Widgets

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ-(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) SYRIZA - Δ.Ν.Τ.: «Είναι υφεσιακά και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ τα μέτρα της ελληνικής πρότασης!»


Για πρώτη φορά επήλθε συμφωνία μεταξύ του Σύριζα και του ΔΝΤ. Μάλιστα η συμφωνία αυτή επήλθε όχι μεταξύ του Ταμείου και της προεδρικής πλειοψηφίας, αλλά μεταξύ της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του «ευαγούς» ταμείου.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ανακοίνωση μέρους των μέτρων που περιλαμβάνει η μνημονιακή πρόταση Τσίπρα, υπήρξε σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση του ΔΝΤ και της Αριστερής Πλατφόρμας. Το μεν Ταμείο διαφώνησε με τις ελληνικές προτάσεις τονίζοντας ότι αυτές είναι υφεσιακές και περιέχουν πολλούς φόρους που δεν μπορούν να εισπραχθούν από την ήδη υπερφορολογημένη ελληνική κοινωνία.


Η ανακοίνωση της Αριστερής Πλατφόρμας, που ήρθε μέσω του γνωστού λαφαζανέικου ιστότοπου, ήταν αρκετά αναλυτικότερη, αλλά μπορεί να συνοψιστεί στα εξής: «Και τι δεν περιλαμβάνει ο κατάλογος των μέτρων της ελληνικής πρότασης : έμμεσες μειώσεις μισθών και συντάξεωνοριζόντια φορολογική επιβάρυνση, και ιδιωτικοποιήσεις! Απ’ όλα έχει ο μπαξές!»
Το ζήτημα είναι το εξής: Πού είναι οι «κόκκινες γραμμές» του Σύριζα και των Ανέλ, εφόσον τόσο το ΔΝΤ, όσο και οι αριστεριστές του Λαφαζάνη παραδέχονται ότι στο πακέτο που πρότεινε η κυβέρνηση (δηλαδή θα αναθεωρηθεί επί τα χείρω στις «διαπραγματεύσεις) περιλαμβάνονται μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ παράλληλα διενεργείται και μία νέα φοροεπιδρομή εναντίον των Ελλήνων;  ΠΗΓΗ


Η εκλογική πελατεία του "δημοκρατικού τόξου" διευρύνεται...


«Πρώτη (συμ)φορά Αριστερά»: Η πρόταση της κυβέρνησης υπερκαλύπτει σε φόρους και τα δύο πρώτα Μνημόνια μαζί!


Εξετάζοντας προσεκτικά την πρόταση της κυβέρνησης, ώστε να κλείσει την συμφωνία, αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι αυτή συνοδεύεται από φόρους ύψους 7,9 δισ. ευρώ, όταν οι φόροι των δύο προηγουμένων μνημονίων ήταν συνολικά 7,7 δισ. ευρώ!
Επί της ουσίας, δηλαδή, η φοροκαταιγίδα που συνοδεύει την επικείμενη συμφωνία δεν έχει προηγούμενο, καθιστώντας την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση πραγματική συμφορά για τον Τόπο. Συγκεκριμένα, ενώ οι φόροι που συνόδευαν το πρώτο Μνημόνιο το 2010 υπολογίζονταν στα 3,8 δισ. ευρώ και οι φόροι του δεύτερου Μνημονίου ήταν στα 3,9 δισ. ευρώ (σύνολο 7,7 δισ.), στην πρόταση της κυβέρνησης το σύνολο των φόρων φτάνει τα 7,9 δισ. ευρώ, παραπάνω δηλαδή από τα δύο πρώτα Μνημόνια μαζί!
Η νέα συγκυβέρνηση όχι μόνο βαδίζει στον ίδιο δρόμο ενδοτικότητας και υποτέλειας τόσο με την προηγούμενη, όσο και τις προηγηθείσες μνημονιακές κυβερνήσεις (Παπανδρέου-Παπαδήμου), αλλά δείχνει ήδη ιδιαίτερο ζήλο στο να επιχειρήσει να τις ξεπεράσει σε αναλγησία και αντιλαϊκή πολιτική. «Πρώτη (συμ)φορά Αριστερά»…  Γιώργος Μάστορας

Με εντολή Τσίπρα-Καμμένου: ΕΝΦΙΑ και για το 2016!

Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν αν όχι το κυρίαρχο, τουλάχιστον ένα από τα σημαντικότερα προεκλογικά συνθήματα του Σύριζα κατά την προεκλογική περίοδο. Όπως όμως συνέβη με το «σκίσιμο» των Μνημονίων και τα νταούλια που θα βαρούσε ο Σύριζα και θα χόρευαν οι αγορές, έτσι και στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ, οι πολιτικοί απατεώνες Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό!
Σύμφωνα με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Τσίπρας στους δανειστές και οι οποίες έγιναν η βάση της διαπραγμάτευσης για το Νέο Μνημόνιο, ο ΕΝΦΙΑ διατηρείται όχι μόνο για το 2015 αλλά και για το 2016!
Η δέσμευση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ προς τους δανειστές συγκεκριμένα, κάνει λόγο για προσδοκία είσπραξης εσόδων 2,65 δισ. ευρώ από τη φορολογία των ακινήτων. Καθότι όμως η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, αναμένεται να μεταβληθούν και τα κλιμάκια του ΕΝΦΙΑ, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί προ του ερχόμενου Οκτωβρίου. Τούτο σημαίνει ότι η φετινή καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα γίνει σε 4 δόσεις!
Φυσικά ο προεκλογικώς «κατηργημένος» υπό του Σύριζα ΕΝΦΙΑ, θα παραμείνει εν ισχύ και το 2016 προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό τόση «εθνική αξιοπρέπεια», ώστε να μπορούν οι Τσίπρας και Καμμένος να ισχυρίζονται στους «εταίρους» τους πως έπραξαν το μνημονιακό τους καθήκον!   ΠΗΓΗΟ ΣΥΡΙΖΑ ως συνεχιστής της μνημονιακής διαχείρισης

Η προσπάθεια των συριζαίων, διαμέσου του κυβερνητικού εκπροσώπου, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δηλαδή τη νέα επέλαση φοροληστρικών μέτρων, τα οποία θα προέλθουν από την συμφωνία και θα αποτελέσουν τον προθάλαμο ενός ακόμη Μνημονίου, πέφτει κυριολεκτικά στο κενό. Όταν ο Σακελλαρίδης δηλώνει ότι «άλλες κατηγορίες του πληθυσμού, διαφορετικές από τις συνήθεις, θα επωμισθούν τα βάρη», είναι φανερό ότι ψεύδεται από πολλές απόψεις. Καταρχάς, δεν υπάρχει «πληθυσμός» αλλά Λαός. Μαθημένος, όμως, ο Σακελλαρίδης στην μπολσεβικική νοοτροπία της «μάζας», είναι αναμενόμενο να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο λεξιλόγιο. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν ο μακροπρόθεσμος και ευρύτερος στόχος (και) του διεθνιστικού ΣΥΡΙΖΑ είναι να μετατραπεί ο ομοιογενής Λαός της Ελλάδας σε ετερόκλητο πληθυσμό. Από εκεί και πέρα, τα μέτρα αυτά θίγουν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. Αν η νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το «είμαστε όλοι ίσοι» αφορά την κοινή μοίρα των Ελλήνων απέναντι στο Μνημόνιο, τότε είναι πασιφανές ότι αντιλαμβάνεται όχι απλώς λάθος αλλά με καταστροφικούς όρους την έννοια της ισότητας.
Αυτά τα μέτρα που πρόκειται να έρθουν είναι, όπως και τα προηγούμενα άλλωστε, φορομπηχτικά, υφεσιακά, αντιπαραγωγικά και ως εκ τούτου αντιλαϊκά. Ξεζουμίζουν κι άλλο τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, συνεχίζουν να κρατάνε τους ανέργους σε δυσχερή θέση (αυξάνοντας, μάλιστα, κι άλλο τον αριθμό τους), καταστρέφουν ακόμη περισσότερο την μεσαία τάξηΣτην πραγματικότητα, η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να παίρνει από τους προκατόχους της το κλειδί της μνημονιακής διαχείρισης, με τα αναμενόμενα αυτή την φορά μέτρα να ξεπερνούν κάθε όριο αναλγησίας και σκληρότητας.
Ο Ελληνικός Λαός στράφηκε προς τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι θα αντιμετωπίσει δυναμικά και επιτυχημένα τις παράλογες απαιτήσεις των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων. Τώρα πια, διαπιστώνει, με τον πλέον άχαρο τρόπο, ότι όχι απλώς διαψεύδονται οι ελπίδες που είχε αναθέσει στην «πρώτη φορά Αριστερά» Κυβέρνηση, αλλά πολύ χειρότερα οι νυν κυβερνώντες συνεχίζουν «επάξια» την μνημονιακή διαχείριση των προηγούμενων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Νέο θέατρο τρομοκρατίας από ΜΜΕ, κυβέρνηση και δανειστές λίγο πριν την υπογραφή του νέου μνημονίου

Ξεκίνησε πάλι το γαϊτανάκι των «έκτακτων ειδήσεων» που με πηχυαίους τίτλους δίνουν την εντύπωση «θρίλερ» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχει «εμπλοκή της τελευταίας στιγμής» και άξαφνα οι «δανειστές» κάνουν «παράλογες απαιτήσεις». Όλα αυτά συμπληρώθηκαν με τιτίβισμα Τσίπρα, που χαρακτήριζε «ανεξήγητη» την συμπεριφορά των «θεσμών».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικός Λαός βλέπει να στήνεται το συγκεκριμένο θέατρο ενώπιόν του. Κάθε φορά που υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και τοκογλύφων, παίζεται το ίδιο κακόγουστο σενάριο, με την συναίνεση των τοκογλύφων, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχούσες αντιδράσεις εντός της χώρας.

Προσπαθούν να τρομάξουν τον Ελληνικό Λαό με όρους – τερατουργήματα, που η μόνη τους χρήση είναι ως «μπαμπούλας»Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει σε όλους τους όρους του μνημονίου και απλώς ασκεί επικοινωνιακή πολιτική, προκειμένου να τους πουλήσει στους «ιθαγενείς».
Η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ θα πάνε μέχρι τελευταία στιγμή το «θρίλερ», έτσι ώστε να εμφανίσουν τον Τσίπρα ως «από μηχανής θεό», που φέρνει τον «έντιμο συμβιβασμό», ελπίζοντας ότι ο, κατά Πρετεντέρη, «λαουτζίκος» θα τους αποθεώσει επειδή δεν ήρθε ο «μπαμπούλας», αλλά «μόνο» άλλο ένα πακέτο μνημονιακών και επαίσχυντων πολιτικών.  ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Wikileaks: Τοκογλύφοι προς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες - Ή Μνημόνια ή Χρυσή Αυγή!

Απόρρητα έγγραφα της NSA βγήκαν στη «φόρα» από το γνωστό διαδικτυακό τόπο Wikileaks. Η αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων είναι πιστοποιημένη από την λύσσα με την οποία οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπαθούν να σταματήσουν την διαρροή τέτοιων απόρρητων εγγράφων. Τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν την Ελλάδα και ιδιαιτέρως την καυτή περίοδο του 2012, πριν από τις εκλογές.Όπως προκύπτει από την παρακολούθηση της NSA στον Φρανσουά Ολάντ, είχε συγκληθεί μυστική συνάντηση μεταξύ του Γάλλου προέδρου και βουλευτών του γερμανικού SPD, προκειμένου να μεταπειστεί η Μέρκελ στην απόφασή της να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο ίδιος ο Ολάντ, όντας νέος ως πρόεδρος της Γαλλίας, είχε τις αμφιβολίες του και ήθελε να έχει εκτενείς συζητήσεις σχετικά με «τις συνέπειες μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας στη γαλλική οικονομία και τις τράπεζες».
   Τελικώς οι διεθνείς τοκογλύφοι επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν τις απειλές τους και αντ’ αυτού συμφώνησαν με τους πολιτικάντηδες για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και της σταδιακής εξόντωσης των Ελλήνων. Ο λόγος για τον οποίο άλλαξαν οι αποφάσεις των «εταίρων» μας δεν ήταν ούτε το έλεος προς τους Έλληνες, ούτε η «φιλία» τους με τον έναν ή τον άλλο πολιτικάντη. Ο λόγος ήταν η Χρυσή Αυγή! Και του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το επίμαχο κομμάτι του εγγράφου της NSA:
"Αυτό δημιούργησε μεγάλη ανησυχία στον Ολάντ για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να αντιδράσουν με το να ψηφίσουν ένα ακροδεξιό κόμμα"
Τελικά οι Έλληνες ψήφισαν την Χρυσή Αυγή στην οποία αναφέρεται το έγγραφο της NSA με τον άστοχο όρο «ακροδεξιά». Στη συνέχεια το σύστημα έφτασε μέχρι του σημείου να γίνουν δεύτερες εκλογές, με τα κανάλια ομόφωνα να καλούν τον Λαό να «διορθώσει την ψήφο του». Η δεύτερη αποτυχία να «απαλλαχθούν» από την Χρυσή Αυγή οδήγησε στην εξέταση του ενδεχομένου «Παπαρήγα», οι Εθνικιστές να φορέσουν γραβάτες και να προδώσουν τον Ελληνικό Λαό. Όταν και αυτό αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός ξεκίνησαν οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Γιάννης Λαγός: Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμα!
Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση Σύριζα αλλά και προς το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του λαθρονομοσχεδίου.
Ο συναγωνιστής Λαγός επισήμανε ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι μετάλλιο για να παραχωρείται απλόχερα και με αστείες προϋποθέσεις από τους ψευτοδημοκράτες. Αντιθέτως, επισήμανε, πως η ιθαγένεια αποδίδεται μονάχα από τον Θεό και τη Φύση και όχι από πολιτικές ηγεσίες που παριστάνουν τις ανθρωπιστικά και δημοκρατικά ευαίσθητες.
Σε μια χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του, ο συναγωνιστής Λαγός απηύθυνε το ερώτημα: «Θεωρείτε πως αυτό το έκτρωμα που φέρατε προς ψήφιση εκφράζει την ελληνική κοινωνία; Ρωτήσατε ακόμα και τους λαθρομετανάστες για το τι τους ικανοποιεί, αλλά δεν ρωτήσατε τους Έλληνες! Αν είστε τόσο δημοκράτες, διενεργείστε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός»!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε με δηκτικό ύφος την υποκρισία του «δημοκρατικού» τόξου και δη της Αριστεράς: «εσείς δεν πιστεύετε στην έννοια της Πατρίδος και έρχεστε εδώ να μιλήσετε για την εθνική συνείδηση των λαθρομεταναστών»;
«Η ελληνική κοινωνία είναι η πιο ομοιογενής, εθνικά και θρησκευτικά, στην Ευρώπη. Εσείς επιχειρείτε να την διαλύσετε, υπακούοντας στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης την οποία υπηρετείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Λαγός, για να καταλήξει με το εξής:
«Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το λαθρονομοσχέδιο και όταν ο Ελληνικός Λαός της δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και την καταστήσει κυβέρνηση, θα καταργήσει αυτό το αντεθνικό έκτρωμα»!  ΠΗΓΗ
Μιχάλης Αρβανίτης: Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο-έκτρωμαΟ βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του λαθρονομοσχεδίου της συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ που προσφέρει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ανεκδιήγητη υπουργός λαθρομετανάστευσης επιχειρηματολόγησε με μειλίχιο τρόπο για την ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελληνικού γένους. Με το πρόσχημα της φιλευσπλαχνίας και την κοινωνικής συνοχής προωθείται ο αφανισμός του έθνους.
Κανείς από όλους αυτούς που υπερθεματίζουν για το νομοσχέδιο έκτρωμα δεν ρώτησε τους Έλληνες αν επιθυμούν την εισβολή και την πληθυσμιακή αλλοίωση από τους αλλόφυλους. Είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία άνθρωποι με εντελώς διαφορετικά ήθη και θρησκευτικά πιστεύω.

Σε περιόδους κρίσης όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που θα τους έχει δοθεί η ελληνική ιθαγένεια, θα επιδείξουν εθνική αλληλεγγύη;
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ήδη αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου.
Καταλήγοντας, ο βουλευτής Αχαΐας εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους βουλευτές, αφού επισήμανε πως είναι συνταγματικό τους καθήκον να διαφυλάξουν την συνοχή του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας.
Το επαίσχυντο, ανθελληνικό και εθνοκτόνο νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί άμεσα!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!: => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ SYRIZA: «Ασύμμετρη απειλή η λαθρομετανάστευση για την Πατρίδα μας»

Ηλίας Παναγιώταρος: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας από βήματος Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά στην τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, κατακεραύνωσε τους εκπροσώπους του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου»  και τους «ανθρωπιστές» της Αριστεράς δηλώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι".
Πρόκειται για ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο, που το στηρίζουν στο τυχαίο γεγονός του Δικαίου του Τόπου και όχι στο Δίκαιο του Αίματος, το οποίο ήταν ο στυλοβάτης και ο προστάτης του Έθνους μας ανά τους αιώνες. Θέλουν να αποδώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια σε μετανάστες, που δεν έχουν γνήσιους δεσμούς με την Ελλάδα και δεν έχουν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία, αφού είναι αλλογενείς και αλλόθρησκοι.
Συνεπώς, προτεραιότητα όλων των κομμάτων -πλην της Χρυσής Αυγής- είναι τα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι των Ελλήνων πολιτών, είναι το ρίζωμα των λαθρομεταναστών και η εκρίζωση-αλλοίωση του Έθνους και της Φυλής μας.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατήγγειλε ότι όλοι αυτοί, που διακαώς «μάχονται» για την ελληνοποίηση των αλλοδαπών, είναι οι φανατικότεροι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, και επιχειρούν να εξαλείψουν αξίες όπως το Έθνος, η Οικογένεια, η Ορθοδοξία, η Πατρίδα, η Τιμή, για τις οποίες δόθηκαν αγώνες από τους ένδοξους προγόνους μας, που θυσιάστηκαν, προασπίζοντάς τες.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Σχέδιο της Ανθελληνικής Κυβέρνησης για Μόνιμη Διαμονή Μεταναστών στο Άγιον Όρος!
Χρήστος Παππάς: Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ήταν λάβρος στην σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του λαθρονομοσχεδίου.
Ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε:
Ξεκινώ την τοποθέτησή μου με κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με την εισήγηση της υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Άκουσα με προσοχή την τοποθέτησή της για πάνω από μισή ώρα. Δεν θα αναφερθώ στο γενικότερο ύφος που μου θύμισε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς μίλησε για παιδιά δυστυχισμένα, για ανθρωπισμό, για ανθρώπους που δεν έχουν πού να πάνε. Κυρία Υπουργέ, οι άνθρωποι αυτοί, έχουν πού να πάνε.

Με ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ και τώρα της δικής σας συγκυβέρνησης, έχουν πού να πάνε, και όχι τυχαία. Βάσει σχεδίου, έχουν να πάνε, να έρθουν δηλαδή, στην Ελλάδα. Μας είπε η κυρία υπουργός για μετανάστες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, «μετανάστες παλαιάς γενιάς», όπως τους ανέφερε, δηλαδή αυτούς που διαβιούν πολλά χρόνια τώρα, παράνομα, στην Πατρίδα μας, και είπε και για μετανάστες που θέλουν να φύγουν. Τους μετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, τώρα, εισβολή για την οποία ο συνάδελφός της υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριακόσιους χιλιάδες μετανάστες να μας στείλει από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα». Και έχει δίκιο. Η χώρα θα καταστραφεί προτού προλάβει η κυρία Χριστοδουλοπούλου και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα προλάβουν να παραμείνουν επτά χρόνια οι εισβολείς στην Ελλάδα για να κάνετε τα παιδιά τους «Έλληνες», απλώς και μόνο γιατί δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Για να καταλάβει ο κόσμος που μας ακούει τον καταστροφικό ανθελληνικό νόμο που θα ψηφίσετε σήμερα, σας μεταφέρω μια σημερινή είδηση η οποία αφορά «παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς» κατά την κυρία Χριστοδουλοπούλου.«Αλβανοί φαντάροι που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό». Διαβάζω: «Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν πολλοί αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και ελληνική συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτήν την χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στην ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας».

Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, Οι πιο πολλοί από σας είστε άριστοι γνώστες του Μαρξισμού και του Λενινισμού. Και δεν είστε μόνο εσείς. Υπάρχουν και στα υπόλοιπα κόμματα. Βρίθει η αστική Νέα Δημοκρατία και από βουλευτές και από συμβούλους που ήσαν κατά το παρελθόν συνεπείς Μπολσεβίκοι. Ο Λένιν είχε πει «Οι αστοί θα μας προσφέρουν οι ίδιοι το σχοινί για να τους κρεμάσουμε». Παραφράζοντας τα λόγια του να πω ότι εσείς οι αστείοι θα προσφέρετε και με τον παρόντα νόμο οι ίδιοι το σχοινί στους εισβολείς για να κρεμάσουν τους έλληνες και να διαλύσουν την Πατρίδα. 
Ανεφέρθη ο εισηγητής μας κύριος Αρβανίτης, και ως νομικός, στην σκόπιμη υπεραπλούστευση των πραγμάτων εκ μέρους σας σχετικά με τους όρους και τις ερμηνείες μεταξύ ιθαγενείας και υπηκοότητας. Θεωρείτε όλοι σας σχετικά με το συζητούμενο νομοσχέδιο πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, καμία ένσταση και όλοι το αποδέχεστε. Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Χρυσαυγίτες.
Θα φέρουμε παραδείγματα από το τι γίνεται στο εξωτερικό. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα στην Γερμανία, αποκτά την γερμανική υπηκοότητα. Στις ΗΠΑ, την αμερικανική. Στον Καναδά την καναδική…Και πάει λέγοντας.     Ανέφερα χαρακτηριστικά αυτές τις χώρες, στις οποίες μετανάστευσαν οι συμπατριώτες μας, και ταφερε η μοίρα να μεταναστεύουν και σήμερα. Εδώ εμείς, σύμφωνα με το νομοσχέδιο σας, τι κάνουμε; Τους δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιον λόγο γίνεται αυτό;
Λένε ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ίδιο.. Γνωρίζουν οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζουν, αν και υπάρχουν στην αίθουσα αυτή πολλοί θεωρούμενοι έγκριτοι νομικοί. Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ωςπολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε  την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμόανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή! Εδώ που είναι οι ρίζες μας! Με το να δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια και όχι η Υπηκοότητα  οι ξένοι, καθίστανται ιθαγενείς. Τόσο απλό, τόσο ανόητο, ανιστόρητο αλλά και τόσο ανθελληνικό και προδοτικό...  ΠΗΓΗ
Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στο xristospappas.blogspot.gr
Η Ουγγαρία ανέστειλε το Δουβλίνο ΙΙ: Οι Σανέλ φέρνουν λαθρονομοσχέδιο και διαλύουν την Ελλάδα


Πόση διαφορά μπορούν να έχουν οι ηγεσίες δύο χωρών που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αρκεί να κάνουμε μία σύγκριση Ουγγαρίας και Ελλάδας για να αντιληφθούμε τον πολιτικαντισμό που διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο τώρα με τους γραφικούς του Σύριζα, αλλά – κυρίως – με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Η Ουγγαρία, λοιπόν, ανακοίνωσε την αναστολή της ευρωπαϊκής συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που προκύπτει μέσα από την συμφωνία Σένγκεν, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες που διαθέτει για τη φιλοξενία τους. «Η βάρκα είναι γεμάτη» είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse και στην ιστοσελίδα  Index, υπενθυμίζοντας ότι από τις αρχές του έτους η Ουγγαρία είναι αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα αυξημένη εισροή παράνομων μεταναστών.
«Προκειμένου να προστατεύσει τα ουγγρικά συμφέροντα η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τη ρύθμιση που αφορά τη φιλοξενία ανθρώπων που έχουν ζητήσει άσυλο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους πρόσφυγες από χώρες-μέλη της ΕΕ μέχρι να αυξήσει τις δυνατότητες φιλοξενίας που έχει» είπε ο Κόβατς μιλώντας ευθέως και χωρίς περιστολές για «ουγγρικά εθνικά συμφέροντα» που πλήττονται από την παράνομη μετανάστευση.
Την ίδια ώρα οι πολιτικάντηδες των Σανέλ, σε πλήρη αρμονία και συμφωνία με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο», φέρνουν προς συζήτηση σήμερα στη Βουλή το αντισυνταγματικό και επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο, που δίνει την ελληνική ιθαγένεια αφειδώς και ακρίτως σε αλλοδαπούς.
Μόνη πολιτική δύναμη που διαφωνεί με αυτό το αίσχος είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία επίσης είναι το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που με υπεύθυνη πολιτική στάση έχει  ζητήσει την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ τόσο στο Ελληνικό κοινοβούλιο όσο και στην Ευρωβουλή.  ΠΗΓΗ


ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ και ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΑ: Η επιστροφή των «Αγανακτισμένων» στην πιο θλιβερή τους έκδοση


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ: Νεόπτωχοι, φτωχοί και... φτωχότεροι, βγάζουν τα απωθημένα τους στο Μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και οι Εχθροί της Ελλάδος τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση.
Εμφανίστηκαν και πάλι οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, αυτή την φορά σε δύο εκδόσεις: Οι «κόκκινοι» (σε όλες τις αποχρώσεις, από βαθύ κόκκινο μέχρι... ροζ) και οι γαλάζιοι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Λέμε της Ε.Ε. γιατί προφανώς το πλήθος που - καθόλου αυθόρμητα - βρέθηκε να ανεμίζει σημαίες της Ευρώπης των Τοκογλύφων, στο πλευρό του Μητσοτάκη, του Γεωργιάδη και άλλων υπαιτίων της εθνικής μας κατρακύλας, αγωνιά περισσότερο για τα λεφτάκια του, παρά για την Ελλάδα.
Οι ομοιότητες με τους «Αγανακτισμένους» του 2010 είναι αρκετές. Ξεχωρίζει η επανεμφάνιση του παρακράτους (το ίδιο ήταν τότε και τώρα) που ανενόχλητο βρέθηκε την Δευτέρα να ξυλοφορτώνει κάποιους «Ευρωπατριώτες». Να ευχηθούμε μονάχα, η Ελλάδα να μην ζήσει ποτέ ξανά, σκηνές Marfin με αθώα θύματα.
Από την μία λοιπόν, έχουμε τους ψευτοεπαναστάτες της Αριστεράς. Τι ζητούν; Ζητούν από την κυβέρνηση που οι περισσότεροι εξ αυτών ψήφισαν, να κάνει πράξη τις προεκλογικές της εξαγγελίες και να έρθει σε ρήξη με τους «θεσμούς». Από μόνες τους οι εικόνες είναι κωμικές όσο δεν πάει.
Και περνάμε από την κωμωδία στο... δράμα: Τα Ευρωλιγούρια. Εκείνοι με τα πλακάτ «Ναι στις προτάσεις Γιούνκερ»! Οι νενέκοι που θέλουν «ευρώ πάση θυσία», ακόμα και αν είναι ευρωσκλάβοι στο χαλιφάτο της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Θλιβεροί ραγιάδες που δεν έχουν αντίρρηση με την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας.
Φτωχοί εναντίον... φτωχότερων, ψευτοεπαναστάτες εναντίον ευρωλιγούριδων, κάποιοι άθελα και άλλοι ηθελημένα, εξυπηρετούν τις ανάγκες της «πρώτη φορά Αριστερά» και των τοκογλύφων με όποιο τρόπο και αν το δει κανείς. Αμφότεροι όμως δεν εξυπηρετούν την ΕΛΛΑΔΑ και το ελληνικό δράμα συνεχίζεται...  ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Μόνο οι αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν πειράζουν


«Ιερά αγανάκτηση» έπιασε όλους τους δήθεν ευαισθητοποιημένους γύρω από τα ζητήματα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της ανεμπόδιστης εφαρμογής των συγκεντρώσεων, ύστερα από την αντισυγκέντρωση που έκαναν «αντιεξουσιαστές» την Δευτέρα το απόγευμα εναντίον της συγκέντρωσης των «φιλοευρωπαϊστών» στο Σύνταγμα.
Στα «Νέα», μάλιστα, διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα και τα εξής γύρω από αυτό το ζήτημα, και αφού προηγουμένως είχε γίνει αναφορά στις αντισυγκεντρώσεις την δεκαετία του ’60 του «οργανωμένου ακροδεξιού παρακράτους», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, εναντίον της ΕΔΑ:
«Μια αντισυγκέντρωση, ακριβώς με την ίδια μέθοδο, διοργανώθηκε προχθές στο Σύνταγμα, στη δεύτερη (και πολύ μεγαλύτερη) συγκέντρωση με σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη”. Διαδηλωτές με δύο πανό, η ομάδα αναρχικών Ρουβικώνας που λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε εισβάλει και στο προαύλιο της Βουλής, διείσδυσαν στην πορεία νωρίς το απόγευμα. Παρότι απωθήθηκαν από την Αστυνομία, επέστρεψαν αργότερα με στειλιάρια, φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες δημιουργώντας σοβαρά επεισόδια. Τελικά, απωθήθηκαν από ψύχραιμους διαδηλωτές, μέχρι να έλθει η Αστυνομία. Στην προχθεσινή συγκέντρωση συμμετείχαν πολίτες που είχαν προσέλθει κατά βάσιν μόνοι τους. Πολλοί είχαν κατεβεί με τα παιδιά τους, υπήρχαν και πολλοί ηλικιωμένοι. Η απόπειρα εκτροπής ενός συλλαλητηρίου ευρωπαίων δημοκρατών σε θέατρο βίας μην αμφιβάλλετε ότι έχει στόχο την ομαλότητα».

"Κακή" αντισυγκέντρωση
Όλα αυτά τα οποία αναφέρουν τα «Νέα» θα είχαν αξία και σημασία εάν έδειχναν την ίδια ευαισθησία και την ανάλογη έκφραση καταδίκης στις παράνομες αντισυγκεντρώσεις που κάνει εδώ και χρόνια το σύγχρονο οργανωμένο παρακράτος εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεντρώσεις, οι οποίες είχαν όχι απλώς  την ανοχή αλλά και την αρωγή των εκάστοτε κυβερνήσεων. Όχι μόνο, όμως, δεν το έκαναν, αλλά την ανήθικη και παράνομη αυτή μεθοδολογία των παρακρατικών  «αντιφασιστών» την σιγοντάρουν επί της ουσίας, δίνοντας εύσημα δημοκρατικότητας και νομιμοποίησης των εγκληματικών τους ενεργειών.
Τώρα, βεβαίως, που «κάηκε η δική τους γούνα», ανακάλυψαν ότι υπάρχουν σεσημασμένοι τραμπούκοι και επίδοξοι δολοφόνοι, οι οποίοι επιχείρησαν να αιματοκυλίσουν την συγκέντρωση των «φιλοευρωπαϊστών». Και στις κατά καιρούς συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμμετέχουν παιδιά και ηλικιωμένοι, αλλά ο αρθρογράφος των «Νέων» σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν έδειχνε να ανησυχεί για την σωματική τους ακεραιότητα, ούτε θεωρούσε ότι υπήρχε κίνδυνος για την ομαλότητα.

"Καλή" αντισυγκέντρωση
Φαίνεται ότι το πολιτικό περιεχόμενο μιας συγκέντρωσης είναι αυτό το οποίο θα κρίνει αν «πρέπει» να διεξαχθεί μια αντισυγκέντρωση εναντίον της ή όχι. Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι άμεσα ή έμμεσα επικροτούν, επιβραβεύουν, διοργανώνουν και συμμετέχουν στις παρακρατικές συγκεντρώσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας γνωρίζουν ότι, όπως λέει και η γνωστή και αλάνθαστη Ελληνική παροιμία, «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα».


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7332769106556608819

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item