Widgets

ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ», ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ;;;


Παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες ένα καταπληκτικό σήριαλ διαπραγματεύσεων που θα το ζήλευαν και οι μεγαλύτερες σαπουνόπερες της Λατινικής Αμερικής και τα πιο φημισμένα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ. Στο σήριαλ αυτό πρωταγωνιστές ήταν ένας θίασος άπειρων ηθοποιών που έπαιζαν με την φωτιά η οποία τελικά κατέκαψε όλους εμάς που τους πίστεψαν και οι τοκογλυφικές «ύαινες» της Ευρώπης που πισωγελούσαν με το μαύρο χαλί μας.

Περάσαμε από τα πέντε χρόνια μνημονιακής καταστροφής σε ένα πεντάμηνο ασύστολης αριστερής μεγαλοστομίας, που έπαιζε τον ρόλο του «σκληρού», ενώ δεν ήξερε ούτε που πατά ούτε που βρίσκεται, (εκτός αν όλα έγιναν με σχέδιο για εμάς τους ηλίθιους), με αποτέλεσμα να πέσει στην μεγαλύτερη παγίδα που την είχαν στήσει επιμελώς οι λύκοι της νεοταξικής, ανθελληνικής και τοκογλυφικής Ευρώπης.

Περάσαμε από την λιτότητα των σαμαροβενιζελικών ανδρεικέλων, στην λιτότητα των αριστερών υποκριτών με τα διάφορα «μαργαριτάρια» τους που ενώ η Ελλάδα καίγονταν, αυτοί με περισσή βιασύνη ψήφιζαν για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ευλογούσαν τις παρελάσεις των gay και διατείνονταν με ηλίθια υπεροψία ότι όλη η Ευρώπη τους είχε προσκυνήσει, κομπάζοντας σαν ο μεγάλος νικητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που χαμογελούσε ειρωνικά με την υποκρισία τους καθώς έσπρωχναν ξανά την χώρα στον γκρεμό.

Εμπιστευτήκαμε σε ένα άθεο πρωθυπουργό που τον ευλογούσε το Άγιο Όρος, τις τύχες της πατρίδας μας γιατί οι προηγούμενοι γραβατοφόροι προδότες είχαν ξεπουλήσει τα πάντα, με την ελπίδα ότι αυτός θα σταθεί σαν το τελευταίο ανάχωμα στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και θα σταματήσει την αιμορραγία των νέων μας που φεύγουν απελπισμένοι στο εξωτερικό.

Αντ’ αυτού, αυτοί άνοιξαν διάπλατα τις πύλες για να εισβάλουν ανενόχλητοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι με τις ευλογίες των Τούρκων δουλεμπόρων, είδαμε τα παχιά τους λόγια να καίγονται όμορφα και τώρα βλέπουμε ότι μετά από ένα πεντάμηνο μαραθώνιο να βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο και χειρότερο σημείο από όπου είχαμε ξεκινήσει.

Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι το κοινοβ(ο)λευτικό σύστημα. Στο όνομα του έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Στο όνομα του έχουν απομονωθεί και εξοντωθεί όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου. Στο όνομα του έχουν κατακλέψει ότι υπήρχε από τον κρατικό κορβανά και στο όνομα του ακόμα τρώγονται σαν τα κοκόρια στις οθόνες της ελληνικής τραγωδίας αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν και υπηρετούν τον ελληνικό λαό.

Ας απαλλαχτούμε επιτέλους από όλους αυτούς τους προδότες, τους κλέφτες, τους υποκριτές, τους άθεους και τα λαμόγια που έθαψαν τις ελπίδες μας. Ας καταφύγουμε στις μοναδικές αξίες που μας κράτησαν επί αιώνες σε ύπαρξη. Μόνη μας ελπίδα, η κρίση να γίνει ευκαιρία για συνειδητοποίηση και τα δεινά που υποφέρουμε για να κατανοήσουμε για το ποιοι είμαστε και που πάμε.

Και προσοχή στα κοράκια που καραδοκούν να κατασπαράξουν ένα διχασμένο λαό, που έντεχνα διαιρείται για τις τσέπες αυτών των άθλιων ελληνόφωνων που γελούν ειρωνικά για το κατάντημά μας.

Να μην ξεχνάμε και να μην ξεχνούν πως η Νέμεσης είναι ελληνική λέξη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφοι-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣΕνώ η χώρα περνά μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της καθώς απειλείται με χάος όπως το τονίζουν οι διάφοροι εταίροι που στην πραγματικότητα τρέμουν μήπως πραγματικά υπάρξει αυτό το χάος γιατί θα είναι σαν τον κολλητικό υιό της γρίπης, οι εγχώριοι εφιάλτες τρίβουν τα χέρια τους και καταστρώνουν συνεχώς σχέδια υπονόμευσης κάθε προσπάθειας να βγούμε από αυτή την κατάσταση, για να διασωθούν οι ίδιοι και να σώσουν τα ανθελληνικά του εγκλήματα.

Μέσα σε πέντε χρόνια οι ανθέλληνες προδότες που κυβέρνησαν αυτή την χώρα λεηλάτησαν τα πάντα μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στην οικονομία, στην κοινωνία, ακόμα και στην θρησκεία με την συνεχή ψήφιση αντιχριστιανικών νεοταξικών νόμων. Μέσα σε πέντε χρόνια έστειλαν στον θάνατο χιλιάδες Έλληνες που τους καταδίκασαν στην αυτοκτονία, κατέστρεψαν κάθε ελπίδα της ελληνικής νεολαίας και την έδιωξαν κακήν κακώς στο εξωτερικό, συχνά ξυπόλητοι στα αγκάθια και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουν ακόμα το θράσος της προβολής τους σαν οι εγγυητές της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, αυτής της προοπτικής που μας έριξε στον γκρεμό και μας τσάκισε τα κόκαλα.

Αλλά δεν έφτασε ούτε αυτό. Τώρα καλούν τον «λαό» τους, τους κοιμώμενους οπαδούς τους να διαδηλώσουν για να… αυξηθούν και άλλο οι φόροι, να… μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, να… κλείσουν και άλλα νοσοκομεία, να… διαλυθεί τελείως ο κρατικός μηχανισμός για να γίνουμε ένα κράτος, «μπέστε σκύλοι αλέστε», να ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί η ΔΕΗ έτσι ώστε να μπορεί να καταληστεύει τον κοσμάκη, να αυξηθεί και άλλο η ανεργία έτσι ώστε να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Κάποτε είχε πει ένας γέροντας πως αυτή η χώρα παράγει καπνό, σταφίδες, λάδι και… πολλούς εφιάλτες. Δυστυχώς αυτό το είδος συνεχίζει να ευδοκιμεί και σήμερα και μάλιστα το έργο τους έχει αποδώσει πολλούς καρπούς.

Η συκιά όταν δεν κάνει καρπό κόβεται και ρίχνεται στην φωτιά. Αν δεν κόψουμε τα κλαδιά της προδοσίας και δεν τα ρίξουμε στο πυρ το εξώτερο, αυτή η χώρα δεν θα δει ποτέ προκοπή.

Ως πότε η ευλογημμένη αυτή χώρα θα τους ανέχεται ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΙΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝ


ΑΘΗΝΑ 19-6-2015.


Περί δικαίου και ιδανικών δίδουν οι Έλληνες τον διαχρονικό τους αγώνα. Για εθνική αξιοπρέπεια, αυθυπαρξία και ισχύ. Για την Πίστη μας. Για την Πατρίδα μας. Για τα παιδιά μας. Για την ελληνικότητά μας σε γη και ψυχές.

Κανείς αγών δεν δόθηκε για δεσμευμένη ελευθερία και ξένα ιδανικά. Τα παζάρια, τα ρουσφέτια και οι γενοκτονίες είναι δουλείες πολιτικάντηδων. Η εθνική εργασία τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Φυλής και η ακεραιότητας τής Ελλάδος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για εμπεδωμένη ελευθερία όταν υπάρχουν ακόμη στην γεωπολιτική μας γειτονιά σκλαβωμένοι Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες. Δεν υπάρχει ελευθερία όταν η ελληνική οικογένεια κονταίνει και τα γεννήματα των Ελλήνων λιγοστεύουν. Δεν μπορούμε να λέμε πως έχουμε ελευθερία όταν το δικαίωμα στην εργασία και το εθνικό προϊόν έχουν δοθεί σε σιωνιστές τοκογλύφους και βαρβάρους γυρολόγους.

Ιερός είναι των Ελλήνων ο Αγών. Να μείνουμε άνθρωποι. Που σημαίνει να μείνουμε Έλληνες. Να ορίσουμε τα σπίτια μας και τα προσκυνήματά μας. Άρχοντες και αρχόμενοι μαζί, στον τόπο μας και ένθεοι. Να φτάσουμε τα εθνικά μας λάβαρα σε κάθε χώμα ελληνικό. Να κάνουμε γερές και μεγάλες ελληνικές οικογένειες, με τα παιδιά μας να λαμβάνουν ως πρώτο μάθημα την μάχη για να κρατήσουν ασύλητη την γη τους και ελληνικά τα σκήπτρα μες στην οικουμένη. Φύλακες τής Ορθοδοξίας και Πολέμαρχοι τής Ελληνικής Φυλής.

Θέλουν να στήσουν παγκόσμια εξουσία επάνω στην οικουμένη οι σιωνιστές. Θέλουν να φτιάξουν επιπλέον παγκόσμια θρησκεία. Θέλουν έναν ηγέτη επάνω σε όλους τούς λαούς. Λιγότερους αντιπάλους και εξάλειψη φωνών αντίδρασης. Ανθρώπους δίχως πίστη και ιδανικά, βολικούς στην ανηθικότητα και φοβισμένους εαυτούληδες. Την οικουμένη μια παγκόσμια φυλακή δίχως σύνορα και επάνω από τον Εμποράκο των Εθνών μονάχα τον Αντίθεο Άνομο τής Απωλείας.

Βάλανε λοιπόν δικούς τους, ξένους για τα έθνη, πολιτικούς. Αγόρασαν τις εθνικές οικονομίες για να εξυπηρετήσουν τούς δικούς τους χρηματάνθρωπους και να καταστήσουν τις οικονομικές ελίτ δικές τους βδέλλες για την αφαίμαξη τής εγχώριας παραγωγής. Στείλανε στα πλευρά τού Ελληνικού Έθνους βαρβάρους εισβολείς με τις λόγχες τους για να στήσουν ψευδοκράτη επάνω σε ελληνικά εδάφη, ώστε να μάς στριμώξουν, δίκην μαντρόσκυλων τού νεοταξισμού. Προκάλεσαν θρησκευτικές έριδες σε κράτη που εξαποστέλλουν τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες, ώστε να γίνει εκ των έσω κατάληψη τής Πατρίδος.

Δεν υπάρχει σήμερα ευρωπαϊκή ηγεσία και φυσικά δεν υπάρχει ελληνική ηγεσία. Είναι πολύ μεγάλη ουτοπία η δήθεν λύση τής ευρωπαϊκής εγγυήσεως για την εθνική ασφάλεια και για την εθνική οικονομία. Δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Αληθινή Ελλάδα. Αλλά κι αυτή ακόμη η ψευτοευρώπη σήμερα είναι ένα φάντασμα τού εαυτού της, ένα ακόμη στρατηγείο που στήνει ο σιωνισμός για να αλλοιώσει το κάστρο στις ρίζες του.

Η Ελλάς όμως δεν πρέπει να παρασυρθεί άλλο από τις λάθος συμμαχίες, τις ψευτοσωτηρίες και τις νέες μεγάλες τάχα ιδέες. Το Οικόπεδο τής Φυλής μας είναι η διέξοδος στα τεχνητά αδιέξοδα. Οι ελληνικές γεμάτη ορμή ψυχές είναι οι πολεμιστές και σύμμαχοί μας. Η ασυγκράτητη πεθυμιά μας να κάνουμε πιο ευρύχωρο το Οικόπεδο τής Φυλής. Να κάνουμε το Κράτος μας απροσπέλαστο Κάστρο Ελληνικότητας και τις ακριτικές μας περιοχές, εκείθε που κάποιοι στήνουν πολεμική φλόγα, να τις κάνουμε τις Πύλες που θα διαβούμε για να επιστρέψουμε στις αλύτρωτες πατρίδες τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Σωτηρία για την Ελλάδα είναι μονάχα η Εθνική Ισχύς της. Ελευθερία για την Ελλάδα είναι η επέκταση τής γεωστρατηγικής της παρουσίας και τής γεωπολιτικής της επιρροής. Συμμαχίες ελληνικές είναι εκείνες που υπακούουν στα εθνικά μας συμφέροντα, στις ελληνικές αξίες, στο εθνικό φρόνημα και την ορθή πίστη. Στην αξιοποίηση τού εθνικού μας προϊόντος για την αυτάρκεια τής Ελλάδος και την ενίσχυση τής διεθνούς μας θέσης.

Η Μεγάλη Ιδέα απηχεί πάντα την Εθνική μας Ολοκλήρωση, την προσάρτηση πάσης γης φέρουσας μνημεία, ιστορία και πληθυσμούς ελληνικούς, ξέχωρα ή από κοινού. Ακόμη κι αν έχει συρρικνωθεί το ελληνικό στοιχείο, αν έχει υποστεί άμβλυνση ή αλλοτρίωση εθνικού φρονήματος, και σ’ αυτήν την περίπτωση η γη ανήκει στο Ελληνικό Έθνος. Λόγοι δικαιοσύνης αλλά και λόγοι εδραίωσης τής εθνικής μας ασφάλειας επαρκούν ώστε η εστία που κατέχεται από μισελληνικούς θύλακες να γίνει ελληνική χωρίς τούς μισελληνικούς της θύλακες.

Στις δε Πατρίδες μας που φέρουν ισχυρούς ελληνικούς πληθυσμούς, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς οφείλει να παράσχει και θα παράσχει πάσα εγγυητική παρουσία και στήριξη, ώστε να στερεώσουν τον ελληνικό εθνικό τους αυτοπροσδιορισμό. Αυτονομία και ενσωμάτωση των ιστορικών μας εδαφών από δυσμάς έως τον Πόντο. Δεν νοείται μικρή και έντιμη Ελλάς. Η έντιμη και λεύτερη κατά συνέπεια Ελλάς είναι μονάχα η Μεγάλη Ελλάς.

Δεν μιλάω για σωτηρία γιατί μιλάω για Ισχύ. Δεν μιλάω για περιοριστική ελευθερία γιατί μιλάω για Απόλυτες Αξίες. Ο Αγών των Ελλήνων δεν γίνεται για εφήμερα αγαθά και κατάληψη καλύτερης θέσης στην νεοταξική γαλέρα τής παγκοσμιοποίησης. Ο Ιερός και Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων γίνεται για Αξιοπρέπεια, για Τιμή, για Πολιτισμό, για Ελληνικότητα. Ο δικός μας Αγών θέτει τούς κανόνες μιας άλλης ηγετικής τάξης πραγμάτων, Ελληνικής και Ορθόδοξης Τάξης Πραγμάτων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 17-6-2015.

Οι πολιτικές διαφοροποιήσεις των κομμάτων τής αστικής και κατοχικής δημοκρατίας φύγανε από την μέση. Αυτό επιτάσσει η πολιτική τους επιβίωση σε συνάρτηση με την οικονομική «βιωσιμότητα» τού κράτους, την καταστροφή δηλαδή τού Ελληνικού Έθνους από τον σιωνισμό. Διαφορές άλλωστε δεν είχαν ποτέ μήτε οι φιλελεύθεροι μήτε οι σοσιαλιστές μήτε οι πάσης φύσεως μαρξιστές μήτε οι πατριδοκάπηλοι ψευτοδεξιοί.

Τώρα λοιπόν οι πολιτικοί ψευδοσωτήρες τής Πατρίδος βάλθηκαν να ενώσουν τις φθίνουσες δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τάχα τον χειμαζόμενο λαό. Αυτό όμως που στην πραγματικότητα θέλουν να στηρίξουν είναι το πολίτευμα τής συναλλαγής, τής απιστίας, τής ανηθικότητας και τής υποταγής στην παγκοσμιοποίηση. Επιδίωξη των κομματικών συγκολλήσεων είναι η στήριξη τής νεοταξικής τοποτηρητείας που λέγεται τεχνηέντως δημοκρατία.

Σημασία δεν έχουν τα πολιτεύματα σφραγίδες μήτε η οχλοκρατία εν μέσω των αχαμνών ταγών. Σημασία έχει η συλλογική βούληση τού Ελληνικού Έθνους που εκφράζεται από τούς Άριστους και τούς Δίκαιους στην Ηγεσία και την Κοινωνία. Ζητούμενο είναι η άμεση λαϊκή κυριαρχία, η Εθνική Αριστοκρατία που ενώνει τούς Έλληνες στον κοινό σκοπό τής αυτάρκειας, τής δημιουργικότητας και τής διαιωνίσεως τής Φυλής μας.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός τής Ελληνικής Φυλής και να πραγματωθεί η Αποστολή μας πρέπει να παταχθούν οι ανθενωτικοί δούλοι των ξένων συστημάτων και σκοπών. Πρέπει να επιτευχθεί ο διωγμός των προδοτών και των ανεκτικών τής δουλείας. Ως εκ τούτου πρέπει να επιτευχθεί η Ενότητα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Να γίνει η Ενότητα των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών, των Ελλήνων που είναι αδιαπραγμάτευτοι στις Αξίες τής Πίστης, τής Φυλής, τού Έθνους, τής Ελληνικής Οικογένειας, τής Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος.

Απέναντί μας βρίσκονται οι διεθνιστές και οι σιτιζόμενοι τής κατοχής. Δεν τούς ανέχομαι και δεν τούς αποδέχομαι. Δεν θέλω ούτε αυτούς που πουλάνε γη και ελληνικότητα ούτε αυτούς που διαχωρίζουνε τον πατριωτισμό ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Αν εκλείψει έστω κι ένας παράγοντας από τις Ελληνικές Αξίες, τότε ο Ελληνισμός μας καθίσταται όμηρος και ως εκ τούτου ανύπαρκτος. Κι εγώ θέλω τον Ελληνισμό μου ολοκληρωμένο και κυρίαρχο.

Ενιαία πολιτική στέγη των Ελλήνων είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, ο μόνος, αυθεντικός και ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Υπάρχουν κάποιοι μυαλοφυγόδικοι που δεν θέλουν λένε τούς Εθνικοσοσιαλιστές. Μα αυτό λένε και οι νεοφιλελεύθεροι με τούς μαρξιστές. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά τους με κείνους που λεηλάτησαν την Ελλάδα και θάψανε την Αληθινή Μεγάλη Ιδέα τού Έθνους μας; Είναι σάρκα εκ τής ίδιας σάρκας όλοι τούτοι.

Από την άλλη πλευρά πολλοί που αποστρέφονται την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα είναι εκτός από όλα τα άλλα παντελώς άσχετοι με τα μεγάλα πνεύματα τής Ελληνικής Διανόησης, από την αρχαιότητα έως και τις μέρες μας. Επικαλούνται τον Ηρόδοτο και τον Ίωνα Δραγούμη ονομαστικά, αλλά προσπερνούν επιδερμικά τις αρχές και τον πολιτικό τους σχεδιασμό για μια Καθαρή και Τρανή Ελλάδα.

Ο Ηρόδοτος είναι ο Πατέρας τής Ελληνικότητας και τού Φυλετισμού Μας μέσα από τον προσδιορισμό τού Έλληνα ως τον έχοντα Ελληνικό Αίμα, Λευκή Φυλή, Ελληνική Γλώσσα, Κοινή Θρησκεία και Ελληνικό Πολιτισμό. Προσδιοριστικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον Έλληνα κατά αποκλειστικότητα και αδιαιρέτως. Ο δε Ίων Δραγούμης είναι ο Διανοητής που συνένωσε την φροντίδα για την κοινωνία με την πλατιά έννοια τού Έθνους. Εκείνος που μίλησε για την συνένωση τού Εθνικισμού και τού Σοσιαλισμού σε μια νέα ιδεολογία που θα στηρίξει την ιστορία και τον πολιτισμό με την διαμόρφωση τής Πολιτείας ως Έθνος – Κράτος.

Και ο Εθνικοσοσιαλισμός λοιπόν είναι Ελληνική Ιδέα. Ένα κραταιό οικοδόμημα που φτιάχτηκε με ασφάλεια, με γερά θεμέλια, στο κάτω μέρος τής πυραμίδας τού Ελληνισμού φτάνοντας στην κορυφή της. Δομήθηκαν οι αρχές, τέθηκαν οι στόχοι, συνενώθηκαν οι Εργάτες με τούς Πολεμιστές τής Φυλής, έγιναν αυτοκρατορίες ελληνικές και κατόπιν δόθηκε το όνομα. Γιατί τα χρήσιμα πολιτεύματα και οι χρήσιμες ιδέες δεν είναι σφραγίδες σε χέρια μολυσμένα. Είναι το μέσον και η στρατηγική που καθαγιάζονται στο Αιμάτινο Πεδίο τής Τιμής προκειμένου να διαφυλαχθούν η Ιδιοπροσωπία και η Μεγαλοσύνη τής Ελληνικής Φυλής.

Κάποιοι μπερδεύουν τις έννοιες και την μορφή που ταιριάζει στον Ελληνισμό μας. Η φύση μου μού επιβάλλει να λάβω πίσω τις έννοιες που κάποιοι τις πήραν για να τις διαστρεβλώσουν. Παίρνω λοιπόν τον Σοσιαλισμό και τον επιστρέφω στο σπίτι του με το όνομα που τού ταιριάζει. Κοινωνισμός και ακόμη Ελληνικός Κοινοτισμός. Διαφυλάσσω τούς συμβολισμούς που ανήκουν στην ελληνική ιστορία. Επαναπροσδιορίζω τις Μεγάλες Ιδέες τού Ελληνισμού με Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και Πλήρη Εδαφική Αποκατάσταση στα αληθινά μας όρια.

Μα και στο θέμα τής θρησκείας η θέση μας είναι απόλυτη. Ο Ελληνισμός είναι ο Μέγας Μύστης τής μόνης αληθινής Πίστης, τής Ορθοδοξίας Μας. Η Ορθοδοξία είναι η στερεή και ανυποχώρητη κυρίαρχη θρησκεία τού Κράτους μας. Τα δε έτερα δόγματα έχουν θέση μονάχα αν αντιστοιχούν σε Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα και υπηρετούν τούς κοινούς σκοπούς έθνους και λαού.

Η Χρυσή Αυγή τού Ανίκητου Ελληνισμού είναι νομοτέλεια και σκοπός τής υπάρξεώς μας. Στα ειρηνικά και στα πολεμικά έργα. Πρώτοι σε όλα. Υπεράνω όλων η Ελλάς. Πάνω από τούς Έλληνες είναι μονάχα ο Θεός. Και η μόνη ενότης που μπορεί να επιτευχθεί μετουσιώνεται με την ενιαία έκφραση τού ελληνικού λαού και του λαϊκού εθνικισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 8350307675406973009

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item