφρικανών και Ασιατών προερχόμενοι από Τουρκία και Βόρειο Αφρική εισβάλλουν στην Ελλάδα. Μεταξύ των εισβολέων βρίσκονται τζιχαντιστές.

Από στατιστικά στοιχεία ευρωπαϊκών χωρών προκύπτουν εφιαλτικά σενάρια για την υφέρπουσα διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.  Το 2040 στην Ελβετία, εφόσον δεν ληφθούν μέτρα καταστολής του προβλήματος, το 76% του πληθυσμού θα αποτελείται από μουσουλμάνους. Στην Αυστρία το 2051 ένας στους τρεις μαθητές θα είναι μουσουλμάνοι. Στην Γερμανία το 2045 θα ζουν 51 εκατομμύρια μουσουλμάνοι και 45 εκατομμύρια αυτόχθονες Γερμανοί. Στην Ελλάδα;

Σε ότι αφορά την χώρα μας και τον υπολογισμό του συνολικού πληθυσμού των εισβολέων λαθρομεταναστών επικρατεί εντέχνως από τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις των πολλών τελευταίων ετών μια χαοτική σύγχυση, η οποία είναι χαρακτηριστική του μεγέθους του προβλήματος. Ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς με τρεις διαφορετικές τοποθετήσεις του που έγιναν με διαφορά ελαχίστου χρονικού διαστήματος τόνισε στις 7.6.2013 ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών είναι 2 εκατομμύρια, στις 21.10.2013 μίλησε για 1 εκατομμύριο και στις 2.1.2014 για 1,35 εκατ. λαθρομετανάστες. Η σημερινή κυβέρνηση του νεαρού «πατερούλη» Τσίπρα και του «στρατηλάτη» Καμμένου προσπαθεί να αποσιωπήσει και να γελοιοποιήσει το θέμα βάζοντας υπουργούς να δηλώνουν ότι οι εισβολείς είναι τουρίστες που ήρθαν να λιαστούν στα νησιά μας και στην Ομόνοια.

Ο ακριβής αριθμός αυτών των εισβολέων σίγουρα δεν μπορεί να υπολογισθεί, αφού καθημερινά αυτός ο αριθμός ξεφεύγει από τα καταγεγραμμένα μεγέθη του. Με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ήταν 9.903.268 νόμιμοι κάτοικοι, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας ήταν 10.939.727.  Επομένως ήδη από το 2011 επισήμως προκύπτουν 1 εκατ.  λαθροκάτοικοι στην Ελλάδα. 

Λαμβάνοντας υπόψη έστω αυτό το επίσημο στοιχείο, αν και οι πληροφορίες από πολλές πλευρές συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες υπερβαίνουν σήμερα τα 2 εκ. με αυξητικές τάσεις, και κάνοντας στατιστική προβολή στο έτος 2020 προκύπτει αναλογία πληθυσμού 60%  Έλληνες και 40% αλλοδαποί, κυρίως μουσουλμάνοι, εισβολείς-λαθροκάτοικοι. Αν σε κάποιους αυτή η πληθυσμιακή σχέση φαντάζει υπερβολική, τους υπενθυμίζουμε ότι οι γεννήσεις τείνουν στο 2,7 προς 1 υπέρ των αλλοδαπών, με αυξητικές τάσεις υπέρ των μουσουλμάνων λαθροκατοίκων.

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου επισημοποιεί την ανέγερση τζαμιού για τους μουσουλμάνους εισβολείς, ένα τζαμί που θα μετατρέψει σε ισλαμικό φέουδο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα μάτια μας συντελείται μια μορφή εθνοκάθαρσης, εθνοκάθαρσης των Ελλήνων. Σκοπός αυτής της εθνοκάθαρσης είναι η διάλυση πολιτισμικών και οικογενειακών δομών. Πίσω από τους εισβολείς λαθρομετανάστες κρύβεται η πολιτική ατζέντα των Σιωνιστών, οι οποίοι μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και της αριστερής κυβέρνησης που είναι θιασώτης πολυπολιτισμικών κοινωνιών, προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι πρόκειται περί προσφύγων που ζητούν άσυλο, ενώ είναι γνωστό ότι δεν υφίσταται καμμία νομική βάση για άσυλο.

Πρόθεση είναι η «αραίωση» του γηγενούς πληθυσμού μεσοπρόθεσμα,  με σκοπό να του αφαιρεθεί μόνιμα η εξουσία μακροπρόθεσμα. Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μια μορφή εθνοκάθαρσης, όπως προείπαμε, μόνο που αυτή δεν επιβάλλεται από κάποιους ξένους κατακτητές, αλλά από οργανωμένους ισλαμιστές εισβολείς που μακροπρόθεσμα θα αντικαταστήσουν τον αυτόχθονα ελληνικό πληθυσμό

Ας το καταλάβουν επιτέλους αυτοί που λάθρα κυβερνούν (ένεκα ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων) και οι βαστάζοι τους. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν να κονιορτοποιηθούν στον αποτεφρωτήρα μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παρουσία ισλαμιστών στις γειτονιές τους. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν να γίνει η χώρα τους εκκολαπτήριο ισλαμιστών εγκληματιών και κανιβάλων τρομοκρατών.

Η μαζική εισβολή και η μη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι εθνικά ύποπτη. Σε συνδυασμό μάλιστα με την οικονομική εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους και την υφιστάμενη στρατιωτική ανισορροπία είναι εθνικά προδοτική!

Γ. Λιναρδής  

www.xryshaygh.com


Ξέφραγο αμπέλι... “Ντου” λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας“Ντου” κάνουν εδώ και λίγη ώρα μαζικά λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της λιμενικής ζώνης στην Πάτρα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό τόσο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

FOTO1
metanastes-tempo24

Σκαρφαλώνουν τα κάγκελα και μπουκάρουν και στα μηχανικά μέρη των φορτηγών που πρόκειται να ανέβουν στα καράβια της γραμμής Πάτρα – Ιταλία, οι λαθρομετανάστες κατά δεκάδες εισβάλουν στον νέο λιμένα.


Την ίδια ώρα τόσο αστυνομικοί και λιμενικοί όσο και υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας του Λιμανιού, επιδίδονται σε “κυνηγητό” ώστε να απομακρύνουν τους λαθρομετανάστες από τα κάγκελα της λιμενικής ζώνης. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ήδη αστυνομικοί κάνουν εδώ και αρκετή ώρα εκτεταμένες προσαγωγές. makeleio

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Ημερήσιο δελτίο λαθρομετανάστευσης - ΡΕΚΟΡ: 1.231 μας προτίμησαν χθες Τρίτη!

Ὁ ἐποικισμὸς τῆς χώρας καὶ ἡ ἀντικατάστασις πληθυσμοῦ προχωρεῖ ἐντατικῶς!

Μαζική εισβολή λαθροεποίκων! Η πατρίδα χάνεται! Ξυπνήστε Έλληνες!!!


«Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες»!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω… λαθρομεταναστών! Ο Δήμαρχος εκλιπαρεί να τους πάρουν από το νησί


Αποκλειστικές φωτογραφίες με selfies και προσευχές από την «μεταφορά» τους στην Αθήνα!

 Το νησί της Λέσβου δέχεται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Με τη διαχείριση των εισροών να έχει καταστεί αδύνατη, ο δήμαρχος κάνει έκκληση για μεταφορά των ανθρώπων αυτών από το νησί στην Αθήνα.

Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Μυτιλήνη, αφού η εισροή μεταναστών είναι τεράστια και η τοπική αυτοδιοίκηση αναζητά λύσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο δήμος του νησιού αποφάσισε να μεταφερθούν οι μετανάστες στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα τόσο προς τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, όσο και προς την κυβέρνηση.

"Όπως γνωρίζετε, λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού αφίξεων των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί της Λέσβου, η κατάσταση πλέον είναι μη διαχειρίσιμη και ιδιαίτερα κρίσιμη" σημειώνει σε αυτή ο δήμαρχος και συμπληρώνει "εγκυμονούνται κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των πολιτών του νησιού όσο και των ίδιων των μεταναστών λόγω της έλλειψης οργανωμένων εγκαταστάσεων υγιεινής και της διαμονής πολλών εξ αυτών σε δημόσιους χώρους"

Ο κ. Γαληνός σημειώνει πως χρειάζεται περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά μεταναστών με το πλοίο της γραμμής από τη Λέσβο στην Αθήνα.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


www.xryshaygh.comΖορίστηκαν οι τουρίστες από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Εμείς οι Έλληνες τι να πούμε;

Ζορίστηκαν οι τουρίστες από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Εμείς οι Έλληνες τι να πούμε;

Ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, γύρω από την τραγική κατάσταση που διαδραματίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κω, με την αθρόα διέλευση των λαθρομεταναστών, επανέφερε στην επιφάνεια αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Μια ζοφερή εικόνα για το τι βιώνουν οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους, σκιαγραφεί σε άρθρο της την Πέμπτη η Daily Mail.

«Μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν μετατρέψει την Κω, ένα εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό νησί λόγω των οικονομικών ταξιδιωτικών πακέτων του, σ’ ένα αηδιαστικό κολαστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας ότι «Την ώρα που οικογένειες τουριστών χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ήλιο στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα παραπέρα δεκάδες μετανάστες κοιμούνται σε κούτες, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών».

Το ρεπορτάζ έχει μαρτυρίες τουριστών, οι οποίοι περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την παραμονή τους στο νησί, λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα. Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω του «προκλητικού και ρατσιστικού» ύφους, που θεωρούν ότι έχει.
Αναμφισβήτητα, η μοίρα των ανθρώπων που έρχονται κατά συρροή και παράνομα από κάθε χώρα της Ασίας στα Ελληνικά νησιά είναι τραγική και η συμπόνια απέναντι τους είναι απολύτως κατανοητή. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, το υφάκι όλων αυτών που καταδικάζουν το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας ως «ρατσιστικό», από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους και του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Όταν αντικρύζουν ένα τέτοιο θέαμα οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίο έχουν έρθει για παραμονή λίγων μόνο ημερών στην Χώρα μας, μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κω, αλλά και των άλλων Ελληνικών νησιών, οι οποίοι ζουν σε καθημερινή βάση και σε πολύ μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια το φαινόμενο αυτό.

Εκτός από τις «εξυπνάδες» του στυλ «ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους βουλιάξουμε» υπάρχει και το να θωρακιστούν τα σύνορά μας καλύτερα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εισροή λαθρομεταναστών. Όσο για τους εκ του ασφαλούς «αγανακτισμένους αντιρατσιστές», αντί να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και επειδή δεν μπορούν να μπουν στη θέση των μονίμων κατοίκων της Κω, αλλά ούτε και να σκεφτούν όπως αυτοί, τους προτείνουμε να έρθουν για λίγες ημέρες στην Κω και να δουν ιδίοις όμασι την κατάσταση.

Πολύ περισσότερο, να αποδείξουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό τον οποίο υποστηρίζουν ότι τους διέπει και να δεχθούν να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια και με δικά τους έξοδα τούς όντως δυστυχισμένους λαθρομετανάστες που ψάχνουν για μια καλύτερη τύχη.
Αν και όταν αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα προς τούς συνανθρώπους τους, τότε θα μπορούν  να σχολιάζουν τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων, είτε πρόκειται για μόνιμους κατοίκους των νησιών είτε για τουρίστες, για την καθημερινή επαφή τους με τους ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες.

Όχι, όμως, να «αγανακτούν» κάποιοι από την άνεση των πολυτελών και ευρύχωρων κατοικιών τους και χωρίς να έχουν ζήσει από κοντά την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι στην Κω και άλλα νησιά.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.comΠολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Πολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Γράφαμε μόλις χθες για την υπόθεση με το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, που είχε απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις συνομιλίες που είχε συλλέξει ο κοριός της ΕΥΠ να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και πολιτικής παρεμβάσεως στο όλο ζήτημα. Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι στον Σύριζα ο «αντιρατσισμός» τους είναι έμμισθος και επαγγελματικός, όμως ελπίζαμε αυτό να σταματάει σε νομότυπες εκδηλώσεις, όπως η δημιουργία ΜΚΟ και χάραξη πολιτικής με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, που ακολούθως θα διαμοιραστούν σε «ημέτερους».

Από ότι φαίνεται, η όλη υπόθεση είναι ακόμα πιο σκοτεινή, αφού δημοσιεύματα εμπλέκουν στο όλο κύκλωμα και πολιτευτή του Σύριζα. Σας παραθέτουμε σχετικώς το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» άνευ άλλου σχολιασμού:

«Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας - Λιμενικού.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει το 2007 πρόταση να κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά.

Ο πολιτευτής είναι 66 ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Το διάστημα της κράτησής του είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολιτευτών, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργών της Κυβέρνησης. Επερώτηση για την υπόθεσή του είχε καταθέσει το 2008 ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης.

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του με αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε αποφυλακίσεις παράτυπων μεταναστών καθ’ υπόδειξη δουλεμπόρων. Στις επίμαχες συνομιλίες φέρονται να προωθούσαν την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούση θεωρώντας τον εμπόδιο στη δράση τους και ταυτόχρονα να μετείχαν σε παρασκηνιακές ζυμώσεις ώστε στις τακτικές κρίσεις του Μαρτίου να τοποθετούνταν πρόσωπα της αρεσκείας τους σε κρίσιμα πόστα. Επικαλούνταν γνωριμία τους με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει τις επιλογές τους.

Στοιχεία εμπλοκής έχουν προκύψει συνολικά για πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και σε βάρος υπαλλήλου της Ε.Υ.Π.. Κατά πληροφορίες πάντως, ο κ. Πανούσης και ο διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Γ. Ρουμπάτης έχουν ζητήσει εκτάκτως συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα. Δεν αποκλείεται στο «κάδρο» της υπόθεσης να βρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί συνάντηση του κ. Πανούση με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, σχετικά με ανάμειξη αξιωματικών του Λιμενικού στο δουλεμπορικό κύκλωμα.»

www.xryshaygh.com


Λαθρομετανάστευση και Σύριζα: Επειδή βουλιάζει το Μπαγκλαντές πρέπει να βουλιάξει και η Ελλάδα!

Λαθρομετανάστευση και Σύριζα: Επειδή βουλιάζει το Μπαγκλαντές πρέπει να βουλιάξει και η Ελλάδα!

Λόγια του αέρα αποδείχτηκαν οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πιέσει την Ευρώπη προκειμένου να λυθεί κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο απασχολεί τον Ελληνικό Λαό και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εθνική και κοινωνική ζωή. Η εξαγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι θα τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να πάνε στην Ευρώπη αποσύρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και ύστερα σιωπή. 

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα προστάτης των λαθρομεταναστών εδώ και δεκαετίες το μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνος. 
Για να είμαστε δίκαιοι οι λαθρομετανάστες δεν ήρθαν τους 3 μήνες που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και την μεγάλη ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν τον τόπο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε η εισβολή στην πραγματικότητα γιατί αυτό είναι η παράνομη είσοδος εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Πατρίδα μας.

Μέσα στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας ενός διεθνισμού που δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα ακούγεται κάθε είδους παραλογισμός. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτού της Χρυσής Αυγής, υπουργός της κυβερνήσεως και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων ότι έχουμε και “περιβαλλοντολογικούς πρόσφυγες”, αναφερόμενος στους κατοίκους εκείνους του Μπαγκλαντές, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας επειδή υποχωρεί το έδαφος του Μπαγκλαντές και βουλιάζει μέσα στην θάλασσα! 

Για όσους δεν το ξέρουν το Μπαγκλαντές είναι μία χώρα με έκταση ίση με την Ελλάδα και πληθυσμό… εκατό πενήντα εκατομμύρια!!! Αυτό το επιχείρημα πραγματικά αφήνει άναυδο κάθε λογικό άνθρωπο. Εάν βουλιάξει κι άλλο έδαφος του Μπαγκλαντές δηλαδή έχουμε εμείς οι Έλληνες υποχρέωση να τους δεχτούμε στην Ελλάδα;!!! Το παράδοξο όμως είναι που βρίσκεται το Μπαγκλαντές και που η Ελλάδα; Το Μπαγκλαντές ευρίσκεται ανατολικά των Ινδιών, το οποίο σημαίνει ότι για να έλθουν στην Ελλάδα πρέπει να περάσουν κατά σειράν από τις χώρες, χώρες που δεν… βουλιάζουν, Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν και Τουρκία. Σε όλες αυτές τις χώρες δεν βρήκαν στέρεο έδαφος; Στέρεο έδαφος έχει μόνον η Ελλάδα; Πρέπει δηλαδή στην πραγματικότητα να διανύσουν αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν στην Πατρίδα μας και το ταξίδι αυτό απαιτεί χρήμα. Χρήμα με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα επι παραδείγματι στην Ινδία, αλλά δεν το κάνουν… Γιατί; 

Για τον απλούστατο λόγο ότι όλα αυτά τα κράτη από τα οποία περνούν δεν τους θέλουν ή αυτοί δεν θέλουν να μείνουν σε αυτά. Έτσι περνούν ανενόχλητοι στην Ελλάδα, την γεμάτη προβλήματα και σχεδόν χρεοκοπημένη, όπου τους περιμένει η στοργική αγκάλη των “αντιρατσιστών” με το αζημίωτο του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να μη ξεχνάμε την δραστηριοποίηση με αρκετά εκατομμύρια ευρώ των περίφημων ΜΚΟ. Στις οποίες ΜΚΟ πρωταγωνιστές είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές της αριστεράς, αλλά και όχι μόνον… Υπάρχουν και αρκετοί αστέρες της φιλελεύθερης παρατάξεως, που ασχολούνται με το κερδοφόρο αυτό άθλημα!
“Υ”

www.xryshaygh.com


ΛΑΣΙΤΑ Θεσσαλονίκης: Εικόνες ντροπής με τα μάτια ενός επαγγελματία οδηγού ταξί
Οι αυτοκινητιστές ταξί της πόλης μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και πιο συχνά γίνονται αυτόπτες μάρτυρες καταστάσεων και εικόνων με ανθρώπους να κοιμούνται σε παγκάκια και στέγαστρα, ιδιαίτερα σε σημεία μαζικής εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού, όπως είναι ο Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ο Σιδηροδρομικός Σταθμός. 
Στις συγκεκριμένες τοποθεσίες συνωστίζονται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τα βόρεια σύνορα της χώρας μας και από εκεί να διαφύγουν προς την Κεντρική Ευρώπη. 

Οι συγκεκριμένες καταστάσεις δυσφημούν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την άφιξη τουριστών, εκτός αν η κυβέρνηση θεωρεί τους λαθρομετανάστες τουρίστες. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι πραγματικοί τουρίστες δεν διστάζουν να σχολιάσουν αρνητικά τέτοιες εικόνες. Σημαντική επίσης είναι η ανησυχία για τυχόν έξαρση επικίνδυνων μεταδοτικών ασθενειών καθώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι εισέρχονται ανεξέλεγκτα και παράνομα, χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία. 

Έντονη δυσαρέσκεια προκαλεί η συμπεριφορά ορισμένων ταξιτζήδων, ιδίως εκείνων που δραστηριοποιούνται στον Επιβατηγό Σιδηροδρομικό Σταθμό, να αγνοούν επιδεικτικά τις οδηγίες του Σωματείου και να εξακολουθούν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες εντός της πόλης. Πρόσφατα ο ΛΑΣΙΤΑ δέχτηκε καταγγελία οδηγού ταξί, όπου αστυνομικός επέβαλε σε αυτόν να μεταφέρει λαθρομετανάστες εντός της πόλης, ενώ εκείνος αρχικά αρνήθηκε να τους παραλάβει

Τέτοιες συμπεριφορές, ιδιαίτερα από όργανα της τάξης, κάνουν τους επαγγελματίες να αισθάνονται ανασφαλείς και απροστάτευτους στις διαθέσεις του κάθε ανευθυνουπεύθυνου αστυνομικού οργάνου, ενώ οι αρμόδιες Αρχές νίπτουν τας χείρας τους σε αυτό το θέμα. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ταξί της πόλης αντιλαμβάνονται περισσότερο απ’ τον καθένα ότι το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 

Η μοναδική εθνική πολιτική δύναμη ανάσχεσης είναι ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενάντια σε όλους αυτούς που απεργάζονται την εξόντωση του Έθνους.

ΛΑΣΙΤΑ Θεσσαλονίκης 


www.xathess.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ελληνική ιθαγένεια για 200.000 παιδιά-μετανάστες δεύτερης γενιάς 

4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι


Υπό διωγμό η Ορθοδοξία στο... Ελλαδιστάν των λαθρομεταναστών: Ναός των Σιχ στα Μέγαρα! 

Η Αθήνα, όπως τη θέλει το αντισυνταγματικό τόξο: Βγήκαν παγανιά σπαθοφόροι Σιχ!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Όλα στο πρόγραμμα! Δωρεάν έξοδα κηδείας για τους μουσουλμάνους φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς

Η Ε.Ε. επαινεί την Τουρκία γιατί μας στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες!

Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από την λαθρομετανάστευση: Το αδιαχώρητο στην Κω

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!

Ο «βιασμός» του Ελληνικού Λαού και η επερχόμενη τιμωρία των θυτών 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξόντωσης της εθνικής συνείδησης

''Βίβλος και Σύνορα'' του John Vinson

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡANOMH ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: 87 πνευματικές προσωπικότητες υπογράφουν...

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΓΕΙΑ 1322880974634856570

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item