Widgets

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ: «Εναντίον όλων - Γιατί είμαστε με τον Λαό και την Πατρίδα!»

Χρήστος Παππάς: Εναντίον όλων - Γιατί είμαστε με τον Λαό και την Πατρίδα!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή επίκαιρη επερώτηση για την ενδοσχολική βία.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:
Σήμερα συζητούμε για την ενδοσχολική βία και πολύ καλά κάνουμε. Το σώμα αυτό δεν είναι μόνο ένα εκλεγμένο νομοθετικό σώμα. Προηγούμενος ομιλητής μίλησε για το παιδευτικό πνεύμα της Βουλής και συμφωνώ μαζί του. Ειδικά λοιπόν κατά τη διαδικασία αυτής της σημερινής, τη διαδικασία ανάπτυξης αυτού του τύπου επερωτήσεων, δίδεται η ευκαιρία, θα έλεγα, παραγωγής ιδεών από αυτό το σώμα. Στην αρχή της συζητήσεως και ζητήθηκε, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από μερικούς συναδέλφους η επέκταση της συζητήσεως, σχετικά με τη βία. Αναφέρθησαν συνάδελφοι και σε άλλα θέματα, και ο κύριος Λοβέρδος, με πάθος θα έλεγα μεγάλο, ζήτησε στην αρχή να επεκτείνουμε τη σημερινή συζήτηση, και συμφωνώ, είναι μια ευκαιρία να επεκτείνουμε την κουβέντα.
Εμείς, όπως όλοι οι Έλληνες, κατά τον ίδιο τρόπο και μιλώ για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, βιώνουμε στην πράξη ένα είδος βίας, θα έλεγα μια μορφή κοινοβουλευτικής βίαςΒιώνουμε κι εμείς, όπως και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός, την διαστρεβλωμένη μορφή της δημοκρατίας, την παραμορφωμένη δημοκρατία. Ας μου επιτραπεί, και θα τολμήσω να πω «δικτατορία». Και αιτιολογώ τη σκέψη μου λέγοντάς σας και ρωτώντας σας: Πότε ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός για τα μεγάλα θέματά του; Το ένα κόμμα διαδέχεται το άλλο ξεχνώντας την επομένη των εκλογών το πρόγραμμά του και τις εξαγγελίες του.
Ο λαός μένει πάντα στην άκρη, πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος. Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα εδώ και σαράντα χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς αυτό το δημοψήφισμα τον Δεκέμβριο του 1974 σχετικά με το πολιτειακό. Δεν ρωτήθηκε ο Λαός ούτε για την ΕΟΚ, την Ευρώπη δηλαδή, ούτε για τον Καλλικράτη, ούτε για το ευρώ, ούτε για το μνημόνιο, ούτε για τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας με την νομοθετημένη πλέον αλλαγή των ηθών, ούτε για την πληθυσμιακή μετάλλαξη των Ελλήνων με την αθρόα και απρόσκοπτη εισβολή ξένων, μη Ελλήνων.
Στο σύγχρονο δίλημμα λοιπόν που τίθεται αυτές τις μέρες: Πατρίδα ή Ευρώ; Ελλάδα ή Ευρώπη; Εμείς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, απαντάμε σθεναρά και ελληνικά: Ελλάδα και μόνο Ελλάδα!
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε κατ’ ουσία πόλεμο. Πόλεμο χωρίς όπλα αλλά με πεσόντες, με δυστυχία, με καταστροφές, με παράπλευρες απώλειες. Πραγματοποιείται μια βίαια μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας. Μαρξιστές και καπιταλιστές θέλουν να διαλύσουν τη χώρα. Δεν θα τους αφήσουμε! Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν θα τους αφήσουμε!
Απευθύνομαι σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες, σε όσους η ελληνική φλόγα της ψυχής τους συνεχίζει να καίει και δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Καλούμε τους Έλληνες, με αυτή την ευκαιρία της σημερινής συζήτησης, να μη φοβούνται, να σταθούν όρθιοι και ατρόμητοι μπροστά στην προπαγάνδα και την τρομολαγνία των αργυρώνητων, των παπαγάλων υπαλλήλων του ΔΝΤ, των εκπροσώπων της άτυπης "τετάρτης εξουσίας", τους παραμνημονιακούς τρομοκράτες παρουσιαστές των ειδήσεων των μεγάλων καναλιών. Τους καλούμε λοιπόν τους Έλληνες να σταθούν όρθιοι και μάχιμοι, να σταθούν ως Έλληνες ασυμβίβαστοι και να πουν το μεγάλο ΟΧΙ.


Εμείς, ως τρίτη πολιτική δύναμη, αντιμνημονιακή και παθιασμένα λαϊκή και ελληνική, στεκόμαστε στο πλευρό του λαού και μαχόμεθα πολιτικά, και θα συνεχίσουμε να μαχόμεθα με όποιο προσωπικό ή άλλο κόστος, με όποιο εμπόδιο και αν βάζουν σε εμάς οι εκπρόσωποι του δήθεν δημοκρατικού τόξου.
Εμείς είμαστε εναντίον όλων, όχι επειδή έτσι μας κάπνισε. Είμαστε εναντίον όλων γιατί είμαστε με το Λαό, γιατί είμαστε με την Ελλάδα!  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό


Στις δεκαετίες τους 1950 και του 1960, η αριστερά ευρίσκετο υπό διωγμόν καίτοι είχε ένα νόμιμο κόμμα, την ΕΔΑ. Το αστικό αντικομμουνιστικό κράτος της εποχής, χρησιμοποιούσε σχεδόν φανερά όλους τους μηχανισμούς του κράτους, αλλά και του σκοτεινού παρακράτους, προκειμένου να εμποδίσει την νόμιμη πολιτική του δράση. Έκλεινε αίθουσες η ΕΔΑ για να κάνουν ομιλίες και την τελευταία στιγμή τους ακύρωναν τις εκδηλώσεις. Οργάνωναν δημόσιες συγκεντρώσεις και πριν να φθάσουν ακόμη στον χώρο της συγκεντρώσεως άλλοι είχαν συλληφθεί και άλλοι είχαν χτυπηθεί… Την εφημερίδα τους, την “Αυγή”, φοβόταν ο μέσος αριστερός πολίτης να την ζητήσει από το περίπτερο και συνήθως την έπαιρνε κρυμμένη και διπλωμένη μέσα σε μία άλλη εφημερίδα. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια οι μηχανισμοί του κράτους και του σκοτεινού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής.
Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κληρονόμησε και το παρακράτος του. Ένα παρακράτος που δεν ενόχλησε την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά αφού εξυπηρέτησε θαυμάσια τα σχέδιά του. Θυμηθείτε την εποχή στην δεκαετία του ’80 όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα και ερχόταν από το πουθενά μία τρομοκρατική ενέργεια για να αποπροσανατολίσει τον λαό… 
Αυτό το σκοτεινό παρακράτος, που έχει βαθιές ρίζες, αντιμετωπίζει σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαζί με τους μηχανισμούς του κράτους, οι οποίοι χωρίς να κρατούν τα προσχήματα εμποδίζουν την ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ πολιτική δράση της. Με κάθε τρόπο, στήνοντας προβοκάτσιες και παρέχοντας πλήρη ασυδοσία σε συμμορίες εγκληματιών, προσπαθούν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σκοπός τους να παρουσιάσουν το τρίτο κόμμα της χώρας σαν μία συμμορία και αυτό το επιχειρούν με πολλούς τρόπους.
Συνεχείς οι επιθέσεις κατά γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από θρασύδειλους αλήτες, με την αστυνομία να επιτρέπει με τρόπο σκανδαλώδη τις επιθέσεις αυτές και τον αρμόδιο υπουργό στην Βουλή σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών μας, να γενικολογεί και να σιωπά.
Ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι αντέξαμε φυλακές, δολοφονίες και δολοφονικές επιθέσεις, κρατώντας ψηλά την σημαία του αγώνα, την οποία δεν πρόκειται να υποστείλουμε γιατί ο αγώνας ο δικός μας δεν γίνεται για μια θέση στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, αλλά για ιδέες, για την Πατρίδα, για τον Λαό, για την Πίστη και την Ελευθερία.
Αυτοί οι οποίοι στήνουν κι οργανώνουν αυτό το βρώμικο σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής, ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν και θα βουλιάξουν μέσα στις αμαρτίες και την τραγική αποτυχία τους να λύσουν τα προβλήματα του λαού και μαζί μ’ αυτούς θα βουλιάξει και το εγκληματικό παρακράτος.  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν απέδωσαν οι εναγκαλισμοί και τα γέλια Τσίπρα-Μέρκελ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τις τρέχουσες εξελίξεις:

"Οι εναγκαλισμοί και τα γέλια του Τσίπρα με την Μέρκελ δεν απέδωσαν, έφεραν νέους εκβιασμούς από τους διεθνείς τοκογλύφους, την ώρα που η ελληνική οικονομία καταρρέει, η εθνική παραγωγή έχει εκμηδενιστεί και ο λαός μας προδομένος βλέπει όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις που του έδωσαν να ακυρώνονται".  
ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => TΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ! Τον ΒΡΩΜΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ρόλο του SYRIZA!O Economist της διεθνούς πλουτοκρατίας προειδοποιεί: “Η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει”!

Το Economist είναι αγγλόφωνο εβδομαδιαίο περιοδικό, με εξειδίκευση στις οικονομικές αναλύσεις. Κατά το ήμισυ ανήκει στον όμιλο των Financial Times και κατά το άλλο ήμισυ στον Βαρόνο Rothschild. Μπορούμε, λοιπόν, ευκόλως να συμπεράνουμε το πρίσμα μέσα από το οποίο παρατηρεί τις διεθνείς εξελίξεις και ιδίως τα οικονομικά, στα οποία και όπως είπαμε ειδικεύεται.
Στο παρόν τεύχος, το εν λόγω περιοδικό – φερέφωνο της πλουτοκρατίας, κάνει μία βαρυσήμαντη παρέμβαση στα της διαπραγμάτευσης. Συγκεκριμένα τονίζει την αναγκαιότητα σύναψης «συμφωνίας», ώστε να «μην επέλθει αστάθεια στην Ελλάδα». Αυτός είναι ο τίτλος μέσα από τον οποίο γίνεται η προπαγάνδα για χάρη των Rothschild και των υπόλοιπων εντολέων της καταστροφής και της υποταγής.
Κοιτώντας ενδελεχώς την ανάλυση τίθεται ο «μπαμπούλας» του GRexit ως το φόβητρο, ενώπιον του οποίου αμφότερες οι διαπραγματευόμενες πλευρές οφείλουν να υποχωρήσουν και να υπογράψουν το νέο απεχθές μνημόνιο. Τι λέει, όμως, ο Economist για τις συνέπειες ενός GRexit; Ας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα:
«Η αλήθεια είναι πως η χώρα θα απαλλαγεί κατ΄αυτόν τον τρόπο από χρέη ύψους 317 δισ. ευρώ που αναλογούν περίπου στο 180% του ΑΕΠ, αλλά το κέρδος για τους Έλληνες θα είναι μικρότερο από ό,τι υπολογίζεται… Θεωρητικά, έχοντας ως νόμισμα την δραχμή και την δική της κεντρική τράπεζα, η Ελλάδα θα μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμησεις και να κερδίσει σε ανταγωνιστικότητα

Ως εδώ δεν γίνεται αντιληπτό το ποιο θα είναι ακριβώς το «κόστος», αλλά παρακάτω υπάρχει επακριβής διευκρίνιση: «Η πολιτική θα έχει καταρρακωθεί. Η ριζοσπαστική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των αγορών και των επιχειρήσεων. Η νεο-φασιστική Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 12% των ψήφων, θα θριαμβεύσει
Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο οι εγχώριοι λακέδες της πλουτοκρατίας, όσο και οι διάφορες σιωνιστικές οργανώσεις, έχουν εδώ και καιρό προχωρήσει στην σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου. Θέλουν να διατηρήσουν δέσμια την Ελλάδα στα μνημόνια και η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπόδιο στα αντεθνικά σχέδιά τους.   ΠΗΓΗ

Ημερήσιο δελτίο λαθρομετανάστευσης: 1.036 μας προτίμησαν χθες Πέμπτη
Τους ξαναχιλιάσαμε (και με το παραπάνω) τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες, που μας  προτίμησαν χθες Πέμπτη. Έτσι:
Τριακόσιοι ενενήντα (390) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου,
σαράντα πέντε (45) στη θαλάσσια περιοχή ''νήσου Παναγίας Οινουσσών'',
εκατόν δώδεκα (112) στις ακτές “ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ” ν. Κω,
σαράντα τρεις (43) στην περιοχή “ΛΙΜΝΟΣ” ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ν. Χίου,
δεκαοκτώ (18) στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΚΡΑ ΜΗΘΥΜΝΑ'' ν. Λέσβου,
σαράντα τρεις (43) επί της νήσου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ” Χίου,
τριάντα έξι (36) στην περιοχή “ΜΑΡΜΑΡΟ” ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ν. Χίου,
δεκατρείς (13) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
έντεκα (11) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
πενήντα πέντε (55) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
τέσσερις (04) στην περιοχή “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ” ν. Σάμου,
δέκα (10) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
πενήντα (50) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,
πενήντα επτά (57) ανατολικά της νήσου Αγαθονησίου,
σαράντα δύο (42) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Σάμου,
σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή Φαρμακονησίου,
πενήντα τρεις (53) στη θαλάσσια περιοχή  όρμου Βαθέος ν. Καλύμνου και
δέκα (10) στη θαλάσσια περιοχή των βορειοανατολικών ακτών ν. Κω.
Σύνολο: 1.036 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!
(ΥΓ): Ζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!   ΠΗΓΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑιος πρύτανης του μπιντέ των 30.000, τώρα Πρόεδρος της ΕΡΤ "Πρώτη φορά Αριστερά" Έλληνα!!!
skandalo
O τέως (χλιδάτος) πρύτανης του Α.Π.Θ. Γιάννης Μυλόπουλος, ορίστηκε νέος πρόεδρος της ΕΡΤ3. Πρόκειται σίγουρα για ένα σαφές δείγμα, του πως θα πορευτεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.

Πρόκειται για τον διαβόητο πρύτανη της… «χρυσής λεκάνης», καθότι η τουαλέτα που «ανακαίνισε» στο γραφείο του κόστισε μόλις 30.000 ευρώ (ψιλοπράγματα…).
Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο σκάνδαλο κατά τη διάρκεια της πρυτανικής του θητείας. Υπήρξαν κι άλλα, όπως τα ταξίδια του στην Κωνσταντινούπολη για να παντρέψει τη γραμματέα του που χρεώθηκαν στο Ίδρυμα, ένα i-phone που...έδωσε στην ηθοποιό Ν. Δραγούμη ο αντιπρύτανης Ι. Παντής, χρεώνοντας στο πανεπιστήμιο, συνεχείς και πανάκριβες «ανακαινίσεις» και άλλα πολλά.

Και βέβαια, ο λεγάμενος προέρχεται από την… αθάνατη και… εφτάψυχη ΠΑΣΟΚΑΡΑ (ολέ!), στην οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής της Α΄ Περιφερείας Θεσσαλονίκης, αλλά «μεταγράφηκε» στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε έπραξαν όλα τα ξύπνια συντρόφια του, μόλις είδαν ότι το «καράβι» έμπαζε νερά. Μάλιστα πέρυσι, παραλίγο να μπει και στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο «κόπηκε» την τελευταία στιγμή.
Σημειωτέον, ότι αν και κομμουνιστής, άρα και υπέρμαχος της δημόσιας παιδείας, μετά το τέλος της πρυτανείας του, έπιασε δουλειά στην… παραπαιδεία, σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου. Τα συμπεράσματα δικά σας!  
πηγή

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ Μ@@@@@@Ωραία πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και των «αλληλέγγυων», της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά…).

Έτσι, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας 22χρονος Πακιστανός τσακώθηκε με κάποιον Βούλγαρο γείτονά του, στη διένεξη παρενέβη μια 42χρονη Ελληνίδα φίλη του Βουλγάρου, ο Πακιστανός… αφηνίασε, κι αφού της πέταξε ένα ποτήρι, τη… δάγκωσε και την μαχαίρωσε στο δεξί χέρι με ένα κουζινομάχαιρο, κατέβασε τα παντελόνια του και… αυνανίστηκε μπροστά της!

Η συνέχεια δόθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο καταδίκασε τον Πακιστανό -που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, εξύβριση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας- σε φυλάκιση 11 μηνών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλει 1.675 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος!

Παρακαλούνται οι (ουκ ολίγοι ) «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του Ηρακλείου, να κάνουν στο τάκα-τάκα έναν έρανο, για να απελευθερωθεί ο… σεξουαλικά καταπιεσμένος από τις Ελληνίδες ρατσίστριες, που αρνούνταν να πάνε μαζί του και να τον ανακουφίσουν, «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης». Κι αφού αποφυλακιστεί, να τον γνωρίσουν στις κόρες, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις αδελφές τους, για τα  περαιτέρω.  πηγή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΕΝΕ

Ο «αρχιερέας της διαπλοκής» συνάντησε τον ενορχηστρωτή της σκευωρίας
Είδε κι απόειδε ο Σαμαράς με τις συνεχείς αρνήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη να κατέβουν ΝΔ και Ποτάμι με το ίδιο ψηφοδέλτιο και έτσι ζήτησε να δει το αφεντικό. Διαβάζουμε λοιπόν ότι «Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, στο πατρικό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μουρούζη. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για περίπου μία ώρα» .
Είναι σαφές ότι ο Σαμαράς ανακινεί τις συζητήσεις για μία ένωση του κόμματος της τρόικα, έτσι ώστε να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο μεταξύ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, πιθανότατα με τον ίδιο ως πρόεδρο, δεδομένης της αρχομανίας του, αλλά και της ανάγκης του να παραμείνει στην πολιτική ζωή του τόπου, τουλάχιστον έως ότου μπορέσει να καλύψει τις ευθύνες του για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών, όπως περίτρανα αποδείχτηκε στο βίντεο Μπαλτάκου και στο ηχητικό Σαμαρά, όπου ακούγεται ο ίδιος να δίνει διαταγή σε ανώτατο δικαστικό για την προφυλάκιση βουλευτών.
Τα σχέδια Σαμαρά, αποσκοπούν βεβαίως για στην «μεγάλη εθνική συνεννόηση» που πολλές φορές έχει αναφέρει ως σκοπό του. Σε αυτά τα πλαίσια συνάντησε τον Σημίτη και σε αυτά τα πλαίσια, όπως αναφέρεται από καθεστωτικά μέσα, θα συναντήσει και τον Παπαδήμο.
Είναι σαφές ότι το διπλό σκοπούμενο αυτών των συναντήσεων είναι η πολιτική επιβίωση του Σαμαρά και η συνέχιση της μνημονιακής καταστροφής της Πατρίδος μας. Ας κάνουν τις ενέργειές τους και ας κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο, για να τους στείλει ο Ελληνικός Λαός στο καλάθι των πολιτικών αχρήστων με τη μία.  ΠΗΓΗ

Δέσποινα Σβερώνη: Απέραντη η υποκρισία του “δημοκρατικού τόξου” για την βία στην ελληνική κοινωνίαΗ Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη - Χονδρονάσιου, στην συζήτηση της επίκαιρης με θέμα «Ενδοσχολική βία-πορεία υλοποίησης δράσεων για την εξάλειψη του φαινομένου» επεσήμανε ότι πέραν των οικονομικών προβλημάτων, που βιώνει η χώρα μας λόγω των μνημονίων, σοβαρό θέμα έχει ανακύψει με την έξαρση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας.

Η Συναγωνίστρια Σβερώνη κατήγγειλε την υποκριτική στάση όλων εκείνων των αυτοπροσδιοριζόμενων ως "δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων" που -εντός και εκτός του Εθνικού Κοινοβουλίου- ομιλούν για πάταξη του εν λόγω φαινομένου, όταν την ίδια στιγμή είναι αυτοί οι ίδιοι που διανείμουν φυλλάδια έξω από σχολεία, πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα, προτρέποντας την Νεολαία "να τσακίσει την Χρυσή Αυγή".

Είναι αυτοί οι ίδιοι που ομιλούν για εφαρμογή της "συλλογικής ευθύνης" σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή και δεν αναγνωρίζουν στους Χρυσαυγίτες το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως «Ελλήνων Εθνικιστών». Συνεπώς για όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες η βία είναι καλή ή κακή, ανάλογα από ποιον προέρχεται και σε ποιον κατευθύνεται, συμπεριφορά που εντοπίζεται και εντός του Κοινοβουλίου, εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ


Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Νικογιάννης


Πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες διοργανώνουν τα δεκανίκια του συστήματος της κοινοβουλευτικής και όχι μόνο αριστεράς στην Μυτιλήνη, όπως έχουν ανακοινώσει με αφίσες τους. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Μυτιλήνης, με προσυγκέντρωση στα Κεντρικά Λύκεια, ενώ για την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο του Δήμου στον Καρά Τεπέ. Όπως καταλαβαίνετε όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές συμπαραστέκονται σε αυτούς που βεβηλώνουν τις εκκλησίες μας, λεηλατούν και βιάζουνκαι έχουν έρθει στην χώρα βάσει οργανωμένου σχεδίου

Εμείς αντί σχολίου σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο και το αφιερώνουμε σε όλους τους ανθρωπιστές του «κώλου».  ΠΗΓΗ

BLOOMBERG: ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η οικονομική κρίση και η ανεργία «στέλνουν» τους νέους της χώρας μας πίσω στο πατρικό τους, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που έφερε στο φως το πρακτορείο Bloomberg. Έτσι λοιπόν, το 63,5% των Ελλήνων ηλικίας 18 -34 ετών αναγκάζεται να ζει με τους γονείς του, επειδή δεν έχει χρήματα για να φτιάξει (πόσο μάλλον να συντηρήσει) το δικό του νοικοκυριό. «Η επιστροφή στο πατρικό είναι μια κραυγή για βοήθεια. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το σημείο» σημειώνει χαρακτηριστικά το Bloomberg. Και συνεχίζει: «Κοιτάζοντας τα στοιχεία για την ανεργία των νέων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες κάτω των 25 ετών δεν έχουν δουλειά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς βολεύονται με δωρεάν σπιτικά γεύματα και το παιδικό δωμάτιό τους. Επιπλέον, οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά, καθώς το να έχεις οικογένεια είναι ακριβό. Αυτό σημαίνει ότι μια ολοένα συρρικνούμενη εργατική δύναμη πρέπει να πληρώσει το κόστος των συντάξεων». Αξίζει να σημειωθεί ότι τάσεις επιστροφής στο πατρικό σπίτι εμφανίζουν οι νέοι και στην Ιταλία και την Ισπανία (66% και 57% αντίστοιχα), που επίσης χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των Ελλήνων στην ηλικιακή κατηγορία 18-25 ετών που ζουν με τους γονείς τους υπερβαίνει το 50%. Και καταλήγει το Bloomberg λέγοντας: «Προς το παρόν, οι γονείς στην Ελλάδα μπορούν να συντηρήσουν τα ενήλικα παιδιά τους. Σύντομα, όμως, αυτοί οι ρόλοι θα αντιστραφούν. Τι θα συμβεί τότε;» Αυτό, λοιπόν είναι ένα από τα πολλά προβλήματα των νέων μας στην εποχή μας. Αν λάβουμε υπόψη και το σημαντικότατο γεγονός ότι οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά γιατί η οικογένεια κοστίζει, ενώ αντιθέτως οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω γεννάνε σαν τα κουνέλια, καταλαβαίνουμε και το μέγεθος του δημογραφικού προβλήματος που δημιουργείται στην Ελλάδα της κρίσης στην οποία μας έχουν υποχρεώσει να ζούμε.  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2398963462588715245

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item