Widgets

Το SYRIZA Μισεί τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, την ΣΗΜΑΙΑ μας, ότι έχει σχέση με ΕΛΛΑΔΑ!


Ψαλίδι στους στρατιωτικούςΆρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Νέο ψαλίδι έρχεται στα πενιχρά επιδόματα που λαμβάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς σταδιακά ετοιμάζονται να καταργηθούν όλες οι ειδικές παροχές που εισπράττουν με την μορφή χρηματικού βοηθήματος. Πρόκειται για την απαρχή της υλοποίησης του σχεδίου των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, για απαξίωση των στρατιωτικών και των αστυνομικών για τις «πατριωτικές» ιδέες που διαπνέουν πολλούς εξ αυτών και την αντίδρασή τους στην προωθούμενη διάλυση των ταμείων τους και την αρπαγή των αποθεματικών τους. Ήδη, σε πρώτη φάση προβλέπεται η ουσιαστική κατάργηση της ημερησίας αποζημίωσης που παίρνουν όταν μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους. Με ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε προσχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, αποζημίωση για αυθημερόν μετακίνηση θα λαμβάνουν μόνο αν η απόσταση που πρέπει να διανύσουν θα ξεπερνά τα 160 χλμ!
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι για μικρότερες διαδρομές θα πρέπει να πληρώσουν για να πάνε στον προορισμό τους, από την τσέπη τους και να χρησιμοποιήσουν, αν δεν υπάρχει υπηρεσιακό όχημα, το δικό τους Ι.Χ. Πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα κατ’ αυτών που φυλάττουν τα σύνορα της χώρας μας από τους εξωτερικούς εχθρούς κι όσων είναι επιφορτισμένοι με την διατήρηση της ασφάλειας στο εσωτερικό της. Πραγματοποιείται δε σε μια στιγμή που μένει ανεκτέλεστη η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων χρημάτων απ’ αυτούς, που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 500 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το ν/σ που ουσιαστικά εξοντώνει οικονομικά δύοαπό τους βασικούς πυλώνες του Έθνους, η ημερησία αποζημίωση ορίζεται στο ποσό των 40 ευρώ (κι αυτό μεικτά), ανεξάρτητα από την θέση ή τον βαθμό του μετακινούμενου. Στην πράξη, στο πορτοφόλι τους οι μετακινούμενοι θα βάζουν περίπου 20 ευρώ. Με το ποσό αυτό πρέπει να καταβάλουν όλες τις δαπάνες που θα κάνουν (βενζίνη, διόδια, γεύμα) κι αν χρειαστεί, να πληρώσουν και έξοδα διανυκτέρευσης. Όπως έλεγε στο ΕΜΠΡΟΣ καλά πληροφορημένος κρατικός αξιωματούχος, με την νέα πρόταση νόμου που αφορά και τις υπόλοιπες κατηγορίες υπηρετούντων στον κρατικό μηχανισμό, καταργείται η ημερησία αποζημίωση, καθώς τα ελάχιστα όρια χιλιομετρικής απόστασης κάθε αποζημιούμενης μετακίνησης αυξάνεται κατά 3 έως και 16 φορές. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με το άρθρο 24 του νομοσχεδίου ανοίγει ο δρόμος για περικοπή όλων των μη μισθολογικών παροχών που λαμβάνουν οι στρατιωτικοί.
Με την διάταξη αυτή τα πριμ που εισπράττουν οι τελευταίοι μπορούν να αναπροσαρμόζονται ή να περικόπτονται με μια απλή απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, αφού πρώτα καθορισθούν οι σχετικές προϋποθέσεις με την έκδοση κοινού Προεδρικού Διατάγματος. Μεταξύ των εργαζομένων που θίγονται είναι το προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι μηχανικοί του Δημοσίου, οι υπάλληλοι του υπουργείου Γεωργίας, των Περιφερειών, οι οποίοι πλέον δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τους προβλεπόμενους εκάστοτε ελέγχους της αρμοδιότητάς τους.
Ιδιαίτερα πλήττονται οι διασώστες, οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας και στα νοσοκομεία και όσοι εκτελούν διακομιδές ή απασχολούνται στην πρόνοια. Η εξέλιξη αυτή, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς που υπηρετούν στην επαρχία ή στα νησιά και απαιτείται η καθημερινή μετακίνησή τους για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους. Όσο για τους στρατιωτικούς, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζεται και η κατάργηση του επιδόματος ενοικίου που παίρνουν, με την αιτιολογία ότι ανήκουν στην «κατηγορία των υψηλά αμειβομένων υπαλλήλων του Δημοσίου».
Σε απλά Ελληνικά, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις ως μια άλλη κρατική υπηρεσία, με στελέχη που παίρνουν παχυλές απολαβές.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! =ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ «ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ» ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Την ώρα που το δημογραφικό οξύνεται, oι μνημονιακές κυβερνήσεις εξοντώνουν τους πολύτεκνους


Ζητούν φόρο 10.000 ευρώ από πατέρα με 16 παιδιά!
Έχει 16 παιδιά, αλλά το κράτος τον φορολόγησε σαν να μην έχει κανένα! Ο πολύτεκνος Μιχάλης Σωτηριάδης από το Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης σήκωσε τα χέρια ψηλά και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας από το κράτος να καθορίσει αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η υπόθεσή του έφτασε στο ΣτΕ, που καλείται να κρίνει εάν είναι αντισυνταγματική η μη πρόβλεψη από το κράτος αφορολόγητου ορίου στον φόρο εισοδήματος των πολύτεκνων οικογενειών.
«Τον περυσινό Ιούλιο, μετά την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσής μου, προέκυψε ότι πρέπει να πληρώσω στην Εφορία φόρο ύψους περίπου 10.000 ευρώ για εισοδήματα σχεδόν 38.000 ευρώ. Φορολογήθηκα, δηλαδή, σαν να μην έχω παιδιά, κάτι που είναι εντελώς άδικο, παράλογο και απαράδεκτο» καταγγέλλει στη «δημοκρατία» ο πατέρας των 16 παιδιών.
Ο πολύτεκνος προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και ζήτησε να ακυρωθεί ο προσδιορισμός του φόρου που εκδόθηκε. Υποστήριξε ότι «στερείται της φοροδοτικής ικανότητας», ότι δηλαδή αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος. «Τα εισοδήματα που είχα τα χρησιμοποίησα αποκλειστικά για να καλυφθούν οι απαραίτητες ανάγκες της οικογένειάς μου, για να ζουν τα παιδιά μου με αξιοπρέπεια. Δεν μπορεί το κράτος να φορολογεί τους πολύτεκνους αγνοώντας τις ανάγκες τους» σημειώνει.
Ο κ. Σωτηριάδης ζήτησε ακόμα να εκδικαστεί η υπόθεσή του ως «πιλοτική δίκη». Το αίτημα έγινε δεκτό και η υπόθεση συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ. Το όργανο καλείται τώρα να κρίνει εάν είναι αντισυνταγματική η παράλειψη του νομοθέτη να λάβει ειδική μέριμνα για τη φορολογική μεταχείριση των πολύτεκνων οικογενειών. Ο Μιχάλης Σωτηριάδης καθημερινά δίνει μάχη για να μπορέσει να συντηρήσει την πολύτεκνη οικογένειά του. Εργάζεται στον ΟΣΕ, και, όταν υπάρχουν κενά, ως αναπληρωτής καθηγητής σε εσπερινά λύκεια. Από τα 16 παιδιά, τα 12 ζουν ακόμα μαζί του και οι υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων είναι πολλές και μεγάλες. Η σύζυγός του προσπαθεί να συνεισφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά τα οκτώ παιδιά είναι ανήλικα, οπότε δεν μπορεί να απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι.
«Οι πολύτεκνοι ενισχύουμε την πατρίδα με τα παιδιά μας και, αντί να μας φέρονται δίκαια, μας φορολογούν σαν να μην έχουμε παιδιά! Η Πολιτεία πρέπει να καθορίσει αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς το ίδιο το Σύνταγμα προστατεύει τον θεσμό της οικογένειας» λέει και αναμένει η απόφαση του ΣτΕ να δικαιώσει όλους τους πολύτεκνους. Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία
Τα θύματα του ΕΑΜ και του ΚΚΕ στο Δίστομο. Γι’ αυτά ο «Ιός» δεν πρόκειται να κάνει αφιέρωμα...


Την γνωστή «μαθηματική» θεώρηση με τον αστυνομικό, το όργανο και το μπουζούκι θύμισε η νέα (αποτυχημένη) απόπειρα του «Ιού» να συκοφαντήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πολύ «συγκινητική» η προσπάθεια των συγκεκριμένων εθνομηδενιστών να επιχειρήσουν πολιτική σπέκουλα πάνω στα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου 1944.
Δεν θα μπούμε, φυσικά, σε διάλογο με την περιθωριακή και παρακμιακή αυτή ομαδούλα, η οποία επί μονίμου βάσεως κινείται στον γραφικό μικρόκοσμό της. Όχι μόνον επειδή η «επιχειρηματολογία» της θυμίζει την θεώρηση, που αναφέρουμε στη  αρχή του κειμένου, αλλά κυρίως επειδή δεν δεχόμαστε στο ελάχιστο μαθήματα ιστορίας, πατριωτισμού και ευθιξίας από τους υπερασπιστές των φιλοσκοπιανών και των τουρκόφιλων στην Θράκη, τους χαρακτηρίζοντες την Γενοκτονία των Ποντίων ως «νεοπαγές θεώρημα», τους μετατροπείς 37χρονων τρομοκρατών σε «νεαρούς» και 23χρονων μαντράχαλων σε «μωρά», τους ανακαλύψαντες «τεκμήριο αθωότητας» στον Μαζιώτη, τους δικαιολογήσαντες τους κομμουνιστές σφαγείς στον Μελιγαλά και τόσα άλλα.
Μιας, όμως, και οι τόσο «ευαίσθητοι» -στο θέμα του Διστόμου- συντάκτες του «Ιού»  αναφέρθηκαν στο όντως φρικιαστικό και απεχθές γεγονός της εν ψυχρώ δολοφονίας αμάχων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ας πληροφορηθούν ότι το Δίστομο θρηνεί κι άλλα θύματα, αυτά της κομμουνιστικής θηριωδίας για τα έτη 1944-49. Στην κεντρική εκκλησία του Διστόμου, τον Άγιο Νικόλαο, υπάρχουν δυο αναμνηστικές πλάκες θυμάτων. Η μία αφορά στα θύματα των Γερμανών. Η άλλη, κάτω από τον τίτλο «ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΣΑΝ ΤΟ 1944-49 ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΕΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ», παραθέτει τα ονόματα 23 Διστομιτών, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από το ΕΑΜ και το ΚΚΕ, κατά την διάρκεια της περιόδου 1944-49.

Φαίνεται ότι για τους συντάκτες του «Ιού» αξία και σημασία έχουν μόνον όσοι δολοφονήθηκαν από τους Γερμανούς. Όσοι έπαθαν τα ίδια από τους εγχώριους κομμουνιστές ίσως και να το... άξιζαν, κρίνοντας τουλάχιστον από τα όσα συμπεραίνει ο «Ιός» για την περίπτωση των σφαγών του Μελιγαλά.
Αντί, λοιπόν, να κάθονται και να εφευρίσκουν διάφορες πραγματικά νεοπαγείς θεωρίες περί έμμεσης σύνδεσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τους Γερμανούς σφαγείς του Διστόμου, ας δουν την δική τους σύνδεση με την ιδεολογία εκείνων, οι οποίοι δολοφονούσαν τους Έλληνες του Διστόμου, επειδή δεν συμφωνούσαν στην φρικτή προοπτική να γίνει η Ελλάδα ένα ακόμη προτεκτοράτο του σοβιετικού «παραδείσου». Επίσης, αντί για «εξυπνάδες» περί «λύκων» και «παγίδων», ας ασχοληθούν καλύτερα με ψάρια και αγκίστρια...  Γιώργος Μάστορας

Στοιχεία σοκ: 1 στους 4 Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας!

Τα σοκαριστικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία σχεδόν σε καθημερινή βάση  έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να επιβεβαιώνουν το μέγεθος της ανέχειας και της φτώχειας, που βιώνει ο Ελληνικός Λαός.
Έτσι, λοιπόν, τα νέα στοιχεία, που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ, ότι δηλαδή 1 στους 4 Έλληνες (συγκεκριμένα το 23,1% του πληθυσμού της Ελλάδας) ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, αποδεικνύει για πολλοστή φορά το τεράστιο μέγεθος της κρίσης που ταλαιπωρεί την Πατρίδα και τον Λαό. Αυτό προσδιορίζεται ως ετήσιο εισόδημα ίσο με 5.023  ευρώ για το 2013. Αν, μάλιστα, δεν υπήρχαν τα επιδόματα και οι λοιπές κοινωνικές ενισχύσεις βοηθείας, τότε το ποσοστό, όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, θα έφτανε το 28% του πληθυσμού.
Η εκτίμηση αυτή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής προκύπτει από τη νέα έρευνα των συνθηκών διαβίωσης για το έτος 2013. Σύμφωνα με την έρευνα, συνολικά 3.861.414 πολίτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας, επιβιώνοντας με λιγότερα από 418,6 ευρώ τον μήνα, καθώς η Ελλάδα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχειας ανάμεσα στο σύνολο των 18 κρατών-μελών της ευρωζώνης. Αναλογιζόμενοι, μάλιστα, ότι τα στοιχεία αυτά αφορούν τα όσα ίσχυαν πριν από 2 χρόνια και με δεδομένη την χειροτέρευση της κατάστασης μέχρι σήμερα, μπορούμε να φανταστούμε πόσο περισσότερο έχουν αυξηθεί ο αριθμοί της φτώχειας και της δυστυχίας, εν έτει 2015 στην Ελλάδα των μνημονίων και του «συνταγματικού τόξου».  Γιώργος Μάστορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ στο SYRIZA αλλιώς μετά:« ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ»

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει τους λόγους που σύσσωμο το καθεστώς πολέμησε την Χρυσή Αυγή στο Πέραμα

Οδοιπορικό στο Πέραμα επεχείρησε η κάμερα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, προκειμένου να καταγράψει τις συνθήκες στις οποίες ζουν οι άνθρωποι της περιοχής, που αποτέλεσε το επίκεντρο των καθεστωτικών προσπαθειών εναντίον της Χρυσής Αυγής. Με την αγαστή συνεργασία των τσοντοκάναλων της διαπλοκής, των ροπαλοφόρων κομμουνιστών, τρομοκρατών και επίορκων, το καθεστώς επεχείρησε τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής σε μία περιοχή που έχει μεγάλη αποδοχή.
Σήμερα, σχεδόν 20 μήνες μετά την απαρχή της σκευωρίας, η περιοχή είναι «ίσως η πιο χαρακτηριστική εικόνα της μνημονιακής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και αυτό που αποτυπώνεται ανάγλυφα στην ευρύτερη περιοχή είναι ο ορισμός της ανθρωπιστικής κρίσης», όπως σημειώνει ευστόχως το δημοσίευμα, που συνοδεύει το οδοιπορικό.
Πάμφτωχοι και ανήμποροι άνθρωποι μαρτυρούν στην κάμερα του ΑΠΕ – ΜΠΕ τις συνθήκες στις οποίες ζούνε και δηλώνουν ανακουφισμένοι από τα συσσίτια, ενώ αποτροπιασμό βγάζει η δήλωση 65χρονης, που «πληρώνει ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που μάλλον για παράπηγμα μοιάζει».
Η ανεργία είναι τρομακτική και όπως σημειώνει ο πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου «Θησέας», Θεόφιλος Αποστολάκης, ο μοναδικός τρόπος για να βρει κάποιος δουλειά είναι με… μέσον. «Βρίσκεις δουλειά μόνο αν έχεις κάποιο κανάλι. Βουλευτές, συνδικαλιστές, υπουργοί. Αν δεν έχεις αυτά τα κανάλια δεν μπαίνεις μέσα να δουλέψεις». Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής και των όσων κατήγγειλε, σχετικά με την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, για την δράση των συνδικαλιστών, που λυμαίνονται την περιοχή.
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συνδικαλιστών και την συνεργασία τους με διεφθαρμένους εργοδότες και επαγγελματίες «αντιρατσιστές», αφήνουμε το κείμενο του ΑΠΕ – ΜΠΕ να μιλήσει από μόνο του: «Την περασμένη Πέμπτη, μόνο μια εταιρεία δούλευε στη δεξαμενή της ζώνη, η οποία κατηγορείται ότι προσλαμβάνει όχι εργάτες από την περιοχή, αλλά αλλοδαπούς για να ρίξει τα μεροκάματα. Η παρουσία μιας Πόρσε Καγιέν και η συνεννόηση με έναν αλλοδαπό επιστάτη ίσως να ήταν η πηγή της εντολής που μας ήρθε να μην κινηματογραφήσουμε βορειοαφρικανούς, και η άρνηση εκπροσώπου της εταιρείας να μας δώσει συνέντευξη».
Είναι προφανές το ποια είναι τα συμφέροντα που πρόσταξαν την πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη περιοχή. Μία «μπίζνα» που κάνει ακόμα και τον κατώτατο συνδικαλιστή να κυκλοφορεί με «Πόρσε Καγιέν» και να του επιτρέπει να «τακτοποιεί» «ημετέρους» και λαθρομετανάστες, ώστε να εισπράττει «πολιτικά» και οικονομικά, δεν θα μπορούσε να αφεθεί σε αυτούς που πιστεύουν στην αξιοκρατία και δεν δεσμεύονται, ούτε πρεσβεύουν συμφέροντα.  ΠΗΓΗ
ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, η Νεολαία του οποίου με επιστολή της ζήτησε την παραίτηση του πολιτικού προϊσταμένου της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννη Πανούση τον οποίο κάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης αλλά ο υφυπουργός «Προστασίας του Πολίτη» δεν έμεινε ευχαριστημένος από την κάλυψη που του παρείχε. Δηλαδή μπάχαλο κατά τηνκαθομιλουμένη.

Οι Νεολέροι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν καταγγέλλουν «την αύξηση των περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας» ενώ υποστηρίζουν «πως το ψήφισμα δεν αποτελεί μομφή προς την κυβέρνηση αλλά αφορά προσωπικά τον Γιάννη Πανούση», με τον υπουργό να ανταπαντά ότι δεν εφαρμόζει τις προσωπικές του απόψεις, αλλά την κυβερνητική πολιτική.

Και συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους, «Εκτιμούμε πλέον πως ο «κόμπος έφτασε στο χτένι». Φαίνεται πως ο κ. Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη κι ως εκ τούτου απαιτούμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση».

Επίσης χαρακτηρίζουν «αποκορύφωμα» πρόσφατη δήλωση του, όπου βάζει στο ίδιο πλαίσιο, «συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» μαζί με το οργανωμένο έγκλημα.  πηγή

Υ.Γ.1 Άρχισαν τα όργανα στην συγκυβέρνηση;

Υ.Γ. 2 Μήπως η παραπάνω επιστολή έχει να κάνει με την άσχημη εξέλιξη της διαπραγμάτευσης;

Υ.Γ.3 Τι έγινε σύντροφοι, ψάχνετε ποιον θα θυσιάσετε ενόψει μνημονίου;ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ


Ξέφραγο αμπέλι είναι τα σύνορα της χώρας με αποτέλεσμα αλβανοί λαθροϋλοτόμοι να εξοκολουθούν να δρουν ανενόχλητοι σε καθημερινή βάση στην Καστοριά, αφού περνούν τα σύνορα και ρημάζουν τα δέντρα, μεταφέροντάς τα με μουλάρια πίσω στη χώρα τους. Πριν από λίγες ημέρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν σε ορεινή δασική περιοχή της Καλής Βρύσης Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, δύο Αλβανούς, να κόβουν παράνομα δέντρα. Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας οξιάς βάρους περίπου χιλίων κιλών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξύλινα τσεκούρια και 2 μουλάρια. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η λεηλασία στον Γράμμο συνεχίζεται καθώς και η αδιαφορία όλων των αρμόδιων αρχών και υπηρεσιών για την φύλαξη των συνόρων.Οι Αλβανοί περνάνε τα σύνορα στον Γράμμο ανενόχλητοι, κλέβουν, υλοτομούν παράνομα, μαζεύουν αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, καταστρέφουν και λεηλατούν τον φυσικό πλούτο, ενώ η ανοχή των κατοίκων της περιοχής μειώνεται. Τι καλύτερο να περιμένει όμως κανείς, αφού είμαστε «μπάτε σκύλοι, αλέστε» σε όλους τους τομείς; Εδώ ο κόσμος χάνεται, και θα δώσουμε σημασία σε μερικούς τόνους ξυλαράκια; H μήπως θα διαφυλάξουμε την περιουσία των Ελλήνων πολιτών;   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Οι αστυνομικοί εμποδίζουν τις ορδές λαθρομεταναστών να φύγουν από το λιμάνι της Πάτρας 

Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή ζώνη: Λαθρομετανάστες επιχειρούν να εισβάλλουν στο λιμάνι για να φύγουν με τα πλοία από την χώρα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίζουν!
Συνεχείς είναι οι εισβολές ομάδων λαθρομεταναστών στο νέο λιμάνι Πατρών με τα περιπολικά της Αστυνομίας και τους άνδρες της ιδιωτικής φύλαξης του ΟΛΠΑ, να προσπαθούν να τους απωθήσουν.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι λαθρομετανάστες, ανά 15 λεπτά περίπου, προσπαθούσαν να εισβάλλουν από την παραλιακή ζώνη, στο εσωτερικό του νέου λιμένα προκειμένου ώστε να κρυφτούν σε κάποια από τα φορτηγά και να επιβιβαστούν στα καράβια της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει το tempo24.gr στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια δεκάδων λαθρομεταναστών με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου του "Λαδόπουλου" στην Ακρή Δυμαίων, να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα και να μπαίνουν στο εσωτερικό του λιμανιού.
Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην χώρα εμποδίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις για να μην φύγουν από την χώρα, χωρίς βέβαια να συλληφθούν και να απελαθούν!  ΠΗΓΗ


«Φασιστικό» Λουξεμβούργο: 78,2% ΟΧΙ στα πολιτικά δικαιώματα στους ξένους!

Σε μια χρονική περίοδο στην οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιχειρούν με το έτσι θέλω να «βαφτίσουν» Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, το μικροσκοπικό Λουξεμβούργο διεξήγαγε δημοψήφισμα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν κι ένα ερώτημα για τη παραχώρηση ή όχι πολιτικών δικαιωμάτων στους ξένους.

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, συνιστούν ένα ηχηρό ράπισμα για τους εν Ελλάδι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης: σε ποσοστό 78,2%, οι πολίτες του Λουξεμβούργου απέρριψαν την πρόταση της παραχώρησης εκλογικών δικαιωμάτων στους ξένους που διαμένουν στην χώρα και οι οποίοι αποτελούν το 46% του συνολικού πληθυσμού!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι κυριότερες εθνοτικές ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στους ξένους που διαβιούν στο Λουξεμβούργο, έχουν ως εξής:

Πορτογάλοι: 16,4%
Γάλλοι: 7%
Ιταλοί: 3,5%
Βέλγοι: 3,3%
Γερμανοί: 2,3%

Όλες αυτές οι εθνοτικές ομάδες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 36.000 άτομα, θα αποκτούσαν εκλογικά δικαιώματα στην περίπτωση που υπήρξε έγκριση στο δημοψήφισμα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ. Η απόρριψη του αιτήματος από τον λαό, αντιμετωπίστηκε με αμηχανία: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έγινε απόλυτα κατανοητό. Δεν πρόκειται για μία επιτυχία των κυβερνητικών κομμάτων. Θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Οι συγκρίσεις με την «δημοκρατική» Ελλάδα είναι αναπόφευκτες. Στην Πατρίδα μας, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και πρωτοφανούς εξαθλίωσης των Ελλήνων ένα από τα πρώτα έργα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ υπήρξε νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.


Αλλά είπαμε, οι πολίτες του Λουξεμβούργου είναι... σκοταδιστές, διακατεχόμενοι από αναχρονιστικές προκαταλήψεις και «φασίστες», ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου διαθέτουν ανοιχτούς ορίζοντες και είναι -πάνω απ' όλα- «δημοκράτες»: τόσο «δημοκράτες» ώστε να μην ρωτούν το Λαό μας τι θέλει αλλά να του επιβάλλουν ως «Έλληνα» όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα!  ΠΗΓΗ

Δέσμια της μνημονιακής υποτέλειας η ψοφοδεξιάΤο γεγονός ότι η ΝΔ είναι ανίκανη να βγει έστω και ελάχιστα κερδισμένη από τα αδιέξοδα, στα οποία βρίσκεται η νυν συγκυβέρνηση, τόσο από τα όσα συμβαίνουν στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, όσο και από την ολοένα και πιο δυσχερή θέση της πλειονότητας του Ελληνικού Λαού, δείχνει την άθλια πολιτική κατάσταση, στη οποία βρίσκεται.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους της έντασης της εσωκομματικής φαγωμάρας στη ΝΔ αποτελεί το γεγονός ότι ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε ο Κώστας Καραμανλής χειροκρότησαν τον νυν αρχηγό της, μετά τα τέλος της ομιλίας του το βράδυ της Παρασκευής στην βουλή. Ακόμη και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών διχάζει τη ΝΔ, καθώς είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση διεξαγωγής τους, θα βγει ακόμη πιο αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, όταν η ρητορεία των στελεχών της εξακολουθεί να κινείται στην γραμμή υπεράσπισης του μνημονίου και της συμμαχίας υποτέλειας με τους εταίρους και τους διεθνείς τοκογλύφους; Μετά την διάψευση της «προφητείας» της Μπακογιάννη περί capital control, προσδιορίζοντάς την μάλιστα χρονικά στο τριήμερο τη αργίας του Αγίου Πνεύματος, την σκυτάλη πήρε ο αδελφός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με δηλώσεις του αποδείχθηκε υπέρμαχος της «κακής συμφωνίας», ενώ στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο βουλευτής Νότης Μηταράκης, που υποστήριξε ότι «ακόμα και να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σκληρά μέτρα είναι καλύτερο από την πλήρη απουσία συμφωνίας».
Με κάτι τέτοια, ας μην αναρωτιούνται κατόπιν στη ΝΔ γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλτα.  
Κοροϊδία: Το συνέδριο της ανύπαρκτης Ρημάδ θεωρείται κύρια είδηση για τη ΝΕΡΙΤ!

Άλλη μια προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων, οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα από το υστέρημα τους για να συντηρείται ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός φορέας, είχαμε από τη ΝΕΡΙΤ, καθώς λίγες ημέρες πριν από την κατάργηση της και την επαναφορά της ΕΡΤ (άλλη αμαρτωλή ιστορία κι αυτή.) συνεχίζει να παρουσιάζει μια επιλεκτική όσο και μονόπλευρη μορφή ενημέρωσης. Όταν, λοιπόν, το τηλεοπτικό αυτό έκτρωμα δεν συκοφαντεί ασύστολα, δίχως εννοείται το παραμικρό δικαίωμα απάντησης, την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φροντίζει να παίζει με άλλους τρόπους με τη νοημοσύνη των Ελλήνων.
Έτσι, λοιπόν, η ΝΕΡΙΤ έκρινε όχι απλώς απαραίτητο να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, αλλά φρόντιζε να μας το υπενθυμίζει με «τρέιλερ» πριν την έναρξη του δελτίου ειδήσεων, λες και επρόκειτο για κάποιο βαρυσήμαντο πολιτικό γεγονός το οποίο θα άλλαζε τον ρου των σύγχρονων εξελίξεων. Είχαμε, λοιπόν, πλήρες ρεπορτάζ για τη σύναξη κάποιων πολιτικά ξοφλημένων, οι οποίοι στις 25 Ιανουαρίου έλαβαν μόλις 0,5% και περίπου 30.000 ψήφους.
Από την στιγμή που η ΔΗΜΑΡ δεν έχει εκπροσώπηση ούτε στο εθνικό ούτε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρουσιαστεί ως πολιτική είδηση από την κρατική τηλεόραση το τι αποφάσισαν μια εναπομείνασα ομάδα πολιτικά αργόσχολων. Αποτελεί, μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση το ότι ακούσαμε τις αερολογίες των συντριμμιών του Κουβέλη και της παρέας του, την ίδια στιγμή κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ φορές περισσότερο εκλογική δύναμη από την ανύπαρκτη πολιτικά ΔΗΜΑΡ, όχι μόνο  δεν έχει την προβολή που της αναλογεί ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας αλλά υβρίζεται σε μόνιμη βάση.
Αφού, λοιπόν, η ΝΕΡΙΤ έκρινε απαραίτητο να πληροφορηθούμε με τα αποτελέσματα του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε διαχειριστή ή θυρωρού οποιασδήποτε πολυκατοικίας της Χώρας να απαιτήσει από τη ΝΕΡΙΤ να καλύψει με πλήρες ρεπορτάζ τα αποτελέσματα της ετήσιας συνέλευσης του κτιρίου...   Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5790751329336363391

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item