Widgets

Οι Νεο-Έλληνες θα ΦΑΝΕ το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ αμάσητο! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Αριστερό Μνημόνιο: Έχουν ήδη συμφωνηθεί μειώσεις μισθών και συντάξεων

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ περί του «τορπιλισμού» των «διαπραγματεύσεων» έσπευσαν να αναπαράγουν όλες οι συριζαίικες ενημερωτικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας Ευρωβουλευτή του Σύριζα. Συνηθίζουμε να μην σχολιάζουμε τις διαδόσεις των δανειστών, όμως από την στιγμή που η εν λόγω είδηση μεταδίδεται και από πηγές της συγκυβέρνησης, ενώ δεν έχει υπάρξει διάψευση, άρα το δημοσίευμα έχει βάση στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η συμφωνία ήταν έτοιμη, αλλά το ΔΝΤ επενέβη και απέτρεψε την υπογραφή της. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι: «Η Αθήνα θα μπορούσε να αναβάλει τις μειώσεις στους χαμηλοσυνταξιούχους εάν ως αντάλλαγμα μείωνε αντίστοιχα τα εξοπλιστικά. Πρόκειται για 400 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την πρόταση μετέφερε ο Γιούνκερ στον Τσίπρα με την έγκριση της Μέρκελ και του Ολάντ. Το ΔΝΤ δεν δέχεται τέτοια παζάρια, είπε ένας από τους συμμετέχοντες στις διαπραγματεύσεις στην FAZ».
Πίσω από αυτή την αποκάλυψη της εφημερίδας, ο καθείς μπορείς να δει ότι η διαπραγμάτευση δεν γίνεται σχετικά με το αν θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά για το ποιος είναι ο κατάλληλος πολιτικά χρόνος για να γίνει αυτό. Κοινώς, ο Σύριζα έχει ήδη υπογράψει συμφωνία που περιλαμβάνει μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά προσπαθεί να αναβάλλει την εφαρμογή αυτών των μέτρων, για να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους αδαείς.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: 1η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΑΠΙΛΑ! (Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει!) ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ! ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Σοκ και φρίκη... ''Κακόμοιροι'' μουσουλμάνοι βεβήλωσαν με ζωώδη τρόπο εκκλησιά μας στη Λέσβο! 

Σκηνικό ψευδορήξης για τα μάτια του κόσμου - Έχουν δώσει ήδη “γη και ύδωρ” στους διεθνείς τοκογλύφους


Ένα ανέκδοτο έλαβε χώρα σήμερα στις Βρυξέλλες. Ένα ανέκδοτο εντασσόμενο στην από καιρό συμφωνημένη κοινή επικοινωνιακή γραμμή κυβέρνησης – δανειστών, έτσι ώστε ο, κατά Πρετεντέρη, «λαουτζίκος» να αποδεχτεί με επευφημίες και «ανάσες αξιοπρέπειας» την υπογραφή του νέου μνημονίου.
Αποκαλυπτικό για το «δούλεμα» που πέφτει ήταν το tweet του δημοσιογράφου του Channel 4, Paul Mason, ο οποίος μετέδωσε περί των γεγονότων ότι «οι Έλληνες προσέφεραν να κάνουν πράξη 2% δημοσιονομικής λιτότητας, το οποίο δεν είχαν πράξει στο παρελθόν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήθελε 0,6% παραπάνω».
Αυτό που ουσιαστικά μεταδίδει ο Mason είναι ότι η ελληνική πρόταση είναι ήδη αρκούντως μνημονιακή, έχοντας λιτότητα, μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και φυσικά αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Με βάση το σενάριο της ψευδορήξης, η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει λίγο παραπάνω (0,6%), γεγονός που οδήγησε στην «αποχώρηση». Μάλιστα αυτό που απεικονίζεται ως «αποχώρηση της ελληνικής πλευράς», εν τέλει είναι όπως όλα δείχνουν απροθυμία των τοκογλύφων, αφού κυβερνητικές πηγές λένε ότι «οι αξιωματούχοι του Γιούνκερ τους είπαν ότι τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις».
Εν τέλει υπάρχει ένα «θέατρο σκιών» γύρω από το δίπολο ρήξη ή συμφωνία, που έχει δύο βασικά σκοπούμενα:
  1. Ο Ελληνικός Λαός βομβαρδίζεται επικοινωνιακά από δημοσιεύματα που επιτείνουν την αβεβαιότητα, γεγονός που επιχειρεί να τον αναγκάσει να αποδεχτεί την «συμφωνία» - Μνημόνιο.
  2. Κάποιοι θησαυρίζουν στο ελληνικό, αλλά και στα διεθνή χρηματιστήρια από τις διακυμάνσεις των spread. Τώρα το αν θησαυρίζουν από γνώση ή από «μαντεψιά», αυτό είναι κάτι που μόνο κάποιος οικονομικός εισαγγελέας μπορεί να διερευνήσει.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αξίζει να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, είναι ότι η πρόταση του Σύριζα που θα είναι και η βάση της υπογραφής του νέου μνημονίου, έχει ήδη μορφή που θυμίζει έντονα νουδούλα, ενώ τα χειρότερα θα έρθουν αμέσως μετά, αφού έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για το τρίτο πακέτο στήριξης ή τρίτο μνημόνιο. 
Αν η κυβέρνηση επιθυμούσε πραγματικά την μάχη εναντίον των διεθνών τοκογλύφων και την διεκδίκηση της ελευθερίας της Πατρίδος μας, θα είχε ήδη αρχίσει την εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Και αν δεν πιστεύουν εμάς, ας διαβάσουν την ανάλυση των Financial Times, όπου γίνεται ξεκάθαρο ότι η ρήξη και η διεκδίκηση της Ελευθερίας δεν είναι καταστροφική για τον Λαό, αλλά μονάχα για τα μεγάλα συμφέροντα, που θα δεινοπαθήσουν στην μικρή μεταβατική περίοδο προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.   ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η ζωή καμιά φορά αντιγράφει την τέχνη: “Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος”

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Από το «σκοτώσαμε την Τρόικα» στο ψέμα της «εθνικής συνεννόησης»

Ήταν ακόμα νωπό το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και άκρατος ο ενθουσιασμός των εξαπατημένων Ελλήνων που εκθείαζαν τη «σθεναρή» στάση της νέας κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραφε και αναπαρήγαγε για έναν ολόκληρο μήνα περιστατικά κατά τα οποία περαστικοί της πλατείας Συντάγματος έσπευδαν να συγχαρούν τον Υπουργό των Οικονομικών για την επάξια και ελληνοπρεπή του στάση απέναντι στις διαπραγματεύσεις, αν και ο όρος «διαπραγμάτευση» ήταν την περίοδο εκείνη ακόμα άγνωστος.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, όμως, αυτού του παραληρήματος γύρω από τη συγκυβέρνηση και τον τρόπο που αυτή αντιμετώπισε αρχικά τους εκπροσώπους την Τρόικα στην Ευρώπη είναι όλες εκείνες οι φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την πρώτη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ. Μια άχαρη χειραψία, ένα νεύμα δυσαρέσκειας και μια φράση που είπε ο τελευταίος στο αυτί του Βαρουφάκη πυροδότησαν φήμες που ήθελαν τον εκπρόσωπο των δανειστών να λέει στον Υπουργό ότι η ελληνική κυβέρνηση «εξολόθρευσε» τους τοκογλύφους.
Τρεις μήνες μετά και η απάτη αποκαλύπτεται. Περιχαρείς οι τοκογλύφοι υποδέχονται με πλατειά χαμόγελα τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες και κανενός το πρόσωπο δε μαρτυρά δυσαρέσκεια, παρά μόνο «αισιοδοξία» για την εφαρμοσιμότητα των νέων αιματηρών μέτρων που θα θεσπιστούν για το καλό της χώρας. Κι όσο για το κατά πόσο η όψιμη αντιμνημονιακή κυβέρνηση κατάφερε να νικήσει τους θεσμούς, δε χρειάζεται να επικαλεστούμε τα προεκλογικά ψέματα του Τσίπρα για να αποδείξουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αρκεί να θυμηθούμε την τελευταία ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή, που, μεταξύ άλλων, κάλεσε όλα τα κόμματα σε εθνική συνεννόηση για να επιτευχθεί μια συμφωνία έντιμου συμβιβασμού! Από την κατάργηση με ένα άρθρο του μνημονίου δηλαδή και το τέλος της δυναστείας των τοκογλύφων φτάσαμε στην περιβόητη εθνική συνεννόηση, σαν αυτές που έκαναν οι προκάτοχοι του Τσίπρα όταν θέλησαν να παραμείνουν στην εξουσία ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού. Σε αυτό το κάλεσμα η Χρυσή Αυγή δηλώνει περήφανα πως δεν ανταποκρίνεται, γιατί η «εθνική συνεννόηση» προϋποθέτει την πίστη στο Έθνος, πίστη που έρχεται σε αντίθεση με την ικανοποίηση των αιτημάτων των τοκογλύφων που έχουν διαλύσει την πατρίδα μας.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΩΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» ΘΕΛΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ!

Εξυπηρέτηση: Απαλλαγή από τον ΕΦΚ για το φυσικό αέριο μόνο για την εγχώρια πλουτοκρατία

Μία άκρως περίεργη παράγραφο περιλαμβάνει το «μίνι» φορολογικό νομοσχέδιο, που κατέθεσε η κυβέρνηση στην αρμόδια επιτροπή. Σύμφωνα με αυτήν: "απαλλάσσεται από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης το φυσικό αέριο της περίπτωσης ΙΗ της παραγράφου 1 του άρθρου 73, με την προϋπόθεση ότι παραλαμβάνεται από βιομηχανίες ή βιοτεχνίες και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σαν πρώτη ύλη για την παραγωγή των προϊόντων τους".
Αυτό σημαίνει για τους γνωρίζοντες, ότι μονάχα τα διυλιστήρια και η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων απαλλάσσονται από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης. Αυτό σημαίνει, σε όρους ιδιοκτησίας, ότι μονάχα οι Βαρδινογιάννης, Λάτσης και Λαυρεντιάδης απαλλάσσονται από τον φόρο αυτό.
Το γεγονός ότι δεν έγινε, όπως συνηθίζεται, ακρόαση φορέων στην συγκεκριμένη επιτροπή, απλώς εντείνει την δικαιολογημένη φημολογία για εξυπηρέτηση της κυβέρνησης προς την εγχώρια πλουτοκρατία. Η μέχρι πρότινος προφυλάκιση Λαυρεντιάδη για σκάνδαλο θαλασσοδανείων από την Proton Bank προς «ημέτερους» αποτελεί το σκανδαλώδες «μπαχαρικό» της όλης υπόθεσης. ΠΗΓΗ

Σακελλαρίδης: Εμείς μιλάμε μόνο με τους πολιτικάντηδες - Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχει η Χρυσή Αυγή!

Το ποιόν της συγκυβερνήσεως έδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση περί της ανάγκης ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα τεκταινόμενα της «διαπραγμάτευσης», ο Σακελλαρίδης είπε ότι τόσο το τηλέφωνο του Τσίπρα, όσο και πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, είναι ανοιχτά για τους πολιτικούς αρχηγούς, «πάντα στα πλαίσια του δημοκρατικού τόξου», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Στη συνέχεια προσδιόρισε επακριβώς τι εννοεί, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για να τη συγχαρεί». Συνεπώς, τόσο ο Σακελλαρίδης, όσο και ο Τσίπρας οριοθετούν το «δημοκρατικό τόξο», συμπεριλαμβάνοντας το Πασόκ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ, τους πάσης φύσεως παρακρατικούς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και το «Ποτάμι» του Μπόμπολα, αλλά αποκλείοντας την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για το πώς νοείται η «δημοκρατία» και «σεβασμός στη λαϊκή εντολή», από τους ταγούς της καταστροφής της Ελληνικής Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Όχι μόνο συναγελάζονται οι συριζαίοι με τους νεοδημοκράτες και τους πασόκους, αλλά υπάρχει πλήρης υιοθέτηση της ρητορείας περί «δημοκρατικού τόξου», γεγονός που αποδεικνύει ότι στην ουσία στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα:
Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το «δημοκρατικό τόξο», και η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ 

 Διαβάζουμε από το φύλλο του περασμένου Σαββάτου, 13-6-015, από την καθεστωτική «καθημερινή». «Η κατάσταση επιβάλλει τη λήψη δραστικών μέτρων… το ταχύτερο δυνατόν… Η σοβαρή διαφορά ανάμεσα στην οικονομική της εξέλιξη κι εκείνη των άλλων χωρών κινδυνεύει να υπονομεύσει μόνιμα την πορεία της Ελλάδας προς την ενιαία αγορά, την ΟΝΕ και την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Οσο για την Επιτροπή, θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση να έχει συνδέσει την αξιοπιστία της σε απόφαση δανείου, του οποίου οι όροι δεν τηρήθηκαν. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητη τη λήψη δραστικών μέτρων, που θα επέτρεπαν να διαφανεί η σαφής πρόθεση της χώρας σας να μειώσει τις ανισορροπίες». Μέρος της παραπάνω επιστολής στάλθηκε όχι από τον κ. Γιουνκέρ στον Τσίπρα, αλλά από τον τότε πρόεδρο της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ προς τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Ζολώτα, στις 15-3-1990. Τα αναφέρει κάτι τέτοια η εν λόγω φυλλάδα, αλλά δεν τα διατυμπανίζει υπό το φόβο μη θεωρηθεί ότι εμείς οι χρυσαυγίτες έχουμε δίκιο που φωνάζουμε.

Το πολίτευμα της κατ’ επίφαση Δημοκρατίας που ισχύει από το 1974 και έκτοτε στον τόπο μας, οδήγησε τη Χώρα μας στη σημερινή κατάσταση. Οι τότε τριακόσιοι της βουλής σιώπησαν ένοχα μπροστά σε αυτές τις επισημάνσεις του κ. Ντελόρ. «δικαίως» σιώπησαν, μιας και διακυβεύονταν άμεσα τα πολιτικά συμφέροντα αυτών αλλά και τον μετέπειτα συνεχιστών του κοινοβουλευτισμού. Συμφέροντα που άπτονταν μόνο με το γέμισμα της τσέπης τους και τίποτε παραπέρα. Κάτι τέτοιες καταστάσεις με κάνουν να ομολογήσω πως ως λαός δεν αντέχουμε και πολύ «δημοκρατία». Δεν το λέω εγώ, αλλά οι πολιτικές καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία εκατό χρόνια. Διάφορα επαναστατικά κινήματα έλαβαν την εξουσία στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος. Δύο εξ αυτών των κινημάτων υποχρέωσαν τους άνομους πολιτικούς, αλλά και μέρος του λαού που είχε εκτροχιαστεί, στην επαναφορά της τάξης. Τα κινήματα αυτά ήταν η δικτατορία της 4ης Αυγούστου υπό τον Ι. Μεταξά, και η επανάσταση του 1967 υπό τον Γ. Παπαδόπουλο. Αλάνθαστος δεν υπήρχε κανείς των προαναφερθέντων. Αλλά όμως μπήκε κάποια σειρά στην Ελλάδα, έστω και με τις διώξεις, την λογοκρισία κλπ.. Μη νομίσει κανείς ότι επικροτώ την αναβίωση αυτών των κινημάτων στη σημερινή Ελλάδα. Αυτό που θέλω να τονίσω αναφερόμενος στα παραπάνω περιστατικά είναι το εξής: ως λαός είμαστε ευκολόπιστος, με αποτέλεσμα να παρασυρόμαστε πάντα από λαοπλάνους πολιτικούς με ανώμαλες ορέξεις, ορέξεις από τις οποίες παρασυρόμαστε και εμείς οι απλοί πολίτες. Αυτό συνέβη και με την αποκατάσταση της «δημοκρατίας» από το 1974 και έκτοτε. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Δικτατορικά καθεστώτα είναι δύσκολο να επικρατήσουν σήμερα τουλάχιστον με τη μορφή που είχαν άλλοτε. Σήμερα επικρατούν τέτοια καθεστώτα, σαν αυτά που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο από το 1974 και μετά, αλλά είναι με άλλη μορφή. Επιβάλλονται με διαφορετικό τρόπο, πιο λάιτ θα έλεγα. Χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους εκφοβισμού της κοινής γνώμης, ώστε να μπορέσουν να καρπωθούν τους καρπούς της ανομίας τους. Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε αν θα πορευθούμε ως λαός βάση το κοινωνικό συμφέρον ή θα πορευθούμε βάση των προσωπικών συμφερόντων του καθενός και της καθεμιάς από εμάς.

Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να αφυπνίσει τις συνειδήσεις του προδομένου Ελληνικού λαού. Δεν το έχει καταφέρει εξ ολοκλήρου, αλλά τα σημάδια είναι θετικά.  πηγή


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Μιχαήλ Αρβανίτης: Παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας η πρόκληση του Δήμαρχου Πάτρας να μη δίνει στοιχεία για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο

Στη Λέσβο οι ολετήρες του τόπου διαβουλεύονται μόνοι τους για τους λαθρομετανάστες

Οι τοπικοί «άρχοντες», με πρωτοστάτες κυβέρνηση και δήμαρχο παρέδωσαν μαθήματα «δημοκρατίας» αποκλείοντας από τη σύσκεψη των τοπικών φορέων για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών την Χρυσή Αυγή, δηλαδή την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μοναδικό στήριγμα του Έλληνα, φροντίζοντας ως συνήθως να μην ερωτηθούν οι πολίτες, αλλά να ληφθούν οι αποφάσεις από αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα.
Από πρώτο χέρι βιώνουμε την αγωνία των κατοίκων και επιχειρηματιών της Μυτιλήνης που βλέπουν το νησί μας μέρα με τη μέρα να βουλιάζει από παράνομους μετανάστες και άδειο από τουρισμό, λόγω ακυρώσεων κρατήσεων και πτήσεων, ελέω της καταστάσεως.
Οι περισπούδαστες λύσεις που βρέθηκαν; Τραπεζώματα στου χώρους άφιξης των λαθρομεταναστών, ελευθερία να τριγυρνούν ελεύθερα χωρίς τον παραμικρό υγειονομικό έλεγχο, κέντρα φιλοξενίας και μόλις εντοπιστεί δυσφορία από τους πολίτες, άμεση επιβίβαση στο καράβι καράβι για Αθήνα.
Οι θέσεις του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αύγη παραμένουν πάγιες και αμετακίνητες στο θέμα της λαθρομετανάστευσης:
- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.
Λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο Λέσβου


Έλληνας λιμενικός: Είμαστε στο έλεος των λαθρομεταναστών

Απροστάτευτοι απέναντι στις ορδές των λαθρομεταναστών και τις μεταδοτικές ασθένειες που αυτοί φέρουν, είναι οι Έλληνες λιμενικοί οι οποίοι υπηρετούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, που δέχονται κατά κύματα την εισβολή των τριτοκοσμικών. Χωρίς εξοπλισμό και προστασία από την επίσημη Πολιτεία, που με τις αποφάσεις της εκτρέφει το τέρας της λαθρομετανάστευσης και της αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας, αγωνίζονται να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, αμειβόμενοι με μισθούς πείνας.
Το ΕΜΠΡΟΣ φιλοξενεί την συνέντευξη ενός άνδρα του Λιμενικού Σώματος (για ευνόητους λόγους διατηρούμε την ανωνυμία του), ο οποίος αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ίδιος και οι συνάδελφοί του και τους φόβους που εκφράζει για πιθανή εξέγερση των αλλοδαπών.
Ολόκληρη η συνέντευξη έχει ως εξής:   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Αναγνωρίστηκε το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στην Πιερία

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες της Πιερίας είτε ατομικά είτε σε επίπεδο συλλόγων. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η Πράσινη Πτέρυγα, το τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής Πιερίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος της Πράσινης Πτέρυγας Βασίλης Κόκκινος, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό στην αίθουσα τελετών του Νοσοκομείου. Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκαν και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, για να συγχαρούν την Πράσινη Πτέρυγα και το κοινωνικό της έργο.  www.xathess.gr
Εκλογές για νεκροθάφτη έκανε το Κλεφτο-Πασόκ

      Από το πρωί τα πολιτικά ζόμπι συναθροίζονταν σε διάφορες αίθουσες στην Ελλάδα, προκειμένου να εκλέξουν αυτόν που θα οδηγήσει το Πασόκ στον πολιτικό του τάφο. Το πάλαι ποτέ κραταιό Πασόκ από τo 44% του 2009, έχει φτάσει αισίως στο 4,7% του 2015 και η κατρακύλα του φαίνεται να μην έχει τέλος.

Το ΠΑΣΟΚ αιματοκύλησε τον Ελληνικό Λαό και πλέον αλλάζει πρόεδρο, αφού ο Βενιζέλος αποφάσισε να εγκαταλείψει το πλοίο την ώρα της καταβύθισής του. Προσπαθεί να βγάλει εαυτόν από το κάδρο των ευθυνών για τις δεκαετίες της κλεψιάς, της ρεμούλας, της μίζας και της πασοκοκρατίας, είτε ρίχνοντας τις ευθύνες σε πρόσωπα, είτε προσπαθώντας να εξέλθει την... κατάλληλη στιγμή.
Πριν από λίγη ώρα έκλεισαν οι κάλπες, όμως το ποιος θα είναι ο πρόεδρος της επόμενης μέρας δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού το μοναδικό που θα μπορέσει να προσφέρει το Πασόκ στον τόπο θα είναι η ποινική διερεύνηση των ευθυνών για το γεγονός ότι ένα κόμμα έγινε συνώνυμο της πολιτικής απατεωνιάς, στις τέσσερις δεκαετίες της μεταπολίτευσης.   ΠΗΓΗ
ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ;


Τη «συμμόρφωση» της ελληνικής κυβέρνησης, ζήτησε από την Ευρώπη Ελληνίδα ευρωβουλευτής. Όχι για να τελειώνει με την μνημονιακή συμφωνία, αλλά γιατί «αυξάνει την εξάρτηση από έναν και μοναδικό πάροχο, την Ρωσία, υπονομεύοντας την ενεργειακή ασφάλεια».

Πρόκειται για την εμπαθέστατη Μαρία Σπυράκη (που προσφάτως αρνήθηκε την πρόσκληση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης, να συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα την «Ενεργειακή Πολιτική της Ελλάδος», εξαιτίας της συμμετοχής εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής), η οποία από γραμματέας του Χημικού της ΠΑΣΠ στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και την αγκαλιά του… εντιμότατου Άκη Τσοχατζόπουλου (προσφάτως καυχήθηκε ότι έχει εναγκαλισμό και με τη χήρα του… Χότζα), πέρασε στην αγκαλιά του Σαμαρά.

Και αφήνοντας κατά μέρος τις προθέσεις της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για το ενεργειακό ζήτημα (που πολύ αμφιβάλλουμε εάν είναι ειλικρινείς εις ότι αφορά τους ρωσσικούς αγωγούς…), η πρώην mega-λη Σπυράκη τίνος τα συμφέροντα αντιπροσωπεύει στη ευρωβουλή; Της Ελλάδος ή των ΗΠΑ, που θέλουν τους πάντες υπό την δική τους εξάρτηση; πηγή


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 971008522365043648

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item