Widgets

Ο κόσμος σας είναι ακατανόητος, ξένος και μισητός... Η Ελλάδα είναι ό,τι αγαπώ!


...Ναι, σε σας μιλώ, ο Έλληνας! Σε σας, απάτριδες, διεθνιστές, θολοκουλτουριάρηδες, γραικύλους της συμφοράς, προσκυνημένους, πατριδοκάπηλους, ψυχάκηδες, κωλοτούμπες, εθνοπροδότες, καρεκλοκένταυρους, παλιορεμπεσκέδες και λοιπά καθάρματα και ανακυκλώσιμα σκουπίδια. Κάτω τα χέρια σας από την Πατρίδα μου! ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων...

Βεβηλώνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τα εμβλήματα των μαρξιστών και τα κουρελόπανα των τοκογλύφων

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Έχουν βαλθεί, από την μια οι τρομοσυριζαίοι με τους αναρχικούς και τους παρακρατικούς του Ανταρσύα, και από την άλλη οι ψοφοδεξιοί με τους κλεφτοπασόκους και τους Ποταμίτες να μας αποδείξουν ποιοι μπορούν να ασελγήσουν περισσότερο στο ιερό μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Με πρόσχημα μια - δυο Ελληνικές σημαίες, που τις κρατούν άσχετοι, ο στόχος τους είναι να λερώσουν το ιερό μνημείο, τα μπλε και κόκκινα κομματόσκυλα, οι μεν με τα κουρελόπανα των τοκογλύφων και οι δε με τα σιχαμένα λάβαρα των μπολσεβίκων, και να μειώσουν κάθε πατριωτική έννοια...


Και σήμερα, όπως και στην συγκέντρωση των οπαδών της Μέρκελ, χωρίς κανέναν σεβασμό στον χώρο, χωρίς συναίσθηση που βρίσκονται και τι συμβολίζει αυτός ο χώρος για το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή των τρομοσυριζαίων ανάρτησαν το κουρελόπανό τους και κυμάτισαν τις βρωμερές κόκκινες σημαίες τους σαν εχθροί που κατάκτησαν ένα κάστρο... 

Γιατί ο τόπος εκεί, είναι ένα κάστρο και ένας τάφος! Που τιμά τους Έλληνες πεσόντες για την λευτεριά, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια της πατρίδος μας!

Και είμαι σίγουρος, πως δεν είναι απλά ηλίθιοι. Αλλά επικίνδυνοι.
Και ο στόχος τους εξαρχής, ήταν η βεβήλωση του μνημείου και όχι να επιδείξουν απλά τα συνθήματα τους πάνω στο κουρελόπανο τους.


Θυμίζουμε, πως όσες φορές η Χρυσή Αυγή ήθελε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της για συγκέντρωση στην πλατεία, αφενός έβρισκε γελοίες απαγορεύσεις με τυχαίες και ανόητες δικαιολογίες, αφετέρου προσέγγιζε τον χώρο με κάθε σεβασμό και με αυστηρή επιτήρηση.

Αλλά αυτές είναι και οι διαφορές μας με τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ και τους μαρξιστές εθνομηδενιστές του Σύριζα και τα παραφερνάλια του κάλπικου πολιτικού συστήματος τους που εξαπατά τους Έλληνες εδώ και 40 χρόνια.


Όλες τις φορές που η Χρυσή Αυγή ξεπερνούσε τα εμπόδια και έφτανε εμπρός στον χώρο, είχε απέναντί της στρατιές από ΜΑΤ που είχαν διαταγή να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ στον Αρχηγό του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ενός νομίμου πολιτικού κόμματος με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ακόμη και να καταθέσει στεφάνι τιμώντας τους Ήρωες.

Και εκείνος, χωρίς επεισόδια, χωρίς άναρθρες κραυγές, σεβόμενος τον χώρο και το ιερό μνημείο, το κατέθετε στην αρχή της μαρμαρόπλακας, μπροστά από τα ΜΑΤ παραδίδοντας αυτός και οι χιλιάδες Έλληνες που ξεκινούσαν από την πλατεία Μητροπόλεως συντεταγμένα και αθόρυβα, μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειες στους δυνάστες της πατρίδας μας γεμίζοντας τους φόβο...
Αυτόν το φόβο τους πληρώνει σήμερα η Χρυσή Αυγή μέσω της πολιτικής σκευωρίας του αιώνα.Ιδού διάφορες φωτογραφίες, από διάφορες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, όλες ακριβώς στο ίδιο σημείο, με τον ίδιο σεβασμό στο ιερό μνημείο.


Δυο μέτρα και δυο σταθμά η δημοκρατία τους.
Αν είναι δημοκρατία αυτό που ζούμε...


Η Φωτογραφία της Ημέρας


Οι τοκογλύφοι έρχονται, η υπερηφάνεια φεύγει...

Η Φωτογραφία της Ημέρας


Πόσα να αντέξει πια ο Άγνωστος Στρατιώτης...

«Ευτυχώς ο γιος μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, εάν έπαιζε με κούκλες, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αληθινό πιστόλι μου». 
- Τσε Γκεβάρα

www.xryshaygh.com

Ιερά οργή για το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Ιερά οργή για το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Με μια επιστολή - κόλαφος ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο ιερός κλήρος της Μητρόπολης κατακεραύνωσαν την συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ, αλλά και συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο που προωθεί επίσημα την ομοφυλοφιλία με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ολόκληρη η επιστολή:

Πρός τήν Γενικήν Γραμματείαν τῆς Ἑλληνικῆς Κυβερνήσεως

Ὁ Μητροπολίτης Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας Κοσμᾶς καί ἃπαντες οἱ Πρεσβύτεροι, Διάκονοι καί Μοναχοί τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας, κατά τήν Γενική Ἱερατική Σύναξη ἡ ὁποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Ἰουνίου 2015 στόν Ἱερό Ναό Ζωοδόχου Πηγῆς Ἀγρινίου, ἀποφασίσαμε καί συνυπογράφουμε τό κάτωθι ΨΗΦΙΣΜΑ:

Μέ βαθύτατη θλίψη καί συγκλονιστικό φόβο πληροφορηθήκαμε στίς 10 Ἰουνίου τήν κατάθεση ἀπό τόν Ὑπουργό Δικαιοσύνης Σχεδίου Νόμου, ὁ ὁποῖος ἐπεκτείνει τό περιβόητο καί καταλυτικό τοῦ γάμου «σύμφωνο συμβίωσης» καί γιά τά ὁμόφυλα ζευγάρια.
Τρόμος καί ἀγωνία καταλαμβάνει τίς ψυχές μας γιά τίς συνέπειες αὐτοῦ τοῦ τολμήματος. Ἡ παραδοσιακή Ἑλληνική οἰκογένεια, ἡ δύναμη αὐτοῦ τοῦ Ἔθνους, ὁ ἱερός αὐτός θεσμός, ὁδηγεῖται σέ ὁλοκληρωτική καταστροφή. Μετά ἀπό αὐτό τό ἐγχείρημα δέν ἀναμένουμε τίποτε ἄλλο, παρά τόν ἐνταφιασμό τῆς Ἑλλάδος.

Δέν εἶναι δυνατόν νά δεχθοῦμε τίς ἐντολές τῶν Βρυξελλῶν, οἱ ὁποῖες θέλουν τήν διάλυση τῆς Πατρίδος μας. Δέν μποροῦμε νά ἀνεχθοῦμε μία ἐλάχιστη μειοψηφία σοδομιστῶν νά ἐπιβάλλει νόμους πού καταλύουν διαχρονικούς θεσμούς καί ὅ,τι ἱερό ἔχει διαφυλάξει αὐτός ὁ τόπος. Δέν μποροῦμε νά σιωπήσουμε στήν καταστροφή τῆς πολιτισμικῆς μας κληρονομιᾶς βλέποντας τήν ἠθική διαστροφή καί τήν σήψη μέ αὐθάδεια νά περιφρονεῖ τόν Θεό καί τούς νόμους Του.

Ἐμεῖς οἱ Κληρικοί τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας, ἀφουγκραζόμενοι τήν ἀγωνία τοῦ πιστοῦ λαοῦ μας γιά τήν καταστροφική πορεία τῆς Πατρίδος, καί ζώντας σέ περιοχή ἡ ὁποία τιμᾶ τόν οἰκογενειακό θεσμό, ὅπως ἀποδεικνύει ἡ ὕπαρξη μεγάλου ἀριθμοῦ πολυτέκνων οἰκογενειῶν, διαμαρτυρόμαστε ἐντόνως καί ἀντιδροῦμε στό προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου.

Ταυτοχρόνως ἀπαιτοῦμε νά σεβασθεῖτε τήν πλειοψηφία αὐτοῦ τοῦ λαοῦ, ὁ ὁποῖος θέλει τούς κυβερνῆτες του νά διακονοῦν καί νά ὑπερασπίζονται τά δίκαια αἰτήματά του. Ὁ Ἑλληνικός λαός ὑποφέρει πάρα πολύ σήμερα ἀπό τίς συνέπειες τῆς διαφθορᾶς, ἡ ὁποία βύθισε σ’ αὐτή τήν οἰκονομική κρίση τήν χώρα μας. Τό νά θέλουν κάποιοι νά νομοθετήσουν τήν ἠθική διαστροφή καί νά ἐπιβάλουν Σοδομιστική μορφή στήν κοινωνία μας, ξεπερνᾶ τά ὅρια τῆς λογικῆς. Τοῦτο καί μόνο ἀποδεικνύει ὅτι ἡ οἰκονομική κρίση εἶναι ἁπλῶς τό περίβλημα ἑνός πυρήνα μέ συγκεκριμένη, ἄλλου εἴδους κατεύθυνση καί ἀνάλογες ἀποφάσεις.

Όπως κι ἐμεῖς μεγαλώσαμε μέσα σέ οἰκογένεια μέ πατέρα καί μητέρα, καί ποτέ δέν θά θέλαμε νά εἴχαμε γονεῖς δύο ἄνδρες ἤ δύο γυναῖκες, ἔτσι καί τά παιδιά πού θά μᾶς διαδεχθοῦν σ’αὐτό τόν τόπο ἔχουν κάθε δικαίωμα νά ζήσουν μέσα σέ ἀληθινή οἰκογένεια. Κάθε ἄλλο μόρφωμα ἀδικεῖ τήν ἀλήθεια, καταπατεῖ τούς νόμους τοῦ Θεοῦ, ἀντιστρατεύεται τούς νόμους τῆς φύσεως, καί ἐπισύρει τήν ὀργή τοῦ Θεοῦ γιά τήν ἐπιχειρούμενη ὁλοκληρωτική καταστροφή τῆς Πατρίδος μας, δίνοντας χαρά στούς ἐχθρούς της.
Ὑψώνουμε στεντορεία τήν φωνή μας καί δηλώνουμε: Ὄχι στό «Σύμφωνο Συμβίωσης» καί στήν ἐπέκτασή του γιά τά ὁμόφυλα ζευγάρια. Ὄχι στό κυοφορούμενο ἔγκλημα.

Ἐν Ἀγρινίῳ καί τῇ Ἱερατικῇ Συνάξει,τῇ 22ᾳ Ἰουνίου 2015
Ὁ Μητροπολίτης Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας Κοσμᾶς καί ἄπαντες οἱ Κληρικοί καί Μοναχοί τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως.

www.xryshaygh.com

Σουηδία: Έβαλαν παιδάκια του παιδικού σταθμού να παρακολουθήσουν την παρέλαση των κίναιδων!

Περίπου 120 παιδάκια αναγκάστηκαν να παραβρεθούν στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ.

Η παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού διοργανώθηκε για δεύτερη φορά μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, ως μέρος της εκδήλωσης “West Pride”, μιας εκδήλωσης όπου «παρελαύνουν» ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικών μειονοτήτων, συνήθως μισόγυμνοι στους δρόμους του Γκέτεμποργκ.

Τα παιδιά υποχρεώθηκαν να πουν το σύνθημα «επιτρέπεται να αγαπάς όποιον θέλεις». Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί τα παιδιά του παιδικού σταθμού έπρεπε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η δασκάλα φύλαξης Sara Ghazi, δήλωσε:
«Μιλάμε καθημερινά για την ισότητα των ανθρώπων και ότι δεν έχει σημασία τι σεξουαλικότητα ή τι χρώμα του δέρματος έχει κανείς …».

Η εκδήλωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου αθώων παιδιών. Το σουηδικό κράτος επιτρέπει την χειραγώγηση των παιδιών από εκφυλισμένα άτομα κάτι που ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση. Είναι η καταστροφή μιας γενιάς. Η ίδια αηδιαστική πρακτική εξαπλώνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η αθωότητα των παιδιών δέχεται άμεση επίθεση από αυτούς που μιλάνε για «δικαιώματα». Οι υπόλοιποι (που «δεν συμφωνούν») απλά σιωπούν… redskywarning.blogspot.gr


ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
Γιάννης Μασκίδης, τρισμέγιστος Ελληνόφωνος Γραικύλος... Αυτός εδώ ο ψυχανώμαλος που προφανώς προσβάλλει τη δημοσία αιδώ και την Ελληνορθοδοξία λανσάρει τον εαυτό του ως μεγάλο καλλιτέχνη. Αυτό εδώ είναι καλλιτεχνία ρε σαρδανάπαλε Ελληνόφωνε γραικύλε;

Στο ιερό της εκκλησίας ο αυτοαποκαλούμενος ως <<urban nudist artist>> κάνει τα καλλιτεχνικά του yoga. Είναι ένας τύπος που αρέσκεται να περιφέρεται γυμνός μέσα στις πόλεις και ακόμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να του δώσουν ένα χέρι ξύλο. 

80 βαγόνια ξύλο ζητάει ο οργανισμός του ανίερου τούτου μιάσματος και εξαμβλώματος της ελληνικής φυλής. Έχει και facebook ο Ελληνόφωνος και μπορείτε να τον βρείτε και να θαυμάστε το πορνο-υλικό του από τις βόλτες στην πόλη όντας τσιτσίδι. Πραγματικά βιώνουμε πρωτοφανείς περιόδους ανυπέρβλητης ηθικοπνευματικής σήψης. Ο εισαγγελέας τι κάνει; Κράτος υπάρχει ή έχουν ξεχαρβαλωθεί τα πάντα από τα μνημόνια; Οργή Θεού! Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων


Η "Χριστιανοφοβία" κακούργημα!
Μετά το αντιχριστιανικό παραλήρημα μισαλλοδοξίας στις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων, η Βραζιλία ετοιμάζει νόμο που θα ποινικοποιεί την χριστιανοφοβία.
Στον απόηχο των πολλών παρελάσεων "υπερηφάνειας" ομοφυλόφιλων που ήταν γεμάτες από αντι-χριστιανικές βωμολοχίες και παραστάσεις που προκάλεσαν οργή στη Βραζιλία, βουλευτές προωθούν τώρα ένα νέο νόμο που θα κάνει την "Χριστιανοφοβία" κακούργημα.

Φωτογραφίες με βεβηλωμένες χριστιανικές εικόνες στις παρελάσεις - μια δραστηριότητα η οποία είναι κοινή στα “pride” events των ομοφυλόφιλων σε όλο τον κόσμο - κυκλοφόρησαν ευρέως στα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Η πιο αηδιαστική εικόνα ήταν αυτή με τον τρανσέξουαλ “Viviany Beleboni” στην φετινή παρέλαση του Σάο Πάολο, ο οποίος παρουσιάστηκε ως εσταυρωμένος ημίγυμνος σε ένα σταυρό με την επιγραφή «Φτάνει η Ομοφοβία».
Άλλες εικόνες από τις παρελάσεις που εμφανίζονται στη σελίδα του Facebook ενός Βραζιλιάνου γερουσιαστή δείχνουν και άλλες περιπτώσεις βεβήλωσης των χριστιανικών συμβόλων. Μία φωτογραφία δείχνει δύο γυμνές ομοφυλόφιλες σε ένα σταυρό να φιλιούνται. Μια άλλη δείχνει δύο άτομα που φαίνεται να είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα που κάθονται γυμνοί στην κορυφή των πασσάλων του Εσταυρωμένου, με εικόνες να καλύπτουν τα γεννητικά όργανά τους. Άλλες εικόνες δείχνουν γυμνούς άνδρες να σπάνε εικόνες στο έδαφος, και έναν τρανσέξουαλ να πόζαρει γυμνός και να χορεύει μπροστά από μια εκκλησία.

Ο Rogério Rosso, που αντιπροσωπεύει την ομοσπονδιακή περιφέρεια της χώρας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ανταποκρίθηκε προτείνοντας ένα νέο νόμο που θα απαγορεύει τέτοιες παραστάσεις και θα επιβάλλει πρόστιμο, και μέχρι και οκτώ χρόνια φυλακή, για τους δράστες. Μια τέτοια νομοθεσία θα μπορούσε να ανατρέψει τις επιδιωκόμενες από τους ομοφυλόφιλους κυρώσεις κατά των χριστιανών που εκφράζουν την απόρριψή τους για τον σοδομισμό.
«Η πρόθεση του νομοσχεδίου είναι να προστατεύσει τις πεποιθήσεις και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετές από τους πολίτες της Βραζιλίας, επειδή ό, τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, ιδίως εκείνων των ΛΟΑΤ, είναι αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε “Χριστιανοφοβία”, με την πρακτική άσεμνων και εξευτελιστικών πράξεων που δείχνουν προκατάληψη κατά των Καθολικών και των Ευαγγελικών», αναφέρει ο Rosso στο κείμενο του νομοσχεδίου.

Ο γερουσιαστής Magno Malta κατήγγειλε τις χρηματοδοτούμενες από την κυβέρνηση παρελάσεις ότι έχουν ξεφύγει από κάθε όριο, διαδίδοντας την μισαλλοδοξία και την έλλειψη σεβασμού για τη θρησκευτική ελευθερία. Έχει ζητηθεί από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να ξεκινήσουν μια ποινική διερεύνηση της συμπεριφοράς.

«Αυτή η χώρα είναι χριστιανική, και τώρα, εδώ, μιλάω εξ ονόματος εκατομμυρίων Βραζιλιάνων, Χριστιανών Καθολικών, πνευματιστών, Ευαγγελικών από όλη τη χώρα. Υπάρχει μια γενική αποστροφή σε αυτή την φαύλη, αδίστακτη και αποτρόπαια συμπεριφορά. Έχετε περάσει τα όρια», δήλωσε ο Μάλτα στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ο Ομοσπονδιακός Αναπληρωτής Marco Feliciano εξέφρασε επίσης την οργή του σε ένα βίντεο που δημοσίευσε αφότου η σελίδα του χακαρίστηκε και απενεργοποιήθηκε από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές την ημέρα της παρέλασης. «Είμαι αγανακτισμένος με ό, τι συνέβη στο Gay Parade στο Σάο Πάολο, επειδή χρησιμοποίησαν σύμβολα της πίστης μου - η οποία είναι η χριστιανική - που εκτέθηκαν δημόσια σε μια πράξη πλήρους έλλειψης σεβασμού. Μιλώ για ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα δικαιώματά τους είναι μεγαλύτερα από τα δικαιώματά μου, που νομίζουν ότι μπορούν να πάρουν τον Χριστό μου, το σταυρό του Χριστού μου, ή ό, τι έχει να κάνει με τον Χριστό μου, και να τα εκθέσουν στο δρόμο, στη μέση της βρωμιάς». Δήλωσε επίσης ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον των χάκερ.

Τα αρνητικά συναισθήματα που εκφράζονται από τους βουλευτές κατά των εν λόγω παραστάσεων ήταν μια αντανάκλαση της γενικευμένης δυσαρέσκειας που εκφράζεται στα βραζιλιάνικα social media. Ο Leo Moura, διάσημος σταρ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: "Πόσο λυπηρό είναι να βλέπεις αυτή την εικόνα! Τι έχει να κάνει με αυτό ο Ιησούς; Τι κοροϊδία! Τι έλλειψη σεβασμού, Θεέ μου!» Κόκκινος Ουρανός

«Ό,τι από την Ελλάδα μ’ εμποδίζει να σκεφτώ τον Ελληνισμό, ας καταστραφεί».  
Γ. Σεφέρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3269655514673461558

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item