Widgets

Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 

Είμαστε Εθνικιστές. Είμαστε ό,τι φοβάται ο σαρκοβόρος Καπιταλισμός, ό,τι μπορεί να απαντήσει αποτελεσματικά και γνήσια στον αποτυχημένο, υποκριτικό σοσιαλισμό της κομμουνιστικής απάτης.  Πολεμηθήκαμε και θα πολεμηθούμε.  

Είμαστε Εθνικιστές. Δεν ζούμε με φαντάσματα του παρελθόντος, ούτε προσπαθούμε να τα αντιγράψουμε. Δεν είμαστε γραφικοί νοσταλγοί, δεν είμαστε επικριτές ή διαμαρτυρόμενοι, δεν αναζητούμε άλλοθι. Δεν μας φταίνε οι Αμερικανοί, οι Μουσουλμάνοι, οι Σιωνιστές, οι Τραπεζίτες, οι Προδότες.  

Αντιγράφω από τον ιστορικό και φιλόσοφο Dominique Venner: «Ποτέ να μην χάνετε χρόνο επικρίνοντας προδότες, δειλούς, ιδιοτελείς. Ούτε, φυσικά, θα πρέπει να τους συγχωρείτε. Απλά να τους αγνοείτε και να συνεχίζετε. Η σιωπή της περιφρόνησης».  

Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε την μεγαλοψυχία να βάζουμε στην άκρη την προσωπική πολεμική, αδικαιολόγητη, εμπαθή, μικρόψυχη, και να προχωρούμε με αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε. Όχι επειδή είδαμε μια σημαία ευκαιρίας, αλλά επειδή νιώσαμε την ράτσα μας κι ακολουθήσαμε τον δρόμο της, πέτρινο, στριφογυριστό, που περνάει από τα δύσβατα βάτα και φτάνει στις πιο ψηλές κορυφές. Γιατί αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι απείρως πιο σημαντικό από την προσωπική στρατηγική.   

Ο καθένας ας μάθει τον εαυτό του. Ας αντιληφθεί τα όριά του. Κι ας κάνει άριστα αυτό που μπορεί να κάνει για την Ελλάδα, για τον Λαό, για την Φυλή μας. Κανείς λοιπόν να μην εγκλωβίζεται στον εαυτό του που είναι τις πιο πολλές φορές ένα πολύ κακός σύμβουλος.  
Μου συζητούσε καλός και καλόπιστος αναγνώστης, πριν λίγες μέρες, πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να προβάλλει τις θέσεις της περισσότερο. Πως ο κόσμος «δεν ξέρει τι πιστεύουμε».  
Δεν θα παίξουμε εμείς το παιχνίδι των Παπαδήμων και των Στουρνάρηδων, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων που ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να κάνουν επίδειξη του πόσο δυνατοί και πόσο ανίκητοι τάχα είναι. 

Αν δεν είχαν στο χέρι τους πολιτικούς έτοιμους να τους υπηρετήσουν, να κάνουν το χρέος τους χρέος του λαού, να κάνουν τα στραβά μάτια και να νομοθετούν για λογαριασμό τους. Αν η Ελλάδα παρήγαγε ό,τι έχουν ανάγκη οι Έλληνες και επιπλέον ό,τι θέλουν, με δικούς μας επιστήμονες που σπουδάζουμε άφθονους, με δικούς μας επιχειρηματίες τίμιους και δουλευταράδες, που έχουν καρποφορήσει σε όλη την υφήλιο από την Αμερική ως την Αυστραλία, τι δύναμη θα είχαν;  Κι από την άλλη, αν λαός και εθνική ηγεσία αποφασίζαμε να ορίσουμε εμείς τι έχουμε ανάγκη ώστε να μην τους έχουμε ανάγκη, τότε πολλά θα ήσαν διαφορετικά.  

H οικονομική κρίση που αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο συζητήσεως που προωθούν πολιτικοί και ΜΜΕ δεν είναι πρόβλημα ούτε της Ελλάδας ούτε των Ελλήνων όπως θέλουν να την παραστήσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Είναι κρίση ενός συγκεκριμένου πολιτικού και οικονομικού συστήματος. Είναι αποτέλεσμα της παρά Φύσιν ζωής των ανθρώπων που τους έμαθαν να δικαιούνται αλλά όχι να προσφέρουν, να περιμένουν να λάβουν πρώτα και ύστερα να δώσουν.   

Ας μην προσποιείται λοιπόν κανείς πως δεν καταλαβαίνει. Αυτοί που προσκυνούν χρυσά μοσχάρια στην ψυχική και διανοητική τους έρημο, αυτοί που θαρρούν ότι είναι θεοί που μπορούν να υποκαταστήσουν τον Θεό, έχουν σκοπό να γκρεμίσουν το έργο του Θεού. Έχουν πρόγραμμα, σχέδιο και συνεργούς να εξαφανίσουν τους λαούς και τα έθνη, και πρώτα απ’ όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς, και πρώτα από αυτούς τους Έλληνες, δημιουργούς του Πολιτισμού, ακρίτες της Ελευθερίας απέναντι στην μάζα των δούλων της Ασίας. 

Εχθροί μας δεν είναι οι Γερμανοί, οι εξίσου και περισσότερο με τους Έλληνες παραδομένοι στην προπαγάνδα και την τρομοκρατία των διεθνών τραμπούκων. Εχθροί μας είναι οι ολετήρες των Εθνών, είναι οι παγκοσμιοποιητές, αυτοί που θέλουν να ξεριζώσουν τους ανθρώπους, και χωρίς ρίζα και ταυτότητα να τους κάνουν καταναλωτές, τροφή στο μίσος και στην απληστία τους. 

Με ή χωρίς Ευρωπαϊκή Ένωση, η επίθεση είναι βέβαιη. Ας ακονίσουμε το μυαλό μας και την θέλησή μας, ας γυαλίσουμε τους εαυτούς μας. Η μάχη τώρα αρχίζει. http://ethnikismos.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνικιστική αναγέννηση σε ολόκληρη την Ευρώπη: Σαρωτική νίκη της Lega Nord στην Ιταλία

Ενάντια στη καθεστωτική λαίλαπαΕνάντια στη καθεστωτική λαίλαπα

Για μία ακόμη-πολλοστή -φορά τα τελευταία χρόνια γίναμε μάρτυρες μιας θλιβερής σύμπραξης των συστημικών φερέφωνων ενάντια στο περήφανο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Καταχρεωμένα κανάλια και ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι τους, αριστεριστές συνδικαλιστές και κάθε λογής δήθεν κοινωνικοί φορείς-υπηρέτες πολλαπλών συμφερόντων- συνεταιρίστηκαν όπως πολλάκις στο παρελθόν εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ο βασικός λόγος αυτής της κατάπτυστης λυκο-συμμαχίας είναι απλός. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι κατηγορίες ενάντια στη 3η πολιτική δύναμη της χώρας είναι σαθρές και πολιτικά κατευθυνόμενες. Το λεγόμενο συνταγματικό τόξο λοιπόν επιστράτευσε όλες τις υπόδουλες σε αυτό εφεδρείες του προσπαθώντας έτσι να ασκήσει οποιαδήποτε μορφή πίεσης προκειμένου να πετύχει του στόχο του. Στόχος που αποσκοπεί στο να πλήξει ένα καθ όλα νόμιμο πολιτικό κόμμα-το μοναδικό προμαχώνα του ελληνικού λαού ενάντια στις ξενόδουλες τακτικές τους. Θα αποτύχουν παταγωδώς. Ξανά.

Η ακατάσχετη λασπολογία, οι συνεχείς ύβρεις, οι πορείες με την αθρόα συμμετοχή λαθρομεταναστών και τα σκηνοθετημένα επεισόδια αποτελούν κοινότοπες επαναλήψεις του καθεστωτικού γραναζιού που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει για λίγο ακόμη τα άνομα και ανήθικα κεκτημένα του. Η επικείμενη αθωωτική δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα ανοίξει ορμητικά τους ασκούς του Αιόλου προς κάθε ποταπό συκοφάντη, προς κάθε εγχώριο πιόνι των διεθνών τοκογλύφων όσο ψηλά και αν βρίσκεται αυτός στη ψευδεπίγραφη συστημική ιεραρχία.

Οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στις αρχές μας, διατρανώνουμε διαρκώς τη Πίστη στα προαιώνια Ιδανικά και στον Αρχηγό μας, πυκνώνουμε τις τάξεις μας και διάγουμε έναν έντιμο και περήφανο πολιτικό αγώνα ενάντια στα πνιγηρά δεσμά του Έθνους μας απ’ όπου κι αν προέρχονται αυτά. Μας πολεμούν όλοι λυσσαλέα. Αυτό σημαίνει ότι πάμε καλά. Αυτό σημαίνει πως είμαστε δυνατοί. Δε λυγίζουμε, θα νικήσουμε!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Νάστος

www.xryshaygh.com


Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια!


Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια!

Απεδείχθη τελικώς ότι η προεκλογική ρήση Τσίπρα «εμείς θα βαράμε τα ταμπούρλα και οι αγορές θα χορεύουν», υπήρξε αληθής κατά το ήμισυ. Πράγματι, η κυβέρνηση Τσίπρα βαρά τα ταμπούρλα, μόνο που δεν θα χορέψουν οι αγορές, αλλά οι εξαπατημένοι Έλληνες!

«Συμφωνία!», κραυγάζουν περιχαρείς οι διεθνείς τοκογλύφοι, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, τα κόμματα της σήψης και της παρακμής και τέλος οι τρομοκράτες των μικροφώνων και των στρατευμένων γραφίδων της «αντικειμενικής» ενημέρωσης. 
«Συμφωνία!», κραυγάζουν και οι δημοσκόποι κατ' εντολή της πλουτοκρατίας, παρουσιάζοντας «επιστημονικές έρευνες» οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Ελληνικός Λαός εκλιπαρεί γονυπετής για την υπογραφή Νέου Μνημονίου.

Κούγκι λοιπόν η Ελλάδα και οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες και όχι το Βερολίνο, όπως διακήρυσσε ο Καμμένος. Επί της ουσίας, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ευρέθη προ αδιεξόδου: από τη μία είχε να αντιμετωπίσει την λαϊκή οργή από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα των Μνημονίων, οπότε οι προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής ενυπήρχαν και από την άλλη την ολιγαρχία του πλούτου η οποία απαιτούσε Νέο Μνημόνιο για να διαφυλαχθούν και γιατί όχι να αυξηθούν τα προνόμια και τα βουτηγμένα στο ελληνικό αίμα κέρδη της.

Προς άρση του αδιεξόδου, προβλήθηκε το δίπολο Σύριζα-ΑΝΕΛ ως απάντηση στο Σαμαρά, ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ύστατη επιλογή του αντεθνικού Καθεστώτος απέναντι στην προέλαση της Χρυσής Αυγής. Τώρα που η σύγκλιση Σύριζα-ΑΝΕΛ με τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη και το κυριότερο ευδιάκριτη από τα λαϊκά στρώματα, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για τους υπεύθυνους των δεινών του Λαού μας.

Διότι απλούστατα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου βρίσκονται σε κοινό στρατόπεδο, το οποίο επιβλέπεται από τους διεθνείς δανειστές και στο οποίο κυματίζει η σημαία του Μνημονίου. Ποιος θα κάνει αντιπολίτευση σε ποιόν κι επιπρόσθετα, για ποιόν λόγο. Αυτό είναι το πραγματικό και αξεπέραστο εμπόδιο το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί το Καθεστώς, αφού καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί -δίκην ανακούφισης του Ελληνικού Λαού- για την επίτευξη του «έντιμου συμβιβασμού»!

Η χρήση των όρων «έντιμος συμβιβασμός», «συμφωνία», «πατριωτικό καθήκον», «σύνεση και λογική» αποτελούν τη συγκεκαλυμμένη αποτύπωση της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού στο λεξιλόγιο των ψευτοδημοκρατών που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα μας.

Καμία Αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν δύναται να λογισθεί υπό όρους συμβιβασμού, συμφωνίας, σύνεσης και λογικής. Η εξαθλίωση του Λαού μας από το 2010 και μέχρι σήμερα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το ερώτημα λοιπόν το οποίο εν τέλει ανακύπτει, είναι το κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Ελληνικός Λαός να αγωνιστεί για την Ελευθερία του.

Τα ψευτοδιλήμματα και οι αμφιβολίες ξεθωριάζουν το ίδιο γρήγορα με τις φρούδες ελπίδες που μοίρασε το Καθεστώς αναφορικά με το κίβδηλο και απατηλό όνειρο του τέλους των Μνημονίων. Όσο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας θα συκοφαντεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προκειμένου να αποτρέψει κακήν-κακώς την ραγδαία του άνοδο, τόσο θα επιτυγχάνεται το αντίθετο του προσδοκώμενου αποτέλεσμα. Και θα έρθει μια ημέρα που το ερώτημα «Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια» θα βρίσκεται στα χείλη όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, των μοναδικών θυμάτων της μνημονιακής πολιτικής δεξιών και αριστερών, φιλελεύθερων, σοσιαλδημοκρατών και μαρξιστών.

Κι όταν οι εγχώριοι λακέδες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον θα κρύβονται πίσω από τις εθνοκτόνες σημαίες της τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες Εθνικιστές θα κυματίζουν αποφασιστικά και περήφανα τα Γαλανόλευκα Λάβαρα και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να υπενθυμίζουν στους δειλούς πως «θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία». Ή διαφορετικά, η Ελευθερία της Ελληνικής Πατρίδος απαιτεί ως ικανή και αναγκαία συνθήκη την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

xa-enantion-olon
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Διόλου τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η, εσχάτως λαμβάνουσα χώρα, ακαταπόνητη προσπάθεια των μελών του ανθελληνικού τόξου για σύμπηξη συμμαχιών μεταξύ τους.Αιτία του φαινομένου είναι η άλωση του πολιτικού συστήματος από την Χρυσή Αυγή και η επακόλουθη ραγδαία απορρόφηση τμημάτων της εκλογικής ισχύος των κομμάτων όλου του πολιτικού φάσματος από μέρους της. Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου εξωθεί τους αντιπάλους του σε ανίερους λυκοφιλικούς συνασπισμούς. Συνασπισμούς οι οποίοι ως χθες φάνταζαν απίθανοι στα μάτια του,δυστυχώς ακόμα ανυποψίαστου, μέσου Έλληνα.

Στο πλαίσιο αυτό,και μόνο λίγες ημέρες μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής του μνημονίου,ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον διαβόητο Γεώργιο Παπανδρέου, επισήμως,για να συζητήσουν τα θέματα των διαπραγματεύσεων και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας,ισχυρισμός ο οποίος αυτοκαταρρίπτεται καθόσον ουδείς εκ   των δυο διαπραγματεύτηκε ή διαπραγματεύεται προς όφελος της χώρας, ενώ ούτε την πρόσδεσή μας στο ευρωπαϊκό, κατ’ ουσίαναμερικανοσιωνιστικό άρμα αμφισβήτησε ή αμφισβητεί.

Οι δυο υποτακτικοί των οργανωμένων ανθελληνικών συμφερόντων στην πραγματικότητα αντάλλαξαν απόψεις για μια ενδεχόμενη μελλοντική κυβερνητική συνεργασία τους. Η κραυγαλέα αποδοκιμασία του Γεωργίου Παπανδρέου από τον ελληνικό λαό και η ρίψη του ΚΙΔΗΣΟ στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων, αποτελούν μόνο πρόσκαιρο τεχνικό εμπόδιο,αφού οι διεργασίες εντός του ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου του και της αποχώρησης Βενιζέλου από την ηγεσία του τον Μάιο,ανοίγουν τον δρόμο για την <<επανασυγκόλληση>>των δυο αποκομμάτων. 

Η εξέλιξη αυτή πρέπει να θεωρείται βέβαια εφόσον νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά,η οποία δημοσίως έχει ταχθεί υπέρ της επανένωσης.Ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου,την παραμονή της συνάντησής του με τον Τσίπρα, χαρακτήρισε το ενδεχόμενο της <<επανενοποίησης>> απαραίτητο. Προς την κατεύθυνση αυτή δε έχει ήδη ζητήσει την στήριξη της Γεννηματά από τους παπανδρεϊκούς στην προσπάθεια της να πάρει στα χέρια της την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.Φιλοδοξεί έτσι να πετύχει την προσωπική του ολική αναφορά στο πολιτικό προσκήνιο,καθώς και να αποκτήσει ένα βαρύτατο χαρτί ενόψει της Εξεταστικής, για την οποία σημειωτέον ο Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα δείξει καμία διάθεση ρεβανσισμού για το παρελθόν.

Στον αντίποδα,ο ανεκδιήγητος Σαμαράς φέρεται έτοιμος να προτείνει τον σχηματισμό<<ευρωπαϊκού μετώπου>>,με τη συμμετοχή Νέας Δημοκρατίας,ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, εναντίον της κυβέρνησης, καθώς προβλέπει πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο,στις οποίες πιστεύει ότι κρυπτόμενος μέσα στη δική του τρόικα θα καταφέρει να συγκαλύψει την απολύτως βέβαια νέα συρρίκνωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας. Ετι περαιτέρω θα έχει κάνει ένα βήμα,με την σύμπραξη με τα κεντροαριστερά ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, προς φίμωση όσων ενδοκομματικά τον κατηγορούν για δεξιά ατζέντα. Τέλος, οραματίζεται την διάσωση του τέως κυβερνητικού του εταίρου, Βενιζέλου, ακόμα και αν ο τελευταίος δεν θα είναι πλέον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο σημείο αυτό μία απαραίτητη επισήμανση. Το ΠΟΤΑΜΙ, προς το παρόν τουλάχιστον, κωφεύει στην πρόσκληση Σαμαρά, καθώς πιστεύει ότι πλησιάζει η ώρα που θα διαταραχθεί η εύθραυστη ισορροπία του κυβερνητικού εκτρώματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τότε θα κληθεί να συμμετάσχει σε νέο κυβερνητικό σχήμα. Την πεποίθηση αυτή ενισχύουν διαρροές από σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προτιμούν τη συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ παρά με το κόμμα Καμμένου. Το γεγονός ότι τα δύο στρατόπεδα σφάζονται στην ποδιά του μπομπολικού μορφώματος,είναι αριδήλως ενδεικτικό αφενός της ποιότητας και των προθέσεων τους, αφετέρου του βαθμού διείσδυσης της διαπλοκής στο πολιτικό σύστημα.

Η έλλειψη αναφοράς στο ΚΚΕ καθόλου δεν συνεπάγεται την αθωότητα του. Απλώς,το απολίθωμα του Περισσού έχει χαράξει την δική του πορεία,με τον ίδιο πάντα ανθελληνικό προσανατολισμό. Το ΚΚΕ δεν εισέρχεται σε διαδικασία διαλόγου συμπράξεων επειδή ακριβώς φοβάται την αφύπνιση της εκλογικής του πελατείας. Εξάλλου, είναι ικανοποιημένο με την παραμονή σε ένα ποσοστό κοντά σε αυτό που έλαβε στις τελευταίες εκλογές,με μικρές διακυμάνσεις,το οποίο εξασφαλίζει χρηματοδότηση, βουλευτικά προνόμια και την δυνατότητα για επαγγελματικό εργατοπατερισμό. Οι κομμουνιστές του ΚΚΕ ήταν, είναι και θα παραμείνουν κάπηλοι των δικαίων της εργατικής τάξης.

Απομένει η Χρυσή Αυγή,η οποία όχι μόνο πορεύεται αυτόνομα,αλλά και σε δρόμο διαμετρικά αντίθετο των άλλων. Η μοναχική ατραπός της Ιδέας και της Πίστης που επέλεξε,οδηγεί στην ευθεία σύγκρουση με τους υπολοίπους και στην κατηγορηματική άρνηση της παραμικρής συνεργασίας μαζί τους με αντάλλαγμα κάποιο ξεροκόμματο κυβερνητικής εξουσίας.Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας: η Χρυσή Αυγή πολεμά μόνη εναντίον όλων,με ακλόνητη πίστη ότι,παρά το αριθμητικό μειονέκτημα,εν τέλει θα την στεφανώσει η Νίκη. http://ethnikismos.net

Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ 3-6-2015.


Το μέλλον τής Εθνικής μας Κοινότητας, η διασφάλιση τής βιωσιμότητας τής Ελληνικής Φυλής και η διατήρηση τής εθνικής μας ασφάλειας είναι η ιερότερη και σπουδαιότερη αποστολή που οφείλουμε να επιτελέσουμε. Η διατήρηση τού σφρίγους, η νιότη τού Ελληνισμού με τη νέα γέννα, η ορμή τής δημιουργικότητας, η ατσάλινη διάχυση τής δυναμικότητος και τής κυριαρχίας στα εδάφη μας και τη φύση που μάς περιβάλλει. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό μας και να απλώσουμε την ισχύ του.

Έχουν πέσει πάνω μας όλα τα θεριά τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τα βάρβαρα όρνεα για να σφίξουν γύρω από τον λαιμό μας την οικονομική και γεωπολιτική θηλιά. Μα μεγαλύτερα θεριά είναι οι εξωμότες που καμώνονται πως διαπραγματεύονται την λευτεριά μας, ταυτίζοντας τον δικό τους ολοκληρωτισμό με τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Μηχανισμοί κρατικοί και παρακρατικοί που στρέφουν απειλές ζωής με τραμπούκους ενάντια στους Εθνικιστές και φιρμάνια που βλέπουν απειλές πολιτικές ενάντια στην «δημοκρατία» τους.

Η φωνή τού ελληνικού λαού και η εκλογική επιλογή του στο όνομα τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος διά τής Χρυσής Αυγής αποτελεί προφανώς μεγαλύτερο κίνδυνο για τα νεοταξικά φερέφωνα τής αστικής δημοκρατίας από τούς τοκογλύφους και τούς διεκδικητές ελληνικής γης. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων αφήνει αδιάφορους τούς πολιτικούς μας δεσμοφύλακες που μοιράζουν αφειδώς σε «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες τα επιδόματα που στερούν από ελληνικές ψυχές, ψυχές που τις οδηγούν σε ανέχεια και βιολογικό αφανισμό. Το δε σημαδεμένο οικονομικό χρέος πολιτικάντηδων και σιωνιστών μεταφράζεται στο σακάτεμα τής παραγωγής, στην αρπαγή τού ιδρώτα και τού αίματος των Ελλήνων και στην υποταγή τής Ορθοδοξίας μας από Ισλάμ και Αντίχριστες Κάρτες τού Πολίτη.

Ακόμη και οι διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων που έχουν επιστρατευτεί για να φέρουν την νέα παγκόσμια πολεμική σύρραξη έχουν βρει προκάλυμμα μέσα από την μεθοδευμένη άνωθεν αφασία τής ελληνικής κοινωνίας. Οι Αλβανοί υπάλληλοι τού Αμερικανοσιωνισμού μάς είπαν τις προάλλες πως δεν μπορούμε να αντλήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο στο Ιόνιο και πως τα νησιά μας δεν έχουν κυριαρχική οικονομική ζώνη. Τακτική καθαρά προσαρμοσμένη στην όμοια στρατηγική τής Τουρκίας που τούς καθοδηγεί. Κι όλα αυτά όταν οι Αλβανοί προχωρούν σε χτυπήματα στα Σκόπια για την Μεγάλη Αλβανία στην οποία έχουν προσμετρήσει την ελεύθερη Ήπειρό Μας, ενώ οι Τούρκοι βλέπουν τουρκισμό στην Θράκη και μάς εποικίζουν με λαθρομεμέτηδες.

Αχαμνοί ταγοί και «σύμμαχοι» έχουν φέρει την απελπισία στον Ελληνισμό προκειμένου να μάς ψαλιδίσουν τις διεξόδους και το όραμα αναπτύξεως τής Φυλής μας. Διότι η ανάπτυξη τής Φυλής μας δεν βρίσκεται στην εφήμερη και δανεική ύλη, αλλά στην αναζωογόνηση τής φάρας μας μέσα από την κατάκτηση νέων πεδίων πολιτισμικής έκφρασης. Το ζητούμενο δεν είναι μήτε η στασιμότητα στο παρελθόν μήτε η παραχώρηση ζωτικού χώρου σε αλλογενείς και προδότες. Το μέγα ζητούμενο, ο διακαής πόθος τού Ελληνισμού και η απαράγραπτη απόφαση τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι το ανθοβόλημα των ελληνοπαίδων, η πνευματική ανωτερότητα δοσμένη σαν σκυτάλη και το άπλωμα τής γεωφυσικής μας παρουσίας που από την ενδοχώρα απλώνεται στις γεωπολιτικές μας ζώνες, αγκαλιάζοντας τις αλύτρωτες πατρίδες μας.

Περισσότερους Έλληνες με υψηλό Εθνικό Φρόνημα και ακλόνητη Ορθή Πίστη θέλουμε. Στερεή απόφαση να διαφυλάξουμε τις επάλξεις και να κρατήσουμε σφιχτά στα χέρια μας το λιθάρι που μάς περιβάλλει και το χώμα που μάς θρέφει. Έναν νεαρό και απαιτητικό Ελληνισμό που σχηματίζει με τις πράξεις του το προβάδισμα μες την οικουμένη και τειχίζει με την ατσάλινη θωριά την επέκταση και την διεισδυτικότητά του στο υδάτινο πλεονέκτημα. Τα δε ελληνόπουλα να μην είναι εγκλωβισμένα σε ξένες συνήθειες και αστικούς μικρόκοσμους, αλλά να έχουν επαφή με το φυσικό περιβάλλον τής Πατρίδος τους, με τις ασχολίες τής γης, με την ζώσα ιστορία τής Φυλής μας.

Να ποιος είναι ο πάντα Δυνατός και Νέος Ελληνισμός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Εργατικός, Κατακτητικός, Νικητής. Φιλόπονος και Πολεμικός. Περιπετειώδης που ψάχνει να ανακαλύψει νέους πόρους και χώρους δράσεως, ακόμη κι όταν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αμείλικτος και καταδικαστικός απέναντι σε όσους απειλούν Θρησκεία, Πατρίδα και Οικογένεια. Δέκα φορές σκληρός για τούς εχθρούς και διπλάσια σκληρότερος για τούς προδότες. Θυσιαστικός για τα παιδιά του με το αίμα τής καρδιάς του και πολλαπλασιαστικός τής φάρας του. Υπόδειγμα ηρωικού τρόπου ζωής και φρέσκος μέσα από την πνοή που δίδει το σχέδιο για Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή.

Η αιμάτινη σκυτάλη τής Ελληνικής Φυλής είναι ένας αστείρευτος χείμαρρος που ταυτίζεται με τον βιολογικό κύκλο τής ανθρωπότητος. Η διαιώνιση ή η οπισθοχώρηση τής ιστορίας εξαρτάται από κείνον που την γράφει.

Καιρός λοιπόν να δράξουμε στα χέρια μας τα κλειδιά τής ζωής μας. Να ανταριάσουμε και να τραντάξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα τής μίζερης ανίας μας, τής ηλίθιας προσμονής έτερων δυνάμεων. Να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η δύναμη γνώσης για τα παιδιά μας, πυρός για την ασφάλειά μας, οδοστρωτήρας εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας. Πρότυπο ζωής για τούς νέους. Όρθιος και Ανίκητος Έλλην. Σπορέας μιας καθαρής και ισχυρής Ελληνοσύνης. Ο δικός μας Ελληνισμός, ο Εθνικοκοινωνικός Ελληνισμός μας. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ακολουθείστε τις παρακαταθήκες των αγωνιστών της ΕΟΚΑ

Ήταν 1η Απριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή, όπου τα λεβεντόπαιδα του Διγενή, με τόλμη και αυτοθυσία έδειχναν σε όλους το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής, προσθέτοντας ακόμα λίγες σελίδες δόξας στα βιβλία της πλούσιας Ελληνικής ιστορίας, εκτελώντας το χρέος στην φυλή μας, που την θέλει να γεννά ήρωες, ανδρειωμένους.
Εξήντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Έλληνες της Κύπρου πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν το μέγα πανηγύρι, όπως λέει το γνωστό τραγούδι, γιατί αυτός δεν ήταν πόλεμος. Να στήσουν χορό, που ξεκινά από την Βεργίνα, περνά από τους πρόποδες του Παρθενώνα και καταλήγει στην Κύπρο. Σφιχταγκαλιάστηκαν δια μέσω των αιώνων, με τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, τον Λεωνίδα, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Αχιλλέα και τόσους άλλους, νικώντας τον ίδιο τον χάρο στα μαρμαρένια αλώνια, αψηφώντας τον θάνατο, μένοντας για πάντα ζωντανοί στις μνήμες όλων, από γενιά σε γενιά, γινόμενοι ήρωες τα αμούστακα παιδιά.
Έχουμε χρέος συναγωνιστές να κοινωνήσουμε και εμείς από το ιερό δισκοπότηρο αυτού του αγώνα και να μπούμε και εμείς σε αυτό τον χορό, ενώνοντας τα χέρια μας, ενώνοντας το παρελθόν με το μέλλον, έχοντας πάντα κατά νου το σύνθημα εκείνο που μας κατέλειπαν οι πρόγονοι μας, όπως έλεγε τότε και ο αξεπέραστος Γεώργιος Γρίβας Διγενής, «'Η ταν ή επι τας».
Έχουμε χρέος, να φυλάξουμε σαν ιερό ευαγγέλιο τα λόγια του Σταυραετού του Μαχαιρά, Γρηγόρη Αυξεντίου, που στην τελευταία επική μάχη στο κρησφύγετο του και ενώ όλα είχαν τελειώσει έλεγε στους συναγωνιστές του, με περίσσια τόλμη και ηρωισμό «Σας έμαθα να πολεμάτε σαν Έλληνες, σήμερα θα μάθετε να πεθαίνετε και σαν Έλληνες». Δυστυχώς εμείς σήμερα έχουμε καθήκον να διδάξουμε τους συμπατριώτες μας όχι μόνο να δρουν, αλλά να σκέφτονται και σαν Έλληνες.
Να πολεμήσουν τον φιλοτομαρισμό, τον εγωκεντρισμό και τον δήθεν σύγχρονο τρόπο ζωής, το Εγώ τους και να αγωνιστούν όπως πρεσβεύει η ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, για το Εμείς. Για αξίες και ιδανικά τα οποία είναι θαμμένα δυστυχώς και τα συναντά κανείς μέσα από παλαιά, όμορφα, ρομαντικά, ξεχασμένα βιβλία. Έχουμε χρέος, σε μία κοινωνία που κινεί τα πάντα το χρήμα, να σηκώσουμε ανάστημα και στις πλάτες μας τον Ελληνισμό της Κύπρου. Να αφυπνιστεί και να σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς καθοδηγούμενος από τα λόγια του Κυριάκου Μάτση «Τον αγώνα ου περί χρημάτων ποιούμεθα αλλά περί αρετής», να μην ακολουθήσουν δηλαδή τον δρόμο της ευδαιμονίας, αλλά με πειθαρχία και πίστη στον σκοπό μας να πορευτούμε εμπρός, με εγκράτεια στις απολαύσεις του πλούτου, αποδοχή του πόνου, επιδίωξη του κόπου, συναγωνιστικότητα και μετριοφροσύνη. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος, ο δρόμος της Αρετής.
Στο μονοπάτι αυτό του αγώνα συναγωνιστές, στην δική μας μάχη να σας συντροφεύουν τα λόγια του αιωνίως έφηβου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη:
Μπορεί σε κάποια μάχη γραμμένο η μοίρα να 'χει, να μη γυρίσουμε
Μα πάμε με καμάρι και λέμε όποιον πάρει, ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)Πιστοί στον αγώνα

To άρθρο αυτό, μπορεί να θεωρηθεί  ως ένας επιβαλλόμενος φόρος τιμής σε κάποιους αδελφούς συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι οποίοι πιστοί ακόμα στην ιδέα και τον σκοπό του Κινήματος αγωνίζονται αγόγγυστα για την συνέχεια ενός Κινήματος το οποίο έχει γράψει ήδη μια ιστορία ήθους και αγώνα.
Ξεκινώντας λοιπόν, με ένα ρητό, το οποίο εσχάτως θεωρείται ότι εκφράζει απόλυτα κάποιους ανυποχώρητους και αμετανόητους Εθνικιστές:  
«Όταν όλα τριγύρω καταρρέουν και όταν όλα διαφαίνονται απίστευτα τραγικά και έρμαια της συνήθειας και της λήθης, σε μια πατρίδα, η οποία κατασπαράσσεται από τα όρνεα των φαύλων και των αχρείων, τότε, φθάνει η ώρα αυτών που εκτελώντας τον όρκο της πίστης και της αφοσίωσης  προς τα ιδανικά της αξιοσύνης και της περηφάνιας των εθνών, θα ξεπροβάλλουν ξανά  από το σκοτάδι που τους είχαν ρίξει οι σφετεριστές και οι δημαγωγοί κατήγοροι τους. Αμετανόητοι πάντα, ατίθασοι και αταλάντευτοι, υπηρετώντας και όχι εξυπηρετώντας πάλι  ένα και μονό σκοπό: την συνέχεια της αιώνιας ελληνικής ύπαρξης. Την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και του ήθους των Ελλήνων ανάμεσα σε ένα κόσμο ερειπίων.»
Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, με το δίκιο του διαβάζοντας τα γραφόμενα πιο πάνω.
Εξηγώντας, που δεν είναι εύκολο να πει κάποιος τα πράγματα με το όνομα τους, ειδικά όταν αφορά κάποιους που δεν θέλουν καν να αναγνωρίζεται τι έχουν κάνει και τι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα και αυτό μόνο και μόνο γιατί πίστευαν και πιστεύουν σήμερα ακόμα πιο πολύ για τον σκοπό αυτού του Κινήματος, ένα πρέπει να ειπωθεί: το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελείται από Εκατοντάδες ευθυτενείς αγωνιστές μιας ιδέας, από εκατοντάδες αγνούς και ανιδιοτελείς πολιτικούς στρατιώτες, υποστηρικτές και φίλους, οι οποίοι καθημερινά, έχουν στην σκέψη τους και ανησυχούν, τι πρέπει να κάνουν για την πατρίδα, την κοινωνία, τους αδελφούς συμπατριώτες τους, οι οποίοι υποφέρουν και υποβάλλονται σήμερα σε σκληρές δοκιμασίες από κάποιους ιδιοτελείς, εθελόδουλους και άβουλους να επιτελέσουν το καθήκον τους προς τον λαό, το 'Εθνος και την πατρίδα τους.
Ο εθνικισμός και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως ιδέα, είναι αυτό που κάποιοι είχαν καταγράψει επιτηδείως στο μυαλό τους ως κίνδυνο για την «δημοκρατία» τους, ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που πανό από όλα ήξεραν και ξέρουν πως θα είχε πάνω από όλα και όλους το συμφέρον της πατρίδας και μόνο της πατρίδας. Δεκάδες συναγωνιστές, για αυτή την παράτολμη για άλλους ιδέα, λοιδορήθηκαν, στιγματίστηκαν, αλλά και οδηγήθηκαν σε δικαστήρια και κρατήσεις, απειλούμενοι από τους πάντες, γιατί τόλμησαν να πράξουν αυτά που οι κατήγοροι μας θεωρούσαν αχρείαστα. Κάποιοι, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της ίδιας τους της πατρίδας, γιατί αντιδρούσαν για την κατοχή της πατρίδας τους από τον Τούρκο εισβολέα. ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι, αδιαφορώντας για την ίδια την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους, τόλμησαν να έρθουν σε σύγκρουση με ένα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο ήθελε και τώρα κι αν θέλει, την υποταγή και την λήθη σε κάθε τι επιβαλλόμενο και απεχθές που συντελείτε σήμερα στην μισή μας ημικατεχόμενη πατρίδα. Κάποιοι ΕΛΑΜίτες λοιπόν τόλμησαν να είναι πρωτοπόροι σε ένα αγώνα, ο οποίος τα είχε και τα έχει όλα ακόμα. Προσωπικές επιθέσεις, πλαστές  κατηγορίες, ψυχολογικά απωθημένα ανεκπλήρωτης εμπάθειας από κάποιους «ημιτελείς» ανθρώπους, λοιδορίες και μισός από διάφορους επαγγελματίες ανθέλληνες και πληρωμένους κονδυλοφόρους της τυποκρατίας. Ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να κτίσουν καριέρα, στην δοσιλογία ενθουσιάζοντας το φιλοθεάμων κοινό, έχοντας κάποτε επίσης τις ευλογίες και την συμπαράσταση  του ίδιου του εχθρού της πατρίδας μας!
Δεν τους πέρασε όμως, δυστυχώς για αυτούς, στην απέναντι όχθη, οι μισητοί εχθροί τους, δεν λύγισαν και δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Αντίθετα δε, πλαισίωσαν και στάθηκαν φρουροί ακοίμητοι για    αυτά που πίστευαν, για αυτά που εκπροσωπούσαν. Συνεχίζοντας πρέπει και οφείλεται να αναφερθεί ακόμα κάτι: εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτούς που έχουμε αναφέρει πιο πάνω, έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους τι εστί εθνικισμός, τι εστί αγώνας για πατρίδα και τιμή, τι εστί Εθνική Αντίσταση στον σημερινό ξεπεσμό. Κάποιοι ανάμεσα μας, έχουν ήδη γράψει με την δύναμη της ψυχής τους κι ας μην την κατανοούν άλλοι γύρο, την δική τους ιστορία στο Κίνημα. Μπορεί μικρή αλλά αδαμαντίνη και ακέραια σε σύγκριση με την σημερινή μίζερη εποχή μας. Κάποιοι οι οποίοι αφανείς μεν, αλλά επαρκείς και ακμαίοι απέναντι στις σημερινές συνθήκες, έχουν μεταδώσει σε όλους μας, ακόμα πιο πολύ πίστη, ακόμα πιο πολύ δύναμη.
Σύντομα όπως συμβαίνει πάντα, πάλι και ξανά οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να κτυπούν την πόρτα μας. Αυτό πια είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τους εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Όμως, αυτή τη φορά, ένα πράγμα θα είναι σίγουρο. Αυτή την φορά θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! Αυτή την φορά το λάβαρο παραμένει ακόμα ορθό, και το βλέμμα είναι ακόμα κοφτερό και ακμαίο. Αυτή τη φορά όλοι οι Εθνικιστές, όλοι οι αγνοί και ανιδιοτελείς Έλληνες σε Κύπρο και Ελλάδα, είναι πανέτοιμοι να προχωρήσουν και πάλι μπροστά. Το μέτωπο του αγώνα είναι ήδη κατηλειμένο από τους χιλιάδες πανέτοιμους μαχητές  της πίστης και της ιδέας του Εθνικισμού, οι οποίοι έχουν ήδη σφυρηλατήσει και ατσαλώσει την πίστη και το θάρρος τους. Έχουν  περάσει τον Ρουβικώνα του σφετερισμού των ιδεών και της ανυπόφορης λήθης. Έχουν ήδη καταγάγει τα πρώτα σταδία της νίκης και απομένει η ολοκλήρωση της με την συνδρομή ακόμα πιο πολλών ανιδιοτελών Ελλήνων οι οποίοι συνειδητά πια θα επακολουθήσουν τον δρόμο τον δύσκολο μεν, αλλά τον ενάρετο και νικηφόρο στο τέλος.   
Έσσεται ήμαρ
Πέτρος Κουντουρέσιης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Ανάρτησαν μεγάλη Ελληνική σημαία στην Δένεια οι ΕΛΑΜίτες, υπό την στενή παρακολούθηση Τούρκων και ΟΗΕ


Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Οργάνωσης Λευκωσίας σε συνεργασία με την Τοπική Οργάνωση Δένειας, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρευρέθηκαν στο ακριτικό χωριό Δένεια για να αντικαταστήσουν την φθαρμένη Ελληνική σημαία που βρισκόταν στον τεράστιο ιστό της περιοχής.
Στο σημείο έσπευσαν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής για να ευχαριστήσουν τα μέλη μας για την σημαντική τους πρωτοβουλία, αλλά και  να εκφράσουν την στήριξη τους προς το Κίνημα μας.
Μετά από αρκετή δουλειά, η νέα μεγάλη Ελληνική σημαία, υψώθηκε ξανά περήφανη στον ουρανό και κοσμεί επιβλητικά το ακριτικό χωριό Δένεια. Παράλληλα, περνά και το ξεκάθαρο μήνυμα προς τους βάρβαρους εισβολείς, που για ώρες παρακολουθούσαν τις εργασίες των μελών μας, ότι τούτη η πανάρχαια Ελληνική γη ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως όση ώρα τα μέλη μας βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, από πάνω τους υπερίπτατο ελικόπτερο των Ηνωμένων Εθνών και κατέγραφε λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Όσες σημαίες και αν κατεβάσουν οι πολιτικοί μας, στην εγχώρια και διεθνή πολιτική σκακιέρα, άλλες τόσες θα υψώσουν ξανά υπερήφανες οι ΕΛΑΜίτες, γιατί και οι πέτρες το λένε, τούτη η Γη είναι Ελληνική.
11104187 466942793470414 2006138917 n 3f7b4
11149010 466942660137094 438883226 n 21665
www.elamcy.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «νόμιμες» εκλογές των κατεχομένων και το «παράνομο» ΕΛΑΜ

Η πολιτική εξαπάτηση κατά τον Αριστοτέλη και η Κύπρος του σήμερα ...«Εάν τις υποσχόμενος τι τω δήμω εξαπατήση, εισαγγελίαν είναι κατ’αυτού, καν αλώ, θανάτω ζημιούσθω».
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ Δ΄
(Εάν κάποιος υποσχόμενος κάτι στο λαό τον εξαπατήσει, ετυμηγορία να υπάρξει εναντίον του, και αν πιαστεί, με θάνατο ας καταδικαστεί.)
Στον καιρό της θεσμοθετημένης διαφθοράς και της λαϊκής εξαπάτησης, που έχει λάβει εξουσία να δώσει νομική μορφή στο άδικο και χειροπέδες στο δίκαιο, είναι απαραίτητο να ανοίξουν τα έως χθες ακόμη ερμητίκα κλεισμένα μάτια και να λειτουργήσουμε με την ψυχρή λογική της εθνικής μας αυτοσυντήρησης. Οφείλουμε στις γενιές που πέρασαν και στις γενιές που θα έρθουν να λειτουργήσουμε με τη λογική της εθνικής μας ψυχής και όχι με το πρόσκερο συμφέρον της τσέπης. Γιατί το Ελληνικό Έθνος θα βρίσκεται πάντα εδώ να μας προσφέρει στέγη και στοργή όταν το συμφέρον, έχοντας καταβροχθίσει το Έθνος, θα έχει αλλάξει στέγη.
Το αίτιο της συμφοράς μας είναι απλό και διακρίνεται από τη φύση του. Το συμφέρον της τσέπης δεν κάνει ποτέ παρέα με την ηθική και τον πατριωτισμό του Έλληνα, γιατί δεν είναι παιδί της σχέσης αυτής και δεν αποτελεί στοιχείο της ελληνικής φιλοσοφικής στάσης ζωής. Η λάμψη του χρυσού και της Έλληνικής Ηθικής δεν μπορούν να σταθούν στο ίδιο ύψος επάνω στην κοινωνική ζυγαριά, διότι για τον λαό μας προηγείται η Παιδεία και η Αρετή και έπεται η Ύλη. Ο Έλληνας της Κύπρου πρέπει πάνω από όλα να είναι Άνθρωπος, χρήσιμος Πολίτης και μάχιμος Οπλίτης. Να περάσει όλα τα σχολεία της ζωής, να αγαπήσει τον φυλετικό αδελφό, να καταγράψει υψηλές επιδόσεις Πατριωτισμού και μετά να λάβει τις υλικές απολαύσεις που του αναλογούν.
Η εξαπάτηση του πολίτη και η κλοπή δημόσιας περιουσίας δεν είναι κακοπλασίες πολιτειακές, που συναντά πρώτη φορά στη ζωή του ο Κύπριος. Τις έχουμε βρει πολλές φορές μπροστά μας. Ακόμα και σε περιστάσεις εθνικού κινδύνου. Το προβάδισμα της ανήθικης συναλλαγής είναι άλλωστε η καλύτερη και ασφαλέστερη ύλη της διαφθοράς, που μπορεί να πατήσει πάνω στον πόνο της φτώχειας και την σκλαβιά της Πατρίδος. Γιατί θα πρέπει να το γνωρίζουμε άπαντες. Ο πολίτης που κυνηγάει ξένους θησαύρους και υλιστικούς παραδείσους δεν πρόκειται ποτέ να εκτιμήσει το θησαύρο της πατρίδος του. Ή εκείνος θα απομακρυνθεί ή η Πατρίς θα κινδυνεύσει ανεπανόρθωτα. Και αν είναι Ταγός, τότε το ανεπανόρθωτο συνεπάγεται τον θάνατο της Φυλής.
Η διαφόρα του παρόντος παρακμάζοντος κυπριακού Ελληνισμού με τον Αριστοτελικό Ελληνισμό παλαιότερων ένδοξων χρόνων είναι ότι η πολιτική εξαπάτηση παλαιότερα διωκόταν, ενώ στους έσχατους βρώμικους και νεοταξικούς χρόνους έχει θρονιαστεί στην εξουσία της Κύπρου και τους θεσμούς της. Παλαιότερα οι Έλληνες μάχονταν ακόμη και στην καθημερινότητά τους με μυριάδες προβλημάτων ή με μυριάδες εχθρούς στο Πεδίο της Τιμής για τη δόξα, φτάνοντας σε επιτεύγματα και νίκες Ελληνικές.
Στους έσχατους χρόνους η ακατάσχετη και απραγματοποίητη πολιτικολογία, η ενσυνείδητη καλλιέργεια ψεύτικων υποσχέσεων, η συνδιαλλαγή του πολιτικού άρχοντα με τους λίγους και τους ανθέλληνες, σε βάρος των Κυπρίων, και η παράδοση της Κύπρου στα χέρια των εχθρών της θεωρείται πολιτικά ορθή. Στα χρόνια της εθνικής πολιτικής ορθότητας και του σπουδαίου Έλληνα Φιλόσοφου Αριστοτέλη τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Οι πολιτικοί απατεώνες και οι εθνοπροδότες δεν ολοκλήρωναν το εξουσιαστικό τους ταξίδι. Φρόντιζαν για αυτό οι ίδιοι οι Νόμοι της Πολιτείας που τιμωρούσαν τους παραβάτες παραδειγματικά. Ο σπόρος του κακού ξεριζωνόταν και η πολιτικάντικη σοδειά του δεν απλωνόταν.
Λέει λοιπόν ο Αριστοτέλης για την πολιτική εξαπάτηση: « Εάν τις υποσχόμενος τι τω δήμω εξαπατήση, εισαγγελίαν είναι κατ’αυτου, καν αλώ, θανάτω ζημιούσθω.» Μας λέει δηλαδή ο μεγάλος μας φιλόσοφος ότι όποιος πολιτικός εξαπατήσει το λαό μς ψευδείς υποσχέσεις, οδηγείται στην εισαγγελία. Και αν αποδειχθεί ένοχος του αδικήματος για το οποίο κατηγορείται, τότε αυτός κρίνεται επικίνδυνος και περιττός. Λαμβάνει δηλαδή την ποινή του θανάτου. Βεβαίως ο Αριστοτέλης είχε ένα θανάσιμο «κουσούρι» για την εποχή μας, την εποχή του δοσιλογισμού. Δεν ήταν δημοκρατικός. Για να ακριβολογούμε , δεν ήταν δημοκρατικός με τη σημερινή έννοια του όρου. Δεν ήταν εκφραστής και οπαδός του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά ήταν θερμός εκφραστής και οπαδός της πλατιάς λαϊκής έκφρασης που είναι το άθροισμα της ευθυκρισίας, της ικανότητος και του πατριωτισμού.
Ο Αριστοτέλης ήταν εκπρόσωπος της Πολιτείας των Αρίστων Ελλήνων, που στηρίζεται στην Ηθική του Εθνικού Φρονήματος και της Κοινωνικής Αξιοκρατίας. Στην κοινωνική συνοχή των Ελλήνων που αγαπούν την Πατρίδα και τον λαό τους και απεχθάνονται τους επιρρεπείς στην κοινωνική εκτροπή και τον εθνομηδενισμό.
Αυτή ακριβώς είναι η Κύπρος που επιδιώκουν οι Ελληνόψυχοι. Μια ισχυρή Πατρίς που θα στηρίζεται στην εργασία των ικανότερων παιδιών της μέσα από μια κοινωνία δικαίου. Και αυτή η Πατρίς δεν μπορεί ούτε να συναγελάζεται ούτε καν να μοιράζεται την ίδια γη με ανθρώπους που δεν αγαπούν τον τόπο μας.
Κυπριανός Γονατάς
http://elamcy.com

Η Εθνική μου ΑφύπνισηΗ Εθνική μου Αφύπνιση

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".

Η φιλελεύθερη Δεξιά και η μαρξιστική Αριστερά συντηρούν το υπάρχον διεφθαρμένο, αντεθνικό Καθεστώς, μέσω μιας επίπλαστης και ψευδεπίγραφης σύγκρουσης, η οποία περιορίζεται αποκλειστικά στον οικονομικό τομέα. Επίκεντρο της υποτιθέμενης σύγκρουσης το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο, για το οποίο οι μαρξιστές κατηγορούν τους φιλελεύθερους.

Ο σχηματισμός της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αποτελεί εξέλιξη ιδανική για τον Ελληνικό Λαό. Ιδανική όχι βεβαίως διότι θα προσφέρει την οιαδήποτε λύση επί μέρους ή εν συνόλω στο Ελληνικό Πρόβλημα, αλλά επειδή θα συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτική αφύπνιση των συμπατριωτών μας, οι οποίοι και διαβιούν στην πλάνη της «ελπίδας που έρχεται». Κυρίως όμως, θα καταδείξει αφενός την αδυναμία της μαρξιστικής ιδεοληψίας να δώσει πρακτικές λύσεις και αφετέρου την ταύτισή της με το φιλελευθερισμό στην συντριπτική πλειοψηφία των ζητημάτων που αφορούν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. 

Η αναπόφευκτη υπογραφή του Νέου Μνημονίου και η συνεπακόλουθη λήψη νέων, σκληρών φορολογικών μέτρων, θα αποτελέσει απλώς το κερασάκι στην τούρτα της συνειδητής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή συντελείται από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα.

Στο σημείο τούτο, δέον όπως υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:
α) μόλις στα μέσα της δεκαετίας του 2000, κατανόησε η πλειοψηφία των Ελλήνων τον μείζονα κίνδυνο της μαζικής και ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών, για την οποία η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε από τα μέσα του 1990!

β) η ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ το 2010, υπήρξε η αιτία για να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες ότι η είσοδος της χώρας στην ευρωζώνη σήμανε την αρχή του τέλους της ελληνικής οικονομίας, γεγονός το οποίο είχε έγκαιρα επισημάνει η Χρυσή Αυγή, τασσόμενη κάθετα εναντίον αυτής.

Κατά συνέπεια, αργά μεν αναπόφευκτα δε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαιώνεται σε όλες τις πολιτικές του θέσεις επί των κρισιμότερων για την Πατρίδα ζητημάτων.
Δεν πουλά πατριωτισμό προς άγραν ψήφων, όπως μονίμως πράττει προεκλογικά η μασονοδεξιά, ούτε όμως και κίβδηλη κοινωνική αλληλεγγύη όπως πράττουν οι λακέδες της διεθνιστικής Αριστεράς.

Πολύ περισσότερο όμως, η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει αντίθεση, αλλά θέση. Δεν πορεύεται καιροσκοπικά, διαμορφώνοντας πολιτικό πρόγραμμα υπό το πρίσμα της ψηφοθηρίας, αλλά προσαρμόζοντας τις πολιτικές προτάσεις πάνω στον ακλόνητο άξονα της Ιδεολογίας. Και ο ιδεολογικός πυλώνας, θεμέλιο της πολιτικής των πραγμάτων θεώρησης, της Χρυσής Αυγής ακούει στο όνομα Λαϊκός Εθνικισμός.

Για την Πατρίδα και το Λαό!

Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε ακράδαντα και αδιαπραγμάτευτα στην φυλετική και ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού, από τα κατάβαθα της αρχαιότητας μέχρι και τις μέρες μας. Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε στον Ελληνικό Λαό ως γενεσιουργό αιτία ενός υπέρλαμπρου Πολιτισμού, στον Ελληνικό Λαό ως εκπολιτιστή και θεμελιωτή του Δυτικού Κόσμου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ως πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός Κράτους Εθνικού, ενός Κράτους το οποίο θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και θα προασπίζεται τα δίκαιά του.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεπώς, δεν εξυπηρετεί τη συντήρηση ενός -από κάθε άποψη- αντεθνικού Κράτους, του οποίου κάθε ενέργεια αποβλέπει στην κερδοσκοπία της εγχώριας και της διεθνούς πλουτοκρατίας εις βάρος ενός εξαθλιωμένου Λαού, μήτε όμως στοχεύει στη διατήρηση των προνομίων της μεταπολιτευτικής, αριστερίστικης κάστας των κρατικοδίαιτων νεόπλουτων.

Οι Εργάτες, οι Αγρότες και προπαντός η Νεολαία, αποτελούν πάντοτε την κινητήριο δύναμη κάθε επαναστατικής κίνησης η οποία τολμά να αμφισβητεί την καθεστηκυία τάξη. Ως εκ τούτου, ο Λαϊκός Εθνικισμός, είτε το παραδέχονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είτε όχι, είναι η Ιδεολογία του Μέλλοντος και κατ' επέκταση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο Πολιτικός εκείνος Οργανισμός που νομοτελειακά θα κυριαρχήσει.

Καμία όμως Νίκη δεν χαρίζεται απλόχερα, μήτε οι υπεύθυνοι των δεινών του Λαού μας θα εγκαταλείψουν πρόθυμα τα προκλητικά τους προνόμια. Η μαζική συστράτευση υπό τις Σημαίες του επαναστατικού μας Λαϊκού Εθνικισμού συνιστά και τον καταλύτη των επερχόμενων εξελίξεων. Ο χρονικός ορίζοντας της εθνικής και κοινωνικής αφύπνισης του Ελληνικού Λαού (της συνειδητοποίησης δηλαδή του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους), καθορίζει μοιραία και το τέλος της δουλείας των τόκων και συνάμα την απαρχή της πραγματικής Εθνικής μας Ελευθερίας.

Ευάγγελος Καρακώστας

Έμμεση παραδοχή της "Αυγής"... "Η Νεολαία μας είναι υπερεθνικιστική"


Γράφει ο Αινείας

"Δεν αγωνιστήκαμε γιατί είχαμε τη Νεολαία μαζί μας, αλλά Αγωνιστήκαμε για το Μέλλον και η Νεολαία μας ακολούθησε".


Πηγή κάθε αλλαγής, φορέας κάθε νέας εξέλιξης είναι η Νεολαία. Είναι η απρόβλεπτη, η μυστικιστική δύναμη που μπορεί να μεταβάλει τα πάντα και να ανανεώσει.
Για αυτόν που δεν την ελέγχει είναι ο μεγαλύτερος τρόμος, και για όσους την έχουν στο πλάι τους η μεγαλύτερη απόδειξη της Νίκης που έρχεται.

Στην Ελλάδα η Νεολαία έχει συνειδητά επιλέξει τη Χρυσή Αυγή να την κατηχήσει στην Ιδεολογία του Έθνους και να την μπολιάσει με τα Ιδανικά που εκπορεύονται από ....
την Αγάπη για την Πατρίδα, τους Ήρωες και τις παραδόσεις.
Το απέδειξαν πλείστες εκλογικές αναμετρήσεις και αναλύσεις των έντρομων πολιτικάντηδων και δημοσιολόγων όταν κατέληγαν με τρεμάμενη φωνή:
"Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στη Νεολαία".

Αυτό το συμπέρασμα οδήγησε σε μια απίστευτη προπαγάνδα σε όλες τις εστίες που μένει η Νεολαία μας. Σε Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Πανεπιστήμια με την πλήρη σύμπνοια των δασκάλων, πολιτείας και σχολικών εγχειριδίων ξεκίνησε ο ορυμαγδός για να χαθεί η ταυτότητα του Έλληνα. Ωστόσο απέτυχαν γιατί τα λάβαρα του Έθνους είχαν σηκωθεί από τους Πιστούς, που δε λυγίζουν ούτε με σφαίρες - βόμβες - φυλακές, και θύμιζαν στους νέους το αρχέγονο πρότυπό τους.

Η "Αυγή" λοιπόν - η επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - κάνει και αυτή τον άοκνο αγώνα της να ξεφύγει από τα "κακά πρότυπα" η Νεολαία μας και έτσι διαφημίζει ακόμη και εκδηλώσεις που έμμεσα παραδέχονται το αυτονόητο.

Η Νέα Ελλάδα ανήκει στη Νεολαία και η Νεολαία ανήκει στη Χρυσή Αυγή.


Ο τίτλος της ομιλίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο τα λέει όλα:

"Η Χρυσή Αυγή και οι νεαροί υποστηρικτές της: Υπερεθνικισμός και κοινωνικοπολιτικός αυταρχισμός στην εποχή της κρίσης".

Υ.Γ.
Εκτός όλων των άλλων οι εχθροί των Εθνών διεξάγουν και έναν ατελέσφορο αγώνα καθώς όπως έχει πει και ο Χρήστος Παππάς "Ο Εθνικισμός είναι η νιότη όλου του Κόσμου" με βάση την Αριστοτελική θεώρηση των πραγμάτων η "Νεότητα θα φέρνει πάντα την Υπέροχη Νίκη".


Υ.Γ.
Ζήτω η Νίκη, Νέοι και Νέες του Έθνους μας.


http://paspartoy.blogspot.com

Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗ
ΑΘΗΝΑ 1-6-2015.

Η ζωή τού Έλληνα είναι μια ατελείωτη προσφορά, μια θυσιαστική πορεία προς την φυλετική κοινότητα δίχως όρια και συμβατότητες. Ο Έλληνας είναι εργάτης τής κοινωνίας και φρουρός τού έθνους του, φύση και θέσει Εθνικοκοινωνιστής. Έχει γεννηθεί με προορισμό να εξελίξει την κληρονομιά που παρέλαβε σε ψυχές και έργα ωραιότητας μέσα στα πλαίσια τής ελευθερίας και τής ταυτότητάς του στο έθνος, στη θρησκεία και την οικογένειά του.

Στην καρδιά τού Εθνικοκοινωνιστή δεν χωρά το μίσος διότι έχει θρονιαστεί μέσα του η αγάπη για τα περασμένα και τα τωρινά, για κείνους που μάς ανέστησαν και για κείνους που μάς κοιτούν με στοργή. Θέλει την ευτυχία των ανθρώπων στον τόπο με τον οποίο τούς δένει ισόβια ο ακατάλυτος δεσμός τού αίματος. Τιμά τα προσκυνήματα και λαμβάνει την ευλογία τού Θεού ώστε να βαστήξει αυτά ακατάλυτα. Και προμαχεί υπέρ τής βιώσιμης ειρήνης που περνάει μέσα από την πολεμική ετοιμότητα, την πολεμική αρετή και την πλήρη ελληνικότητα των ιστορικών εδαφών τού Έθνους μας.

Ο Εθνικοκοινωνιστής δεν μοιράζεται με κανέναν διεθνιστή τα δικαιώματα τού Έλληνα σε κοινωνία και εργασία. Ο Εθνικοκοινωνιστής δεν μοιράζεται με κανέναν ξένο την ιστορία και την εδαφική κυριαρχία τού Ελληνισμού. Η κοινωνική ένταξη και η παραγωγική διαδικασία, η ιθαγένεια και η εργασία, η πρόσβαση στους θεσμούς τής παιδείας και τής υγείας, η διαμόρφωση και ο έλεγχος τής κοινωνίας είναι απαράγραπτα δίκαια στα οποία προνόμιο ιδεολογικής υπεροχής έχει ο Έλληνας που προέρχεται από τα σπλάχνα τής κοινωνίας, που δίδει ιδρώτα και αίμα υπέρ τής Φυλής του. Κι αυτός είναι ο Εθνικοκοινωνιστής.

Μα και η ιστορία δεν είναι ένα σύνολο από άψυχες και στατικές γραφές. Η Ελληνική Ιστορία είναι η φυλετική μας ψυχή, είναι το εικονοστάσι τού Ελληνισμού και ο φάρος που μάς δείχνει το δρόμο προς το καθήκον τής αποδόσεως στο Ελληνικό Έθνος των σωστών του διαστάσεων. Η μνημοσύνη και η αποστολή, ζωντανή απόδοση των τιμών στους ήρωες και τροχιοδείκτης για την διαιώνιση τού ηρωικού τρόπου ζωής πως το αίμα είναι εκείνο που προπορεύεται ώστε να υπάρξει χώρος για τις προσευχές των πιστών και το μελάνι των σοφών.

Δεν υπάρχουν για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές χαμένες πατρίδες αλλά αλησμόνητες πατρίδες που ο σηκωμός για τον λυτρωμό τους θα λύσει και τα δικά μας δεσμά. Ο ατομικός τρόπος ζωής δεν υφίσταται για τούς Έλληνες. Είναι ολότελα ξένος και αποπνικτικός. Τα προβλήματα και τα αιτήματα Έθνους και κοινωνίας αντιμετωπίζονται από τις εγγενείς και συσπειρωμένες δυνάμεις τής Φυλής. Οι αναπτυξιακές δράσεις και η ασφάλεια τής Εθνικής Κοινότητας δεν χαρίζονται. Αποκτώνται και κατακτώνται από τούς ανώτερους λαούς, από τούς κυρίαρχους λαούς όπως είναι ο Αληθινός Έλλην.

Όποιος δίδει έδαφος συνομιλίας και χώρο ύπαρξης σε ξένους τυχοδιώκτες, φροντίζει να σπείρει το ζιζάνιο τής διχόνοιας πως τάχα τα υλικά αντίδωρα και η πτώση των συνόρων λυτρώνουν. Η αλήθεια είναι ότι το στενό συμφέρον κλείνει τα μάτια από την συμφορά που χτυπάει τις πόρτες και αλλοτριώνει το αίσθημα τής εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όταν στα βόρεια και τα ανατολικά μας σύνορα σηκώνεται ο αγέρας τού πολέμου από εκείνους που στάλθηκαν εκεί ως τοποτηρητές τού αμερικανοσιωνισμού, τότε το άνοιγμα των συνόρων δεν είναι ανθρωπισμός, αλλά προδοσία. Αυτό συμβαίνει με τις προστριβές Αλβανών και Σκοπιανών. Αυτό συμβαίνει με την προκλητικότητα των Τούρκων που διεκδικούν νησιά μας και την ίδια στιγμή αμφισβητούν το δικαίωμα τής Ελλάδος να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στη Σαμοθράκη. Αλλά οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες δίδουν οικονομικό και μνημονιακό έδαφος στον παγκοσμιοποιητή εμποράκο των εθνών που κουβαλά την πολεμική φωτιά στα εδάφη μας.

Τούς κανόνες τής εθνικής και κοινωνικής ζωής τούς γράφει η ελευθερία και όχι η ελευθεριότητα, το ήθος κι όχι η ανηθικότητα, η ακατάλυτη σχέση τού συναισθήματος και τής δύναμης χάριν τής διαιωνίσεως τής Φυλής και τού σχηματισμού τής καλύτερης γενιάς Ελλήνων. Και η καλύτερη γενιά Ελλήνων είναι αυτή που διατηρεί την καθαρότητα στο αίμα και την ψυχή, την στιβαρότητα στο πνεύμα και το σώμα, την Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα, την απαιτητικότητα για την πολιτική επιρροή και την στρατιωτική νίκη τής Μεγάλης Ελλάδος.

Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια είναι οι θεμέλιοι λίθοι τού Ελληνισμού και τού Εθνικοκοινωνισμού μας. Έτσι λοιπόν το οικοδόμημα το γερό και ακλόνητο ξεκινά από την σωστή και πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Ξεκινάει από την γνώση τής φάρας που μάς κορφολόγησε στο δέντρο τής Φυλής. Από τον σεβασμό στους πρεσβύτερους, από τις ιστορίες που μάς μεγάλωσαν, από τον πόθο να φτιάξουμε δικές μας γερές και ελληνικές οικογένειες. Από την γραφή τής δικής μας ιστορίας και το δόσιμο τής αιμάτινης σκυτάλης στα γεννήματά μας.

Από την αγκάλη τής οικογένειας βγαίνουν οι μανάδες και οι σύζυγοι τής νέας γέννας και οι εργάτες και οι πολεμιστές τής Φυλής. Από τα ελληνικά σχολειά βγαίνουν φλογισμένες ελληνικές καρδιές. Από τα στρατόπεδα βγαίνουν οι σημαιοφόροι τής Ελλάδος και απελευθερωτές των εδαφών τής Αυτοκρατορίας μας που περνάει από την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο και την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και φτάνει στον Μαρτυρικό Πόντο Μας. Στο πλευρό κάθε Έλληνα, υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Αυτός είναι ο βίος τού Εθνικοκοινωνιστή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.comΗ καρδιά της Ελλάδας, η καρδιά μαςΗ καρδιά της Ελλάδας, η καρδιά μας

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Για λίγες μέρες, την περασμένη εβδομάδα, βρεθήκαμε ο ένας από τους δυο αρχισυντάκτες του ΕΜΠΡΟΣ, Παναγιώτης Παναγόπουλος, και εγώ, στην Πελοπόννησο. Όχι σε όλη την Πελοπόννησο, σε τρεις νομούς, με την υπόσχεση να επισκεφθούμε στο άμεσο μέλλον όσους δεν χώρεσαν σε αυτό το ταξίδι. Μακάρι και άλλες άκρες της Πατρίδας μας. Δεν έχει άλλωστε σημασία το πόσα μέρη θα επισκεφθείς αλλά το τι γωνιές ξεχασμένες της ψυχής σου μπορεί να φωτίσει το ταξίδι, τι σημαίνει κάθε τόπος, κάθε γνωριμία, κάθε ή περίπου κάθε κουβέντα που ανταλλάσσεται με ειλικρίνεια και καθαρή καρδιά.

Πώς το καταλαβαίνει κανείς αν οι προθέσεις είναι καλές; Αυτό είναι δουλειά και εμπειρία μιας ζωής. Πώς διαλέγει κανείς τι να κρατήσει; Αυτό το κάνει μόνος του ο νους και η καρδιά. Καμιά φορά και το χαρτί και το μολύβι, όσο μπορεί να προλάβει την σκέψη. Η δουλειά μας για το ΕΜΠΡΟΣ, μας φέρνει σε επαφή με δεκάδες Έλληνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που με τις επιστολές, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά τους, μοιράζονται μαζί μας τις γνώμες τους, τις αγωνίες και τις ιδέες τους, κάποιοι και τα γραφτά τους. Κι εμείς από την πλευρά μας, παίρνουμε πληροφορίες και ειδήσεις, τις διασταυρώνουμε, τις ιεραρχούμε και τις αξιοποιούμε. Το ταξίδι μας στην Πελοπόννησο, επεφύλασσε στιγμές που μείναμε άφωνοι, άλλες που σταμάτησαν ή μας πήγαν πίσω στο χρόνο, κι άλλες που φωνάξαμε με όλη μας την καρδιά «Εμπρός!».

Πόσες φορές μένουμε εκστατικοί μπροστά σε τοπία εντυπωσιακά, που γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά με το ρετούς των σύγχρονων ηλεκτρονικών παρεμβάσεων. Πόσες φορές παγιδευόμαστε από έξυπνες φράσεις που επιδεικνύουν την πολυπραγμοσύνη του γράφοντος. Δεν είναι κακό. Είναι ανθρώπινο, δίνει κίνητρο και μέτρο για το τι είναι η αλήθεια του καθενός μας. Στην δική μου κλίμακα αξιολόγησης, το μέτρο είναι η ειλικρίνεια ενός οπωρώνα, ενός αμπελιού, ενός χωμάτινου δρόμου που διασχίζει τα χωράφια. Είναι οι λίγες κουβέντες ενός ανθρώπου που εμπιστεύομαι που με κάνουν να μιλώ λιγότερο ακόμα και να σκέφτομαι πιο εντατικά. Είναι το μεγαλείο αυτών που σκύβουν πάνω από έναν τόπο και τον κάνουν δικό τους, ξέροντας ότι θα χρειαστεί να ξεχερσώσουν και να ξανασπείρουν πάλι και πάλι, χωρίς να βαριούνται, χωρίς να βαρυγκομούν, χωρίς να ζητούν αποδείξεις προκαταβολικά για το αποτέλεσμα.

Αυτοί κάνουν αυτό που προστάζει η ζωή, ανελέητη, εγωίστρια, πλουσιοπάροχη ζωοδότρα σαν την γη. Ναι, τους θαυμάζω τους ανθρώπους της γης, κι αν χρειαζόμουν ένα πανεπιστήμιο να τελειώσω ακόμα θα έλεγα πως η επίσκεψή μας ήταν σεμινάριο. Αν σήμερα χρειαζόμαστε ένα αζιμούθιο ως άτομα και ως λαός, τότε ο κώδικας βρίσκεται εκεί, στην γη μας, και περιμένει. Τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω και να σκεφτώ περισσότερο από τα σκαμμένα από τον ήλιο και την δουλειά χέρια ενός γέροντα της υπαίθρου. Τίποτε πιο σοφό από την ήρεμη κατασταλαγμένη γνώση που κανένας πολιτικός και κανένα πανεπιστήμιο δεν μπορεί να προσφέρει. Τίποτε δεν μπορεί να με κάνει πιο ταπεινή από το μεγαλείο των ανθρώπων που έδωσαν αγώνες για τις Ιδέες τους, που κυνηγήθηκαν από τα άγρια σκυλιά της εξουσίας, που έμειναν να θησαυρίζουν τίποτα από όσα μετρούν οι ποντικοί της εξουσίας, ούτε καν τα μυρμήγκια της πανεπιστημοσύνης, αλλά στιγμές αγώνα, μάχες και πληγές.

Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο μέτρο από την ματιά τους που ανοίγει σαν παράθυρο την γνώση: Ναι, αυτή είναι η ζωή, μια μάχη, μια σημαία, μια γη. www.xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 4073747270386005531

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item