Widgets

ΕΡΧΟΥ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!


Του Απόστολου Τζαρού - Δικηγόρου, Θεολόγου D.E.A.


Όταν τα ευρωπαϊκά κράτη αποφάσισαν να συνεργαστούν για την ειρήνη και την ευημερία μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, σίγουρα στο μυαλό τους δεν είχαν την σημερινή κατάσταση. Είχαν ως στόχο να γίνουν μία οικογένεια και κατήντησαν να είναι μία εταιρεία. Πίστευαν ότι κάνοντας προτεραιότητα την οικονομική ένωση τότε θα επέρχοταν και η πολιτική ως αδήριτη ιστορική νομοτέλεια. Ως εκ τούτου βλέπουμε κάθε χρόνο χιλιάδες κανονισμούς, οδηγίες, συστάσεις και γνώμες σχετικά με τον φόρο στις μπανάνες, τις καρτέλες στα κοτόπουλα, τις ετικέτες στα απορρυπαντικά, αλλά ούτε μία νομοθεσία για τον πολιτισμό, για την ιστορία, την κοινή καταγωγή, τον χριστιανισμό.

Μία ομάδα ανθρώπων δεν την δένει το χρήμα. Το χρήμα και η προσδοκία του κέρδους δένει τους εταίρους. Τους ανθρώπους τους ενώνουν οι κοινές εμπειρίες, το κοινό όραμα, η κοινή προσπάθεια, η κοινή ιστορία, η κοινή προοπτική. Λείπουν όμως αυτές οι κατευθύνσεις από την ευρωπαϊκή παιδεία και πολιτική. Κατήντησαν την ευρωπαϊκή ιδέα καταστατικό και την ευρωπαϊκή ένωση εταιρεία. Το μόνον που απομένει είναι το μοίρασμα των μετοχών.

Προ έταξαν το υλικό στοιχείο αντί για το πνευματικό, το οικονομικό αντί για το εθνικό, το σωματικό αντί για το ψυχικό. Άφησαν την Ευρώπη χωρίς ρίζες. Της αφαίρεσαν το πνεύμα. Όμως σώμα χωρίς πνεύμα είναι ένα πτώμα. Αυτό είναι το φορτίο που μας ανέθεσε η ιστορία και οι ψηφοφόροι μας. Να δώσουμε πνοή στο ευρωπαϊκό όραμα, να δώσουμε ψυχή στην Ευρώπη, να βάλουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα στο πρόγραμμα της πολιτικής. Να δημιουργήσουμε την Ευρώπη των Εθνών. Ναί Έρχου Ευρώπη των Εθνών!

www.xryshaygh.com

Μια νέα Ευρώπη

Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μίας μεγάλης αλλαγής στην νοοτροπία των Ευρωπαίων. Η επιτυχία της Χρυσής Αυγής η οποία χωρίς να χάσει την ιδεολογική της ταυτότητα πέτυχε  ακατόρθωτους- μέχρι πριν από λίγο καιρό - πολιτικούς στόχους, την έχει καταστήσει σύμβολο για τους Εθνικιστές της Ευρώπης οι οποίοι φαίνονταν ότι ξεχνούσαν κάτι σημαντικό:
Όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας, δεν επιτρέπεται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Επειδή αυτές οι ιδέες μας, είναι το οχυρό μας που πρέπει να  υπερασπιστούμε με κάθε κόστος.

Ο πολιτικά ορθός δρόμος και τα αποτελέσματά του φάνηκαν στην Γαλλία όπου το Εθνικό Μέτωπο μετατράπηκε σε ένα ακόμα φιλελεύθερο κόμμα που μάχεται μόνο για την ύπαρξή του και όχι για την ευμάρεια και την ανάπτυξη του έθνους του, στόχους  για τους οποίους άλλωστε ιδρύθηκε.

Ευτυχώς, και το γράφω αυτό με πολλή ικανοποίηση, το μονοπάτι που διάλεξαν η Χρυσή Αυγή, το Ε.ΛΑ.Μ. και το ΝΟΡ είναι το μόνο σωστό. Δεν εγκαταλείπουμε τους στόχους και τις πολιτικές μας. Δεν αγωνιζόμαστε για προσωπικά συμφέροντα αλλά για την ευημερία της κοινότητας της οποίας είμαστε μέλη. Για αυτό και το πιστεύω μας είναι το ίδιο: «Καμία παραχώρηση στους εχθρούς».

Ο στόχος μας είναι μία Ευρώπη των Ελευθέρων Εθνών, μία Ευρώπη βασισμένη στις αρχές του Χριστιανισμού. Πρέπει  να απελευθερώσουμε την Ευρώπη και τα έθνη μας από την απολυταρχική μπολσεβικική Ε.Ε.

- Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε την μετανάστευση των μη Ευρωπαίων διότι καταστρέφουν την κουλτούρα μας.
- Πρέπει να αποτρέψουμε τον ξεριζωμό του παραδοσιακού τρόπου ζωής που συντελείται με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων διαστροφών.
- Χρειάζεται να απελευθερώσουμε την Ευρώπη από την πολιτική επιρροή του Σιωνισμού που μας εγκλωβίζει σε αχρείαστους πολέμους και διαμάχες.  
- Ο βασικός στόχος των πράξεων μας είναι η ανασύσταση της Ευρώπης των ελευθέρων Εθνών και Κρατών, ανεξαρτήτων από τις τεχνητές πολιτικές αρχές που έχουν δημιουργήσει τον δικό τους φανταστικό κόσμο που είναι εντελώς αντίθετος προς τα συμφέροντα των Ευρωπαίων.

Η πραγματική Ευρώπη είναι μια Ήπειρος κυρίαρχων κρατών που θα αγωνίζονται για τα συμφέροντα των Εθνών τους. Αυτά τα κράτη θα είναι χτισμένα πάνω στις αρχές του Χριστιανικού Πολιτισμού.

Μια Ευρώπη απομακρυσμένη από τον Χριστιανισμό θα είναι εύκολος στόχος στις δυνάμεις που θέλουν να αλλοιώσουν οτιδήποτε αποδεικνύει την ταυτότητά μας όπως την πίστη, την ελευθερία, την τιμή και την περηφάνεια.

Είναι ο Χριστιανικός Πολιτισμός που σμίλεψε τα μοντέρνα Έθνη, έδωσε δύναμη στην οικογένεια, οικονομική και κοινωνική ελευθερία σε όλες τις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.

Υποστηρίζουμε έναν Χριστιανισμό που θα τονώνει την περηφάνεια και την δύναμη των Εθνών και δεν θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε άβουλα όντα υπάκουα στην νέα τάξη πραγμάτων. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όπου πολεμήθηκε ο Χριστιανισμός ξεριζώθηκαν οι νόμοι και η εθνική ανεξαρτησία.

Η σύγχρονη Ευρωπαϊκή ιστορία έχει αιματοκυλισθεί από το αίμα των παιδιών  της. Δυο παγκόσμιοι πόλεμοι άσχετοι με τα ενδιαφέροντα των Εθνών της που έγιναν στο όνομα των τοπικών οικονομικών συμφερόντων μικρών ομάδων του κατεστημένου και άρρωστων αυτοκρατορικών φαντασμάτων, οδήγησαν στην καταστροφή των πραγματικών εθνικών ελίτ, της οικονομίας και στον περιορισμό των ελευθεριών στην Ήπειρο μας.
Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Ζούμε σε μια συγκεκριμένη πολιτική πραγματικότητα και θα πρέπει να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας για να την αντιμετωπίσουμε. Η σημερινή Ευρώπη έχει κατακτηθεί από το άρρωστο σύστημα της Ε.Ε. Αυτός ο σχεδόν κρατικός μηχανισμός έχει ως απροκάλυπτο στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά με τις νομοθεσίες του τα έθνη και τις τοπικές κυβερνήσεις. 

Οι νομοθεσίες αυτές είναι εντελώς εχθρικές προς εμάς αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρούμε τα τρωτά τους σημεία και να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Το παράδειγμα της Ελλάδας όπου οι εθνικές δυνάμεις κατάφεραν να έχουν θαυμαστή πολιτική επιτυχία χωρίς να απομακρυνθούν από την ιδεολογική τους ταυτότητα είναι επιβεβαίωση όλων αυτών. Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε και να εντατικοποιήσουμε αυτές τις επιτυχίες. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε πανευρωπαϊκά έτσι ώστε να φτάσουμε στην τοπική επιτυχία, στην ασφάλεια και την ανάπτυξη των εθνών και των κρατών μας.

Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να αναπτύξουμε συνεργασία τα υγιή εθνικιστικά κινήματα για να επιτύχουμε το στόχο της αναγέννησης της Ευρώπης. Πολλά πράγματα έχουν ήδη γίνει και ακόμα περισσότερα πρέπει να γίνουν. Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο: Το αύριο είναι δικό μας!

Adam Gmurczyk
Πρόεδρος του ΝΟΠ

Ο Adam Gmurczyk εκτός από πρόεδρος  της Εθνικής Αναγέννησης της Πολωνίας είναι ιστορικός και εκδότης από το 1991 του περιοδικού "Szczerbiec". Ήταν ένας από τους ιδρυτές του Κινήματος της Τρίτης Θέσης. Κατά την κομμουνιστική κατοχή της Πολωνίας οργάνωνε απεργίες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και εξέδιδε «παράνομα» το περιοδικό «Είμαι Πολωνός».

Το ΝΟΠ είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα που ξεκίνησε στα κρυφά κατά την κομμουνιστική δικτατορία και έγινε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με την πτώση του κομμουνισμού το 1989.
Σε διεθνές επίπεδο το ΝΟΠ συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Χρυσή Αυγή, το Ε.ΛΑ.Μ. και άλλα Κινήματα.

Το ΝΟΠ ήταν από τα πρώτα πολιτικά Κινήματα που αντέδρασαν στις φυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής οργανώνοντας εκδηλώσεις  διαμαρτυρίας στην Πολωνία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

www.elamcy.com

Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών στην Δανία


Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών στην Δανία

Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών σημειώθηκε στη  Δανία και  το «Κόμμα του Λαού της Δανίας» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της χώρας.

Το κόμμα έλαβε 21,1%, έναντι 12,3% πριν από τέσσερα χρόνια. «Το αποτέλεσμα ξεπερνά και την πιο άγρια φαντασία μου», δήλωσε ο Πέτερ Σκάαρουπ, ηγετικό στέλεχος του κόμματος. «Είναι αλήθεια ότι στις εκλογές πηγαίνουμε καλύτερα απ’ό,τι λένε οι δημοσκοπήσεις, καθώς πολλοί δεν παραδέχονται ότι ψηφίζουν το κόμμα μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό». Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό.

Οι Δανοί εθνικιστές κέρδισαν 37 έδρες, Τρεις περισσότερες από τους Φιλελεύθερους και 15 περισσότερες απ’ όσες είχαν.

Όπως φαίνεται οι λαοί της Ευρώπης ξυπνούν από τον λήθαργο. Το  «Κόμμα του Λαού της Δανίας» κατέβηκε στις εκλογές με κεντρικό σύνθημα ενάντια στην μετανάστευση.Αντισταθείτε στο πλευρό μας


«Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί την δύναμη ανάσχεσης του επιχειρούμενου αφελληνισμού της πατρίδας μας. Έχοντας ως φάρο και οδηγό τους αγώνες και τις θυσίες των ηρώων του Έθνους μας, αγωνιζόμαστε για την ελευθερία μας και την επιβίωση του Ελληνισμού στο νησί μας.»

Αυτή η παράγραφος αποτελεί μία από τις κύριες ιδέες της διακήρυξης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από τον καιρό της ίδρυσης του, το  2008. Είναι προφανές τον τελευταίο καιρό πως έχει ξεκινήσει, για  ακόμα μία φορά, μία ευτελής και ασύδοτη διαδικασία, η οποία σκοπό έχει την δήθεν επίλυση του Κυπριακού (έτσι το λένε οι ξένοι) με όρους δικοινοτικών συνομιλιών, που θα οδηγήσει (αυτό το λένε οι δικοί μας πολιτικάντηδες) στην απελευθέρωση! (σημειώστε την λέξη) και στην επανένωση της πατρίδας μας με τους «συμπατριώτες μας» τούρκο«κύπριους». (Σε μία πρόσφατη δημοσκόπηση της εφ. Πολίτης το 85% θα ψήφιζε μία οποιαδήποτε λύση μόνο αν θα υπήρχαν οι εγγυήσεις της μητέρας πατρίδας, Τουρκιάς).

Δυστυχώς, αυτή η «αφελής» άποψη, της επανένωσης και απελευθέρωσης, την οποία κατά κόρον χρησιμοποιούν οι εθνικοί ηγέτες μας, και κάθε άλλο παρά αφελής ή ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί, έχει προσδώσει ήδη στους συμπατριώτες μας, φρούδες ελπίδες, οι οποίες πηγάζουν από την διφορούμενη και «εν μέσω καλής θέλησης» ευτελή χειραγώγηση τους από την υποτακτική, πια, πολιτική της «εθνικόφρονας κυβέρνησης» της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον πως, οι συνομιλίες θα ξεκινήσουν σύντομα και ιδιαίτερα εμφανές πως θα συνεχιστούν με στόχο την επίλυση του Κυπριακού στην βάση της έντονα πολυδιαφημιζόμενης λύσης τύπου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Είναι προφανές επίσης, πως η δική μας πλευρά ήδη έχει συναινέσει με απύθμενο θράσος και χωρίς την θέληση του λαού στην επεκτατική πολιτική του Ερντογάν - Νταβούτογλου και του δόγματος του στρατηγικού βάθους της Τουρκίας. Είναι επίσης προφανές πως, τα επόμενα βήματα που θα κάνει ο Νίκος Ανανστασιάδης και η Κυβέρνηση του, είναι να δεχτεί στο τέλος ως καπάκι τις παραινέσεις όλων των άσπονδων φίλων μας, Αμερικανών και Εγγλέζων, γενόμενοι το προγεφύρωμα του απειλητικού πια αυτού στρατηγικού στόχου της Τουρκίας, που δεν είναι άλλος από την παραχώρηση σταδιακά όλης της Κύπρου στην σφαίρα του τουρκικού επεκτατισμού.

Όσον αφορά δε, την αντίδραση των «γηγενών» της δικής μας πλευράς είδαμε και αυτό: Εκατοντάδες επιδείξεις καλής θέλησης από την δεξιά μέχρι την αριστερά, άρχισαν να επιδεικνύουν μία υποτακτική γεμάτη λαγνεία συμπεριφορά προς το νέο φαινόμενο Ακιντζί, και την πολιτική της απεξαρτημένης από την Τουρκία, της  δήθεν ειρηνικής του πρόθεσης.
Σε Κύπρο και Ελλάδα οι συνθήκες πια έχουν ωριμάσει λένε αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας. Σε Κύπρο και Ελλάδα έφτασε η ώρα ενός «έντιμου συμβιβασμού» λένε και όλα αυτά φαίνεται να ηχούν ευοίωνα στα αυτιά πολλών συμπατριωτών μας, Ελλήνων της Κύπρου.

Η Τουρκία ήταν και παραμένει ο εισβολέας και κατακτητής της μισής μας Πατρίδας. Η Τουρκία ποτέ στην ιστορία της δεν συναίνεσε για ειρήνη και σταθερότητα. Η Τουρκία ήταν και είναι ένα αδηφάγο τέρας, το οποίο απλά εφαρμόζει την στρατηγική της επεκτατικοτητας και της κυριαρχίας. Η Τουρκία είναι αυτή που από τον καιρό της ύπαρξης της, έχει εξανδραποδίσει εκατοντάδες έθνη και πολιτισμούς. Η Τουρκία σήμερα, θέλει όλη την Κύπρο για να ικανοποιήσει τις αδηφάγες ορέξεις της. 

Η ίδια η Τουρκία επιθυμεί μία λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με μελλοντικό στόχο να εξαφανίσει οτιδήποτε ελληνικό θα παραμείνει στις «νέες συνιστώσες πολιτείες» της «νέας Κύπρου» που οραματίζονται σήμερα οι προσκυνημένοι και εθελόδουλοι πολιτικάντηδες και οι επίδοξοι διαχρονικά άσπονδοι φίλοι μας. Τόσο απλά. Απέναντι μας πια βρίσκεται μία εξωφρενική διαδικασία, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην λύση διάλυση, όχι μόνο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και των τελευταίων εστιών αντίστασης των Ελλήνων της Κύπρου.

Τόσο περίπλοκο δεν είναι για να το καταλάβουν οι γηγενείς ηγετίσκοι και παραγοντίσκοι της μικρής μας Πατρίδας. Είναι εθελόδουλοι, αλλά και αγνώμονες. Πονηρά αθώοι αλλά και ύποπτα συνένοχοι. Είναι αυτό που λέμε ανάξιοι συνεχιστές της Ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, ανάξιοι συνεχιστές των θυσιών των ηρωικών προγόνων τους, αλλά και το χειρότερο, μειοδότες της Ιστορίας αλλά και του μέλλοντος των παιδιών τους. Ανάξιοι και άβουλοι, έχουν παραχωρήσει ήδη την εθνική συνείδηση τους, στους νεοσουλτάνους της Άγκυρας προς πλήρη χειραγώγηση. Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά δυστυχώς δεν απέχουν πολύ από την αλήθεια αφού έχουμε ήδη φτάσει προφητικά σε μία κρίσιμη καμπή απειλης της ίδιας της συνέχειας της ιστορικής  ύπαρξης μας ως Λαού και ως ενός ιστορικού Έθνους.

Εμείς, οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που ακόμα συνειδητά αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που οι άλλοι ξέχασαν, δεν θα συναινέσουμε σε καμιά λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Σε καμία λύση που θα αμφισβητεί την υπόσταση μας, την αξιοπρέπεια μας και την ιστορία μας.

Το ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους. Το γνωρίζουν μάλλον πολύ καλά ήδη. Το ξέρουν επίσης πως για μας η Πίστη, τα Ιδανικά και η δύναμη της λευτεριάς θα κατατροπώσουν την λήθη και την υποταγή τους. Το ξέρουν και αυτό θα φοβούνται στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Εμείς δεν θα ζητιανέψουμε λευτεριά, ούτε και θα υποχωρήσουμε βήμα από τις αρχές μας.
Παραμένουμε σταθεροί και ακμαίοι για ακόμα μία φορά, εκτελώντας το χρέος μας. Με την ψυχή έτοιμη και την θέληση αλώβητη σ' αυτό που λέει ο ποιητής: ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΝΟΗ.

Για εμάς καλύτερα ρομαντικά αθεράπευτοι και ασυμβίβαστοι, παρά εθελόδουλοι και προσκυνημένοι. Καλύτερα τον δύσκολο δρόμο της αυθεντικότητας, παρά τον εύκολο της λήθης και της υποταγής.

Έσσεται ήμαρ.

Πέτρος Κουντουρέσιης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ
ΑΘΗΝΑ 22-6-2015.

Ο ελληνικός λαός έχει ξεστρατίσει από τις αρχές του και το κράτος μας άφησε να σαπίσουν οι θεμέλιοι λίθοι του. Βασική αρχή τού λαού μας είναι η Πίστη του και θεμέλιος λίθος το Φρόνημα το Εθνικό και η Φυλετική του Συνείδηση. Κι έτσι αποτράβηξαν τον Έλληνα από την Πίστη του για να χάσει τον σεβασμό στο Θεό και την αυτοπεποίθησή του. Και αντικατέστησαν το Φρόνημα με την υποταγή στους δυνατούς τού χρήματος, την δε Φυλετική Συνείδηση την αντικατέστησαν με τον πολυφυλετισμό και τον ψευτοθεό τού υλισμού και τής παγκοσμιοποίησης.

Η Πίστη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που αντλείται από την ψυχή τού Έλληνα και διαχέεται στην ατσάλινη πυγμή να βαστήξει καθαρό τον Ναό τού Έθνους και τα Ιερά Προσκυνήματα τής Φυλής. Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά, όπως ακριβώς έχει καταδείξει από αιώνες πολλούς ο βίος των Αγίων και των Ηρώων τού Ελληνισμού. Κινεί ακόμη και βουνά και καθαγιάζει το χώμα που πατούμε, σηκώνοντας εκείθε που χύνεται αίμα ελληνικό Ναό Ορθοδοξίας και Ελληνικότητας.

Φτάνει να κοιτάξουμε μέσα μας για να δούμε να καθρεφτίζει στην ψυχή μας ολάκερη η ιστορία τής Φυλής. Να ταξιδέψουμε νοερά στις εποχές τής Τρανής και Αληθινής Ελλάδος για να δούμε πως όταν πέφτανε τα τείχη τού Κάστρου, τα σώματα γινόντουσαν ζωντανές ακροπόλεις. Μια επίκληση στον Ζώντα Θεό ενώπιον τής ελεύσεως τού βαρβάρου εισβολέα εκάστου εποχής έθρεφε το σώμα και την ψυχή και σήκωνε τον Έλληνα σε δυσθεώρητες υπεράνθρωπες διαστάσεις για να υπερνικήσει τον μισελληνισμό.

Μάς λέγουν σήμερα οι έμποροι τής σαρκικής ηδονής και τού χρήματος, οι εκφραστές τής ανηθικότητας και τού σατανοκίνητου νεοταξισμού πως θα πεινάσουμε αν φύγουμε από την αρένα τού σιωνιστή παγκοσμιοποιητή. Μάς λένε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εξυγιάνουμε τάχα το κράτος «μας» από το να δεχτούμε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την νέα ταυτότητα δίχως εθνικότητα και θρήσκευμα. Φτιάχνουν τις αχρήματες συναλλαγές. Ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό χρήμα που χρειάζεται το μάζεμα τού υλικού χρήματος για να επιβληθεί. Έσχατο βήμα πριν το ενσώματο χάραγμα. Και τότε δεν θα χρειάζονται ούτε καν το δήθεν σωτηριώδες ευρώ.

Την ίδια ακριβώς στιγμή έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια μέσα στα τείχη ξένους γυρολόγους, αλλόθρησκους και ηθικά ανερμάτιστους μπροστά στην αποστολή τού ανακατώματος τής Φυλής ή την πείνα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Είναι οι λαθρομετανάστες και οι «πρόσφυγες», οι φυγάδες κάθε λογής από Ασία και Αφρική. Και απέναντι σ’ αυτόν τον δούρειο ίππο, οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες, οι δωσίλογοι ψευτοταγοί που ζητούν έντονα και διατεταγμένα την «λύση» τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, επιζητούν να κάμουν τούς εισβολείς Έλληνες, να τούς δώσουν ιθαγένεια.

Προχωρούνε για να τούς φτιάξουν ισλαμικούς ναούς. Να βάλουν το Ισλάμ στην θέση τής Ορθοδοξίας. Τούς λαθρομετανάστες στην θέση των Ελλήνων. Στηρίζονται πάνω στους επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές, τούς κομματικούς στρατούς και χορηγούς τού Συστήματος, ακόμη και πάνω στην παναίρεση τού οικουμενισμού που έχει σπαρθεί στα σπλάχνα κάποιων πλανεμένων ιερέων. Οικουμενισμός που σημαίνει την πρόσμιξη και την εξομοίωση τής Αληθινής Ορθόδοξης Πίστης με τις ψευτοθρησκείες που έχουν ως μήτρα τούς Σταυρωτήδες τού Υιού τής Αλήθειας Χριστού μας.

Είμαστε Έθνος Αποστολικό. Είμαστε Σιδερόφρακτοι Στρατιώτες της Ελληνικής Φυλής. Είμαστε απόγονοι τρανών κοσμοκρατόρων προγόνων. Ποτέ δεν μετρήσαμε τούς αριθμούς στο διάβα μας. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Ούτε το χρήμα ούτε η ολιγοπιστία που βασιλεύει στην οικουμένη ούτε το πλήθος των εχθρών μπορεί να μάς σταματήσει. Έχουμε Πίστη μέσα μας και δεν φοβόμαστε τα δεινά, ακόμη κι αν βασιλέψει το σκότος μέσα στον κόσμο. Εμείς θα σκορπίσουμε με την ορμή μας, με το κοφτερό ατσάλι, με την δάδα τής αλήθειας μας το Φως στον κόσμο. Θα καρπίσουμε την γη μας. Και θα σπάσουμε τα δεσμά των Ελλήνων στις πρώην αλύτρωτες πατρίδες και ταχέως γεωπολιτική αυλή ελληνική.

Τα χαρτιά τής υποταγής θα τα ξεσχίσουμε. Η Ελλάς βρίσκεται σε πόλεμο με τούς προαιώνιους εχθρούς της. Πόλεμο στο οικονομικό, στο κοινωνικό και κατόπιν στο Πεδίο τής Τιμής. Πόλεμο για την διατήρηση τού άβατου τής Πίστης και τής Πατρίδος. Από το εσωτερικό μέτωπο κινάμε πετώντας όσους μόλυναν τις ζωές μας. Προηγήθηκε η Σταύρωση τού Χριστού. Ήρθε κατόπιν η σταύρωση τού Ελληνικού Έθνους. Βασίλεψαν στις μέρες μας οι πιστωτές των βασιλέων. Συρρικνώθηκε η Ελλάς στα μισά της εδάφη. Τώρα ήρθε η ώρα για την τελική σύγκρουση και την συντριβή τής Αντίχριστης και Μισελληνικής Ανομίας.

Μέσα στην οικουμένη δεν χωράνε και οι δύο κόσμοι, δεν υπάρχει χώρος για τις δύο αντίρροπες δυνάμεις. Η ανάσταση θα διαδεχθεί την σταύρωση. Η αλήθεια θα νικήσει το ψέμα. Ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός θα ξεσχίσει τούς πιστωτές σκλαβωτές των λαών. Ας κλείσουν τις οικονομικές στρόφιγγες οι δήθεν δυνατοί. Κι ας βρυχηθεί ο ποντικός τής οικουμένης και οι διπλανοί μας βοηθοί του που καμώνονται τα λιοντάρια. Εμείς έχουμε την γη που μάς θρέφει. Έχουμε την Πίστη που μάς κραταιώνει. Έχουμε το δίκιο που γίνεται Νέμεση.

Προχωράμε καθαρίζοντας την Ιερή Ελλάδα από τούς προδότες και τούς ξωμερίτες. Ξεχερσώνουμε τις παραφυάδες τού νεοταξισμού και κάνουμε το Οικόπεδο τής Φυλής Κάστρο Θεού και Ελλάδος. Κάθε λίθος, κάθε βουνό, κάθε παρεκκλήσι, πάσα ελληνική ψυχή είναι έδαφος των Δυνάμεων τού Έθνους και τής Ελευθερίας. Μια προσευχή, μια απόφαση, ένα στρατηγικό σχέδιο πως στην κορυφή τής οικουμένης μονάχα η Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς μπορεί να επικρατήσει ως αντίπαλο δέος στην παγκοσμιοποίηση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Άνθρωποι ή πρόβατα;
Άνθρωποι ή πρόβατα;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Η λαϊκή σοφία μπορεί να είναι παραγκωνισμένη με την έλευση της εποχής του διατεταγμένου ορθολογισμού. Ο λαός μπορεί να έχει μπει σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα, μετά τους ολιγάρχες του πλούτου και τους πολιτικούς. Οι πολίτες έγιναν υπήκοοι. Οι ύμνοι της ανθρώπινης ευγνωμοσύνης, βελάσματα προβάτων, και οι τραγουδιστές, από την υπόκρουση του κύκλου της ιεροπραξίας βρέθηκαν να υπαγορεύουν λήθη από καθέδρας.

Κι όμως, το απόσταγμα της ανθρώπινης εμπειρίας βρίσκεται ακόμη στους μύθους και τις παροιμίες του λαού μας. Όπως αυτές που προειδοποιούν «θρέψε λύκο τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι» ή τον μύθο του Αισώπου με τον ανήλικο σκύμνο που τον λυπήθηκε ο τσοπάνος κι όταν μεγάλωσε του έφαγε τα πρόβατα.

Τα θυμήθηκα αυτά καθώς το μνημονιακό τόξο των υπαλλήλων ξένων συμφερόντων, ετοιμάζεται να επιβάλλει την μετατροπή της ελληνικής Πατρίδας σε χάβρα του πολυπολιτισμού. Το πείραμα της Ελλάδας, η συμβολική της υποταγής ενός αμιγούς φυλετικά, πολιτιστικά, γλωσσικά και θρησκευτικά κράτους, και η επιβολή της πολυπολιτισμικής κοινωνίας δια του νόμου, αξίζουν ιδιαίτερη μελέτη. Αυτή όμως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για μελέτη. Γιατί όταν ο νόμος ευλογεί αλλά επιτάσσει την παρανομία, τότε ο Λαός έχει καθήκον να αντισταθεί.

Προτού επομένως φθάσουμε στην ανάλυση και την μελέτη, δηλαδή στην νεκροψία του ελλαδικού πτώματος, ας επικεντρωθούμε στην δράση. Η δράση δεν είναι θέμα κομματικής γραμμής αλλά επιβίωσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβει κάθε Έλληνας, σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη όπου θα κατευθύνουν τους εισβολείς. Ναι, η δράση, η αντίσταση σε παράνομους νόμους, η ανυπακοή στην μασημένη σκέψη που σερβίρουν τα ΜΜΕ παίρνει περισσότερη προσπάθεια από την κριτική. Απαιτεί περισσότερο κόπο από τις κατάρες. Όταν μάλιστα αυτές είναι ιντερνετικές, δεν απαιτείται ούτε καν η ενεργητικότητα της άρσεως των χειρών και του ανοίγματος της παλάμης, αλλά η ανθρώπινη προσπάθεια περιορίζεται στην κρούση του “like” που ισοδυναμεί με την αντιληπτικότητα ενός πιθήκου.

Άνθρωποι, λοιπόν, ή πίθηκοι, και μάλιστα σε κλουβί; Ο φιλόσοφος και πατέρας της σύγχρονης ψυχολογίας, Γουίλιαμ Τζέιμς (1842-1919) περιγράφει, αξιολογώντας την ανθρώπινη δραστηριότητα: «Η συγγραφή είναι έργο ανώτερο από το περπάτημα. Η σκέψη είναι ανώτερη από την συγγραφή. Το να αποφασίζεις είναι ανώτερο από το να σκέφτεσαι. 

Το να αποφασίζεις το «Όχι» είναι ανώτερο από το να αποφασίζεις το «Nαι». Ο άνθρωπος που περνά από κάθε μια από αυτές τις δραστηριότητες στην επόμενη, θα απαντήσει συνήθως πως κάθε επόμενη απαιτεί ένα μεγαλύτερο στοιχείο εσωτερικής εργασίας από τις προηγούμενες, παρότι η ποσότητα της συνολικής θερμότητας που εκλύεται ή οι θερμίδες που δαπανήθηκαν από τον οργανισμό μπορεί να είναι μικρότερες. Αισθάνεται ότι η συνολική δύναμή του ανεβαίνει, όταν περνά σε ένα ποιοτικά ανώτερο επίπεδο της ζωής».

Αυτό το ανώτερο επίπεδο της ζωής, δεν έχει να κάνει με τον πλούτο, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την στάση των συνελλήνων μας απέναντι στις προκλητικές ενέργειες των κυβερνήσεων. Αν ίσχυε αυτό, τότε «οι τακτοποιημένοι» θα ήσαν οι πρώτοι που θα έβγαιναν στους δρόμους, θα σήκωναν τα χέρια εμπρός στην Βουλή και θα φώναζαν «σταματήστε τώρα το ξεπούλημα του ιδρώτα μας». Αντίθετα, αυτοί που ενώνουν την φωνή τους με την φωνή των εθνικιστών, της εθνικής αντίστασης και της ελευθερίας, είναι οι άνθρωποι του μόχθου, του μεροκάματου, της εργασίας. Είναι οι ελεύθερες ψυχές και τα ελεύθερα πνεύματα που δεν τα κρατούν δεμένα οι αλυσίδες του συμφέροντος και του φόβου.

Μερικές δεκαετίες πριν τον Τζέιμς, ένας άλλος φιλόσοφος, ο Θορώ (1817-1862) έγραψε την περίφημη φράση «Όλα τα καλά πράγματα είναι άγρια και ελεύθερα». Όπως η γη μας και η αγάπη των ανθρώπων μας, όπως η κατάσταση της Ελευθερίας και της φυσικής τάξης όπως η Φύση και ο Θεός προόρισαν να ζει ο Άνθρωπος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 8468335465451784439

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item