Widgets

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Κρατηθείτε ΟΡΘΙΟΙ και ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας!

Άρθρο του Χρήστου Παππά, από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
«… Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών». 
Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών. 
Από Σεπτεμβρίου 2013 υποστήκαμε μια μαζική και συντονισμένη επίθεση από το εγχώριο κέντρο των προσκυνημένων και υπευθύνων της δυστυχίας του λαού μας. Επίθεση αήθη και πρωτοφανή, στηριγμένη σε ανύπαρκτα στοιχεία. Κοινή ομολογία, ακόμη και των πολιτικών μας αντιπάλων, δικαστικών ή μη, είναι ότι η ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία «φούσκα». Με την δικογραφία αυτή, με την σκευωρία αυτή, νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη για 18 μήνες στην φυλακή, και άλλοι συνεχίζουν και σήμερα να παραμένουν σε αυτή. Με τις γνωστές παρεμβάσεις Σαμαρά στο ρόλο του αρχισκευωρού και συντονιστή και με την βοήθεια αθλίων ανθρωπαρίων συνεργατών του, υπουργών, συμβούλων, κ.λ.π., και δυστυχώς με την συνεργασία και συγκατάβαση επιόρκων δικαστικών λειτουργών, συνετελέσθη ένα ακόμη έγκλημα κατά του Λαού, της Ιστορίας, και της Δημοκρατίας εν τέλει, που τόσο υποτίθεται ότι αγαπούν και υπερασπίζουν.  Με αυτό που ονομάζεται πλέον επίσημα και από όλους «πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής», νόμισαν ότι θα μας περιορίσουν εκλογικά στο 2% και ότι θα υποτάξουν την λαϊκή βούληση και το εθνικιστικό φρόνημα του λαού μας. Πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν θριαμβικά. Ο μνημονιακός εσμός των πολιτικών αντιπάλων μας και εχθρών του Λαού, κάθε αποχρώσεως, όλοι αυτοί οι Φιλελεύθεροι, Μπολσεβίκοι, ψευδοσοσιαλιστές, «ηρακλειδείς του Συντάγματος» και αρχιμάστορες της αρπαχτής, δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν τι σημαίνει Πίστη και Τιμή. Δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει Φιλοπατρία , τι σημαίνει Πειθαρχία και Πίστη στα κελεύσματα των Προγόνων  
"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν". (Πλάτων: Κρίτων, 51β). 
Απόψεις για αυτούς παρωχημένες και ενάντιες στο πνεύμα της Νέας Εποχής που προσπαθούν να επιβάλλουν από κοινού με τους παγκόσμιους επικυρίαρχους, σε όλους τους λαούς. Ξαφνιάστηκαν όλοι αυτοί οι λάτρεις της Νέας Εποχής, οι οραματιστές μιας νέας κοινωνίας όπου οι άνθρωποι και οι λαοί από ελεύθερα όντα μεταβάλλονται σε καταναλωτικοί μαζάνθρωποι, σε εύπλαστο κιμά όπως προφητικά είχε πει και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ξαφνιάστηκαν με το κίνημα της αφύπνισης και αντίστασης των Ελλήνων που φέρει το όνομα Χρυσή Αυγή. Μη έχοντας πολιτικά επιχειρήματα, μη δυνάμενοι να μας αντιμετωπίσουν με πολιτικό λόγο, μας αντιμετώπισαν και μας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο αυτό. Ο πολιτικός λόγος τους μεταβάλλεται σε ψευδονομικό λόγο. Αυτός είναι και ο βρώμικος πόλεμός τους. Πόλεμο που συνεχίζουν με την βοήθεια των βρωμερών κυκλωμάτων κάθε φύσεως ρουφιάνων των Μυστικών Υπηρεσιών οι οποίοι όπως επεχείρησαν στο παρελθόν έτσι επιχειρούν και τώρα εκμεταλλευόμενοι ανθρώπινες αδυναμίες και καταστάσεις να αποδυναμώσουν και να πλήξουν το Κίνημά μας. Και σε αυτόν τον πόλεμο , και σε αυτήν την πρόκληση θα απαντήσουμε δυναμικά. Όπως αντέξαμε και αντέξατε όλον αυτόν τον καιρό, όπως  κρατηθήκατε και κρατιέστε όρθιοι, περήφανοι και δυνατοί μέσα από το ανθελληνικό πογκρόμ των τελευταίων  ετών.  Μέσα από δολοφονίες,διώξεις και ατελείωτη λάσπη. Κρατήσατε από την μια ψηλά την Σημαία και από την άλλη την Τιμή και αξιοπρέπεια της Ιδέας μας και της Πατρίδας.  
Σήμερα πλέον καλείσθε όχι μόνο να στηρίζετε και να ψηφίζετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μα και να θεμελιώσετε μαζί μας την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. 
Την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της Ελευθερίας.  Συσπειρωμένοι, πιστοί και δυνατοί κάτω από την Ιερή Γαλανόλευκη και τα τιμημένα λάβαρα με τον Ελληνικό μαίανδρο, απομονώνοντας τους δειλούς, τους ριψάσπιδες, τους μεμψίμοιρους, τους «κουρασμένους» και όλους  τους «δήθεν». Τους «δήθεν» υπερεπαναστάτες κρυμμένους στην ανωνυμία τους και στο χάος και λαβύρινθο του διαδικτύου, όλους αυτούς που θα εγκαταλείψουν τον αγώνα στην πρώτη δυσκολία. 
Πείτε ΟΧΙ στην «μικρή και έντιμο Ελλάδα». 
Πείτε ΟΧΙ στο σημερινό θλιβερό προτεκτοράτο των ασπόνδυλων πολιτικών αρχηγών.
ΟΧΙ στην ξενοκρατία και την υποταγή.
ΟΧΙ στο εθνοκτόνο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας.
ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και την οικονομική ολιγαρχία.
ΟΧΙ στην τυραννία των τραπεζών και των πολυεθνικών.
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων
ΟΧΙ στο νέο σχέδιο Ανάν
ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και τον εκτουρκισμό.
ΟΧΙ στην ξενική εισβολή.
ΟΧΙ στην «ελληνοποίηση» των βαρβάρων και εισβολέων.
ΟΧΙ στην αθεΐα, τον αφελληνισμό και την ηδονοκρατία όπου «όλα επιτρέπονται».  
Ο αγώνας σας σ’ αυτήν την δύσκολη για την Πατρίδα συγκυρία δεν είναι άρνηση. Δεν είναι οπισθοδρόμηση, δεν αποτελεί απλή και στείρα διαμαρτυρία . Ο Αγώνας μας και ο Αγώνας σας σήμερα είναι το άλμα προς ένα λαμπρό μέλλον , είναι μία κατάφαση, μία απόφαση ζωής για Αγώνα και Νίκη.
Για να πραγματώσουμε την Εθνική μας Ιδέα που θα κάνει την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Δυνατή, τον Λαό μας και πάλι υπερήφανο και ευτυχισμένο.
Γι’ αυτό όλοι εμείς λέμε :
ΝΑΙ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Λέμε ΝΑΙ στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην κοινωνική αλληλεγγύη
ΝΑΙ στην Ορθοδοξία και την Ελληνική Παράδοση.
Λέμε ΝΑΙ στο αύριο και την Ελληνική νεολαία.
Λέμε ΝΑΙ στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
ΝΑΙ στο Εθνικό Κράτος μέσα στην Ευρώπη των ισοτίμων και ελευθέρων Λαών.
ΝΑΙ στην πρόοδο και την αξιοπρέπεια
ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ και μόνον ΕΛΛΑΔΑ. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:Η μεγαλειώδης Νίκη των Εθνικιστών: Όταν η Αριστερά παρατάσσει τα ΜΑΤ κατά της Χρυσής ΑυγήςΠρο ημερών, η Πρόεδρος της Βουλής έγινε αντικείμενο σφοδρών συζητήσεων για το γεγονός ότι απαίτησε από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. υπεύθυνο μέτρων έξω από τη Βουλή, να επιτρέψει στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής. Τόνισε μάλιστα με έμφαση μπροστά στις κάμερες πως «η Βουλή είναι ανοιχτή στον λαό». Ποιον «λαό» όμως;

Η Αριστερά η οποία υιοθέτησε τις δηλώσεις και κάλυψε πολιτικά την Πρόεδρο της Βουλής, αποδεικνύεται πως προχωρά σε πολιτικές διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων. Απόδειξη τούτου, ένα γεγονός που έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου.

Ως γνωστόν, την Παρασκευή 29 Μαΐου, θλιβερή επέτειος της Αλώσεως της Πόλης, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε συγκέντρωση στην Πλατεία Μητροπόλεως και κάτω από το άγαλμα του τελευταίου Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προς Τιμήν των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας. Με το πέρας της συγκέντρωσης, ακολούθησε πορεία από την Πλατεία Μητροπόλεως προς το Σύνταγμα, με προορισμό το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

Εμείς οι «φασίστες» όμως, λογαριάζαμε δίχως τους «δημοκράτες» της Αριστεράς: οι τελευταίοι -ως εξουσία του μνημονιακού προτεκτοράτου- παρέταξαν μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους χιλιάδες Χρυσαυγίτες να προσεγγίσουν τον χώρο. Είναι βλέπετε για την «πατριωτική» Αριστερά, εξόχως «φασιστικό» και «ρατσιστικό» να ψάλλουν Έλληνες τον Εθνικό Ύμνο και οι Γαλανόλευκες να κυματίζουν σ' ένα Μνημείο αφιερωμένο στους Πεσόντες ανά τους αιώνες Προγόνους μας για την Ελευθερία της Πατρίδος.

Εάν ήμασταν αριστεροί και θέλαμε να πυρπολήσουμε τα φυλάκια των Ευζώνων ή να βάψουμε με σπρέι το Μνημείο, θα μας είχε επιτραπεί να το πράξουμε με την αιτιολογία πως πρόκειται για «δημοκρατικό μας δικαίωμα».

Εάν ήμασταν λαθρομετανάστες που με το έτσι θέλω απαιτούν πολιτικό άσυλο και άνευ όρων νομιμοποίηση, κατασκηνώνοντας και δημιουργώντας καταυλισμός απέναντι από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πάλι θα μας επιτρεπόταν διότι είμαστε μια βαθιά «δημοκρατική» χώρα.

Επειδή όμως είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, αρκεί για να αντιμετωπιζόμαστε από το αντεθνικό Καθεστώς ως το απόλυτο κακό για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αντιμετώπιση που το ίδιο το Κράτος (είτε αριστερό είτε δεξιό) επιφυλάσσει στους Εθνικιστές καταδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως η Ισονομία είναι λέξη άγνωστη για τους ευαίσθητους «δημοκράτες» της ασυδοσίας και της διαφθοράς και καταχρηστικώς την επικαλούνται.

Το μείζον όμως, είναι το εξής: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πραγματικά Λαϊκό Κίνημα στην Πατρίδα, Κίνημα το οποίο μάχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η αυθεντικότητά δε, του Λαϊκού του χαρακτήρα πιστοποιείται από το γεγονός πως η αριστερή κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ απέναντί του!

Καληνύχτα Αριστερά - Καλημέρα Πατρίδα!   Ευάγγελος Καρακώστας


Μεϊμαράκης: Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο του Σύριζα, δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή! 

Μια μεγάλη αλήθεια ξεστόμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Βήμα FM.
Όταν η συζήτηση πήγε στην ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου από πλευράς ΝΔ ο Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αν αυτήν την στιγμή τα ζητήματα τα εσωκομματικά κυριαρχήσουν, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει μια εικόνα τέτοια που αν - ω μη γένοιτο - οδηγηθούμε σε κάλπες, θα επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία Τσίπρα. Δεν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία!
Γι΄ αυτό πιστεύω ότι πρέπει η ηγετική ομάδα να βρίσκει λύσεις σύνθεσης, όχι αποσύνθεσης. Λύσεις συνεννόησης, όχι επιβολής. Εάν δεν συνεννοηθούμε και δώσουμε μια τέτοια εικόνα, πολλοί πιστεύουν εν τω μεταξύ ότι θα με διαγράψει. Ας με διαγράψει... Η συνείδησή μου λέει αυτό. δεν είναι όμως εκεί το θέμα. Γιατί σας επαναλαμβάνω: Πέρασε η συμφωνία, με ψήφους όπως λέτε εσείς άλλων κομμάτων, η κυβέρνηση κρίνει ότι δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και προσφεύγει στον λαό. Σενάριο ανοιχτό το οποίο μας λένε κάθε μέρα οι υπουργοί.
Εμείς πρέπει να διασπαστούμε; Να διαγράψουμε; Να μην έχουμε ψηφοδέλτια; Τι θα κάνουμε; Και θα έρθει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή μετά; 
Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτά, πρέπει να τα αξιολογήσουμε. Πρέπει να βρούμε ως πρώτο ζήτημα εθνικό την συμφωνία, να την συζητήσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο - ψύχραιμα, ήρεμα- . Γιατί πρέπει τώρα να σπαταλάμε ενέργεια για αυτά τα θέματα και να απογοητεύουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο μας;"
Μονόδρομος λοιπόν για την Νέα Δημοκρατία η υπερψήφιση του νέου καταστροφικού αριστερού Μνημονίου για να μην επέλθει άμεσα η οριστική διάλυση στην πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη.

Ενημερώνουμε τον κ. Μεϊμαράκη και τους λοιπούς Νεοδημοκράτες παροικούντες την Ιερουσαλήμ πως είτε ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο είτε όχι είναι θέμα χρόνου η οριστική αποσύνθεση της ψοφοδεξιάς και η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο κόμμα!   ΠΗΓΗ

Το σούσουρο για εκλογές είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Τσίπρα


Έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι το συνονθύλευμα του Τσίπρα που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της Πατρίδας, επειδή άγεται και φέρεται από τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, αναλίσκεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα καθώς στερείται οποιασδήποτε ουσίας.
Μέσα αυτό το μιντιακό πλαίσιο και για εσωτερική κατανάλωση εντάσσεται η εκλογολογία των τελευταίων ημερών, ότι δήθεν μπορεί να προσφύγουν στην λαϊκή ετυμηγορία για την έγκριση της επερχόμενες αιματηρής συμφωνίας.
Σε αυτό το επικοινωνιακό μοτίβο περιλαμβάνεται η δήλωση Σκουρλέτη: «Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή... Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε».
Από κοντά και ο Φίλης επισήμανε: "Μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αν δεν είναι σε ένα πλαίσιο συμβατό με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν 12 βουλευτές δεν ψηφίσουν τη συμφωνία και η δύναμη της κυβέρνησης είναι 150, θα υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες».
Το όλο προπέτασμα καπνού ενέτεινε ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ, ο οποίος τόνισε ότι: «στις 28 Ιουνίου θα κληθεί ο κόσμος να απαντήσει ποιον θεωρεί καλύτερο να διαπραγματευτεί οριστικά τη μεγάλη συμφωνία. Γι' αυτό πάμε στον λαό και αν ο λαός πει ότι έπρεπε να είναι μια παρένθεση, πάει καλά. Αν όμως δεν το πει, αντιλαμβάνεστε ότι όλα δείχνουν πως η καινούργια κυβερνητική πλειοψηφία θα είναι συντριπτική και κάποιοι άλλοι αυτό τρέμουν. Για αυτό όσοι παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του λαού θα πάρουν την απάντηση που τους οφείλεται».
Η όλη εκλογολογία είναι μια φούσκα απειλής για τους εσωκομματικούς αμφισβητίες, ώστε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια το νέο αριστερό Μνημόνιο δίχως αντιρρήσεις. Πάντως, αν τελικά πάνε σε εκλογές λόγω αδιεξόδου, εμείς εδώ είμαστε!
Η μόνη δύναμη που θα βγει πολλαπλά κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή και γι΄αυτό το πολιτικό σύστημα αποφεύγει τις εκλογές όπως ο διάβολος το λιβάνι... ΠΗΓΗ
ΝΑ ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 920 ΔΟΛΑΡΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Την ΠΑΤΗΣΕΣ πάλι ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ψηφοφόρε! ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!  ΛΕΕΙ ΝΑΙ στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΤη θλιβερή πρωτιά στην δυστυχία, έχουν οι Έλληνες μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, σύμφωνα με νέα έρευνα της Eurostat.

Η έρευνα είχε αντικείμενο τις απόψεις των πολιτών των κρατών της ΕΕ για την ποιότητα της ζωής τους γενικά, αλλά και σε εξειδικευμένους τομείς, με τους Έλληνες να είναι οι κάτοικοι της Ευρώπης που δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι από το γενικό επίπεδο της ζωής τους.

Ειδικότερα, με βάση την κλίμακα από μηδέν έως δέκα, ο μέσος Ευρωπαίος βαθμολογεί το γενικό επίπεδο ζωής του με 7,1, ενώ οι Έλληνες το βαθμολογούν με 6,2.

Σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, ο μέσος Ευρωπαίος τις βαθμολογεί με 7,8 ενώ ο μέσος Έλληνας δίνει βαθμό 7 που είναι και ο μικρότερος μεταξύ των κρατών της ΕΕ.

Ως προς το ζήτημα της κατοικίας, ο μέσος Ευρωπαίος δίνει βαθμολογία 7,5 και ο μέσος Έλληνας 6,6 που είναι επίσης από τις χαμηλότερες βαθμολογίες μεταξύ των κρατών της ΕΕ.

Ελάχιστα ικανοποιημένος δηλώνει ο μέσος Έλληνας σε τομείς όπως ο χρόνος διαδρομής από το σπίτι στη δουλειά, το γενικό πλαίσιο της ζωής του, οι χώροι πρασίνου, οι όροι εργασίας, η χρήση του ελεύθερου χρόνου και η οικονομική κατάσταση.

Ιδού και τα αναλυτικά τα στοιχεία της Ελλάδας (με άριστα το 10)

Γενικό επίπεδο ζωής 6.2

Διαπροσωπικές σχέσεις 7.0

Κατοικία 6.6

Χρόνος για τις μετακινήσεις 6.5

Συνθήκες διαβίωσης 6.2

Περιοχές με πράσινο 5.9

Εργασία 6.1

Ελεύθερος χρόνος 6.1

Οικονομική κατάσταση 4.3

Αυτές είναι οι συνέπειες του Μνημονίου της δυστυχίας μας!  πηγή


Ο κουμπάρος του Καραμανλή και φίλος του Σαμαρά Ταγίπ Ερντογάν, έκανε τζαμί την Αγιασοφιά!


Ο κουμπάρος του Καραμανλή και φίλος του Σαμαρά Ταγίπ Ερντογάν, έκανε τζαμί την Αγιασοφιά!
Για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος Ερντογάν κυκλοφόρησε προπαγανδιστικό βίντεο το οποίο παρουσιάζει την Αγιασοφιά ως τζαμί!

Το βίντεο προβλήθηκε με αφορμή την 562η επέτειο της Άλωσης της Πόλης και παρουσιάζει ιμάμηδες να καλούν από τους μιναρέδες που έχτισαν οι ασιάτες κατακτητές περιμετρικά του Ναού της Αγίας Σοφίας, τους μουσουλμάνους να μείνουν πιστοί στον Αλλάχ. Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε την 29η Μαΐου σε φιέστα που διοργάνωσε ενόψει των εκλογών το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, παρουσία των Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέντ Νταβούτογλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι κουμπάρος με τον Κωστάκη Καραμανλή και τον συνδέει στενή φιλία -κατά δήλωσή τους- με τους Α. Σαμαρά και Δ. Αβραμόπουλο.

Ανεπιβεβαίωτες, ακόμη, πληροφορίες φέρουν στελέχη της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εξοργισμένους από την πρόκληση Ερντογάν. Περισσότερο απ' όλους -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- και σε έντονο ύφος αντέδρασε ο υπουργός Εθν. Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο οποίος και συνέστησε στον πρωθυπουργό Τσίπρα να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό!  ΠΗΓΗ

Α. Γρέγος: Η Τουρκία δεν σέβεται τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης

«Να συρθεί άμεσα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια»
Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού με θέμα «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από το ΔΣ της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών για τα προβλήματα της Ομογένειας», εξήρε το έργο της Ομοσπονδίας ως προς τους σκοπούς της, που συμβάλλουν στην διατήρηση και την διάδοση της πραγματικής Ιστορίας της Ελλάδας.
Ο Συναγωνιστής Γρέγος επεσήμανε την σημαντικότητα της δικαίωσης Ελληνίδας της Ίμβρου, που -με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο- ανέκτησε την πρόσβαση στην πατρική της περιουσία στο νησί, περιουσία που είχε λεηλατηθεί και καταπατηθεί από το τουρκικό κράτος, όπως συμβαίνει και με χιλιάδες άλλες περιπτώσεις Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Τουρκία πρέπει να συρθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την αδιαφορία της απέναντι στις Ευρωπαϊκές Συνθήκες αλλά και για την καταπάτηση της περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων της Ομογένειας.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Γρέγος υπενθύμισε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και οι τρεις Ευρωβουλευτές του Κινήματος στηρίζουν το έργο της Ομοσπονδίας και πρότεινε την άμεση σύσταση κλιμακίου επιτροπής, που θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα της σύστασης, στην Ελλάδα, ενός φορέα έγκριτων νομικών, που θα καταγράφουν τις παραβιάσεις του τουρκικού κράτους εις βάρος των Ελλήνων της Ομογένειας και θα αναδεικνύουν όλες τις καταγγελλόμενες περιπτώσεις, που αφορούν τους Έλληνες των αλύτρωτων και αλησμόνητων Πατρίδων.  ΠΗΓΗ
Ήταν κάποτε μια συμμορία που την έλεγαν ΠΑΣΟΚ: απλή αναλογική θέλει τώρα ο Βενιζέλος για να διασωθεί!

Σε κατάσταση εξαΰλωσης το κλεφτοΠΑΣΟΚ, τρέχει πλέον και δεν φτάνει: ο παμπόνηρος Βενιζέλος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής!
Ο εμπνευστής της πρότασης, Ε. Βενιζέλος, αφού χαρακτήρισε την πρόταση ως «διορατική πρωτοβουλία» (πάντοτε «μετριόφρων ο Μπένι), εξήγησε ότι «η χώρα έχει ήδη μπει σε μια κρίση νομιμοποίησης», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «το μικρό κοινοβουλευτικά ΠΑΣΟΚ δεν θέτει ζήτημα αμφισβήτησης της Βουλής και της κυβέρνησης ή ζήτημα εκλογών».
Όπου λοιπόν κρίση «νομιμοποίησης της χώρας», εκεί και ο πολύς (κυριολεκτικά) Ε. Βενιζέλος για να τη νομιμοποιήσει και να τη σώσει! «Ο χρόνος περνάει, η οικονομία πλήττεται, η χώρα κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω και κάθε μήνας που περνάει στην πραγματικότητα προσθέτει ένα χρόνο ολόκληρο παραμονής της Ελλάδας στο νέο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπένι, τον οποίο η μεν ψοφοδεξιά έκανε συνεταίρο στην κυβέρνηση, η δε αριστερά καθαγίασε μέσω της πλήρους συγκάλυψης των σκανδάλων στα οποία εμπλεκόταν ως στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέχρι προσφάτως.
Η θλιβερή κατάσταση του Μπένι και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, έχει βεβαίως σοβαρό αντίκτυπο και στην έτερη συμμορία, εκείνη της Συγγρού: η οριστική εκρίζωση του κλεφτοΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη και κυρίως από την ελληνική κοινωνία, δείχνει το δρόμο στον Α. Σαμαρά και την ψοφοδεή ΝΔ: Μαζί στην εξουσία, μαζί και στην καθολική πολιτική και κοινωνική απαξίωση!  ΠΗΓΗ

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙA ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Δεκάδες λαθρομετανάστες έκαναν «ντου» στο λιμάνι της Πάτρας, εχθές το απόγευμα προκειμένου να μπουν σε κάποιο από τα καράβια που φεύγουν για Ιταλία.

Όπως μεταδίδωσε το tempo24.gr, οι οι λαθρομετανάστες σκαρφαλώναν στα κάγκελα και μπουκάραν στα μηχανικά μέρη των φορτηγών που πρόκειται να ανέβουν στα καράβια της γραμμής Πάτρα – Ιταλία, κατά δεκάδες εισέβαλαν στον νέο λιμένα.

Την ίδια ώρα, τόσο οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί, όσο και οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας του Λιμανιού, επιδόθηκαν σε «κυνηγητό», ώστε να απομακρύνουν τους μετανάστες από τα κάγκελα της λιμενικής ζώνης.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2670461366612867896

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item