Widgets

1η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΑΠΙΛΑ! (Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει!) ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ! ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Μια εικόνα – χίλιες λέξεις

Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει!   Το είδαμε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => 100 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ! (Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα στην κυβέρνηση, ΤΟ ΠΑΡΤΥ των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ)

Τσίπρας: Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το βάρος του Μνημονίου
Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο μνημόνιο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό δήλωσε, στέλνοντας διπλό μήνυμα προς τους Έλληνες, που διατηρούσαν μία τελευταία ελπίδα ότι μπορεί να μην προδοθεί η λαϊκή εντολή, που προσφάτως έδωσε στον Σύριζα, προκειμένου να «σκίσει τα μνημόνια», όπως έλεγε προεκλογικά.
Συγκεκριμένα είπε: «Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας».
Ταυτόχρονα έδωσε και μήνυμα στους «εκλογολόγους» του Σύριζα, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος: «Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές και δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο».
Παράλληλα φρόντισε να βγάλει και την «αντιστασιακή κορώνα» για να έχουν να παίζουν τα μπλογκς του χιλιάρικου, λέγοντας: «Αν είναι όμως η Ευρώπη να επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο όχι και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία».
Η τελευταία φράση του Τσίπρα είναι, βεβαίως, άκυρη, αφού έτσι και αλλιώς ακόμα και η τελευταία πρόταση που ο ίδιος υπέβαλλε προς την τρόικα, είχε συγκριθεί από τους ίδιους τους συριζαίους με το mail Χαρδούβελη, περιείχε φοροληστρική επιδρομή εναντίον των Ελλήνων και εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο Τσίπρας έχει ήδη αποφασίσει να υπογράψει το νέο μνημόνιο και η μόνη εκκρεμότητα που έχει με τους διεθνείς τοκογλύφους είναι το επικοινωνιακό περιτύλιγμα της υπογραφής του, ώστε να πλασάρει «αντιμνημονιακό» μνημόνιο στους «ιθαγενείς»
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε σχετικά την παρακάτω ανακοίνωση:
«Κάθε μνημονιακή συμφωνία χωρίς διαγραφή του επαχθούς χρέους και κατάργηση των ληστρικών μέτρων, που οδηγούν στην καταστροφή την οικονομία μας, ισοδυναμεί με υποταγή και προδοσία της λαϊκής εντολής.»  ΠΗΓΗ


Ούτε Βενιζέλος, Ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της αριστεράς: Υψηλός ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και δόσεις «εις το διηνεκές»
Νέα πρόταση κατέθεσε προς την τρόικα η ομάδα του Τσίπρα, στην προσπάθεια να πείσουν τον κοσμάκη ότι διαπραγματεύονται. Με μακιαβελικές τακτικές προσπαθούν να πείσουν τον Λαό ότι δήθεν έρχονται πολύ χειρότερα, έτσι ώστε να τον αναγκάσουν να «καταπιεί» το αριστερό μνημόνιο. Στην νέα πρόταση, όπως παραδόθηκε από κυβερνητικούς παράγοντες προς δημοσιογράφους, γίνεται συγγνωστό ότι η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, που περιλαμβάνει νέα φοροεπιδρομή εναντίον των Ελλήνων, υφεσιακά μέτρα, που δήθεν θα αποδεχόταν, και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
Ας δούμε, λοιπόν, αυτά τα μέτρα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που παρείχε η κυβέρνηση Κατά πρώτον θα υπάρξουν τρεις συντελεστές ΦΠΑ. Ένας χαμηλός στο 6,5% για φάρμακα, βιβλία και θέατρα, ενώ φήμες λένε ότι και τα νέα ρεστοράν «Λιτός Βίος» θα εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Σε αυτήν δεν θα είναι οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και τα τρόφιμα, γεγονός που σημαίνει μία πρόσθετη επιβάρυνση 28% για τον φτωχό απλό κόσμο, με στόχο να στραγγιχτεί άλλο ένα δισ. ευρώ, από αυτούς που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ο μεσαίος συντελεστής θα πάει στο 13% και εκεί θα μπούνε οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και τα τρόφιμα, ενώ στο 23% θα πάνε τα συσκευασμένα τρόφιμα.
Ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει κανονικότατα, ενώ τελειώνουν ακόμα και οι συζητήσεις για την κατάργησή του αργότερα, τα επόμενα χρόνια. Οι φήμες για μείωση των αντικειμενικών αξιών, αποδείχτηκαν επίσης ψεύτικες και έτσι θα έχουμε τον εν λόγω επαίσχυντο φόρο κανονικά και τα επόμενα χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για την «έκτακτη»εισφορά, η οποία επίσης θα παραμείνει, πλήττοντας την μεσαία τάξη με άλλον ένα τρόπο, οδηγώντας στην φτωχοποίηση, αυτού που μέχρι τώρα είχαν ξεφύγει από αυτήν.
Στα άλλα σημεία του εν λόγω πλάνου, που παρέδωσε η κυβέρνηση προς τους δανειστές παρουσιάζεται ένα πλάνο αναδιάρθρωσης του χρέους, μέσω επαναγοράς του από μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα έχει αποδεχτεί το σύνολο του χρέους, που προήλθε από την προκλητική διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, τις μίζες, τις ρεμούλες και τις κλεψιές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό, βεβαίως, ήταν απολύτως αναμενόμενο με ηγέτη της διαπραγματευτικής ομάδας τον Δραγασάκη, που είχε συνυπογράψει την αρχική αμαρτωλή σύμβαση με τη Siemens.   ΠΗΓΗ


Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Διασπάθιση δημοσίου χρήματος στις Ελληνικές Αλυκές – «Αλμυρός» ο λογαριασμός για τους Έλληνες


Δύο χρόνια η παράγκα Σαμαρά καθυστερούσε την διερεύνηση της υπόθεσης
Μια υπόθεση με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ μελετά ο ανακριτής διαφθοράς ύστερα από πόρισμα Σώματος Ορκωτών Λογιστών, σχετικά με τα οικονομικά της Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. Σύμφωνα με το πόρισμα βρέθηκαν διαφορές τιμολόγησης ύψους 265.193€, διαφορές στις τιμές πώλησης άλατος ύψους 326.032€, πολλές ανείσπρακτες επιταγές και πληθώρα «μεταφορικών εξόδων», που συνολικά φτάνουν το ύψος της κατάχρησης στο 1,28 εκ. ευρώ.
Στην υπόθεση εμπλέκονται 12 κατηγορούμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι στελέχη της ΝΔ. Το γεγονός ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των ανακρίσεων από το... 2012 αφήνει πλήθος ενδείξεων για πολιτική παρέμβαση από την παραδικαστική παράγκα της ΝΔ. Αυτό, βεβαίως, θυμίζει την περιβόητη υπόθεση με την δικογραφία για τον Μιχελάκη, η οποία έκανε «ταξίδια» από τον Άρειο Πάγο στην Βουλή και τούμπαλιν, με πρωτοστάτη στις καθυστερήσεις τον αρχισκευωρό Αθανασίου.
Θα υπάρξει άραγε η βούληση για την διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου ή μήπως το γεγονός ότι όλα έλαβαν χώρα επί διακυβερνήσεως Καραμανλή θα προκαλέσει νέες αναβολές της ανακρίσεως; Οι κατηγορίες είναι κακουργηματικής φύσεως, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη άμεσης διερεύνησης και ακολούθως να συμβεί το ίδιο στους λόγους των καθυστερήσεων, μπας και αρχίσει να ξηλώνεται το νέο παραδικαστικό της ΝΔ.  ΠΗΓΗ
Ευθεία επίθεση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στους λαθρολάγνους της Αριστεράς και της ψευτοδημοκρατίας 

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, η συναγωνίστρια Ουρανία.  Μιχαλολιάκου κατήγγειλε τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 9.84 που εδώ και 5 χρόνια δεν έχει καλέσει κανέναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, παράλληλα στηλίτευσε την υποκρισία της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» που θίχτηκε γιατί κάποιος τους έκλεισε το τηλέφωνο.  Σχετικά με τις ύβρεις που δέχεται η Ελληνική Αυγή, υπενθύμισε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι οι συγκεκριμένοι συκοφάντες εμφανίζονται σε φωτογραφίες έξω από την φλεγόμενη τράπεζα της Μαρφίν, όπου έχασαν την ζωή τους τέσσερις συμπατριώτες μας. Για την παραβατικότητα στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ζήτησε από όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να μην κάνουν τα στραβά μάτια όταν οργανωμένες ομάδες αριστεριστών κάνουν επιθέσεις και τρομοκρατούν τους κατοίκους περιοχής υπό την ανοχή της Αστυνομίας.


     Σχετικά με την ονομασία των οδών είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει «αγωνιστόμετρο» σχολιάζοντας ότι πρέπει να υπάρχει το όνομα του Νίκου Καζαντζάκη αλλά πρέπει να δοθεί και ο δέοντας σεβασμός στους άνδρες που έπεσαν στην Κορυτσά, υπενθυμίζοντας ότι στην Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες ακόμα υποφέρουν.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ

Δεν πέρασε ένας μήνας όπου σύσσωμος ο ελληνικός λαός «απόλαυσε» τις προκλητικές δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού για την λαθρομετανάστευση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες προσπαθούσε να υποδείξει ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος περί λαθρομεταναστών, αλλά περί «προσφύγων». Εξέπληξε δεόντως, μάλιστα, και ο ανθρωπισμός που διακρίνει το ΣΥΡΙΖΑ, ο ανθρωπισμός των χρημάτων γιατί ως αν άλλος Μπαμπινιώτης η κυρά Τασία διευκρίνισε ότι πρέπει να τους αποκαλούμε ως «πρόσφυγες» γιατί διαφορετικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μειώσει τα κονδύλια προς την Ελλάδα.
Κάτι το οποίο αποδείχτηκε λίγο αργότερα, όταν με τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις»  αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση, σε «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ.
Ήδη, η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τον κίνδυνο από την ψήφιση μιας τέτοιας τροπολογίας επισημαίνοντας την ζημιά που θα προκαλέσει στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό.
Μόλις ένας μήνας πέρασε και η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας, Θεανώ Φωτίου, αποφάσισε και υπέγραψε την χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ οι οποίες έχουν σαν δράσεις τους την υποδοχή και την φιλοξενία των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στην Πατρίδα μας.
Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 1.761.000 ευρώ και αφορά την διαμονή, τη σίτιση, την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, ειδών υγιεινής και καθαριότητας καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών, ιατρικών και νομικών υπηρεσιών στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Οι πολυτέλειες αυτές δίνονται απλόχερα στους λαθρομετανάστες από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, καθώς το χρηματικό ποσό θα αντληθεί από εθνικούς πόρους και μάλιστα κατά το διάστημα 1 Ιουνίου έως και 31 Δεκεμβρίου του 2015.
Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γνωστοποιούνται οι επωφελούμενες ΜΚΟ. Η «Άρσις» θα εισπράξει το υπέρογκο ποσό των 957.000 ευρώ, η «PRAXIS» 295.000, η «Ηλιαχτίδα» 38.000, η «ΕΚΠΟΣΠΟ» Νόστος 326.000 και τέλος η «Μετάδραση - Δράση για τη Μετάναστευση και την ανάπτυξη» 145.000 ευρώ.
Αξίζει να θυμίσουμε πως δυο εκ των πέντε ΜΚΟ αναφέρονται ως συνεργάτες στο σχετικό φυλλάδιο «Welcome to Greece» που μοιράζουν στις ορδές λαθρομεταναστών οι τούρκοι δουλέμποροι.
Η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, βρίσκεται στην τελική ευθεία υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Στο διάστημα των δήθεν διαπραγματεύσεων υπογραφεί καθημερινά τον πλήρη αφανισμό του ελληνικού Έθνους. Είναι προκλητικό από την στιγμή που ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν έχει τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης αλλά καλείται να πληρώσει αδρά προκειμένου να του χορηγηθεί εκπαιδευτική, ιατρική και νομική κάλυψη, την ίδια ακριβώς στιγμή να δίνονται απλόχερα σε παράνομους εποίκους προνόμια που στερείται ο νόμιμος κάτοικος αυτής της χώρας.
Καλές οι συμφωνίες επί και υπό τραπέζης, με συντρόφια, τοκογλύφους, δουλεμπόρους και δυνάστες η κόκκινη γραμμή, όμως, που έρχεται από τον ελληνικό λαό θα σβήσει μονομιάς τις όποιες ορέξεις σας που ικανοποιούνται με χρυσά κουτάλια και δείπνα στο Χίλτον.  ΠΗΓΗΆλλη μια θλιβερή πρωτιά για ένα Έθνος που αργοσβήνει: Πρώτη η Ελλάδα πανευρωπαϊκά στις αμβλώσεις


Το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει καταφύγει τουλάχιστον μια φορά σε έκτρωση, ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται αυτήν την επέμβαση βρίσκεται στην εφηβική ηλικία. Ακόμα, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλική Υγείας, 40.000 εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα αποφασίζονται από έφηβες κάτω των 18 ετών, ενώ σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου μία στις τέσσερεις ανήλικες 14-17 ετών έχουν υποβληθεί σε άμβλωση, πολλές εκ των οποίων χωρίς να έχουν ενημερώσει την οικογένειά τους. Τα παραπάνω στοιχεία τονίζουν τόσο το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κυριαρχεί στη χώρα, όσο και την παρακμή του θεσμού της οικογένειας, με την αλλοτρίωση των ανθρωπίνων σχέσεων. 
Σύμφωνα με «προοδευτικούς» νομικούς και κοινωνιολόγους κάθε άνθρωπος κατέχει το δικαίωμα της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης, επομένως και κάθε γυναίκα καλύπτεται νομικά όσον αφορά την διακοπή της κυήσεως, γιατί πολύ απλά αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της. Αυτό που ωστόσο δεν λαμβάνεται υπόψη είναι μια ανθρώπινη ζωή η οποία δολοφονείται, καθώς ο φόνος σε περίπτωση εκτρώσεων γίνεται με τη γνώση και τη συγκατάθεση της εγκύου. Πρώτον, στο επιχείρημα ότι το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος επομένως δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία, εφόσον προέρχεται από ανθρώπινους οργανισμούς και η δομή του DNA του εμβρύου είναι κοινή με τον ανθρώπινο γονιδιακό τύπο, προφανώς και πρόκειται για ανθρώπινο οργανισμό. Δεύτερον, απέναντι στη λογική ότι το έμβρυο δεν αποτελεί πρόσωπο διότι στερείται συνείδησης, λογικής σκέψης και ηθικής, αντιπαραβάλλεται το γεγονός ότι και τα νεογέννητα βρέφη δεν παρουσιάζουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όμως η θανάτωσή τους θεωρείται από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στο σύνολο των πολιτισμένων κοινωνιών. Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με έρευνες, οι σφυγμοί του εμβρύου διπλασιάζονται καθώς φαίνεται πως το έμβρυο αντιλαμβάνεται την ιατρική λαβίδα που έχει εισέλθει για να το απομακρύνει από το περιβάλλον της μήτρας, ενώ αντιδρά προσπαθώντας να αντισταθεί και να την αποφύγει με κάθε τρόπο. Το έμβρυο όχι μόνον αισθάνεται το θάνατό του κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά γνωρίζει πως πρόκειται να πεθάνει. Ακόμα, πέρα από το βασανιστήριο που υφίσταται το έμβρυο, και ο οργανισμός της εγκυμονούσας επιβαρύνεται, καθώς στοιχεία δείχνουν ότι μία στις 1.000 γυναίκες που έχουν υποστεί διακοπή κύησης εμφανίζουν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης ή κάποιες ημέρες μετά από αυτήν, το 44% των γυναικών εμφανίζει νευρικές διαταραχές, ενώ το 25% αναζητά ψυχιατρική υποστήριξη.
Πέρα από τα προαναφερθέντα, το υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων κυήσεων στην εφηβική ηλικία μαρτυρεί τη διακοπή των δεσμών και την διάλυση του θεσμού της οικογένειας, εφόσον μεγάλος αριθμός εφήβων στερείται πνευματικής καλλιέργειας και ουσιαστικής μόρφωσης, ενώ οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών έχουν εκλείψει. Η διάλυση της ελληνικής οικογένειας, η υπογεννητικότητα και τα υψηλά ποσοστά αμβλώσεων, σε συνδυασμό με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών και την επικείμενη χορήγηση ιθαγένειας θέτουν σε αμφισβήτηση το μέλλον του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους.
Πλέον, η διάσωση του Ελληνικού Γένους προβάλλει ως πρωταρχικό καθήκον, με τη Χρυσή Αυγή να αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για αυτόν τον ευγενή σκοπό. ΠΗΓΗ
Ο επιθανάτιος ρόγχος του κλεφτοΠασόκ


Λίγες ημέρες πριν την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ποιος είναι ο πιο «φανατικός» πασόκος «παλαιάς κοπής»; Αναμφίβολα η Φώφη Γεννηματά, η οποία εξεδήλωσε τον «φανατισμό» της λέγοντας ότι θεωρεί «αδιανόητο ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να συζητάει την αυτοδιάλυσή του. Που έχει γράψει ιστορία στον τόπο, που έχει αλλάξει τη μοίρα των ανθρώπων, ένα κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο με μια πολύ δυναμική και πολύ ικανή και αποτελεσματική κοινοβουλευτική ομάδα, που έχει εκπροσώπους στο ευρωκοινοβούλιο, που έχει εκπροσώπηση δυναμική, που πλειοψηφεί σε όλους τους κοινωνικούς χώρους».

Κινούμενη στο ίδιο μήκος παραληρήματος, υποστήριξε ότι «δηλώνει παρούσα», γιατί «πιστεύει ακράδαντα ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να αποτελέσει ακόμη μια φορά τον καταλύτη των εξελίξεων και τον πυρήνα των απαραίτητων συνθέσεων»! Λες και δεν έχει αντιληφθεί ότι το 44% του 2009 έγινε 4% το 2015 και το ΠΑΣΟΚ είναι το τελευταίο (και καταϊδρωμένο…) στην σειρά των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Είναι γνωστή, όμως, η πολιτική εμβέλεια και αντίληψη της Γεννηματά, οπότε δεν μας εκπλήσσουν τα λεγόμενά της.
Πάντως, έχει καταλάβει ότι ο αποχωρήσας από την ηγεσία Βενιζέλος θέλει με τους δικούς του, που έμειναν στο μαγαζάκι , να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ και να φτιάξει ένα άλλο μόρφωμα, οπότε σ΄αυτήν, η οποία θέλει να γίνει αρχηγός με μοναδικό «προσόν» το επώνυμο Γεννηματά, δεν της μένει τίποτε άλλο από την έξαψη του θυμικού και του πατριωτικού κομματισμού των ελάχιστων πασόκων που επιμένουν να ακολουθούν το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας και νυν ετοιμοθάνατο απόκομμα. Θεωρεί ότι το brandname «ΠΑΣΟΚ» μπορεί να αποδειχθεί πιο ελκυστικό από το ανάλογο του «Παπανδρέου», το οποίο ανεπιτυχώς προσπάθησε να λανσάρει στο εκλογικό σώμα τον περασμένο Ιανουάριο ο Τζέφρυ.
Παρά το μάταιο της όλης προσπάθειας (και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί) ανάλογες σκέψεις φαίνεται ότι κάνουν και οι άλλοι δύο μνηστήρες της αρχηγίας. Ο Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί τον στενό βενιζελικό πυρήνα, και ο Λοβέρδος, που εκπροσωπεί τον εαυτό του. Όποιος από τους τρεις πάρει την σφραγίδα θα επιχειρήσει στη συνέχεια να δοκιμάσει τις λιγοστές του ελπίδες στην πολυκερματισμένη αρένα της κεντροαριστεράς. Τα όσα θα διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ μέχρι την Κυριακή το μόνο πλέον που τροφοδοτούν είναι τις παραπολιτικές στήλες των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Σε καμία περίπτωση το συνέδριο του ετοιμοθάνατου αυτού κομματικού ερειπίου δεν αποτελεί σημαντικό κοινωνικό ή πολιτικό γεγονός. Η πλειοψηφία των μεσαίων στελεχών «την έκανε» για τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν κοιτάζουν να διεισδύσουν τώρα. Τα «τρωκτικά» παντός είδους, νοιάζονται μόνο για την ατομική τους επιβίωση, οπότε το εγχείρημα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ μοιάζει περισσότερο με επιθανάτιο ρόγχο.   Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγού Ελ. Συναδινού - ΒΙΝΤΕΟ

Πύραυλος για το PSI: Δικαίωση για για 15.000 Έλληνες θύματα των Σαμαροβενιζέλων

Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκτόξευσε χθες «πύραυλο» για το περιβόητο PSI. Η απόφαση δικαιώνει Γερμανούς πολίτες που κατείχαν ελληνικά ομόλογα, αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη ζημιογόνα για αυτούς ανταλλαγή τίτλων το 2012 (το «κούρεμα σοκ») και πλέον μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.
Η απόφαση αυτή δημιουργεί θετικό δεδικασμένο για τις 15.000 οικογένειες Ελλήνων ομολογιούχων, «θύματα» του Ευάγγελου Βενιζέλου που μπορούν πλέον και αυτοί να διεκδικήσουν αποζημίωση από το ελληνικό κράτος! Οι ομολογιούχοι έχουν προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον Οκτώβριο. Από το PSI τον Φεβρουάριο του 2012, οι επενδυτές των ελληνικών ομολόγων υπέστησαν 53,5% «κούρεμα» στην ονομαστική αξία των τίτλων που διακρατούσαν και αρκετοί που δεν δέχθηκαν την προσφορά αυτή στη Γερμανία προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη. Τα γερμανικά δικαστήρια ζήτησαν από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να γνωματεύσει κατά πόσο οι αγωγές αυτές εμπίπτουν στην κατηγορία αστικών ή εμπορικών υποθέσεων, κάτι που επιτρέπει στους ενάγοντες να στραφούν νομικά κατά ενός κράτους. Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε ότι υπάγονται στην κατηγορία αυτή.
Η απόφαση
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, το Δικαστήριο «διαπιστώνει ότι η έκδοση ομολόγων δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε την άσκηση εξουσιών, οι οποίες είναι υπέρμετρες σε σύγκριση με τους κανόνες που έχουν εφαρμογή στις σχέσεις μεταξύ των ιδιωτών». Ωστόσο δεν διευκρινίζει αν πρέπει να καταβληθεί αποζημίωση ή όχι.
Όπως αποκάλυψε, άλλωστε, η «κυριακάτικη δημοκρατία» (7 Ιουνίου 2015), χιλιάδες προσφυγές αναμένεται να κατατεθούν τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από μικροομολογιούχους που επιλέγουν αυτήν τη νομική ενέργεια για να στραφούν κατά των συστημικών τραπεζών.
Όπως καταγγέλλουν οι μικροομολογιούχοι, οι εκπρόσωποι των τραπεζών δεν τους ενημέρωσαν σωστά και σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία ότι η αγορά ομολόγων του Δημοσίου ήταν επένδυση η οποία εμπεριείχε κίνδυνο απώλειας κεφαλαίων. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι τράπεζες τους διαβεβαίωναν ότι «τα χρήματά τους είναι απόλυτα προστατευμένα και μόνο με πόλεμο θα μπορούσαν να τα χάσουν».
Υπολογίζεται ότι τα φυσικά πρόσωπα είχαν στα χέρια τους ομόλογα αξίας συνολικά 1,2 δισ. ευρώ. Οι περισσότεροι κατείχαν ομόλογα αξίας 5.000 έως 150.000 ευρώ. Με το «κούρεμα» χάθηκε αυτομάτως το 53,5% της αξίας τους, ενώ το υπόλοιπο 46,5% καλύφθηκε με νέα ομόλογα (το 15% του EFSF, που έληξαν μέσα στο 2014, και το 31,5% με ομόλογα που λήγουν από το 2027 έως το 2042). Με άλλα λόγια, κάποιος που είχε ομόλογα 100.000 ευρώ θα πάρει μόνο 15.000 ευρώ στο χέρι. Τα 53.500 χάθηκαν οριστικά, ενώ για τα υπόλοιπα 31.500 ευρώ θα χρειαστεί να περιμένει κάποιες δεκαετίες. Βεβαίως, το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε, ουδόλως ενδιέφερε τον Ευάγγελο Βενιζέλο!  ΠΗΓΗ

Η ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ “VOULI GAY PRIDE”Πριν από λίγες ημέρες, η… φορτσάτη προεδρίνα της βουλής (θέση την οποία κατέλαβε με τις ψήφους ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του… δημοκρατικού τόξου – για να μην ξεχνιόμαστε…), απαγόρευσε στους αστυνομικούς που φρουρούν εξωτερικά τη βουλή, να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες της, λες και πρόκειται για τσιφλίκι του πατέρα της!

Εκεί όμως που είναι persona non grata οι αστυνομικοί, είναι… επιθυμητοί κάποιοι άλλοι.

Έτσι, χθες, το ίδιο πρόσωπο, προανήγγειλε ότι του χρόνου το “Athens Gay Pride” θα περάσει μέσα από τη βουλή!!! Ιδού το σχετικό απόσπασμα της απίστευτης (κι όμως αληθινής!) υπόσχεσής της: «Είναι χαρά, είναι πάλη, αλλά και ριζοσπαστική διεκδίκηση. Τα δικαιώματα δεν έχουν όλα κερδηθεί. Πρέπει να γίνει η διαδικασία και για το σύμφωνο συμβίωσης και για τον πολιτικό γάμο και πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι κανένας, μα κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος. Οι αγώνες που δίνονται αργά ή γρήγορα κερδίζονται. Να είστε καλά. καλή πορεία και τίποτα να μην διαρρηγνύει την συνοχή, την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία, το πείσμα. Και τέλος θα ήθελα να πω ότι την επόμενη φορά γιατί σήμερα δεν οργανωθήκαμε πρέπει η πορεία να περάσει και μέσα από τη Βουλή».

Ωστόσο, υπάρχει μια καλύτερη πρόταση: να γίνει εκεί (στη βουλή) το “Athens Gay Pride”, (ως “Vouli Gay Pride”) γιατί ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο!   πηγή
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1286680681001603556

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item