Widgets

ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ;


Με υπερηφάνεια οι Αμερικάνοι αναρτούν ελεύθερα την σημαία στα σπίτια τους.
Οι Έλληνες θα διώκονται; 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάρχει νόμος ο οποίος απαγορεύει στους Έλληνες πολίτες να έχουν αναρτημένη την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι ή στην αυλή τους; Και όμως υπάρχει.
Προς επαλήθευση αυτού παραθέτουμε το Άρθρο 1 από το φύλλο Αρ. 95 της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως» με ημερομηνία 14η Απριλίου 1981 το οποίο αναφέρει επακριβώς:

Απαγορευόμεναι πράξεις

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η επικόλλησις εντύπων ή χειρογράφων πάσης φύσεως, ως και η καθ οιανδήποτε τρόπον ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ αναγραφή ή προβολή διαφημίσεων, συνθημάτων, ονομάτων, ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ανακοινώσεων ή προσκλήσεων και πάσα εν γένει αναγραφή ή ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ ΕΠΙ: α) ΜΝΗΜΕΙΩΝ, αγαλμάτων, ΣΤΥΛΩΝ και υποσταθμών εταιρειών κοινής ωφελείας, β) της ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ στοών, ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ, τοίχων και γενικώς περιφραγμάτων ΚΤΗΡΙΩΝ και κτισμάτων ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ως και της επιφανείας των οδών, πεζοδρομίων και των κρασπεδορείθρων αυτών, γ) πινακίδων σημάνσεως οδών και ισόπεδων διαβάσεων, φωτεινών σηματοδοτήσεων κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, ως και πινακίδων αφετηριών και στάσεων δημοσίων μέσων συγκοινωνίας και δ) εις αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης δεν επιτρέπεται η τοποθέτησις ή διατήρησις εγκαταστάσεων επί στεγών ή δωμάτων προς διενέργεια του παρόντος εις ύψος πέρα του βάσει του οικοδομικού κανονισμού επιτρεπόμενου ανωτάτου ορίου ακινήτων».


Επομένως όπως ξεκάθαρα αναγράφεται στον παραπάνω διεστραμμένο αυτό νόμο, απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας εφόσον αυτή συγκαταλέγεται στην κατηγορία των συμβόλων.

Γεννημένοι Προδότες

Εάν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι οποίοι προχώρησαν δια νόμου στην απαγόρευση της ανάρτησης του Εθνικού μας Συμβόλου στα σπίτια μας, αλλά και στους αρχαιολογικούς μας χώρους, οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι είναι η Νέα Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Γεωργίου Ράλλη.

Αυτός ο διεστραμμένος νόμος έκτρωμα (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας, και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και: Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, οι οποίες εξυπηρετούσαν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα, με την απαγόρευση της Ελληνικής Σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ από καταβολής της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πονηρά συγκαλυμμένα κόμματα προδοσίας που πέρασαν  ποτέ από την πολιτική ιστορία της Ελλάδος.

Μαζί με το ΠΑΣΟΚ της Ρεμούλας της Προδοσίας και της Λωποδυσίας ευθύνονται για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν ποτέ διαπραχθεί κατά του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων πολιτών.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

https://emprosnews.wordpress.com/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 7341559633302498350

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item