Widgets

Υπερήφανα και αμετανόητα Εθνικιστές!


Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση αλλά και πολιτική δικαίωση συνάμα, από το να βλέπεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους (αυτούς που αυτάρεσκα αποκαλούνται «δημοκράτες») να μεταχειρίζονται μεθόδους που δημοσίως αποκηρύσσουν, με σκοπό να αντιπαρατεθούν μαζί σου.

Μια φιλελεύθερη Χούντα κατέρρευσε και μια μαρξιστική Χούντα έχει έρθει στην Πατρίδα μας. Ο άξονας της πολιτικής και των δύο, παραμένει κοινός: εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του διεθνούς κεφαλαίου και των τοκογλύφων, ανεξαρτήτως των δραματικών συνεπειών για τους Έλληνες. Χούντα του Μνημονίου χθες, Χούντα του Μνημονίου και σήμερα. Η αλλαγή των διαχειριστών της δουλείας, δεν έχει καμία σημασία και δεν αναιρεί την πραγματικότητα του γεγονότος ότι είτε φιλελεύθερες είτε μαρξιστικές, οι μαριονέτες των ξένων παραμένουν μαριονέτες!

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσαν μια πρωτοφανή, παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία, χρησιμοποιώντας το γνωστό τοις πάσι πλέον «περιβάλλον Μπάμπη», στη δικαστική εξουσία. Η τραγική ειρωνεία έγκειται στο γεγονός ότι αυτοί που παρουσιάζονται ως «θεματοφύλακες της δημοκρατίας» μεταχειρίστηκαν μεθόδους τις οποίες μεταχειρίζονται μονάχα δικτατορίες της αφρικανικής ηπείρου!

Σύριζα και ΑΝΕΛ, για να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή προχώρησαν σε μια ενέργεια η οποία καταδεικνύει την «δημοκρατική» τους υποκρισία: την ίδια ώρα που διακηρύσσουν μεγαλοφώνως πως η Βουλή είναι ανοιχτή στο Λαό, διατάσσουν τα ΜΑΤ να παραταχθούν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για να αποτρέψουν χιλιάδες Εθνικιστές να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στο Μνημείο!

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» υβριστές, συκοφάντες και κατήγοροι της Χρυσής Αυγής! Οι ίδιοι «δημοκράτες» που έχουν επιβάλλει την φίμωση της Χρυσής Αυγής από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτά που προωθούν τάχα την δημοκρατική πολυφωνία!
Όλοι συνεπώς κατά της Χρυσής Αυγής. Με περίσσιο θράσος όμως και η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Ενάντια λοιπόν στη Χούντα των Μνημονίων, ενάντια σε ένα φύσει και θέσει αντεθνικό Καθεστώς, ενάντια στους «δημοκράτες» των πολιτικών διώξεων, των αντισυνταγματικών απαγορεύσεων, ενάντια στην «αντικειμενική και έγκριτη» δημοσιογραφία της φίμωσης και της ακατάσχετης λασπολογίας, ενάντια στους τραπεζίτες που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν εις βάρος ενός Λαού που εξαθλιώνεται, η απάντηση όσων ζωντανών είναι μία: Λαϊκός Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή!

Σε μια χρονική περίοδο που οι φιλελεύθεροι μετρούν συντρίμμια αλλά επιμένουν να αγωνιούν για την εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων, σε μια περίοδο κατά την οποία οι μαρξιστές γίνονται ο περίγελος της Ευρώπης απεγνωσμένα αναζητώντας συμφωνία με τους καπιταλιστές κερδοσκόπους που μέχρι χθες χαρακτήριζαν «αιμοβόρους δανειστές», τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί τον Ελληνικό Λαό σε συστράτευση και διαρκή Πολιτικό Αγώνα για την Πατρίδα και την Ελευθερία!

Ούτε φιλελεύθεροι, ούτε μαρξιστές! Υπερήφανα και αμετανόητα Έλληνες Εθνικιστές!

Ευάγγελος Καρακώστας

Όχι στην υποτέλεια και τους πολιτικούς της εκφραστές


Όχι στην υποτέλεια και τους πολιτικούς της εκφραστές

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, αλλά με μια σαφή και προκαθορισμένη κατεύθυνση, βλέπουμε να υπάρχει ένα διπλό φαινόμενο, με την ίδια όμως κατάληξη. Από την μια πλευρά είναι η νέα μνημονιακή συμφωνία που θα υπογράψει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ από την άλλη υπάρχει η νοοτροπία της υποτέλειας, η οποία ενόψει αυτής της συμφωνίας διαχέεται από όλους τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του καθεστώτος, με προεξάρχοντα φυσικά τα συστημικά ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό το κάλεσμα προς την κυβέρνηση που έκανε μια από τις πιο σημαντικές δημοσιογραφικές φωνές του «συνταγματικού τόξου» πριν από λίγες ημέρες, μετά την συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ στις Βρυξέλλες: «Είναι πλέον προφανές ότι ο πιο πικρός λογαριασμός μεγαλώνει σε καθημερινή βάση – χωρίς όφελος προς τους Έλληνες.  Ας μην τον κάνουμε χειρότερο». Αν, βεβαίως, οι παραδοσιακοί κήρυκες της υποτέλειας λένε εντελώς κυνικά και «χύμα» αυτό που τους χαρακτηρίζει, οι αντίστοιχοι κήρυκες της «πρώτη φορά Αριστερά» το λένε πιο «κόσμια», με τον ραφινάτο τρόπο που διέπει τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και σαλταδόρους: «Εμείς διαπραγματευτήκαμε όσο πιο σκληρά γινόταν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, διότι η Ευρώπη έχει έναν συντηρητικό χαρακτήρα στις ηγεσίες των κρατών της».

Ανέκαθεν, φυσικά, η υποτέλεια αποτέλεσε συνοδευτικό στοιχείο του Ελληνικού κράτους, το οποίο στην πραγματικότητα ουδέποτε απελευθερώθηκε ουσιαστικά από τα δεσμά του, ύστερα από την Εθνεγερσία του 1821. Από την θεωρία της «μικράς και εντίμου Ελλάδος», μέχρι τα «στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας», «ανήκομεν εις την Δύσιν» και το πλέον πρόσφατο «πάση θυσία παραμονή στο ευρώ. Αυτό είναι το παν», η πορεία της υποτέλειας είναι διαχρονική και με παρόμοιο επί της ουσίας περιεχόμενο. 

Φτάσαμε, λοιπόν, σήμερα να βαφτίζονται ως «εθνικό συμφέρον», «πατριωτικό καθήκον» και «ελπίδα για τον Λαό», οι ολοένα και πιο επεκτατικές βλέψεις των διεθνών τοκογλύφων. Η επιβεβαίωση της ανυπαρξίας της Εθνικής Ανεξαρτησίας, σε συνδυασμό με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και την επέκταση της «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού αποτελεί το εφιαλτικό όραμα των ξένων δυνάμεων και των εγχώριων συνεργατών τους. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές προσδοκίες του Ελληνικού Λαού διαψεύστηκαν οικτρά από τις διάφορες κομματικές φατρίες του καθεστώτος, οι οποίες έκαναν σπέκουλα με τον πόθο του για απαλλαγή από το Μνημόνιο.

Ενθυμούμενοι όλα αυτά, και μη αποδεχόμενοι σε καμία περίπτωση την υποτέλεια ως τετελεσμένο γεγονός, ας προετοιμαστούμε ως η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού να οργανωθούμε καλύτερα, να αγωνιστούμε πιο δυνατά και να νικήσουμε, για ένα ευοίωνο μέλλον για την Πατρίδα και τον Λαό. Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

Γιώργος Μάστορας

Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!
XrysiAygiL103
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επιχειρώντας μία ανασκόπηση του πολιτικού αγώνα μας τα 3 τελευταία έτη, αλλά και μία ανάλυση της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης στην Πατρίδα μας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μπορούμε να εξάγουμε αβίαστα μερικά σημαντικά συμπεράσματα.
Κατ’ αρχήν η παρθενική εμφάνιση του Κινήματός μας στο Κοινοβούλιο προ 3 ετών έδειξε να «πιάνει στον ύπνο» το βαθύ και καλά οργανωμένο, διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας.

Ουδέποτε οι εθελόδουλοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, πολιτικάντηδες και οι «θεωρητικοί» τους ινστρούχτορες της αντεθνικής προπαγάνδας, είχαν υπολογίσει, έστω κι ως ενδεχόμενο, τη ραγδαία γιγάντωση ενός γνήσιου, ανεξάρτητου και Πατριωτικού Κινήματος, το οποίο θα στρεφόταν τόσο έντονα ενάντια σε αυτούς, έχοντας ως σημαία του το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους.

Έσπευσαν λοιπόν να «εκλογικεύσουν» το ποσοστό του 7% που λάβαμε το 2012, χαρακτηρίζοντάς το ως «συγκυριακό φαινόμενο», «απόρροια των μνημονίων» και «ψήφο θυμού». Φυσικά ανέλαβαν δράση άμεσα τα εργαλεία προπαγάνδας και παραπληροφόρησης του συστήματος, τα δόλια ΜΜΕ των μεγαλοκαρχαριών, τα οποία ενορχήστρωσαν μία άνευ προηγουμένου, στα παγκόσμια χρονικά, εκστρατεία σπίλωσης, συκοφάντησης και ύβρεων εναντίον μας.

Δεν κρίνω σκόπιμο να αναφέρω τα πλείστα όσα ανομήματα διέπραξαν τα κοράκια των ΜΜΕ προκειμένου να πλήξουν επικοινωνιακά τον αγώνα του Κινήματός μας, οφείλω να παραδεχτώ ότι επέφεραν αρχικά κάποια (πενιχρά) αποτελέσματα, κυρίως σε επίπεδο «αισθητικής», δημιουργώντας μία εχθρότητα προς το Κίνημά μας από μία μερίδα πολιτών, το «αισθητικό κριτήριο» των οποίων ήταν προφανέστατα εφάμιλλο με τα τηλεσκουπίδια της μεσημβρινής ζώνης των τσοντοκάναλων.

Εφόσον κάποιος οικοδομεί τις πολιτικές του απόψεις με κριτήριο τη μαύρη μπλούζα της Χρυσής Αυγής (που αποδεδειγμένα λέει την αλήθεια), σε αντιδιαστολή με τα ακριβά κοστούμια και τη σοβαροφάνεια των πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου» (που αποδεδειγμένα κλέβουν και ψεύδονται ασυστόλως) δεν βρίσκω άλλη φράση παρά το «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Παρά τα επικοινωνιακά ψεύδη και την ασύστολη προπαγάνδα εναντίον μας όμως, η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής ήταν ασταμάτητη, με αποκορύφωμα και τρανό παράδειγμα την τελετή μνήμης των Ιμίων το 2013 και τα ρίγη των υπηρετών του διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας όλο και πιό έντονα.

Το σάπιο οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής ολιγαρχίας έτρεμε συθέμελα εμπρός στον αδούλωτο και ελεύθερο λόγο μας, καθώς και στις λαοφιλέστατες κοινωνικές δράσεις μας, τα οποία διαπνέονταν από έντονο πατριωτισμό, ανιδιοτέλεια και πνεύμα Εθνικής ομοψυχίας, έννοιες τόσο εχθρικές και δυσάρεστες για τους υπηρέτες της φαυλοκρατίας του «συνταγματικού τόξου».

Επιστρατεύθηκε λοιπόν «ο παλιός καλός φόβος» με τη γνωστή σκευωρία Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου (και του παραδικαστικού κυκλώματος Ντογιάκου), η οποία οικοδομήθηκε σε ένα καταδικαστέο έγκλημα (Φύσσας) και αποσκοπούσε όχι απλά στην επικοινωνιακή μας κατάρρευση, αλλά όπως φαίνεται από τη φύση των κατηγοριών και τη σκληρότητα των προφυλακίσεων, στη φυσική μας εξόντωση.

Η άποψη αυτή ενισχύεται τόσο από τη δολοφονία των 2 ΗΡΩΩΝ συναγωνιστών μας, όσο και από το μπαράζ δολοφονικών επιθέσεων που λαμβάνουν χώρα συνεχώς από τότε.
Εκφοβισμός για τα μέλη του Κινήματός μας, εκφοβισμός και για τους πολίτες, «δε νομίζω κανείς να θέλει να έχει σχέσεις με αυτούς», δήλωνε κυνικά ο δικηγόρος των Rothschield Δένδιας, υπαινισσόμενος σαφώς ένα νέο «Ιδιώνυμο».

Επιχειρώντας μία ενδοσκόπηση στην κοινωνία και τις πολιτικές «μεταβολές» που επέφερε η τακτική του φόβου από την ψοφοδεξιά, διαφαίνεται ότι αυτή όχι απλά δεν «καρπώθηκε» την (αναμενόμενη) δημοσκοπική φθορά της Χρυσής Αυγής, αλλά εκτός από τις εθνοκτόνες μνημονιακές πολιτικές της, χρεώθηκε και το βάρος της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μας, γεγονός που αντανακλάται τόσο στις Ευρωεκλογές του 2014, όσο και στις πρόσφατες Βουλευτικές του 2015.

Υφίσταται όμως ένα παράδοξο φαινόμενο: ενώ ένα ποσοστό τουλάχιστον 60% των πολιτών (εάν φυσικά αποδεχθούμε ως αληθείς τις δημοσκοπήσεις) θεωρεί πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική, σχεδιασμένη και εκτελεσμένη από τους πολιτικούς της αντιπάλους, πως αυτή η αναγνώριση του δικαίου και του αδίκου από τους πολίτες δεν μετουσιώνεται σε εκλογικό όφελος;;;

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μία γενικότερη αποτίμηση όλων των εκλογικών αναμετρήσεων της τελευταίας 3ετίας και να διαπιστώσουμε πολύ απλά πως το σύστημα «καίει» ένα-ένα τα «χαρτιά» του (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και πρόσφατα ΣΥΡΙΖΑ), σε μία προσπάθεια να ανορθώσει το παραπαίον πολιτικό σύστημα και να διαιωνίσει την εξουσία του μέσα από τα πλήρως ελεγχόμενα και διαπλεκόμενα πολιτικά σχήματα.

Σε αυτό το ατελείωτο πολιτικό παίγνιο, που επιχειρεί να ποδηγετήσει το σύστημα εξουσίας με τη γνωστή του τακτική της προπαγάνδας, όχι απλά δεν λαμβάνει δημόσιο λόγο το Κίνημά μας, αλλά και παρουσιάζεται ως το «μίασμα» του πολιτικού βίου, διότι κάθε ΠΑΡΑΜΥΘΙ πρέπει να έχει κι έναν «κακό».

Το παράδοξο της μεταπήδησης ψηφοφόρων (σε ελάχιστο μάλιστα χρονικό διάστημα) από την «δεξιά» ΝΔ στον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει ότι ο πολιτικός τους λόγος και η ρητορική τους είναι αδιάφορα για τους πολίτες, αναζητούν απλά τον «λιγότερο αναξιόπιστο».

Εξ ου και οι πρόσφατες προσπάθειες «εξωραϊσμού» των μνημονίων που έρχονται και οι επικοινωνιακές κορώνες περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές έδειξε με την (πραγματικά απονενοημένη) ψήφο του προς το ΣΥΡΙΖΑ, όχι το «πρώτη φορά αριστερά», αλλά το «τελευταία φορά του συστήματος»…

Είναι νομοτελειακά βέβαιο και το παραδέχονται δημοσίως πολλά στελέχη του σάπιου πολιτικού συστήματος, ότι ο επόμενος «Ρουβίκωνας» που θα διαβεί ο ελληνικός λαός θα είναι η ψήφος προς το Κίνημά μας, διότι έχει διαφανεί ήδη, μετά από 5 μήνες διακυβέρνησης, η αναξιοπιστία και η παλινωδία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Φυσικά «Ρουβίκωνας» θα είναι μόνο κατ’ επίφαση και κατά τη συνήθη συκοφαντική πρακτική του συστήματος, διότι το Κίνημά μας έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους και κυρίως με την αδάμαστη ΠΙΣΤΗ που διακρίνει τους ΑΔΙΚΑ προφυλακισμένους και κατηγορούμενους συναγωνιστές μας, ότι αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς και μέχρις εσχάτων για το μοναδικό μας σκοπό την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ιστορικά, πάντοτε οι μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις είχαν κάποιες συγκυριακές αφορμές και μερικές υφέρπουσες κοινωνιολογικές αιτίες, ο κυρίαρχος λόγος της υλοποίησής τους όμως έβρισκε την προσωποποίησή του στη ΘΕΛΗΣΗ και την ΠΙΣΤΗ των ανθρώπων που τις έφερναν σε πέρας.

Το Κίνημά μας βρίθει από ΠΙΣΤΗ και ΘΕΛΗΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας, την απαλλαγή της από τα εντόπια και ξένα αρπακτικά που την επιβουλεύονται και την επιθυμούν έναν διεθνή παρία, βορά των διεθνών τοκογλύφων. Προμετωπίδα μας είναι η ιδεολογία μας και παρακαταθήκη το αίμα των προγόνων μας, αυτό που κυλά μέσα μας και δεν θα διστάσουμε να το δώσουμε για την Πατρίδα.

Με αυτά και μόνο τα όπλα στη διάθεσή μας, είναι βέβαιο ότι Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, όσο κι αν αλυχτούν και μας πολεμούν δόλια και λυσσασμένα τα σκύβαλα του σάπιου, προδοτικού συστήματος εξουσίας.

Ο καιρός γαρ εγγύς!
Ζήτω η Νίκη!


Η Αρετή του Αγώνα μας


Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα εδώ και δεκαετίες ανδρώθηκε και συνάμα γιγαντώθηκε όχι μόνο εντός των γραφείων των τοπικών οργανώσεων, αλλά στους δρόμους και στις πλατείες και γενικότερα όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

Ο πολιτικός μας αγώνας χωρίζεται σε επιμέρους τομείς. Στο ιδεολογικό σκέλος το οποίο αποτυπώνεται σε έντυπο υλικό ή σε κάποια ψηφιακή μορφή, που μπορεί κάποιος να την αναζητήσει στην ιστοσελίδα του κινήματός μας.

Υπάρχει όμως και το σκέλος του πολιτικού μας αγώνα, το οποίο απαιτεί άμεσα και απαραίτητα την φυσική μας παρουσία. Πάντα ήταν δύσκολη η επίτευξη του πολιτικού μας αγώνα, όμως μετά την 28η Σεπτεμβρίου 2013 κάποιοι αποφάσισαν να τον κάνουν δυσκολότερο.

Το καθεστώς της φαυλοκρατίας εγχώριων και ξένων εντολοδόχων προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανακόψει την ανοδική μας πορεία με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού και των λοιπών συναγωνιστών μας.
Αυτό είχε σαν στόχο να αποτρέψει αγνούς συναγωνιστές και πιστούς πολιτικούς στρατιώτες της εθνικής ιδέας από τον έντιμο και νόμιμο πολιτικό αγώνα. Αυτού του είδους οι εξορμήσεις αποτελούν Εθνικό προσκλητήριο ιερού σκοπού. 

Κάθε Χρυσαυγίτης και Χρυσαγίτισσα γίνεται η φωνή του κινήματος, μεταλαμπαδεύοντας το όραμα της Μεγάλης Ιδέας σε συμπολίτες τους, κάνοντάς τους γνωστές τις ιδεολογικές και πολιτικές μας αφετηρίες.

Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι δράσεις της Χρυσής Αυγής δεν πραγματοποιούνται μόνο σε προεκλογικές περιόδους, όπως τα λοιπά αποκόμματα της κλεπτοκρατίας, τουναντίον ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία είναι αδιάκοπος και συνεχής. Ο Χρυσαυγίτης που συμμετέχει στον τίμιο αγώνα του πεζοδρομίου και της πλατείας είναι συνειδητοποιημένος, αποβάλλοντας κάθε παθογένεια φόβου, ντροπής ή ιδιοτέλειας.

Η μαχητικότητα, η συντροφικότητα και η αγάπη για Ελλάδα είναι αναπτυγμένη έντονα. Κάθε συναγωνιστής ενθαρρύνει και προτρέπει τον πολιτικό του σύντροφο να πορευτεί μαζί του στο πεπρωμένο της τιμής με απώτερο σκοπό την Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Ζήτω η Νίκη!

Γεωργακάκης Ιάκωβος
Τ.Ο. Ξάνθης


Για το Γένος και την Πατρίδα

Για το Γένος και την Πατρίδα

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης

Δυστυχώς στην εποχή μας ο άνθρωπος είναι πτωχότερος στο εσωτερικό του κόσμο και πιo εκτεθειμένος στα ρεύματα που πληγώνουν τις ιδέες του. Να ποιός είναι ο λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μόνο ο άδολος ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ θα μας προφέρει λύσεις. Χωρίς τις ηθικές αρχές της ιδεολογίας μας ως ζωντανές παρουσίες οι μάζες θα εκμηδενίσουν το φυσικό πλαίσιο της ιστορίας το οποίο είναι σχηματισμένο από εθνικές ομάδες και θα το οδηγήσουν στο ανακάτεμα λαών, πολιτισμών, εθνοτήτων με συνέπειες απρόβλεπτες για την πορεία μας ως έθνος.

Επιμένουμε να τονίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια της φυλής μας, δεν μπορεί να υπάρξει αύριο χωρίς ΗΘΙΚΗ, χωρίς ΠΙΣΤΗ αλλά και χωρίς ΜΝΗΜΗ. Το έθνος μας προχώρησε μπροστά μέσα από τα ιδανικά μεγάλων ανδρών της ιστορίας τα οποία μας δόθηκαν υπεύθυνα και γενναιόδωρα αν λοιπόν δεν σεβαστούμε το παρελθόν μας δεν μπορούμε να ελπίζουμε στο αύριο.

Το Κίνημα μας άλλωστε ως έναν από τούς πρωταρχικούς του στόχους έχει την εθνική αφύπνιση. Ας γίνουμε επιτέλους δίκαιοι, πέρα από εγωισμούς, σκοπιμότητες, ίντριγκες, πάθη και μίση υπάρχει η ΠΑΤΡΙΔΑ, υπάρχει η αιωνιότητα του ΓΕΝΟΥΣ και ακριβώς δίπλα σε αυτά πρέπει να συναντιόμαστε έστω και  αν σαν λαός δεν συμφωνούμε πάντα.

Πρόθεση του Κινήματος μας είναι να ανάψει την φλόγα ανεξερεύνητων αξιών, να αλλάξει, να επαναστικοποιήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή. Η ψυχή του έθνους είναι το επίκεντρο της προσοχής μας στους καιρούς που ζούμε, η ψυχή όλων αλλά και το πνεύμα του  καθενός ξεχωριστά. Δεν είναι δυνατόν η δική μας η γενιά να βαδίσει κόντρα στην μακρόχρονη ιστορία μας, δεν είναι δυνατόν να μην ακολουθήσει το παράδειγμα των προγόνων μας και να μην υπερασπιστεί την γη μας!

Γιατί άραγε τα έθνη μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται ασταμάτητα για την υπεράσπιση των εδαφών τους; Απλά η γη είναι η βάση της ύπαρξης του έθνους! Το έθνος βρίσκεται ως δέντρο με πλατιές, βαθιές ρίζες φυτεμένο στο έδαφος της χώρας από το οποίο παίρνει ζωή και τροφή. Δεν υπάρχει έθνος χωρίς πατρίδα όπως δεν υπάρχει δέντρο χωρίς γη! Όλοι οι λαοί γύρω μας με το διάβα των χρόνων ήρθαν από κάπου και βρήκαν χώρο για να ζήσουν άλλωστε η ιστορία μας δίνει ακριβή στοιχεία για όλα όσα έπραξαν. 

Ένας μόνο λαός δεν ήρθε από πουθενά εδώ και χιλιάδες χρόνια κι αυτός ο λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ! Γεννηθήκαμε εδώ, τραφήκαμε εδώ, πολεμήσαμε εδώ, διαπρέψαμε εδώ ταυτόχρονα με τα πλατάνια των βουνών μας και τις ελιές των κάμπων μας! Είμαστε δεμένοι με αυτή την γη όχι μόνο από το ψωμί που μας δίνει κι από την σκληρή δουλειά για να την τιθασεύσουμε αλλά κυρίως από τα κόκκαλα των προγόνων μας μέσα στο χώμα της.

Σε αυτή την γη βρίσκεται όλη μας η δόξα, όλες οι πολεμικές μας αναμνήσεις, όλη μας η ιστορία, σε αυτό το χώμα είναι θαμμένα... Αυτή την κραυγή, αυτής της γης ακούμε εμείς τούτες τις δύσκολες ώρες, είναι το δικό της κάλεσμα που μας θέλει σε νέους αγώνες. Το δέσιμό μας με το χώμα αυτό προέρχεται μέσα από εκατομμύρια μνήματα και από άλλους τόσους δεσμούς αόρατους που τους νοιώθει μόνο η καρδιά μας κι αλλοίμονο σε αυτούς που θα τολμήσουν να το μολύνουν!

Ο κάθε λαός λοιπόν έχει το έδαφος που του χρειάζεται για να ζήσει, να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει την δική του κουλτούρα. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι η καταπάτηση του φυσικού αυτού νόμου που λέγεται εδαφική επικράτεια. Όλοι αυτοί οι λαθραίοι εισβολείς είναι οι παραβάτες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τις παραβάσεις τους... Οι φυσικοί νόμοι λένε ότι οι παραβάτες πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεων τους!

Έλληνες, συμπατριώτες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες μην περιμένετε το καλό για την πατρίδα να έρθει από κάπου αλλού... Στο άμεσο μέλλον ίσως να έχουμε την ευκαιρία να το πράξουμε εμείς αλλά μόνο αν ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ! www.xryshaygh.com

ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

15
Ποιοι μας έκλεψαν την ζωή μας; Το βασανιστικό αυτό ερώτημα περνά και ξαναπερνά απ’ το μυαλό και  την καρδιά μου δημιουργώντας άπειρα συναισθήματα λύπης και νοσταλγίας.
Το φλερτ χωρίς χυδαιότητα, η συμπεριφορά των ανθρώπων αναλόγως με το φύλο τους (οι άνδρες άνδρες και οι γυναίκες γυναίκες), οι νυχτερινές συναντήσεις των ερωτευμένων χωρίς ΦΟΒΟ στους χωμάτινους δρόμους της Αθήνας, η χαρά των ανθρώπων με απλά πράγματα, οι κοινές αυλές των φτωχικών σπιτιών, οι καντάδες μέσα στην σιγαλιά της νύχτας, η αξία των υποσχέσεων (έδωσα τον λόγο μου, δώσαμε τα χέρια), τα φτωχικά μας, αλλά πεντακάθαρα ρούχα και το καταπληκτικό ζαχαρόνερο στο ψωμί μας.

Ποιος μας τα έκλεψε όλα αυτά;
Ποιος μας οδήγησε με τα βλακώδη μαζικά «κινήματα» και με την άμετρη τεχνολογική ΕΚΤΡΟΠΗ της ζωής μας – να χάσουμε την καθημερινή αλληλεγγύη στον Συνέλληνα;
Ποιος μας έκανε άλλα να σκεφτόμαστε, άλλα να λέμε και άλλα να εννοούμε;
Ποιος μας πήρε την καθαρότητα της ματιάς μας και το τρεχούμενο γάργαρο νερό της σκέψεώς μας;

Πού είναι οι αμέτρητες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες με τα τρία, πέντε και επτά παιδιά, που τα μεγάλωναν φτωχοί μεροκαματιάρηδες (έκαναν τον σταυρό τους το πρωί και έφταναν στην εργασία τους με τα πόδια ή αλλάζοντας δύο – τρία λεωφορεία);
Πού είναι οι ηρωίδες μανάδες μας, που έπλεναν τα ρούχα μας, που μαγείρευαν -δύο φορές την ημέρα- το φαγητό μας, κυρές και αρχόντισσες του σπιτιού δίπλα στους άντρες της ζωής τους;

Ποιοι είναι αυτοί, που μας έβαλαν στο μυαλό ότι όλα αυτά είναι σκοταδιστικά στοιχεία μιας καταπιεστικής εποχής;
Ποιοι χάλασαν την ποιότητα της ζωής μας;
Γιατί μας είπαν ότι η Εκκλησία, ο Στρατός, το Σχολείο ήσαν καταπιεστικοί θεσμοί;
Πώς δεν τα καταλάβαμε όλα αυτά όλοι εμείς, που πήγαμε στο Πανεπιστήμιο;
Αν είναι έτσι, τότε ντροπή μας γιατί τις θέσεις μας πήρανε τα πάσης φύσεως κομματόσκυλα και οι κομματικοί «ινστρούχτορες».

Όχι, δεν είμαστε ανεύθυνοι.
Βλέπαμε την Πατρίδα μας να ξεφτίζη λίγο – λίγο και κλεινόμασταν στον ατομικό και οικογενειακό μικρόκοσμό μας.
Προσποιηθήκαμε ότι όλο αυτό το κακό δεν μας αφορούσε.

Εμείς οι απόγονοι των φιλοσόφων του μέτρου, παραδοθήκαμε στην τρυφηλή ζωή χωρίς κανένα περιεχόμενο, υποκύπτοντας στις πιστωτικές κάρτες, τα ξενόφερτα ρούχα και φαγητά, τις κακάσχημες παραστάσεις δερμοστιξίας (βαρβαριστί τατουάζ), την ασύστολη προβολή επιπλέον φύλων -πλην των δύο προσφερθέντων από την φύση και τον Θεό-, ονομάσαμε ανθρώπινο δικαίωμα την εκτροπή και όλα αυτά τα ονομάσαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όμως -την πρωταρχική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ- δεν την έχουμε, με το ατράνταχτο… «επιχείρημα»: «Έλα καημένε, Έλληνες δεν είμαστε;”
Όχι ρε, δεν είστε ΕΛΛΗΝΕΣ, είστε ένα μεταλλαγμένο είδος μικροαπατεώνων, μικροκλεπτών, αστράτευτων και διορισμένων με μέσο, που μας κλέβετε και τον αέρα, που αναπνέουμε. Ούτε στον Θεό πιστεύετε, γιατί η Πίστις είναι καθημερινός τρόπος ζωής και όχι κεριά και ευχέλαια. Βοηθήστε κανένα φτωχό και πεινασμένο και αφήστε τις γονυκλισίες.

Τόσα χρόνια ξέρατε και ποιους ψηφίζατε και ποιους βγάζατε «κυβερνήτες». Γνωρίζατε καλά όλοι σας και   είχατε βολευτεί, όπως κατάμουτρα σας είπε «ο μαζί τα φάγατε» ευφυής αμπελουργός εξ Ελευσίνος.

Είχατε δε το θράσος να μας βρίζετε οπισθοδρομικούς φασίστες, επειδή σας υπενθυμίζαμε ότι η Ε.Ο.Κ., τα δάνεια, οι επιδοτήσεις και όλο αυτό το φαγοπότι είναι ολέθριο για την Πατρίδα μας μέχρι που ήρθε το ΕΥΡΩ και μας αποτελείωσε. Και μην μας λέτε ότι είμαστε αντιευρωπαϊστές, γιατί οι ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ -ίσως και μόνοι- είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και εσείς είστε τσάτσοι των αγριογούρουνων της Φραγκιάς.

Aφήστε μας ησύχους να ξαναφτιάξουμε από την αρχή την Πατρίδα μας για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, περήφανη όπως την παραλάβαμε από τους γονείς μας και όχι μία ξεφτιλισμένη επαρχία της Εβραιοπαϊκής συμμορίας.

Και μην τολμήσετε να ξαναπήτε -ότι είμαστε εγκληματίες- όλους εμάς, που υπηρετήσαμε στον ένδοξο Στρατό μας, που είμαστε συνεπείς και στις παράνομες απαιτήσεις ενός Κράτους (;) που δεν μας προσφέρει τίποτε.

Δεν είμαστε κορόιδα. Απλώς αισθανόμαστε ότι χρωστούμε συνεχώς σ’ αυτήν την μεγάλη Πατρίδα, διότι μας έδωσε το ύψιστον δώρον να είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ, εξ Ελλήνων γονέων την καταγωγήν. Και να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε απ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ -ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ- απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Κολοκοτρώνη και του Νικηταρά του Τουρκοφάγου.

Aφήστε μας να ζήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι ο ένας πάνω στον άλλο στα βρωμερά κοινόβια–πολυκατοικίες που φτιάξατε. Δεν θέλουμε να ζούμε στα σπίτια, που με κόπο φτιάξαμε, με κλειστά παράθυρα, συστήματα συναγερμού και τον φόβο την νύχτα, που κοιμόμαστε. Θέλουμε να ξανακοιμηθούμε στις βεράντες και τις ταράτσες μας βλέποντας τον έναστρο ουρανό της Πατρίδας μας χωρίς τον φόβο του κάθε λαθρομετανάστη ή εγκληματία, συμπεριλαμβανομένων και των «Ελλήνων», μην τυχόν και μας κατηγορήσετε για ρατσιστές. (Δεν άκουσα κιχ, για τον διαχωρισμό Ισραηλινών και Παλαιστινίων στα λεωφορεία, ε;).

Σας βάζει τα γυαλιά η εκπληκτική ΕΛΛΗΝΙΚΗ     ΝΕΟΛΑΙΑ -όχι οι κομματικοί στρατοί και οι υπεραιωνόβιοι φοιτητές- που εργάζεται σκληρά, που αγωνίζεται για το μέλλον της, που διακρίνεται σ’ όλα τα πεδία της Επιστήμης, όπως θριαμβεύει και σ’ όλα τα αθλήματα. Ασυναισθήτως ακολουθεί τον δρόμο της Αρετής -μη πετώντας βόμβες Μολότωφ (προσφορά της αλήστου μνήμης Σοβιετίας στον Παγκόσμιο Πολιτισμό), μη καταστρέφοντας περιουσίες άλλων. Όπως προέτρεπε προ 80ετίας περίπου επιγραφή- εις την είσοδον του Σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης – με την ρήσιν του Ιωάννου Μεταξά: «ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ».

Γι’ αυτό, εσχατόγηροι της «παραπολιτικής» και γηρασμένοι νέοι σωτήρες, αποσυρθήτε ταχύτατα από τα κοινά και ιδιωτεύστε (με την αρχαιοελληνικήν έννοιαν του όρου), διότι το τεράστιον παλιρροϊκόν κύμα της Ελληνικής πλημμυρίδος πλησιάζει απειλητικό για όλους σας με μεγάλη ταχύτητα.

Φύγετε, για να σκάψουμε πάλι τα χωράφια μας, να χτίσουμε τα σπίτια μας, να ξαναφτιάξουμε τις βιομηχανίες μας και το κυριώτερο να ξαναφτιάξουμε τα σχολεία μας, όπου θα εισέρχωνται οι ΑΡΙΣΤΟΙ. Σκεφθείτε όλοι σας καλά. Είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία. Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Όπως λέει ο μέγας Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς: «Θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΚΩΛΟΣ

ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ


ΑΘΗΝΑ 10-6-2015.

Το νέο μνημόνιο κίνησε για να έρθει στην εξοχή τής μικρής αιχμάλωτης Ελλάδος. Που την κάμανε μικρή πετσοκόβοντας σάρκα εθνική από την σάρκα της. Και την κάμανε αιχμάλωτη στερώντας της κυριαρχία εθνική για τον παρά. Κινήσεις που γινήκανε από τούς δήθεν προστάτες της, τούς τάχα ταξικούς εχθρούς που τώρα αγκαλιάστηκαν φιλιωμένοι, νεοταξίτες τοκογλύφους και κυβερνητικούς μαρξιστές.

Τι θα πούνε άραγε στον ελληνικό λαό; Μα το λένε ήδη. Μάς ζητήσατε με την ψήφο ασφάλεια στην αγκάλη τής ψευτοευρώπης με πιο ήπιο μαστίγιο και περισσότερο καρότο. Δεν τούς βγήκε των συριζαίων το σκίσιμο τού μνημονίου. Δεν περιείχε η συμφωνία ανόδου τους στην εξουσία κάτι τέτοιο. Κι έτσι έμεινε το καλτσόν στην αποθήκη με τα προς καταστροφή προεκλογικά υλικά.

Τούς βγήκε όμως των αμερικανοκομμουνιστών κάτι άλλο. Αυτό το είχαν προϋπολογίσει, αφού συμπεριλαμβάνεται στο κρυφό μνημόνιο που προηγήθηκε τού φανερού. Το ξέρουν καλά και οι σοσιαλφιλελεύθεροι τού πασόκ και τής νουδούλας που τούς άνοιξαν το δρόμο. Οι εντολές τού σιωνισμού ώστε να επιτευχθεί το άδειασμα τής Ελλάδος από Έλληνες. Να καμφθεί η Ορθόδοξη Πίστη και να αφανιστεί το Εθνικό Φρόνημα.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή και δέσμευσαν την εθνική περιουσία στους τοκογλύφους. Η σημερινή κυβέρνηση πήρε την σκυτάλη από το ένα και ενωμένο κόμμα των πολιτικών κομμάτων ώστε να δώσει ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες χάριν των οποίων οι ενωμένοι ψευτορωμιοί σκάρωσαν πιο πριν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ήρθε για να φτάσει στο τελικό του στάδιο το Ισλαμικό Τέμενος που θα στεγάσει νέους ψηφοφόρους και τζιχαντιστές. Ήρθε για να φέρει το πλαστικό χρήμα και τις Κάρτες τού Πολίτη τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης στην Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων.

Μια μη ελληνική Ελλάδα όμως θέλει ένα δυνατό προπέτασμα καπνού για να περάσει κάτω από τα μάτια των ραγιάδων που θέλουν μια γερή κάθαρση και ένα γερό χαστούκι για να συνέρθουν. Και έτσι ήρθε ως προπέτασμα καπνού η δανεική ρευστότητα.

Ο λαός μας φέρει τις ευθύνες του. Πρέπει να τιμωρηθεί για να γυρίσουμε όλοι μαζί στον ίσιο δρόμο, στον δρόμο τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τής Τιμής. Κι αν θέλουμε να το επιτύχουμε, αν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα και να σωθούμε, διεθνιστικό ρουθούνι μαρξιστικής και φιλελεύθερης φύσης μές στην ελληνική κοινωνία, από την λαϊκή βάση και πάνω, σ’ όλο το εύρος της, πρέπει να αποβληθεί.

Συμφωνήσανε, μάς είπανε, οι τοκογλύφοι τού Εμποράκου και Σταυρωτή των Εθνών με τα μέτρα που «πρότεινε» η μαρξιστική κυβέρνηση, αυτά δηλαδή που τούς βάλανε κρυφά οι δανειστές στα χέρια και τούς είπανε να κάμουν πως είναι δικά τους. Βαθύ χέρι στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, παραμονή των χαρατσιών και άλλα «όμορφα».

Που είναι λοιπόν οι συνδικαλισταράδες πάσης συνταγματικής και κομματικά μεταλλαγμένης όψης και άποψης; Γιατί δεν χαλούν τον κόσμο για το δίκιο τού εργάτη; Μα γιατί ο θιγόμενος εργάτης είναι ο Έλληνας Εργάτης που παράγει και βαστάει όρθια την Ελλάδα. Όμως οι διεθνιστές τής «δημοκρατίας» δεν θέλουν τον Έλληνα Εργάτη, γιατί πιστεύει στην Πατρίδα του. Θέλουν τον ελληνοποιημένο που εκτελεί εντολές ξένων αφεντικών. Και την Ελλάδα την θέλουν καθιστή στα τέσσερα να μοιράζει πλούτο και εδάφη και γεωστρατηγικούς ελέγχους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο.

Οι πρώην «ταξικοί εχθροί» ενώνονται. Ήδη πήραν εντολές από τον σιωνισμό να τα βρουν. Να ψηφίσουν συμφωνίες. Να ενώσουν τα κομματικά μαντριά για να μαζέψουν γυρολόγους και τυχόν γραικύλικα γίδια. Γι’ αυτό βλέπουμε να γίνονται μαζικές πολιτικές και κοινωνικές επιθέσεις σε βάρος τής Ορθοδοξίας και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής. Βλέπουμε να επιχειρείται η διαπόμπευση των Αγίων και η απόσυρση των εικόνων. Βλέπουμε να μιλούν και να δικάζουν για ολοκληρωτισμό τούς Εθνικιστές οι λάτρεις τού πολυφυλετισμού που στήνει με τούς ίδιους πάντα εντολείς τις ψεύτικες επαναστάσεις.

Για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές δεν υφίστανται τάξεις ανάμεσα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Υπάρχει μονάχα ένα κοινό και αδιαίρετο Σώμα Ελληνισμού που για να ζήσει πρέπει να διατηρήσει όλα του τα όργανα και τις ζωτικές λειτουργίες σε ενέργεια. Στο νου και το σώμα, στην κεφαλή και το κορμί, όλα ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος και υπηρετούν μονάχα τον σκοπό τής αυθυπαρξίας και τής κραταιώσεως αυτού.

Από την εξουσία έως την εργασία, από την κοινωνία έως τούς προμαχώνες τού Ελληνισμού, όλοι μαζί εξουσιαστές, εξουσιαζόμενοι και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Εργοδότες και Εργάτες που επενδύουμε στην Ιερή Ελληνική Γη και βαστούμε τούς καρπούς της μονάχα για τα παιδιά μας. Μύστες τού Λόγου τού Θεού. Καθάρια Ελληνοσύνη που έχει χρέος ιερό να άγει την ανθρωπότητα και να υποτάσσει τούς εχθρούς της.

Ενότης υπό το βλέμμα τού Θεού και τον αδιάρρηκτο δεσμό τής Ελληνικής Φυλής. Ο κομματισμός και ο νεοταξισμός είναι η γάγγραινα. Ο Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η ακεραιότητα που προκύπτει από την αποκοπή τού σάπιου και ξένου σώματος. Η αποκατάσταση τής λαϊκής, εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους διά των δικών μας δυνάμεων είναι στόχος απαρέγκλιτος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ηλίας Παναγιώταρος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! (2 ΒΙΝΤΕΟ)Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την -με συνοπτικές διαδικασίες-  ψήφιση ενός τόσο σοβαρού νομοσχεδίου, που αφορά στην τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υπέρ των λαθρομεταναστών.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε ότι πρόκειται για μια υποχρέωση καταφανέστατα επιβεβλημένη από τους μνημονιακούς εντολείς εις βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Έθνους, υπενθυμίζοντας ότι βασικές διατάξεις του εκτρώματος που είχε εισηγηθεί ο τότε αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ψηφίστηκαν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επεσήμανε ότι η τροποποίηση του εν λόγω Κώδικα καταδεικνύει την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων, καθώς αποβλέπει στην οικονομική εξασφάλιση και ενσωμάτωση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ήδη δημογραφικά αλλοιωμένη και οικονομικά επιβαρυμένη ελληνική κοινωνία, μια ύποπτη πολιτική που δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο κράτος.

Η Ιθαγένεια είναι κάτι ιερό, που απονέμεται στην χώρα μας βάσει του Δικαίου του Αίματος, αλλά οι αριστεροί συντάκτες και οι "φιλεύσπλαχνοι" των λοιπών κομμάτων είναι πλέον οι φανατικότεροι θιασώτες και τα έμμισθα όργανα της παγκοσμιοποίησης.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατέληξε λέγοντας ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»  και ότι η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια παραποίησης της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, της ισοπέδωσης της Θρησκείας και της διάλυσης του Εθνικού κοινωνικού ιστού.


www.xryshaygh.com


Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

Κοιτώντας κανείς την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο είναι απελπισμένοι οι νταβατζήδες της ενημέρωσης και φτάνουν μέχρι του σημείου, ενώ έχουν σε ζωντανή σύνδεση τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών να διακόπτουν την ώρα που αρχίζει η ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Στην δημοσκόπηση φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την πολιτική τρομοκρατία και τις συνεχείς ύβρεις από πολιτικούς και τηλεοπτικούς απατεώνες, συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
Την ίδια ώρα η ψοφοδεξιά πνέει τα λοίσθια, κατάσταση που θα επιδεινωθεί όταν θα συνυπογράψει το μνημόνιο του Σύριζα, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, με εξαίρεση το «Ποτάμι», που παραδοσιακά πριμοδοτείται από την εν λόγω ερευνητική ομάδα, που κατευθύνεται από στέλεχος του εν λόγω μνημονιακού κόμματος.


Το καθεστώς παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να κάμψει την Χρυσή Αυγή.
Από τον Σαμαρά που έλεγε ότι θα «λειώσει» τη Χρυσή Αυγή με το παραδικαστικό του κύκλωμα, μέχρι τους παρακρατικούς εγκληματίες που δραστηριοποιούνται επί Σύριζα, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά της, φτάνοντας το 7% με αναγωγή στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο δεδομένης της αδιευκρίνιστης ψήφου και της σταθερής τάσης των καθεστωτικών εταιρειών να περικόπτουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, για προπαγανδιστικούς λόγους.  www.xryshaygh.com


ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ


ΑΘΗΝΑ 8-6-2015.

Οι πληγές στο σώμα τού Ελληνισμού μας δεν έχουν τελειωμό, διότι οι εχθροί μας λαμβάνουν το κενό ελληνόψυχης εξουσίας ως την πρόσκληση εφόδου ενάντια σε έναν πεισιθάνατο και επομένως κατώτερο λαό. Μια δοτή ηγεσία με την ανοχή τού ίδιου τού ελληνικού λαού έχει λογαριάσει με το χρήμα την ζωή τής Φυλής μας που έχει ξεχάσει ποια είναι η υπόστασή της. Και τούτο όταν στα ακριτικά σημεία τής εθνικής μας επικράτειας μεθοδεύεται η συρρίκνωση τής Ελλάδος.

Η ποιότητα ενός λαού δεν κρίνεται από το χρήμα και δεν είναι απόρροια μιας στατικής εικόνας σε μια μοναδική ιστορική στιγμή τής ζωής του. Η ανωτερότητα τού Ελληνισμού κρίνεται από την υψηλή και διαρκή πολιτισμική του έκφραση και από την εθνική του υπεροχή στην γραμμή υπεράσπισης των ειρηνικών έργων και την ανεξαρτησία ολοκλήρου τού εδαφικού του παράγοντα. Να δίδεις πεδίο δημιουργίας και δράσεως στους Έλληνες τού καιρού σου, μια μεγαλύτερη και καλύτερη Ελλάδα δική σου. Ιδού τι εστί ελληνική υπεροχή.

Κάποτε ο τραγικός Εθνομάρτυρας τού Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος είχε ονομάσει τούς συγκαιρινούς του ως τούς χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών. Αλίμονο, πόσο έξω έπεσε και τι διαπίστωση θα έκαμε ο σπουδαίος Έλλην αν ζούσε στις μέρες μας. Διότι εκείνος είχε ζήσει τον ατυχή πόλεμο τού 1897 που χάσαμε από τούς Τούρκους εν όπλοις, δίχως να προλάβει να δει τούς νικηφόρους βαλκανικούς πολέμους. Σήμερα ο γραικυλισμός, έχοντας παρεισφρήσει σε όλες τις μορφές τής πολιτικής ζωής από χρόνους πολλούς, έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον τού Έλληνα από τα ζωτικά, δίνοντας έδαφος στα στρατιωτικά ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Είδαμε τις προάλλες τούς ψευτοσυμμάχους «υπερασπιστές» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» να σφιχταγκαλιάζονται και να αλληλοϋποστηρίζονται με τούς πράκτορες τής Τουρκίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ακούσαμε τον θρασύτατο ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ να μάς ζητάει μουφτείες με τουρκικές ψήφους και δημοψήφισμα επαλήθευσης τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων, τάχα μου ως εξίσωση με τούς Έλληνες τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και δεν βρέθηκε ένας άχρηστος από τούς δωσίλογους «δημοκράτες» να τού πει πως εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να ξεκουμπιστούν οι πράκτορες τής «εξίσωσης».

Απολαύσαμε την εξίσωση τής προδοσίας ανάμεσα στους πολιτικάντηδες τής Μητροπολιτικής Ελλάδος και τής Θυγατέρας Κύπρου Μας. Ακούσαμε τα περίφημα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί, με τούς κατακτητές να δίδουν ως «δώρο» την ελεύθερη είσοδο των κατακτημένων στις εστίες τους και τούς διπλά κατακτημένους να δίδουν στους τουρκόσπορους χάρτες με τα ναρκοπέδια τής Εθνικής Φρουράς! Χάρτες ξεγυμνώματος τής άμυνας τής «ελεύθερης» Κύπρου διά χειρός πολιτικάντηδων που ενεργούν ως προδότες και κατακτητές ισάξιοι Τούρκων και Άγγλων.

Στην Καβάλα έγινε μύλος ολάκερος με το χτίσιμο ενός μνημείου τού εβραϊκού ολοκαυτώματος, διότι οι Εβραίοι θέλανε να θέσουν επ’ αυτού το άστρο τού Δαβίδ. Και τούτο διότι δεν συμφώνησε η δημοτική αρχή τής μακεδονικής πόλης. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανείς αν αισθάνονται οι Εβραίοι ως Έλληνες ή Ισραηλίτες…

Καιρός λοιπόν να βρούμε τον σωστό βηματισμό. Να βάλουμε τον πήχη τής ελληνικότητας ψηλά, μα πάρα πολύ ψηλά. Δεν φτάνει να βάλουμε ως όριο που πρέπει να ξεπεράσουμε το ψευτορωμέϊκο, τούς κηφήνες πολιτικάντηδες που δρουν ως βδέλλες ανοίκειου πλούτου και ως ριψάσπιδες. Το δικό μας όριο που έχουμε να βάλουμε και να ξεπεράσουμε είναι η Αληθινή Ελλάδα, η Ελλάδα τής εθνικής παραγωγής και τής εργασίας. Η Ελλάδα τού Θοδωρή Κολοκοτρώνη και των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων. Η Ελλάδα τής Νεμέσεως και τής Νίκης που οδηγεί σε εδαφική έκταση δίκαιη και διπλασιασμένη.

Τις προάλλες πήγαμε με το σχολείο τής κόρης μου ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο. Εκεί επισκεφτήκαμε στο Φρούριο τού Παλαμηδίου την φυλακή που βάλανε οι ξενοκίνητοι «δημοκράτες» πολιτικάντηδες τον Εθνάρχη Άγιο τής Φυλής μας Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Τον βάλανε εκεί σε μια απάνθρωπη φυλακή με τις εντολές των σταυρωτήδων ψευτοσυμμάχων διότι θέλησε ο Στρατηγός μας την πλήρη αποκατάσταση τής Ελλάδος. Μεγάλη, Ορθόδοξη, Αυτοκρατορική και αμιγώς Ελληνική σε Αίμα και Αποστολή, με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Τότε, στην δίκη την ψεύτρα που στήθηκε σε βάρος τού Γέρου τού Μοριά, η διάκριση τής εκτελεστικής και τής δικαστικής εξουσίας είχε καταστρατηγηθεί και ουσιαστικά καταργηθεί. Πάντα έτσι συνέβαινε και συμβαίνει, όταν η δύναμη που κερδίζει το πολεμικό πνεύμα τού Έλληνα ηττάται από τούς συνωμότες που στέλνονται ανάμεσά μας ως Αρχές. Αρχές που έχουν μάθει να μιλάνε ελληνικά, αλλά δεν μπορούν να μάθουν την ψυχή την ελληνική που τούς είναι ξένη.

Αναρωτηθήκαμε αναμεταξύ μας που θα έπρεπε να είναι οι κλέφτες τής ψυχής μας αν βάλανε τον Κολοκοτρώνη μέσα στο κελί αργού ψυχικού θανάτου, έχοντας σκοτώσει πριν το γιο του Πάνο. Και η απάντηση είναι απλή. Ισχύει για πάσης φύσεως βαρβάρους και κατακτητές. Στον Καιάδα με τσεκούρι και φωτιά!

Τα μνημεία τής Τιμής στα περασμένα μεγαλεία δεν αρκούν. Δεν πέσανε οι Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής για να κάνουμε πρώτους τούς σκώληκες ανάμεσά μας ούτε για να γίνουμε οι έσχατοι τής πλάσης. Η μνήμη και η εθνική φιλοδοξία, η πίστη στην μεγαλοσύνη τής Φυλής μας, η επιστροφή τής εξουσίας στα ελληνικά χέρια, η δε Ελλάδα να επιστρέψει στις εστίες τής Αιώνιας Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Πρωταφέντες τής οικουμένης. Απόστολοι τής Αλήθειας, Ελλάς Ορθόδοξη για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Να γίνουμε εμείς οι καλύτεροι Έλληνες όλων των εποχών. Δεν υπάρχει άλλος σκοπός. Αυτός μονάχα είναι ο Ζωντανός και Εθνικιστικός Ελληνισμός Μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ψηλά τις Σημαίες!

Ψηλά τις Σημαίες!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινο-βούλιο, «οι μαύρες μπλούζες» έγιναν ένα μέσον εκφράσεως της αντίστασης στις πολιτικές, τους πολιτικούς και τα κόμματα που ευθύνονται για την υποδούλωση του ελληνικού κράτους στα ξένα συμφέροντα με την επιβολή του Μνημονίου. Έγιναν επίσης ντύσιμο του συρμού για όσους αναζητούσαν την επιβεβαίωση μιας εξωτερικής ταυτότητας η οποία κάποτε δεν βρισκόταν σε αντιστοιχία με την ιδεολογική και ψυχική τους συγκρότηση.

Εν τέλει, καθένας μπορούσε να φοράει μια μαύρη μπλούζα και να γίνεται «Χρυσαυγίτης», κατά την δική του ερμηνεία. Όπως και να ‘χει, οι μαύρες μπλούζες με τις διάφορες παραλλαγές τους έγιναν το σύμβολο μιας αυθόρμητης λαϊκής αντίστασης. Όταν τα κόμματα του μνημονιακού τόξου εξαπέλυσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής την επίθεσή τους, πίστευαν ότι «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» θα πάνε σπίτι τους. Ότι ο κόσμος θα ξαναπροσκυνήσει τα πολιτικά τους γραφεία, και ότι ο εναγκαλισμός κράτους και παρακράτους θα πνίξει την λαϊκή αντίσταση.

Πριν λίγες μέρες, καλός φίλος μου επεσήμανε ότι μια φράση από παλαιότερο κείμενό μου κάνει τον γύρο ιστοσελίδων, χωρίς να αναφέρεται η πηγή. Προς στιγμήν σκέφτηκα, κακώς. Απάντησα όμως, καλώς. Γιατί έτσι είναι και οι λέξεις και οι ιδέες, αποκτούν οντότητα για να μοιράζονται, με την ελπίδα να γίνονται κτήμα κάποιων που θα τύχει να βρεθούν στην ίδια πνευματική και ψυχική συχνότητα. Αυτό έγινε και με τις μαύρες μπλούζες, αυτό έγινε και με το κύμα των φίλων και οπαδών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Έτσι έγινε η Χρυσή Αυγή ιδέα, εναντίον όλων όσων εξευτελίζουν την Ελλάδα και τον Λαό μας. Αν λοιπόν οι μαύρες μπλούζες έγιναν σύμβολο, αν οι λέξεις έχουν μίαν απήχηση, η σημαία μας τι μπορεί άραγε να κάνει; Πριν λίγες μέρες ένας Έλληνας ξυλοκοπήθηκε από ανθέλληνες επειδή στην μπλούζα του έφερε την ελληνική σημαία. Γιατί μας ξενίζει; Τα «πρώτα χρόνια Δεξιά», με την αποχουντοποίηση του Καραμανλή και του Αβέρωφ, οι Ευέλπιδες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν με τις στολές τους. Τόσο είχαν αποθρασσυνθεί οι επαναστάτες των Παρισίων.

Η αντιπάθειά τους στις μαύρες μπλούζες και τις ελληνικές σημαίες μας εκπλήσσει; Κι αν όλοι όσοι αγαπούμε την Ελλάδα, φορούσαμε πάνω μας την Ελληνική σημαία; Αν φορούσαμε όλοι την Ελληνική σημαία στο πέτο μας, στην μπλούζα μας, στα κλειδιά μας, πόση δύναμη θα νιώθαμε κάθε φορά που το πολιτικό σύστημα δείχνει το σάπιο του χαμόγελο; Πόση δύναμη θα έπαιρναν οι γύρω μας;

Θα καταργήσουν άραγε οι υπηρέτες της μπολσεβίκας Μέρκελ και την ελληνική σημαία; Θα το δούμε. Μέχρι τότε, μπορούμε να φοράμε την ελληνική σημαία με καμάρι, μαζικά, σε κάθε γειτονιά, τα παιδιά στο ποδόσφαιρο και οι μεγάλοι στις καλοκαιρινές μας βόλτες; Μπορεί η σημαία μας να γίνει ο εφιάλτης τους; Μπορούμε να γίνουμε οι ερινύες τους; Φόρεσε την ελληνική σημαία. Μπορείς; www.xryshaygh.com

Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!

Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Η Ελλάς βιώνει έναν πολιτικό και πρωτίστως ηθικό κατήφορο τα σαράντα τελευταία χρόνια. Τα πέντε τελευταία χρόνια η Χρυσή Αυγή διατρανώνει μέσα κι έξω απ’ την Βουλή την αντιμνημονιακή τοποθέτησή της, λέγοντας κυριολεκτικά πως το μνημόνιο είναι η δυστυχία μας. Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο το μνημόνιο η δυστυχία μας. Η δυστυχία μας είναι αυτή η ίδια η μεταπολίτευση. Η καταστροφή της Ελλάδος άρχισε στις 24 Ιουλίου 1974 και συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο, με πρωτεργάτη της καταστροφής τον εθνικό ολετήρα, και δημιουργό του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Τα δύο μεγάλα κόμματα της εθνικής μειοδοσίας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ, εργάστηκαν μεθοδικά και οργανωμένα για να πραγματωθεί η σημερινή εικόνα της Πατρίδας, για να επιτευχθεί η διάλυση της χώρας. Παρ’ όλες τις επιμέρους δήθεν διαφορές τους, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εναλλάχτηκαν στην εξουσία έχοντας την ίδια συναντίληψη, τα ίδια προγράμματα, την ίδια εθνοδιαλυτική πολιτική και πάνω απ’ όλα την ίδια εξάρτηση από τον ξένο παράγοντα. Ωφέλησαν και τα δύο αυτά κόμματα αποκλειστικά μία μειοψηφία ισχυρών του χρήματος με την οποία απέκτησαν σχέσεις διαπλοκής, σχέσεις ισχυρές τις οποίες συνεχίζουν να έχουν και αν εκμεταλλεύονται.

Χωρίς κανένα ίχνος εθνικού καθήκοντος, φιλοπατρίας, εθνικής ευαισθησίας και λαϊκής και κοινωνικής αλληλεγγύης, διέλυσαν στους χρόνους της Μεταπολίτευσης τον κοινωνικό ιστό, επτώχευσαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό. Αποκλειστικός και μόνος σκοπός τους, η εξουσία και το χρήμα, και ο διαγκωνισμός τους για το ποιο από τα δύο κόμματα θα πάρει τα εύσημα και την εύνοια από τις εδώ πρεσβείες της ξενοκρατίας.

ΦΟΒΙΣΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον Μάιο του 2012 απόρροια της αγανάκτησης αλλά και συστηματικής δουλειάς και πολιτικής δράσης μιας ομάδας Ελλήνων πιστών, ήταν να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο με 18 βουλευτές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Από την εποχή εκείνη ο λόγος της Χρυσής Αυγής έστω και στρεβλά, μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ, έγινε γνωστός σε μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού. Φόβισε και φοβίζει το αντιλαϊκό και ανελεύθερο αστικό καθεστώς κάθε αποχρώσεως, κόκκινο και γαλάζιο. Τρομάζει τους ντόπιους και ξένους ανθέλληνες η ελληνική φωνή, η αφύπνιση των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή διαμόρφωσε με την είσοδό της στην πολιτική ζωή ένα διαφορετικό σκηνικό στην εποχή της Μεταπολίτευσης. Ήταν αυτή που έβαλε πραγματικά τέλος στην Μεταπολίτευση, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον που έρχεται, ελπίδα που την χρειάζεται ο ελληνικός λαός για να ορθοποδήσει, για να σταθεί όρθιος στους δύσκολους καιρούς, ελπίδα και όνειρο, ελπίδα εφιάλτης για τους προδότες πολιτικούς που τρέμουν την δύναμη του λαού, την φωνή του λαού, την δικαιοσύνη του λαού.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Ένα από τα επιχειρήματα κατά των δίκαιων λαϊκών αγώνων της Χρυσής Αυγής είναι πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας και δεν έχει πρόγραμμα. (Δεν θα σταθώ στην φαιδρή επιχειρηματολογία και σκευωρία Σαμαρά και λοιπών περί «εγκληματικής οργάνωσης» κ.λ.π. Αυτά έχουν καταπέσει είτε με δίκη, είτε χωρίς δίκη).

Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο έχει πρόγραμμα, έχει και στελέχη, και ανάλογα κέντρα δεξαμενής σκέψεως για να πραγματώσει το πρόγραμμά της, με μοναδικό στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία και την απαραίτητη Κοινωνική Δικαιοσύνη για την ευημερία του ελληνικού λαού. Υποθετικά όμως, ακόμα και αν δεν υπήρχαν αυτά, πρόγραμμα, άτομα, τεχνοκράτες, κ.λ.π. , τίποτα δεν θα έπρεπε να αλλάξει στην πορεία μας και τον αγώνα μας.

Εξαιρετικό παράδειγμα προς επίρρωση της ανωτέρω σκέψεως είναι το παράδειγμα των αγωνιστών προγόνων μας του 1821 που χωρίς μέσα, χωρίς προστάτες, χωρίς οι πιο πολλοί να ξέρουν να βάλουν και την υπογραφή τους, πέτυχαν το minimum των επιδιώξεών τους, την δημιουργία του νεοελληνικού κράτους ως ανεξάρτητη έστω και εντός εισαγωγικών, κρατική οντότητα.

Ακρογωνιαίος λίθος στην παρούσα χρονική συγκυρία για την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας, του στόχου δηλαδή και σκοπού της Χρυσής Αυγής, αποτελεί η γεωστρατηγική στροφή της Ελλάδος. Η επενδυτική, ενεργειακή και αμυντική συμφωνία με την Ρωσία. Η απαλλαγή δηλαδή από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των αμερικανοσιωνιστών. 

Συγχρόνων, η Εθνική Ανεξαρτησία και το ελληνικό μέλλον για την Πατρίδα μας θα επιτευχθεί την στιγμή κατά την οποία θα απαλλαγούμε από την μέγγενη και δικτατορία των Βρυξελλών. Από την στιγμή που θα πούμε Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όταν στις μισές χώρες της Ευρώπης έχει νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, στην Ολλανδία υπάρχει κόμμα Παιδεραστών, στην Γερμανία επιτρέπεται η κτηνοβασία, και σκέπτονται ακόμη την νομιμοποίηση της αιμομιξίας, τι θέση μπορεί αν έχει η Ελλάδα, ο περήφανος λαός της, με την Ιστορία και τις Παραδόσεις του, σε αυτήν την Ευρώπη των παρηκμασμένων;

Παρόλες τις διώξεις, την τρομοκρατία, τις μεθοδευμένες κινήσεις κράτους και παρακράτους που προσπαθούν απεγνωσμένα να φιμώσουν την φωνή μας, την φωνή της ελευθερίας, και να τρομοκρατήσουν τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, είμαστε σίγουροι πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο δίκαιος αγώνας μας θα φέρει αποτελέσματα.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των απροσκύνητων Ελλήνων, είτε μας ψηφίζει είτε όχι, συμφωνεί με τις απόψεις μας. Από αυτήν την πλειοψηφία, από αυτούς τους απροσκύνητους Έλληνες παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε τον αγώνα Εναντίον Όλων. Δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε. Όλα για την Πατρίδα!

Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8288284933559871204

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item