Widgets

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ στο SYRIZA αλλιώς μετά:« ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ»ΟΧΤΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Νικογιάννης
Άρθρο το οποίο έστειλαν στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Την ύστατη ώρα, έκκληση για οικονομική λογική και ανθρωπιά» και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, οκτώ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ζητούν από την Ευρώπη να πάρει μέτρα και να στηρίξει τον Τσίπρα γιατί μετά από αυτόν θα έρθει η Χρυσή Αυγή.


Πρόκειται για τον Νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και πρόεδρο του Foundation of European Progressive Studies Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, την καθηγήτρια του Columbia University Στέφανι Γκρίφιθ-Τζόουνς, την καθηγήτρια του LSE Μαίρη Κάλντορ, την Χίλαρι Ουέινραϊτ του Transnational Institute στο Άμστερνταμ, τον καθηγητή Μάρκους Μίλερ του Warwick University και τον καθηγητή Τζον Γκραλ του Middlesex University.


Υ.Γ. 1 Είναι πλέον γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά σε τροχιά ανόδου αλλά σε τροχιά εξουσίαςκαι αυτό το παραδέχονται και οι Ευρωπαίοι.

Υ.Γ.2 Η Ευρώπη και οι δανειστές τρέμουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή γιατί μόνο τότε θα έρθει πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του επαχθούς χρέους όπως άλλωστε τόνισε και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εχθές στην Βουλή.

Υ.Γ. 3 Αφιερώνουμε αυτήν την επιστολή στις εταιρείες alco & Metron Analysis, για τις «έγκυρες δημοσκοπήσεις» που παρουσίασαν.
    ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Η Ελλάς βιώνει έναν πολιτικό και πρωτίστως ηθικό κατήφορο τα σαράντα τελευταία χρόνια. Τα πέντε τελευταία χρόνια η Χρυσή Αυγή διατρανώνει μέσα κι έξω απ’ την Βουλή την αντιμνημονιακή τοποθέτησή της, λέγοντας κυριολεκτικά πως το μνημόνιο είναι η δυστυχία μας. Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο το μνημόνιο η δυστυχία μας. Η δυστυχία μας είναι αυτή η ίδια η μεταπολίτευση. Η καταστροφή της Ελλάδος άρχισε στις 24 Ιουλίου 1974 και συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο, με πρωτεργάτη της καταστροφής τον εθνικό ολετήρα, και δημιουργό του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Τα δύο μεγάλα κόμματα της εθνικής μειοδοσίας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ, εργάστηκαν μεθοδικά και οργανωμένα για να πραγματωθεί η σημερινή εικόνα της Πατρίδας, για να επιτευχθεί η διάλυση της χώρας. Παρ’ όλες τις επιμέρους δήθεν διαφορές τους, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εναλλάχτηκαν στην εξουσία έχοντας την ίδια συναντίληψη, τα ίδια προγράμματα, την ίδια εθνοδιαλυτική πολιτική και πάνω απ’ όλα την ίδια εξάρτηση από τον ξένο παράγοντα. Ωφέλησαν και τα δύο αυτά κόμματα αποκλειστικά μία μειοψηφία ισχυρών του χρήματος με την οποία απέκτησαν σχέσεις διαπλοκής, σχέσεις ισχυρές τις οποίες συνεχίζουν να έχουν και αν εκμεταλλεύονται.
Χωρίς κανένα ίχνος εθνικού καθήκοντος, φιλοπατρίας, εθνικής ευαισθησίας και λαϊκής και κοινωνικής αλληλεγγύης, διέλυσαν στους χρόνους της Μεταπολίτευσης τον κοινωνικό ιστό, επτώχευσαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό. Αποκλειστικός και μόνος σκοπός τους, η εξουσία και το χρήμα, και ο διαγκωνισμός τους για το ποιο από τα δύο κόμματα θα πάρει τα εύσημα και την εύνοια από τις εδώ πρεσβείες της ξενοκρατίας.
ΦΟΒΙΣΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τον Μάιο του 2012 απόρροια της αγανάκτησης αλλά και συστηματικής δουλειάς και πολιτικής δράσης μιας ομάδας Ελλήνων πιστών, ήταν να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο με 18 βουλευτές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Από την εποχή εκείνη ο λόγος της Χρυσής Αυγής έστω και στρεβλά, μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ, έγινε γνωστός σε μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού. Φόβισε και φοβίζει το αντιλαϊκό και ανελεύθερο αστικό καθεστώς κάθε αποχρώσεως, κόκκινο και γαλάζιο. Τρομάζει τους ντόπιους και ξένους ανθέλληνες η ελληνική φωνή, η αφύπνιση των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή διαμόρφωσε με την είσοδό της στην πολιτική ζωή ένα διαφορετικό σκηνικό στην εποχή της Μεταπολίτευσης. Ήταν αυτή που έβαλε πραγματικά τέλος στην Μεταπολίτευση, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον που έρχεται, ελπίδα που την χρειάζεται ο ελληνικός λαός για να ορθοποδήσει, για να σταθεί όρθιος στους δύσκολους καιρούς, ελπίδα και όνειρο, ελπίδα εφιάλτης για τους προδότες πολιτικούς που τρέμουν την δύναμη του λαού, την φωνή του λαού, την δικαιοσύνη του λαού.
ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Ομολογία Βαρουφάκη: Έχουμε υπερβεί όλες τις «κόκκινες γραμμές»
Η κυβέρνηση, από κοινού με τα πρόθυμα ΜΜΕ, έχει κάνει ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες, προκειμένου να αποκρύψει την άτακτη υποχώρηση από τις προεκλογικές υποσχέσεις στις θέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Μόλις χθες, μάλιστα, ο ίδιος ο Τσίπρας προσπάθησε να πείσει ότι «δεν θα υπογράψει μνημόνιο», την ίδια ώρα που η «ελληνική πρόταση» είναι βαθύτατα μνημονιακή και υφεσιακή.
Παρά τις έντονες αυτές προσπάθειες, ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση προτίθεται να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, με σκληρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και υπαγωγή της χώρας μας στην δικαιοδοσία των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
Πέραν όμως της γνώσεως που έχει ο Λαός, ήρθε και η ομολογία του ίδιου του Βαρουφάκη, ο οποίος μιλώντας στη φωνή του κατακτητή, την Deutsche Welle, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «έχει υπερβεί πολλές κόκκινες γραμμές» και ότι έχει «υπαναχωρήσει από πολλές προεκλογικές της υποσχέσεις», μόνο και μόνο επειδή διακατέχεται από «τη μεγάλη επιθυμία να επιτύχει μια συμφωνία».
Και γιατί διακατέχεται από τόσο μεγάλη επιθυμία για μνημόνιο η κυβέρνηση; Την απάντηση την έδωσε χθες ο Τσακαλώτος, λέγοντας, ουσιαστικά, ότι θα ψηφίσουν μνημόνιο για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

Το ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το νέο μνημόνιο, αλλά το κάνει με «εντιμότητα» και «ήθος»!Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί Έλληνες προτίμησαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές αντί του προδοτικού διδύμου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι επειδή θέλησαν να τιμωρήσουν τους Σαμαρά και Βενιζέλο για τη φτωχοποίηση τους και να δώσουν τη δύναμη στον Αλέξη Τσίπρα να δώσει ένα τέλος στις πολιτικές που οι προκάτοχοι του εφάρμοσαν. Σε αυτή την απόφαση δε συνηγόρησε μόνο ο δικαιολογημένος θυμός του ελληνικού λαού, που για τους ίδιους λόγους ψήφισε παλαιότερα τη ΝΔ (για να καταγγελθεί δηλαδή το μνημόνιο) αλλά και η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ που με κάθε δοθείσα ευκαιρία εκθείαζε το περίφημο ήθος της Αριστεράς, ήθος που θα ανάγκαζε τη νέα κυβέρνηση να απομακρυνθεί οριστικά από το μνημονιακό μονοπάτι.
Το ήθος της Αριστεράς τελικά αποδείχτηκε μια καλοστημένη απάτη, ένα άλλοθι για να συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζει τα ίδια αιματηρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων. Εάν κάποιος ψηφοφόρος γνώριζε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόζονταν πρακτικές σαν αυτές που έχουν να κάνουν με διορισμούς συγγενών και φίλων σε υπουργικές ή άλλες καίριες θέσεις, τότε ουδέποτε θα ψήφιζε αυτό το κόμμα. Εάν γνώριζε ότι ο Τσίπρας θα επιχειρούσε να επιλύσει το μείζον θέμα της ανεργίας με τον διορισμό μερικών εκατοντάδων καθαριστριών, τότε η τελική του απόφαση θα ήταν διαφορετική.
Εάν γνώριζαν οι Έλληνες πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαντούσε στη χούντα των ΜΜΕ με την «εξυγίανση» της ΕΡΤ, που επετεύχθη εν τέλει με τον διορισμό κομματικού στρατού, διαιωνίζοντας πάραυτα την προσβολή της ελευθερίας του λόγου δια της συνεχιζόμενης φίμωσης της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε θα άγγιζε το ποσοστό που εξέλαβε στις 25 Ιανουαρίου. Εάν, τέλος, ο εξαθλιωμένος Έλληνας είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει πριν τον Ιανουάριο ότι οι διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη θα ήταν ένα ακόμα μεγάλο ξεπούλημα του ιδρώτα του στους τοκογλύφους και ότι η «σκληρή διαπραγμάτευση» των Υπουργών Οικονομικών θα είχε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με ΟΛΕΣ όσες προηγήθηκαν, τότε ασφαλώς και δε θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Έλληνες δυστυχώς αναγκάστηκαν να πιστέψουν στο διαφορετικό του ήθους της Αριστεράς, ήθος όμως που αποδείχτηκε εξίσου σκάρτο με αυτό των «πατριωτών» του μνημονίου, που στο όνομα της πατρίδας διέπραξαν το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα με την υπογραφή όλων των αιματηρών μέτρων και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Κι αυτό γιατί πέρα από τις πολιτικές διώξεις το καθεστώς έπρεπε να αποτρέψει τους Έλληνες από το να ενδυναμώσουν περαιτέρω τη Χρυσή Αυγή. Εν μέρει το κατάφερε με τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα. Όταν όμως και αυτά εξαντλήσουν τη χρησιμότητα τους και η πρώτη φορά αριστερά αποδειχθεί ότι αφορά μια μνημονιακή κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο, ο ελληνικός λαός θα στραφεί μαζικά προς τη μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας, τη Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ
Tα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα του Σύριζα προκειμένου να έρθει στην εξουσία
  Αυτές τις ώρες είναι χρήσιμο να γυρίσουμε τον χρόνο ελάχιστα πίσω και να θυμηθούμε ποιο ήταν το πρώτο προεκλογικό σύνθημα, το οποίο εγκατέλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε κυβέρνηση. Για να μπορέσει να γίνει ο Τσίπρας δεκτός στο Παρίσι και την Ρώμη από τους Ολάντ και Ρέντσι, υποχρεώθηκε να διακηρύξει ότι η κυβέρνησή του δεν ζητά διεθνή διάσκεψη για το χρέος, στο πρότυπο της Διεθνούς Διάσκεψης που έγινε το 1953 για την ηττημένη του Πολέμου Γερμανία, η οποία θα διέγραφε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού χρέους (τουλάχιστον το 60%, όπως έλεγε ο ίδιος ο Τσίπρας). Έτσι, όλη η βάση της προεκλογικής επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στηριζόταν στο ότι θα διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πόρους για κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική, πετάχτηκε κυριολεκτικά στα σκουπίδια πριν καν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.
Γιατί, λοιπόν, πέταξαν στα σκουπίδια οι συριζαίοι αυτό που υποθετικά αποτελούσε την βάση της πολιτικής τους; Γιατί απεμπόλησαν αυτό που υποστήριζαν ότι θα ήταν το πρώτο που θα διαπραγματεύονταν πριν από οτιδήποτε άλλο;
Όλα τα υπόλοιπα, τα οποία ακολούθησαν, ήταν μια προδιαγεγραμμένη διαδικασία, καθώς μπήκαν σε διαπραγμάτευση για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης του Μνημονίου-2 και για την σύναψη μιας νέας δανειακής σύμβασης (μετά τον Ιούνιο) με ό,τι αυτά συνεπάγονται. Επομένως, ας μην παραπονιούνται οι συριζαίοι γι' αυτό, το οποίο συμβαίνει τώρα.
Επί της ουσίας, έλεγαν εν πλήρη συνειδήσει τα πιο χοντρά προεκλογικά ψέματα στον Ελληνικό Λαό και του πουλούσαν φρούδες ελπίδες, γιατί μοναδικό μέλημά τους ήταν να αναρριχηθούν στα ύπατα αξιώματα της κυβερνητικής εξουσίας. Τώρα, το μόνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα καταφέρουν να κρατηθούν όσο περισσότερο γίνεται στην εξουσία, γι' αυτό και επιστρατεύουν κάλπικες αυτοκριτικές, ενώ ταυτόχρονα παράγουν ψευδεπίγραφα άρνησης και αντίστασης στους διεθνείς τοκογλύφους.  Γιώργος Μάστορας


Στη γραμμή Βαρουφάκη και ο Μητρόπουλος: Η πρόταση της κυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με το προεκλογικό πρόγραμμα 

Οι κόκκινες γραμμές πήγαν διακοπές! Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του Σύριζα ομολογούν πως η συμφωνία που έρχεται θα είναι επώδυνη και μακριά από το προεκλογικό πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκαν.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη, ανάμεσα στη σκληρή πρόταση Γιούνκερ και την ελληνική που είναι μακριά από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ«Είμαστε δέσμιοι μιας σκληρής πρότασης. Οι δανειστές συζητάνε μόνο με κορμό τον Γιούνκερ. Δεν είναι μόνο το ΕΚΑΣ που είναι μια ήπια ρύθμιση, την οποία ο Τσίπρας πολέμησε και νομίζω απέκλεισε να θεσπιστεί, αλλά είναι όλο το οικοδόμημα», είπε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Mega.
«Η πρόταση Γιούνκερ οδηγεί σε κοινωνική γενοκτονία, εθνική εκκαθάριση, εκκαθάριση λαού. Η, δε, δική μας πρόταση μάς φέρνει πολύ μακριά από το δικό μας πρόγραμμα. Έτσι θεωρώ ότι είμαστε εγκλωβισμένοι. Μάχεται ο πρωθυπουργός. Τον στηρίζουμε, αλλά πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο  κ. Μητρόπουλος ακόμη υποστήριξε ότι «την πάτησαν αρκετοί στην κυβέρνηση όταν επένδυσαν στη διένεξη δήθεν του ΔΝΤ, το οποίο στην τελική πρότασή του είναι το ίδιο με τον Γιούνκερ, τον Σόιμπλε, τη Μέρκελ κ.λπ.». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι η συμφωνία θα είναι επώδυνη και ότι πρέπει να προετοιμαστεί ο λαός, ενώ εκτίμησε ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εκλογών.
Όλα αυτά καταμαρτυρούν ότι η κυβέρνηση, εδώ και τέσσερις μήνες, επιδόθηκε σε μια επικοινωνιακή τύπου διαπραγμάτευση, για τα μάτια του κόσμου, και τώρα είναι έτοιμη να δεχθεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών υπογράφοντας και αυτή με την σειρά της μία συμφωνία που θα έχει τους όρους των προηγούμενων μνημονίων. ΠΗΓΗ
838 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Στον νέο μέσο όρο Ιουνίου, κινήθηκαν χθες οι… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας. Έτσι:

Τριακόσιοι ενενήντα πέντε (395) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μυτιλήνης,
τριάντα δύο (32) στις ανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου,
σαράντα έξι (46) στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της »ΑΚΡΑΣ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ» ν. Λέσβου,
τριάντα οχτώ (38) επί της ν. Κουνελονήσι νοτιοδυτικά της ν. Αγαθονησίου,
δεκαεπτά (17) στη νησίδα »ΝΙΜΟΣ» ν. Σύμης
σαράντα δύο (42) στην παραλία »ΛΙΛΙΚΑΣ» ν. Χίου,
τριάντα ένας (31) στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου,
τριάντα οχτώ (38) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των ακτών ν. Κω,
τριάντα (30) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των ακτών ν. Κω,
είκοσι οχτώ (28) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των ακτών ν. Κω
τριάντα εννέα (39) στην περιοχή “ΚΑΛΥΒΙΑ” ν. Αγαθονησίου,
είκοσι τρεις (23) στην περιοχή “ΡΕΜΑ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ” ν. Σαμοθράκης,
τριάντα ένας (31) στην περιοχή “ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ” ν. Σάμου και
σαράντα οκτώ (48) στην περιοχή “ΚΟΝΤΑΡΙ” ν. Χίου,

Σύνολο: 838 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!

(ΥΓ): Ζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Βούτσης: Σε περίπτωση εκλογών θα κόψουμε το λαιμό μας να μην πάρει ο Μιχαλολιάκος εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Σε μια δήλωση που είναι ευθεία κατάλυση του πολιτεύματος και ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης. «Εάν υπάρξει προσφυγή στις κάλπες, οι εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς να απαιτηθούν διερευνητικές εντολές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση. Με τον ίδιο πρωθυπουργό και την ίδια κυβέρνηση, εκτός από την τοποθέτηση ενός ή δύο υπηρεσιακών υπουργών», δήλωσε ο κ. Βούτσης.


Το Σύνταγμα (άρθρο 41) ορίζει ότι «η Bουλή που εκλέχθηκε μετά τη διάλυση της προηγούμενης ΔΕΝ μπορεί να διαλυθεί πριν περάσει ένα έτος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 37».

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ακόμη κι αν ο κ. Τσίπρας παραιτηθεί (που είναι ο μόνος τρόπος για να εκβιάσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες) δεν μπορεί να προκαλέσει αμέσως εκλογές. Πρέπει προηγουμένως νακαταβληθεί μια νέα προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών (άρθρο37).

Ο Παυλόπουλος, δηλαδή, υποχρεούται διαδοχικά να καλέσει και να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στους αρχηγούς των τριών πρώτων κομμάτων, ενώ σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί κυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει και μια σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών για να καταβάλει μια έσχατη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης. Και αν ούτε αυτή τελεσφορήσει, τότε θα προκηρύξει εκείνος πλέον εκλογές με υπηρεσιακό πρωθυπουργό έναν εκ των τριών ανωτάτων δικαστικών.

Όπως βλέπετε η δήλωση του Βούτση έγινε για έναν και μόνο λόγο: διότι τρέμουν στην ιδέα ότι ο διωκόμενος και Πολιτικός Κρατούμενος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα περάσει ο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου παίρνοντας από τον ΠτΔ εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ατόπημα του υπουργού ο οποίος προέρχεται από έναν χώρο δημοκρατικά ευαίσθητο (υποτίθεται). Με αυτήν την δήλωση βγαίνει στο φως το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς και των νοσταλγών του Στάλιν, αυτή είναι η δημοκρατία των μπολσεβίκων. Από την άλλη αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων». Λέγοντας ότι θα συνεργαστούμε απέναντι στον κοινό εχθρό, εννοούμε ότι θα συνεργαστούμε για να μην πάρει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Όπως και να έχει αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον όλων.
 ΠΗΓΗ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ
Μία αποκάλυψη ΣΟΚ φέρνει στη δημοσιότητα το LesvosNews.gr

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες στον περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου, όπου παρέμεναν οι μετανάστες μέχρι να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, τέσσερις Πακιστανοί μετανάστες, αποπειράθηκαν να βιάσουν μία 22χρονη μετανάστρια από τη Συρία.

Η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα άλλοι ομοεθνείς της να φτάσουν αμέσως στο σημείο του επεισοδίου για να την βοηθήσουν και ξυλοκόπησαν τους τέσσερις επίδοξους βιαστές της.

Το επεισόδιο αντιλήφθηκαν φυσικά και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και επέβαλαν την τάξη.

Το συμβάν μας επιβεβαιώθηκε και από υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να μας ενημερώσουν, για την εξέλιξη της υπόθεσης.
 
ΠΗΓΗ

Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο: Φάγαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ από τον Ελληνικό Λαό!

Στοιχεία – σοκ για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και την διασπάθιση δημοσίου χρήματος που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από την εν λόγω εγκληματική οργάνωση, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω στην προσπάθειά του να καταδείξει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το συγκεκριμένο «κόμμα», έδωσε στοιχεία, τα οποία και σας παραθέτουμε:

  • Το 2009 Το ΠΑΣΟΚ πήρε από κρατική επιχορήγηση 24 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έλαβε 47 εκ. ευρώ δάνειο.
  • Το 2010, πήρε 20 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση και ταυτόχρονα έλαβε και 40 εκ. ευρώ δάνειο.
Σύνολα λειτουργικών δαπανών 26 εκ. ευρώ
  • για αμοιβές προσωπικού 4,1 εκ. ευρώ
  • για επιμόρφωση στελεχών 2,0 εκ. ευρώ
  • για μετακινήσεις στελεχών 5,5 εκ. ευρώ
  • για τηλέφωνα 1,4 εκ. ευρώ
  • για ενοίκια 1,0 εκ. ευρώ
  • για προβολή 1,8 εκ. ευρώ
  • χρέη προς τις τράπεζες 133,5 εκ. ευρώ (με τόκους πάνω από 15 εκ. ευρώ κατ’ έτος)
  • χρέη προς τρίτους 4,5 εκ. ευρώ
Πέραν των παραπάνω, έχει αξία και ένα άλλο σημείο της ομιλίας του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και σας παραθέτουμε: «Ευτυχώς, μας έδωσε μια ανάσα, μια τροπολογία που ήρθε στη Βουλή την άνοιξη του ’12, που μας επέτρεπε να κρατήσουμε τρεις δόσεις κρατικής επιχορήγησης, απ’ αυτές που ήταν εκχωρημένες στις τράπεζες: τις 2 πρώτες δόσεις του ’12 και την τελευταία δόση του ’11.»
Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με μία οργάνωση που διαθέτει και «νομοθετικό τμήμα», ώστε να εξυπηρετεί τους σκοπούς του βραχίονα διασπάθισης δημοσίου χρήματος, που διαθέτει. Στο χέρι του ελληνικού Λαού είναι να φροντίσει ώστε να επιληφθεί του όλου δρωμένου η Δικαιοσύνη και να ξεβρωμίσει ο τόπος, από τους κλέφτες και τους απατεώνες, που λυμαίνονται την πολιτική ζωή του τόπου.  ΠΗΓΗ

ΠΑΣΟΚ: Βρώμα και δυσωδία όλη του η ιστορία...


Με αφορμή το 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ουσιαστικά σηματοδοτεί και το τέλος της κομματικής του διαδρομής, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου και τυπικής διαδικασίας να μπει λουκέτο στο άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα εξουσίας, εάν μπορούσαμε να κρατήσουμε κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες του παρελθόντος, σε ανάλογα συνέδρια, αυτές θα ήταν τόσο το 2ο συνέδριο, τον Σεπτέμβριο του 1990, όσο και το 5ο συνέδριο, τον Μάρτιο του 1999.
Στο 2ο συνέδριο θεσμοθετήθηκε η θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την οποία κατέλαβε τότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Στο 5ο συνέδριο, η αίθουσα όπου διεξαγόταν αυτό, δονούταν από το σύνθημα των εκσυγχρονιστών για τον «στρατηγό» Τσουκάτο: «Κόμμα και κράτος, Θεόδωρος Τσουκάτος» (!), ενώ ταυτόχρονα αίσθηση είχε προκαλέσει η ανθεκτικότητα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, καθώς ο Τσοχατζόπουλος κέρδισε πανηγυρικά την πρωτιά στην Κεντρική Επιτροπή.
Σήμερα, εν έτει 2015, ο Τσοχατζόπουλος έχει καταδικαστεί για την συμμετοχή του σε σκάνδαλα, ενώ ο Τσουκάτος κατηγορείται για την γνωστή υπόθεση με το 1.000.000 ευρώ της Siemens, τα οποία -όπως υποστήριξε ο ίδιος- έδωσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Με απλά λόγια, τόσο το νούμερο δύο της τότε ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ιθύνων νους του κινήματος, είτε έχουν καταδικαστεί είτε κατηγορούνται για θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με οικονομικά σκάνδαλα και φαινόμενα διαφθοράς.
Και όμως, αυτό το (από)κόμμα, με τις τόσο υψηλές αποδόσεις στα «σπορ» της μίζας, των σκανδάλων και της λαμογιάς, ήταν που συμμετείχε και συνέβαλε αποφασιστικά, μαζί φυσικά με τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Σαμαρά, στην δημιουργία μιας άνευ προηγουμένου -στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας- βρώμικης σκευωρίας εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το κόμμα, το οποίο έκλινε σ' όλες τις πτώσεις την λέξη "κλέφτης" και έκανε κοινωνική επιστήμη την απατεωνιά και την διαφθορά, με απύθμενο θράσος επιχείρησε να ποινικοποιήσει της Ιδεολογία της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου, ακριβώς γιατί οι εκπρόσωποί της ήταν όχι μόνον «ανεπίδεκτοι μαθήσεως» στα «σπορ», που οι πασόκοι πρυτάνευσαν, αλλά πολύ περισσότερο ήταν αποφασισμένοι να κάνουν το παν προκειμένου να λάμψει ο Ήλιος της πραγματικής Δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες διαφόρων σοσιαλ(η)στών του «συνταγματικού τόξου».  Γιώργος Μάστορας
Ο Καμμένος χειροκροτά τους νταβατζήδες για την συνωνομοσία της σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής


Πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης μοίρασε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Λες και δεν αρκούσε η σιωπηρή συναίνεση στην ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό ή η κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου, ο κ. Καμμένος ανάλωσε σημαντικότατο μέρος της ομιλίας του, προκειμένου να πείσει το «Ποτάμι» ότι δεν είναι «ακροδεξιός».
Βεβαίως, αυτή διακαής προσπάθεια δεν ήταν άνευ αντικειμένου, αφού το κόμμα του Μπόμπολα έχει πολλάκις δηλώσει ότι προτίθεται να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία, αν δεν υπάρχουν «ακροδεξιοί» σε αυτήν. Για αυτούς τους λόγους, ο Καμμένος, έφτασε μέχρι και στο «άδειασμα» του βουλευτή του, Νικολόπουλου, απολογούμενος και λέγοντας ότι «ο Νικολόπουλος είναι ακροδεξιός. Μάλιστα. Και επειδή είναι ο Νικολόπουλος ακροδεξιός, κατ’ εσάς, είναι και όλοι οι άλλοι».
Δεν μας αφορούν, βεβαίως, τα εσωκομματικά των Ανέλ, όμως σε μία αποστροφή του λόγου του, ο Καμμένος, προέβη σε μία ασχήμια που καταδεικνύει την ψοφοδεξιά προέλευσή του, αλλά και την συστημικότητά του. Απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα του «Ποταμιού», είπε: «Ακροδεξιοί είναι αυτοί, οι οποίοι πηγαίναν να πάρουν συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο, όταν η Χρυσή Αυγή είχε αποκλειστεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης».
Καταρχάς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο των Ανέλ, που επιχαίρει της συνωμοσίας σιωπής, που είχε επιβληθεί από τα κανάλια της διαπλοκής εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό το σχέδιο φίμωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, θυμίζουμε, είχε αποκαλυφθεί από τον Πρετεντέρη, όταν σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει: «Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην τους καλούμε, να μην τους δώσουμε τον λόγο.»
«Αξιοθαύμαστο», πραγματικά, το γεγονός ότι ο δήθεν αντισυστημικός, Καμμένος, φτάνει στο σημείο να χειροκροτά ανοιχτά τον Πρετεντέρη. Το επόμενο βήμα, αλήθεια, ποιο είναι; Να βγάλει μία δακρύβρεχτη, αλά Σαμαράς, ομιλία στην Βουλή, για τον Πρετεντέρη;
Σε αυτό το σημείο, όμως, αξίζει να θυμίσουμε κάτι τόσο στον Καμμένο, όσο και στον Πρετεντέρη. Η συγκεκριμένη, από 13 Μαΐου του 2012, συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανέλ, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Λαός δεν τρώει «κουτόχορτο», ούτε εξαρτάται από τους «φίλτατους» νταβατζήδες, που χειροκροτά ο Καμμένος, για την ενημέρωσή του.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Την ΠΑΤΗΣΕΣ πάλι ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ψηφοφόρε! ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΛΕΕΙ ΝΑΙ στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


Ο Καμμένος θα μετονομάσει τα στρατόπεδα σε “Άρη Βελουχιώτη”, “Στέφανου Σαράφη” και “Χαρίλαου Φλωράκη”!


Η πρώτη πράξη στην οποία προέβησαν οι αριστεροί που εξελέγησαν δήμαρχοι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, ήταν η μετονομασία οδών. Έτσι, εμφανίστηκαν οδοί «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη» και λοιπών κομμουνιστοσυμμοριτών, που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδας, για να την τεμαχίσουν και να διαμοιράσουν τα ιμάτιά της στους Βουλγάρους, Γιουγκοσλάβους και Αλβανούς συντρόφους.
Τώρα, με την «πρώτη φορά αριστερά», έρχονται και μετονομασίες στρατοπέδων από τον ψεκασμένο ελαφροδεξιό συνοδοιπόρο των αμερικανοκομμουνιστών, υπουργοπάνο Καμμένο, προφανώς σε «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη», «Χαρίλαου Φλωράκη», κ.τ.λ.
Ιδού η προαναγγελία από καμμενοπαπαγάλο: «Έρχονται μετονομασίες στρατοπέδων. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει η σκέψη στρατόπεδα που έχουν ονόματα “ιστορικά αμφιλεγόμενα” να “ξαναβαφτισθούν”.
Η σχετική λίστα έχει συνταχθεί και μένει να αποφασιστεί σε υψηλό επίπεδο αν θα προχωρήσει η σχετική πρόταση. Τι σημαίνει “ιστορικά αμφιλεγόμενα” ονόματα;. Προφανώς εννοούν πρόσωπα τα οποία μπορεί στην διάρκεια της καριέρας τους στο στράτευμα να είχαν και καλές αλλά και κακές περιόδους. Οι οποίες ταυτίζονται με δύσκολες και σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας…».
Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν τα… πατριωτάκια, οι ψηφοφόροι του!
(ΥΓ): Ποια μπορεί να είναι τα «ιστορικά αμφιλεγόμενα» ονόματα που θα αλλάξουν; Προφανώς, όσων αγωνίστηκαν κατά του σλαβοκομμουνισμού!  ΠΗΓΗ
Όψιμος πατριώτης ο Σαμαράς - Αυτός άνοιξε την κερκόπορτα στους αλβανούς

Η νέα προκλητική στάση των αλβανών, από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα αυτή την φορά, μας δίνει την ευκαιρία να γυρίσουμε τον χρόνο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λίγο μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας. Ήταν τότε που η κυβέρνηση της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και υπουργό Εξωτερικών τον Σαμαρά, έστελνε τεχνοκράτες ειδικούς να βοηθήσουν το «αδελφό» Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας, όπως επίσης και χιλιάδες πλαστικές σημαιούλες με τα χρώματα του κόμματος του Σαλί Μπερίσα, ενώ δεν έλειψε και η απευθείας οικονομική ενίσχυση του Δημοκρατικού Κόμματος.Το «ευχαριστώ» του Μπερίσα  φάνηκε λίγο καιρό αργότερα, όταν ευθέως μίλησε για «καταπιεσμένους» Τσάμηδες, αλλά και για αλβανικές διεκδικήσεις στην μέχρι τώρα απελευθερωμένη Ελληνική Ήπειρο. Ήταν η ίδια εποχή που ο Σαμαράς, ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, έριχνε την πραγματικά βλακώδη ιδέα να υποστηρίξει η Χώρα μας την είσοδο της Αλβανίας στην ΔΑΣΕ, ώστε από εκεί να μπορούμε να την ελέγχουμε... καλύτερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε και δηλώσεις από την Κέρκυρα, μαζί με τον ομόλογό του υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, σε βάρος του Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού,  δείχνοντας έτσι την «ευγνωμοσύνη» της Ελληνικής κυβέρνησης απέναντι σ' έναν Ασυμβίβαστο και Γενναίο Ιεράρχη, ο οποίος από το 1967 είχε γίνει η μοναδική σχεδόν ελπίδα των υπόδουλων Βορειοηπειρωτών αδελφών μας και το «κόκκινο πανί» για τους αλβανούς του Χότζα, του Αλία, αλλά και του Μπερίσα.
Φαίνεται ότι ο Σαμαράς, ως ιδεολογικό και πνευματικό παιδί του άλλου μεγάλου «πατριώτη» Ευάγγελου Αβέρωφ, έψαχνε τρόπο να μιμηθεί το ίνδαλμά του ως προς την προξένηση κακού στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Ο μεν Αβέρωφ το 1945 «βομβάρδιζε» τις υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους με συνεχείς εκθέσεις, στις  οποίες απαιτούσε (!) να μην δεχθούμε την προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου «ακόμα κι αν αυτή μας εδίδετο από τους συμμάχους μας», όπως χαρακτηριστικά έγραφε. Ο δε Σαμαράς φρόντισε να ξεριζώσει τους Βορειοηπειρώτες από τις πατρογονικές τους εστίες, να «εξουδετερώσει» τον Σεβαστιανό και να καταντήσει υπηρέτης των συμφερόντων του Μπερίσα.
Με το βλέμμα μας, λοιπόν, στις σημερινές αλβανικές προκλήσεις, ας μην ξεχνάμε τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος από τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ.  Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 914071567665878564

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item