Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!» - 2 ΒΙΝΤΕΟ Ηλίας Παναγιώταρος


Ηλίας Παναγιώταρος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!          Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την -με συνοπτικές διαδικασίες-  ψήφιση ενός τόσο σοβαρού νομοσχεδίου, που αφορά στην τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε ότι πρόκειται για μια υποχρέωση καταφανέστατα επιβεβλημένη από τους μνημονιακούς εντολείς εις βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Έθνους, υπενθυμίζοντας ότι βασικές διατάξεις του εκτρώματος που είχε εισηγηθεί ο τότε αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ψηφίστηκαν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επεσήμανε ότι η τροποποίηση του εν λόγω Κώδικα καταδεικνύει την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων, καθώς αποβλέπει στην οικονομική εξασφάλιση και ενσωμάτωση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ήδη δημογραφικά αλλοιωμένη και οικονομικά επιβαρυμένη ελληνική κοινωνία, μια ύποπτη πολιτική που δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο κράτος.
Η Ιθαγένεια είναι κάτι ιερό, που απονέμεται στην χώρα μας βάσει του Δικαίου του Αίματος, αλλά οι αριστεροί συντάκτες και οι "φιλεύσπλαχνοι" των λοιπών κομμάτων είναι πλέον οι φανατικότεροι θιασώτες και τα έμμισθα όργανα της παγκοσμιοποίησης.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατέληξε λέγοντας ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»  και ότι η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια παραποίησης της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, της ισοπέδωσης της Θρησκείας και της διάλυσης του Εθνικού κοινωνικού ιστού.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! => ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! Άνευ όρων παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Υπερήφανα και αμετανόητα Εθνικιστές!

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια - Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε!

Υπέρ του νομοσχεδίου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, τάχθηκαν επί της αρχής στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται, τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.
Συγκεκριμένα, υπέρ του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν οι εισηγητές του Σύριζα, του Ποταμιού, του κλεφτοΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ (ξέχασε το Κούγκι ο Καμμένος), η ΝΔ επιφυλάχθηκε και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» διότι ήθελε ακόμη χαλαρότερα κριτήρια στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται για την προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας και αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο στον επιβαλλόμενο μαρξιστικό και φιλελεύθερο εθνομηδενισμό.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!   ΠΗΓΗΟι λαθρομετανάστες αποφασίζουν, το «δημοκρατικό» τόξο νομοθετεί - Η Χρυσή Αυγή μοναδική φωνή του Ελληνικού Λαού!
Η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία μαζί με το κλεφτοΠΑΣΟΚ άνοιξαν την Κερκόπορτα και η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έρχεται να ολοκληρώσει το αντεθνικό, καταστροφικό έργο της ολοσχερούς διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και πλήρους αποδόμησης του Έθνους μας.
Με αφορμή το σχέδιο νόμου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, διεξάγεται συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν διάφοροι οργανισμοί και φορείς, οι οποίοι έχουν κοινό παρονομαστή: την επιβολή της απόδοσης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες!
Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης επιτροπής είναι ότι οι συμμετέχοντες (εκτός της Χρυσής Αυγής) δεν διαφωνούν βεβαίως για το αντισυνταγματικό της απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών αλλά για τα κριτήρια της απόδοσης ιθαγένειας τα οποία θεωρούν αυστηρά, άδικα και ρατσιστικά!
Για ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιδιώκει επί της ουσίας την αλλοίωση μέχρι εξαλείψεως της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, η Βουλή κάλεσε μεταξύ άλλων τους κάτωθι «φορείς»:
Τον Συνήγορο του Πολίτη, μαζί με τους βοηθούς του κύκλου δικαιωμάτων ανθρώπου και παιδιού, την ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, προϊστάμενο της Διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών, τον πρόεδρο του συμβουλίου ένταξης μεταναστών δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπο της ομάδας «Πίσω θρανία», την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ομοσπονδία κλωστοϋφαντουργών, εκπροσώπους της «δημοκρατικής συσπείρωσης», την ομοσπονδία αλβανικών συλλόγων, την οργάνωση νέων «generation 2.0», την κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, το πολιτιστικό κέντρο αφρικανικής τέχνης και πολιτισμών, την ΜΚΟ «Αρωγή», καθώς και την Ένωση αφρικανών γυναικών!
Όλοι οι ανωτέρω σε αγαστή συνεργασία με τους διεθνιστές πολιτικάντηδες της μαρξιστικής αριστεράς και της φιλελεύθερης δεξιάς, θα αποφασίσουν τάχα για το «καλό της Πατρίδος και του Λαού μας». Ερωτώνται και ομιλούν συνεπώς άπαντες, εκτός του καθ' ύλην αρμόδιου του Ελληνικού Λαού.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πάγια και σαφώς διατυπωμένη: να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση μιας απόλυτα διεφθαρμένης και αντεθνικής εξουσίας που επιβάλλει κατά τρόπο τυραννικό τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.  ΠΗΓΗΗ Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Οι “κόκκινες γραμμές” του Πάνου Καμμένου: Υπέρ του λαθρονομοσχεδίου οι Ανέλ!

Ξεκίνησε χθες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, η επί της αρχής συζήτηση του νέου λαθρονόμου, για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λεγόμενων «μεταναστών δεύτερης γενιάς» κι έπεσαν οι μάσκες του «πατριωτικού» μορφώματος του προέδρου Πάνου!
Όπως, λοιπόν, είπε στην ομιλία του ο ειδικός αγορητής του πανοκαμμενικού μορφώματος, Νικόλαος Μαυραγάνης, το κόμμα του συμφωνεί επί της αρχής με το νομοσχέδιο, το οποίο «έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε ένα γεωπολιτικό πλαίσιο που βιώνει η Ελλάδα που δεν μπορεί να μας βρίσκει αδιάφορους. Όσοι έχουν την ελάχιστη γνώση της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας θα ξέρουν ότι η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών».
Επιπλέον, ο βουλευτής του κόμματος Καμμένου, με τον υπερβάλλοντα ζήλο του… νεοφώτιστου στον κόσμο των… «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», ζήτησε «να ληφθεί μέριμνα και για όσα παιδιά μεταναστών δεν είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά αυτά θα έχουν την ίδια τύχη με τα ελληνόπουλα και θα τύχουν της ίδιας υποχρεωτικής εκπαίδευσης».
Όχι βέβαια ότι θα είχε καμιά σημασία αν υποκριτικά καταψήφιζαν τον νέο λαθρονόμο οι πανοκαμμενικοί (εφόσον είναι βέβαιον ότι θα τον υπερψηφίσουν άλλα κόμματα και θα περάσει οπωσδήποτε), αλλά το γεγονός ότι θα τον υπερψηφίσουν, δείχνει ότι ο Πανοκαμμένος έπεσε στα… τέσσερα (όπως συνηθίζει να λέει…) μπροστά στις έξαλλες ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στους διεθνείς αφέντες, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα και αποπατώντας στα ίσια τις τάχαμου… «κόκκινες γραμμές» του!
(ΥΓ): Αυτό το κραυγαλέο πέσιμο στα… τέσσερα, ας γίνει μάθημα στους κατά τα άλλα αγνούς πατριώτες που τον ψήφισαν, γιατί η Χρυσή Αυγή τους έπεφτε πολύ… ακραία. Τους πάντα ευκολόπιστους και πάντα προδομένους…  Εθνικισμός   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ!!!
Και οι Έλληνες είναι άνεργοι Επιχείρηση διακίνησης και εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών και στον τουρισμό 


Η «μπίζνα» του αντιρατσισμού είναι εξαιρετικά επικερδής. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δουλεμπόρους ή τις ΜΚΟ που έχουν «μπουκωθεί» από ευρωπαϊκό χρήμα, αλλά και για «απλούς» «αντιρατσιστές» επιχειρηματίες, οι οποίοι συνεργάζονται με δουλεμπόρους, προκειμένου να εξασφαλίζουν φτηνό εργατικό δυναμικό, εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι μαστίζονται από υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Συγκλονιστικό υπήρξε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχετικά με την «Μανωλάδα» που έχει στηθεί στο χώρο του τουρισμού, με την μετακίνηση αλλοδαπών από την πρώην ανατολική Ευρώπη, οι οποίοι εργάζονται για μεροκάματα 10 ευρώ, ανασφάλιστοι, και δηλώνονται ως δήθεν «μαθητευόμενοι»Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι άνεργοι νησιώτες, που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στις εν λόγω εργασίες, αλλά θα απαιτούσαν ασφάλιση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, γεγονός που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οι «αντιρατσιστές».
Γιατί, θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να μην απαιτούν κανονική πληρωμή. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να υποβαθμίζεται άλλη γειτονιά και όχι η δική τους. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να κονομάνε οι ίδιοι και οι ομοϊδεάτες τους.

Καθόλου τυχαία η παλαιότερη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου που έλεγε ότι «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο» και στην συνέχεια επέκτεινε καταθέτοντας τροπολογία που έγραφε«για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».
Κοινώς, «ανθρωπισμός» για τα λεφτά και οι Έλληνες άνεργοι. Εμείς επιμένουμε: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Κραυγή αγωνίας από τη Λέσβο: 3000 λαθρομετανάστες έχουν πλημμυρίσει το νησί!


Εικόνα πόλης υπό κατάληψη θυμίζει η Μυτιλήνη και ιδιαίτερα το λιμάνι της, στο οποίο στοιβάζονται περισσότεροι από 1.000 μετανάστες! Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, στη Λέσβο βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 3.000 μετανάστες!
1.000 βρίσκονται μέσα στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας και άλλοι τόσοι στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λέσβου, το οποίο έχει μετατραπεί σε καταυλισμό. Εκτός όμως από αυτούς, 1.000 περίπου βρίσκονται στην Προκυμαία Μυτιλήνης και άλλοι τόσοι σε διάφορες περιοχές της Λέσβου, όπου αποβιβάστηκαν τις τελευταίες ώρες με βάρκες.
Η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι τραγική, αφού οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι μη έχοντας που να μείνουν, κοιμούνται στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, στους δρόμους και σε κτίρια του Δημοσίου, όπως το Τελωνείο, το περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου και άλλα.
Οι αρχές ασφαλείας έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, μη έχοντας καμία απολύτως βοήθεια από την πολιτεία.
Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, προσπαθεί με συσκέψεις επί συσκέψεων να βρει λύσεις, που όμως δεν έρχονται ποτέ.
Και οι πολίτες της Λέσβου, δίκαια του καταλογίζουν ευθύνες για την εικόνα του Δήμου του.
Δυστυχώς όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τα πράγματα οδεύουν προς δραματικές εξελίξεις.
Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, εικόνες που σοκάρουν.  ΠΗΓΗ

Βαρουφάκης προς χερ Σόιμπλε: «Εμείς του Σύριζα θα σας υποδεχθούμε μεγαλοπρεπώς στην Ελλάδα. Ελέγχουμε τα πάντα»!

Την μαρξιστική εκδοχή της «αντίστασης στα Μνημόνια» αποκάλυψε ο Γ. Βαρουφάκης στον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών κατά τη συνάντηση των δύο στο Βερολίνο, η οποία και καταδεικνύει το μέγεθος της εξαπάτησης των Ελλήνων από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Καθώς αποκαλύπτει καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης με υψηλές και έγκυρες πηγές, ο υπουργός του Σύριζα επιδιώκοντας να κερδίσει την εύνοια του Σόιμπλε, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Αθήνα. Για να καθησυχάσει μάλιστα τον Γερμανό ομόλογό του, υποστήριξε με έμφαση το εξής εντυπωσιακό και πέρα ως πέρα αληθές εις ότι αφορά τους σχεδιασμούς του Σύριζα: «Μόνον εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να σας υποδεχθούμε μεγαλοπρεπώς, κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τέτοιο, γιατί όταν θα έρθετε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαδήλωση εναντίον σας. Ελέγχουμε την κατάσταση»!
Τι λέει ουσιαστικά ο Βαρουφάκης στον εντολέα του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Να ξεχάσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους οποίους μέχρι πρότινος συνεργαζόταν, διότι ο Σύριζα μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα από τον καθένα την υλοποίηση των διαταγών των δανειστών. Επιπλέον όμως, διαβεβαιώνει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και έναν εκ των πρωταγωνιστών της εξαθλίωσης του Λαού μας πως η επίσκεψή του στην Αθήνα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει αντιδράσεις, διότι ο Σύριζα των «κοινωνικών αγώνων» θα φροντίσει για την απόλυτη σιωπή των αριστερών δυνάμεων που υποτίθεται επιζητούν τη ρήξη με τους δανειστές!
Πού οφείλεται όμως αυτή η σιγουριά του Βαρουφάκη πως αν θέλει ο Σύριζα δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο σε ενδεχόμενη επίσκεψη Σόιμπλε στην Αθήνα; Είναι προφανές, ο υπουργός του Σύριζα διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης πως η αριστερά έχει υπό τον έλεγχό της όλα τα συνδικάτα και τους φορείς στα οποία δίνει γραμμή!
Αυταπατάται ο Βαρουφάκης και ο Σύριζα αν θεωρούν πως οι Έλληνες θα υποδεχθούν μεγαλοπρεπώς τον Σόιμπλε και κάθε εκπρόσωπο των δανειστών που γυρεύει την εξαθλίωση του Λαού μας. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για μια Πατρίδα απαλλαγμένη από τα δεσμά των Μνημονίων και της δουλείας των τόκων και θα συνεχίσει να είναι η πρωτοπόρος πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στην συμμαχία αριστεράς και διεθνών τοκογλύφων.  ΠΗΓΗ
Ομολογία Μητρόπουλου: «Πρέπει να πούμε στον Λαό ότι θα εφαρμόσουμε Μνημόνιο»

Η εκ των έσω της κυβέρνησης παραδοχή, ότι η επικείμενη συμφωνία θα αποτελέσει επί της ουσίας ένα νέο Μνημόνιο, αποτελεί την πιο χειροπιαστή απόδειξη για το πού βαδίζουν στην πραγματικότητα τα πράγματα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος  με νέες δηλώσεις του υποστηρίζει ότι ήδη από τον Φεβρουάριο η κυβέρνηση γνωρίζει πως η όποια συμφωνία θα συμπεριλαμβάνει μνημονιακές υποχρεώσεις, τονίζοντας μάλιστα ότι «η κυβέρνηση θα πάρει επώδυνα μέτρα»! Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο Μητρόπουλος σημείωσε ότι «πρέπει να πούμε στον Λαό μας ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο», ενώ στην συνέχεια ήταν πιο αποκαλυπτικός, λέγοντας ότι:
«Οι επιλογές που μας δόθηκαν στη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, ήταν ή συμφωνία στη βάση του μνημονίου, ή ρήξη. Υπό αυτή την έννοια, όποια συμφωνία και να έρθει, η κυβέρνηση θα πάρει επώδυνα μέτρα. Θα εφαρμόσει μέτρα που ποτέ στην ιστορία της η αριστερά δεν έχει εφαρμόσει. Η ατομική στάση, όταν υποχρεωθούμε να εφαρμόσουμε τους 500 εφαρμοστικούς νόμους, είναι μια υποκρισία.Ο πρωθυπουργός, θα πρέπει σιγά σιγά να πει, ότι φαίνεται ότι θα εφαρμόσουμε επώδυνα μέτρα. Αυτό το οποίο συζητιέται, θα έχει μεγάλη δυσκολία να το δεχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα. Ο λαός, είδε ότι ο Τσίπρας το πολέμησε, η κυβέρνηση το πολέμησε. Όποια συμφωνία επιτευχθεί σήμερα, θα έχει προϋπόθεση να εφαρμοστούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι. Το δια ταύτα είναι ότι αφού αποκλείουμε τη ρήξη, θα πρέπει να πει η κυβέρνηση, θα εφαρμοστούν οι περισσότεροι μνημονιακοί νόμοι. Αυτό το οποίο εγώ έχω υπ’ όψη ότι προσφέρουν μέχρι και την τελευταία στιγμή οι δανειστές, είναι δύσκολο να περάσει»
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο «άδειασμα» της κυβερνητικής πρακτικής για την συμφωνία από τον Μητρόπουλο. Το αν αυτό γίνεται επειδή ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του «ριγμένο», λόγω του ότι δεν υπουργοποιήθηκε, αποτελεί δευτερεύον στοιχείο. Εάν, μάλιστα, συνδυαστούν τα τωρινά σχέδια της κυβέρνησης σε σχέση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του Ιανουαρίου, θα δούμε αρκετές ομοιότητες με την τακτική του Γιωργάκη Παπανδρέου. Ο Τζέφρυ, πριν τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2009, είχε εφεύρει το περιβόητο σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», το οποίο όμως στην πραγματικότητα οδήγησε λίγους μήνες αργότερα (Απρίλιος-Μάιος 2010) στο Καστελόριζο, το ΔΝΤ και το πρώτο Μνημόνιο.
Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «σκίσιμο» και «κατάργηση» του Μνημονίου «μ’ έναν νόμο», ενώ υποστήριζε  με στόμφο ότι «θα χτυπάμε τα νταούλια για να χορεύουν οι αγορές». Λίγους μήνες αργότερα, μαθαίνουμε ότι όλα τα προαναφερθέντα προεκλογικά συνθήματα είχαν άλλη μετεκλογική ερμηνεία. «Έντιμος συμβιβασμός», «σχήμα λόγου», «προεκλογικές ρητορικές υπερβολές» και βεβαίως μια συμφωνία, η οποία είναι το προοίμιο για ένα ακόμη πιο σκληρό Μνημόνιο. Όσο πλησιάζουμε προς την επικύρωση της νέας μνημονιακής συμφωνίας τόσο πιο σοκαριστικό θα είναι το πολιτικό «στριπτίζ» του ΣΥΡΙΖΑ από κάθε ίχνος αξιοπιστίας, αποβάλλοντας και το τελευταίο φύλλο συκής που κάλυπτε την αντιαισθητική του γύμνια.  Γιώργος Μάστορας 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ «ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ» ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

«Πρώτη φορά Αριστερά»: Υποθήκευση των σπιτιών όσων χρωστούν στα ταμεία


Η πρακτική εφαρμογή της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Λαό. Νόμοι και διατάξεις, οι οποίες αποτελούσαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, βλέπουμε ότι εμφανίζονται και στις διαθέσεις της νυν συγκυβέρνησης. Έτσι, σύμφωνα με διάταξη του υπουργείου Εργασίας, προβλέπεται ότι όσοι χρωστούν στα ταμεία, θα υποχρεώνονται να βάζουν ως υποθήκη σπίτια ή άλλα ακίνητα, ακόμη κι αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους. Η πρόβλεψη αυτή γίνεται με ειδική διάταξη στο άρθρο 17 του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας που πέρασε από δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εργασίας και θα έχει εφαρμογή όχι μόνο σε όσους υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης από εδώ και πέρα, αλλά και στους 210.000 οφειλέτες οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στις 100 δόσεις, προκειμένου να εξοφλήσουν το ΙΚΑ ή τον ΟΑΕΕ.
Με το άρθρο-βόμβα του νομοσχεδίου, τα ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν υποθήκες περιουσιακών στοιχείων από τους οφειλέτες τους, ακόμη κι αν είναι σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους. Το άρθρο 17 αναφέρει ότι οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης διατηρούν το δικαίωμα και μετά την συμμόρφωση του οφειλέτη στην ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης που του χορηγήθηκε:
α) να εγγράψουν υποθήκες σε περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη, των συνυπόχρεων προσώπων ή των εγγυητών, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη,
β) να μη χορηγούν αποδεικτικό ενημερότητας για μεταβίβαση ακινήτου ή σύσταση εμπραγμάτου δικαιώματος επ΄αυτού, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη.
Σύμφωνα με την διάταξη αυτή, η οποία θα εφαρμοστεί από τις 26 Ιουνίου και μετά, τα Ταμεία θα μπορούν να ζητούν ακόμη και από τους συνεπείς οφειλέτες τους να βάλουν «ενέχυρο» κάποιο περιουσιακό τους στοιχείο, ώστε ακόμη κι αν σταματήσουν να πληρώνουν τις δόσεις, η οφειλή τους να μπορεί να εξοφληθεί με κατάσχεση. Μάλιστα, ως επιπρόσθετη «εξασφάλιση», τα Ταμεία δεν θα χορηγούν αποδεικτικά ενημερότητας για μεταβιβάσεις ακινήτων, μέχρι να διασφαλίσουν με υποθήκες την οφειλή.
Έχει, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι μια κυβέρνηση, η οποία θέλει να παρουσιάζεται ως φιλολαϊκή και επιχείρησε πολιτική σπέκουλα με το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», προσπαθεί τώρα διά της πλαγίας οδού να υφαρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων, όχι προς όφελος των τραπεζών αλλά του κράτους.
Γιατί το ζητούμενο στην όλη υπόθεση δεν είναι το ποιος (τράπεζα ή κράτος) θα πάρει τα σπίτια του Λαού αλλά το ότι θα τα πάρει. Σε μια περίοδο εργασιακής ξηρασίας, όπου ο αριθμός των ανέργων πολλαπλασιάζεται με απίστευτους ρυθμούς και όσοι εξακολουθούν να έχουν δουλειά βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται συνεχώς, το να επιζητεί το κράτος να μπουν τα σπίτια και άλλα ακίνητα ως ενέχυρο αποτελεί ξεκάθαρα προοίμιο της μελλοντικής τους απώλειας από τους δανειολήπτες. Αν αυτό είναι δείγμα της «κοινωνικής ευαισθησίας» που διέπει την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση μπορούμε να φανταστούμε την ανάλογη συνέχεια…  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ στο SYRIZA αλλιώς μετά:« ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ»

Κωλοτούμπα από Φίλη: «Το Μνημόνιο δεν μπορεί να ξηλωθεί»

Ένα-ένα αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την πολιτική που ακολουθεί σήμερα ως κυβέρνηση. Μετά το «σχήμα λόγου» της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το «προεκλογικές ρητορικές υπερβολές» του Αλέξη Μητρόπουλου, ήρθε τώρα η σειρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Φίλη, ο οποίος ουσιαστικά με τα λεγόμενά του έβαλε τέλος  στα περί κατάργησης του Μνημονίου που υποσχόταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο Φίλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε ξεκάθαρα ότι «δεν μπορεί να ξηλωθεί το Μνημόνιο», παραδεχόμενος ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη. Χαρακτήρισε  λανθασμένη την επιλογή της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες το πρώτο διάστημα, κάνοντας λόγο για ψευδαίσθηση(!) ότι θα υπερίσχυε η Δημοκρατία έναντι των τελεσιγράφων. «Είχαμε λανθασμένη εκτίμηση», είπε χαρακτηριστικά.
Παραδέχθηκε ότι «δεν σχεδιάστηκε η διαπραγμάτευση με τον αποτελεσματικότερο τρόπο», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η λιτότητα, λέγοντας πως «για τίποτα δεν είμαι σίγουρος». Ο ίδιος ο Φίλης, βεβαίως, που τώρα παραδέχεται επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στο έργο της, έβγαινε χθες και υποστήριζε με το γνωστό θρασύτατο ύφος του ότι «το μνημόνιο το καταργούμε»!
Για τέτοια συνέπεια λόγου και έργων μιλάμε. Στην πραγματικότητα, οι δηλώσεις του Φίλη προστίθενται κι αυτές στον ολοένα και αυξανόμενο κατάλογο με τις αυτοδιαψεύσεις των ίδιων των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Κορόιδεψαν ασύστολα τον Ελληνικό Λαό, υποσχόμενοι ψευδώς και αναιδώς ότι «θα σκίσουν» και «θα καταργήσουν» τα Μνημόνια «με ένα νόμο», αλλά τώρα κάνουν στροφή 180 μοιρών, αποδεικνύοντας ότι το μόνο που τους ενδιέφερε (και συνεχίζει να τους ενδιαφέρει) είναι η διατήρησή τους στην εξουσία, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα δράσουν ως διαχειριστές μιας νέας μνημονιακής συμφωνίας σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.  Γιώργος Μάστορας
Άγχος από τον εκπρόσωπο του Μπόμπολα για άμεση ψήφιση της μνημονιακής συμφωνίας - Μην εκτίθεσαι Σταύρακα, θα τη φέρουν!
Τουλάχιστον γραφικός έχει καταντήσει ο επίσημος εκπρόσωπος του Μπόμπολα στη Βουλή (ανεπίσημοι εκπρόσωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής), ο οποίος σκούζει σαν ξιπασμένη γεροντοκόρη προκειμένου η κυβέρνηση να υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές, φέρνοντας το Νέο Μνημόνιο.
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με συμφωνία. Αν τον τρομάζουν οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του κόμματός του, υπάρχει στη Βουλή πλειοψηφία που είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ», λέει και ξαναλέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο ποταμίσιος Σταύρακας του μπομπολέικου. Όχι ότι δεν ξέρουν στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα ποιό ρόλο ακριβώς διαδραματίζει στο πολιτικό σκηνικό, αλλά μάλλον για να πείσει και τους πλέον καχύποπτους πως αποτελεί κομματικό μόρφωμα στην οποία μπορεί ανεπιφύλακτα να στηριχθεί η διεθνής και εγχώρια πλουτοκρατία.
Μην εκτίθεσαι Σταύρακα και μην προτρέχεις! Θα τη φέρουν τη συμφωνία οι αριστεροί και όλοι οι τοκογλύφοι και τα εγχώρια ανδρείκελά τους θα μνημονεύουν ότι μόνο εσύ την απαιτούσες τόσο επιτακτικά!  ΠΗΓΗ
Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες

      Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.
Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πώς θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα. Στις σελίδες αυτού του εντύπου, του οποίου σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι το ποια είναι η ελληνική νομοθεσία, καθώς και τηλέφωνα... δικηγόρων, που αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο φυσικά) τέτοιες υποθέσεις.

Είναι σαφές ότι τόσο οι δικηγόροι, όσο και οι διάφορες οργανώσεις που πιθανόν εμπλέκονται με το φυλλάδιο, που μοιράζουν οι τούρκοι δουλέμποροι, είναι τουλάχιστον εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα, ενώ είναι άξιο έρευνας από αρμόδιο εισαγγελέα το αν εμπλέκονται και ποινικά στην υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Για... κακή τους τύχη, το φυλλάδιο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έτσι μπορέσαμε να εντοπίσουμε την πηγή του.
Το φυλλάδιο, λοιπόν, ανήκει σε διεθνή «αντιρατσιστική» οργάνωση, η οποία εντός του πολυτελούς φυλλαδίου παρέχει πλήρεις πληροφορίες προς λαθρομετανάστες, προτρέποντάς τους μάλιστα να μην δώσουν αποτυπώματα σε άλλες χώρες, παρά μόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που φτάσουν σε άλλη χώρα και δεν τους αρέσει.
Μία από τις οργανώσεις που εμφανίζονται στο εν λόγω φυλλάδιο είναι μία με τίτλο «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών» και εδώ είναι που αρχίζουν οι πραγματικές αποκαλύψεις. Πριν ειπωθεί το οτιδήποτε να πούμε ότι συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα είναι ήδη στα χέρια των αρμοδίων. Η εν λόγω οργάνωση δικηγόρων, λοιπόν, η οποία εδρεύει στα Εξάρχεια, δίνει ως τηλέφωνό επικοινωνίας, το τηλέφωνο δικηγόρου, που φιλοδοξεί να ονομαστεί κατήγορος εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει πολλάκις συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις κατασυκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, σε πολλές εκ των οποίων συμμετείχε από κοινού με τον δημοσιογράφο, του οποίου τα βιβλία εναντίον της Χρυσής Αυγής επιδοτεί η Μέρκελ.
Το γεγονός ότι ο εν λόγω «δικηγόρος» υπήρξε εισηγητής σε εκδήλωση του Σύριζα σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική μίας κυβέρνησης Σύριζα, περιπλέκει νομικά το ζήτημα, αφού νωπές είναι οι συνομιλίες που έπιασε κοριός της ΕΥΠ, σύμφωνα με τις οποίες τα κυκλώματα των δουλεμπόρων έχουν βρει ευήκοα ώτα σε χώρους της συγκυβέρνησης, φτάνοντας μάλιστα να καθορίζουν τις μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.
Πρόκειται για έναν κύκλο εκμετάλλευσης ανθρώπων, που ξεκινάει από τους δουλεμπόρους, περνά από τέτοιους δικηγόρους, ΜΚΟ που λαμβάνουν αφειδώς χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καταλήγει στα φραουλοχώραφα και τις επιχειρήσεις των πλουτοκρατών, που επιθυμούν φτηνότερο εργατικό δυναμικό, εις βάρος πάντα των Ελλήνων. Ως «παράπλευρη απώλεια», που και πάλι γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, υποβαθμίζονται οι γειτονιές των Ελλήνων, αυξάνεται η εγκληματικότητα και απαξιώνεται η ανθρώπινη ζωή.
Το «έγκλημα» της Χρυσής Αυγής για τέτοιους «κατήγορους» είναι ότι, προασπιζόμενη τα δικαιώματα και τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών, «απείλησε» τον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κύκλο, θέτοντας σε κίνδυνο πολλά άνομα και ανήθικα συμφέροντα. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος δικηγόρος φρονεί ότι δικαιούται να συμπεριληφθεί στην πολιτική αγωγή εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το αστείο είναι ότι όλα τα παραπάνω βρέθηκαν μόνο μέσω της χρήσεως του διαδικτύου. Φανταστείτε πόση βρώμα και δυσωδία μπορούν να αποκαλύψουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ερευνώντας την υπόθεση. Υπάρχει, όμως, η πολιτική βούληση να σπάσει το απόστημα; Πολύ αμφιβάλλουμε!  ΠΗΓΗ
Επιτροπή-παρωδία στη Βουλή για απόδοση ιθαγένειας: Όταν ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης, παρουσιάζεται ως «μοδίστρα»

Επειδή η πρόταση της Χρυσής Αυγής για διενέργεια δημοψηφίσματος για το ζήτημα των λαθρομεταναστών είναι «φασιστική» και κατά πως οι «δημοκράτες» λέγουν «ο λαός μας είναι πολιτικά ανώριμος για δημοψηφίσματα», οι πολιτικές δυνάμεις του εθνομηδενισμού περιορίζονται σε μια φαρσοκωμωδία την οποία αποκαλούν επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Από αυτό το φιάσκο δήθεν συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, αλλά στην πραγματικότητα επιβολής μέτρων αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το πάντοτε αντεθνικό ΚΚΕ, το οποίο έστειλε στην επιτροπή έναν από τους αρχιτραμπούκους του, τον Σ. Πουλικόγιαννη.
Για να αντιληφθεί ο καθένας την σοβαρότητα της επιτροπής, αρκεί να δει την ιδιότητα υπό την οποία ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ συμμετέχει: Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μέλος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών-Ιματισμού-Δέρματος!
Κάπως έτσι λοιπόν, ο άλλοτε πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και γνωστός τοις πάσι από τις τραμπούκικες επιθέσεις του σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα, εξελίχθηκε σε «μοδίστρα», για να δηλώσει στην επιτροπή-παρωδία πως θέση της μπολσεβίκικης συμμορίας του Περισσού είναι η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες.
Σε μια περίοδο που οι Έλληνες εργαζόμενοι πλήττονται πανταχόθεν από τα σκληρά μνημονιακά μέτρα, από την ανεργία και τις αυθαιρεσίες των καπιταλιστών και των βολεμένων μαρξιστών συνδικαλιστών, το ΚΚΕ τους ρίχνει ακόμα μία πισώπλατη μαχαιριά: ζητά την αντικατάστασή τους από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ότι ακριβώς απαιτούν και οι κεφαλαιοκράτες που καταπατούν εργασιακά δικαιώματα και καταφεύγουν σε χαμηλού κόστους λύσεις για να αυξάνουν τα κέρδη τους! ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8644151686315267536

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item