Widgets

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Λέγεται ότι η Ιστορία είναι η μοναδική επιστήμη που διαμορφώνει χαρακτήρα. Δεν είναι άλλωστε και τυχαίο το γεγονός ότι μοναχά αυτή η συγκεκριμένη επιστήμη αλλοιώνεται τόσο συστηματικά από τις επίσημες αρχές του ελλαδιστάν, των θολοκουλτουριάρηδων και των τουρκοραγιάδων, που θα μπορούσε κανείς να πει πως βιάζεται κατ’ εξακολούθηση για να φτάσει στη νέα γενιά των Ελλήνων τόσο κακοποιημένη που κανείς νέος πια δεν μπορεί να διαμορφώσει άποψη και κυρίως κριτική σκέψη επί σοβαρότατων ζητημάτων (ιδεολογικών, ηθικών, κοινωνικών) τα οποία δημιουργούνται σαν απόρροια της ελάχιστης έστω ενασχόλησης με το παρελθόν. Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας διαμορφώνει την άποψή του και αντιλαμβάνεται τα διδάγματα της Ιστορίας διαφορετικά από όλους τους άλλους. 

Βεβαίως, αυτή η διαφορά αντιλήψεων προκύπτει από το μορφωτικό επίπεδο του καθενός, την ηθική του, τα οικογενειακά-κοινωνικά του γνωρίσματα. Προσωπικά θεωρώ ότι προκύπτει από τον φυλετικό ψυχισμό, μια έννοια που κάθε άλλο παρά επίκτητη μπορεί να θεωρηθεί. Και οπωσδήποτε αυτός σε άλλους ενυπάρχει ενώ σε άλλους όχι. Έτσι, μέσα από τα μάτια της ψυχής μας εκλαμβάνουμε γεγονότα, καταστάσεις, ρήσεις και διδασκόμαστε από αυτά πολύ διαφορετικά από το ανθρώπινο συνονθύλευμα που πολλές φορές δεν διαθέτει τις ανάλογες αισθητήριες κεραίες για να έχει την ίδια κατανόηση και γνώμη με εμάς.

Στις ιστορικές και μεγαλειώδεις για έναν πραγματικό λαϊκό εθνικιστή στιγμές που ζούμε, παρά τον καταιγισμό των γεγονότων, τη λάσπη και τη βρωμιά που μας καταπνίγουν, έχοντας πάντοτε το κεφάλι ΨΗΛΑ, στεκόμαστε όρθιοι υπομένοντας το κάθε χτύπημα με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιταγές που μας όρισε η Μοίρα. Όλοι συμβάλλουμε στον Αγώνα, όπως μπορούμε, με ότι δυνάμεις έχουμε. Όμως υπάρχουν κάποια φωτεινά παραδείγματα Ηρώων, τα οποία ξεχωρίζουν και με την λάμψη τους μας καθοδηγούν μέσα στο σκοτάδι, φωτίζοντας τον μακρύ και κακοτράχαλο δρόμο που διαλέξαμε. Είναι χρέος του καθενός από εμάς να μνημονεύουμε, να τιμούμε και κυρίως να παραδειγματιζόμαστε  από τα αδέρφια μας που πρόσφεραν το ύψιστο αγαθό για τον Αγώνα: την ίδια τους την ζωή.

Υπάρχει μια φράση γραμμένη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την οποία οι πλείστοι των Ελλήνων έχουν ακούσει, λίγοι όμως γνωρίζουν πότε και υπό ποιες συνθήκες αυτή διατυπώθηκε και ακόμη πιο λίγοι αντιλαμβάνονται την βαθύτερη έννοια της: «ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ».

Η φράση αυτή ακούστηκε από τα χείλη του μεγάλου Έλληνα Περικλή, στον οποίο αποδίδεται ο χρυσούς αιών των τεραστίων διαστάσεων μνημείων και της παντοδύναμης αθηναϊκής δημοκρατίας. Βέβαια, αυτό που ξεχνούν οι υμνητές του κοινοβουλευτισμού συγκρίνοντας τη σημερινή πολιτειακή λατέρνα με εκείνο το πολιτειακό σύστημα, είναι ότι στην αθηναϊκή πολιτεία είχαν λόγο μόνο οι Αθηναίοι πολίτες. Πρόκειται για μια φράση, η οποία εκφωνήθηκε στον επιτάφιο λόγο προς τιμήν Αθηναίων οπλιτών που έπεσαν στη μάχη. Τι μπορεί να σημαίνει όμως; Είναι η επιβεβαίωση του μυστηριακού χαρακτήρα που λαμβάνει η θύμηση των νεκρών. Νεκροί, οι οποίοι έπεσαν για έναν σκοπό, μια ιδέα, μια Πατρίδα. 

Άνδρες των οποίων οι ψυχές πέταξαν, φτερούγισαν ψηλά και όμως δεν χάθηκαν στην άυλη δίνη της αιωνιότητας αλλά μετέτρεψαν τις πράξεις τους σε ένα μνημείο άφθαρτο, υπεράνω του χρόνου και του χώρου. Οι άνδρες αυτοί είναι πραγματικά αθάνατοι, αφού ζουν στις καρδιές όλων μας και εξακολουθούμε να τους μνημονεύουμε, να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της αυτοθυσίας τους, παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από εμάς και καθοδηγούν το πνεύμα μας στον Αγώνα.

Το όνομα και η φήμη τους είναι τα μεγαλύτερα μνημεία τους και όχι κάποιο άγαλμα ή γλυπτό. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Αγώνα μαςστα παλικάρια που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Ελλάδα, περήφανη, ελεύθερη και οπωσδήποτε για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες.

Τιμή και δόξα στον Μανώλη και τον Γιώργο

Αδέρφια, να ξέρετε ότι κάθε μέρα που περνάει προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, να φανούμε αντάξιοι σας και να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Ένας πολιτικός κρατούμενος

Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα ιδανικά μας


Άρθρο του Χρήστου Παππά, από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".


«… Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών». 


Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών.

Από Σεπτεμβρίου 2013 υποστήκαμε μια μαζική και συντονισμένη επίθεση από το εγχώριο κέντρο των προσκυνημένων και υπευθύνων της δυστυχίας του λαού μας. Επίθεση αήθη και πρωτοφανή, στηριγμένη σε ανύπαρκτα στοιχεία. Κοινή ομολογία, ακόμη και των πολιτικών μας αντιπάλων, δικαστικών ή μη, είναι ότι η ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία «φούσκα». Με την δικογραφία αυτή, με την σκευωρία αυτή, νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη για 18 μήνες στην φυλακή, και άλλοι συνεχίζουν και σήμερα να παραμένουν σε αυτή. Με τις γνωστές παρεμβάσεις Σαμαρά στο ρόλο του αρχισκευωρού και συντονιστή και με την βοήθεια αθλίων ανθρωπαρίων συνεργατών του, υπουργών, συμβούλων, κ.λ.π., και δυστυχώς με την συνεργασία και συγκατάβαση επιόρκων δικαστικών λειτουργών, συνετελέσθη ένα ακόμη έγκλημα κατά του Λαού, της Ιστορίας, και της Δημοκρατίας εν τέλει, που τόσο υποτίθεται ότι αγαπούν και υπερασπίζουν.

Με αυτό που ονομάζεται πλέον επίσημα και από όλους «πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής», νόμισαν ότι θα μας περιορίσουν εκλογικά στο 2% και ότι θα υποτάξουν την λαϊκή βούληση και το εθνικιστικό φρόνημα του λαού μας.
Πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν θριαμβικά. Ο μνημονιακός εσμός των πολιτικών αντιπάλων μας και εχθρών του Λαού, κάθε αποχρώσεως, όλοι αυτοί οι Φιλελεύθεροι, Μπολσεβίκοι, ψευδοσοσιαλιστές, «ηρακλειδείς του Συντάγματος» και αρχιμάστορες της αρπαχτής, δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν τι σημαίνει Πίστη και Τιμή. Δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει Φιλοπατρία , τι σημαίνει Πειθαρχία και Πίστη στα κελεύσματα των Προγόνων

"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν". (Πλάτων: Κρίτων, 51β).

Απόψεις για αυτούς παρωχημένες και ενάντιες στο πνεύμα της Νέας Εποχής που προσπαθούν να επιβάλλουν από κοινού με τους παγκόσμιους επικυρίαρχους, σε όλους τους λαούς. Ξαφνιάστηκαν όλοι αυτοί οι λάτρεις της Νέας Εποχής, οι οραματιστές μιας νέας κοινωνίας όπου οι άνθρωποι και οι λαοί από ελεύθερα όντα μεταβάλλονται σε καταναλωτικοί μαζάνθρωποι, σε εύπλαστο κιμά όπως προφητικά είχε πει και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ξαφνιάστηκαν με το κίνημα της αφύπνισης και αντίστασης των Ελλήνων που φέρει το όνομα Χρυσή Αυγή. Μη έχοντας πολιτικά επιχειρήματα, μη δυνάμενοι να μας αντιμετωπίσουν με πολιτικό λόγο, μας αντιμετώπισαν και μας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο αυτό. Ο πολιτικός λόγος τους μεταβάλλεται σε ψευδονομικό λόγο. Αυτός είναι και ο βρώμικος πόλεμός τους. Πόλεμο που συνεχίζουν με την βοήθεια των βρωμερών κυκλωμάτων κάθε φύσεως ρουφιάνων των Μυστικών Υπηρεσιών οι οποίοι όπως επεχείρησαν στο παρελθόν έτσι επιχειρούν και τώρα εκμεταλλευόμενοι ανθρώπινες αδυναμίες και καταστάσεις να αποδυναμώσουν και να πλήξουν το Κίνημά μας. Και σε αυτόν τον πόλεμο , και σε αυτήν την πρόκληση θα απαντήσουμε δυναμικά. Όπως αντέξαμε και αντέξατε όλον αυτόν τον καιρό, όπως κρατηθήκατε και κρατιέστε όρθιοι, περήφανοι και δυνατοί μέσα από το ανθελληνικό πογκρόμ των τελευταίων ετών. Μέσα από δολοφονίες, διώξεις και ατελείωτη λάσπη. Κρατήσατε από την μια ψηλά την Σημαία και από την άλλη την Τιμή και αξιοπρέπεια της Ιδέας μας και της Πατρίδας.

Σήμερα πλέον καλείσθε όχι μόνο να στηρίζετε και να ψηφίζετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μα και να θεμελιώσετε μαζί μας την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της Ελευθερίας.  Συσπειρωμένοι, πιστοί και δυνατοί κάτω από την Ιερή Γαλανόλευκη και τα τιμημένα λάβαρα με τον Ελληνικό μαίανδρο, απομονώνοντας τους δειλούς, τους ριψάσπιδες, τους μεμψίμοιρους, τους «κουρασμένους» και όλους τους «δήθεν». Τους «δήθεν» υπερεπαναστάτες κρυμμένους στην ανωνυμία τους και στο χάος και λαβύρινθο του διαδικτύου, όλους αυτούς που θα εγκαταλείψουν τον αγώνα στην πρώτη δυσκολία.

Πείτε ΟΧΙ στην «μικρή και έντιμο Ελλάδα».
Πείτε ΟΧΙ στο σημερινό θλιβερό προτεκτοράτο των ασπόνδυλων πολιτικών αρχηγών.
ΟΧΙ στην ξενοκρατία και την υποταγή.
ΟΧΙ στο εθνοκτόνο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας.
ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και την οικονομική ολιγαρχία.
ΟΧΙ στην τυραννία των τραπεζών και των πολυεθνικών.
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων
ΟΧΙ στο νέο σχέδιο Ανάν.
ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και τον εκτουρκισμό.
ΟΧΙ στην ξενική εισβολή.
ΟΧΙ στην «ελληνοποίηση» των βαρβάρων και εισβολέων.
ΟΧΙ στην αθεΐα, τον αφελληνισμό και την ηδονοκρατία όπου «όλα επιτρέπονται».

Ο αγώνας σας σ’ αυτήν την δύσκολη για την Πατρίδα συγκυρία δεν είναι άρνηση. Δεν είναι οπισθοδρόμηση, δεν αποτελεί απλή και στείρα διαμαρτυρία . Ο Αγώνας μας και ο Αγώνας σας σήμερα είναι το άλμα προς ένα λαμπρό μέλλον, είναι μία κατάφαση, μία απόφαση ζωής για Αγώνα και Νίκη.

Για να πραγματώσουμε την Εθνική μας Ιδέα που θα κάνει την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Δυνατή, τον Λαό μας και πάλι υπερήφανο και ευτυχισμένο.
Γι’ αυτό όλοι εμείς λέμε:

ΝΑΙ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Λέμε ΝΑΙ στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην κοινωνική αλληλεγγύη.
ΝΑΙ στην Ορθοδοξία και την Ελληνική Παράδοση.
Λέμε ΝΑΙ στο αύριο και την Ελληνική νεολαία.
Λέμε ΝΑΙ στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
ΝΑΙ στο Εθνικό Κράτος μέσα στην Ευρώπη των ισοτίμων και ελευθέρων Λαών.
ΝΑΙ στην πρόοδο και την αξιοπρέπεια.
ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ και μόνον ΕΛΛΑΔΑ.

www.xryshaygh.com

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤE ΤΟΝ ΛΑΟ

29maiou_2015_(3) (1)
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κατά την ομιλία του αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου, προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου εντός του κοινοβουλίου, που καλύφτηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, μεταξύ άλλων ο αρχηγός μας τόνισε πως η κρίση που μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας, δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και βαθιά κοινωνική. Κάτι που αποκρύπτεται εντέχνως από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Το 1981 όταν οι ανίκανοι δεξιοί παρέδωσαν τη Χώρα στους επικίνδυνους, κατ’ επίφαση σοσιαλιστές, άρχισε να ανδρώνεται η σήψη και η διαφθορά στα σπλάχνα του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας. Σκάνδαλα επί σκανδάλων τόσο οικονομικά όσο και ηθικά είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, με μια κοινωνία χωρίς αντιστάσεις πλέον να παρακολουθεί ατάραχη, μιας και η ίδια είχε γίνει φορέας της διαφθοράς.

Την ώρα που ο αρχηγός μας έλεγε αυτά τα λόγια, η ιστοσελίδα της «Καθημερινής» με το άρθρο της, 29-5-015, «Την κορυφή του Λιμενικού αγγίζει η έρευνα για το κύκλωμα δουλεμπόρων», ερχόταν να επιβεβαιώσει τα πολιτικά δρώμενα. Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το σύνολο, σχεδόν, της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος φέρεται, κατά πληροφορίες, να αγγίζει η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικών Αστυνομίας, Λιμενικού και Ε.Υ.Π./ Η έρευνα εξάλλου για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας – Λιμενικού φέρεται να έχει και πολιτικές προεκτάσεις./ Οι καταγραφές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μεταξύ υπόπτων φέρεται να αποκαλύπτουν ανάμειξη στη υπόθεση και 66χρονου πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ./ Παλαιότερα, την περίοδο 2008 – 2009 η Αντιτρομοκρατική είχε θέσει στο στόχαστρό της τον 66χρονο καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι τροφοδοτούσε με όπλα οργανώσεις του «αντάρτικου πόλης». Την εκτίμηση ισχυροποιούσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο «γέρος» (όπως ήταν το παρατσούκλι του) διατηρούσε επαφές με δραστήρια άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.»

Πολλάκις ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει τονίσει ότι δεν είναι τόσο το οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται η Χώρα μας, όσο το πρόβλημα της διαφθοράς, που εκτός της πολιτικής εξουσίας έχει διαβρώσει και την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία. Τα οικονομικά προβλήματα της Πατρίδας μας κάποτε θα λυθούν, αυτό όμως που δύσκολα θα σπάσει, αλλά όχι ακατόρθωτα, είναι το απόστημα της κοινωνικής κατρακύλας που φέρει το όνομα, διαφθορά, και η οποία διαφθορά είναι ο μόνος υπαίτιος της σημερινής μας κατάντιας.

Δεν έχουν διαβρωθεί όλοι οι Έλληνες. Η πληθώρα του Ελληνικού λαού ανθίσταται ακόμη στο πρόβλημα της διαφθοράς. Αλλά περιμένει αυτό το κάτι που θα την ξυπνήσει και θα καταλάβει και πάλι πως είναι να είσαι Έλληνας. Και όταν οι πολλοί ανδρωθούν ξανά θα ξεκινήσουμε από την αρχή να ξαναγίνουμε το Έθνος που μας αρμόζει.

Οι διάφορες εκδηλώσεις πατριωτικού ενδιαφέροντος που επανέφερε η Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο, όπως η χθεσινή εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της αλώσεως της Πόλης, δεν γίνονται άσκοπα. Ακούω από πολλούς συναγωνιστές να λέγουν : «τα ξέρουμε αυτά/ πάλι μας τρέχουν για μνημόσυνα/ δεν πάσχουμε από αυτά»,  και ου το καθεξής. Καθήκον και υποχρέωση δική μου, και όχι μόνο, είναι να λέω, όσες φορές και αν χρειαστεί, πως η αφύπνιση του λαού μας δεν θα γίνει δια μαγείας. Πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, ώστε να επιτευχθεί σιγά-σιγά η ανόρθωση του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας. Αυτό το σκοπό έχουν οι εκδηλώσεις μνήμης που κατά καιρούς διοργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Οι λίγοι είναι που θα ξυπνήσουν τους πολλούς, και αυτό φίλοι συναγωνιστές βάλτε το βαθιά μες το μυαλό σας. http://ethnikismos.net/

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

xa-enantion-olon
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό να κάνουμε σαφές πως οι σκοποί που όλοι οι Χρυσαυγίτες αγωνιζόμαστε, (όποτε και αν ήρθαμε στην οικογένεια του Κινήματος), είναι προκαθορισμένοι!

Πρέπει να φέρουμε μπροστά μας εκείνο το διακριτικό σήμα των πράξεων που περιμένει ο Θεός και ο Λαός να πραγματοποιήσουμε!

Ξέρουμε πια την αναμφισβήτητη αναγκαιότητα των πράξεων μας, ενός τίμιου και ειλικρινούς αγώνα που θα φέρει τη Νίκη, που για εμάς και την Ελλάδα είναι μονόδρομος!
Από αυτή την γνώση θα πρέπει να αντλήσουμε την ικανότητα αντίστασης που θα χρειαστούμε στο μέλλον – όπως αρκετές φορές χρειαστήκαμε και στο παρελθόν – όταν κάτω από τα πυροτεχνήματα των λυσσασμένων αντιπάλων μας, η αγωνία και ο φόβος έπιανε και μερικούς «δικούς» μας και με ανόητες και επιπόλαιες φωνές θέλησαν να μας παραπλανήσουν, ώστε να στραφούμε εντέλλει εναντίον της αρχικής μας Ιδέας!

Σαφές είναι νομίζω, πως όσοι υπάρχουμε σήμερα δίπλα στον Αρχηγό και στους έγκλειστους συναγωνιστές μας, δεν υποχωρούμε σε κανέναν τομέα, αλλά ουρλιάζουμε σαν λύκοι όταν τα τσακάλια σκούζουν!

Μόνοι εναντίον όλων!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Νίκη!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5973734166493005010

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item