Widgets

ΣΑΠΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! Λογοκρισία στη συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Από 26 λεπτά έπαιξαν 30 δευτερόλεπτα!

Λογοκρισία χωρίς όρια στην συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Aljazeera: Από 26 λεπτά έπαιξαν 30'' Από συνέντευξη 26 λεπτών έπαιξαν 30 δευτερόλεπτα!

Αμέσως μετά την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο ανταποκριτής του Aljazeera στην Ελλάδα με επίμονες προσπάθειες και παρακάλια ζήτησε συνέντευξη με σκοπό να την προβάλει στις 20 Απριλίου κατά την έναρξη της δίκης.

Έτσι λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος από το γραφείο του στην βουλή, σε μία συνέντευξη 26 λεπτών ανέλυσε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις, την στρατηγική και την πορεία που θα ακολουθήσει το κόμμα στις ερχόμενες εξελίξεις.
Από την συνέντευξη αυτή το Aljazeera προέβαλε μόνο 30 δευτερόλεπτα και για του λόγου το αληθές παρουσιάζουμε ολόκληρη την λογοκριμένη συνέντευξη όπως και το ρεπορτάζ του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.      ΠΗΓΗ
Τα συμπεράσματα δικά σας

Δυναμική απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αντεθνικές προκλήσεις των Συριζαίων!

Μόνο ως θρασύτατη πρόκληση απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά της βουλευτού του Σύριζα, Βασιλικής Κατριβάνου, αλλά και του προεδρεύοντος της επιτροπής για την ιθαγένεια και επίσης βουλευτή του Σύριζα, Μιχάλη Κριτσωτάκη. Η εν λόγω επιτροπή, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι μία παρωδία στην οποία έχουν λόγο οι λαθρομετανάστες, αλλά δεν έχουν οι Έλληνες πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης.
Τον ρόλο της εκπροσώπησης των Ελλήνων έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο η Χρυσή Αυγή. Αυτούς τους μοναδικούς εκπροσώπους της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και της θέλησής της, επιχείρησε να απαξιώσει η Κατριβάνου, χρησιμοποιώντας όχι τεκμηριωμένα στοιχεία αλλά τις καλοπληρωμένες από το Καθεστώς των διεφθαρμένων συκοφαντίες των μέσων μαζικής εξαπάτησης.
Συγκεκριμένα η Βασιλική Κατριβάνου ανέφερε ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν στην απόδοση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθεί» με τους μόνους που διαφωνούν, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνοντας κατ' επανάληψη τον χαρακτηρισμό «νεοναζιστικό μόρφωμα». Αφού έλαβε την πρέπουσα απάντηση από τους Συναγωνιστές, οι οποίοι ανέδειξαν το πρώτο επίπεδο του ψεύδους της, συνέχισε το αντεθνικό της παραλήρημα, λέγοντας ότι «το λέει το καταστατικό σας», αναφερόμενη προφανώς στο δήθεν «καταστατικό» που αναφέρει ο κατήγορος της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, το οποίο βεβαίως είχε αρνηθεί να προσκομίσει στις ανακριτικές αρχές κατά την κατάθεσή του .
Εν τέλει κατατέθηκε στην επιτροπή από τους Συναγωνιστές, αντίγραφο του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, όμως παρότι αποδείχτηκε η εργολαβική λάσπη της Κατριβάνου, εκείνη αρνήθηκε να ανακαλέσει, καταδεικνύοντας τα βαθύτατα μαρξιστικά και ανθελληνικά της συμπλέγματα. Το πλέον σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση ήταν η στάση του προεδρεύοντος, Μιχάλη Κριτσωτάκη, ο οποίος επέτρεψε τις αθλιότητες της Κατριβάνου εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να αποτρέψει να ακουστεί η αλήθεια.
Ενδεικτικό της μεροληψίας, της εμπάθειας, αλλά και της γελοιότητας των συριζαίων είναι ότι οι σκηνές που εκτυλίχθησαν στην επιτροπή, προκάλεσαν την παρέμβαση βουλευτών άλλων κομμάτων οι οποίοι στηλίτευσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο της Κατριβάνου, όσο και του Κριτσωτάκη.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διαβεβαιώνει τον Ελληνικό Λαό, πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να αποκαλυφθούν όλες οι σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τη μνημειώδη λύσσα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να ψηφιστεί το αντεθνικό σχέδιο νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Καμία Κατριβάνου και κανένας Κριτσωτάκης δεν μπορούν να φιμώσουν τη Φωνή της Αλήθειας, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, των υπερασπιστών της Εθνικής μας Ταυτότητας και του Ελληνικού Μέλλοντος. 
Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ και βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στην επιτροπή-παρωδία.   ΠΗΓΗ
Από την ΝΕΡΙΤ των μαϊντανών του Σαμαρά στην ΕΡΤ των «συντρόφων» του Σύριζα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ έκαναν κουρέλι την οποιαδήποτε αίσθηση δεοντολογίας, όντας σαν μαριονέτες εμπρός στον Σαμαρά. Είχε προηγηθεί το κλείσιμο της ΕΡΤ και η μετονομασία της σε ΝΕΡΙΤ, με την προσθήκη δύο γραμμάτων στο επίμαχο λογότυπο – πινακίδα του κτηρίου επί της Λ. Μεσογείων.
Σήμερα ξεκίνησε η μετάδοση, εκ νέου, του σήματος της ΕΡΤ και μία μεγάλη τομή πραγματοποιήθηκε στην ελληνική κοινωνία, αφού αφαιρέθηκαν από την πινακίδα τα δύο περισσευούμενα γράμματα. Παράλληλα, βεβαίως, οι «σύντροφοι», αυτοί «που αγωνίστηκαν για να γίνει ο Σύριζα κυβέρνηση», ανταμείφτηκαν παίρνοντας θέσεις και εκπομπές.
Τέλεια είναι και η περίπτωση της γνωστής αριστερής, συζύγου κυβερνητικού στελέχους και υβρίστριας της Χρυσής Αυγής, Μαριλένας Κατσίμη, η οποία επέστρεψε στα κρατικά πάνελ, έτσι για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του κομματικού κράτους, από την ΝΕΡΙΤ των μαϊντανών του Σαμαρά στην ΕΡΤ των «συντρόφων» του Σύριζα.
Οι Έλληνες πολίτες δεν ενδιαφέρονται, ούτε βλέπουν καμία μάχη για την «ελευθερία» και την «δημοκρατία», στην διελκυστίνδα μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα στην τοποθέτηση και τον διορισμό σφουγγοκωλάριων. Η κρατική τηλεόραση αποτελεί ένα κακέκτυπο της πολιτικής ζωής του τόπου, γεγονός που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ουδέποτε λαμβάνει το βήμα, για να παρουσιάσει τις απόψεις της, παρά μόνο όποτε αυτό απαιτείται από το νόμο. ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Νίπτει τας χείρας της η ηγεσία του ΠΡΟ.ΠΟ. για τις παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής ΑυγήςΛεπτομερή στοιχεία επί των παρακρατικών επιθέσεων εις βάρος Τοπικών Οργανώσεων, νόμιμων πολιτικών εκδηλώσεων, στελεχών, μελών και ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια ερώτησής του προς τον υπουργό Προ.Πο. Γ. Πανούση.

Συγκεκριμένα, ο συναγωνιστής Παππάς στηλίτευσε τη στάση των κρατικών αρχών αλλά και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, με τις πρώτες να αδιαφορούν για έκνομες ενέργειες εις βάρος της Χρυσής Αυγής και τα κόμματα να ενθαρρύνουν τέτοιες ενέργειες, αποφεύγοντας ακόμη και να τις καταδικάσουν.

Ο υπουργός Προ.Πο. στην απάντησή του έκανε λόγο για «ήπια διαχείριση» από πλευράς της αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας κατ' ουσίαν πως οι δολοφονικές επιθέσεις από μέρους των συμμοριών της αριστεράς οφείλονται στην ανοχή της ΕΛ.ΑΣ., συμφώνως προς τις εντολές της πολιτικής της ηγεσίας. Εμφανώς υποκριτικά δε, καταδίκασε την ένοπλη βία τονίζοντας πως εγγυάται για την ασφάλεια όλων των βουλευτών!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως σε συγκεκριμένες επιθέσεις αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν πως δεν έχουν εντολές να παρέμβουν για τη σύλληψη των δραστών, επισημαίνοντας σε στελέχη της Χρυσής Αυγής που κατήγγειλαν την αδιαφορία των διωκτικών αρχών πως «αν γίνει κάτι είστε μόνοι σας», διαψεύδοντας ως εκ τούτου τα όσα δήλωσε ο υπουργός.


Κλείνοντας τη δευτερολογία του, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς καταλόγισε ξεκάθαρες κυβερνητικές ευθύνες για τις παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας όμως πως παρά τις διώξεις, τις επιθέσεις και τις απειλές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα συνεχίσει απτόητο να αγωνίζεται για να υπάρξει Κράτος Εθνικό και Κράτος Δικαίου για τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ


Εννιάμηνη παράταση που κυοφορεί το νέο μνημόνιο απεργάζονται οι Συριζαίοι
Την παρακάτω είδηση σας την μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη, καθώς είναι… απίστευτη.
Επέκταση, λοιπόν, του «προγράμματος» (έτσι το λένε τώρα το Μνημόνιο…), κατά εννέα μήνες, δηλαδή ως τον Μάρτιο του 2016 (οπότε και ολοκληρώνεται το «πρόγραμμα» του ΔΝΤ), ζητά η… αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!
Αυτό δήλωσε (ανώνυμος φυσικά…) κυβερνητικός αξιωματούχος στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Δε μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε! Μα πώς είναι δυνατόν αυτοί που θα έσκιζαν το Μνημόνιο, «μ’ έναν νόμο, σ’ ένα άρθρο», να ζητούν τώρα 9μηνη παράτασή του; Εδώ παίζει κάποια… χοντρή προβοκάτσια του Σόιμπλε και των λοιπών λυσσασμένων εχθρών της «πρώτης φοράς αριστερά»!
Γιατί, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι βρέθηκε… αντιμνημονιακός αξιωματούχος να προτείνει τέτοιας ντροπής πράγματα, σίγουρα ο Πάνος ο Καμμένος μας θα τα ’χε κάνει όλα… Κούγκι! Χώρια που οι Λαφαζανίστας –οι οποίοι δε σηκώνουν μύγα στο… σφυροδρέπανό τους- θα είχαν ήδη ανατρέψει τον ενδοτικό mister Tsipra και θα όρκιζαν καινούργια στο… προαύλιο (λόγω θέρους…) της ρωσσικής πρεσβείας. Η δε ορκωμοσία, θα γινόταν από τον δήμαρχο του… Λένινγκραντ, που θα κατέφτανε επί τούτου με ειδική πτήση. Και αμέσως μετά, η νέα υπουργός οικονομίας, Ραχήλ Μακρή, θα τύπωνε μερικά δισεκατομμύρια δραχμές (σε… ραχηλιάρικα), τα οποία θα τα… σκόρπιζαν στο λαό (για να… ρεφάρει) οι ταβάριτς Λαφαζάνης και Καμμένος, ανεβασμένοι σε… γερανό, στην πλατεία Συντάγματος, υπό τους ήχους της… Κατιούσα! Μην τσιμπάτε, λοιπόν, στις προβοκάτσιες και έχετε εμπιστοσύνη στη συγκυβέρνησή μας, των «Νέων Καραϊσκάκηδων».
(ΥΓ) 1: Η 9μηνη επέκταση είναι σαν την  εγκυμοσύνη. Και κυοφορεί το  νέο Μνημόνιο 
(ΥΓ) 2: Το οποίο, ασφαλώς και θα είναι φιλολαϊκό και  κάργα αντιμνημονιακό. Μάρτυς μου η μούμια του Λένιν! Στο σφυροδρέπανο (αντί σταυρού ) που σας κάνω!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η δήθεν αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση είναι πλέον και επίσημα συνέχεια του μνημονιακού καθεστώτος Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου που καταληστεύει τους Έλληνες, καταστρέφει κάθε προοπτική παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και καταλύει την εθνική κυριαρχία".  ΠΗΓΗ


Ηλίας Παναγιώταρος: Εκατομμύρια ευρώ για τους λαθρομετανάστες, όταν ο Ελληνικός Λαός πεινάειΟ Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην Επιτροπή όπου συζητείται το νέο λαθρονομοσχέδιο Σύριζα-Ανέλ έθεσε σοβαρά ερωτήματα για την -με συνοπτικές διαδικασίες- ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά στην τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατήγγειλε τον ύποπτο ρόλο κάποιων εμπλεκομένων σε ΜΚΟ, τα κυκλώματα που προμηθεύουν τους λαθρομετανάστες με ψεύτικα χαρτιά, και το Ελληνικό Κράτος που ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την ευνοϊκή και εύκολη διευθέτηση της «νομιμότητας» εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και την ενσωμάτωση αυτών στην ελληνική κοινωνία, όταν ο Ελληνικός Λαός πένεται, η Ιστορία του τόπου μας παραχαράσσεται από θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και τα ποσοστά υπογεννητικότητας καταδεικνύουν την δημογραφική καταστροφή της Ελλάδας.  ΠΗΓΗ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ψηφίζονταν στη βουλή, επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την παράνομη Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών. Όπως ήταν φυσικό, το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τους αποτελούντες το αντισυνταγματικό τόξο, έστω και με το «παρών» του ΚΚΕ. Φυσική ήταν επίσης η καταψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου από τους αποτελούντες τη Χρυσή Αυγή. Αίσθηση επίσης προκάλεσε η στάση των ΑΝΕΛ που οι προεκλογικές κόκκινες γραμμές τους μετατράπηκαν σε παντιέρα τρικολόρε ! ! !

Θέλω, αγαπητοί αναγνώστες, να θέσω επί της κρίσης σας κάποιες ανησυχίες μου. Οι παράνομοι Ελληνοποιηθέντες ασπάζονται κυρίως τη θρησκεία του Ισλάμ. Με γεια τους και με χαρά τους, αυτομάτως όμως γεννιούνται και κάποια ερωτήματα που αφορούν τη διαβίωση των παραπάνω μέσα στο σώμα της Ελληνικής φυλής. Λογικό είναι πλέον μιας θα είναι και αυτοί «Έλληνες» πολίτες, αφού τους φτιάξουμε το τζαμί, να αξιώσουν ότι θα μπορούν στα σχολεία, τα παιδιάτους, να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, για να μην μιλήσω για τις δήθεν «θρησκευτικές» προσβολές που ίσως εγερθούν από τη συνύπαρξη δύο εκ διαμέτρου αντίθετων θρησκειών. Μπορεί προς το παρόν αυτό να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνει και πραγματικότητα.

Επόμενο στη σειρά είναι ότι μπορεί να γεννηθεί θέμα με την επίσημη θρησκεία της Χώρας μας, βάση συντάγματος. Το σύνταγμα αναφέρει πως επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους είναι η ορθοδοξία. Αυτό όμως πλέον δεν θα ισχύει, διότι θα υπάρχει ανάμεσα μας σημαντικό «κομμάτι» του Ελληνικού πληθυσμού που βάση των δικαιωμάτων του θα απαιτήσει ισονομία για τα θρησκευτικά του πιστεύω. Επί τετρακόσια χρόνια τους είχαμε στο σβέρκο μας, και τι ειρωνεία; Εν καιρώ ειρήνης μόνοι μας ανοίγουμε τις πόρτες εκφυλισμού του γένους των Ελλήνων.

Άλλη μου ανησυχία αφορά το θέμα της στράτευσης των παραπάνω νέων πλέον «Ελλήνων». Αν σε περίπτωση σύρραξης, με τους απέναντι προ αιωνίων αντιπάλων μας, οι νέοι «Έλληνες» θα πολεμήσουν βάση το τι λένε οι αστυνομικές τους ταυτότητες ή θα πολεμήσουν βάση το τι λέει η επίσημη θρησκεία τους; Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και από τις πλέον φανατικές θρησκείες ανά τον κόσμο.

Επίσης ως «Έλληνες» πολίτες θα μπορούν ανεμπόδιστα, και βάση νομοθεσίας να εκτελούν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις δημοσίως, προκαλώντας την αηδία και το μένος ίσως εμάς των υπολοίπων. Μιλώ για τα δημόσια μαστιγώματα, το δημόσιο σφάξιμο ζώων την περίοδο του ραμαζανιού, για να μην αναφερθώ και στις «προοδευτικές» κλειτοριδοκτομές στα θηλυκά τους, καθώς και πλήθος άλλων «ευγενών» θρησκευτικών εθίμων. Αν μάλιστα στις κοινότητες αυτών των «Ελλήνων» συμβεί και το αμάρτημα της μοιχείας, θα έχουμε δημόσιο λιθοβολισμό της μοιχαλίδας, μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη, μιας και το θέμα θα αφορά την «Ελληνική» κοινωνία, όπως γίνεται στο Πακιστάν.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν αποκύημα της φαντασίας αλλά μια κατάσταση που σύντομα όλοι μας θα βιώσουμε. Αν σας μαύρισα την ψυχή θα σας παρηγορήσω λέγοντας τούτο: σύντομα θα υπάρχει Εθνική Ηγεσία στον Τόπο μας, ώστε να μπει ένα φρένο στα κακώς επιτελούμενα από ανθέλληνες και μάλιστα του χειρίστου και κατωτάτου είδους.

ΥΓ. Επειδή το θέμα αφορά και τη θρησκευτική ηγεσία, την περασμένη εβδομάδα έγινε μία εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προέδρου του ΣτΕ, όπου διαβάζουμε από τη «καθημερινή»: «…ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στην εκδήλωση τον οποίο ο Πρόεδρος του ΣτΕ χαρακτήρισε «αρχιεπίσκοπο της ειρηνεύσεως και της σιωπής». ΠΗΓΗ


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!Ουρές λαθρομεταναστών παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε γνωστό σπίτι ιερόδουλων στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα το lesvospost καθημερινά παρατηρείται μεγάλη κίνηση έξω από το συγκεκριμένο σπίτι, από μετανάστες.

Όπως αναφέρουν μάλιστα άλλες πληροφορίες, προ ημερών αναγκάστηκε να επέμβει μέχρι και η αστυνομία μετά από καταγγελία, καθώς ο χώρος έξω από τον οίκο ανοχής είχε γεμίσει ασφυκτικά με πρόσφυγες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες υπήρξε καταγγελία στο λιμενικό για απόπειρα βιασμού ανήλικης από την Συρία στο λιμάνι Μυτιλήνης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για να μην βαρύνει και άλλο το κλίμα.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου ενώ η ανοχή των κατοίκων της Λέσβου έχει φτάσει στο κόκκινο……

Καθημερινά φτάνουν καταγγελίες για σκουπίδια, περιττώματα, καυγάδες μεταξύ μεταναστών από αγανακτισμένους κατοίκους της Λέσβου ακόμα και με φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία από επιλογή μας δεν τα δημοσιεύουμε για να μην ενταθεί ακόμα περισσότερο το είδη τεταμένο κλίμα.

Y.Γ.1 Οι κακόμοιροι πρόσφυγες μόλις γλύτωσαν από την φρίκη του πολέμου το νου τους τον είχαν στο φίκι-φίκι;

Υ.Γ. 2 Αυτοί λοιπόν οι κακόμοιροι πρόσφυγες που ήρθαν εξαθλιωμένοι στην χώρας έχοντας ζήσει την φρίκη του πολέμου και έχοντας χάσει τα πάντα, λεφτά που βρήκαν γι΄ αυτή την δουλειά; Εκτός αν φρόντισε και γι΄ αυτό η Κυρά Τασία   πηγήΩμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας από την πρέσβειρα του ΙσραήλΞεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μας έκανε την περασμένη Κυριακή στην Καβάλα, όπου και ευρίσκετο για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου για το Ολοκαύτωμα, η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν Άμπα. Συγκεκριμένα, η πρέσβειρα δήλωσε, μεταξύ άλλων και τα εξής: «Στην Ελλάδα, ο αντισημιτισμός έχει εκφραστεί με την βεβήλωση και τον εμπρησμό εβραϊκών χώρων μεταξύ των οποίων συναγωγές και νεκροταφεία, την ρητορική μίσους σε ακραία ΜΜΕ και ιστοσελίδες και την άνοδο νέο-ναζιστικών δυνάμεων όπως είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Αντιρατσιστικός Νόμος που υιοθετήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, ο οποίος προσδιορίζει τις εκφράσεις αντισημιτισμού ως αδικήματα αποτέλεσε ένα θετικό βήμα. Κορυφαία μέλη της Χ.Α. έχουν αποφυλακιστεί ενόψει της δίκης τους με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Τελικά, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε στην απόδοση της δικαιοσύνης, όταν η πολυαναβληθείσα δίκη τους, ξαναρχίσει»!...
Τα λεγόμενά της αποτελούν ολοφάνερη ανάμειξη στα εσωτερικά πολιτικά θέματα της Χώρας, καθώς επιζητεί την καταδίκη της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης του Τόπου, κάτω από το πολύ ασαφές θεώρημα του αντισημιτισμού. Προφανώς, μιλώντας για «ρητορική μίσους» η πρέσβειρα του Ισραήλ κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς, το κράτος του Ισραήλ όχι απλώς έχει ρητορική μίσους αλλά και συγκεκριμένες πρακτικές ρατσισμού απέναντι στους Παλαιστινίους, με τα γυναικόπαιδα  να έχουν «ιδιαίτερη περιποίηση». Μπορεί άνετα να πληροφορηθεί περισσότερα, ερχόμενη σε άμεση επαφή με την νέα υπουργό Δικαιοσύνης του Ισραήλ Αγιαλέτ Σάκεντ, η οποία στο παρελθόν υποστήριζε ότι οι μητέρες των νεκρών «τρομοκρατών» παλαιστινίων θα έπρεπε «να ακολουθήσουν τους γιους τους», τους οποίους χαρακτήριζε ως φίδια!
Βεβαίως, ο στόχος της Σάκεντ, που είναι η ενίσχυση της εβραϊκής ταυτότητας και η δημιουργία ενός ισχυρού εβραϊκού κράτους, δεν συνάδει καθόλου με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην Ελλάδα. Έτσι είναι, όμως. Τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια είναι καλά και επιβαλλόμενα για την Ελλάδα, αλλά όχι για το Ισραήλ, όπου ο ρατσισμός αποτελεί τμήμα της επίσημης πολιτικής του κράτους του. Όσο για την αναφορά της στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν αποτελεί φυσικά την μοναδική εβραία που επιχειρεί να παρέμβει στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας. Το έχουμε δει και στο παρελθόν, τόσο με την ενημέρωση που έκανε ο Σαμαράς προς τους Εβραίους της Αμερικής τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά και την ομολογία του Ρουπακιώτη ότι διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις πίεζαν την εγχώρια κυβέρνηση για λήψη μέτρων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η απονομή, πάντως, της Πραγματικής Δικαιοσύνης στην Δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι σίγουρο ότι θα την στενοχωρήσει πολύ.
Τελειώνοντας, αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε αν ο Έλληνας πρέσβης στο Ισραήλ επιχειρούσε κι αυτός με την σειρά του να παρέμβει στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε την απάντηση.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πανηγύρια στα γραφεία της ΝΔ: Οι Σανέλ φέρνουν το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλουςΠαρά τα συσσωρευμένα χρέη της Νέας Δημοκρατίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται μεγάλο πανηγύρι στα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού. Μάλιστα ήδη το οργανωτικό επιτελείο του κόμματος ετοιμάζει πορεία, που θα ξεκινήσει από τα γραφεία του κόμματος και θα κατευθυνθεί προς την θάλασσα, για να συναντήσει τα... ποσοστά της.
Ο λόγος είναι ότι πολλά από στελέχη του εν λόγω «κόμματος», αισθάνονται την «μεγάλη εθνική συνεννόηση», τώρα που ο Σύριζα κάνει πραγματικότητα το όνειρο, που δεν μπορούσε να τους πραγματοποιήσει το κόμμα τους. Φυσικά ομιλούμε για το σύμφωνο συμβίωσης για τα «ομόφυλα» ζευγάρια, που συντόμως θα αποτελέσει μία «προσφορά» της "χριστιανό" μαρξιστικής» συγκυβέρνησης Σανέλ προς το Έθνος, μιας και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα λύθηκαν.
Όσον αφορά το ποιοι είναι οι παραπάνω, θα αφήσουμε να γίνει το outing από κάποιον πιο  αρμόδιο!
    Υ.Γ. Όσον αφορά κάποιους ιεράρχες που έβλεπαν «τέρατα» και καθύβριζαν την Χρυσή Αυγή, τι έχουν να πουν τώρα για κάποιους «ευσεβείς» των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο;  ΠΗΓΗ


Δ. Σβερώνη: Ύπουλες σκοπιμότητες πίσω από την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας
Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» επεσήμανε την -μείζονος κρισιμότητας για τον χάρτη της Ελλάδας και τις επόμενες γενιές Ελλήνων- ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, καθώς η κυβέρνηση θα αποδώσει την Ελληνική ιθαγένεια σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, χωρίς την επισταμένη μελέτη των κριτηρίων κτήσης αυτής.
Η Συναγωνίστρια έθεσε σοβαρότατα ερωτήματα περί της υποτιθέμενης διαφορετικής αντιμετώπισης των παιδιών μεταναστών, την ίδια στιγμή που η πρόσβασή τους π.χ. στον τομέα της εκπαίδευσης είναι η ίδια με αυτήν που παρέχεται στα γηγενή Ελληνόπουλα. Τέλος, η Συναγωνίστρια Σβερώνη επεσήμανε ότι η εσπευσμένη αυτή τροποποίηση του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υποκρύπτει πολλές σκοπιμότητες εις βάρος της Ελλάδας, καθώς συμβαίνει το παράδοξο τα εν Ελλάδι γεννηθέντα παιδιά μεταναστών, αντί να λαμβάνουν αυτόματα την ιθαγένεια των γονέων τους, να αυτοπροσδιορίζονται ως "ανιθαγενή" και να επιζητούν διακαώς την Ελληνική ιθαγένεια, ώστε να τύχουν ευνοϊκότερης οικονομικής αντιμετώπισης από τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, ως Έλληνες πολίτες.
Στην συνέχεια η Συναγωνίστρια Σβερώνη τόνισε, για άλλη μια φορά, ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει στο Δίκαιο του Αίματος, στον δεσμό του αίματος, που έχει να κάνει με δεσμούς ηθικούς, ιστορικούς, τιμητικούς και πνευματικούς. Η κτήση της Ελληνικής ιθαγένειας δεν είναι ένα ατομικό δικαίωμα, το οποίο οιοσδήποτε μπορεί να απαιτήσει αλλά είναι κάτι ιερό, που πρέπει να αποδίδεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του καταστατικού χάρτη της Ελλάδας, το Σύνταγμα.
Τέλος, η Συναγωνίστρια ξεσκέπασε την υποκριτική στάση όσων κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και πασιφανώς επιδιώκουν την δημογραφική αλλοίωση της χώρας, και διατύπωσε την εύλογη απορία «γιατί θέλουν οι μετανάστες να γίνουν Έλληνες» καθώς διαπίστωσε ότι ουδείς -εξ όσων ζητούν την ελληνική ιθαγένεια- δεν δήλωσε ότι θέλει να γίνει Έλληνας επειδή νιώθει και αισθάνεται Έλληνας, αλλά για να κατοχυρώσουν τα ευνοϊκά προνόμια, εντός ΕΕ και στα της αυτής πανεπιστήμια, ως Έλληνες πολίτες. ΠΗΓΗ

Ο αγώνας των Εθνικιστών Εκπαιδευτικών για τον επανελληνισμό της Παιδείας συνεχίζεται


Η 10η Ιουνίου 2015 αποτελεί για την ελληνική παιδεία μία πολύ σημαντική ημερομηνία. Είναι η μέρα που, για πρώτη φορά στην ιστορία του εκπαιδευτικού συνδικαλιστικού κινήματος, ένα εθνικιστικό ψηφοδέλτιο διεκδίκησε την ψήφο των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας, στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων/Νηπιαγωγών Υπαίθρου Ν. Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά σε παρόμοιες εκλογές, οι Έλληνες Εθνικιστές εκπαιδευτικοί αντιπαρατέθηκαν ευθέως με το καρκινοπαθές μόρφωμα του κρατικού, κρατικοδίαιτου και συστημικού αριστεροδέξιου εκπαιδευτικού συνδικαλισμού και έδωσαν την ευκαιρία σε δασκάλους και νηπιαγωγούς να εκφραστούν εθνικά, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΕΜΕ  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1032026507930834377

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item