Widgets

3 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ - Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή! - Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων, Όχι στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ»Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Α.Τ.Μ. 


Την ίδια ώρα που οι πολίτες έχουν πανικοβληθεί για τις εξελίξεις και σχηματίζουν ουρές στα Α.Τ.Μ. και η συγκυβέρνηση τους συνιστά «ψυχραιμία», οι ίδιοι οι συριζαίοι υπουργοί και βουλευτές δεν φέρονται «ψύχραιμα». Έτσι, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» στις ουρές των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης της βουλής (τα οποία ανεφοδιάζονται συνεχώς με φρέσκο χρήμα…), τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Ξυδάκη, τον (ντρούλη-χοντρούλη) κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Φίλη, τον σύντροφο Λαπαβίτσα, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, την Ραχήλ Μακρή και άλλους-ες.   Πως είπατε; Μπορεί να… ξέμειναν οι άνθρωποι από λεφτά, κι όχι να πανικοβλήθηκαν και να προσπαθούν να τα  σώσουν; Ακόμα κι έτσι να’ ναι (που δεν είναι!), η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνον να είναι η τίμια, πρέπει και να το δείχνει…  Αλλά, αυτές οι «γυναίκες του Καίσαρα», ούτε τίμιες είναι ούτε και το δείχνουν!  ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κοροϊδία της δήθεν διαπραγμάτευσης, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.
Αρχικά, επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει συνεπής στην γραμμή της κατά των Μνημονίων, καταψηφίζοντας την ιταμή πρόταση των Ευρωπαίων δανειστών. Τις τελευταίες ημέρες έσπασαν τα τηλέφωνα από "προειδοποιήσεις" που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Απέναντι στην τρομολαγνεία των ουρών, οι Έλληνες με υψηλό φρόνημα πρέπει να αντισταθούν στις μνημονιακές προτάσεις που σημαδεύουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Από την άλλη η πρόταση της συγκυβερνήσεως για μνημονιακή συμφωνία είναι εξίσου απαράδεκτη.
Η Ελλάς έχει ξαναδανειστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ποτέ εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Απέναντι στα κίβδηλα συνθήματα "Μένουμε Ευρώπη", απαντάμε "Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!"

Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα Λαϊκό και Εθνικιστικό είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων. Πιστοί εδώ και χρόνια συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο, ενάντια στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες που μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε μια αποικία χρέους.

Ηλίας Κασιδιάρης: Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων, Όχι στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ


Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το κίβδηλο ερώτημα του δημοψηφίσματος που κατέθεσε ο Σύριζα.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε πως το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης του Σύριζα απέδειξε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική εθνική δύναμη που αντιστέκεται στους διεθνείς τοκογλύφους και γι΄ αυτό συνεχίζονται οι παράνομες φυλακίσεις και πολιτικές διώξεις.
Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην διενέργεια δημοψηφισμάτων, αλλά καταγγέλλει την τακτική της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που έχει επιβάλλει σωρεία αντεθνικών νομοσχεδίων ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού.
Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον λαό να πει: Όχι στους τοκογλύφους δανειστές, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην πρόταση για νέο επαχθές Μνημόνιο!
Το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να ήταν για καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παρανόμου χρέους. Στόχος των δανειστών παραμένει η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής οικονομίας και η υφαρπαγή του εθνικού πλούτου.
Δημοψήφισμα θα έπρεπε να γίνει για το μείζον εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε να μην καταντήσει η Ελλάδα αποικία χρέους και λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην πάγια θέση της: Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων, Όχι στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην νεομνημονιακή πολιτική του Σύριζα! ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Mr.ALEXIS τι έλεγε ΤΟΤΕ! περί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ: «ότι είναι ΚΑΘΑΡΑ ένα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ»

=> Δείτε ποιο θα είναι το ερώτημα στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, τι λέει η (τελευταία) πρόταση των θεσμών και τι προβλέπει το Σύνταγμα 

 <= ΕΔΩ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥΧρήστος Παππάς: 1974-2015: Χρόνια προδοσίας και εθνικής καταστροφής


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί της κυβερνητικής προτάσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι των μνημονιακών όρων των τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ.  Ακολουθεί η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά: ΕΔΩ

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ, ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;

Το παιχνίδι είναι καλά στημένο και από πριν ξεπουλημένο… Θα φάει ο κόσμος τα 8 δις αμάσητα «αφού δεν γινόταν αλλιώς» και αντί να βγει να διαμαρτυρηθεί κατά της φτώχειας του, θα βγει και θα χορεύει στις πλατείες που «τα καταφέραμε με το παιδί του λαού»…!

Στην πραγματικότητα όμως, οι δειλοί και ευθυνόφοβοι, ο Τσίπρας και το συνοθύλευμα του Σύριζα, 6 μήνες τριγυρνούσαν στην Ευρώπη με τα χέρια στην τσέπη, ανακαλώντας τις προεκλογικές παρόλες τους και κάνοντας κουρελόπανο την λαϊκή εντολή που ζητούσε παραμονή στην Ευρώπη δίνοντας τεράστια ανοχή και στήριξη ώστε η κυβέρνηση να υπερασπιστεί το δίκαιο και να διεκδικήσει κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις.

Τώρα, αφού τα έκαναν σαν τα μούτρα τους με τις παλλινωδίες τους, με τους ψευτοτσαμπουκάδες τους στην αρχή και τα χαζόγελα τους με την Μέρκελ μετά, και αφού οι Συριζαίοι πρόλαβαν και έβγαλαν τα δικά τους λεφτά, πηγαίνοντας τα εκεί που είναι και τα λεφτά των ψοφοδεξιών και των κλεφτοπασόκων, τώρα μοιράζουν τις ευθύνες στον λαό, προσπαθώντας να απεμπλακούν από το ροεκλογικό τους πρόγραμμα, καίγοντας πολύτιμα εργαλεία του Συντάγματος, οδηγώντας μας σε ψευτοδημοψήφισμα, κατόπιν άδειας της Μέρκελ βεβαίως – βεβαίως, με ψευδεπίγραφα διχαστικά διλήμματα και στρεβλά ερωτήματα.

Φάτε προπαγάνδα στην Ελλάδα… Θυμίζουμε πως είχαν αντιδράσει Μέρκελ – Σαρκοζί στην πρόταση του ΓΑΠ-ΦΑΠ για δημοψήφισμα… «Μαλάκα» τον είχε πει τον ΓΑΠ – ΦΑΠ ο Σαρκοζί, τα κλάμματα είχε βάλει η Μέρκελ λέγοντας «δεν θέλω να αυτοκτονήσω».

Βλέπετε, ακόμη τότε δεν είχαν ξεφορτωθεί τα ελληνικά ομόλογα…. Δεν τα είχαν μετατρέψει σε διακρατικά δάνεια, υποθηκεύοντας την περιουσία του Ελληνικού Λαού!

Δείτε εδώ τι εξυπηρέτηση τους έκανε τότε ο ΓΑΠ – ΦΑΠ και γιατί τον έχουν ακόμη έξω από τις φυλακές, ελπίζω όχι για πολύ ακόμη και θα καταλάβετε απόλυτα γιατί λέω όσα λέω..  http://www.epikaira.gr/var/uploads/tinymce/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

Ιδού η προπαγάνδα τους πως αποκαλύπτεται από την συμπεριφορά τους. Το μέλημα τους δεν είναι αν θα πάρουν τα 8 δις μέτρα. Είναι πως θα παρουσιάσουν αναίμακτα την απεμπλοκή τους από το προεκλογικό πρόγραμμα του Τσίπρα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας

Ηλίας Παναγιώταρος στο Voicenews: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσει μια συμφωνία-μνημόνιο
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στο voicenews.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
Ο συναγωνιστές μεταξύ άλλων είπε πως είναι προτιμότερη η ρήξη με τους δανειστές, καλύτερα φτωχοί και αξιοπρεπείς παρά υπερχρεωμένοι και ραγιάδες - Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό - Είναι απαραίτητη μια σοβαρή προσέγγιση με τη Ρωσία, αλλά και αλλού, προκειμένου να έχουμε νέες επιχειρηματικές-γεωστρατηγικές συμμαχίες.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη>>>>
 ΕΔΩ
Ελένη Ζαρούλια: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε υποχείριο της Γερμανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην ειδική διαρκή επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων σχετικά με τις εξελίξεις και τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Σύγκλισης. Αρχικά, η συναγωνίστρια υπενθύμισε ότι η Χρυσή Αυγή από τον Δεκέμβριο του 1996 ζητούσε δημοψήφισμα για την συνθήκη του Μάαστριχ και ότι τον Μάρτιο του 2000 ήταν το μοναδικό κόμμα, το οποία ανοιχτά τάχθηκε ενάντια στην είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ. πηγή

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”: Η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί για να αποκτήσει εθνική παραγωγή!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο από την εφημερίδα "Παρασκήνιο":
«Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πως και μετεκλογικά κάνει ό,τι διακηρύσσει και πριν στηθούν οι κάλπες. Ως εκ τούτου, είχαμε πει πως θα καταψηφίσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία, η οποία δεν θα καταγγέλλει τα μνημόνια και αυτό ακριβώς θα κάνουμε», διαμηνύει μέσω του «Π» ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε ερώτηση του «Π» για το εάν η κοινωνία αντέχει ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, ο κ. Μιχαλολιάκος απαντά: «Ασφαλώς και όχι. Πρόκειται για συνέχεια της προηγούμενης πολιτικής, που δεν οδηγεί την εθνική οικονομία σε ανάπτυξη. Ευρισκόμεθα ενώπιον νέου μνημονίου, παρά τα όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα αυτά μετά από μία πενταετία μνημονίων που οδήγησε τη χώρα στο μηδέν, στο αδιέξοδο, με περισσότερα χρέη και καμία προοπτική ανάπτυξης».
Σύμφωνα με τον Γ.Γ. του εθνικιστικού κόμματος: «Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε αυτήν τη συμφωνία, αυτό το μνημόνιο, για λόγους πολιτικούς και ιδεολογικούς. Για εμάς αποτελούν σημείο ουσίας οι αποικιοκρατικοί όροι με τους οποίους έχουν υπογραφεί τα μνημόνια: το αγγλικό δίκαιο και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Θυμίζω ότι η Ελλάδα δανείζεται σχεδόν 200 χρόνια - όσο υπάρχει ως ελεύθερο κράτος -, όχι όμως με τοκογλυφικούς όρους. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία, το 1821, είχαμε πει «όχι» στο αίτημα των δανειστών για να δοθούν ως εγγύηση για το πρώτο δάνειο οι εθνικές γαίες σε Κορινθία και Αχαΐα, όπου εκεί παραγόταν το τότε ισχυρό εξαγωγικό προϊόν της σταφίδας».
«Αμύγδαλα από την Ισπανία»
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκτιμά πως «η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί για να αποκτήσει εθνική παραγωγή, να αποκτήσει πρωτογενή τομέα. Είσαγουμε μέχρι και αμύγδαλα από την Ισπανία ή μήλα από τη Χιλή. Δυστυχώς, δεν προτιμούνται τα ελληνικά προϊόντα και σε αυτό δεν φταίει μόνον το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν παράγουν. Ναι, παράγουν πολύ λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και αυτά που παράγουν αποκλείονται από το καρτέλ των τροφίμων. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα της οικονομίας, που δεν τολμάει κανείς να θίξει».
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει μέσω του «Π» πως «είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα του μνημονίου, οι τιμές στα ράφια να είναι πιο υψηλές απ' ό,τι στη Γερμανία και τη Γαλλία. Υπάρχει καρτέλ και το κράτος αδιαφορεί. Ακόμα και το κράτος της "πρώτης φοράς Αριστεράς"».
Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρεται στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης ως ακόμα μια πληγή στις σάρκες της ελληνικής οικονομίας: «Πώς να αντέξει η χώρα μας άλλους παράνομους μετανάστες με την καταγεγραμμένη ανεργία στο 27% και αυτή των νέων στο 50%; Η Ιταλία, ήδη, απειλεί ότι θα τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ εδώ ούτε λέξη. Γινόμαστε μάρτυρες ενός ψεύτικου φιλο - ανθρωπισμού από ΜΚΟ, την ώρα που κρύβονται πολλά και βρώμικα εκατομμύρια πίσω από αυτή την ιστορία».  Κώστας Παπαδόπουλος
Σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί η Αρχαία Αγορά στη Θεσσαλονίκη


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων η αρχαία αγορά στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Χαλκέων, έχει εξελιχθεί σε εστία διακίνησης ναρκωτικών και εγκληματικών δραστηριοτήτων. Η πορνεία, η πώληση ναρκωτικών και λαθραίου καπνού, καθώς και περιστατικά βίας μεταξύ των «θαμώνων» αποτελούν πλέον την καθημερινότητα σε αυτόν τον άλλοτε ιερό τόπο.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις κατοίκων της περιοχής: «Έχουμε δει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Προχθές, κάποιος παραλίγο να σκοτώσει μια ιερόδουλη, ενώ το εμπόριο ναρκωτικών γίνεται μπροστά στα μάτια τα δικά μας και των παιδιών μας. Αυτό, μάλιστα που μας συγκλονίζει είναι ότι ως “βαποράκια” χρησιμοποιούν πολλά νέα παιδιά.»
Φαινόμενα όπως το συγκεκριμένο μαρτυρούν την κατάπτωση, ηθική και κοινωνική, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά ενός ολόκληρου Έθνους. Αφενός, ο Γ. Μπουτάρης δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτά τα φαινόμενακαθώς το μόνο που εξάπτει τον ενδιαφέρον του είναι η οργάνωση «Πολύχρωμων Εκδηλώσεων», η τόνωση του «πολυφυλετικού» χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης καθώς και η πολεμική (από κοινού με το υπόλοιπο κράτος και το παρακράτος) εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αφετέρου, ο υπουργός Υγείας ασχολούμενος συνεχώς με την περίθαλψη των λαθρομεταναστών δεν προφταίνει να μεριμνήσει για το ζήτημα των ναρκωτικών, το οποίο πλήττει την ελληνική νεολαία όσο ποτέ.  ΠΗΓΗ

Ημερήσιο δελτίο λαθρομετανάστευσης - Τους χιλιάσαμε και την Παρασκευή!
Τους χιλιάσαμε –για μια ακόμα φορά φέτος!- τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, χθες Παρασκευή. Έτσι:

Τετρακόσιοι ενενήντα (490) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου,

εκατόν εβδομήντα δύο (172) στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου ν Λέσβου,

σαράντα εννέα (49) στην περιοχή “ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ” ν. Σάμου,

πενήντα (50) στην περιοχή “ΚΑΡΦΑΣ” Χίου,

τέσσερις (04) στην περιοχή “ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ” ν. Χίου,

οκτώ (08) στην παραθαλάσσια περιοχή “ΛΑΜΠΗ” ν. Κω,

σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Λέσβου,

έντεκα (16) στην παραθαλάσσια περιοχή “ΤΙΓΚΑΚΙ”, έμπροσθεν ξενοδοχείου “KOS PALACE” ν. Κω,

πενήντα τέσσερις (54) στην περιοχή “ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ” ν. Σάμου,

σαράντα τρεις (43) στην περιοχή “ΡΟΔΟΣΙ” Καρδάμυλων ν. Χίου,

εξήντα ένας (61) στην επαρχιακή οδό “ΕΦΤΑΛΟΥΣ” ν. Λέσβου,

οκτώ (08) στην περιοχή “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ” ν. Χίου,

Σύνολο: 1.000 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!   ΠΗΓΗ

(ΥΓ): Ζήτω οι κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!

..
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6694934184572929962

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item